Page 1

Kruidenier geeft graag zorg aan hen die extra nodig hebben!

Bij Kruidenier kunnen wij uueel tot op individ n! niveau levere

Altijd & Overal lekker vers!


De Zorg Zo Zorgzaam kan klein­schalig wonen zijn… De kwaliteit van leven is de afgelopen jaren gelukkig aanmerkelijk toegenomen. Steeds meer mensen willen èn kunnen hun zelfstandigheid behouden. We krijgen steeds meer ouderen en tegelijkertijd worden onze ouderen steeds ouder. En dat doet ons deugd. Jong is steeds sneller oud, maar oud blijft veel langer jong. Bejaarden zijn fitter en actiever tot op (vaak) zeer hoge leeftijd. Maar ook mensen met een handicap hebben tegenwoordig met voorzieningen waar ze in hun zelfstandigheid worden bevorderd en uitgedaagd. En de uitdaging gaan ze graag aan. Omdat ze het graag willen. Daarom hebben wij binnen Kruidenier ’care’ tot een van onze peilers gemaakt. Wij willen graag zorg geven aan hen die extra zorg nodig hebben. Dat doen we graag. Deze ontwikkeling geldt ook voor ziekenhuizen waar – ondanks de korte verblijfsduur – de gastvrije zorg steeds meer aandacht krijgt. We doen dit onder andere met onze unieke en slimme concepten & diensten voor kleinschalig wonen. Bij Kruidenier kunnen wij u tot op individueel niveau leveren. Een pak melk, een appel of een pot pindakaas? Wij bezorgen dit bij u op de juiste afdeling of bij opa thuis. Dat is de Kruidenier ‘care’, zodat u de optimale zorg en gastvrijheid aan uw patiënten die zich steeds meer als cliënten gaan gedragen, kunt geven. Daar hebben ze recht op. Vindt u niet?

Altijd & Overal lekker vers!

Gezelligheid en vooral veel vers in de huiswinkel

Als eers gestart te kleinschmet leveren, alig wij een zijn specialisechte maken wt. Wij wat uw aar, vraagt! klant

De verswinkel is een belangrijk onderdeel van de zorg geworden. Voor bezoekers, maar ook steeds meer voor de bewoners. We zien duidelijk een trend dat bewoners steeds meer hun eigen boodschappen doen in deze vers winkels en hier ook hun eigen maaltijden kunnen samenstellen! En zoals het hoort: met de lekkerste verse ingrediënten. Het is daarnaast een gezellige ontmoetingsplaats met een gewillig oor en een vriendelijk praatje. Wij bij Kruidenier vinden dat belangrijk. Het winkelassortiment is zo samengesteld dat het echt vers is en helemaal afgestemd op de wensen van uw klant. Een doordacht assortiment met zowel A-merk artikelen als extra vriendelijk geprijsde huismerken. Voor een eerlijke prijs. Hiermee kunt u optimaal inspelen op de wensen van uw klanten en de laatste retailtrends. Ook hebben wij de lekkerste kant-en-klare maaltijden. Zo kunnen uw klanten moeiteloos op ieder moment switchen tussen kant-en-klare maaltijdcomponenten of zelf koken. Een speciale Kruidenier scan maakt zo inzichtelijk wat u het best kunt gaan voeren in uw versshop…die met Kruidenier naar méér smaakt! Vraag maar aan onze experts.

Kruidenier.nl

Kruidenier_Leaflet_A4_Zorg_2_LR  
Kruidenier_Leaflet_A4_Zorg_2_LR  

Bij Kruidenier kunnen wij u tot op individueel niveau leveren! Altijd & Overal lekker vers! Altijd & Overal lekker vers! Kruidenier....

Advertisement