Page 1

Boer’s Best ’t echte lekkere vers!

En dat proef je! Altijd & Overal lekker vers!


‘t Echt lekkere vers! Met Boer’s Best geven we ons assortiment met verse producten de uitstraling die het verdient. Mooie kwalitatieve producten. Producten met een verhaal. Producten met een bite! Want dat is waar de klant mee wordt verleid. Vers, verser, verst! En als het even kan van dichtbij. Kruidenier voert een volwaardig kaas en vleeswaren assortiment onder Boer’s Best. Voor sommige kazen in samenwerking met de producent onder duo branding. Dit doen we onder andere met Leer­ dammer, Old Amsterdam en Maaslander. Een mooie selectie broodbeleg tegen een aantrekkelijke prijs!

een sterke lijn met verse producten neer. Het lekkerste brood van onze bakkerij, heerlijk verse sappen en natuurlijk de door Kruidenier als beste geselecteerde groen­ ten en fruit. En er volgt nog veel meer! Zo gaan wij herkenning geven aan verse kwaliteitsproducten. Want onder Boer’s Best zie je direct dat het staat voor vers en kwaliteit. ’t Echte lekkere vers dus!

Meer weten over ons Boer’s Best assortiment? Neem contact op met je accountmanager of mail naar verkoop@kruidenier.nl

Boer’s Best gaat verder dan alleen kaas en vleeswaren. Met Boer’s Best zet Kruidenier

Altijd & Overal lekker vers!

Kruidenier.nl

Kruidenier_Leaflet_A4_Boers Best_LR  

En dat proef je! Altijd & Overal lekker vers! Meer weten over ons Boer’s Best assortiment? Kruidenier voert een volwaardig kaas en vlees...

Advertisement