Page 1

S t e fi eeN k o o t moe . N e t t i goed z

s: een giant is Niks standa ard fiet etingen. fm a e d n le il h c s er v er in ij jouw eigen b s ie ec r p ie d t s pa o z st optimale ee m e d in e j s et fi frame en inder energie m l ee v t s o k it d . g in houd k. en is nog veiliger oo

Ride life. Ride giaNt.


www.giant-bicycles.nl

alS eeRSte weg bij het StopliCht.

lichter wat goed genoeg is voor een vliegtuig, is zeker goed voor onze futuro. kilo’s n dankzij het aluminium frame. daardoor kom je sneller van je plek en kost fietse minder moeite. de gladde lasnaden en de weggewerkte kabels geven ‘m een extra gestroomlijnd uiterlijk.

futuro RS 1

Shimano SlX 30 versnellingen Shimano Schijfremmen Verende voorvork en zadelpen Deze sportieve toerfiets heeft maar liefst 30 versnellingen. Een combinatie van het beste van twee werelden: comfort met een sportief karakter. Alle fietsen van de Futuro serie zijn verkrijgbaar in een dames- en herenmodel. De damesmodellen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De modellen worden geleverd met een zadeltasje voorzien van een handig pompje voor onderweg.

€ 999

futuro RS 1

futuro RS 1


www.giant-bicycles.nl

futuro RS 1

Shimano SlX 30 versnellingen Shimano Schijfremmen Verende voorvork en zadelpen Het zeer hoogwaardige frame van de Futuro is voorzien van gladde smooth-welded lasnaden en zorgt voor een opvallende sportieve uitstraling. De schijfremmen zorgen ervoor dat je altijd op tijd stilstaat.

€ 999 € 999 futuro CS 1

Shimano Nexus 8 premium versnellingen Shimano Rollerbrake remmen Verende voorvork en zadelpen Deze betrouwbare fiets met 8 versnellingen maakt fietsen één groot plezier! Met de Futuro CS 1 heb je tijdens elke rit optimaal comfort.

€ 999

futuro CS 1

Shimano Nexus 8 premium versnellingen Shimano Rollerbrake remmen Verende voorvork en zadelpen

€ 999


www.giant-bicycles.nl

. S t e fi e j R o o V S U a Cade

toolshed Compact Ct Zeer compacte multitool met kettingpons

€ 23,95

protector Std

U-slot om je fiets veilig achter te laten

toolshed 9 Handige multitool met 9 functies

€ 16,95

extra la ag

geprijsd

nu van € 19,95 voor

€ 10,-

Continuum 5

Fietscomputer met 5 functies

Continuum 8

Fietscomputer met 8 functies

atlijd VooRdelig

€ 15,-

Continuum 9w Draadloze fietscomputer met 9 functies

atlijd VooRdelig

€ 25,-

altijd voordelig

€ 10,-


www.giant-bicycles.nl

je wilt jezelf opladeN. Niet je fietS. twist lite power

1 lithium ion accu (36V 10 ah) Shimano Nexus 7 versnellingen Shimano Rollerbrake Remmen tot 80 km actieradius* Dit model heeft 7 versnellingen, rollerbrake remmen en antilekbanden. De verbeterde accu met geïntegreerd achterlicht ziet er niet alleen sportief uit, maar zorgt ook voor een extra krachtig duwtje in de rug. Met de vernieuwde en eenvoudig te bedienen RideControl regel je zelf de ondersteuning en de verlichting.

€ 1599 twist lite power

1 lithium ion accu (36V 10 ah) Shimano Nexus 7 versnellingen Shimano Rollerbrake Remmen tot 80 km actieradius* Minder gewicht met nog meer power. De compleet vernieuwde Twist Lite Power heeft een nieuwe 36V 10Ah accu die tot 80 kilometer ondersteund.

€ 1599

e t S w U e i N e d

e-bigkiaeNS t! VaN

twist lite power * De opgegeven afstand geeft een indicatie van de maximale actieradius onder de meest gunstige omstandigheden.

€ 1599


www.giant-bicycles.nl

eerst meten dan fietsen. Elke Giant is er in verschillende maten. Meestal vier, maar soms ook wel vijf of zes. Dat is heel belangrijk, want een te kleine fiets rijdt heel vermoeiend en een grote fiets is ongemakkelijk. Daarom kijkt de Giant dealer goed naar uw lichaamsbouw, lengte en gewicht; om precies het goede frame voor u te selecteren. Met die keuze als basis, wordt de hoogte en de hoek van het zadel ingesteld. En dan van het stuur. Zo zit u optimaal op de fiets en merkt u dat u veel meer ontspannen rijdt en minder kracht hoeft te zetten. En natuurlijk is het nog veiliger ook. Wist u trouwens dat Giant ook modellen heeft met een lage instap?

VooRdat we je eeN fietS adViSeReN, kijkeN we eeRSt Na aR joUw eigeN fRame. giaNt eN de tVm SChaatSploeg Door de sponsoring van het TVM - schaatsteam rijden er twee Olympische kampioenen op Giant: Ireen Wüst en Sven Kramer. En een goede fiets is voor een topschaatser onontbeerlijk, want de basis voor het seizoen wordt gelegd in de zomer. Dan trekt het team regelmatig op trainingskamp naar bergachtig gebied en worden er vele kilometers gemaakt op de fiets.

Giant is official partner van de Rabobank-wielerploegen.

Volg ons op facebook en twitter voor nieuwe ontwikkkelingen en nieuws rondom Giant. facebook.com/giantbenelux twitter.com/giantbenelux

Sven Kramer is zelfs een zeer getalenteerd wielrenner. Zo won hij de afgelopen jaren regelmatig een amateurklassieker. Op jonge leeftijd toonde hij al zijn klasse, door op het NK tijdrijden voor junioren als tweede te eindigen achter Robert Gesink. Ook Ireen Wüst reed in het verleden met succes wielerwedstrijden. TVM koos voor de Giant TCR Advanced, het broertje van de Rabobank-fiets. De TCR kenmerkt zich door de aërodynamische vormgeving, het lichte gewicht en de hoge stijfheidsgraad.


www.giant-bicycles.nl

? g i d o N p m o p . … t S S S pSS van € 19,95

Control mini 3

Handig minipompje voor onderweg. Tot 120PSI.

bodemprijs

nu € 8,-

nu van € 25,95 voor

Shadow Sl/S

Zadeltasje van waterafstotend materiaal met quick release bevestiging

€ 15,-

nu van € 24,95 voor

Control tower 2

Stevige voetpomp, nu pomp je je band nog sneller op. Tot 160PSI.

nu van € 29,95 voor

€ 17,50

Repair wallet

Handig tasje met alles voor bandenreparatie. Nog sneller weer op weg.

€ 15,-


www.giant-bicycles.nl

maak NU VaN je oUde fietS eeN giaNt. Rico CS 2 Shimano Nexus 7 versnellingen Rollerbrake remmen lichtgewicht aluminium frame

Rico CS 2

VaN € 699,iNRUil € 100,-*

€ 59 9, mio CS 1

Shimano Nexus 7 versnellingen Shimano Rollerbrake remmen Comfortabele brede 26” banden De Mio is de ideale moederfiets. De ruime lage instap en het brede stuur zorgen voor optimale controle.

749,-

€ mio CS 1 ,40 3 1 2 € S e j it z R e d yepp kiNeRzitje (iNCl. wiNdSCheRm) VooR- eN aCht

totaal

€ 9 6 2 ,40

,9 4 8 € k ij l e d ij t NU

* Inruil is gegarandeerd.


www.giant-bicycles.nl

Single 4U CS 1

Shimano Nexus 7 versnellingen Rollerbrake remmen inclusief bijpassende voordrager ‘Old skool’ in een sportief jasje. Deze nieuwe serie, geïnspireerd op de traditionele, vormen heeft een geheel eigen Giant uiterlijk gekregen. De oversized buizen, trendy kleuren en opvallende voordrager zijn echt van deze tijd!

VaN € 699,iNRUil € 100,-*

€ 599, -

Single 4U CS 1

Shimano Nexus 7 versnellingen Rollerbrake remmen inclusief bijpassende voordrager Naast de witte variant is de Single 4U CS 1 ook uitgevoerd in een traditionelere variant. Het glanzende zwarte frame, gecombineerd met bruine accenten maakt dit ook een echte Giant. Deze is leverbaar in zowel een heren- als damesframe.

VaN € 699,iNRUil € 100,-*

€ 59 9, -

Single 4U CS 1

Shimano Nexus 7 versnellingen Rollerbrake remmen inclusief bijpassende voordrager

* Inruil is gegarandeerd.

VaN € 699,iNRUil € 100,-*

€ 59 9, -


www.giant-bicycles.nl

. k a a z e d gRip op van € 11,95

nu € 6,SlR bar tape

Goed voorbereid het seizoen beginnen? Een nieuw stuurlint is nu extra voordelig.

giant Comfort lock on Comfortabele handvatten.

Contact al

axact 13w

Nu van € 49,9

Draadloze fietscomputer met 13 functies.

5 voor

Ergonomische bar-ends, voor net dat beetje extra kracht op je stuur.

€ 7,95

€ 17,95

€ 2 5,-

NU 50% korting

,9 Nu van € 34 gateway oR

Carbon bidonhouder, 32 gram.

5 voor

€ 20,-


www.giant-bicycles.nl

de VeNtoUX blijft de VeNtoUX. maaR eeN tCR maakt het VeRSChil. tCR 0

Shimano Ultegra schakelgroep Carbon voorvork giant p-R2 aluminium wielset Een volbloed aluminium racer met een geweldige prijs. Jarenlange ervaring op het allerhoogste race niveau zorgen ervoor dat Giant frames bij de beste van de wereld horen.

€ 1499

tCR 1 Shimano 105 schakelgroep Carbon voorvork giant p-R2 aluminium wielset

€ 1199

tCR 1 Rabo Shimano 105 schakelgroep Carbon voorvork giant p-R2 aluminium wielset

€ 1249

tCR Composite 2

Shimano 105 schakelgroep Volledig carbon frame en voorvork giant p-R2 aluminium wielset

€ 1599

€ 1999

tCR Composite 1 Shimano Ultegra schakelgroep Volledig carbon frame en voorvork giant p-Sl1 aluminium wielset


www.giant-bicycles.nl

maak NU VaN je oUde fietS eeN giaNt. Ultimo CS 3

Shimano Nexus 7 versnellingen Shimano Rollerbrake voor- en achterremmen Verende voorvork en zadelpen De Ultimo CS 3 heeft 7 versnellingen. De Shimano Rollerbrakes voor en achter zorgen ervoor dat je altijd op tijd stilstaat. Met het Selle Royal Freeway zadel brengt de Ultimo CS 3 je comfortabel naar je bestemming.

€ 799,VaN * , 0 0 1 € l i U R iN

€ 699,-

Ultimo CS 3

Ultimo white-editioN

Ultimo CS 3

* Inruil is gegarandeerd. De folder is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Giant houdt zich echter het recht voor specificaties, prijzen, leverbaarheid en kleur zonder aankondiging te wijzigen. Voor acties met fietsen / accessoires geldt op = op en niet geldig in combinatie met andere acties. Acties zijn geldig vanaf 23 april tot en met 19 mei 2012.

Giant Huis-aan-Huis folder 2 2012  

Giant fietsen huis-aan-huis folder 2, 2012.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you