Page 1


SONY POTSDAMER


Billedredigering Før

1. Først beskæres billedet, så det får str. 297 x 840

Efter

2. Der indstilles i lys og skygge med levels, for at få et neutralt billede, hvor alle gråtoner er neutrale og uden skær af kulør.

5. Farvemætheden ændres med Hue/ Saturation. Der er ændret på mætheden ved cyan, igen for at få en mere blå himmel

3. Så indstilles skarpeheden med curves. Billedet er derfor lysnet lidt

6. Der ligges unsharp mask på, for at indstille skarpheden

4. Nu ændres farverne med selktiv color, hvor vi ligger lidt mere cyan i og trukket gul ud, for at få en mere blå himmel.

7. Til sidst "njusteres der med color balance. I highlights er der lagt lidt ekstra cyan i.


1.Før

2.Efter

3.Billedet er nu roteret og beskåret. Her bliver Lab værdierne indstillet (98/2) Som man kan se på grafen er de mørke toner dominerende og justeringen af lys har gjort at der nu er en masse grynede nuancer i det sorte område. Herefter tages Curves i brug for at give bygningerne lidt lys (Jeg bruger her pigment/ink % som måleenhed. Derfor kurven trækkes ned af.

4. Gul i gul og gul i grøn også blevet nedjusteret, mens der er lagt mere magenta i for at mindske genskæret fra DB lyset i den brune bygning. Bemærk det grynede, sorte område

5. Derfor bliver der med selective color justeret sort i sort (+2) for at fjerne dem. 7. Spot Healing Brush Tool er brugt til at fjerne lyspletter i de mørke områder. Derudover er værktøjet brugt til at fjerne det manglende lys i den ene rude på DB bygningen. 6. Der er brugt USM til at øge skarpheden.

plakat produkt  

plakat produkt