Page 1

– because stamps are for nerds

TIMEGEEKS

VACHERON CONSTANTIN OVERSEAS DUAL TIME NU MED TILTRÆKKENDE SORT SKIVE

DECEMBER//2019

PANERAI

LINDE WERDELIN

LONGINES

URBAN JÜRGENSEN

TAG HEUER

DUBAI WATCH WEEK


DIVER 300M

MASTER CHRONOMETER CERTIFIED Behind the elegance of every Master Chronometer timepiece is the highest level of testing: 8 tests over 10 days, to ensure superior precision and anti-magnetic resistance.


Elegance is an attitude Simon Baker


HydroConquest


URTOSSEN TIMEGEEKS

HVER ENESTE MANDAG I DE SENESTE 17 UGER er 8past10 podcasten blevet sendt. Og det har givet genlyd, at min makker i studiet, Nick Meijer, og undertegnede mandag efter mandag deler vores oplevelser og tanker fra den tikkende verden.

Vores podcast er ikke sponsoreret. Hvilket er meget tydeligt, idet vi taler meget ”frit fra leveren” og derfor både giver positiv og negativ kritik af både nye og ældre ure. Og det har sin tydelige effekt. 8past10 podcasten er blevet en fast del af sindssygt mange urentusiaster verden over, der hver mandag tager hovedtelefonerne på og lytter med på vores ”Watch Talk”. Det er et en kæmpeglæde at få respons fra de mange begejstrede lyttere, og jeg tror at vores ærlige tilgang til emnet er med til at gøre denne podcast til en global succes. Og jeg vil gerne lige bruge disse linjer til at takke alle jer skandinaviske lyttere for jeres opmærksomhed. Seneste podcast omhandler mine oplevelser under Dubai Watch Week. Oplevelser der resulterede i genfunden horologisk mojo for mit vedkommende. Kort fortalt er Dubai Watch Week så positiv og inspirerede en oplevelse at man kunne ønske, at alle messer blev afholdt på samme afslappede og dog meget effektive måde. Det kan du læse mere om i denne sidste udgivelse af TIMEGEEKS magasinet. Med disse ord vil jeg ønske dig og dine en rigtig dejlig jul og et fantastisk nytår.

KRISTIAN HAAGEN TIMEGEEKS, 8past10 og www.kristianhaagen.com

TIMEGEEKS.DK

DECEMBER 2019


URBAN JÜRGENSEN

URBAN JÜRGENSEN THE ALFRED 40 Fra 42 til 40. Alfred er blevet storebror. Og det klæder det i forvejen meget flotte ur fra Urban Jürgensen.

Grenage skive, tåreformede remskuldre, smukke håndlakerede, blåanløbne visere, manuelt optrukket P4 værk, og andre traditionelle designdetaljer præger det ualmindeligt tiltrækkende 40 millimeter ”Alfred” fra urfirmaet Urban Jürgensen, der ikke bare har danske aner, men også danske ejere. Der er masser af referencer til tidligere modeller fra UJ, men Alfred har nu også fundet sin helt egen plads på de mere moderne hylder og jeg synes, at denne modelserie (der dog foreløbig kun indeholder denne og en 42 millimeter version) ligger fint mellem de langt mere klassiske modeller og det mere sporty Urban Jürgensen ”One”. Prisen er opyst til CHF 16.400 (plus moms). www.urbanjurgensen.com DECEMBER//2019


LINDE WERDELIN

TIMEGEEKS.DK


LINDE WERDELIN EXPLORER TUR TIL SKOTLAND Måske følger du LindeWerdelin_Explorers Instagram profilen allerede? Hvis du gør, så ved du at den profil viser Linde Werdelin ejeres egne billeder. Dog syntes jeg på et tidspunkt, at det der med “Explorers” opfordrer til et friluftsliv, der oser lidt af National Geographic, Land Rovers og Barbour/Belstaff jakker.

Med det in mente spurgte jeg Jørn Werdelin om ikke det var på tide at arrangere en rigtig explorer tur, hvor firmaets ure blev vist i et habitat, der passer hvert enkelt af de modeller, som Linde Werdelin tilbyder i deres nuværende – og i øvrigt særdeles imponerende – kollektion. Vi valgte Skotland som vores destination og to styk 110 Land Rover Defenders med iKamper telt på toppen Udstyret med grej og proviant til en fire-dages tur med udgangspunkt fra Aviemore nær Inverness valgte vi det vilde højland med natur og bjerge, som jeg ikke havde forestillet mig fandtes i det skotske. En rå, kold, spektakulær og uforglemmelig tur, der satte et tilfreds flueben i min bucketlist.

Vi tilbagelagde cirka 750 kilometer, der måske kunne være tilbagelagt hurtigere end vi gjorde det. Men en Land Rover Defender 110 med telt på toppen kører ikke stærkt. Der skulle jo også være tid til til at besøge whisky destillerier, pubs og andre forlystelser, der er en fast bestanddel i den del af verdenen. Hovedformålet med denne tur var naturligvis at tage en masse billeder af Linde Werdelins ure i et miljø, hvor de hårdføre sportsure tydeligvis gør sig godt og dermed understreger, hvad det er Linde Werdelin Explorers repræsenterer: et aktivt liv, hvor omgivelsernes udfordringer passer perfekt til et Biformeter, Spido, Oktopus eller hvilket som helst andet Linde Werdelin, som det danske urfirma har produceret siden 2007. Håber du kan lide mine billeder og nyder at se de flotte ure i rå omgivelser. www.lindewerdelin.com

DECEMBER//2019


LINDE WERDELIN

Madlavning over et åbent bål, to styk Land Rover Defenders med telt på taget fra udlejningsfirmaet Highland Defenders, Jørn Werdelin i sin Belstaff jakke og adskillige modeller fra Linde Werdelin moderne kollektion af ure faste ingredienser under vores explorer tur i det skotske højland.

TIMEGEEKS.DK


Linde Werdelin 3 Timer ”Rock” med guld visere og ditto timemarkører til venstre) kommer med grå gummirem. Det imponerende Oktopus ”Volcano” af titanium og indlagt guld (til højre) er lavet i samarbejde med den knalddygtige gravør, Kingnerd, som du måske følger på Instagram allerede.

DECEMBER//2019


DUBAI WATCH WEEK

TIMEGEEKS.DK


DUBAI WATCH WEEK 2019 Hvad er Dubai Watch Week egentlig? Og hvordan adskiller den sig fra både SIHH og Basel World? Det vil jeg prøve at forklare her.

For det første er Dubai Watch Week (DWW) et lille barn i forhold til de to andre aldrende urmesser. Men ikke desto mindre har det lille barn på ganske få år (2019 er den fjerde DWW) lavet så meget støj, at de andre langt ældre messer har kigget DWW over skulderen og lært af de positive tiltag, som DWW har tilbudt fra allerførste dag, siden denne event blev “født” i 2015.

Christie’s været DWW-partner fra starten af, og selv børn kan besøge DWW og deltage i et kursus i hvordan man byder på auktioner. Så vidt omfavner DWW. Og det giver genlyd. Har man lyst til at lave interviews med de deltagende urmærkers CEOs så kan man gøre det på en nærliggende cafe, hvis man ønsker det. Jeg mødte eksempelvis ganske tilfældigt Rolex’s CEO, Jean-Frèdèric Dufour, en aften og spurgte om hans arbejdsgiver virkelig ejede det Rolex Submariner fra James Bond filmen “Live and Let Die” fra 1973 – hvilket han i øvrigt verificerede. (Han svarede dog nej til mit spørgsmål om Rolex havde købt Paul Newmans Paul Newman).

Der er naturligvis det med vejret (selvom de regnede voldsomt de to første dage i år). Man går udenfor mellem de forskellige foredrag og events, modsat SIHH og Basel World, hvor man jo rent faktisk opholder sig uforsvarligt længe indenfor, i slipstrømmen af et utal en ikke-så-diskret-slåetprut og kun sjældent ser dagslys. Det kan dræne selv den mest hårdhudede ur-entusiast. Jeg modtog beskeder fra CEOs, der spurgte om vi skulle spise morgenmad sammen. Om jeg Dernæst koncentrerer DWW – der iøvrigt er ar- måske lige ville tage nogle billeder af kommenrangeret af Ahmed Seddiqi & Sons, Emirater- de modeller. nes og en ef verdens største forhandlere af ure i luksusklassen – sig om at udbrede fascinationen Jeg hang ud med Claude Sfeir, der ikke bare er af urmageri. Hvilket betyder, at der alle dage er verdens største Rolex samler, men også herren, seminarer og “panel talks” med et overflødig- der ejer alle tre unikke Tudor ure, der blev solgt hedshorn af emner. Desuden har auktionshuset på Only Watch auktionerne (do the math). DECEMBER//2019


DUBAI WATCH WEEK

TIMEGEEKS.DK


Jeg fulgtes til messen (til fods) med Philippe Dufour, der fortalte mig, at de eneste moderne ure, han ejer i sin personlige samling, er A. Lange & Söhne Datograph og det nye Rolex Pepsi. “Jeg har altid ønsket mig et Rolex GMT-Master Pepsi. Og den seneste version er perfekt”, erklærede han. Man bliver lidt ekstra glad for sine egne ure, når “mesteren” selv roser dem på sin helt egen måde.

Det er forfriskende, at Ahmed Seddiqi & Sons er kommet på det horologiske landkort med deres fremragende initiativ, der dog først bliver afholdt igen i 2021, idet Dubai jo er præget af den stort anlagte Expo i 2020. Det kan godt være, at Dubai har et rygte om at være en ny og kulørt forlystelsespark uden megen identitet. Men ikke desto mindre har Ahmed Seddiqi & Sons formået at skabe en urmesse, der giver genlyd og får de langt mere etablerede messer til at rødme i flovhed over deres konforme tilgang til noget, der ganske vidst er meget reaktionært. Men ikke desto mindre kommunikeres (og dermed sælges) bedre, når nye spillere kommer på banen.

En missed flyafgang betød en uventet frokost med opfinderen bag HYT urene, Lucien Vouillamoz, og pludselige prik på skulderen kom fra eksempelvis Carlos Rossillo fra Bell & Ross, Kelly Yoch fra Patek Philippe Tiffany forhandleren i New York, Edouard Meylan fra H. Moser og Ben Küffer fra Norqain. Høj fem til Ahmed Seddiqi & Sons. Høj fem til Dubai Watch Week. Ikke mindst fordi der blev Med andre ord møder man CEOs, forhandlere, pustet nyt liv i min til tider falmende glæde ved samlere, fans og kolleger i øjenhøjde. Man taler urmageri. Med andre ord, er DWW sund medimere om passion og entusiasme end om nyhe- cin for min horologiske diagnose. Hurra for det. der. DWW er i sandhed en uge, der er fuld af Hurra for Dubai Watch Week! vaskeægte hyldest til urmageri – både den moderne og ældre af slagsen. www.dubaiwatchweek.com DECEMBER//2019


VACHERON CONSTANTIN

TIMEGEEKS.DK


VACHERON CONSTANTIN DUAL TIME BLACK Sort skive er jo egentlig en ordinær skivefarve. Ikke desto mindre er det først tre år efter lanceringen af Overseas Dual Time, at modellen tilbydes med denne farve skive. Vacheron Constantin Overseas Dual Time er lavet af stål, har en diameter på 41 millimeter, automatisk inhouseværk og er vandtæt til 150 meter. Og tilbydes for første gang med tiltrækkende sort skive.

Jeg var ikke umiddelbart fan af Overseas III, da det blev præsenteret under SIHH urmessen i 2016. men det ændrede sig radikalt, da den simple Three-Hander blev lanceret med sort skive i 2018. Som regel lanceres nye modeller med sort eller hvid skive. Siden kommer der en blå og måske også en grå skive. Men Vacheron Constantin valgte altså at vente to år med den sortskivede Three-Hander og hele tre år med denne flotte sortskivede version af det kosmopolit venlige Overseas Dual Time.

Kaliber 5110 DT er en variant af det roste automatikværk, kaliber 5100, som sidder i Overseas Three-Hander. Kaliber 5110 DT består af 234 seperate værkkomponenter og svinger med 28.800 bph. Gangreserven er på cirka 60 timer via to fjederhuse.

Som alle andre stål-versioner af Overseas, så tilbydes Dual Time både med lænke, gummiog krokdilleskindsrem, der alle kan skiftes uden brug af værktøj. Indeni 41 millimeter urkassen tikker et automatisk inhouseværk, kaliber 5110 DT, der ikke overraskende er en variant af dem roste kaliber 5100. Vacheron Constantin Overseas Dual Time er desuden vandtæt til 150 meter og fortjener derfor at blive anerkendt som et vaskeægte ”sportsur”. Prisen er opgivet til €25.400. www.vacheronconstantin.com DECEMBER//2019


GLASHÜTTE ORIGINAL

TIMEGEEKS.DK


GLASHÜTTE ORIGINAL SEVENTIES CHRONOGRAPH PANORAMA DATE 1970erne hyldes i Glashütte, og det gør de med et par Seventies Chronograph Panorama Date nyheder med sindssygt flotte skiver samt ny rem.

Det er faktisk kun fem år siden, at Glashütte Original Seventies Chronograph Panorama Date blev introduceret. Tiden må enten gå hurtigere, end jeg fatter. Eller også passer den model-serie bare så perfekt til det tyske urmærke, at man synes at kronografuret har været en del af deres kollektion i flere årtier.

Glashütte Original Seventies Chronograph Panorama Date er blevet en stor succes for det tyske urfirma. Diameter er 40 millimeter og kronografværket er produceret inhouse.

Det er naturligvis det lidt funky design af Seventies Chronograph Panorama Date, der giver en fornemmelse af en årtier lang produktionsperiode. Men sådan er det altså ikke. De to nye modeller tilbyder henholdsvis gradueret grå eller grøn galvaniseret skive, der er produceret i Glashütte Originals egne faciliteter i tyske Pforzheim. Begge nyheder har en særdeles klædelig nyudviklet grå-brun kalveskindsrem, der løfter uret helt der op på den personlige ønskeseddel. Det automatiske kronografværk er ikke overraskende designet og produceret af Glashütte Original, og der er tale om den roste kaliber 3702 med kolonehjul, flyback og cirka 70 timers gangreserve. Begge varianter er limiteret til 100 styk og prisen er 98.000 kroner på danske plader. www.glashuette-original.com DECEMBER//2019


PANERAI

TRE FANTASTISKE NYHEDER FRA ITALIENSKE PANERAI

Det er december, årets sidste måned. Og Panerai har ikke ligget på den lade side, når det kommer til lanceringer af nye modeller. Siden september har de lanceret adskillige nye modeller, hvoraf nogle allerede er blevet nævnt her i TIMEGEEKS.

Men når nu det er december og julehumøret jo skal afspejle glæde, så har jeg valgt at dække hele tre vidt forskellige nyheder, der hver i sær hylder forskellige grene af det italienske urmærkes lange produktionshistorie.

PAM000992. Denne model indeholder så mange detaljer, som jeg synes gør dette ur ekstra tiltrækkende: håndoptrukket kaliber P.5000 med otte dages gangreserve via to fjederhuse, sandwich skive med “8 Giorno Brevettato” tekst ved “3” og en olieret rem i toskansk læder. Prisen er oplyst til €8.300. Det er med andre ord et flot trekløver, der er med til at lukke dette så travle år for det italienske urfirma, der synes at nyde genfunden succes.

For eksempel 44 millimeter Luminor Luna Ros- www.panerai.com sa Chrono Flyback PAM01037 (herover), der benytter kaliber P.9100 og er lavet af mikro-sandblæst sort keramik. En imponerende nyhed, der iøvrigt benytter en fascinerende skive, der er beklædt med samme materiale som sejlene på Luna Rossa benytter under America’s Cup. Prisen er oplyst til €17.500. Holder du derimod mere af den del af Panerai, der hører til under havets overfalde, så begejstres du måske over 42 millimeter Submersible Verde Militare PAM01055 af stål, der tilbyder en flot grøn skive og matchende gummirem. Modellen benytter automatisk klaiber P.900 med tre dages gangreserve. Der medfølger en ekstra velcro rem. Prisen er oplyst til €8.500. Men hvis det er Panerais oprindelige historie fra de tidlige dage i 1930erne, så bør du kigge nærmere på min personlige favorit af disse tre nyheder: 45 millimeter Radiomir 8 Days TIMEGEEKS.DK

42 millimeter Panerai Submersible Verde Militare hylder militærets grønne farve og tikker med automatisk kaliber P.900, der yder tre dages gangreserve. Der medfølger en ekstra velcro-rem til denne model.


PAM000992 har en diameter på 45 millimeter og manuelt optrukket værk. Denne særdeles tiltrækkende nyhed kan kun købes i Panerais egne boutiques rundt om i verden. DECEMBER//2019


TAG HEUER

TAG HEUER CARRERA HEUER 02T NORDIC SPECIAL EDITION

TAG Heuer Carrera Heuer 02T skabte overskrifter, da modellen blev lanceret i 2016. Nu lancerer det schweiziske urmærke en limiteret model, der er dedikeret de kolde nordiske lande og som helt sikkert også vil begejstre fans af både avantgarde og tradition.

krans og matchende alligator/gummirem. Det skelleterede kronograf- og tourbillonværk kan nydes både for- og bagfra. Værket yder cirka 65 timers gangreserve og er desuden kronometer certificeret (COSC).

Normalt forbinder man tourbillon-funktionen med et meget dyrt ur. Ikke sjældent i million klassen. Men TAG Heuer har ikke desto mindre lanceret et ur med denne eftertragtede funktion, der ”kun” koster 159.000 kroner.

Jeg ved ikke hvor mange eksemplarer, der er tilbage af dette ur, når du læser disse ord, idet TAG Heuer Carrera Heuer 02T Nordic Special Edition er limiteret til 20 styk.

Eftersom uret var udstillet under Klarlunds velHvad endnu bedre er, så har Nortime (den nor- besøgte Expo på Børsen, så har der med garanti diske TAG Heuer distributør) fået lavet en limi- været ekstra opmærksomhed om denne model. teret variant, der hylder de nordiske lande. www.tagheuer.com Marketingchef i Nortime, Morten Fosshaug fortæller: ”Vi har arbejdet tæt med TAG Heuer for at udvikle en tourbillon specielt tilpasset de nordiske forhold. Norden kendetegnes som noget særligt i form af havet, lyset, naturen og farverne ved skumringen. Alt dette er indkapslet i designet på denne limiterede nordiske særudgave.” TAG Heuer Carrera Heuer 02T Nordic Special Edition er lavet af matteret sort keramik, har en diameter på 45 millimeter, blå keramisk TIMEGEEKS.DK

TAG Heuer Carrera Heuer 02T Nordic Special Edition er limiteret til 20 styk og koster 159.000 kroner. Det må siges at være en særdeles tiltrækkende pris for et ur med både kronograf og tourbillon.


DECEMBER//2019


LONGINES

LONGINES HERITAGE MILITARY 1938

Longines finder atter lækkerier frem fra gemmerne og seneste tikkende skud på stammen er inspireret af et armbåndsur fra 1930erne.

Denne værk-kaliber er for så vidt magen til kaliber 6497, men hedder 6498 på grund af de små skunders placering nederst på skiven, istedet for ved Longines har fundet endnu et ”9”, som blandt andet tidlige ur frem fra gemmerne og har Panerai Luminor Marina mofor nyligt relanceret et design deller tilbød. fra 1930erne. Longines Heritage Military Der er tale om et ur fra mel- 1938 har buet antirefleksbelemkrigstiden og derfor ikke handlet safirglas og tilbydes overraskende udstyret med et med både en koksgrå Twomekanisk værk med manuelt Stitch læderrem samt en cogoptræk (mange tidlige arm- nac farvet NATO-rem. båndsure benyttede værker fra Modellen er limiteret til 1938 lommeure i de år). (for at hylde originalens oprinDen moderne version, Longi- delsesår) og koster 15.900 kr. nes Heritage Military 1938, er ligeledes udstyret med et ma- www.longines.com nuelt optrukket værk, kaliber L5072 (baseret på ETA/Unitas kaliber 6498/2), hvilket nok forklarer urets diameter på 43 millimeter, idet denne kaliber er et stort værk. Og ja, oprindeligt et værk, der var udviklet til lommeure. TIMEGEEKS.DK

Longines Heritage Military 1938 er inspireret af nedenstående ur fra 1930erne. Uret er udstillet på Longines’ imponerende museum i St. Imier. Originalen har ligeledes manuelt værk.


Longines Heritage Military 1938 har et håndoptrukket værk, en diameter på 43 millimeter og er limiteret til 1938 styk. Prisen er 15.900 kroner.

DECEMBER//2019


SJÖÖ SANDSTRÖM

SJÖÖ SANDSTRÖM ANNUAL EDITION 2019

Sverige. Ikke et land, jeg kunne bo i. Men underordnet mine personlige meninger om vores naboland, så produceres der jo nogle gode produkter i Sverige: Nogle få Volvo-modeller, strøm fra deres mange floder og ure fra Sjöö Sandström. Sidstnævnte har for nyligt lanceret modellen Royal Steel Annual Edition 2019.

Ikke overraskende er præsentationsæsken lavet af træ og mon ikke det både er opvokset og fældet i samme land, som uret er samlet i. Håber iøvrigt ikke, at nogle interessegrupper føler sig krænket over brugen af træ til denne meget nydelige æske.

Den svenske urfabrikant Sjöö Sandström har Modellen er som sagt limiteret til 86 styk og komeddelt, at ”vi hvert år vil lancere en limite- ster cirka 18.000 kroner. ret version afvores ikoniske Royal Steel Classic. Denne limiterede model tilbydes kun i 86 styk, www.sjoosandstrom.se hvilket er en hilsen til det år, hvor Sjöö Sandström blev grundlagt,” fortæller den ene ejer, Felix Formark, der driver firmaet sammen med salgsansvarlige Kristofer Johansson. Sjöö Sandström Royal Steel Annual Edition 2019 har en markant grøn skive, tikker med et automatisk, schweizisk værk og har en klædelig diameter på 41 millimeter.

Sjöö Sandström Annual Edition 2019 har en spektakulær grøn skive. Jeg ved ikke, om det er fordi den farve ikke støder minoritetsgrupper eller om det er fordi det er én af de få farver, der ikke er blevet forbudt, selvom den blev nævnt i en ældre Astrid Lindgren bog. TIMEGEEKS.DK


DECEMBER//2019


CHRISTOPHER WARD

TIMEGEEKS.DK


CHRISTOPHER WARD MILITARY COLLECTION Ure der er inspireret af militæret er utroligt populære i disse år. Det engelske urfirma Christopher Ward rider også med på denne bølge med lanceringen af tre nye modeller, der hver især hylder deres militære gren.

De tre nye modeller fra det engelske urfirma, er inspireret af et 35 millimeter ur, Smiths W10, Christopher Ward, hylder det engelske miltær der blev båret af de engelske tropper i 1967. med tre ure, der er opkaldt efter hver deres træningsfaciliteter: 41 millimeter C65 Cranwell (modsat øverst og nederst denne side) er inspireret af to ure, nemlig C65 Dartmouth, C65 Sandhurst and C65 Jaeger-LeCoultre Mark XI og IWC Mark XI. Cranwell og er opkaldt efter de engelske militæ- Begge modeller blev bestilt af englands forsvarre grene. Modellen C65 Dartmouth er opkaldt ministerie i 1949 til de engelske piloter i RAF efter af Royal Navys træningsfaciliteter i Dart- efter Anden Verdenskrig. mouth, Britannia Royal Naval College. Alle tre modeller benytter automatisk COSC C65 Sandhurst er opkaldt efter Royal Mili- certificeret værk og tilbydes desuden med enten tary Academy Sandhurst i Berkshire og C65 rem eller lænke. Cranwell er opkaldt efter verdens første fly akademi Royal Air Force College Cranwell. www.christopherward.eu Urenes designs er inspireret af ure, der blev bestilt af de engelske styrker efter Anden Verdenskrig. 41 millimeter C65 Dartmouth (modsat side med blå skive og lænke) har fundet sin inspiration i Omega Seamaster 300 ”Big Triangle”, der blev bestilt af Royal Navy i 1967. 38 millimeter C65 Sandhurst (øverst denne side)) DECEMBER//2019


GEAR ETC.

THE WATCH BOX

TIMEGEEKS.DK

To år. Så længe siden er det, at den danske producent August Sandgren spurgte om jeg ville designe The Watch Box for dem. Det er derfor en kæmpeglæde endelig at kunne tilbyde både ”The Watch Box Large” til 9 ure og ”The Watch Box Small” til 3 ure. Begge versioner er håndlavet i Portugal og der er kun brugt det lækreste læder. Fordelen ved dette design er ikke bare, at den store versioner passer til en bankboks, men yderligere at den kan placeres på højkant i eksempelvis en bogreol.


KRISTIANHAAGEN.COM

Dette er muligt, idet urene sidder så godt fast på det udtagelige puder og derfor ikke vælter rundt. Den store version er desuden udstyret med et læderhåndtag. På ydersiden er The Watch Box lavet i lysbrun læder og olivengrøn nubuck på indersiden. Den store version måler 28/20/7.5 cm. og den lille 12/9/7.5 cm. Priserne er henholdsvis €995 og €335 (plus forsendelse). Du kan bestille dem begge via min webshop www.kristianhaagen.com DECEMBER//2019


GEAR ETC.

HASHTAGS & WATCHES II

TIMEGEEKS.DK

Min syvende bog om ure ”Hashtags & Watches II” kan kun erhverves via min webshop. Den har samme format som den forrige udgivelse i denne serie, men indeholder naturligvis nye billeder og captions. ”Hashtags & Watches II” har flere sider end den forrige udgivelse, men prisen er den samme. www.kristianhaagen.com


ETON

Faldt over denne møghamrende behagelige overshirt fra svenske Eton, sidst jeg var i lufthavnen. Og jeg endte med at bære den de fleste lune aftener under Dubai Watch Week. Sjældent har jeg ejet et så behageligt stykke tøj, der vel at mærke også er rigtig pæn på. Både med og uden en T-shirt under. Set til 1.399,- via www.careofcarl.dk/

DECEMBER//2019


WWW.TIME WWW.KRISTIAN ISSUU.COM/KRISTI TUMBLR.COM/BLOG INSTAGRAM @KR WWW.8PAS


EGEEKS.DK NHAAGEN.COM IANHAAGEN/DOCS G/KRISTIANHAAGEN RISTIANHAAGEN ST10.COM

Profile for Kristian Haagen

TIMEGEEKS Dec. 2019  

TIMEGEEKS Dec. 2019  

Advertisement