Page 1

:: 1 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Nydalen - Gjerdrumsvei 10 D :: Historie & innovasjon


:: 2 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Historie & innovasjon Gjerdrumsvei 10 D - sentralt i Nydalen :: God offentlig kommunikasjon :: Parkering :: Høy arealeffektivitet :: Eget kundesenter :: Kontor 394 m2


det visuelle som det funksjonelle potensialet i eiendommen/lokalet. Skissen(e) skal inspirere gjennom å visualisere f.eks.

sort/hvitt, evt. supplert med prospektets hovedfarge (fra definert fargepalett).

arkitektens tanker og/eller lokalenes særpreg og identitet. Utgangspunktet vil være forskjellig fra gang til gang og vil kunne

:: 3 ::

inkludere 10 altDfra Gjerdrumsvei :: f.eks. skisser av interiørdetaljer, en visualisering av sosiale soner og deres faktiske funksjon eller en enkel

Tekniske tegninger/interiør NPRO

skisse av det viktigste grepet man har gjort med eiendommen, utendørs eller innendørs. Skissen(e) ønskes utformet i sort/hvitt, evt. supplert med prospektets hovedfarge (fra definert fargepalett).

Norwegian Property skal fremstå med et helhetlig uttrykk i alt materiell. Dette inkluderer også prospekter og plantegninger. For å oppnå dette, ønsker vi at arkitekter og andre samarbeidspartnere forholder seg til den visuelle profilen i alt materiell som produseres. Vi ønsker også å fremheve arbeidsprosessen vi gjennomgår ved å gi kundene våre noen ”visuelle smakebiter” på dette i våre prospekter. Dette innebærer følgende: Inspirerende skisser Vi ønsker at det til hvert prospekt/prosjekt utvikles minimum én håndtegnet skisse som skal berike opplevelsen av så vel det visuelle som det funksjonelle potensialet i eiendommen/lokalet. Skissen(e) skal inspirere gjennom å visualisere f.eks. arkitektens tanker og/eller lokalenes særpreg og identitet. Utgangspunktet vil være forskjellig fra gang til gang og vil kunne inkludere alt fra f.eks. skisser av interiørdetaljer, en visualisering av sosiale soner og deres faktiske funksjon eller en enkel skisse av det viktigste grepet man har gjort med eiendommen, utendørs eller innendørs. Skissen(e) ønskes utformet i sort/hvitt, evt. supplert med prospektets hovedfarge (fra definert fargepalett).

:: Beliggenhet Kort vei til det meste (4) :: Nydalen: Urban puls i grønne omgivelser (8) :: Moderne bak historisk fasade (10) :: Analyse av lokalene (12) :: Plantegning: Lokaler med sjel (13) :: Fakta & fasiliteter (16)


Gjerdrumsvei 10 D ::

Tåsen vei e

Ake rselv en

Ma rid als ve ien

NPRO

Tåsen vei en

ei

:: 4 ::

n

Ring 3

Tåsen

T

Ring 3

Ring 3

s um rdr Gje

strøms vei Rolf Wick

Flybuss

i ve

env eie n

eien

alsv

Nydalen

Nyd

Nydals

100 m

Restaurant

T

Nyd

T-bane

n

lsveie

Nyda

eien

alsv

Tog

Gjerdrums vei 10 D ligger sentralt i Nydalen med enkel adkomst fra Ring 3, Sandakerveien og Maridalsveien. Nydalen t-banestasjon ligger 5 minutters gange unna. Det er er parkering, bussforbindelser, tog, samt flybuss i umiddelbar nærhet. Nydalen har også egen togstasjon, med både NSB Regiontog og Lokal-tog.

Nydalsv ei en

ien lsve rida Ma

n

n veie haug Gull

veie aker Sand

Maridalsveie n

Ny da l

en

Br uk s

ve

i

Tå s

ei

T lhaug org Gul

v ks Bru

ien ve

T

Buss

Kort vei til det meste

n ale Nyd

Nord bergveie n

Sandakerveien

rselven Ake

GJERDRUMSVEI 10D

Området har et svært velutbygd nett av sykkelstier.

Shopping/Servicetilbud gate amots fer A stof Kri

veie aker Sand

ate ts g mo Aa r ffe sto Kri

Ring 3

n


lve

Gjerdrumsvei 10 D ::

Ring 3

Ring 3

s um rdr Gje

Inngang

i ve

ei

Gu

v ks Bru

i ve Br uk s

n ale Nyd

en

Sandakerveien

rselven Ake

GJERDRUMSVEI 10D

al

NPRO

Ake r se

Ma ri

:: 5 ::


Gjerdrumsvei 10 D ::

Hit & dit Ullevål Stadion - 3 min (t-bane) Sinsen - 5 min (buss) Carl Berners plass - 6 min (t-bane) Sagene - 8 min (buss) Majorstuen - 9 min (t-bane) Smestad - 11 min (buss) Oslo S - 12 min (t-bane) Grünerløkka - 13 min (buss) Brynseng - 13 min (buss)

5 min

Gardermoen - 50 min (flybuss)

0 min

NPRO

nydalen

:: 6 ::


:: 7 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::


:: 8 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Nydalen: Urban puls i grønne omgivelser Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetjenester. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Nydalen har Storo som nærmeste nabo. Her finnes over 120 butikker og serveringssteder. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere – de trives alle i Nydalen.


:: 9 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::


:: 10 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Lyse og moderne kontorlokaler bak historisk fasade Gjerdrums vei 10 D ligger sentralt i Nydalen og er en de største historiske perlene området har å by på. Bygningen er fra 1800-tallet og var administrasjonsbygningen til datidens ledende tekstilprodusent, Ellendalens Spinderi. Den historiske fasaden er bevart etter alle kunstens regler; den har vakre smijernsutsmykninger og et detaljrikt inngangsparti i stein som gir besøkende en solid og vennlig velkomst. I kontrast til den historiske fasaden, har bygget nyrenoverte og topp moderne kontorlokaler med store vinduer som slipper både lyset og naturen inn. Med en rik historie, grønne omgivelser, moderne innhold og sentral beliggenhet er Gjerdrums vei 10 D en sjelden kombinasjon av kompletterende kontraster.


:: 11 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::


:: 12 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Analyse av lokalene Arealet utgjør totalt 394 m² BTA. :: Antall arbeidsplasser: Inntil 26 Lokalet tilpasses kundens ønsker og behov.


:: 13 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Stille

8 pl. i team

8 pl. i team

Stille

Kopi/print Sosiale sone

6 pl. i team

Resepsjon 4 pl. i team

Tekjøkken

B.K.

Plantegningene er utarbeidet av: Arkitektene AS

Møte

26 arbeidsplasser i team

1. etg :: Kontor, alternativ 1

26 arbeidsplasser totalt

Lokalet ligger i byggets 1.etg og har vinduer mot nord, vest og øst. Arealene har behov for oppgardering, og utleier vil i samarbeid med ny leietaker totalrenovere lokalene til moderne standrad etter leietakers ønsker og behov. Det vei 10D Vi har tegnet ut to Plan 1.etasje, alt.01 A3/M:1:100 er god takhøyde ogGjerdrums mye lys i lokalene. ulike layout forslag, lokalene egner seg både for cellekontorer og teamlønsinger. Lokalet passer for inntil 26 ansatte som det er tegnet ut i ekseplet over.

21.09.2011


NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

1. etg :: Kontor, alternativ 2 Lokalet pĂĽ totalt 394 m2 BTA passer for inntil 16 ansatte som det er tegnet ut i ekseplet under.

Lager 3 pl. i team

Kopi/print Sosiale sone

Resepsjon

Tekjøkken 3 pl. i team B.K.

Møte

6 arbeidsplasser i team 9 cellekontorer

15 arbeidsplasser totalt

Plantegningene er utarbeidet av: Arkitektene AS

:: 14 ::


:: 15 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Sjenerøs med estetikken. Gjerrig på energiforbruket. GLOCAL er Norwegian Propertys satsning på lokale tiltak som vil gi en positiv, global effekt. GLOCAL er de forpliktelser vi har påtatt oss overfor miljøet vi har rundt oss og samfunnet vi er en del av og skal være en bidragsyter i. Våre definisjoner av miljø- og samfunnsansvar spenner bredt. Dette inkluderer tydelig definerte mål om miljøbesparende tiltak, så vel som høye krav til estetisk utforming av bygg og uteområder i lokalmiljøet. Vi stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere og leverandører. For våre kunder skal vi være en god tilrettelegger. Grunnlaget for GLOCAL er den internasjonale BREEAM-standarden, NVEs energimerking og Norwegian Propertys egne, selvpålagte tiltak og målsettinger. Dette er noen av dem: :: :: :: ::

Energiklasse A-bygg, hvis mulig. Minimum B-bygg Bygging med miljøvennlige materialer Kildesortering av avfall Tiltakt for redusert vannforbruk

:: :: :: ::

Bruk av materialer og tekniske løsninger som reduserer energiforbruket Drive stedsutvikling som skaper økt verdi for samfunnet Skape god tilgjengelighet til offentlige kommunikasjonsmidler Utstrakt bruk av sjøvannspumper reduserer energiforbruk, Co2-utslippet og kostnader.

G LO C A L

GL

G L O B AL T HI N K I N G L O C AL AC T I O N

GL


:: 16 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Fakta & Fasiliteter :: Areal :: 394 m² BTA kontor

:: Kommunikasjon :: Buss, t-bane, tog, flybuss

:: Etasje :: 1.

:: Sykkel :: Meget velutbygd nett av sykkelstier

:: Oppført :: 1800-tallet, rehabilitert i 2009

:: Sikkerhet :: Skallsikring og vektertjenester

:: Lokalene :: Lyse - i et av Nydalens mest sjarmerende bygg

:: Service :: Eget kundesenter

:: Arbeidsplasser :: Inntil 26

:: Lager :: Mulighet for leie i nabobygg

:: Parkering :: Gode parkeringsmuligheter inne og ute

:: Ledig fra :: 1. mars 2012

Megler

Anders Heffermehl Tel +47 950 63 693 :: ah@akershus-eiendom.no www.akershus-eiendom.no

Det tas forbehold om eventuelle feil og mangler i beskrivelsen. Utleier har rett til å justere leveransen dersom tilsiktet kvalitet og standard ikke reduseres. Det gjøres samtidig oppmerksom på at tegninger og bilder kun er ment som illustrasjoner.


:: 17 ::

NPRO

Gjerdrumsvei 10 D ::

Engasjerende møteplasser og relasjoner Den perfekte beliggenheten. Spennende bygninger som med sine vakre linjer forskjønner omgivelsene og setter nye standarder for innovasjon og utforming. Materialer som tilfredsstiller høye krav til både funksjonalitet, estetikk, bærekraft og bestandighet. Men viktigst av alt er menneskene. De som hver dag skal gå gjennom inngangspartiet og kjenne en følelse av stolthet og tilhørighet. Mennesker som skal motiveres til å produsere resultater og innovasjon gjennom samspill og kunnskapsdeling med sine kollegaer.Kunder og forbindelser som skal føle seg godt ivaretatt. Forventninger som skal møtes, og gjerne overgås. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre 48 sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger. Dette har bidratt til å gi Norwegian Property en unik posisjon som et av Norges aller største eiendomsselskap.

Gjerdrumsvei 10D  
Gjerdrumsvei 10D  

Historie & innovasjonGjerdrumsvei 10 D - sentralt i Nydalen