Page 1

Eiendomsspar er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vår filosofi er fundert på høy kvalitet på eiendommene og på personlig service. Leietakerne er våre kunder og aller viktigste samarbeidspartnere. Vi er således opptatt av et aktivt og nært samarbeid med våre leietakere.

Prøv oss og se om vi har våre ord i behold!

Drammensveien 88 B “Høy kvalitet på eiendommene, førsteklasses beliggenhet og en driftsfilosofi fundert på service og profesjonalitet har gitt oss en sterk posisjon i eiendomsmarkedet” Christian Ringnes - Adm. dir.

Les våre årsrapporter på

www.eiendomsspar.no


Om eiendommen

Utsikt fra portnerboligen mot Oscars Hall

Om eiendommen Portnerboligen som er ledig for ny leietaker er en fasjonabel murvilla med tilbygg og parkanlegg. Bygget er på totalt 492 kvm BTA fordelt over tre etasjer. Hovedhuset og Portnerboligen i Drammensveien 88 B/Gange-Rolvs gate 1 ble oppført i århundreskiftet for bryggerieier Hugo Vetlesen. Sammen med nabovillaen Drammensveien 88 C, som ble oppført for en vingrosserer, ble disse to eiendommene i sin tid kalt “Øl og Dram”.

Ledig areal 492 kvm BTA kontor – hele bygget. Lokalene leies ut samlet. I tillegg er det mulighet for å leie inntil 8 parkeringsplasser på eiendommen.


Om eiendommen Lokalene Lokalene er nylig oppgradert og fremstår som lyse og flotte med en fantastisk utsikt mot parkanlegget og Frognerkilen/Bygdøy. Lokalene har en god standard og er i dag innredet med en kombinasjon av cellekontorer og landskap, samt møterom, tekjøkken og toaletter. Kontorvillaen gir en unik mulighet for egen identitet og profilering for et kreativt selskap.

Standard/tekniske opplysninger Lokalene har ventilasjon med kjøling og elektrisk oppvarming.

Energimerking Energimerking av bygget er under gjennomføring.


Interiørbilder


Interiørbilder


Løsningsforslag 1. etg. ROMFORDELING Kjøkken Møte-/spiserom Møterom Kontorlandskap WC BK. Lager

1 stk. 24 pers. 8 pers. 1 stk. 2 stk. 1 stk. 2 stk.

1. etg.

LOUNGE

ARBEIDSPLASSER Landskap TOTALT

6 pers. 6 pers.


Løsningsforslag 2. etg. ROMFORDELING Cellekontor Kontorlandskap

2. etg.

5 stk. 1 stk.

ARBEIDSPLASSER Cellekontor Landskap TOTALT

7 pers. 6 pers. 13 pers.


Løsningsforslag 3. etg. ROMFORDELING Cellekontor Kontorlandskap

3. etg.

2 stk. 1 stk.

ARBEIDSPLASSER Cellekontor Landskap TOTALT

2 pers. 6 pers. 8 pers.


Løsningsforslag 1.-3. etg.

LOUNGE


Beliggenhet/nærområdet

Portnerboligen er beliggende i sjarmerende omgivelser på Skarpsno i bydel Frogner, med kort sykkel- og kjøreavstand fra Skøyen og Solli plass/Vika/Aker Brygge. Med kun 10 minutters gangavstand til Bygdøy Allé finner man det meste innen servicetilbud, forretninger, kaféer og butikker samt postkontor. Nærmeste postkontor er Elisenberg postkontor ved Bygdøy Allé.

Kilde: Mapaid


Kommunikasjon

NĂŚrmeste holdeplass for kollektiv transport er: Trikk: Buss: T-bane: Tog:

Skarpsno Frogner kirke Majorstuen stasjon Lysaker stasjon og Skøyen stasjon

Drammensveien 88 B/ Gange-Rolvs gate 1

Andre transportmidler: Bil:

Det er mulighet for leie av parkeringsplasser i eiendommen.


E

iendomsspar er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vår forretningsidé er å eie, utvikle og foredle kontor-, butikk- og hotelleiendommer for utleie. Høy kvalitet på eiendommene, førsteklasses beliggenhet og en driftsfilosofi fundert på service og profesjonalitet har gitt oss en sterk posisjon i eiendomsmarkedet.

Eiendomsspar eier på 50/50 basis med søskenparet Helene og Christian Sundt det svenske eiendomsselskapet Pandox AB som har 47 større hoteller, samt Norgani Hotels AS som har 70 hoteller. Eiendomsspar forvalter også eiendomsmassen til Victoria Eiendom.

EIER/FORVALTER:

Telefon: Faks: E-post: Postadr.: Besøksadr.:

22 33 05 50 22 33 05 51 utleie@eiendomsspar.no Postboks 1350 Vika, 0113 Oslo Øvre Slottsgate 12B

UTLEIE VED:

Anders Heffermehl Telefon: 22 41 48 00 Mobil: 95 06 36 93 E-post: ah@akershuseiendom.no Postadr.: Postboks 1739 Vika, 0121 Oslo Besøksadr.: Haakon VIIs gate 5

Drammensveien 88B  

Prospekt Drammensveien 88B