Page 1

DRAMMENSVEIEN 133

REPRESENTATIVE KONTORER PÅ SKØYEN


Fakta om eiendommen Drammensveien 133 Ledig utleieareal: 790 kvm i 2.etg. Minimum utleieareal: 790 kvm Ledig fra: etter avtale Megler: Rune UnsgĂĽrd Tlf: 900 67 800 E-post: ru@akershus-eiendom.no

Se eiendommen pĂĽ din mobil

Last ned QR Kodeleser til din mobil. Ă…pne applikasjonen og ta bilde av QR koden med applikasjonen.

Fra kantinen i toppetasjen.


REPRESENTATIVE KONTORLOKALER PÅ SKØYEN Drammensveien 133 ble oppført i 1999 og bygget har 7 etasjer samt kjeller. Eiendommen har god eksponering med mulig skilting på fasade i to retninger. Fasaden består av tegl og glass og er buet mot veien.

BELIGGENHET Med et yrende folkeliv og kort vei til det meste oppleves Skøyen som en komplett bydel. Her ligger restauranter, kaffebarer og spennende klesbutikker side om side med treningssentre, banker, postkontor og en mengde andre servicetjenester. Omgitt av Bestumkilen og Frognerparken har Skøyen også et unikt rekreasjonstilbud for både båtfolk og padlere, løpere og syklister. Det er stadig flere bedrifter som velger å legge sine kontorer her.

3


4


i sb ak k

n

nse sse allé E

v

M

G

u

P ri

Vi ge lan ds v

ei

n

eie

Aske v

SKØYEN

en

sta

rud adse

allé

A s ke k roken

Ti ngs tu

veie n

e

off

S k ø ye n v e

ffsv

H

Ne d re

Ho

ien

Me

sse

vei

en

ra

m m

en

s ie ve

Sjølystveien

D

n

lv Ha

Ka

Området har også et meget velutbygd nett av sykkelstier.

øy al Bygd

rstranda

KOMMUNIKASJON Skøyen er i dag Norges tredje største trafikknutepunkt. Drammensveien 133 ligger sentralt på Skøyen, et steinkast fra Skøyen Stasjon. Holdeplass for buss og trikk bare noen meter fra bygget. Fra Skøyen stasjon 0 400 m går det både lokaltog, InterCitytog og Flytog. Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3. Parkering i parkeringskjeller. Direkte adkomst med heis opp i lokalet.

e at

5 st allé

gn e

S va

re n

sly

Fro

n da

sg rt e

Fr

s ga øya

te

© Kartagena / Statens kartverk


6


7


2. etasje 790 m2

8


9


Generell informasjon om eiendommen lokalene Lokalene kan tilpasses ny leietaker og deres ønsker. Det er garderobe, dusj og to toalettkjerner i lokalet. Lokalet har to adkomstmuligheter; en fra hovedinngangen og en fra garasje-plan – begge med heis.

10

FELLESFASILITETER Inngangspartiet er nyoppusset og fremstår som representativt. Bygget har ny felles kantine i toppetasjen med fantastisk utsikt. Det er nytt ventilasjonsanlegg med kjøling og fjernvarme (2010). Parkering i parkeringskjeller samt mulighet for sykkelparkering.


11


Akershus Eiendom AS Postboks 1739 Vika 0121 OSLO Tlf: +47 22 41 48 00 Fax: +47 22 41 48 06 firmapost@akershus-eiendom.no www. akershus-eiendom.no

Norges ledende nĂŚringsmegler - www.akershus-eiendom.no

Drammensveien133_1104-2012  

Representative kontorer på Skøyen

Drammensveien133_1104-2012  

Representative kontorer på Skøyen