Page 1

There exists a process for utilizing the facility that is a sauna. Its usage and full embodied experience can only be successful if one engages in the cyclical transitioning from hot to cold areas. For practicality and environmental reasons the entire pavilion is fabricated of pine wooden panels of the same dimensions (excluding the length). The configuration enables the user to travel along a series of stairs that carries one from above to below ground and from cold to hot areas respectively. The constant transitioning is made apparent through the differentiation of gaps located between panels as well as the inconsistency of steps. The changes and alteration of panel placements allows the user to become more aware of the experience entirely.

Project 3- Pavilion Description  
Project 3- Pavilion Description  
Advertisement