Page 1


SKI SI RELAXARE LA BANSKO Pitesti - Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Plevna –Sofia – Bansko – Sofia – Pitesti 23.01.2012 – 29.01.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti, ora 07:00, pe traseul: Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Plevna – Sofia - Bansko. In drum se viziteaza Manastirea Rila -care este considerata centrul spiritual al tarii si unul dintre cele mai importante locuri pentru pelerinajul religios, ortodox din intreaga Europa Balcanica, alaturi de Muntele Athos si Meteora. Continuam traseul cu un scurt popas la Ivanovo, unde vom vizita Manastirea de Piatra (monument UNESCO). Cazare si cina in Bansko, hotel 4* . Ziua 2: Mic dejun. Vom vizita Orasul Bansko – “Perla Muntilor Pirin”. Orasul vechi Bansko reprezinta o atractie importanta pentru statiune. La fiecare colt de strada vei descoperi cate o cladire interesanta care povesteste traditiile locului, tavernele construite intr-un stil aparte, Biserica Sfanta Treime, Clopotnita cu ceas din curtea bisericii, ruinele cetatii antice de la Staroto Gradishte. Cazare si cina in Bansko, hotel 4*. Zilele 3-6: Mic dejun. Program de ski in Bansko - staţiunea de ski numărul 1 din Bulgaria, cel mai bun şi modern centru de ski din Europa de Est. Cazare si cina in Bansko, hotel 4*. Ziua7: Mic dejun. Plecare spre tara, cu oprire la Sofia, unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa. Se viziteaza: Catedrala Alexander Nevski, Biserica Boyana (monument UNESCO), Galeria Naţională de Artă, Muzeul National de Istorie, Opera Nationala, Teatrul Naţional, Nezavisimost Square, Parlamentul, Sinagoga, Universitatea etc. Sosire la Pitesti in cursul serii, aproximativ ora 23.00. Pret: 205 euro + 260 lei/pers. (locul in camera dubla) Grup minim 25 pers. Pretul include : transport autocar clasificat 3*; 6 cazari cu demipensiune in hotel de 4* (conform normelor locale); tururile de oras; excursie la Manastirea Rila si Sofia; ghid insotitor din partea agentiei.


Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.

-

-

-

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in


-

-

-

-

-

momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in Bulgaria se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


INDRAGOSTITI LA CARNAVALUL DE LA VENETIA Pitesti - Budapesta – Viena – Venetia – Budapesta - Pitesti 11.02.2012 – 17.02.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti, ora 06:00, pe traseul: Sibiu – Deva – Arad – Szeged – Budapesta. Scurt tur “by night”, cu autocarul, pe bulevardele budapestane. Vom admira: Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Galeriile de Arta, Opera, Biserica Sf. Stefan, Academia, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare ( pret informativ 28 euro/pers).Cazare Budapesta, hotel 3*. Ziua 2: Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur panoramic, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva..Timp liber la dispozitie.Cazare Viena, hotel 3*. Ziua 3: Mic dejun.Excursia continua spre Italia –Venetia. Sosire in timpul serii.Cazare zona Venetia, hotel 3*. Ziua 4: Mic dejun. Transfer cu autocarul la Punta Sabbioni si apoi cu vaporasul pana in Piata San Marco – Venetia. Vom fi martorii unui spectacol deosebit si vom admira minunatele costume viu colorate ale participantilor la parade. Multe alte spectacole in aer liber va asteapta. De asemenea, vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Transfer cu vaporasul la Punta Sabbioni. Intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare zona Venetia, hotel 3*. Ziua 5: Mic dejun. Transfer cu autocarul la Punta Sabbioni si apoi cu vaporasul pana in Piata San Marco–Venetia. Pentru a doua zi veti participa la serbarile care au loc in timpul Carnavalului. Ceea ce nu ati reusit sa vedeti in prima zi, astazi va fi posibil. Shopping Venetia. Cazare zona Venetia, hotel 3*. (biletele pentru vaporas nu sunt incluse, se achita la fata locului). Ziua 6: Mic dejun. Plecare dis-de-dimineata spre Budapesta. Sosire in cursul serii.


Seara, optional, cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la crama BORKATAKOMBA. Cazare Budapesta, hotel 3*. Ziua 7: Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic: Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Plecare spre tara. Sosire la Pitesti in cursul serii.

Pret: 290 euro/pers. (locul in camera dubla) Grup minim 30 pers. Supliment single : 90 euro

Pretul include : transport autocar clasificat 3*; 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* (conform normelor locale); tururile de oras; ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include: excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi


-

-

-

-

-

-

modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al


conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in EUROPA se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


SHOPPING ISTANBUL Pitesti– Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora - Edirne - Istanbul – Edirne – Ruse - Pitesti 01.03.2012 – 04.03.2012 / 29.03.2012 – 01.04.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti ora 6:00, pe traseul: Pitesti - Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora - Edirne - Istanbul. Cazare Istanbul ( hotel 3*). Ziua 2: Mic dejun. Turul pietonal al centrului istoric (Hipodromul, Moscheea Albastra, Biserica Sf. Sofia, Palatul Topkapi, Bazarul, Universitatea, etc.). Dupa - amiaza, imp liber pentru shopping in Grand Bazar. Cazare Istanbul (hotel 3*). Ziua 3: Mic dejun. Optional, o relaxanta croaziera pe Bosfor, prilej cu care vom admira : Palatul Dolmabahce, podurile peste Bosfor, Fortareata Rumeli, Castelul Anatolian, Moscheea Verde, Zidurile Marmara, Zidurile Pamantului. Timp liber. Cazare Istanbul (hotel 3*). Ziua 4: Mic dejun. Timp liber pentru shopping. Seara, optional, puteti petrece la un restaurant cu specific traditional. Cazare Istanbul (hotel 3*). Ziua 5: Mic dejun. Parasim frumosul oras Istanbul si ne indreptam spre tara, tranzitand Bulgaria. Sosire in Pitesti in jurul orei 22.00, in functie de conditiile de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc. Pret: 150 euro /pers.(loc in camera dubla/tripla) - plecarea din 01.03.2012 170 euro /pers.(loc in camera dubla/tripla) - plecarea din 29.03.2012 Supliment single: 50 euro/pers. Grup minim 30 pers.

Pretul include: 3 nopti cazare in hotel 3*, conform normelor locale; 3 mic dejun ; transport cu autocar licentiat 3* ; ghid insotitor din partea agentiei; Pretul nu include: asigurarea medicala; intrarile la obiectivele turistice ; asigurarea storno, optionala, dar recomandata.


-

-

-

-

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari,


ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. - Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in TURCIA se calatoreste numai pe baza de pasaport.


8 MARTIE LA PRAGA Pitesti – Budapesta – Viena – Praga – Budapesta - Pitesti Perioada: 05.03.2012 – 10.03.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti, ora 06:00, pe ruta Sibiu – Orastie – Deva – Szeged – Budapesta. Bonus, tur de oras cu autocarul, pentru a admira cele mai deosebite monumente: Podurile de peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare in Budapesta, hotel 3*. Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Praga. Scurt popas in Viena, tur panoramic cu autocarul pe Ringstrasse, unde se pot admira : Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Statuia Mariei Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Teatrul Burg, si pietonal Catedrala Sf. Stefan. Cazare in Praga, hotel 3*. Ziua 3: Mic dejun. Tur de oras : Castelul Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa), Catedrala Sf. Vit, Orasul Vechi (Ceasul astronomic, Catedrala, Primaria), Aleea de Aur, Podul Carol. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare in Praga, hotel 3*. Ziua 4: Mic dejun. Optional, vizita la Karlovy Vary , vestita statiune balneoclimaterica cu renumite izvoare termale, dar si cu fabrici de sticla si portelanuri fine, unde vom vizita: colonadele si izvoarele termale, Teatrul, etc. Seara, optional, cina festiva dedicata Zilei Internationale a Femeii – la restaurant cu program special si meniu traditional (pret informativ: 20 euro/pers ). Cazare in Praga, hotel 3*. Ziua 5: Mic dejun. Plecare catre Budapesta. Seara, optional, croaziera cu cina pe Dunare (pret informativ: 28 euro/pers.). Cazare in Budapesta, hotel 3*. Ziua 6: Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in Pitesti in jurul orei 22.00, in functie de trafic si formalitatile vamale. Pret : 210 euro/pers. (locul in camera dubla/tripla) Supliment single: 50 euro Grup minim 30 pers.


Pretul include : transport autocar clasificat 3*; 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* (conform normelor locale); tururile de oras; ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include: excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice; cina festiva de 8 Martie; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.

-

-

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective


-

-

-

-

-

turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. - Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in EUROPA se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


PASTE – 2012 GRECIA Pitesti - Giurgiu – Ruse – Salonic – Paralia Katerini – Meteora – Loutraki - Atena – Insula Eghina – Paralia Katerini – Pitesti 12.04.2012 – 18.04.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti, orele 05.30, pe ruta Giurgiu - Ruse – Sofia - Kulata Promahonas - Salonic. Se viziteaza centrul istoric al orasului Salonic: Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bdul Egnatia, Bdul Expozitiei, Biserica Sf. Dumitru, unde se afla moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele Constantin si Alexandru cel Mare, biserica Sf. Sofia - loc unde se afla moastele Sf. Vasile cel Nou, faleza. Cazare Paralia-Katerini, hotel 3*. ( 850 km ) Ziua 2: Mic dejun. Se pleaca spre Atena, pe traseul Valea Tembi – Kalambaka , cu oprire in Kalambaka – se viziteaza Complexul Monastic Meteora, Manastirea suspendata Marele Meteor, centrul de confectionare si comercializare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios Zindros. Cazare Loutraki, hotel 3*. ( 600 km ) Ziua 3: Mic dejun. Ne deplasam la Atena, turul Atenei cu autocarul: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia, Complexul Acropole. Deplasare in Peloponez prin Canalul Corint – lung de 6 km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. In limita timpului disponibil, bonus, se viziteaza Epidavros – teatru antic in aer liber, Micene cea mai veche civilizatie greaca – Cetatea Micene si mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene). Seara, participare la slujba de Inviere. Cazare Loutraki, hotel 3*. ( 350 km ) Ziua 4: Mic dejun. Timp liber, shopping. Traditionala masa de Paste cu oua si cozonac la un restaurant cu specific. Autocarul stationeaza conform normelor AETR. Cazare Loutraki, hotel 3*. Ziua 5: Mic dejun. Deplasare cu autocarul in Portul Pireu pentru imbarcare pe ferry boat si traversare in Insula Egina, unde se viziteaza biserica si mormantul Sfantului Nectarie. Dupa – amiaza, timp liber. Cazare Loutraki, hotel 3*. ( 210 km ) Ziua 6: Mic dejun. Ne deplasam spre Volos, oras situat pe marginea Golfului Pagastic, statiune balneara agreabila, pentru a vizita Manastirea Kato Xenia, care pastreaza o parte din Cinstitul Brau al Maicii Domnului, si centrul orasului. Se


continua drumul cu un scurt popas pe Valea Tembi pentru a vizita Biserica Sf. Paraschieva. Cazare Paralia, hotel 3*.( 550 km ) Ziua 7: Mic dejun. Se pleaca spre tara si, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale, se ajunge la Pitesti in jurul orelor 23,00. ( 850 km ). Pret: 270 euro/pers. (locul in camera dubla) Grup minim 30 pers. Pretul include : transport autocar clasificat 3*; 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2/3* (conform normelor locale); vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include: excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei


-

-

-

-

-

-

La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.


Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in EUROPA se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport. -


SEJUR DE 1 MAI IN BULGARIA Pitesti – Giurgiu – Varna – Nisipurile de Aur – Albena – Balcik – Vama Veche - Constanta - Pitesti 27.04.2012 – 01.05.2012

Ziua 1: Plecare din Pitesti, ora 07:00, pe traseul: Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Veliko Tarnovo. Oprire la Ruse, cea mai mare asezare bulgareasca de pe Dunare.Vom vedea: Piata Battenberg(centrul vechi), Palatul Battenberg, Biblioteca Regionala, Piata Libertatii, Panteonul Iluminatilor. Popas la Varna, unde se viziteaza centrul orasului si Catedrala Adormirea Maicii Domnului. Cazare Nisipurile de Aur, hotel 4* . Ziua 2 - 4: Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja, mare, distractie. Cazare Nisipurile de Aur, hotel 4* . Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre tara pe traseul Albena – Balcik – Vama Veche. Popas la Balcik, pentru a vizita Resedinta de Vara a Reginei Maria, unde vom vedea Castelul „Cuibul Linistit” si Gradina Botanica. Sosire la Pitesti in cursul serii.

Pret : 120 euro/pers. (locul in camera dubla) Supliment single: 20 euro Grup minim 30 pers.

Pretul include : transport autocar clasificat 3*; 4 cazari cu mic dejun in hotel de 4* (conform normelor locale); tururile de oras; ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include: supliment demipensiune: 25 euro/pers./sejur; intrarile la obiectivele turistice; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.


-

-

-

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare


-

-

-

-

-

In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in Bulgaria se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


CIRCUIT SPANIA CLASICA GIBRALTAR 18 ZILE Pitesti – Budapesta – Viena – Genova – Coasta ligurica – Nisa – Barcelona – Zaragoza – Madrid – Cordoba – Sevilla – Granada - Taragona – Nisa – Milano – Innsbruck – Budapesta - Pitesti 26.05.2012 – 12.06.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti, ora 06:00, pe traseul: Sibiu – Deva – Arad – Szeged – Budapesta. Scurt tur “by night”, cu autocarul, pe bulevardele budapestane. Vom admira : Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Galeriile de Arta, Opera, Biserica Sf. Stefan, Academia, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, etc. Cazare Budapesta ( hotel 3*). ( 700 km ) Ziua 2: Mic dejun. Deplasare la Viena, scurt tur de oras cu autocarul pe Ringul Vienez (Muzeul de Arta, Observatorul Astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Palatul Hofburg). Se continua drumul spre Graz – Udine – Lido di Jesolo, frumoasa statiune pe malul Marii Adriatice. Cazare Lido di Jesolo (hotel 3*).( 870 km ) Ziua 3: Mic dejun. Plecare spre Genova, oras situat pe Riviera Ligurica, cel mai important port din Italia. Scurt popas (3 ore), se viziteaza Statuia lui Cristofor Columb, Via Balbi cu palatele renascentiste (exterior), Catedrala San Lorenzo. Cazare zona Coasta Ligurica, (hotel 3*) ( 410 km ) Ziua 4: Mic dejun. Deplasare la Nice. Pe traseu se viziteazã Monaco – Catedrala si Palatul Princiar, Monte Carlo. Se ajunge la Nice, capitala Coastei de Azur, unde se viziteaza: Promenade des Anglais cu aspectul unei autostrazi lunga de 3 km, cladirea centrului de congrese Acropolis, centrul istoric, Opera, hotel Negresco. Cazare zona Nice, (hotel 2*). ( 210 km ) Ziua 5: Mic dejun. Se pleaca spre Barcelona, unde se ajunge seara tarziu. Tur by night Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei. Cazare Barcelona/Costa Brava (hotel 3*). ( 670 km ) Ziua 6: Mic dejun. Se viziteaza Barcelona – Sagrada Familia, plimbare pietonala pe Ramblas, Parcul Guel, Acvariul, etc. Dupa - amiaza, timp leber pentru


shopping. (In aceasta zi deplasarea se realizeaza pietonal impreuna cu insotitorul de grup, autocarul stationeaza conform normelor AETR). Cazare Barcelona/Costa Brava (hotel 3*). Ziua 7: Mic dejun. Se pleaca spre Madrid ,cu vizita de 1 ora in Zaragoza capitala istorica a Aragonului – zona centru. Tur panoramic by night cu autocarul in Madrid, pe traseul: Palatul Regal, Piata Orientului, Piata Mayor, Piata Spaniei, Piata Columb, Puerta de Sol. Cazare Madrid (hotel 3*). ( 640 km ) Ziua 8: Mic dejun. Se viziteaza Madridul pietonal. Timp liber. (in aceasta zi deplasarea se realizeaza pietonal impreuna cu insotitorul de grup, autocarul stationeaza conform normelor AETR).Cazare Madrid (hotel 3*). Ziua 9: Mic dejun. Excursie la El Escorial – monument UNESCO, impozant complex monastic - unde se viziteaza Manastirea Regala San Lorenzo de El Escorial. Dupa - amiaza timp liber, shopping. Cazare Madrid (hotel 3*). ( 150 km ) Ziua 10: Mic dejun. Deplasare la Toledo, capitala vizigotilor- fosta capitala a Imperiului spaniel. Tur de oras, unde vom vedea: Manastirea San Juan de los Reyes, Catedrala. Se pleaca spre Cordoba, unde se viziteaza: La Mezquita, una dintre cele mai remarcabile cladiri islamice din Europa – Patrimoniu UNESCO, tur pietonal by night pentru a vedea Podul Roman, Gradinile Alcazar. Cazare Cordoba (hotel 3*). ( 450 km ) Ziua 11: Mic dejun. Deplasare la Sevilla – Regina Andaluziei - unde se viziteaza Catedrala Santa Maria – cea mai mare catedrala gotica din lume, Mormantul lui Cristofor Columb, vechiul minaret Giralda, Alcazarul (resedinta regilor spanioli timp de 7 secole). Plecare spre Granada, capitala provinciei Gradana, unde se viziteaza: Palatul Alhambra - o superba fortareata unde s-a instalat, in secolul al XIII-lea, dinastia nasrida, cu doua secole inainte de incetarea prezentei arabe in Spania. Cazare Granada (hotel 3*).( 420 km ) Ziua 12: Mic dejun. Se pleaca spre Tarragona, pe traseul Murcia – Alicante – Valencia – Castellon - Tortesa. Tur by night Tarragona, oras intemeiat de romani. Cazare Tarragona (hotel 3*) ( 800 km )


Ziua 13: Mic dejun. Se pleaca spre Franta, pe traseul Barcelona - Perpignan Montpellier – Arles – Nice. Cazare Nice (hotel 2*). ( 600 km ) Ziua 14: Mic dejun. Zi dedicata vizitarii acestui frumos oras, important centru turistic si statiune balnerara. Vom admira principalele obiective turistice: Muzeul Matisse, Muzeul de Arte (situat în Palatul Koțebu), Palatul-muzeu Massena, orasul vechi cu Palatul-muzeu Lascaris si Catedrala Saint Reparat, grădina si ruinele castelului, ruinele orasului roman Cimenelum , etc. Dupa - amiaza timp liber, shopping. (in aceasta zi deplasarea se realizeaza pietonal impreuna cu insotitorul de grup, autocarul stationeaza conform normelor AETR). Cazare Nice (hotel 2*). Ziua 15: Mic dejun. Ne deplasam la Milano, se viziteaza centrul orasului.Cazare Milano (hotel 3*). ( 530 km ) Ziua 16: Mic dejun. Se continua drumul spre Como – scurt popas la lacul Como, Lugano. Deplasare spre Davos, statiune de lux locul de intalnire a oamenilor importanti din lume. Plecam spre Innsbruck, capitala Tirolului, strabatand Pasul Furka, cea mai spectaculoasa si inalta trecatoare alpina, cu vedere magnifica asupra ghetarilor Rhone si Gratschlucht. Sosire seara tarziu si cazare in zona Innsbruck ( hotel 3*). ( 430 km ) Ziua 17: Mic dejun. Se continua traseul prin Salzburg - Viena, cazare Budapesta. Optional, croaziera pe Dunare. Cazare Budapesta ( hotel 3*). ( 725 km ) Ziua 18: Mic dejun. Se pleaca spre tara, ajungand la Pitesti in jurul orelor 23,00. ( 700 km ) Pret : 890 euro/pers. (locul in camera dubla) Grup minim 30 pers.

Pretul include :transport autocar clasificat 3* (mai putin zilele 6, 8, si 14) pe durata traseului;cazare 17 nopti cu mic dejun in hoteluri de 2/3/4* ;vizitele cuprinse in program, tururi by night;ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include: asigurarea medicala de caltorie si asigurarea storno, optionale


dar recomandate; intrarile la obiectivele turistice; excursiile optionale, daca este cazul;alte servicii decat cele mentionate in program.

-

-

-

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in


-

-

-

-

-

momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in EUROPA se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


SEJUR LA PARALIA KATERINI Pitesti - Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Sofia - Promahonas – Paralia Katerini – Salonic - Pitesti 22.06 .2012– 30.06.2012 Ziua 1/2: Plecare din Pitesti, ora 18:00. Deplasare pe traseul: Bucuresti – Giurgiu - Ruse – Sofia - Promahonas – Paralia Katerini. Sosire in Paralia in cursul diminetii.Timp liber la dispozitia turistilor.Cazare Paralia ( hotel 3*). Ziua 3: Mic dejun. Zi libera in statiune pentru plaja, baie sau cumparaturi. Cazare Paralia ( hotel 3*). Ziua 4: Mic dejun. Optional, vizita Complexul Monahal de la Meteora. Manastirea Shimbarea la Fata (Marele Meteor ), Manastirea Sfantul Stefan. Cazare Paralia ( hotel 3*). Ziua 5: Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Atena. Turul orasului Atena : Acropole, Piata Constitutiei, Parlamentul, Cartierul Plaka, Piata Omonia, Biblioteca, Academia, Universitatea, etc. Cazare Paralia ( hotel 3*). Ziua 6 - 7: Mic dejun. Relaxare pe tarmul Marii Egee. Cazare Paralia ( hotel 3*) Ziua 8: Mic dejun. Excursie optionala pe Muntele Olimp si Dion. Timp liber in statiune pentru shopping si relaxare. Cazare Paralia (hotel 3*). Ziua 9: Mic dejun. Plecare spre tara, traversand Bulgaria. Scurt popas la Salonic.Se viziteaza: Biserica Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Agora Romana, Piata Aristotel, Catedrala Mitropolitana, Turnul Alb,etc. Sosire in Pitesti in cursul serii.

Pret: 185 euro + 150 lei/ persoana (loc in camera dubla/tripla) Supliment single: 75 euro (grup minim 30 persoane)


Pretul include : transport autocar clasificat 3*; 7 cazari cu mic dejun in hotel de 3* (conform normelor locale); tururile de oras; ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice; asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.

-

-

-

-

NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ; In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective


-

-

-

-

-

-

turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) in EUROPA se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


TABARA ELEVI PARIS – DISNEYLAND Pitesti - Budapesta – Viena – Nurnberg – Paris – Disneyland – Reims – Munchen -Budapesta - Pitesti 05.08.2012 – 13.08.2012 Ziua 1: Plecare din Pitesti, ora 06:00, pe traseul: Sibiu – Deva – Orastie – Arad – Szeged – Budapesta. Se ajunge la Budapesta - scurt tur “by night”, cu autocarul, pe bulevardele budapestane. Vom admira: Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Piata Mileniului, Galeriile de Arta, Opera, Biserica Sf. Stefan, Academia, Parlamentul, Bastionul Pescarilor, etc. Cazare Budapesta ( hotel 3*). Ziua 2: Mic dejun. Traversarea Austriei, cu vizita Orasului Imperial – Viena. Tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira: Parlamentul, Opera, Primaria, Burgtheatre, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan . Sosire in Nurnberg (popas, seara, 1 ora) plimbare pietonala in centrul istoric la Schoner Brunnen si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Cazare in zona Nurnberg (hotel 3*). Ziua 3: Mic dejun. Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In Luxembourg se viziteaza: Centrul Vechi si Catedrala Notre Dame. Cazare in zona Paris ( hotel 2*+). Ziua 4: Mic dejun.Tur Paris cu autocarul pe traseul: Catedrala Notre-Dame (popas o ora), Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Cartierul Latin, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Champs Elysse, Arcul de Triumf, Biserica“La Madeleine”, vizita la Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Defense (cel mai nou cartier al Parisului, cu zgarie-nori). Cazare in zona Paris ( hotel 2*+). Ziua 5: Mic dejun. Zi dedicata parcului de distractii Disneyland - plimbari, timpul liber si buna dispozitie. Situat in Marne la Valee in Paris , cuprinde Walt Disney Studios si Disneyland Park. In aceasta lume de basm, personajele din desenele animate, create de Walt Disney (Mickey Mouse, Alba ca zapada, Bambi, Pluto, Donalt Duck, Robinson Crusoe si piratii din Caraibe, Chip & Dale) va intampina si va invita sa vizitati principalele atractii destinate atat adultilor cat si


copiilor. (Autocarul stationeaza conform normelor AETR). Cazare in zona Paris ( hotel 2*+). Ziua 6: Mic dejun. Optional vizita la Versailles - oras construit din dorinta regelui Ludovic al XIV-lea odată cu constructia Palatului Versailles, resedinta acestuia. Palatul si parcul de la Versailles au fost înscrise în anul 1979 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Dupa amiaza timp liber, shopping. Seara, optional, croaziera pe Sena. Cazare in zona Paris ( hotel 2*+). Ziua 7: Mic dejun. Plecam spre Munchen, vizitam orasul Reims: Catedrala incoronarii regilor Frantei. In Strasbourg se viziteaza (in exterior): Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala. Cazare zona Munchen ( hotel 3*). Ziua 8: Mic dejun. Dimineata, tur de oras München, si vizitam: Domul, Primaria, Marienplatz, Hofbrauhaus (beraria de la 1589). Cazare Budapesta (hotel 3*). Ziua 9: Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire la Pitesti in cursul serii. Pret: 380 euro + 250 lei/pers. (locul in camera dubla) 335 euro + 250 lei/pers. (locul in camera tripla) Supliment single: 170 euro Grup minim 35 pers. Pretul include : transport autocar clasificat 3*;8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2*+/3* (conform normelor locale);tururile de oras;ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include:excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii;tarif informativ pentru biletele de intrare in parcul de distractii: 52 euro/pers. – vizita 1 zi; 111 euro/pers. - vizita 2 zile. NOTA : Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatia ca la inscriere sa citeasca Conditiile generale de participare ;


-

-

-

-

-

-

-

In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; La inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei La inscriere se achita un avans de 40%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 30 zile inainte de data plecarii ; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult, etc. Astfel, ghizii vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi locali autorizati, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora. Tarifele mentionate sunt valabile pentru un grup de minim 30 persoane platitoare In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele vizitate, daca nu este precizat altfel (include transport, taxe de drum, parcari, ghid). Pretul excursiilor optionale poate sa varieze in functie de numarul de participanti. Copiii minorii pot calatori (cu pasaport) doar : a) insotiti de ambii parinti ; b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu


calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces) ; c) insotit de un adult cu cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Europen, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8 – 11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice. Pe durata circuitelor sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum, etc.) -

in EUROPA se calatoreste pe baza de carte de identitate/pasaport.


Banchet la Balcik Pitesti – Bucuresti – Constanta – Vama Veche – Balcik Ziua1: Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, pe traseul: Bucuresti - Constanta – Vama Veche - Balcik. Timp liber in statiune. Cazare si cina Balcik ( hotel LOTOS 3*+). Ziua2 :Mic dejun. Optional, vizita la Resedinta de Vara a Reginei Maria si Gradina Botanica. Dejun la restaurantul hotelului.Dupa amiaza, optional, deplasare la Varna, pentru a vizita Catedrala Adormirea Maicii Domnului si centrul orasului. Seara, cina festiva si program special.Cazare Balcik (hotel LOTOS 3*+). Ziua3 : Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in Pitesti, in conditii normale de trafic, vreme si formalitati vamale, seara in jurul orei 22.00. Pret: 100 euro/pers. pretul se poate modifica in functie de perioada aleasa Grup minim 40 persoane Pretul include :transport autocar licentiat 3*;2 cazari cu pensiune completa in hotel 3*+ (conform normelor locale);cina festiva;tur de oras;ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include:excursiile optionale;intrarile la obiectivele turistice;asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, recomandate, dar nu obligatorii.

NOTA : conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; in cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; la inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii


-

-

-

turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; la inscriere se achita un avans de 30%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 21 zile inainte de data plecarii; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. clasificarea hotelurilor este cea acordata de autoritatile locale; minorii care calatoresc fara ambii sau unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul parental (la notar public) de la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste. Adultul care insoteste minorii (profesor / adult) va prezenta cazier judiciar. in Bulgaria se calatoreste pe baza de carte de identitate / pasaport.


BANCHET ELEVI NISIPURILE DE AUR Pitesti – Bucuresti – Constanta – Vama Veche – Balcik – Albena – Nisipurile de Aur Ziua 1: Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, ora 06:00, pe traseul: Bucuresti Constanta – Vama Veche – Balcik – Albena – Nisipurile de Aur.Cazare si cina Nisipurile de Aur ( hotel Mimosa 4*). La pachetul de 2 nopti, in ziua 2, optional, excursie la Balcik pentru vizita la Resedinta de vara a Reginei Maria (pret informativ: 10 euro/persoana, ( numar minim de participanti 30 persoane). Cazare si cina Nisipurile de Aur (hotel Mimosa 4*). La pachetul de 3nopti, in ziua 2, optional, excursie la Balcik pentru vizita la Resedinta de vara a Reginei Maria ( pret informativ: 10 euro/persoana, numar minim de participanti 30 persoane), iar in ziua 3, optional, excursie la Nessebar, monument si simbol al civilizatiei bulgaresti la Marea Neagra, astazi monument UNESCO. Vom vedea : portile orasului, ruinele zidurilor cetatii, baia turceasca, moara de vant, Casele Diamanti si Captain Pavel, Biserica Vechii Mitropolii, Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Sf. Pantocrator, Biserica Sf. Stefan, (pret informativ 15 euro/persoana, grup minim de participanti 30 persoane). Cazare si cina Nisipurile de Aur (hotel Mimosa 4*). Ziua 3/4 : Mic dejun. Dupa masa de pranz, plecare spre tara. Sosire in Pitesti, parcarea Muntenia, in conditii normale de trafic, vreme si formalitati vamale, seara in jurul orei 22.00. Pret: 110 Euro /pers., pachet de 2 nopti 130 Euro/pers., pachet de 3 nopti Grup minim 40 persoane Pretul include :transport autocar licentiat 3*;2/3 cazari cu all inclusive in hotel 4* (conform normelor locale);cina festiva cu muzica live si DJ in restaurantul hotelului;tur pietonal in statiune;ghid insotitor din partea agentiei. Pretul nu include:excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno, optionale, dar recomandate;


Varianta posibila de meniu pentru cina festiva: salata mixta de legume: rosii, castraveti, morcov, ceapa, salata verde; aperitive reci; gustari calde; feluri principale de mancare; paine; desert, fructe; bauturi racoritoare si apa minerala; cafea.

NOTA : conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, cu respectarea in totalitate a serviciilor; in cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza; la inscriere turistii sunt obligati sa ia la cunostinta conditiile de inscriere/retragere, conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice. Daca din diferite motive nu se semneaza contractul, se respecta conditiile de inscriere/retragere; la inscriere se achita un avans de 30%, diferenta urmand a fi achitata cu minim 21 zile inainte de data plecarii; deoarece pentru retragerile (din motive intemeiate) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO. clasificarea hotelurilor este cea acordata de autoritatile locale; minorii care calatoresc fara ambii sau unul dintre parinti trebuie sa prezinte acordul parental (la notar public) de la ambii parinti/ parintele care nu-i insoteste. Adultul care insoteste minorii (profesor / adult) va prezenta cazier judiciar. in Bulgaria se calatoreste pe baza de carte de identitate / pasaport.


EXCURSII BISERICI EXCURSII DE 1 ZI 1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Pitesti - Salina de la Ocnele Mari – M-rea Arnota - M-rea Bistrita - Pestera Sf. Grigorie Decapolitul - M-rea Horezu - M-rea Polovragi – Pitesti. Pret: de la 40 lei/pers. Pitesti - Salina de la Ocnele Mari - M-rea Cozia - M-rea Turnu - Schitul Ostrov - M-rea Cornetu –Pitesti. Pret: de la 40 lei/pers. Pitesti – M-rea Arnota - M-rea Bistrita - M-rea Horezu - M-rea Polovragi Pestera Polovragi - Pestera Muierilor – Pitesti. Pret: de la 45 lei/pers. Pitesti - Manastirile rupestre din Arges (M-rea Cetatuia Negru Voda drumetie 30 minute, M-rea Namaiesti, M-rea Corbii de Piatra) – Pitesti. Pret: de la 35 lei/pers. Pitesti – M-rea Bistrita – M-rea Horezu – Mrea Polovragi -M-rea Lainici M-rea Prislop - Tg. Jiu (Ansamblul Sculptural Brancusi) – Pitesti. Pret: de la 50 lei/pers. Pitesti - M-rea Curtea de Arges - Catedrala Episcopala din Rm. Valcea - Mrea dintr-un Lemn – Pitesti. Pret: de la 30 lei/pers. Pitesti - M-rea Clocociov (Slatina) - M-rea Brancoveni - M-rea Calui – M-rea Carcea – M-rea Jitianu – M-rea Bucovat – Pitesti. Pret: de la 45 lei/pers. Pitesti –M-rea Cotmeana – M-rea Bascovele – M-rea Frasinei - M-rea Cozia M-rea Turnu - Schitul Ostrov –Pitesti. Pret: de la 40 lei/pers.


EXCURSII DE 2 ZILE a. Ziua 1. Pitesti - Catedrala din Rm. Valcea - Salina de la Ocnele Mari - Baile Govora - M-rea Govora – M-rea Arnota - M-rea Bistrita (cazare pensiune/ manastire in zona). Ziua 2: M-rea Horezu - Pestera Polovragi - M-rea Polovragi - Pestera Muierilor M-rea dintr-un Lemn - M-rea Surpatele – M-rea Cotmeana - Pitesti. Pret: de la 120 lei/pers. b. Ziua 1: Pitesti - Targoviste (Curtea Domneasca) - Sinaia (M-rea Sinaia si Castelul Peles) - Busteni (Castelul Cantacuzino si M-rea inaltarea Sf. Cruci Caraiman) Bran (cazare pensiune in zona). Ziua 2: Castelul Bran - Schitul Dragoslavele - Pestera Dambovicioara- M-rea rupestra Namaiesti - M-rea Curtea de Arges – Pitesti. Pret: de la 100 lei/pers. c. Ziua1: Pitesti - Bucuresti (tur religios: M-rea Cernica, M-rea Radu Voda, M-rea Stavropoleos, Catedrala Patriarhala) (cazare la hotel sau pensiune in zona). Ziua 2: Bucuresti (tur turistic: Muzeul Satului, Gradina Botanica, Gradina Zoologica) – Pitesti. Pret: de la 80lei/pers. d. Ziua1: Pitesti - Bucuresti – Constanta (M-rea Techirghiol) – Vama Veche – Balcik.Cazare si cina Balcik . Ziua 2: Mic dejun. Vizita la Resedinta de Vara a Reginei Maria, unde vom vedea Castelul „Cuibul Linistit” si Gradina Botanica. Dupa amiaza, timp liber. Optional, excursie la Varna, unde se viziteaza centrul orasului si Catedrala Adormirea Maicii Domnului. Cazare si cina Balcik .


Ziua 3: Mic dejun. Plecare spre tara, traversand Dobrogea, pe urmele Sf. Apostol Andrei. Se viziteaza Complexul monahal Pestera Sf. Apostol Andrei ( Biserica manastirii si Pestera Sfantului Andrei - cunoscuta sub denumirea de Bethleemul romanilor). Urmatorul popas va fi pe Dealul Ostrovului, la Manastirea Dervent, pentru a ne inchina crucilor tamaduitoare ce au crescut din pamant.Pret: de la 95 Euro/pers. Nota: Preturile afisate sunt informative, calculate pentru un grup de minim 25 de persoane. In functie de numarul de participanti si de traseele solicitate, tarifele se pot recalcula.

Catalog Kriss Muntenia Travel  

programe proprii

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you