Issuu on Google+


KRISCHO

ФАНТАЗИЯ Сборник

Кристиян Иванов – Krischo, автор Мария Петрова, редактор Кольо Станев, снимка Александър Иванов, обработка © 9 юни, 2016 година

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!


Ако си до мен Знай, че ако до мен ти бъдеш, всички мои мечти ще сбъднеш. Ако си до мен, ще изчезне момчето грубо, искам само теб и нищо друго.

Само като си представя, настръхвам.

Имам чувството, че ако ме докоснеш, ще започна да изпръхвам.

Ако си до мен, ще ме направиш истински щастлив.

Писна ми да бъда онзи, който към любов е пестелив.

Ако си до мен ти обещавам, че няма да съжаляваш. Дори напротив. Че чак сега идваш, ще ми се извиняваш. Искам те до мен във всяка една минута. Сладурче като теб да ми седи в скута.

Ако си до мен, ще свалиш този товар

и ще ме извадиш от този кошмар.

Този кошмар, който всеки ден ми причинява болка и сълзи,

кошмар, от който можеш да ме извадиш само ти.


На Кино

Искаш ли да ходим на кино? Среща в три? Ако имаш желание, само ми кликни. Избрал съм готин филм, не колкото тебе. Хайде, сладурче, идвай. Нямаме много време.

Салонът е празен. Ще бъдем само двамата с теб,

което значи, че ще гледаме от първия ред.

Във филма се разказва за любовна история,

каквато ние прилагаме на практика, а не на теория.

Искам да легнеш на гърдите ми докато гледам и коя е моята и твойта роля да определям. Гледам не откъсваш поглед от големия екран, сякаш моя лик върху него е постлан.

Дойде края и филма свърши,

нека такъв като мен сълзите ти да бърши.

Винаги намирам утеха в твоите очи.

Чудо! Сякаш виждам през нощта слънчевите лъчи.


Много кинти Леле, ако много кинти ми дойдат, ще видиш моите крака къде ще те водят. Ще имаш всичко, което си мечтаеш. Мечтите ще ти сбъднат дори без да мечтаеш.

Само минута-две ми дай,

за да купя билет до Дубай.

Там само джакузита и яхти.

Голям кеф ще пада, 'бахти


Чакам си дозата От няколко дни се чувствам ужасно и не е сън. Боже мой, към някакъв наркотик пристрастен съм. Въпросния наркотик носи твоето име и по сто пъти на ден ми казва: Хайде, вземи ме.

Само че аз всеки път отказвам.

Колко съм глупав, така се самонаказвам.

Чакам си дозата, вече я давай.

Нали знаеш...без дрехи до мене лягай.

Жаден съм за поредната страстна нощ със теб. Така чаканата доза е дупето ти, сладко като мед. Твоят смях, твоите викове... Те ме карат да пиша такива яки стихове.

Извратено я карам тая моята младост. Много хора ще кажат, че тва, което е правя е гадост.

Да, ама не. От всичку нощи, тази ще е най яка.

Не знаете к'во е такова секси парче да ви мяка.


Фантазия Твоят поглед адски много ме влудява, а усмивката ти супер настроение ми дава. Искам с пръст по твоето тяло да лазя, добре дошла в моята поредна фантазия.

Ще се промъкна в твоята тъмна стая

и ще правим, квото често правим докато, че е грешка осъзная. Ще ме питаш "Още ли не си ми забравил адреса?"

Не, мой човек. Последния път много ми хареса.

Ти даваш всичко за любовта, следователно...ами ще се отдадеш на страстта. За твоето тяло жадува моя език, ще те целувам, слушайки сладкия ти вик.

Твоето същество е мое, както и обратно.

Искам това, което правим с теб, да бъде многократно.

Ще разбереш колко много те обичам,

по начина, по който ще те събличам.


Мисля за теб Минава полунощ, но аз още буден стоя. Мисля си за теб и просто не мога да заспя. Представям си как твоите ръце в моите се вплитат. Знам, че сега телата ни едно за друго питат.

Представям си как моето тяло с твоето се слива

и галя кожата ти, нежна като коприна.

Лягам върху теб и започвам да те целувам

и как да вкуся нещо по-надолу започвам да жадувам.

Представям си как сладко те прегръщам и уж неволно с гръб към мен те обръщам. Виждам дупето ти, толкова сладко и как прониквам в него, макар и за кратко.

Не знам дали изобщо тази нощ ще се спи.

Беб, ако се сетиш за мен, звънни.

Аз ще продължа да мисля за теб,

така че слагам край на тоя куплет


OFFLINE Толкова много за тебе ме питаха. За да изкопчат нещо от мен, какво ли не опитаха. То не бяха заплахи, то не бяха обиди. Fuck OFF. Заеби ги.

Искам с теб вдън земя да потънем и оттук нататък за всички offline да бъдем. И милион километри на ден да мерят, пак няма да успеят да ни намерят. Нека ни звънят, номерата сме сменили. Нека ни пишат, профилите сме си изтрили. Мили мои, напразно не се хабете. Колко сте глупави. Да, вие. Не се чудете.

Сега сме сами със тебе и не в някой учебен час. Имаме на света цялото време, ще правим секс на всеки час


Ако Ако сега мога да върна времето назад, за нищо на света не бих дошъл в този ад. Ако не бях наричал живота си смешен, сега сигурно щях да се мисля за последния безгрешен.

Ако не бях заминал, а бях останал там, нямаше всяка нощ да бъда в сълзи облян. Ако не започна сам да решвавам, това значи, че в ръцете на дявола оставам. Ако някога ти кажа, че те мразя, това означава, че от себе си искам да те опазя. Но ако "Обичам те" ти кажа през сълзи, знай, че искам да прекарам с теб всичките си дни.

Ако не те потърся, знай, че съм умрял. Ако никога не те открия, моят филм, ще стане черно-бял


Мръсни мисли От няколко дни в главата ми се върти нещо скандално. Единствено и само ти можеш да го направиш реално. Ще те чакам този уикенд, изненада имам, от твоя аромат ще попивам.

Страстната нощ те чака теб, така че ти не чакай. Искаше близалка, хайде лапай. Ако бяхме нормални щеше да ми кажеш "Към нас ме карай", но не сме. Аре, всичко твое ми давай. Надявам се, че нямаш против, този път да го правим без презерватив. Споко! От мен единствено ще чуеш "Гълтай, гълтай, но без да плюеш".

Бягали, бягали и къде ли отишли тези мои, яко мръсни мисли? Нищо лично! Просто ми омръзна да си скукам, щеще да е готино дупе като теб да чукам.


Когато те няма Когато те няма, всичко около мен е черно-бяло, но видя ли те, нюансите започват живота си отначало. Когато те няма, не знам кой съм аз, но върнеш се, сещам се отраз.

Когато те няма, за никой не ми дреме, но видя ли те, прегръщам те, защото се сещам, че искам само тебе. Когато те няма, няма и усмивка на моето лице, но върнеш ли се, като лудо започва да бие моето сърце. Когато те няма, в душата ми се сипе дъжд студен, но видя ли те, изгрява слънце и климатът става коренно променен. Когато те няма, твоята снимка пред мен стои, но върнеш ли се, казваш "Стига, я се усмихни". Когато те няма, за нищо не съм готов. Хайде, върни се вече, моя любов.


Идеално меню В моето меню само теб те има. Понеже съм много страшен, от него никой не си взима. Всички знаят, че си мисля за тебе всеки ден и може би затова искат да те оставят само за мен.

Бавно и сладко ще те хапвам и дали това ти харесва по погледа ти ще отгатвам. За закуска - твоите сочни устни. Ох, Боже! От всички закуски тези са най-вкусни. За обяд ми предлагат загоряла човешка плът. What the fuck?! Пробвам го за пръв път. За вечеря - нещо диетично. Нормално, все пак трябва да бъда момче прилично.

И черешката на тортата е нещо уникално. Не съм си и мечтал за нещо по-идеално твоето стегнато дупе, но не на снимка. Не се изненадвай ако утре там ти излезе от ухапване синка


Защото си ти Аз те обичам, не защото си с красиво тяло, не защото сега те притежавам изцяло, не защото имаш най-красивата усмивка и не защото мога да се сглуша в теб под твоята завивка.

Аз те обичам, не защото с мене спиш, не защото целувките си към мен не пестиш, не защо си даваш всички вещи на мен и не защото си тук всеки ден. Аз те обичам, не защото имаш пари, не защото не ми казваш "Намира ме остави", не защото разбираш моите интерес и не защото ми се обаждаш, за да разбера, че добре си. Аз те обичам, не защото ме разбираш, не защото правилните решения за мен избираш и не защото всяка вечер сме сами. Аз те обичам просто, защото си ти.


Близо до мен Искам абсолютно всеки ден ти да бъдеш близо до мен. Когато лежиш до мен, на моето легло, забравям всички проблеми и к'во е било.

Твоята прегръдка е моето лекарство, а целувката ти...да не си учила сладкарство. Твоите ръце, вплетени в мене... Мога да седя така ера време. Твоите очи супер яко ме зареждат, а сладките ти думи в един прекрасен свят ме отвеждат. Живота без теб ли? Такъв не мога да си представя. Ако си тръгнеш, ще започна в сълзи да се давя.

Искам само за мен да бъдеш ти, сладурче като теб "Обичам те" да ми шепти. Когато гледам филм, виждам на големия екран. Ако ти си наркотик, то аз съм зависим наркоман


Ще видиш ти Имам обещание, което отново ще спазя. Този път ти обещавам и в тайна да го пазя. Тъй като живеем в модерно битие, знам какво да сложа в твоето питие.

Това, което нося не е кутийка с обици, а нещо, което ще те направи моя кукла на конци. Ще видиш...аз ще съм господаря, а ти слугата. До ден-два за мен ще пишат, че съм си показал рогата. Ще те побъркам от секс, разбираш ли, ве? На сутринта ще те питам "Обичаш ли ме?" Може би да, може би не. Решението е твое. Важното е сега да се погрижиш за забавлението мое. Само посмей да кажеш на някой и ще видиш ти...


Ти си... Ти си човекът, който досега не ме е предал, откойто лошо не съм видял. А аз винаги се сърдех и бягах от тебе. Мамка му! Надали ще наваксам изгубенето време.

Ти си Бог в моя свят и дявол в моя ад. Аз съм този, който чака от теб наказание. Прави каквото щеш. Щом си до мен, губя съзнание. Ти си слънцето на моята планета, ти си противоположното на всичките момичета ментета. Ако грешките ми спрямо теб бяха дъжд, нещо течн��, съм сигурен, че щеше да вали вечно.

Ти си моето вдъхновение, точно затова пиша туй стихотворение. Аз те обичам, ако ме обичаш и ти, приеми предложението ми за лятна ваканция сами.


Продадени чувства Мим: Ето, че отново не мога да заспя. Светвам лампата и оставам будна да стоя. Гледайки общите ни снимки, се сещам как продадох любовта ти за жълти стотинки. Не е нужно да ти се защото без да ти казвам знаеш колко много Силно се надявам някой ден да и със сладкия си глас "Обичам те!" да

извинявам, съжалявам. ми простиш ми шептиш.

Krischo: Още много време будна ще стоиш и нощите, в които ще си сама, няма да успееш да преброиш. И да! Няма нужда да се извиняжваш ти на мене, защото извинения не приемам от доста време.

Знаеш ме... Беше, квото беше. Продължавам нататък. Няма да си губя времето с теб. Живота е твърде кратък. Защо се надяваш да чуеш думи, отдавна забравени? Да не би да забравяш, че моите чувства за стотинки са продадени.


Отдалече ми личи Харесва ми, когато вечер идваш в нас и ми казваш колко много ме обичаш с треперещ глас. Обичам в твоите крака да лежа и целувки към теб изобщо да не пестя.

Обичам твоя поглед и твоите очи. Не спирам да мисля за теб и това отдалече ми личи. Когато те видя, започвам в облаците да летя. За да знам, че ще си добре, за теб и в ада ще горя. Харесват ми разходките в близката градинка, обичам да ме наричаш твоята гадинка. Като не си до мен, губят се всички цветове, но дойдеш ли, пред мен се откриват редица нови светове.

Ти не си просто същество случайно, а човек със сърце безкрайно. Моите сълзи само ти ги заслужаваш, не стоиш, за да наблюдаваш


Обичам те И не! Не мога да кажа, че беше влюбване от поглед пръв, защото от самото начало с теб се гледахме накръв. Не можех да те гледам, признавам. Ахх, какво си сладурче... Чак сега го осъзнавам.

Единствено и само теб обичам така. Хаха, все пак си тази, която за мен би свалила и звезда. Не знам как да го кажа и с к'ви думи да го опиша, но ако трябва да е писмо, ще са ми нужни години, за да го напиша.

Знаеш ли, че когато ме целуваш, ти всъщност ме лекуваш. ОБИЧАМ ТЕ - просто две думи, но чувства толкова много. В твоето уше бих ги повтарял отново и отново. Твоето присъствие ме кара да настръхвам, а допирът ти - да се побърквам. Не знам как да ти кажа колко много те обичам. Ще взема да започна с любов да те обличам


На малки глътки Искам да чета в очите ти всеки ден, че ти оттук не искаш да си тръгнеш. Твоите ръце ме затварят в плен, изгарям от желание пак да ме прегърнеш.

Обичам да усещам твоите пръсти по моето тяло, обичам усмивката ти, обичам твоя арамат. Готино ми е с теб да си говорим за щяло и нещяло. Когато съм с теб, сякаш живея в друг свят. Ти си най-сладкото създание, което познавам. Искам всяка вечер да заспиваш в моите прегръдки. Няма част от тялото ти, която да не обожавам. Искам всяка нощ да те изпивам на малки глътки.

Искам да опитам тези, твоите устни... Без да съм ги докоснал, по тях съм зарибен. Обзалагам се, че са адсйи вкусни и от първия път ще съм тотално пристрастен.Фантазия