Page 1

TRENDER INTERIØRMAGASIN HØST 2017

Aktuelt i høst FORMER, FARGER OG MATERIALER SOM ER HOT DENNE HØSTEN!

hjemme hos SE INNKJØPER CAMILLAS INSPIRERENDE HJEM

44

sider

herlig

inspirasjon

1 kremmerhuset


2 kremmerhuset


4

innhold

kremmerhusets høstmagasin

Bli inspirert til fonyelse av hjemmet! Les om former, farger og materialer som er aktuell denne høsten.

TRENDER HØSTEN 2017 4 En estetisk verden

La deg inspirere av naturens former, farger og materialer.

8 Het terrakotta

Terrakotta har markert seg i trendbildet.

10 Smarte småmøbler

Enkle og rene metallmøbler du må ha!

18 Lekkert med gull

Det vakre metallet har kommet for å bli.

20 Maksimalistisk luksus

Lek deg med lekker, maksimalistisk luksus.

26 Soft retro

Innred med lyse farger, rene linjer og mørkt tre.

36 Julies favoritter

Sosiale medier-ansvarlig i Kremmerhuset viser deg sine interiørfavoritter.

HJEMME HOS 12 Velkommen til Camilla

38 Nyheter til bad

Bli med hjem til innkjøper i Kremmerhuset.

KJØKKEN 30 Et levende rom

Ny og lekker baderomsserie, og smarte tips til oppbevaring av ting & sånt.

La kjøkkenet bli et sted det er godt å være.

34 Til hverdag og fest

Magasinet inneholder vareutvalg for høsten hos Kremmerhuset. Vi gjør oppmerksom på at enkelte varer vil ankomme våre butikker sent i sesongen.

Gjør måltidet til en fest, hver dag!

BADEROM 38 Rom for å våkne og være

Følg med på www.kremmerhuset.no og i sosiale media når aktuelle varer vil ankomme butikk. Med forbehold om feil og utsolgt. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.

La morgenstunden gi deg energi og lyst til å ta fatt på den nye dagen.

40 Spa på hjemmebane

Foto: Centerteam/Kremmerhuset. Trykk: Skipnes Kommunikasjon AS.

Unn deg selv en avslappende stund hjemme. 3 kremmerhuset


vi elsker grønne planter! Grønne planter gir liv og energi til ethvert rom. Innred med grønne planter og bland gjerne forskjellige typer for et frodig uttrykk.

4 kremmerhuset


trend

Putetrekk fra 99,Vaser 199,- pr. stk. Pledd 699,130x170 cm Bilde 1299,60x90 cm Gulvteppe 1499,140x200 cm Bord Chakki 2499,H 15, Ø 60 cm

Blend farger fra naturens egen fargepalett. Da får du et gjennomført og avdempet uttrykk. Perfekt for høsten!

EN ESTETISK VERDEN Bli inspirert av jordens egen estetikk denne høsten. La deg begeistre av naturens former, farger og materialer og innred med øye for det organiske og naturlige.

Naturen er en uuttømmelig inspirasjonskilde, full av sanseinntrykk som både gleder og overrasker. Vi lever i en verden i stadig utvikling, der vi hele tiden blir introdusert for ny teknologi, nye inntrykk, tanker og trender. Det er uten tvil spennende, men samtidig, eller kanskje nettopp derfor, lar vi oss fortsatt begeistre av naturen, det ekte og autentiske.

Naturmaterialer

I høst henter vi derfor gjerne inspirasjon fra naturen for å gjøre interiøret både levende og naturlig.


Kjølige, mattlakkerte metallmøbler mykes opp med håndlagde trevarer og lune tekstiler i naturmaterialer som lin, bomull og ull, mens de groveste tekstilene skaper spennende kontraster til glasert keramikk og glatt skinn.

Sentrale farger

Farger fra naturens egen fargepalett, som skogens grønne nyanser, havets beroligende blåfarger og brente, naturlige jordfarger i kombinasjon med nattehimmelens sorte renhet gir et bredt spekter å velge fra når man skal gi innredningen en naturlig og organisk touch. – Dette er farger som enkelt lar seg kombinere med hverandre, og som er enkle å tilføre andre farger, sier Oddhild, som i tillegg nevner grønne planter som en viktig faktor for å skape et lunt og hyggelig hjem. – Grønne planter har inntatt hjemmene våre for fullt, og enten de er ekte eller ikke, er de med på å gi liv og energi til ethvert rom.

Telysestake 79,H 11, Ø 11 cm Lykt 99,H 16, Ø 11 cm Lysfat 399,Ø 51 cm

«Det er kombinasjonen av forskjellige materialer, farger og former som skaper helheten, akkurat som i naturen.» Potteskjuler kommer i butikk i september, lykt i oktober.

Oddhild Gården Kreativ leder i Kremmerhuset

6 kremmerhuset


Gi interiøret en global touch med en vakker, forseggjort lykt med indiske detaljer. Lykt 899,H 48 cm Kommer i butikk i september.

Bland mønster og kvaliteter for en herlig mix.

Plantekasse 599,B 60, H 70, D 20 cm

Putetrekk fra 99,Håndlaget skinnpuff 2499,-

Supermykt, deilig pledd i ullmix - en vinner i sofakroken!

Lekker lykt i metall med et strømlinjeformet og enkelt design. Lykt 299,H 48 cm Potteskjuler 299,H 18, Ø 21 cm

7 kremmerhuset


visste du at... På italiensk betyr terrakotta brent jord?

Høstens HETE TERRAKOTTA Den dype, brente terrakottafargen har markert seg som en av høstens desidert heteste farger. Terrakotta har allerede vært fremtredende i trendbildet en stund, og vi elsker det. Fargen gir en lun og god stemning, og den har en herlig, beroligende effekt i et rom. De forskjellige nyansene av den naturlige fargen er helt riktig å ta med inn i interiøret i høst.

8 kremmerhuset


1. 2.

8. 3.

4. 7. 6.

5.

1. Kubbelys (H 10/15, Ø 7 cm), 39,- & 49,-. 2. Maske (H 30, B 43 cm), 199,-. 3. Lysestake (H 40, Ø 7,5 cm), 99,4. Butterflystol (H 90, B 75 cm), 2999,-. 5. Potteskjuler (H 18, Ø 20,5 cm), 89,- 6. Håndlaget skinnpuff fra Marokko (H 35, Ø 50 cm), 2499,- 7. Putetrekk i bomullsvelur 149,- 8. Putetrekk i bomullschenille 249,-. Potteskjuler kommer i butikk i september, lysestaker og stol i oktober. 9 kremmerhuset


Plantekasse 599,H 70, B 60, D 20 cm. Pidestall 299,H 60, B 20, D 20 cm.

GI ROM TIL MINIMALISTEN Smarte småmøbler er gode alternativer når man skal innrede et rom. Gjør det derfor enkelt og velg konsollbord, plantekasser og hyller med rene linjer når du velger møbler.

10 kremmerhuset


Idé!

Den populære plantekassen kan brukes til all slags oppbevaring! For eksempel som et lite sidebord ved sofakroken til oppbevaring av favorittbøkene dine!

Pidestallene i Embla-serien kommer også inn i gult, terrakotta og rosa i løpet av høsten, og plantekassen kommer i tillegg i gult og terrakotta.

Småmøblene i Embla-serien har en minimalistisk stil som gjør at de passer inn i ethvert hjem, og de passer spesielt godt inn i den nordiske interiørstilen. De stramme linjene skaper en flott ramme for tingene du vil gi oppmerksomhet og fokus i et rom.

Matt finish

Hvis du ønsker et klassisk og rent uttrykk er det flott å velge småmøbler med en matt og sort finish. Sorte elementer i interiøret er iøynefallende, og ikke minst fungerer det sorte som en lekker motvekt til lyse vegger og gulv som man ser mye av i dag. For et mildere uttrykk er grønne småmøbler et svært godt alternativ, og de fargede småmøblene blir herlige fargeklatter i rommet. Velg gjerne hele serien i samme farge for et helhetlig uttrykk.

Trendy med grønt

Trenden med frodige, grønne planter er fortsatt svært populær i interiørverden. Pidestallene og plantekassene er derfor superaktuelle denne sesongen. Fyll de med dine grønne yndlinger

og lag en liten jungel. Sett gjerne flere sammen for at det virkelig skal bugne. Plantekassene kan også brukes til oppbevaring. Bruk dem for eksempel til gode bøker og inspirerende magasiner, edle dråper på vakre krystallkarafler og flotte flasker eller hobbysaker som maling, tegnesaker og skisseblokker. 11

kremmerhuset


farge pĂĽ vegg Kalkmaling i fargen Elephant skin. Fra Pure and Original.

12 kremmerhuset


hjemme hos

VELKOMMEN INN! I et hyggelig boligområde på Okstadøy, litt utenfor Trondheim sentrum bor Camilla sammen med de to guttene sine, Elias og Matheo. Området er rolig og barnevennlig - perfekte omgivelser for en liten familie med aktive unger.

Camilla jobber som innkjøper i Kremmerhuset og er lidenskapelig opptatt av interiør og innredning. Hun er alltid på utkikk etter inspirasjon og blar seg gjerne gjennom både gamle og nye interiørblader for å finne spennende impulser og gode ideer.

Nyoppusset barndomshjem

Huset på Okstadøy går over to etasjer og ble bygget i 1990. Opprinnelig er huset Camillas barndomshjem, og sirkelen sluttes vakkert av nå som hennes egne barn vokser opp i det samme huset. Siden hun overtok i 2008 har de fleste rommene blitt pusset opp med god hjelp fra venner og familie. Oppussingen har blitt gjort over tid, med fokus på å ferdigstille ett og ett rom. – Det gjør oppussingsprosjektene mer overkommelige, og så slipper man å bo i totalt kaos, sier Camilla. Det er fortsatt noen få rom som skal pusses opp, men dette skal gjøres på sikt, når tiden og lysten er der. – Resultatet blir alltid bedre når man er breddfull av ny inspirasjon, ifølge Camilla. Camilla har teft for oppussing og vet godt hva slags resultat hun vil ha. Det har blant annet resultert i at faren hennes måtte på kjøretur helt til Verdalen

Husets inngangsparti er stort med god høyde under taket. I gangen har Camilla en flott trebenk fra Kremmerhuset, og på veggen henger favorittvesken fremme.

I et hus fra 1990 på Okstadøy i Trondheim bor Camilla sammen med guttene sine Elias (11 år) og Matheo (6 år).

13 kremmerhuset


Tips!

Oljer, salt, pepper og krydderurter gjør seg flott på kjøkkenbenken.

i Nord-Trøndelag for å få tak i et restparti med parkett som hun hadde lagt sin elsk på. Gulvet kom i hus og passer selvfølgelig helt perfekt.

Innbydende kjøkken

Kjøkkenet til Camilla er romslig og har store, innbydende flater. Kjøkkeninnredningen er fra Kvik og designet er både moderne og stilrent. Overskap ble valgt bort til fordel for lys og luft, som gir en herlig romfølelse. Dessuten er det mengder av oppbevaringsplass i underskapene der alt av kjøkkenutstyr får plass. Veggene på kjøkkenet er malt med grå kalkmaling som en lekker kontrast til den høyglansede, hvite kjøkkeninnredningen.

Åpen løsning

Den åpne løsningen mellom kjøkkenet og stuen kan like gjerne kalles en sosial løsning. Den gjør det enkelt å holde samtalen gående når noen sitter rundt bordet og noen kokkelerer på kjøkkenet. Det er perfekt for Camilla, som elsker å ha besøk. I nabolaget bor mange av Camillas barndomsvenner, og de har alle barn i samme alder. Derfor er det ikke sjeldent at det er noen ekstra rundt middagsbordet, både på en vanlig tirsdag og til sammenkomster i helgene og større merkedager. Spiseområdet er plassert mellom kjøkkenet og selve stuen og fungerer som en fin forbindelse mellom de to rommene. Det store, flotte spisebordet i massivt tre med tilhørende sittebenk har Camilla tegnet selv og fått en snekker til å bygge for seg. Treet er beiset med interiørbeis for den lekre, matte finishen. – Å lage noe selv er et godt alternativ til dyre designvarianter. Dette prosjektet var rimelig, i tillegg til at det ikke tok så lang tid, forteller Camilla.

Her kan man holde samtalen gående selv om noen er på kjøkkenet og andre sitter rundt bordet. Kjempesosialt!

kremmerhuset


På toppen av det enkle og lekre veggskapet har noen utvalgte favoritter fått plass. Camilla er glad i å bruke etniske detaljer i innredningen og den store, indiske lykten er en av hennes interiørfavoritter.

3 kjappe favorittrom: Det må nok være kjøkkenet. Det er et deilig rom å bare henge i! stil: Jeg vet ikke om jeg har en utpreget stil egentlig, jeg bare innreder med tingene jeg liker. Men jeg er glad i en rolig og naturlig fargepalett. ønsker seg: Helt klart ny sofa! Den jeg har nå har jeg hatt siden gutta var små.

15 kremmerhuset


Lys og luftig stue

I forlengelse av kjøkken og spiseplass åpner den flotte stuen seg. Også her er det luftig og lyst. Camilla har innredet med noen få og store møbler som en enkel base i rommet. En stor hjørnesofa i den ene delen av stuen og en deilig sjeselong i den andre gir nok av plass til å slappe av. For å endre uttrykket bytter Camilla ut puter, pledd og annen dekor med jevne mellomrom, ut i fra både sesong og hva hun blir inspirert av. To av veggene i stuen er malt i en flott, mørkegrønn farge. Dette gjorde Camilla på impuls da hun kjente at det var behov for litt forandring. Malejobben ble gjort på en kveld akkompagnert av god musikk og litt godt i glasset. Den dype grønnfargen gir en behagelig ro i rommet og danner en fin ramme rundt stuen.

Camilla har gjerne et stilleben stående på spisebordet og hun liker å bruke et stort fat som base.

– Jeg synes at motivene til grafisk designer Jessica Durrant er utrolig vakre. Skjøre og dype på samme tid sier Camilla. Bilde 1299,- (60x90 cm)

16 kremmerhuset


Trelysestake H 19/30, Ø 10 cm 99,- & 139,-

Rolig

Potteskjuler H 11,5, Ø 16 cm 169,-

Lykt 18x48 cm 899,-

Favoritt!

Filtkurv H 31, B 27 cm 299,-

Duse, rolige farger og naturmaterialer er det som gjelder hjemme hos Camilla.

Denne filtkurven har Camilla designet selv!

Potterskjuler og lykt kommer i butikk i september, gulvteppe og trelysestaker i oktober.

Putetrekk 48x48 cm 99,- & 149,-

Lysfat Ø 51 cm 399,-

Gressplante H 80, Ø 19 cm 999,Potteskjuler H 18, Ø 16 cm 279,-

få stilen Potteskjuler Trelysestake Trelysestake Lysfat Putetrekk Putetrekk Zip Lykt Filtkurv Gressplante Potteskjuler Gulvteppe

169 kr 99 kr 139 kr 399 kr 99 kr 149 kr 899 kr 299 kr 999 kr 279 kr 1499 kr

Totalt

5029 kr

Gulvteppe 140x200 cm 1499,-

17 kremmerhuset


GÅ FOR GULL Gull har kommet for å bli og det gylne metallet er godt representert i trendbildet, både innen mote og interiør. Noen detaljer i gull tilfører både luksus og glam, og det er en lekker måte å gi innredningen en piff. Gå for gull denne høsten og opplev den lune og luksuriøse følelsen det vakre metallet gir i et rom.

Bland gjerne gull med andre eksklusive materialer, for eksempel marmor.

18 kremmerhuset


1.

7.

4.

2.

3.

1. Skrin i messing til oppbevaring av smĂĽ ting 399,B 23, H 6, D 15 cm. 2. Flamingofigur 129,H 24 cm. 3. Luksuskopp i gull 129,4. Lekkert speil i messing 799,26x51 cm.

6.

5. Gullbestikk 129,4 deler. 6. Ananaslampe med stoffskjerm 299,H 44, Ă˜ 25 cm.

5. 19 kremmerhuset

7. Lykt i messing med speil i bunn 499,B 24, H 37, D 15 cm.


Maksimalistisk

LUKSUS La luksusdyret i deg få carte blanche i høst og innred med overdådige blomstermønster, dype juvelfarger, gull og festlige kitchdetaljer. Dette er sesongen for å leke seg med lekker, maksimalistisk luksus.

20 kremmerhuset


Lerretsbilde 299,60x80 cm Putetrekk 129,48x48 cm Rund pute 249,Ø 40 cm Potteskjuler 169,- (Ø 16 cm) 299,- (Ø 21 cm) Flamingofigur Liten 129,- (H 24 cm) Stor 199,- (H 38 cm) Stol 1799,-

Potteskjuler kommer i butikk i september.


ET FESTLIG INNSLAG Gjøkur i høyglanset plast er herlig kitchy. I tillegg hører du hva klokken er. Gjøkur 499,B 23,5, H 29,5, D 17,5 cm

22 kremmerhuset


GLOSSY Kitchy bilde med superblank finish inspirert av fantastiske Frida Kahlo. Bilde 499,50x70 cm

23 kremmerhuset


LEKKER KOMBINASJON Enkelt og luksuriøst med detaljer i gull og høyglanset keramikk. Telysestake 59,H 8, Ø 10 cm Vase 179,H 24, Ø 14,3 cm Lysestake 199,H 24, Ø 9 cm

24 kremmerhuset


DEILIG VELUR Superflotte krakker trukket med velur gir en deilig luksusfølelse og er ikke minst perfekte når du trenger noen ekstra sitteplasser. Den lille mopsen med krone er et herlig humoristisk innslag. Figur 99,H 15,5 cm Krakk 399,H 39, Ø 36 cm

25 kremmerhuset


trend

Soft retro

Interiørstilen som tok verden med storm forrige århundre er stadig like aktuell. Den populære retrostilen har denne høsten fått en myk tilnærming med lyse farger og rene linjer, og stilen fungerer derfor supergodt sammen med et ellers rent og skandinavisk uttrykk.

Legg din elsk på keramikk, du også. Glasert keramikk var virkelig hett i interiørbildet på 70-tallet og får sin velfortjente renessanse med retrostilen. Bland farger, størrelser og mønster – alt er lov!


«Denne høsten er fargene dus rosa og okergult mikset med lys grått og matt gull virkelig hot. Fargene trenger ikke å matche hundre prosent, alt er lov innenfor retrotrenden. Flere nyanser av rosa satt sammen er både lekent og innbydende.» Oddhild Gården Kreativ leder i Kremmerhuset 27 kremmerhuset


Retrostilen er basert på tidløse klassikere og lar seg lett kombinere med det lyse og funksjonelle interiøret som så mange har lagt sin elsk på den senere tiden. Den skandinaviske interiørstilen er altså en flott base som kan krydres med iøynefallende retromøbler og andre detaljer som gir herlige retrovibber. – Vi elsker materialer som er gode å ta på, og som tilfører rommet både lunhet og varme. Fine puter med et lekent mønster eller ting med en spesiell betydning kan tilføre det lille ekstra for å sette ditt personlige preg på hjemmet, sier Oddhild, kreativ leder i Kremmerhuset.

Gammelt og nytt

Den retroorienterte stilen oppfordrer til gjenbruk av møbler og til å blande gammelt med nytt, et fokus som etter hvert har blitt svært viktig for mange. Hiv deg på gjenbrukstrenden, du også, ta deg en tur på loppemarked eller plukk frem skatter fra boder og loft. Hvis du har tatt vare på teakbordet etter en gammel tante så er det på tide å la det få sin velfortjente plass i stua - gjerne i kombinasjon med en nyere sofa, bugnende av deilige puter og myke, heklede pledd.

Tips!

Bruk tekstiler i flere forskjellige kvaliteter som bomull, myk jersey, ullfilt med skinndetaljer og velur. Da blir sofakroken både innbydende og lekker! Putetrekk fra 99,-

Må ha!

Denne retroinspirerte krakken har herlig trekk i velur og blir et lite sukkertøy i rommet. Krakk 399,-

28 kremmerhuset


Et lyst og behagelig uttrykk ispedd deilige, retroinspirerte fargeklatter. Okergul trekløver med flott keramikk og en fin telysestake.

Putetrekk 99,-/149,- Pledd 299,- Lerretsbilde 499,Stol 2999,- (kommer i butikk i oktober)

Telysestake 29,- Vase 99,- Potteskjuler 99,-

For enhver smak

Med inspirasjon hentet fra tiårene 50-, 60- og 70tallet rommer retrostilen både farger og mønster for enhver smak og ethvert hjem. Støvete pasteller fra 50-tallet, matt okergult fra 60-tallet og humoristiske designinnslag fra 70-tallet gir rom for å leke seg med ulike uttrykk.

Inspirerende innslag

Komponér flotte stilleben med lysestaker og vaser i håndlaget, glasert keramikk, emaljerte detaljer og gamle familiebilder. Etter hvert som du finner nye og gamle favoritter gjør du bare om på stillebenet, slik at det fortsetter å være et inspirerende innslag i rommet.

Retro fargepalett Rosa, grått og okergult gir en herlig touch av retro og står svært godt til mørkt tre.

29 kremmerhuset


Et lite stilleben på kjøkkenbenken er et flott bikkfang. Gryteklut 49,Kaffeboks 149,H 16, Ø 11 cm

30 kremmerhuset


kjøkken

ET LEVENDE ROM Kjøkkenet er et rom med masse liv og energi - en arena for så mye mer enn bare matlaging. La kjøkkenet bli et sted der det er godt å være, både sammen og i ditt eget, gode selskap.

Livet skjer på kjøkkenet. Både i hverdagens skyhøye tempo, ventende på at kaffen skal bli ferdig før jobb, og med en behagelig hvilepuls, tullet inn i en lun morgenkåpe mens man nyter duften av nystekte rundstykker en lørdags morgen.

familien bli med på både planlegging, handling og selve tilberedelsen av måltidet. Ha det gøy med å smake og eksperimentere, og kom frem til et felles, velsmakende resultat som alle har bidratt til.

Et rom for hygge

Det er et velkjent fenomen at en fest gjerne flytter seg til kjøkkenet i løpet av de små nattetimene. Hva kommer det av? Kanskje oppleves kjøkkenet som mindre formelt - her kan man slappe av og henge ved kjøkkenbenken eller slå av en prat mens man sitter i vinduskarmen og nipper til et glass vin. Uansett er det et rom som tiltrekker seg mennesker. Et rom for hygge og den nære samtalen. Man kommer litt tettere innpå andre mennesker på kjøkkenet.

Brødboks 499,Glasskrukke 1 L 99,Glasskrukke 3 L 199,-

Viktig samlingspunkt

For mange familier, både store og små, blir kjøkkenet et viktig samlingspunkt i hverdagen. Det er gjerne her man møtes, enten det er til familiemiddag, lekselesing, lek eller en rolig kopp te etter at barna har lagt seg. Selve størrelsen på kjøkkenet er ikke så viktig, så lenge det er plass til å være sammen med de man er glad i. Det er sosialt å lage mat. Gjør derfor matlagningen til et felles prosjekt, og la hele

En flott brødboks, noen friske krydderurter og glass med granola gjør seg fint på kjøkkenbenken.

31 kremmerhuset


Vi elsker nybakt brød! Server gjerne i en flott brødkurv. Brødkurv 69,B 25, H 10, D 15 cm. Kjøkkenhåndkle 99,2 stk. 50x70 cm.

Innredning med omtanke

Bruk kjøkkenbenken

Innred kjøkkenet på samme måte som du innreder andre rom – med tanke på både funksjonalitet og estetikk. Velg gjerne en gjennomgående farge som tas igjen på kjøkkenhåndklær, grytevotter, oppvaskklut og andre småting på kjøkkenet. Ved å bruke en gjennomgående farge eller flere farger fra samme palett får man et helhetlig uttrykk som både skaper ro og gir en god romfølelse. Har du åpen løsning mellom kjøkken og stue er det fint å ta igjen farger fra stuen i innredningen av kjøkkenet.

På samme måte som vi gjerne har inspirerende stillebener stående fremme i både stuen, på soverommet og badet, kan vi gi plass til noen utvalgte ting på kjøkkenbenken. Et fat med gode oljer, krydder, salt, pepper og friske urter er både praktisk å ha stående fremme, i tillegg til at det er pent å se på. Man kan også la granola og andre typer gryn og frø som er mye brukt stå fremme i fine krukker og glass. Det er alltid kjekt å ha det som er mye brukt innen rekkevidde. 32

kremmerhuset


Knekkebrødboks 199,B 18, H 13, D 15,5 cm.

GROVE KNEKKEBRØD Grove og enkle knekkebrød som passer perfekt til frokost, lunsj eller som sunn snacks! Oppskriften gir 18 porsjoner.

INGREDIENSER:

2 dl havregryn 2 dl sammalt rug, grov 2 dl solsikkekjerner 2 dl havrekli 2 dl sesamfrø 1 dl gresskarkjerner 1 dl linfrø 1 dl hvetekli (kruskakli) 2 ts salt 71⁄2 dl vann

SLIK GJØR DU:

1. Bland alt det tørre. Hell i vannet og bland godt. La blandingen stå og svelle i minst 10 minutter. 2. Sett stekeovnen på 150 grader varmluft. 3. Røren spres utover tre bakeplater med bakepapir på. For å få blandingen fordelt jevnt utover. Bruk en slikkepott dyppet i litt vann. 4. Sett alle tre brettene i ovnen på 150 grader. La de steke i en time. En halv time inn i steketiden bytter du rundt på brettene og bruker et pizzahjul eller en kniv til å dele opp knekkebrødene i passende biter.

VI RESIRKULERER

Gjør resirkulering til noe hele familien tar del i – skyll, sorter og resirkuler så mye som mulig. Noen flotte avfallsdunker gjør susen og er supre alternativer til plastposer. Et poengsystem kan også være en god ide for å engasjere alle sammen – da blir det i hvert fall en lek å få alle til å bidra! Avfallsbøtte 26 liter 499,Avfallsbøtte 41 liter 699,-

33 kremmerhuset

5. Etter en time er de ferdig stekt. Legg knekkebrødene til tørk på rist. 6. Oppbevares tørt og tett i knekkebrødboks.

Oppskrift fra MatPrat.


tips! Bruk trefjøler som asjett til en rask frokost. De er også fine til servering av småmat til fest.

Krus 29,Serviett 39,Fjølsett 299,4 deler, 13x21 cm

GJØR MÅLTIDET TIL EN FEST Den visuelle opplevelsen av et måltid er vel så viktig som de gode smakene. En appetittvekkende kuvert er et fantastisk utgangspunkt for et velsmakende måltid, uansett om det kun er deg eller flere som skal samles rundt bordet. Denne kombinasjonen av farger og materialer gjør det enkelt å pynte bordet – hent inn grener, blomster og store, grønne blader for en levende og organisk stil.

Velg deg gjerne ut farger fra samme fargepalett når du skal dekke bordet. Naturlige farger som terrakotta, grønt og sort er en lekker kombinasjon sammen med naturmaterialet tre.

34 kremmerhuset


til hverdag og fest Hvorfor ikke dekke opp med det fine serviset, linservietter, flott bestikk og stettglass både til hverdags og fest? Linservietter er en enkel og flott måte å gjøre litt ekstra ut av måltidet. Med en gang man dekker på med stoffservietter, om det så bare er til en rask frokost, så blir det litt mer stil og luksusfølelse over det hele.

skap kontrast Matt, sort bestikk med en slank fasong er en flott kontrast til keramikk og tre som er brukt på denne kuvertoppdekningen.

Linserviett 49,- Krus 49,- Asjett 69,- Bestikksett 4 deler 129,- Chapatifat 399,- (Ø 25 cm) Krus og asjett kommer i butikk i starten av september.

35 kremmerhuset


Julies

BESTIKK I SORT

Jeg har allerede sort servise og gullbestikk, så det blir lekkert å blande inn dette matte, sorte bestikket.

FAVORITTER Julie er sosiale medier-ansvarlig og tekstforfatter i Kremmerhuset. Hun bor sammen med hunden sin Pelle i en fin, liten leilighet i Trondheim og her er det en tanke bak alle elementene i interiøret. Hun liker å blande enkle møbler med spennende ting som persiske tepper kjøpt i Østen. I tillegg elsker hun frodige, grønne planter og har mange i hvert rom. Se hvilke favoritter Julie valgt seg ut denne høsten.

Bestikk 4 deler 129,-

SNØKULE

Jeg har en barnlig kjærlighet for snøkuler, og denne med krystaller og glitter i er rett og slett ren magi i snøkuleform. Snøkule 249,-

SKINNPUFF

Dette er en vakker klassiker, og denne høsten må den flytte inn hos meg og de persiske teppene mine. Fargenyansene i skinnet gjør den perfekt uperfekt, og det liker jeg veldig godt! Håndlaget skinnpuff fra Marokko 2499,H 35, Ø 50 cm.

TRILLEBORD EMBLA

Nå bruker jeg en av de ekstra spisebordstolene mine som nattbord, men dette trillebordet kommer til å passe enda bedre. Bordet har to etasjer, og da er det masse plass til stablene av bøker som jeg holder på å lese, i tillegg til de som ligger på vent. Trillebord 499,B 40, H 60, D 30 cm. Kommer i starten av september. Det er kun utvalgte favoritter som står fremme hjemme hos Julie.


THE BOSS KRUS

Alle må ha et skikkelig powerkrus som rommer nok kaffe til arbeidsdagen. Dette kruset skal helt klart stå på skrivebordet mitt i høst og gi ekstra arbeidslyst og motivasjon. Krus 49,Kommer i starten av september.

LOVE LED SKILT

Alle trenger litt ekstra kjærlighet, så jeg skal klinke til med to av disse. Skiltene gjør seg nok ekstra godt på en matt, sort vegg, så kanskje malerkosten må få svingt seg? Led skilt 349,B 31, H 20 cm. Kommer i oktober.

LYKT HENDY

Lykten av glass og betong kommer til å bli veldig fin på det tyrkiske stuebordet mitt, som for øvrig ble fraktet hjem som håndbagasje etter en spennende tur i souken i Istanbul. Lykt 299,H 23, Ø 15 cm. Kommer i september.

BUDDHA ENZIO

Han her skal få sitte og hygge seg i hyllen i stua sammen med den andre Buddhaen min og spre god energi i leiligheten. Buddha 399,B 40, H 37,5, D 30,5 cm.

GRØNN PLANTE

Jeg elsker urban jungelkonseptet og har grønne planter i alle rom - så denne naturtro gressplanten kommer til å bli perfekt. Gressplante 999,H 80, Ø 19 cm. Stua til Julie bærer preg av sorte detaljer.


SMART OPPBEVARING Et lite trillebord er perfekt for oppbevaring av små ting på badet!

Tannglass 129,Såpepumpe 169,Dobørste 299,Trillebord 499,B 40, H 60, D 30 cm. Kommer i starten av september.

38 kremmerhuset


baderom

Baderomsserie i marmor Det er superlekkert når baderomsartiklene matcher. Det skaper helhet i rommet og gir et ryddig uttrykk. Tannglass 99,Såpepumpe 149,-

ROM FOR Å VÅKNE

...og være!

Stort eller lite, med eller uten badekar, for bare én eller en stor familie.

PRAKTISKE SKITTENTØYSKURVER

Orden på det meste

Hold orden på det meste ved å gi alle baderomstingene dine en fast plass. Fulle skuffer og proppede hyller er jo verken inspirerende eller spesielt praktisk. Når alt har sin faste plass finner du alltid det du trenger når du trenger det. Et annet tips er å bruke opp det du har av produkter før du kjøper inn noe nytt. Da unngår du at det hoper seg opp med rester av deilige produkter bakerst i badeskapet.

Smart oppbevering

Smart oppbevaring er en lur måte å holde orden på baderommet. Et lite trillebord med det mest nødvendige stående lett tilgjengelig er et flott alternativ hvis det er knapt med skapplass. Kurver i ulike størrelser og er også en god måte å lage system på baderommet. Hva med for eksempel to kurver for å skille vasketøyet?

Hold orden og sorter skittentøyet etter farge i to kurver. Disse superfine og praktiske skittentøyskurvene er perfekte på badet eller vaskerommet! Liten 699,- (B 42, H 50, D 35 cm) Stor 899,- (B 50, H 60, D 40 cm)

39 kremmerhuset

Kommer i oktober.

Må ha!

Badet er gjerne det første rommet som møter oss om morgenen. Her kan tiden stå litt stille mens man våkner ordentlig for dagen, selv om det bare er for et minutt eller to. La morgenstunden på baderommet bli en god stund som gir deg energi og lyst til å ta fatt på den nye dagen.


Spa på hjemmebane Unn deg selv en avslappende stund med fokus på velvære og ro hjemme på ditt eget badeværelse. Levende lys, en deilig dusj og gode produkter er perfekte ingredienser for en velgjørende spakveld hjemme hos deg selv.

3. 1.

4.

2.

5.

6. 7.

1. Tykke og myke håndklær i bomull kjennes luksuriøst mot huden og gjør opplevelsen av hjemmespaet helt komplett. Håndkle (60x80 cm), 179,-. 2. Levende lys på baderommet setter en herlig stemning og gir ro. Kubbelys fra 39,- 3. Etter en varm dusj er det herlig å slenge på seg en lett morgenkåpe i myk bomull. Morgenkåpe 299,- 4. Gjør hjemmespaet til en fryd for alle sanser ved å bruke duft. Romduft 159,- Duftbrenner 79,- 5. Fyll baderommet med god energi ved å dekorere med en vakker figur, for eksempel denne Buddhaen. Buddha (H 18 cm), 149,-. 6. Herlig hjemmespaopplevelse med dette flotte spasettet. Kanskje gi bort i gave til en venn også? Spasett fotpleie 129,-. 7. Lag din egen oase ved å fylle baderommet med flotte, grønne planter. De skaper en god atmosfære og gir liv til rommet. Kruv i sjøgress (H 27, Ø 33 cm), 499,- Gressplante 99,-.

40 kremmerhuset


H책ndkle 179,H책ndkrem 39,H책nds책pe 69,-

41 kremmerhuset


+ kremmerhuset Denne høsten skal Kremmerhuset samarbeide med inspirerende instagrammer og blogger Maren Baxter. Maren er utdannet grafisk designer og står bak den populære Instagram-kontoen @marenbaxter. I 2016 vant hun tittelen Norges vakreste hjem i regi av BoligPluss og Maren har virkelig et hjem man blir inspirert av. Hun velger gjerne litt utradisjonelt og gjør sin egen vri på interiør og innredning, noe som resulterer i et spennende og lekkert uttrykk. Gled deg til flotte stylinger, interiørtips og inspirasjon fra Maren Baxter + Kremmerhuset utover høsten. @marenbaxter Maren Baxter blog

42 kremmerhuset

B

marenbaxter.com


handle på nett Kremmerhuset Ting & Sånt har 66 interiørbutikker i hele Norge. Besøk oss på www.kremmerhuset.no og finn ditt nærmeste Kremmerhus!

følg oss Følg oss i våre kanaler og hold deg oppdatert på nyheter og trender innen interiør.

@Kremmerhuset

bli med i kundeklubben Vil du holdes oppdatert på interiørtrender? Meld deg inn i Kremmerhuset Kundeklubb i dag! Motta eksklusive tilbud, inspirasjon, interiør- og trendtips på sms og e-post. I tillegg får du et velkomstilbud som gir deg -25% på en valgfri ordinær vare*. Registrer deg ved å sende sms “Kremmerhuset” til 2242. Du kan også melde deg inn i din lokale butikk eller på wwww.kremmerhuset.no/kundeklubb. *kan ikke kombineres med andre tilbud. Gyldig 1 mnd. fra innmelding.

Handle raskt, trygt og enkelt i vår nettbutikk www.kremmerhuset.no når det måtte passe deg! Rask levering, fast frakt 99,-* og fri retur i butikk! Du kan også betale med Vipps. Ønsker du heller å hente varene i butikk? Reserver varen på www.kremmerhuset.no og hent varen i valgt butikk etter to timer. Varen betales i kassen. *gjelder ikke utvalgte møbler.


Kremmerhusets høstmagasin  

Les om årets hotteste farger og trender i Kremmerhusets høstmagasin!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you