Page 1

Beste Kredittkort Utland Norge har for øyeblikket 200 milliardærer og 433 608 millionærer. Det vil si at omtrent 10% av landets innbyggere er millionærer noe som er ganske imponerende i seg selv. Ifølge Capgemini kommer dette tallet til å øke kraftig i de nærmeste årene. For mange betyr penger sosial status og anerkjennelse. Hvis du har mye penger bruker du sannsynligvis mye penger også og det er da ekstra viktig å ha et kredittkort som dekker behovene dine.


For de superrike er det ikke nok å ha et vanlig kredittkort, de er på utkikk etter et kredittkort som tilbyr ekstra fordeler slik som 24/7 concierge, oppgraderinger og personlige kunderådgivere. Hvis du leter etter informasjon om “beste kredittkort utland” har du kommet til riktig sted. De følgende kredittkortene er regnet som noen av de mest eksklusive i verden. Med disse kortene har du tilgang til det meste som kan kjøpes for penger. Hvis du våkner opp en dag og har lyst på et nytt fly så er det faktisk mulig å kjøpe dette med Dubai First Royal MasterCard. Alle trenger jo et ekstra fly i ny og ne….


Beste kredittkort utland Du trenger ikke å være milliardær for å få et bra kredittkort i Norge. De fleste bankene slik som DNB, Nordea, Danske Bank og Skandiabanken tilbyr premium kredittkort som tilbyr ekslusive fordeler og rabatter. Forskjellige banker tilbyr forskjellige fordeler men de vanligste inkluderer:


Concierge Service som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Her kan du få hjelp med alt fra å finne resturanter til å bestille hotellrom og flybilletter. Priority Pass til flyplass-lounger og Fast-Track check-in. God reiseforsikring og andre tilleggsforsikringer tilknyttet de individuelle kortene Tilgang til nødkontanter Fordeler slik som airmiles, cashback og rabatter på varekjøp


Hvis du har lyst å lære mer om hvilke fordeler som er tilgjengelig for de individuelle kredittkortene kan du sjekke ut beste kredittkort utland Har du lyst å bruke beste kredittkort utland illustrasjonen vår på siden din? Ta kontakt på info@compareking.no for mer informasjon. CompareKing.no Artikler."https://www.compareking.no/beste-kredittkortutland". Leter du etter beste kredittkort utland?. November 5, 2013. CompareKing.no.

Leter du etter beste kredittkort utland?  
Leter du etter beste kredittkort utland?  

Beste kredittkort utland. Norge har for øyeblikket 200 milliardærer og 433608 millionærer omtrent 10% av landets innbyggere er millionærer n...

Advertisement