Page 1

Installer disse 5 appene p책 din smarttelefon og spar penger!


Installer disse 5 appene på din smarttelefon og spar penger! Teknologi spiller en viktig rolle i utviklingen av samfunnet. På mange måter så har teknologien hjulpet oss å bli mer produktive og brutt ned sosiale barrierer. Her ser vi på 5 applikasjoner som du burde installere på din smarttelefon. Hvorfor? Jo, fordi du kan spare både tid og penger!


1. Toshl Finance – Personal Finance Manager and Expense Tracker Dette er en av de beste appene for styring av personling økonomi. Toshl overser hvor du setter pengene dine, hvor mye du har spart og om du når målene som du har satt deg. En av de mest nyttige funksjonene med Toshl er at du kan sette navn på utgiftene dine ved bruk av tags. I tillegg kan du også konsolidere utgiftene til to personer som bruker programmet, med andre ord, perfekt for et par som har samlet økonomi. Det beste av alt, denne appen er gratis!


2. Lifelock Wallet Hvis det er en ting som er kjipt så er det å miste lommeboken. Lifelock Wallet hjelper deg med å beholde all informasjon om dine kredittkort og annen informasjon du vil eventuelt beholde. Hvordan fungerer det? Du tar et bilde av kredittkortet med smarttelefonen din. Appen lagrer så bildet i en sikker cloud. Absolutt en app du burde installere på din smarttelefon.


3. Savings Goals Denne appen er ganske simpel. Du kan sette opp sparemål med beløp og måldato. Dette vil da skape en spareplan som inneholder en tracker. Ved hjelp av denne trackeren har du mulighet for å sjekke at du nærmer deg målet ditt. Appen koster 6 kroner.


4. Bloomberg App De fleste kjenner nok til Bloomberg. Bloomberg er den største nyhetsportalen for finansnyheter og de har utviklet en veldig bra applikasjon som fungerer utmerket på smarttelefonen din. Appen gir deg oppdaterte nyheter og innsikt i hva som skjer på alle børsene i verden. Med andre ord, verdt å laste ned! Denne appen er gratis.


5. iAllowance Det er ikke alltid like lett å undervise barn i en ung alder om penger ettersom de ikke helt forstår hva betydningen av penger. Med iAllowance kan du lære barna dine om økonomi og hvordan du skal bruke penger fornuftig. Undervisningen er satt opp på en brukervennlig måte slik at det er lett for barna dine å lære. I tillegg kan du sette appen hjelpe deg med å sette opp en ukentlig godtgjørelse for barna dine. Appen koster rundt 25 kroner.


Det kommer stadig nye apps ut som tar sikte på å hjelpe deg i hverdagen. Hvilke apps du velger å installere på din smarttelefon er opp til deg men du burde absolutt sjekke ut de 5 appene vi har nevnt om du er interessert i å spare penger. App eller ei, det viktigste er at du er disiplinert når det kommer til din personlige økonomi. Ha en god jul! https://www.compareking.no/installer-disse-5-appene-padin-smarttelefon-og-spar-penger-compareking

Installer disse 5 appene på din smarttelefon og spar penger! CompareKing.no  
Installer disse 5 appene på din smarttelefon og spar penger! CompareKing.no  

Installer disse 5 appene på din smarttelefon og spar penger! Her ser vi på 5 applikasjoner som du burde installere på din smarttelefon. http...

Advertisement