Page 1

Hvorfor skal du bruke en forbrukslün kalkulator ? – CompareKing.no


Forbrukslån kalkulator Med forbrukslån kan det være store renteforskjeller fra enn långiver til en annen. Du kan derfor spare en del kroner hvis du bruker litt tid på å sammenligne priser. For å gjøre dette enklere finnes det ulike kalkulatorer du kan bruke, enten på långivernes egne nettsider eller gjennom uavhengige finansportaler.


Selskapets beste rente De fleste som tilbyr forbrukslån på nettet har en eller annen form for forbrukslån kalkulator. Det du skal være obs på med disse er at de ikke alltid oppgir den effektive renten eller de totale lånekostnadene. Finansieringsselskaper foretrekker som regel å markedsføre sin beste rente, og da er ikke etablerings- og termingebyrer nødvendigvis tatt med i regningen.


Låntilbyderen er riktignok forpliktet til å oppgi de totale lånekostnadene, og den effektive renten, som inkluderer alle gebyrene, er å finne et eller annet sted på nettsiden. Men det er ikke noe krav å gi konkrete eksempler med en kalkulator, og i mange tilfeller må du klare deg med grovere tall.


Du finner også uavhengige nettsider med egne kalkulatorer, som gir deg de ulike tilbudene i en oversiktlig liste slik at du kan sammenligne prisene. Disse kalkulatorene har ikke mer konkrete tall enn låntilbyderne er villige til å oppgi, men du slipper å lure på om renten er nominell eller effektiv. Slike oversikter pleier også å ta med totalsummen så du vet hvor mye som må betales tilbake, ikke bare fra måned til måned, men hvor mye du vil ha punget ut med ved utløpt betalingstid.


Samle smålån? En forbrukslån kalkulator kan i tillegg være et nyttig redskap hvis du vurderer å samle smålån i et større lån. Da kan man nemlig regne ut hva man betaler til sammen i gebyrer og renter på ulike gjeldsposter. Det er ofte penger å spare på et samlelån og ved å bruke litt tid på en kalkulator kan du altså finne ut omtrent hvor mye.


Ved å bruke en forbrukslån kalkulator kan du få en god indikasjon på hvor mye et forbrukslån vil koste deg. Å ta opp et forbrukslån er ikke alltid den beste løsningen. I denne artikkelen ser på vi 3 situasjoner hvor du ikke burde ta opp et forbrukslån


https://www.compareking.no/hvorfor-skal-du-bruke-enforbrukslan-kalkulator-compareking

Hvorfor skal du bruke en forbrukslån kalkulator ? – CompareKing.no  
Hvorfor skal du bruke en forbrukslån kalkulator ? – CompareKing.no  

En forbrukslån kalkulator vil som regel gi deg en oversikt over hvor mye du kan forvente å betale i låneutgifter på grunnlag av lånesum og n...

Advertisement