Page 1

Hva sier reven om m책lsetting for 2014? Les mer p책


Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt og det er på tide å komme opp med nyttårsforesetter. Hva sier reven om målsetting for 2014? Da nærmer vi oss ennå et årsskifte og det er på tide å komme opp med nyttårsforsetter for 2014. Hva vil du oppnå i 2014? Trene mer og bli sunnere? Starte på en ny diett? Reise verden rundt på en seilbåt? Det er bra å ha et mål for 2014 slik at du utvikler deg og har noe å strekke deg etter. Alt for mange av oss utsetter ting vi har lyst å gjøre fordi vi ikke er strukturert nok. “Jeg tar det senere….”


Med et økende kostnandsnivå burde smarte spareløsninger være høyt oppe på listen over mål for 2014. Det å formulere mål er ikke alltid like enkelt og det innebærer ofte tøffe sannheter om deg selv. Hva sier reven om målsetting for 2014? Bruk SMART goals for målsetting. S – Vær konkret om hva du ønsker å oppnå. Å spare penger er et ganske bredt mål. Vær spesifikk, nøykatig hvor mye har du lyst å spare?


M – Kom opp med mål som er målbare. For å se at du beveger deg i den riktige retningen må du kunne måle fremgang. A – Sett mål det er mulig å nå. Hvis du tjener 300 000 kr i året er det ikke realistisk å spare 50 000 kroner i måneden. Det er derfor viktig å sette mål som det er mulig å oppnå.


R – Vær realistisk med deg selv. Når du setter mål er det også viktig å være realistisk. Er det mulig å spare 95% av månedsinntekten din og leve på luft og kjærlighet resten av måneden? Dette er ikke et realistisk mål(for de fleste).. T – Vær streng med deg selv slik at du hele tiden beveger deg mot målet ditt. Hvis du har satt deg som mål å spare 1000 kroner i måneden sørg for at du sparer 1000 kroner i måneden. Dette betyr kanskje at du må begrense andre aktiviteter som du har lyst å være med på.


Hva sier reven om bruk av SMART Goals? SMART Goals er et verktøy du kan bruke for å hjelpe deg med målsetting. Å sette seg et mål er en ting, å gjennomføre målet er noe helt annet. Vær streng med deg selv og sørg for at du oppnår målene du har satt! Likte du denne artikkelen om målsetting? Finn andre nyttige artikler ved å trykke på den følgende linken: Hva sier reven?


https://www.compareking.no/hva-sier-reven-om-malsetting2014-les-mer-pa-compareking

Hva sier reven om målsetting for 2014? Les mer på CompareKing.no  

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt og det er på tide å komme opp med nyttårsforesetter. Hva sier reven om målsetting for 2014? https://...