Page 1

Forbrukslün fra Santander eller DNB? – CompareKing.no


Forbrukslån fra Santander eller DNB? Et lån uten sikkerhet kan virke risikabelt men det kan også være en effektiv måte å dekke større uforutsette utgifter eller for å skaffe nødvendige goder som møbler eller hvitvareartikler. Med et forbrukslån er det helt opp til de hva du bruker pengene til, men det krever også at du har god økonomisk selvdisiplin.


Både DNB og Santander tilbyr forbrukslån, men hvilken bank gir deg de beste vilkårene? Skal du velge et forbrukslån fra Santander eller DNB? Forbrukslån er uten sikkerhet og kommer dermed med relativt høye rentekostnader. Det kan derfor være en fordel å bruke litt tid på å undersøke prisene. Med nedbetaling over flere år kan dette spare deg flere tusen kroner.


Både DNB og Santander har eksempler eller en kalkulator som gir en oversikt over hva du kan forvente å betale. Vi har tatt utgangspunkt i en lånesum på 65 000 kroner og en nedbetalingsplan på fem år. Her er resultatene:


Forbrukslån fra DNB Lånebeløp: 65 000 kr Effektiv rente: 19,04% Nedbetalingstid: 5 år Beløp betalt tilbake: 101 254 kr


Forbrukslån fra Santander Lånebeløp: 65 000 kr Effektiv rente: 15.39% Nedbetalingstid: 5 år Beløp betalt tilbake: 91 553 kr


Resultatene er basert på tall fra DNB og Santanders egne nettsider og er ment som en pekepinn. Nøyaktige rentevilkår beregnes på individuelt grunnlag, avhengig av din økonomiske situasjon og eksisterende gjeldsforhold. For å få opplyst de eksakte vilkårene som vil gjelde for deg må du sende inn en ikke-bindende søknad.


Eksemplene tyder likevel på at et forbrukslån fra Santander er det bedre av de to alternativene. Basert på disse tallene, kan du spare nesten ti tusen kroner på å velge riktig bank.


https://www.compareking.no/forbrukslan-fra-santander-ellerdnb-compareking

Forbrukslån fra Santander eller DNB? – CompareKing.no  

Både DNB og Santander tilbyr forbrukslån, men hvilken bank gir deg de beste vilkårene? Skal du velge et forbrukslån fra Santander eller DNB?...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you