Page 1

Effektive mageøvelser for deg som er pü utkikk etter en stram mage


4 effektive mageøvelser for deg som er på utkikk etter en stram mage De fleste av oss har lyst på en stram og fin mage, men det er ikke alltid like lett å vite hvilke mageøvelser som fungerer bra. Her finner du 4 effektive mageøvelser som vi liker veldig godt!


Muskelgruppe: Mage Mageøvelse: Crunch, knær – tær i 90 grader Ligg på gulvet, hold knærne sammen, løft bena fra gulvet og vend tærne innover mot hverandre. Løft nakken og skuldrene opp fra gulvet ved å bruke magemusklene. Pass på at du ikke bruker armene til hjelp. Repeter 20-25 ganger, kjør 3-4 sett.


Muskelgruppe: Mage Mageøvelse: Bicycle cruch Legg deg ned på ryggen på en matte og løft bena med knærne bøyd som ved vanlig crunch. Løft skuldrene opp fra gulvet, og sett i gang en syklende bevegelse med bena (strekk de langt ut). Armene skal bak hodet, og når du tar opp venstre bein skal høyre albu nesten være borti, og omvendt. Gjenta sykkelbevegelsen i 20-25 ganger, og kjør 3-4 sett. Husk å ikke ta mer enn en 15 sekunders pause i mellom settene.


Husk 책 ikke ta mer enn en 15 sekunders pause i mellom settene.


Muskelgruppe: Mage Mageøvelse: Krysset crunch Denne øvelsen har samme fremgangsmåte som øvelsen ‘’crunch, knær – tær i 90 grader’’, eneste forskjellen er at du har beina i kryss, istedenfor siden av hverandre. Altså; ligg på gulvet, hold knærne sammen, løft bena fra gulvet og sett dem i kryss.


Løft nakken og skuldrene opp fra gulvet ved å bruke magemusklene. Pass på at du ikke bruker armene til hjelp. Repeter 20-25 ganger, kjør 3-4 sett.


Muskelgruppe: Mage Mageøvelse: Crunch – beina til værs Ligg på gulvet med beina samlet til værs, og løft nakken og skuldrene opp fra gulvet ved hjelp av magemusklene. Pass på at du ikke bruker armene til hjelp. Repeter 20-25 ganger, kjør 3-4 sett.


https://www.compareking.no/effektive-mageovelser-deg-somer-pa-utkikk-etter-en-stram-mage

Effektive mageøvelser for deg som er på utkikk etter en stram mage  
Effektive mageøvelser for deg som er på utkikk etter en stram mage  

De fleste av oss har lyst på det men de færreste av oss vet hvordan vi skal få det. Ja, vi snakker om en stram mage. Her ser vi på noen enkl...

Advertisement