Page 1

Bilforsikring hjelper deg nĂĽr ulykken skulle vĂŚre ute I CompareKing.no


Bilforsikring Det er uheldigvis slik at det er et økende antall trafikkulykker på veien i Norge hvert år. Hvis du skulle være så uheldig å være involvert i en bilulykke vet du hva du skal gjøre? Hvem skal du ringe og hvilke informasjon trenger du? Nedenfor har vi samlet en liten liste over den vanligste tingene du må huske om ulykken skulle være ute(forutsatt at du har bilforsikring) Her finner du en oversikt over 6 ting du må gjøre!


1. Information..information…and a little bit more information.. Sørg for at du noterer ned navnet, adressen og kontaktnummeret til den eller de personene som har vært involvert i ulykken. 2. Registeringsnummeret er et must. For sikkerhetsskyld burde du notere bilen sitt merke og eventuelle kjennetegn(farger, etc). Forsikringsselskap liker ikke detaljer, de elsker det! Jo mer som er notert ned jo lettere blir det å få erstatning fra forsikrinsselskapet.


3. Ved alvorlige ulykker der skade eller død har oppstått skal politiet meldes. Husk å ta kontakt! 4. Du må også huske å kontakte forsikrinsselskapet så raskt som mulig. Unnlatelse kan resultere i eventuelle tap selvom du har bilforsikring. Det har ikke noe og si hvor alvorlig ulykken er, forsikringsselskapet skal informeres. Dette står også i avtalen som du har underskrevet.


5. Er bilen din totalskadet? Sørg for at du sender den til et verksted som er godkjent av forsikrinsselskapet. Når du kjøper bilforsikring fra et forsikringsselskap vil de gi en liste over godkjente verksted. Hvis du sender bilen til feil verksted kan du faktisk miste erstatningen. Store merkeverksted slik som Audi, Volvo, BMW og Toyota er som oftest godkjent? Er du på jakt etter den perfekte bilforsikring? Snart vil du kunne sammenligne alle bilforsikringene i norge på CompareKing.no! Du kan lese andre artikler ved å trykke på den følgende linken: bilforsikring


CompareKing.no Artikler. "https://www.compareking.no/bilforsikring-hjelper-deg-narulykken-skulle-vaere-ute-compareking". Bilforsikring hjelper deg nĂĽr ulykken skulle vĂŚre ute I CompareKing.no. December 9, 2013. CompareKing.no.

Bilforsikring hjelper deg når ulykken skulle være ute I CompareKing.no  

Bilforsikring. Hvis du skulle være så uheldig å være involvert i en bilulykke vet du hva du skal gjøre? https://www.compareking.no/bilforsik...

Advertisement