Page 1

8 grunner til at nordmenn tar opp forbrukslün – CompareKing.no


8 grunner til at nordmenn tar opp forbrukslån Stadig flere nordmenn tar opp forbrukslån for å finansiere ulike typer prosjekter, enten det er for å pusse opp kjøkkenet eller for å refinansere smålån og kredittgjeld. Her finner du de 8 vanligste grunnene til at nordmenn tar opp forbrukslån:


1 ) Elektroniske apparater Er det på tide å oppgradere TV’en eller å kjøpe en ny bærbar PC? Hvis du har lyst å investere en del penger i elektroniske apparater men sliter med å fikse finansiering burde du vurdere et forbrukslån. Mange av de som velger å ta opp et forbrukslån bruker det på elektronikk. Hvis du har kontroll på økonomien din er dette noe du kan vurdere.


2 ) Renovering Å ta opp et forbrukslån for å renovere huset kan være en god investering på lang sikt. Kjøpere som er på utkikk etter å investere i bolig er ofte på utkikk etter eiendommer som holder en høy standard.


3 ) Starte selskap? Har du en gründer i magen? Før du vurderer å ta opp et forbrukslån for å finansere prosjektet din burde du sjekke om det er mulig å fikse finansiering gjennom Innovasjon Norge. Hvis forbrukslån er siste utvei så burde du ta en ordentlig gjennomgang av økonomien din for å se at du har råd til å betjene det.


4 ) Lyst å kjøpe en ny bil? Har du lyst å kjøpe en ny bil men sliter med å stille sikkerhet for lånet? Da burde du vurdere et forbrukslån. Ta forbehold om at du mest sannsynlig vil tape penger når du kjøper deg en bil.


5 ) Designerklær.. Ja, det høres kanskje latterlig ut, men mange nordmenn tar opp forbrukslån for å finansere kjøp av moteklær. Er du av de som vurderer å ta opp et lån for å kjøpe klær? Vi anbefaler at du lar det ligge med tanken!


6 ) Drømmebryllup Det er mange som har lyst å arrangere et fantastisk bryllup. Du trenger ikke ta på deg gjeld av den grunn. Uheldigvis så er det slik at mange nordmenn tar opp forbrukslån for å finansiere bryllupet. Unngå dette om du kan!


7 ) Reise Det er ikke mulig å sette en pris på gode minner. Å reise rundt i verden kan være en utrolig opplevelse, men det er ikke billig. Bruk litt tid og sørg for at du har det billigste forbrukslånet på markedet.


8 ) Refinansiering Ved å refinansiere gjeld kan du spare mye penger. Å refinansere vil si at du samler kredittgjeld og smålån under et lån hvor du betaler en lavere rente.


Har du lyst å lære mer om refinansiering? Trykk her for å lære mer


https://www.compareking.no/8-grunner-til-at-nordmenn-taropp-forbrukslan-compareking-no

8 grunner til at nordmenn tar opp forbrukslån – CompareKing.no  

8 grunner til at nordmenn tar opp forbrukslån Stadig flere nordmenn tar opp forbrukslån for å finansiere ulike typer prosjekter, enten det e...