Page 1

e

[port•fo•lio] ERHVERV &

PRODUKT

krebs

®

FOTOGRAFI & FILM


e

“Styrk salget eller skab opmærksomhed omkring din virksomhed eller produkt med professionelle fotos.”

[port•fo•lio] Udgives af: krebs | FOTOGRAFI & FILM®

Telefon 23 42 15 65 mail@krebs-fotografi.dk

Indehaver: Kennett Krebs (DJ)

Layout & grafisk produktion: krebs | FOTOGRAFI & FILM®

Alle billeder og tekst i dette katalog er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke anvendes til reproduktion. ©krebs | FOTOGRAFI & FILM®


Velkommen En synlig og levende markedsføring er altafgørende i en tid, hvor al kommunikation går hæsblæsende hurtigt. Tænker du billeder og film ind i kommunikationen med kunder og samarbejdspartnere? Hos os er det et must at arbejde både med indhold og form, så det skaber værdi for dig og din virksomhed. Kommunikation handler i høj grad om, hvordan man serverer sine pointer og hvorledes de er pakket ind. Vi producerer billeder og film i en høj kvalitet, der formidler personlige og troværdige budskaber. Billeder og film, der giver kunder og interessenter mulighed for at møde dig i øjenhøjde. krebs | FOTOGRAFI & FILM® er rundet af et liv med billeder og i dag funderet af offentlige organisationer og B2B kunder. Er udsprunget af den grafiske branche og med hands-on efaring i alle grafiske processer. Rådgivning af produktion tilbydes. Vi samarbejder med markedets bedste spillere samt glade og kvalitetsbevidste kunder i hele landet. Vi vil glæde os til at høre om dine tanker eller projekter og er sikre på at vi kan finde en god løsning for dig.

Du er velkommen

Kennett Krebs

3


e

4


Erhverv & Produkt

“Hos Audi

har vi har bedt Kennett Krebs om at lave en billedserie af vores forretning i Odense. Kennett har fået helt frie rammer til serien, og vi er meget tilfredse med det resultat vi nu kan præsentere ”.

Kristian Jais Hansen, Biløkonom

5


6


7


8


9


10


[Kr端ger A/S] 11


“Kennetts billeder er præget af stor menneskelig indlevelse i resultatet. Efter de samarbejder vi har haft er det et tydeligt professionelt arbejde Kennett Krebs udfører. Det ikke sidste gang vi benytter os af hans ydelser.”

Birger Munter, erhvervschef

12


[Egehøj Champignon] 13


14


[Aluventa A/S]

15 Erhverv & Produkt


16


[Aluventa A/S]

17 Erhverv & Produkt


18


[Aluventa A/S]

19 Erhverv & Produkt


20


[Bernstorffsminde Efterskole] 21


22


[Grønnemosegaard] 23


24


25


26


[Lindø Industripark A/S]

27


28


[ Lindø-værftet blev etableret i Munkebo i 1959. Antallet af ansatte steg til 6.000 i 1970’erne og værftet byggede blandt andet verdens største containerskib, Emma Mærsk, i 2006. I januar 2012 sejlede det sidste skib fra Lindø-værftet, som blev det sidste store danske værft.]

29


30


31


e

Hurtigt og nemt Du kan kontakte mig hurtigt og nemt med din SmartPhone ved at scanne en (eller flere) af QR-koderne. Jeg vil glæde mig til at høre mere om dig og dine projekter og er sikker på vi kan finde en rigtig god løsning for dig.

Hent kontaktdata

Via SMS

Ring mig op

[port•fo•lio] foto & film klip/redigering

Nikon Pro Final Cut Pro X

billedbehandling Photoshop CS rentegning layout

Illustrator CS InDesign CS

krebs

®

FOTOGRAFI & FILM

Erhverv & Produkt  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you