Page 1

Zimske

VESTI 2017/2018

kalendar NA

poklon!

Poklon svakom kupcu! Za svaku kupovinu preko našeg sajta, u Klubu knjižari Kreativni centar ili u prostorijama Kreativnog centra u Gradištanskoj 8 dobićete na poklon kalendar za 2018. godinu!


Novogodišnji knjigopaketići je najdraže dobrim a one koji žele da obraduju svo VOGODIŠNJE knjigama pripremili smo NO lnim, veoma povoljnim KNJIGOPAKETIĆE po specija . 80% cenama, s popustom i do i lepo upakovanim Reč je o pažljivo odabranim tim uzrastima, a u svakom knjigama namenjenim različi do deset knjiga. U ponudi tri od paketiću nalazi se izbor paketića – po nekoliko imamo više od 25 različitih koji se tek upoznaju s kompleta knjiga za mališane dškolskog uzrasta, kao i za knjigama, potom za decu pre mlađe osnovce i tinejdžere. i u Klubu knjižari Svi knjigopaketići mogu se nać kedonska 30 Ma r, Kreativni centar (TC Eurocenta grada ili im je Beo iz u nis i / Dečanska 5). Oni koj ko interneta na sajtu  jednostavnije da kupuju pre naći izbor od 10 paketića, www.kcknjizara.rs mogu pro uzrastima. Novogodišnji koji su takođe namenjeni svim do 14. januara. knjigopaketići prodavaće se

Z

Nagrade u 2017. godini

a Specijaln nagrada za Orfelin Zaharije knjigu najlepšu skom ad na Novos 17 sajmu 20

Nagrada RADE OBRENOVIĆ za 2017. godinu

a ada z Nagr dečju lju najbo gu na knji jiga u u kn Sajm g Novom Herce 017 2

Nagrada Beogradskog sajma knjiga za najlepšu dečju knjigu 2017. godine Nagrada ULUPUDS-a za dečju ilustraciju na Sajmu knjiga u Beogradu 2017. godine

Druženje u Klubu knjižari Kreativni centar Tokom 2017. godine u Klubu knjižari Kreativni centar organizovani su brojni besplatni radioničarski projekti za decu, a ugostili smo i nekoliko zanimljivih čitalačkih programa: u knjižari je održan deo programa festivala književnosti i ilustracije za decu Krokodokodil, svake subote u Klubu knjižari sastajao se čitalački klub za tinejdžere Mreža B.O.O.K., a naši najmlađi članovi imali su prilike da prisustvuju i kreativnoj radionici s kockama za maštanje Zvezdanik. Ako želite da dobijate informacije o programima koji se održavaju u Klubu knjižari Kreativni centar, prijavite se mejlom na mejling listu članova našeg Kluba knjižare na adresu bookmaster@kreativnicentar.rs

DOSITEJEVO PERO Drugo mesto za 2016. godinu

Najbolj dečja k a na Sajm njiga uk u Beog njiga radu 2017. godine

Najbolji evropski udžbenik Frankfurt 2017


Za najmlađe Knjige za kupanje Dve nove knjige za kupanje Pljus-pljus i Buć-buć namenjene su najranijem uzrastu i od malih nogu kod dece razvijaju ljubav prema čitanju. Otkrijte kako žabica skače u vodu, kako pače pliva do mame i kako hobotnica maše pipcima, a kada te dve čarobne slikovnice potopite u vodu, one će promeniti boju!

Zvučne knjige – Peca i cirkuski orkestar i Peca i šumski orkestar Ovim novim zvučnim knjigama simpatični junak Peca upoznaje nas s članovima šumskog i cirkuskog orkestra, kao i s njihovim instrumentima. Kako zvuče klavir, violina, flauta, ali i truba, saksofon, bubanj i brojni drugi instrumenti mališani će saznati pritiskom prstiju na označene kružiće u knjizi.

Sve što treba da znaš pre polaska u školu Kako izgleda jedan dan u školi? Miša, Minja, Zoca, Maša i Laza, junaci ove knjige, upravo su pošli u školu. Oni će objasniti našim najmlađim čitaocima sve ono što treba da nauče pre nego što i sami pođu u školu.

Mali istraživači Dinosaurusi i Seosko imanje

U knjizi Dinosaurusi naučićete dosta toga o preistorijskom svetu i svim neverovatnim stvorenjima koja su tada živela.  Ova zanimljiva knjiga vratiće vas u vreme kada su Zemljom gospodarili dinosaurusi i uz nju će deca moći da saznaju nešto više o tome kako su živeli. Uz junake knjige Seosko imanje provozajte se traktorom po seoskom imanju, gde možete videti domaće životinje, useve i poljoprivredne mašine. Otvorite prozorčiće da biste saznali koje su tajne godišnjih doba i kako izgleda život u seoskom dvorištu.

USKORO! Na putu – od uskih staza do auto-puteva Kako nastaje put? Od šumske staze, preko lokalnog puta koji vodi do obližnjeg sela, sve do uzavrelog sveta kamiona i automobila koji auto-putem s više traka jure ka gradu. Pomoću ove knjige naučićete i najvažnije saobraćajne znake. A ako je okačite na zid kao sliku, vreva sa auto-puta useliće vam se u sobu.

Na reci – od izvora do mora Pratite priču jedne reke – od izvora do mesta na kojem postaje deo mora. Videćete kako reka postepeno dobija snagu, šta se dešava na njenim obalama i, naravno, naučićete sve o raznim čamcima i brodovima. Ovu kartonsku slikovnicu možete da okačite na zid – dobićete sliku reke koja protiče kroz vašu sobu.

USKORO!

Poljubac za laku noć Ovo je knjiga koja će mališanima olakšati odlazak na spavanje. Kako se približava vreme za odlazak u krevet, dete treba da pomogne prasetu Juci, maci Cici, zeki Peci i medi Duci da se spreme za spavanje. U knjizi se nalaze lutkice od kartona, kao i sve ono što je malim drugarima potrebno da bi čvrsto utonuli u san.


Nove knjige za predškolce i osnovce Sveznanje za decu Mnoštvo podataka o različitim oblastima nauke, kulture i umetnosti nalazi se ispod prozorčića u ovoj knjizi. Zabavljajući se, dete će sticati znanje i otkrivati detalje koji mu obogaćuju svet. Saznaće mnogo toga o živim bićima, ući će u naučnu laboratoriju, istražiće istorijsko blago, pronaći odgovore na pitanja u vezi s tim kada se nešto dogodilo i proveriti da li su neke fantastične tvrdnje tačne ili netačne.

Priča po priča, broj po broj

И З БА Ц

Najnovija u nizu zabavnih knjiga iz edicije Izbaci dosadu iz kuće – knjiga Priča po priča, broj po broj – sadrži deset priča u kojima se opisuju situacije bliske deci i njihovom iskustvu, a svaka je povezana s nekim brojem. Na primer, dve sestre ili dva drugara časte se dvema palačinkama i tome slično. Pored toga što će uživati u čitanju priča, na stranicama ove knjige deca će pronaći zabavne zadatke koji će im pomoći da nauče sve o brojevima od 1 do 10, kao i nalepnice koje ih prate.

И ДО С

А ДУ И

З КУЋ

Е!

Снежана Малданер

, О ПРИЧА ПРИЧА П Ј Ј ПО БРО

БРО

Kompletna knjiga o šahu

U ovom ilustrovanom priručniku pronaći ćete sve informacije o pravilima šahovske igre, njenom razvoju kroz istoriju, kao i priče o slavnim igračima i partijama. Saznaćete kako da izbegnete smrtonosne zamke, planirate lukave poteze, pokrećete efektne napade i branite svoje figure kako biste obezbedili pobedu na šahovskom polju. Priručnik je pogodan za početnike svih godina, ali i za sve one koji žele da unaprede svoju igru.

Recepti za decu

Knjiga sadrži trideset dve divno ilustrovane karte sa zanimljivim receptima namenjenim deci. Uvedite dete u svet novih ukusa, mirisa i boja i krenite na kulinarsko putovanje. Vreme je da cela porodica počne da kuva! Ukusne recepte pripremila je Džoana Mentel, novinarka i psiholog, osnivač radionice za kuvanje Deca u dobroj formi. Ona već godinama promoviše zdravu ishranu i sa oduševljenjem kuva zajedno s decom.

USKORO!

Na moru

Zašto se more stalno talasa? Kako je nastao pesak? Koje ptice žive pored mora? Koja bića žive na morskom dnu? A šta je to morska salata? Zajedno s glavnim junacima Anom i Filipom deca kreću u istraživanje mora i okoline, u čemu će im pomoći iskusni ribar, poznavalac mnogih tajni koje priroda krije.

50 tajnih misija – kako preživeti u svetu odraslih

Špijuniraj, istražuj, skrivaj, ššš!, kreći se kao nindža, glumi, eksperimentiši, putuj, upoznaj, planiraj, osvajaj… Priručnik 50 tajnih misija nudi 50 izazova za prave tajne agente koji nameravaju da prežive u svetu odraslih.

Igra Lažeš! – Životinje s farme

USKORO!

Ovo je igra razmišljanja i intuicije. Na kartama su prikazane četiri porodice od po deset članova. Cilj igre je u tome da se igrač oslobodi svih karata i da raskrinka lažljivce, pazeći pritom da ne pogreši.

Igra 7 porodica – Životinje

Ovo je igra pamćenja i lukavstva. Na kartama je prikazano sedam porodica od po pet članova. Igra se tako što svaki igrač traži odgovarajuće karte od saigrača i nastoji da spoji sve članove što je moguće većeg broja porodica.


Priče iz vitrine – Vesna Vidojević Gajović Svim malim ljubiteljima priča Vesna Vidojević Gajović u ovoj zbirci poklanja čak njih petnaest. Oslanjajući se na poznate ličnosti, poput tvorca Ajfelove kule, kompozitora Johana Štrausa ili čuvene balerine, ona priča priče i upliće u njihove živote neke druge zanimljive i neobične junake. Tu začaranu atmosferu priča dočarava i dopunjuje svojim ilustracijama Jelena Ristić.

Čudesno putovanje – Zlatko Vasić U romanu Zlatka Vasića Čudesno putovanje, koji je ilustrovala Marina Veselinović, uživaće svi mali čitaoci, ali i oni roditelji koji još vole da podele vreme pre spavanja sa svojom decom uz dobru priču. Na ovom čudesnom putovanju, kao i u svim drugim važnim knjigama uz koje se odrasta, vodiće ih sigurna ruka jednog dobrog pisca.

Iva i skriveni dnevnik – Džudi Kertin Iva je odlična u rešavanju problema. Kada su ona i Kejt pronašle stari dnevnik, koji je davno napisala devojčica njihovih godina, obe su postale svesne da neke greške iz prošlosti moraju da se isprave. A kad se devojčice udruže, one mogu da reše sve! Ipak, ne može se živeti samo u prošlosti, jer je i sadašnjost prepuna izazova... Posle Ivinog putovanja, Ivinog letovanja i romana Prepustite to Ivi objavljena je i četvrta po redu knjiga iz popularnog serijala o devojčici Ivi Gordon.

O mačkama, notama i bubama – Jasminka Petrović Tuga zbog gubitka oca, nemogućnost jedne devojčice da vidi svet oko sebe, ali i život između razvedenih roditelja svakako nisu laki izazovi. Pišući o tim osetljivim i ne tako lakim temama autorka Jasminka Petrović podseća nas na to da smo svi mi na svoj način različiti, ponekad usamljeni i uplašeni i da svi vapimo za istim – a to su pažnja i ljubav porodice i prijatelja.

USKORO!

ЧАРОБЊАЦИ

Nevaljalci čarobnjaci – Miloš Kratohvil

Милош Кратохвил • НЕВАЉАЛЦИ

лка, добро никако не надимком у у школи. кавство – з школе да омоћу очињу да вам бити може да се као што су ијама. ва књига и смеха!

Za čitanje i uživanje

Mihal Souček i Filip Fijalka, dobro znani junaci Nevaljalaca, nikako ne mogu da se pomire s novim nadimkom Duholovci, kojim im se rugaju u školi. Zbog toga smišljaju jedno lukavstvo – odlučuju da ubede društvo iz škole da duhovi postoje. A onda, pomoću raznoraznih priručnika, počinju da uče čarolije. Naravno, neće vam biti teško da zamislite šta sve može da se desi kada se dva nevaljalca kao što su oni uhvate u kolo s čarolijama. Roman Nevaljalci čarobnjaci treća je knjiga iz popularne serije romana o nerazdvojnim drugovima, dečacima Mihalu i Fildi.

O аутору… Милош Кратохвил

Милош Кратохвил (1948) познати је чешки писац за децу. Писањем је почео да се бави у раној младости, а многе његове књиге добиле су угледне књижевне награде. Написао је преко шездесет сценарија за телевизијске бајке, које су стекле велику популарност међу најмлађим гледаоцима. Роман Неваљалци чаробњаци трећа је књига из популарне серије романа о нераздвојним друговима, дечацима Михалу и Филди. Милош Кратохвил живи у Черношицама близу Прага.

Misija: Muzej – Ivana Nešić Anđela se suočila sa užasom srednjeg intenziteta: umesto da s drugarima igra igricu, kao što je isplanirala, biva na prevaru odvučena u muzej. No, poseta muzeju proći će mnogo drugačije nego što je Anđela očekivala. Šta Anđelina igrica i Sava Šumanović imaju zajedničko? Koliko je zabavno igrati se loptom s malom Dubravkom? Šta se dešava kada mrtva priroda nije baš sasvim mrtva? Kuda su odleteli petlovi Paje Jovanovića? I najvažnije: mogu li tri osnovca i jedna tetka, koja im zapravo nije tetka, pomoći muzeju da se izbavi iz velike nevolje?

Početak nečeg velikog – Ivana Lukić Kako izgledaju velika pitanja, strahovi, radosti, ali i nesporazumi kroz koje prolazi jedna sasvim mlada devojka na svom putu odrastanja saznaćemo iz nove knjige za mlade višestruko nagrađivane autorke Ivane Lukić. Nežna i poetična ali ujedno i ozbiljna po izazovima s kojima se susreće, priča ove u isto vreme i devojke i devojčice predstavlja nam iz posebne perspektive način na koji izgleda odrastanje mladih u današnje vreme.


NOVO

Nova prodajna akcija Hello Kitty Ako kupite dve knjige Hello Kitty – Hello Kitty: knjižica bombonica i Nacrtaj i obuci Hello Kitty, ostvarićete popust od 50% i ove dve  knjige dobićete po ceni od 936 dinara. Ova akcija važi na našem sajtu www.kcknjizara.rs/akcije, kao i u Klubu knjižari Kreativni centar.

FUDBAL – 40 slavnih igrača Upoznajte 40 slavnih igrača koji su obeležili istoriju fudbala. Biografije, titule, transferi, utakmice odigrane za državnu selekciju, čuveni golovi, osvojene Zlatne lopte, fer-plej, klubovi u kojima su igrali i takmičenja na kojima su učestvovali.

Da li je komunizam priča za malu decu? Nekada davno ljudi su poželeli da se oslobode bede kapitalizma. I šta se desilo s njihovim snovima? Koje su sve mogućnosti oni isprobali – ili mogli isprobati – ne bi li napravili bolji svet? Priča ispričana jednostavnim jezikom, nalik na dečju, sa epilogom koji duboko zadire u teorijska pitanja i koji će zadovoljiti i čitaoce kojima se uvodni deo učinio naivnim, savršena je za sve one što sanjaju o boljem, pravednijem i srećnijem svetu.

USKORO!

POP ROK – 40 legendarnih izvođača i muzičkih grupa Upoznajte 40 legendarnih izvođača i muzičkih grupa koji su ispisali istoriju muzike – od rokenrola do elektronske muzike. Biografije, repertoari, izbor albuma, hitova, slavnih koncerata, kao i stavovi muzičara i njihovo delovanje na društvenoj sceni.

Programiranje za početnike PYTHON i Programiranje Vežbam za malu maturu – Zbirke za početnike na jeziku zadataka za završni ispit, osnovna škola SCRATCH

Припреми се

испита!

. • Обнови градиво знање. а. • Провери своје нивоа). те типове задатак и напредног ући различи г, средњег • Вежбај решавај задатак основно области (421 из различитих крају ове збирке. • Реши задатке ј решења на одговоре – погледа • Провери своје

- -- - - + + - + - + - +- + - + - ++ - + - + +

+

+

+

+

+

ла новна шко а задатака за завршни испит – ос Збирк

+

+

+

К СРПСКИ ЈЕЗИ

• Уради 250 задатака кључних за разумевање

ХЕМИЈА

школског градива из хемије.

Припреми се за полагање завршног испита!

• Провери своје резултате у решењима. • Одреди ниво свог знања (основни, средњи

или напредни).

• За наставнике и родитеље: Уз свако решење

• Уради 250 задатака кључних за разумевање

налази се стандард који обухвата тај задатак.

школског градива из историје.

• Провери своје резултате у решењима. • Одреди ниво свог знања (основни, средњи

Из исте едиције 9 788652 904082

је

задатака за завршни испит – основна школа Збирка

Припреми се за полагање завршног испита!

Из исте едиције

Из исте едици

Милош Козић

Вежбам за МАЛУ МАТУРУ

УРУ МАЛУ МАТ ки језик

Вежбам за

УРУ – СРпС

завршног за полагање

а) Реља б) Васа в) Јела г) Лујо

МАЛУ МАТ

1. „Јаблан” 2. „Пилипенда” 3. „Кроз мећаву” 4. „Мртво море” 5. „Покондирена тиква”

орад Рикало Станић ● Мил новић Александра ● Славка Јова Саша Гламочак

или напредни).

Вежбам за

Повежи линијама наслов књижевног дела с књижевним ликом из тог дела. Један наслов је сувишан.

Вежбам за МАЛУ МАТУРУ

Sedam zbirki iz edicije Vežbam za malu maturu pomoći će učenicima da obnove pojmove ključne za razumevanje gradiva, da unaprede znanje koje treba da ponesu iz osnovne škole i da se uspešno pripreme za polaganje male mature. Sve zbirke organizovane su na sličan način. Zadaci su raspoređeni po oblastima, a u okviru svake oblasti podeljeni su u tri nivoa postignuća: osnovni, srednji i napredni. Na kraju svake zbirke nalaze se rešenja svih zadataka, odgovarajuće šifre standarda uz rešenja, kao i lista svih standarda za kraj obaveznog obrazovanja za dati predmet. Zbirke za biologiju, fiziku, hemiju, geografiju i istoriju sadrže po 250 zadataka, dok su zbirke za matematiku i srpski jezik obimnije – zbirka za srpski jezik obuhvata 420 zadataka, a za matematiku 786. Pored toga, u zbirci za matematiku na početku svake oblasti nalazi se kratak podsetnik, dok se na kraju svake oblasti nalaze dva testa za proveru usvojenosti znanja.

Vodiči za programiranje pomoću kompjuterskih jezika SCRATCH i PYTHON, namenjeni su početnicima i sadrže: • uputstva korak po korak za to kako početi, kako praviti igrice, animacije i ostalo; • rečnike kompjuterskih pojmova; • dodatnu pomoć i materijale onlajn.

ISBN 978-86-529-0490-7

9 788 65 2 9 04 90 7

Перо Јелић

задатака за завршни испит – основна школа Збирка

ИСТОРИЈА


Violeta

TICA

BabiĆ

367 JEZIČKIH CR

Predstavljamo autora

Violeta Babić

Viol

eta

367 JEZIČ Bab

CRTICAKIH

Za sVE ON e koJi že lE da govorE i pišU prav ilno

Lična karta Ime: Violeta Babić Godine: 64 Zemlja: Srbija Pisala za nas: Moj prvi slikovni rečnik srpskog jezika, Knjiga za svaku devojčicu, Knjiga za svakog dečaka, Beležnica za svaku devojčicu, Beležnica za svakog dečaka, Knjiga za devojke … i njihove momke, Menopauza – Knjiga za svaku ženu, 365 jezičkih crtica, 366 jezičkih crtica i 367 jezičkih crtica.

U Kreativnom centru je lektor i urednik pojedinih izdanja. Uređivala je popularne serijale knjiga o drugaricama Alis i Megan, o devojčici Ivi, o Rebeki, o Kler, knjige o doživljajima Džonija Kofina i mnoge druge. Radeći kao lektor u Kreativnom centru kaže da je dosad pročitala preko hiljadu divnih knjiga i da je iz njih naučila toliko toga da bi mogla da pobedi u nekom kvizu. Njene knjige prevođene su na brojne jezike sveta – Knjiga za svaku devojčicu dosad je prevedena na više od dvadeset jezika! Diplomirala je na grupi za srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Predavala je srpski jezik i književnost u Petoj beogradskoj gimnaziji, a dvadeset pet godina radila je u Institutu za srpski jezik SANU na izradi Rečnika srpskohrvatskog književnog i narodnog jezika. Više od pet godina na svom profilu na Fejsbuku objavljuje crtice, kratke i duhovite jezičke priče, kojima se trudi da približi gramatička pravila, značenja reči i izraza i pravopisna rešenja svima koji žele da saznaju nešto više o tome ili pak onima koji su ponešto zaboravili od onoga što su učili u osnovnoj školi. Njene omiljene knjige za decu i mlade su Radoznalo vrapče, Tajni kulinarski klub, Dečak iz leda, Neko te posmatra i Dođi na jedno čudno mesto, a slobodno vreme najradije provodi slušajući muziku i – čitajući.

Tema u fokusu

Nauči i zabavi se

Na ovom zimskom raspustu izbacite dosadu iz kuće! Naučite nešto novo i zabavite se uz pet zanimljivih knjiga za mlađe osnovce.

Mali kućni ogledi 4

Najnovija knjiga iz naše edicije Mali kućni ogledi sadrži predloge za zanimljive eksperimente od kojih su neki jednostavni, drugi složeni, a svi oni mogu da se izvedu od materijala pronađenog u kući.

ompjuteri i programiranje za decu

Probajte da napravite jednostavan program

Kompjuteri i programiranje za decu

ompjuteri

i programiranje Uz do pomo c´ idatnu savete na intern etu

Sa vise od

za decu

Pogledajte kompjuter iznutra

Saznajte kako kompjuter misli

U knjizi ćete naći sve o osnovnim pojmovima iz oblasti kompjutera i programiranja, kao i načinu na koji funkcionišu elektronski uređaji kojima smo svakodnevno okruženi.

00

Matematičke mozgalice

Ova knjiga puna je zanimljivih mozgalica i zadataka kojima se mogu unaprediti i proveriti matematičke veštine. Iako je knjiga namenjena deci starijoj od deset godina, ona će biti zanimljiva svima onima koji vole matematičke izazove.

Oko sveta kroz lavirinte

prozorcic´a

Ova knjiga vodi vas na uzbudljiv i zanimljiv put oko sveta kroz 48 lavirinata koji se nalaze na podeljenim stranicama knjige. Rešavajući zadatke u lavirintima naučićete mnoštvo zanimljivih podataka o brojnim zemljama sveta sa svih kontinenata.

Vremeplov kroz lavirinte

Naučite zanimljive istorijske podatke rešavajući zabavne lavirinte koji se nalaze na podeljenim stranicama u knjizi. Pronađite izlaz iz 48 čarobnih lavirinata da biste posetili uzbudljive istorijske periode, kao što su doba dinosaurusa, stari Egipat, kosmičko doba…


TOP 5 poklona za praznike 1.

TOP 5 knjiga o roditeljstvu

Mala LEGO čuda

1.

Mirnije, lakše, srećnije roditeljstvo

2.

1000 životinja Larouse

2.

Klopke za roditelje

3.

Sveznanje za decu

3.

101 način da detetu pokažete da ga volite

4.

Zanimljivi zanati i veštine

4.

Džepni roditelj

5.

Peca i šumski orkestar

5.

Ljubi me mnogo!

Gde kupiti knjige Kreativnog centra Internet sajt www.kcknjizara.rs

Prilikom naručivanja knjiga preko sajta www.kcknjizara.rs uračunava se sledeći popust: • 10% za udžbenike i radne sveske za osnovnu školu i predškolske ustanove (s liste udžbenika koje je odobrilo Ministarstvo prosvete Republike Srbije); • 15% za sva ostala izdanja Kreativnog centra. • Za sve narudžbine preko našeg sajta www.kcknjizara.rs u vrednosti većoj od 1800 din. (nakon obračuna internet popusta) dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.

Klub knjižara

Prvom kupovinom bilo koje naše knjige stičete pravo na: • stalni popust od 15% na maloprodajne cene svih naših izdanja (10% za udžbenike i radne sveske za osnovnu školu i predškolske ustanove s liste udžbenika koje je odobrilo Ministarstvo prosvete Republike Srbije); • specijalne trajne popuste i pogodnosti koje nudimo samo članovima našeg kluba pri kupovini u Klubu knjižari.

CIP – Каталогизација у публикацији Народна библиотека Србије, Београд ISBN 978-86-529-0493-8 COBISS.SR-ID 252790796

Najvernije kupce nagrađujemo – za svaku kupovinu preko 1000 dinara dobijate pečat. Kad skupite pet pečata, dobijate vaučer vrednosti od 500 dinara. Klub knjižara Kreativni centar nalazi se u TC Eurocentar, Dečanska 5 / Makedonska 30 (I sprat). Radno vreme: radnim danima od 9 h do 21 h, subotom od 9 h do 17 h, nedeljom ne radi. Telefon: 011 / 40 76 189

Pratite nas na društvenim mrežama

Sve informacije o knjigama i udžbenicima Kreativnog centra možete naći na sajtovima www.kreativnicentar.rs www.kcknjizara.rs www.kcskola.rs Ukoliko imate neku pohvalu, kritiku, predlog ili pitanje, možete nam pisati na: office@kreativnicentar.rs

Zimske vesti iz Kreativnog centra 2017/2018  
Zimske vesti iz Kreativnog centra 2017/2018  

Nova izdanja, prodajne akcije i pokloni, najave novih knjiga, novosti.