Page 1


Zvezdanik Moje kocke za maštanje -

Zvezdanik se bavi razvojem edukativnih, kreativnih, modularnih igračaka za decu od ekoloških materijala.

-

Cilj nam je, da kroz ono što deca najviše vole, a to je igra, aktiviramo i podstičemo razvoj kreativnosti, maštu i motoriku, zatim emocionalni , intelektulni i socijalni razvoj dece, da oblikuju sposobnosti i veštine, logičko i divergentno razmišljanje i mentalne sposobnosti.

-

Zvezdanik Moje kocke za maštanje su napravljene od čvrstog kartona, jednostavnog oblika u dve veličine (single i duoble).

-

Vedih su dimenzija i od njih deca imaju mogudnost da izgrade svoje oblike iz mašte iznad njihove visine i budu u ulozi svojih omiljenih junaka , što nijedna igračka do sada nije pružala. - Zvezdanik kocka je pogodna za samostalne i grupne igre, kao i za decu sa posebnim potrebama.

-

Prvenstveno je namenjena deci uzrasta od 3-7 godina, kao i za druge uzraste.


Sve informacije o proizvodu se nalaze na pakovanju: Gornja strana


Donja strana


Želimo najbolje za našu decu Zvezdanik kocke je potrebno prvo složiti prema Uputstvu unutar pakovanja, i onda su spremne za igru. Poznato je da su fina motorika ruku i razvoj govora povezani. Nervni završeci koji se nalaze na vrhovima prstiju tj. jagodicama, koji šalju impulse mozgu čime se podstiče govor kod deteta. Zato je Zvezdanik kocka posebna. Na Zvezdanik kockama može da se crta, boji, piše i lepi kolaž papir i drugi materijali.

Zvezdanik kocka je univerzalna igrčka, podjednako namenjena dečacima i devojčicama

Naša kocka je napravljena od recikliranog papira, bez boja, lepka i drugih štetnih sastojaka I potpuno je bezbedna za decu.


Modeli:

Moje kocke za maštanje  
Moje kocke za maštanje