Page 1

Игра

Д О ИЦА Р О П 7

4 годи-6 на

ЖИВОТИЊE


• Први играч тражи једну карту по свом избору од саиграча. („Желим бебу из породице лавова“). Да би могао да тражи карту из неке породице, играч код себе мора да има бар једну карту из те породице. o Ако други играч има тражену карту, он је мора предати првом играчу. Овај потом тражи неку другу карту и игра се наставља. o Уколико саиграч нема тражену карту, први играч узима из шпила неподељених карата једну карту и окреће је. Ако је изабрао жељену карту, може да на­ стави игру. Ако није, игру наставља следећи играч. • Чим неки играч сакупи све карте из једне породице, треба да поређа тих пет карата испред себе у правилном редоследу. Потом може да настави са игром.

КРАЈ ПАРТИЈЕ Партија је завршена када се споје чланови сваке породи­ це. Победник је онај играч који има највише породица са свим члановима!

ШТА СЕ ДЕШАВА АКО… • … неки играч нема више карата? Да би наставио да игра, он може да тражи једну карту од следећег играча. • … у шпилу неподељених карата више нема карата? Пропушташ свој ред. • … пожелиш да игру учиниш узбудљивијом? Уведите правило да један играч не може два пута заредом да тражи карту из исте породице.


ПОРОДИЦА

Игра 7 4-6 а годин

Тражи карте од других играча и спој све чланове што већег броја породица.

30 а минут

Игра памћења и лукавства!

2 до 5 а играч

Породица

Породица ПИНГ

ица

од Пор

ПИ

ПИНГВИНА

ВИНА

ца ПИНГ

Породи

Породица

35 а карат

БР

МАМА

Илустратор:

ПИНГВИНА

С

Ејми Блеј

БЕБА

Упозорење! Није препоручљиво за децу млађу од 36 месеци. Садржи ситне делове којима се дете може угушити.

I17030C7-1

© Editions AUZOU, Paris (France) 2016 Jeu de 7 familles des animaux За издање на српском језику © Креативни центар 2017

97 88652 904334

Штампано у Кини Година штампе 2017

Igra 7 porodica - Životinje  

Ovo je igra pamćenja i lukavstva. Na kartama je prikazano sedam porodica od po pet članova. Igra se tako što svaki igrač traži odgovarajuće...

Igra 7 porodica - Životinje  

Ovo je igra pamćenja i lukavstva. Na kartama je prikazano sedam porodica od po pet članova. Igra se tako što svaki igrač traži odgovarajuće...