Page 1

Књижица бомбоница


Књижица бомбоница Hello Kitty је припремила велико путовање мислећи на тебе. Укрцај се с њом на брод игара, цртежа и налепница и лудо се забављај! Шта је то што је најважније, а што треба да спакујеш? Машта, креативност и добро расположење. Крећемо, авантура почиње!


Дан на отвореном мору Како би могла да једри, Hello Kitty мора прво све да среди. Помози јој тако што ћеш открити низове у мрежи. Пажња: низови могу да се пружају у свим смеровима!

Низови: 1

5

2

6

3

7

4

8

2


Откриј на основу описа како се то Hello Kitty обукла за ово путовање.

а.

б.

Описи: 1. Имам машну на глави. 2. Немам шешир.

Потражи налепнице које допуњују ове слике.

в.

г.

3. Немам крагну. 4. Држим предмет у руци.

д. 5. Моја машна је пругаста.

Допуни ову слику налепницама како би Hello Kitty могла да крене.

3


Дан за забаву Не постоје две исте забаве и свака је посебна на свој начин. Откриј 12 разлика између ове две слике.

4


Коме би волела да приредиш изненађење? Нацртај оно што би волела да поклониш тој особи.

Употреби налепнице и додај јабуке све док не буду на истој висини као балони. Затим обој балоне. На правој забави има много балона. Изброј колико их има од сваког дезена. Hello Kitty се сакрила у једну од кутија. Налепи Hello Kitty, али тако да буде на правом поклону.

5


Дан у биоскопу Hello Kitty је отишла у биоскоп. Обој је и украси налепницама ову страницу. Шта мислиш, да ли је обучена за акциони или романтични филм?

6


Књижица бомбоница

Припреми се за све игре и налепнице које ти је спремила Hello Kitty! Крени с њом у ову авантуру и видећеш како је забавна твоја другарица!

Hello Kitty – Књижица бомбоница Текст и илустрације: група аутора С португалског превела: Ана Кузмановић Јовановић Наслов оригинала: Hello Kitty – Livro de atividades com oferta de autocolantes © 2015 Zero a Oito. All rights reserved. First published in Portugal 2014 by Zero a Oito – Marketing Infantil, Lda. За издање на српском језику © Креативни центар, 2015 Штампано у Кини Тираж : 3.000 CIP - Каталогизација у публикацији Народна библиотека Србије, Београд ISBN 978-86-529-0237-8 COBISS.SR-ID 216667916

KREATIVNI CENTAR Gradištanska 8 11000 Beograd SRBIJA www.kreativnicentar.rs

Profile for Kreativni centar

Hello Kitty - Knjižica bombonica  

Hello Kitty - Knjižica bombonica