Page 1

Најбољи вицеви из познате едиције ДА ПУКНЕШ ОД СМЕХА Доктори Кратки Огавни Перица размишља – Шта је горе од онога када нађете црва у јабуци? – Кад нађете пола црва у јабуци.

ДА ПУКНЕШ ОД СМЕХА: ОГАВНИ

3. сериJа


PANTONE 651 U

О гав ни


ДЕЧИЦА


Перица: – Мама, мама, да ли лимун има крила?

Мама: – Не. Перица: – Ауу, исцедио сам канаринца.

4


Стоји Перица на обали реке и плаче. Јовица: – Што плачеш? Перица: – Упао ми бурек у реку. Јовица: – Са чиме – сиром, месом? Перица: – С братом.

5


Путују отац и Перица возом. После пола сата вожње пита син оца: – Тата, шта је оно напољу? – Сине, то су краве. Син избаци главу кроз прозор и повика: – Крааавеее! Опет, пола сата после тога, пита син оца: – Тата, а шта је оно напољу?

6


– Сине, то су овце. Избаци мали главу кроз прозор, па повика: – Ооовцеее! Пола сата касније воз прелази преко моста. Син зачуђено погледа кроз прозор, па упита оца: – Тата, а шта је оно напољу? – Сине, то су ти оне штангле што држе мост да се не би срушио. На то син избаци главу кроз прозор и повика: – Штааан-гле-гле-гле-гле-гле… 7


Перица: – Тата, је л’ истина да су у Америци све столице електричне?

8


Јовица: – Мој деда је био светски првак у атлетици. Ивица: – Није то ништа, мој деда је био светски првак у боксу. Перица: – Није ни то ништа, мој деда је и даље светски првак у роњењу. Ивица: – Како то? Перица: – Заронио је пре педесет година и још увек није изронио.

9


САДРЖАЈ Дечица 3 Нехумани 29 Неотесани 59 Гадна питања 69 Одвратни 85


ДА ПУКНЕШ ОД СМЕХА Најсмешнији вицеви (опет) ОГАВНИ Прво издање Аутори Вид Стамболовић, др Вера Смиљанић Илустровао Добросав Боб Живковић Дизајн Душан Павлић Уредник Милена Трутин Лектор Виолета Бабић Припрема за штампу Небојша Митић Издаје КРЕАТИВНИ ЦЕНТАР, Београд, Градиштанска 8 тел. 011 / 38 20 464, 38 20 483, 24 40 659 e‑mail: info@kreativnicentar.rs www.kreativnicentar.rs За издавача мр Љиљана Маринковић Штампа Графостил Година штампе 2017 Тираж 2000 © Креативни центар, 2017

CIP ‑ Каталогизација у публикацији Народна библиотека Србије, Београд ISBN 978-86-529-0398-6 COBISS.SR-ID 230289420


Најбољи вицеви из познате едиције ДА ПУКНЕШ ОД СМЕХА Доктори Кратки Огавни Перица размишља – Шта је горе од онога када нађете црва у јабуци? – Кад нађете пола црва у јабуци.

ДА ПУКНЕШ ОД СМЕХА: ОГАВНИ

3. сериJа

Najsmešnji vicevi: Ogavni  

Poznate knjige viceva Da pukneš od smeha veoma su popularne kod publike školskog uzrasta. Nastale su na osnovu istraživanja dečjeg odnosa pr...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you