Page 1

FEBRUARI 2013

Nyhet! Halssmycke Du är en (ängel) och många kärleksfulla tips!

Till dig

med kärlek

Kärleksboost i form av bok, kort och berlocker.


a m e T Vem är ängeln i ditt liv? Alla känner vi väl någon, eller flera, som vi gärna skulle vilja glädja lite extra, kanske till och med överskölja med en ren kärleksboost! Böckerna i den nya serien Till dig med kärlek är tänkta för just detta tillfälle. De kommer att passa till ängeln som alltid ställer upp för alla andra, den vännen, stjärnan som alltid fixar biffen, den som är på väg till något spännande och nytt, den som har det lite tufft för ögonblicket och till den älskade. Gemensamt för alla böckerna är de själfullt vackra bilderna, tagna av fotograf Stig

Till dig med kärlek

Kälvelid, och de varma och kärleksfulla texterna. Känslan ska vara att man dränks i kärlek och får en riktigt härlig uppmuntran. Jag vet redan många jag vill ge dessa böcker till! Kort och berlocker till Till den första boken i serien, Änglar finns – du är en, har jag också gjort sex kort med texter och bilder ur boken, och sex berlocker i två olika kollektioner, som hör i hop med böckerna i serien, Till dig med kärlek Blomma och Till dig med kärlek Glob.

När kommer nästa bok? De två nästföljande böckerna planeras utkomma under våren 2013, och resten i höst. Välkommen till ett riktigt kärleksfullt tema!

Carolina

Ge boken ihop med den vackra berlocken Till dig med kärlek Ängel (text på baksidan: Ängel), den nya korta länkkedjan, doftljuset Spiritual Moment, tändsticksasken Med mycket kärlek och plånbokskompisen Låt dagen idag fyllas med eftertanke.

Böckerna i serien Till dig med kärlek planeras utkomma under 2013. Den första, Änglar finns – du är en, finns redan att köpa. _____________________________________________________

Bok: Änglar finns – du är en En underbar kärleksboost i bokform! 96 sidor i färgtryck och med många vackra bilder. Storlek 14 x 14 x 1,5 cm. Författare & form: Carolina Gårdheim. Foto: Stig Kälvelid.

Pris 99 kr

_____________________________________________________

Ge den fina nyckelringen Änglar finns – du är en, eller det vackra halssmycket Tro, hopp & kärlek Ängel med samma text, tillsammans med något av de nya korten.

_____________________________________________________

Dubbla kort med kuvert: Änglar finns – du är en Dubbla kort 13 x 13 cm tryckta på vitt papper med blank insida och tillhörande crèmefärgat kuvert. Text & form: Carolina Gårdheim. Foto: Stig Kälvelid.

Pris 25 kr

_____________________________________________________

Var den kärlek du själv vill möta Välj och önska glädje och kärlek lycka och överflöd, hälsa och framgång, ja, allt gott du kan tänka dig, både för dig själv och för andra så

ofta du kan. Framför allt för att du mår så bra när du gör det. Men också för att vi tenderar att få tillbaka det vi ger ut. Var generös, så är världen generös med dig!


Ge berlocken Glob Hjärta ihop med vårt korta läderhalsband, den lilla väggdekoren Tack för att du finns (15 x 15 cm) och amulettstenen Kärlek.

Alla hjärtans dag! Vi älskar Alla hjärtans dag, dagen då vi officiellt får visa vår kärlek till både partners, vänner och barn. (Det får vi naturligtvis alla andra dagar på året också – och, hoppas jag, gör också! – men det är härligt att det finns en dag som påminner oss om hur viktigt det är att visa vår kärlek.) Passa på att göra något roligt tillsammans och bara njuta av varandras sällskap. Lägg ett kort eller en lapp under barnens frukosttallrikar, där du skriver hur mycket du uppskattar dem, precis som de är. Eller ring en vän du inte pratat med på länge och berätta vad hen betyder för dig. Ha det så kärleksfullt!

_____________________________________________________

Berlocker Till dig med kärlek Glob Berlocker med en liten glasglob och en bricka med texten Hjärta (lila), Ängel (vit) och Stjärna (blå). Längd ca 25 mm, av nickelfritt rostfritt stål 304. Passar alla våra kedjor och läderhalsband. Kommer i en silvergrå organzapåse. Design: Carolina Gårdheim.

Pris 69 kr

_____________________________________________________

Ge bort ett hjärta!

_____________________________________________________

Berlocker Till dig med kärlek Blomma Text på baksidan: Stjärna (blå), Hjärta (rosa) och Ängel (vit). Ovalen är 22 x 34 x 2 mm, längd ca 45 mm. Passar alla våra kedjor. Av rostfritt nickelfritt stål 304. Kommer i en silvergrå organzapåse. Design: Carolina Gårdheim. Foto: Stig Kälvelid.

Pris 99 kr

_______________________________________________

Ge berlocken Blomma Stjärna ihop med vår korta kulkedja, nyckelringen Var din egen stjärna, och ett turkost lavendelhjärta.

Ge berlocken Blomma Hjärta tillsammans med den mellanlånga kulkedjan, tavlan Att älska är som att dansa med universum, och boken Kärlekens gåva.

_____________________________________________________

Smyckeslåda med folder Låda i storleken 6 x 6 x 2,5 cm, av kartong. Inuti en bädd för smycket i röd sammet, samt en liten folder i storleken 4,5 x 4,5 cm. Se vår hemsida för att läsa texten inuti foldern. Design: Carolina Gårdheim.

Pris 10 kr ___________________________________________________

_____________________________________________________

Halssmycke Du är en (ängel) Text på baksidan av ängeln: du är en. Kedjans längd: 36-46 cm. Hänget/ängeln är 17 x 23 x 2 mm. Av rostfritt nickelfritt stål 304. Kommer i en silvergrå organzapåse. Design: Carolina Gårdheim.

Pris 149 kr

_____________________________________________________

Vill du ge ett hjärta till någon, gå in på vår hemsida och klicka på Produkter A-Ö och välj rubriken Hjärta – där har vi samlat alla våra produkter som har ett hjärta, antingen i text, form eller bild. Där hittar du mycket kärlek!


Nyhet! Bokserien Till dig med kärlek En riktig kärleks-boost!

Nyhet! Berlock Till dig med kärlek Kontakta oss gärna! K R E AT I V I N S I K T

Kungsgatan 14 185 34 Vaxholm Kundtjänst tel & fax 08-621 11 22 info@kreativinsikt.se

K R E AT I V I N S I K T S B U T I K

Hornsgatan 29, Stockholm

WEBBUTIK

www.kreativinsikt.se ÅT E R F Ö R S Ä L JA R E

Du hittar alla på vår hemsida

© Kreativ Insikt AB Foto omslag: Anja Callius

Med tre olika texter och bilder: Hjärta (bilden), Stjärna och Ängel.

Inspirationsblad Till dig med kärlek 1301  

Inspirationsblad om temat Till dig med kärlek och tips inför Alla hjärtans dag.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you