Page 1

UW OFFERTE

De beste zorg voor uw Hobart, meneer G.J. van Hoogdalem!

V I TA L I T E I TS P R O G R A M M A


Uw Hobart <naam bedrijf>

SERIENUMMER

110454254688821

T.a.v. G.J. van Hoogdalem Voorbeeldstraat 238

AANKOOPDATUM

17 januari 2012

7209 XK GRONINGEN

TYPE

Hobart GXC (model 2012)

Onze referentie

Betreft

Datum

21.45785.2014 REP

Reparatie n.a.v. keuring dd. 17 augustus 2014

25 augustus 2014

Beste G.J. van Hoogdalem, Naar aanleiding van <het storingsbezoek van of uitgevoerde onderhoud door> onze servicemonteur <naam > op <datum> jl. ontvangt u hierbij de offerte voor <reparatie van /werkzaamheden aan> uw Hobart. Op de volgende pagina treft u een overzicht aan met de uit te voeren werkzaamheden, de te gebruiken materialen en om welke Hobart het gaat (mochten er meedere in uw keuken staan). Verder vragen wij uw aandacht voor onderstaande. De storing aan uw Hobart Met de aanschaf van uw Hobart heeft u zich verzekerd van een vaatwasser van de hoogste kwaliteit. Echter, door veelvuldig gebruik of soms eenvoudigweg door pech kan het toch zijn dat uw Hobart onverhoopt stuk gaat. Dat spijt ons enorm en wij doen er graag alles aan om uw Hobart weer zo snel mogelijk terug aan het werk te zetten. Wij kennen uw Hobart als geen ander en onze monteurs zijn dan ook meesters in het snel en vakkundig oplossen van storingen. Want wie kan er nu beter zorgen voor uw Hobart dan de makers zelf? Sterker nog: u heeft een Hobart aangeschaft, maar wij voelen alsof uw apparaat ook altijd een beetje van ons blijft. En daarom zorgen we er goed voor. U wilt immers dat uw Hobart zijn werk op topniveau blijft doen. Zodat u zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met de vaat en uw aandacht kunt richten op waar u ĂŠcht goed in bent. Onze eerste prioriteit is het oplossen van de storing aan uw Hobart. Geef uw Hobart de aandacht die hij verdient Onze eerste zorg is het oplossen van de storing aan uw Hobart. Vervolgens is goed en regelmatig onderhoud van levensbelang voor uw Hobart. Een vaatwasser die iedere dag intensief wordt gebruikt, kun je niet een heel jaar aan zijn lot overlaten! Machines die op tijd geĂŻnspecteerd en onderhouden worden blijven vitaal: ze gaan langer mee en werken duurzamer en goedkoper. Voor uw Hobart - bij ons bekend als Hobart FXA met serienummer 10110020 - adviseren wij het Hobart Vitaliteitsprogramma. Dit een modulair service- en onderhoudsprogramma waarmee wij ervoor zorgen dat uw Hobart vitaal is en blijft. U kiest de module die bij u past, wij houden uw Hobart in optimale conditie. Op mijnhobart.nl kunt u eenvoudig uw Vitaliteitsprogramma samenstellen en upgraden wanneer u dat wenst. Op pagina 3 vind u een korte beschrijving van de verschillende modules. Wij wensen u een prettige en duurzame samenwerking met uw Hobart toe! Met vriendelijke groet,

Erik Beusekamp Uw Hobart Servicemonteur


Excel prijzen / onderdelen


V I TA L I T E I TS P R O G R A M M A VITALITEITSCHECK BASIS Wilt u de veiligheid van uw apparatuur garanderen en onaangename verrassingen voorkomen? Met de basis Vitaliteitscheck controleren wij uw Hobart jaarlijks volgens de wettelijk verplichte normen. Alle apparatuur: Elektrische veiligheid volgens de wettelijke norm NEN 3140, is samen met de NEN 3840 en de EN 50-110 een norm die in Nederland aangeeft hoe veilig men kan werken met elektrische installaties. Dit is verplicht door de ARBO-wet, artikel 3.4

+ MODULE INSPECTIE ALLE VITALE ONDERDELEN

INTRODUCTIE AANBOD

€60 2e JAAR

€140 (normaal €190)

De vitale onderdelen van uw Hobart zorgen voor een lange levensduur en duurzaam gebruik. Binnen de Module Inspectie wordt uw apparatuur één keer per jaar gecontroleerd op diverse vitale onderdelen. Hiervoor hebben wij een speciale checklist ingericht. Bij inspectie op koelapparatuur verrichten wij ook de verplichte koeltechnische werkzaamheden die voorvloeien uit de F-gassen verordening. Met deze module voldoet u jaarlijks aan alle technische- en administratieve verplichtingen voor de apparatuur die bij ons in onderhoud is. Eventuele reparaties worden tegen gereduceerd tarief uitgevoerd.

De Vitaliteitscheck + inspectie kunt u eenvoudig uitbreiden met deze modules: MODULE

ONDERHOUD & ONDERDELEN

Bij intensief gebruik van uw Hobart zal uiteindelijk slijtage van vitale onderdelen optreden. Mocht u zich willen ‘verzekeren’ tegen de slijtage die tijdens de inspecties boven water komt, dan is deze module een goede aanvulling. U weet zich verzekerd van preventieve vervanging van de defecte of versleten vitale onderdelen, waardoor uw Hobart steeds in optimale conditie blijft en topprestaties blijft leveren. Wij hebben deze vitale onderdelen per apparaat vastgelegd, zodat u exact weet welke onderdelen er gedekt zijn.

INVESTERING PER JAAR

+ €120

Wanneer u vandaag besluit één van deze uitbreidingen aan uw programma toe te voegen, zullen wij de defecte of versleten onderdelen direct kostenloos* vervangen. *) Alleen als dit in de module aanwezig is.

MODULE

INCL. REPARATIES

Wanneer u geen enkel risico wil lopen met uw Hobart apparatuur bent u het beste af met deze aanvullende module. Wij nemen alle tussentijdse reparaties voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw Hobart apparatuur in perfecte staat is. Kortom: Hobart neemt u alle zorg uit handen op het gebied van controles, onderhoud en reparaties. Geen onverwachte rekeningen Doordat u zich heeft verzekerd van complete ontzorging krijgt u geen onverwachte rekeningen: u kunt alles 100% vooraf budgetteren. Tevens berekenen wij u geen reiskosten. Betaalgemak: samen stemmen wij de wijze van facturering af: per jaar, per kwartaal of per maand. Optimaal vitale apparatuur De geringe kans op storingen en het optimaal functioneren van uw (Hobart) apparatuur geeft u een maximale kostenbeheersing in energie, water en chemie. Uw eigen Hobart servicemonteur Hobart Nederland heeft haar serviceorganisatie zo ingericht dat u een ‘eigen’ servicemonteur heeft. U krijgt voorrang van onze servicemonteur wanneer u een storing of een vraag heeft. Daarbij werkt het persoonlijk contact met uw servicemonteur efficiënt en is het prettig dat hij weet wat er bij u in de keuken staat.

INVESTERING PER JAAR

+ €160

Eenvoudig upgraden via mijnhobart.nl Wanneer u zich aansluit op het Vitaliteitsprogramma krijgt u een eigen profiel. Daar kunt u eenvoudig bovenstaande modules aan uw programma toevoegen.


MEER INFORMATIE

www.mijnhobart.nl HOBART NEDERLAND BV Pompmolenlaan 12, 3447 GK Woerden

T 0348 - 46 26 26

F 0348 - 43 01 17

info@hobartnederland.nl

www.hobartnederland.nl

HOBART -- Offerte reparatie (design)  
HOBART -- Offerte reparatie (design)  
Advertisement