Page 1


DAGEN BÖRJAR I B A D R U M M E T.

O C H AV S LU TA S D Ä R .

Oavsett vad du har för planer för dagen, allt börjar i badrummet. Därför är det av stor betydelse att välja ett badrum som du kommer att trivas med länge. Design är viktigt, men bra design innebär också allt det du inte ser. Så innan du bestämmer dig, dra i våra lådor, studera de smarta funktionerna, stäng toalettlock, öppna dörrar och testa belysningen. Och ikväll, när du står hemma i badrummet efter en lång och händelserik dag, fundera en stund på hur det skulle kunna se ut.

3


INNEHÅll OM SVEDBERGS 6........... Skapa ditt badrum. 8........... En kärleksförklaring. 10......... Formgivning. 12......... Vårt Hantverk. 14......... Det viktiga är det du inte ser.

BADRUMSMÖBLER 16......... Sex favoriter. 18......... FORMA Mixa och matcha. 42......... JOY Designdröm med böljande former. 52......... STYLE Formsäkert och vågat. 60......... SVEA En fläkt av den gamla världen i modern tappning. 72......... CLASSIC Ett formspråk som kännetecknar alla klassiker. 78......... EASY Här utnyttjas varje kvadratmeter. 86......... Tillbehör/detaljer. 88......... Tvättställ. 90......... Spegelskåp. 93......... Skapa ditt eget spegelskåp.

BAD 96......... Våra olika badkar 98......... Badkar av gjutmarmor. 104....... Badkar av akryl. 108....... Badkar av emalj.

DUSCH 110....... Våra olika duschar. 112....... Duschguide i 4 steg. 114....... Hörnduschar. 116....... Duschkabiner. 118....... Ångduschar. 120....... Duschar med skärmvägg 122....... Nischduschar.

ÖVRIGT 124....... Blandare. 129....... Duschset. 130....... WC. 132....... Handdukstorkar.

KÖ P G U I D E 136....... Mått och priser. 163....... Skötselråd.

4


NYHET! FORMA aldrig har valfriheten varit stรถrre.

5


S K A PA BA D R U M M E T DIREKT MED NåGRA ENKLA KNAPPTRYCK På w w w. S V E D B E R G S . S E

Nu gör vi det enklare för dig att välja badrum. Du behöver helt enkelt inte fundera så länge på hur ditt nya badrum kommer att se ut. Det är bara att klicka in på vår sajt och sätta igång att bygga. Med några enkla knapptryck skapar du snabbt en bild av badrummet – exakt så som du vill ha det. Med vår bygg-själv-tjänst kan du välja mellan olika möbelserier, storlekar och färger. Byt och prova dig fram som du vill tills du är nöjd. Badrummen på sajten finns i två olika storlekar, välj det som passar dig. Du kan också byta kakel i badrummen för att få en helhetsbild som stämmer överens med din personliga smak. Behöver du hjälp med att komma igång har vi tagit fram några förslag på kombinationer som du kan utgå från och sedan utveckla själv. När du känner dig nöjd med din skiss kan du välja att spara den, skriva ut den eller skicka den till någon av våra återförsäljare. Hos dem kan du se produkterna, få tips och vissa kan även hjälpa till med installationen. lycka till med ditt nya badrum!

6

SNABBGUIDE I TIO STEG: 1.

Häll upp en kopp kaffe eller valfri dryck.

2.

Gå in på www.svedbergs.se.

3.

Gå till inspirationsverktyget.

4.

Välj storlek på badrum.

5.

Välj möbelserie eller våra förvalda alternativ.

6.

Byt och prova dig fram som du vill bland storlekar och färger.

7.

Välj kakel.

8.

Spara (vill du skapa fler badrum är det bara att börja om från början, men kom ihåg att spara först. Du kan spara hur många badrum som helst).

9.

Skriv ut din skiss eller skicka den till vår återförsäljare (vi hjälper dig att hitta den närmaste).

10. Besök din återförsäljare och upplev ditt nya badrum i verkligheten.


7


E N K Ä R l E K S FÖ R K l A R I N G T I L L D E T M O D E R N A B A D R U M M E T S O M V I VA R M E D O C H S K A PA D E R E D A N 1 9 6 2 . Vi älskar badrum. Utmaningen att på en liten yta kombinera ett modernt formspråk med det funktionella och praktiska. Dessutom i en miljö som dagligen utsätts för vatten, fukt och temperaturskillnader. Men det var inte så allt började. När unge Holger Svedberg grundade vårt företag 1920 var det mjölkkärl som tillverkades. Visserligen de bästa som gick att uppbringa, men så mycket gemensamt med dagens badrumsmöbler hade de inte. Förutom en liten detalj. Plåten som han tillverkade efter konstens alla regler i det egna bleckslageriet.

B R Ö D E R N A F O R T S AT T E TÄ N K A N Y T T. Året var 1962. Det nya badrumsskåpet bidrog till att man nu tog badrummet på allvar. Plötsligt hade ett anonymt, sanitärt hemligställe förvandlats till ett rum med plats för inredning, design och avkoppling. Bröderna fortsatte att tänka nytt. Snart byggdes ett stort snickeri och de första badrumsmöblerna presenterades.

K Ä N S L A N F Ö R H A N T V E R K E T L E V E R K VA R . Än idag, nästan hundra år efter grundandet, finns bleckslageriet kvar. liksom känslan för hantverket. Kunskap som har ärvts i generationer och anpassats till dagens moderna tillverkning. Fortfarande görs mycket för hand, allt med precision och noggrannhet. För det är så man alltid har gjort i Dalstorp. Oavsett om det handlar om mjölkkärl eller badrumsmöbler.

SKåPET SOM BLEV STILBILDARE. Åren gick och Holgers båda söner växte upp. Det var efter andra världskriget och framtidstron var stor. Sönerna såg nya möjligheter i det mesta, så också med bleckslageriet. Med stor entusiasm började de testa om det inte skulle gå att göra andra produkter av plåten. Resultatet blev en helt ny typ av badrumsskåp av plåt med infälld belysning. En revolutionerande nyhet som skulle bli stilbildare för alla moderna badrum.

8

PS. I vårt sortiment har vi idag flera nya badrumsskåp inspirerade av det som revolutionerade badrummet 1962, se sid. 90. Här ser du skåpet Jenny som vann Elle Interiörs designpris 2013.


9


FO R M G I V N I N G Ä R S O M E N VA C K E R B E R ÄT T E L S E M E D DJ U P, I N N E H å L L O C H E T T LY C K L I GT S LU T . För oss är formgivning hårt arbete, intressanta diskussioner, skisser, prototyper, tester av olika material, praktiska detaljer och smarta funktioner. Det kan handla om hur många gånger en yta behöver behandlas för att tåla vatten, fukt och olika temperaturskillnader. Eller om vikten av att välja den bästa lED-belysningen. Men det handlar så klart också om utseendet.

Vi skapar och utvecklar alla våra produkter själva här i Dalstorp. Ofta i samarbete med erkända formgivare. Vår största inspirationskälla är vardagen och den dialog vi har med våra kunder. På så sätt upptäcker vi nya behov tidigt och kan bygga in dem i våra lösningar. Vi hämtar också impulser från omvärlden genom att resa och uppleva nya trender och företeelser, inte bara när det gäller badrum, det kan lika gärna vara kultur, film och mode. För oss handlar bra formgivning om att se nya möjligheter före alla andra. Och att skapa lust.

NYHET.

FÖR ALLA BADRUM, STORA SOM SMå. När vi utvecklar och formger våra produkter tänker vi stort – och smått. Därför hittar du alltid något som passar just dina behov, oavsett om du bor i ett slott eller i en etta. Vi har till och med tänkt på dig som bor i en äldre bostad med sneda väggar och lutande golv. Det ska vara enkelt att ställa in rätt vinklar och anpassa produkterna till just sådana förhållanden. Inom varje serie hittar du alltid produkter som är enkla att kombinera för att få en enhetlig stil som går igenom allt. Och vi tar ständigt fram nyheter, färger, material och bredder för att motsvara dina önskemål.

10


M AT E R I A L VA L D A M E D O M S O R G . När vi väljer material utgår vi från två aspekter. Det ska hålla för ett långt liv. Och det ska vara snyggt. Det kan handla om form, men också om ytor och strukturer. Vi använder till exempel äkta träfaner i alla fronter som inte är målade. Träytan är skuren ur utvalda stockar som skapar en mer levande känsla.

D E TA L J E R N A S B E T Y D E L S E FÖR HELHETEN. När du har gjort de stora valen återstår kanske det viktigaste. Vad ska du ha för beslag? Rätt handtag på lådor och skåp förstärker karaktären. Men istället för att göra det enkelt för dig har vi satsat på mångfald. Välj mellan allt från vackra läderhandtag och klassiskt välvda i krom till infällda, diskreta handtag. 11


VÅ RT H A N T V E R K Ä R S O M E N P E R S O N L I G H Ä L S N I N G O C H S I G N AT U R , F R å N A L L A O S S På S V E D B E R G S T I L L D I G . Många som besöker vår fabrik i Dalstorp blir överraskade att vi fortfarande tillverkar alla badrumsmöbler här. Och att så mycket fortfarande görs för hand. Fanns det robotar som kunde göra det arbetet bättre skulle vi kanske överväga saken, men det finns det inte. Den mänskliga handen är viktig, men ännu viktigare är det mänskliga ögat. Med vår ständiga närvaro i produktionen upptäcker vi snabbt om något är fel, om ett skåp har fått en repa, om lacken har spruckit eller om en skruv inte är åtdragen.

A L LT L J U S På B E LY S N I N G E N . En belysning är en belysning är en belysning, eller? Inget kan vara mer felaktigt. Men det där behöver du inte bekymra dig om när du väljer Svedbergs. Vi har redan gjort ett kvalitetsval åt dig och monterat in energisnåla och säkra belysningar med ett behagligt ljus i alla våra speglar och skåp. livslängden varierar beroende på val av belysning men du lär inte behöva byta de närmaste åren med en normal användning.

12

Vi färdigmonterar dessutom alla badrumsmöbler på plats här i Dalstorp. Det innebär att vi har full kontroll på att allt verkligen sätts ihop som det är tänkt. Att gångjärnen fungerar och att lådorna rullar som de ska. På så sätt slipper du det tidsödande arbetet, svårbegripliga monteringsanvisningar och det välkända fenomenet med saknade delar. likadant är det med elinstallationerna. Vi ser till att allt blir rätt installerat från början, med alla säkerhetsklasser och märkningar du kan önska dig.


E T T H Å l l BA RT B E V I S FÖ R AT T K VA L I T E T Ä R R ÄT T VA L Få R D U VÄ N TA På L Ä N G E , O F TA I D E C E N N I E R . Alla tillverkar inte badrumsmöbler på samma sätt som vi gör. Det är inte bara det att vi använder de bästa materialen, vi sätter ihop allt i vår egen anläggning. Därför kan vi också ta ansvar för att varje produkt håller högsta kvalitet. När vi säger att vi grundlackar våra trämöbler menar vi att vi gör det tre gånger, plus att vi topplackar en gång. Mellan varje gång torkar vi med UV-ljus. Vi använder dessutom färger som tränger in i materialet och förseglar träskivan mot fukt. likadant är det med våra skåp och andra detaljer i plåt, de pulverlackas för att stå emot rost, slag och repor.

Till alla fronter som inte är målade använder vi äkta träfaner. Träytan är skuren ur utvalda stockar som skapar en äkta träkänsla. För att göra våra stommar använder vi fukttåliga spånskivor. Vi vet att de är tåliga för vi har testat dem i 20-gradigt vatten, i 12-gradig kyla och i 70-gradig värme. Och sist men inte minst, alla lådor i badrumsskåpen är fullt utdragbara med glidskenor på riktiga kullager. Vi lovar, du kommer att uppskatta skillnaden. Ibland är saker och ting ganska logiska. Du får helt enkelt vad du betalar för.

13


D E T V I K T I GA ÄR DET DU INTE SER. ETT KOMPLETT SORTIMENT Vår produktutveckling pågår ständigt. Resultatet blir ett komplett sortiment för alla typer av badrum – lyxiga, enkla, stora och små. Badrumsmöbler som är enkla att kombinera och att tycka om.

14

FÄ R D I G M O N T E R AT

B A D R U M M E T Ä R E N E N F U K T I G P L AT S

Vi monterar alla badrumsmöbler själva. Så slipper du problemen med saknade delar, krångliga monteringsanvisningar, att elen inte är säkrad och att saker och ting inte passar ihop.

Vi tillverkar våra badrumsmöbler för att de ska tåla ett långt liv i krävande våtrumsmiljöer. Vi använder till exempel fukttåliga spånskivor, lackerar våra trämöbler tre gånger och förbehandlar all plåt.

FA B R I K S M O N T E R A D E L

FLERA LAGER LACK

Vi fabriksmonterar all el på ett fackmannamässigt sätt, så att du ska kunna känna dig helt trygg. All el är dessutom S-märkt, CE-märkt och IP-klassad.

Våra trämöbler grundlackas tre gånger, sedan läggs en topplack på. Mellan varje lackering torkar vi dessutom med UV-ljus. Alla lacker och färger vi använder tränger in i materialet och förseglar träskivan mot fukt.


FÖ R VA R I N G S O M H å L L E R

Ä K TA T R Ä FA N E R

Alla våra lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. lådinsatserna är fackindelade (både de övre och undre) och gjutna efter lådans utrymme.

Vår träfaner är skuren ur utvalda stockar med levande skiftningar i färg och mönster. Blanda inte ihop det med ytskikt av konstgjorda material som till exempel folie eller Melamin.

R ÄT T B E LY S N I N G

Vå R T M I L J Ö A R B E T E

Våra speglar och badrumsskåp har olika slags belysning. Gemensamt för dem är att de är energisnåla och anpassade för att ge ett behagligt ljus. Oavsett om det är lysrör eller lED så är den alltid fabriksmonterad.

Eftersom vi tillverkar våra produkter i vår egen fabrik i Sverige har vi kontroll på vår miljöpåverkan. Vi arbetar med obligatoriska märkningar som REACH, RoHS och WEEE. Dessutom är vi anslutna till bland annat BASTA, REPA, El-kretsen och Säker Vatteninstallation.

VI KAN DUSCHAR

MåNGA OLIKA BADKAR

Har du ett badrum har vi en dusch som passar. Det kan också vara tryggt att veta att vi tillverkar och monterar dem själva i Dalstorp. Dessutom är valfriheten stor, välj bland olika modeller, design och funktioner.

Vi har badkar i olika material – akryl, emalj och gjutmarmor. Gemensamt för dem är kvalitetskänslan, finishen och de tilltalande formerna. Med eller utan massagesystem är en smaksak.

15


S E X B A D R U M S M Ö B L E R , S E X S T I L A R , O Ä N D L I G A VA L M ÖJ L I G H E T E R .

NYHET.

FO R M A

16

Årets stora nyhet, badrumsmöbler som formar sig efter dina drömmar, dina behov, ditt badrum. Här är det din smak som utgör begränsningarna. Välj bland olika djup, bredder, tvättställ, underdelar och skåp. Komplettera med smakfulla detaljer. Kombinationsmöjligheterna är oändliga.

JOY

ST Y l E

Formen är avskalad och estetiskt böljande som ger badrummet karaktär. Fronterna har en spännande struktur. Här är kombinationsmöjligheterna många och de genomtänkta detaljerna efterlängtade.

Inspirerad av 60-talet blir detta en injektion i vilket badrum som helst. Fronterna går att få i olika färger och kan dessutom bytas när du vill ha förnyelse. Utnyttja möjligheten att kombinera och blanda som du vill.


SVEA

En kärleksfull tolkning av den skandinaviska hantverkstraditionen. Med de klassiska linjerna och de fina detaljerna passar möblerna lika bra i en sekelskiftesvåning som i en nybyggd villa med New England-stil. I den här serien hittar du också Svea Dalstorp, en rustik flirt med svensk bondromantik.

ClASSIC Det tidlösa formspråket gör denna badrumsmöbel enkel att tycka om. Och lätt att passa in i olika miljöer. Modernt eller lantligt spelar ingen roll. Samtidigt får du detaljerna, de smarta funktionerna och valfriheten.

EEAASSYY

Utnyttjarvarje varjekvadratcentimeter, kvadratcentimeter,inte intebara baramaximaxiUtnyttjar malt utan också smart. Passar lika bra hemma malt utan också smart. Passar lika bra hemma somsom i i sommarstugan såklart i stora badrum). sommarstugan (och(och såklart ävenäven i stora badrum). En kul detalj alla färgvarianter att få på kulEndetalj är allaär färgvarianter som gårsom att fågår på fronter fronter och konsoler. och konsoler. 17


FO r m A m ö b E l S E r i E

FO r m A nyhEt!

E t t h E lt n y t t s ät t at t k ö pa badrumsmöblEr, mixa och m at c h a s o m d u v i l l . Forma är ingen möbelserie, det är helt ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Det kommer att bli en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. För det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler. Hos oss på Svedbergs är det möjligt redan nu. FOrmA lEvErErAS FärDigmOntErAD. FAktA Om möbElSEriEn HittAr Du på SiDOrnA 136-141. SE FlEr bilDEr på www.SvEDbErgS.SE

18


FOrmA underdel 140x45D svartbetsad ek 2 lådor 1 dörr integrerat handtag 8. 10 700:- wAvE porslinstvättställ 140x45 dubbel. 6 590:-  Only OnE tvättställsblandare krom. 6 075:-/st. FOrmA spegel 140 svart lysrör. 4 990:- r180 gjutmarmorbadkar, se sidan 103.

19


FO r m A m ö b E l S E r i E

n u b ö r jA r D E t rO l i gA . när du väljer Forma säger du ja till valfrihet utan begränsningar. trots att det finns oändliga kombinationsmöjligheter har vi gjort det enkelt för dig att välja. Allt du behöver göra för att ta dig igenom valen är att följa vår guide.

1.

vä l j b r E d d på u n d E r d E l . beroende på djup kan du kan välja mellan bredderna: 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm.

40

60

80

10 0

60

80

100

35 cm djup 120

140

45 cm djup

2.

sE alla val

vä l j dj u p på u n d E r d E l .

i köpguiDEn SiD 136-141

Du har två djup att välja mellan.

35 Cm Djup

20

45 Cm Djup


3 a.

vä l j t vät t s tä l l . Har du valt 35 cm djup, kan du beroende på bredd välja mellan tvättställen mist, vågen och Fjord. Har du valt 45 cm djup, kan du beroende på bredd välja mellan tvättställen Square, grynna, Deep, boat och wave. Se sidan 41.

3 b.

E l l E r b ä n k s k i va o c h o va n på l i g g a n d E t vät t s tä l l . Oavsett djup kan du välja mellan tvättställen Ellipse, Zero och Drop (finns ej till 40 och 60 bredd). Oavsett djup kan du välja mellan bänkskivorna granit opalsvart, massiv ek, glas svart eller glas vit. Se sidan 41.

21


4 a . vä l j f r o n t o c h fä r g på u n d E r d E l Oavsett djup kan du välja mellan ljus ek, grå (vit stomme), svart ek och vit.

ljuS Ek 22

grå

SvArt Ek

vit


FO r m A m ö b E l S E r i E

sE alla val

4 b . v ä l j h a n d ta g på f r o n t. Oavsett tidigare val kan du välja mellan handtagen 1, 2, 3, 4 och 5 samt de integrerade handtagen 6, 7 och 8. Se samtliga på sidan 40.

i köpguiDEn SiD 136-141

5. väl j övErdEl. Oavsett tidigare val kan du välja mellan D-light (bredd 40, 60, 80 och 100 cm), top-line (bredd 60, 80, 100, 120 och 140 cm) och Spegel (bredd 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm).

40 – 100 Cm

60 – 140 Cm

40 – 140 Cm

23


FO r m A m ö b E l S E r i E

t i l l s i s t k a n d u vä l j a t i l l s i d o f ö r va r i n g

1 . vä l j b r E d d Du kan välja mellan bredderna: 30 och 40 cm.

3 . vä l j dj u p

2 . vä l j h öj d Du kan välja mellan höjderna: 70, 123 och 172 cm.

ljuS Ek

grå

SvArt Ek

vit

4 . vä l j fä r g

väljer du 20 och 35 cm djup finns det i höjderna 123 och 172 cm. väljer du 15 cm djup finns det i 70 cm höjd.

5 . vä l j d ö r r o c h h a n d ta g . Oavsett tidigare val kan du välja mellan handtagen 1, 2, 3, 4 och 5 samt de integrerade handtagen 6, 7 eller push-open. Se samtliga på sidan 40.

24


s t i l , fä r g E r , m at E r i a l , b r E d d E r , dj u p o c h d E ta l j E r . d u b E s tä m m E r .

FOrmA underdel 140x45D vit 4 lådor 1 dörr integrerat handtag 6. 14 260:- wAvE porslinstvättställ 140x45 dubbel. 6 590:-  HEy jOE tvättställsblandare krom. 4 170:-/st. FOrmA spegel 140 vit lysrör. 4 990:-                          

25


FO R M A M ö b e l s e r i e

1.

1. Forma underdel 80x45 vit 2 lådor. 6 060:- Handtag nr 5, 256 cc krom. 150:-/st. Deep porslinstvättställ 80x45. 2 995:- Hey Joe tvättställsblandare krom. 4 170:-  D-light 80 vit. 6 695:- R158 gjutmarmorbadkar, se sidan 103. Hey Joe sargmonterad blandare. 7 510:-  2. Forma högskåp 123x30 vit. 3 580:-/st. Handtag nr 5, 128 cc krom. 80:-/st.  3. Forma underdel 80x45 vit 2 lådor integrerat handtag 6. 6 840:- Square porslinstvättställ 80x45. 2 995:- Hey Joe tvättställsblandare krom.  4 170:- D-light 80 vit. 6 695:-           

26


2.

3.

27


FO r m A m ö b E l S E r i E

1.

1. FOrmA underdel 60x45 svartbetsad ek 2 lådor. 6 050:- Handtag nr 5, 256 cc svart. 150:-/st. DEEp porslinstvättställ 60x45. 2 530:- lAurA tvättställsblandare krom. 2 525:-  FOrmA spegel 60 svart lysrör. 3 590:- Entré halvrund hörndusch 90x90 matt aluminium med klarglas. 6 380:-  2. ZAgA handdukstork svart 26x120. 3 980:-  3. FOrmA underdel 40x35 vit 1 låda. 3 100:- Handtag nr 1 profil krom. 180:- FjOrD porslinstvättställ 40x35. 1 390:- lOvE mE mini tvättställsblandare krom. 3 690:-  FOrmA spegel 40 vit lysrör. 3 590:- bAS handdukshängare vit. 410:-        

28


2.

3.

29


FO r m A m ö b E l S E r i E

1.

1. FOrmA underdel 80x35 ljus ek 2 lådor. 6 060:- Handtag nr 4, 256 cc krom. 150:-/st. FjOrD porslinstvättställ 80x35. 2 795:- lOvE mE tvättställsblandare krom. 4 455:-  D-ligHt 80 ljus ek. 6 965:- Duschbadkar 170 av akryl, 11 995:- Entré skärmvägg bad 140x80 matt aluminium med klarglas. 2 845:- rOunD duschset exklusive termostatblandare krom. 1 985:- quASAr termostatblandare kar & dusch 150 cc krom. 2 425:- quADrA handdukshängare. 210:-/2 st.  2. FOrmA underdel 80x35 ljus ek 2 lådor integrerat handtag 6. 6 840:- FOrmA bänkskiva 80x35 glas vit. 3 190:- ZErO porslinstvättställ. 1 585:- lOvE mE tvättställsblandare krom. 4 455:-        

30


2.

31


FO r m A m ö b E l S E r i E

FOrmA underdel 120x45 centrum vit 2 lådor. 8 500:- Handtag nr 5, 480 cc krom. 150:-/st. bOAt porslinstvättställ 120x45. 4 990:- lOvE mE tvättställsblandare krom. 4 455:- FOrmA spegel 120 vit lysrör. 4 990:- q159 gjutmarmorbadkar vit, se sidan 100. lOvE mE badkarsblandare 150 cc krom. 7 310:- FOrmA högskåp 123x40 vit. 3 580:-/st. bAS handdukshängare vit. 410:-                

32


33


FO R M A M ö b e l s e R i e

1.

1. FORMA underdel 120x45D vit 2 lådor. 8 800:- Handtag nr 5, 480 cc vit. 150:-/st. squARe porslinstvättställ 120x45 dubbel. 5 490:- lOve Me tvättställsblandare krom. 4 455:-/st. FORMA spegel 120 vit lysrör. 4 990:- bAs handdukshängare vit. 410:-  2. FORMA högskåp 123x40 vit. 3 580:-/st.  3. q159 gjutmarmorbadkar vit,  se sidan 100. lOve Me badkarsblandare 150 cc krom. 7 310:-                

34


2.

3.

35


FO r m A m ö b E l S E r i E

1.

1. FOrmA underdel 60x35 vit 1 låda. 3 160:- Handtag nr 5, 128 cc vit. 80:- FjOrD porslinstvättställ 60x35. 2 330:- twit tvättställsblandare krom. 2 390:- tOp-linE 60 vit lysrör. 5 425:- FOrmA högskåp 123x30 vit. 3 580:- Skärmvägg Casablanca 90 vit. 3 890:- quADrA duschbatteri med termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. 5 910:-  2. FOrmA underdel 60x35 grå 2 lådor. 5 650:- Handtag nr 5, 128 cc krom. 80:-/st. miSt porslinstvättställ 60x35. 2 330:- twit tvättställsblandare krom. 2 390:- tOp-linE 60 Svartbetsad ek lysrör. 5 995:-          

36


2.

37


FO r m A m ö b E l S E r i E

S m A r tA F u n k t i O n E r

i n g å r u ta n E x t r a k o s t n a d .

s å s k a E n r i k t i gt b r a l å d a va r a . Alla våra lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. lådinsatserna är fackindelade (både de övre och undre) och gjutna efter lådans utrymme. i lådorna med 45 cm djup ingår en sminkinsats i två nivåer där en går att lyfta ut. plastmaterialet gör insatserna tåliga och enkla att hålla rena. lådorna är också utrustade med praktiska avdelare som ser till att flaskor inte välter och en matta som håller saker och ting på plats. vi erbjuder dessutom dubbla eluttag i våra lådor och tvättkorg för sidoförvaringen som tillval.

p r a k t i s k t vät t k o r g . Enkel att lyfta ut och ta med till tvättmaskinen. Finns i två storlekar. 38


n u k a n d u få förstoringsspEgEl. många av våra kunder har efterlyst top-line och D-light med förstoringsspegel. nu finns det! En välkommen nyhet som ökar användarvänligheten på många sätt.

Förstoringsspegel på top-line och D-light.

a l lt l j u s på b E ly s n i n g E n . vi har redan gjort ett kvalitetsval åt dig och monterat in energisnåla och säkra belysningar med ett behagligt ljus i alla våra speglar och skåp. livslängden varierar beroende på val av belysning men du lär inte behöva byta de närmaste åren med en normal användning.

fördElar mEd lEd. Fördelen med lED-belysning är livslängden som är ca 50 gånger längre jämfört med en glödlampa och 3-4 gånger längre jämfört med lysrör. Det är också ett bra miljöval eftersom lED har en låg energiförbrukning och är fritt från kvicksilver. tekniken klarar av frekventa tändningar utan att livslängden påverkas och det blir ljust direkt utan någon fördröjning.

h ö g s ta E l s ä k E r h E t. belysningar i våra överdelar kan fås i olika ipklasser. ip44 har högst säkerhetsnivå och passar i dusch- och badzoner samt i riktigt trånga badrum. All el i vårt sortiment är dessutom CE- och S-märkt. 39


FO r m A m ö b E l S E r i E

F O r m A – va l E n s o m g ö r b a d r u m m E t k o m p l E t t. h a n dta g E n s b E t y d E l s E fö r h E l h E t E n . när du har gjort de stora valen återstår kanske det viktigaste. vad ska du ha för handtag? rätt handtag på lådor och skåp förstärker karaktären. välj mellan allt från stilren design i olika nyanser till infällda, diskreta handtag.

Handtag 1 finns i färgerna alu, svart, krom och vit, samt i 3 längder: 200, 400 och 600 mm.

Handtag 2 finns i krom och mattkrom, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 3 finns i krom och mattkrom, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 4 finns i krom och rostfritt, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 5 finns i vit, svart, krom, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 6 i krom, integrerat.

Handtag 7 i krom, integrerat.

Handtag 8 är integrerat. Finns i färgerna vit, svart och krom, samt i 2 längder för front 40 cm och för 60/80/100 cm.

40


FO r m A m ö b E l S E r i E

EstEtiska och praktiska bänkskivor. Oavsett djup kan du välja mellan bänkskivorna glas vit, glas svart, massiv ek eller granit opalsvart.

Zero

Ellipse

Drop

d E s i g n k ä n s l a m E d o va n på l i g g a n d E t vät t s tä l l . Oavsett djup kan du välja mellan tvättställen *Zero, *Ellipse och **Drop (finns ej till 40 och 60 bredd).

Djup 35 cm

Fjord

mist

vågen

Square

grynna

Deep

boat

wave

Djup 45 cm

r ät t t vät t s tä l l v i l k E t d u ä n vä l j E r . beroende på bredd och djup kan du välja mellan tvättställen **Fjord, *mist, *vågen, Square, grynna, **Deep, **boat och **wave. Designer: *pelikan **Ehlen johansson & mia gammelgaard

41


Joy Möbelserie

baDruMsserien

Joy Inbjudande med böljande, mjuka f o r m e r o c h e n s pä n n a n d e y t s t r u k t u r . De böljande och mjuka formerna ger en varm och välkomnande känsla. samtidigt är Joy en badrumsmöbel med mycket karaktär, bland annat för fronternas spännande struktur. De många kombinationsmöjligheterna gör att det finns flera lösningar för varje badrum, vilken du väljer beror på din personliga smak. Tvättställen är av gjutmarmor evermite® – ett extremt slittåligt material som tål intensiv vardagsanvändning. som på alla våra badrumsmöbler har vi redan monterat el och belysning. Tryggt, eller hur? Joy levereras färDigMonTeraD. fakTa oM Möbelserien hiTTar Du på siDan 142-143. se fler bilDer på www.sveDbergs.se Designer: nils arvidsson

42


43


Joy Möbelserie

eVermIte® – m at e r I a l e t s o m fÅ r t Vät t s tä l l at t s e n ya u t l ä n G e .

1.

1. Joy underdel 140 centrum vit struktur. 20 410:- Joy gjutmarmortvättställ 140. 7 515:- JuMp tvättställsblandare krom. 4 790:- Joy spegel 140 leD ram vit.  5 870:- oval 170 gjutmarmorbadkar inklusive blandartorn, se sidan 101. Zaga handdukstork 26x120 krom. 4 745:-  2. Joy underdel 105 höger vit slät. 12 415:-  Joy gjutmarmortvättställ 105 höger. 6 010:- love Me tvättställsblandare krom. 4 455:-                

44


2.

45


Joy Möbelserie

Joy underdel 105 vänster svart. 14 605:- Joy gjutmarmortvättställ 105 vänster. 6 010:- love Me tvättställsblandare krom. 4 455:- Joy ramspegel 105 leD svart.  5 450:- oval 170 gjutmarmorbadkar, . se sidan 101. love Me badkarsblandare 150 cc krom. 7 310:- enTré enkel nisch 90 matt aluminium med klarglas. 3 620:-  rounD duschbatteri inklusive termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. 5 910:- ZanTo handdukstork krom 29x120. 5 580:- sTyle vägghylla svart. 930:-/2 st. bas handdukshängare svart. 410:-            

46


h I t ta d I n e G e n s t I l , k o m b I n e r a de olIka delarna som du VIll.

47


1.

48


Joy Möbelserie

2.

2.

1. love Me badkarsblandare 150 cc krom. 7 310:-  2. Joy underdel 105 vänster svart. 14 605:- Joy granitbänkskiva 105 opalsvart vänstergrop. 4 370:Corall porslinstvättställ. 1 350:- love Me tvättställsblandare krom. 4 455:- Joy ramspegel 105 leD svart. 5 450:-                      

49


Joy Möbelserie

fö r b Å d e s t o r a och smÅ badrum.

1.

1. Joy underdel 70 ljus ek. 10 015:- Joy gjutmarmortvättställ 70 vit. 3 635:- only one tvättställsblandare krom. 6 075:- Joy ramspegel 70 leD ljus ek. 4 925:-  enTré halvrund hörndusch 90x90 matt aluminium med klarglas. 6 380:- rounD duschbatteri inklusive termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom.  5 910:- 2. klädstång högskåp vit. 365:- 3. elbox med 3 eluttag för högskåp. 210:- 4. vägghylla vit. 505:- 5. Tvättkorg 30. 605:-            

50


2.

3.

5.

4.

51


ST y L E M ö b E L S E r I E

baDruMSSErIEn

STyLE FO R M S Ä K E R T, F L E X I B E LT, F U N K T I O N E L LT O C H E N F L I R T M E D 6 0 -TA L E T. Detaljerna är lika genomarbetade som tidigare. Ett exempel på det är lådorna som har fackindelning, fullutdrag, självindrag och dämpare. I skåp och speglar har vi det inbyggda LED-ljuset som både är stämningsfullt och energisnålt. Tvättställen är av gjutmarmor Evermite® – ett extremt slittåligt material som tål intensiv vardagsanvändning. Med Style är det enkelt att hitta lösningar tack vare alla kombinationsmöjligheter och fronter i olika färger. Med andra ord din egen stil. STyLE LEvErEraS färDIgMonTEraD. fakTa oM MöbELSErIEn hITTar Du på SIDan 144. SE fLEr bILDEr på www.SvEDbErgS.SE Designer: Svedbergs Design group.

52


STyLE underdel 90 vit/ljus ek. 8 620:- STyLE gjutmarmortvättställ 90 vit. 2 490:- Mr hyDE tvättställsblandare krom. 3 420:- Spegel rund 90. 4 015:-                          

53


STyLE underdel 120 vit/gråbetsad. 9 795:- STyLE gjutmarmortvättställ 120 vit. 3 355:- onLy onE tvättställsblandare krom. 6 075:- Spegel rund 90. 4 015:-  STyLE högskåp 155x40 vit/gråbetsad. 6 060:- STyLE vägghylla vit. 850:-/2 st. ovaL 170 gjutmarmorbadkar inklusive blandartorn, se sidan 101.                    

54


STyLE MรถbELSErIE

55


56


STyLE MöbELSErIE

STyLE underdel 60 vit/vit. 6 435:- STyLE gjutmarmortvättställ 60 vit. 1 950:- Dr JEkyLL tvättställsblandare krom. 3 420:- STyLE spegelskåp 50 vit. 4 755:-                        

57


ST y L E M ö b E L S E r I E

1.

1. STyLE underdel 90 vit/plåtfront. 8 440:- STyLE plåtfront 90 dimgrön. 1 180:- STyLE gjutmarmortvättställ 90 vit. 2 490:- LovE ME tvättställsblandare krom. 4 455:-  JEnny spegelskåp dimgrön. 2 790:-  2. STyLE plåtfront 90 vit.  3. STyLE plåtfront 90 hallonröd.  4. STyLE plåtfront 90 gul.  5. STyLE plåtfront 90 grafitgrå.  6. Stödben. 1 725:-  7. Eluttag i låda 230v. 655:-  8. STyLE vägghylla vit. 850:-/2 st.          

58


2.

3.

4.

N Y H E T ! F R O N TA M E D D I N A FAV O R I T FÄ R G E R Med Style-seriens färgglada plåtfronter är inget ristat i sten. fronterna kan du få som vit, grafitgrå, gul, dimgrön eller hallonröd och kan lätt bytas ut när du tröttnat eller när färgen på handdukarna sätter sig på tvären.

6.

5.

7.

8.

59


SV E a m ö b E l S E R i E

SV E a baDRumSSERiEn

M e d i n s p i r at i o n f r å n s e k e l s k i f t e t k r y d d at M e d M o d e r n a b a d r u M s i d é e r . Vi hämtade inspiration från förra sekelskiftet och kombinerade det med moderna badrumsidéer. Resultatet blev Svea. Eller rättare sagt väldigt många olika Svea. För alla delar ger dig stora möjligheter att skapa något alldeles eget. Ta till exempel någon av underdelarna med nedsänkt eller ovanpåliggande tvättställ av porslin. Komplettera med bänkskivor av granit eller massiv ek. Och Svea är ditt. Eller ta en titt på Svea Dalstorp, vår hyllning till den nordiska bondromantiken och det genuint äkta. För att få fram rätt känsla tillverkar vi Svea Dalstorp i massivt trä, så att möblerna får den naturliga patinan med tiden. SVEa lEVERERaS FäRDigmOnTERaD. FaKTa Om möbElSERiEn hiTTaR Du på SiDan 145. SE FlER bilDER på www.SVEDbERgS.SE Designer: Svedbergs Design group.

60


SVEa underdel 70 vit slät. 10 650:- SVEa läderläpp svart läder. 125:-/st. SVEa granitbänkskiva 70 kvartsgrå. 3 450:- EllipSE porslinstvättställ. 1 350:-  CanOVa tvättställsblandare låg pip krom. 3 065:- SVEa handdukshängare 5-krok vit. 415:- wC 9082-01 sits med dämpning. 3 770:-                    

61


SV E a m ö b E l S E R i E

1. SVEa underdel 70 vit slät. 12 535:- SVEa bygelhandtag tenn. 295:-/st. ClaSSiC porslinstvättställ 65. 1 405:- CanOVa tvättställsblandare hög pip krom. 3 775:-  SVEa spegel rund 60 vit. 1 940:-  2. SVEa underdel 70 vit slät. 11 800:- SVEa porslinstvättställ 65. 2 140:- SVEa skålhandtag stål. 125:-/st. CanOVa tvättställsblandare hög pip krom. 3 775:- SVEa spegel 70 vit. 5 560:- SVEa stege vit. 2 370:-  3. SVEa högskåp 190 vit slät integrerat handtag. 7 390:-/st.   

62


2.

3.

63


SV E A

1.

64

2.


SVEa möbElSERiE

3.

1. SVEa underdel 70 svart integrerat handtag. 12 535:- ClaSSiC porslinstvättställ 65. 1 405:- CanOVa tvättställsblandare låg pip krom. 3 065:- SVEa spegel rund 60 svart.  1 940:- SVEa högskåp 190 svart integrerat handtag. 7 390:-  2. SVEa underdel 70 vit slät. 11 800:- SVEa porslinstvättställ 65. 2 140:- SVEa läderhandtag brunt läder.  230:-/st. CanOVa tvättställsblandare hög pip krom. 3 775:- SVEa spegel 70 vit. 5 560:- SVEa pottskåp 126 vit slät. 6 490:-  3. SVEa underdel 70 svart slät. 10 650:-  SVEa läderläpp brunt läder. 125:-/st. SVEa granitbänkskiva 70 opalsvart. 3 450:- EllipSE porslinstvättställ.1 350:- CanOVa tvättställsblandare hög pip krom. 3 775:-  SVEa spegel 70 svart. 5 560:-     65


SV E a m ö b E l S E R i E

SVEa underdel 70 vit ram. 10 650:- SVEa skålhandtag antik mässing. 125:-/st. SVEa bänkskiva 70 massiv ek. 3 450:- EllipSE porslinstvättställ. 1 350:-  SVEa tvättställsblandare brons. 3 790:- SVEa handdukshängare 5-krok vit. 415:-

66


67


sVea

Dalstorp

Vår egen genuina hyllning till den nordiska bondromantiken och det naturligt äkta. För att få fram rätt känsla tillverkas Svea Dalstorp i massivt trä som laseras i gråbets eller vitt. meningen är att träet ska åldras med värdighet. med åren får skåpen en naturlig patina som kommer att ge möblerna en ännu mer genuin känsla. bakom den enkla fasaden döljer sig lösningar och kvaliteter som kännetecknas av Svedbergs noggrannhet för detaljer och säkerhet.

68


SVEa möbElSERiE

SVEa DalSTORp underdel 65 vit. 6 650:- SVEa bänkskiva 70 massiv ek. 3 450:- EllipSE porslinstvättställ. 1 350:- CanOVa tvättställsblandare hög pip krom. 3 775:- SVEa DalSTORp spegel 70 vit. 5 560:- SVEa stege vit. 2 370:-  

69


SV E a m ö b E l S E R i E

SVEa DalSTORp underdel 65 gråbetsad. 7 800:- SVEa porslinstvättställ 65. 2 140:- CanOVa tvättställsblandare låg pip krom. 3 065:-  SVEa DalSTORp spegel 70 gråbetsad. 5 560:- 

70


71


ClaSSiC MöbelSerie

baDrUMSSerien

ClaSSiC D e t ä r s n y g gt, D e t ä r p r a k t i s k t, D e t ä r a l lt s o m k ä n n e t e c k n a r en storsäljare. Visst är Classic lite grann som en bra kompis. Omtänksam, omtyckt och passar in i alla sammanhang. Det klassiska formspråket förstärker den känslan. Underdelarna, som finns i två bredder, går att kombinera med någon av våra överdelar. Sedan är det bara att komplettera med någon variant av alla hög- och väggskåp. Välj mellan släta fronter eller med ram. Man kan lugnt påstå att det här är ett säkert val. Till och med elen är förinstallerad. ClaSSiC leVereraS färDigMOnTeraD. fakTa OM MöbelSerien hiTTar DU på SiDan 146. Se fler bilDer på www.SVeDbergS.Se Designer: Svedbergs Design group.

72


73


ClaSSiC MöbelSerie

ClaSSiC underdel 65 ek ram. 6 885:- hanDTag 3 bygel, rak, krom. 150:-/st. ClaSSiC porslinstvättställ 65. 1 405:- Dr Jekyll tvättställsblandare krom. 3 420:-  TOp-line 65 ek. 5 790:- wC 9085-01 sits med dämpning. 3 770:- baS handdukshängare ek. 410:-                    

74


75


ClaSSiC MรถbelSerie

1.

76


D e ta l j e r n a o c h D e s m a r ta f u n k t i o n e r n a f i n n s . När du väljer Classic får du inte bara en vacker badrumsmöbel, du får också alla praktiska lösningar. Detaljer som gör stunden i badrummet ännu mer avkopplande.

2.

3.

4.

5.

1. ClassiC underdel 90 ram vit. 8 020:- HaNDtag 3 bygel, rak, krom. 150:-/st. ClassiC porslinstvättställ 90. 2 765:- Dr Jekyll tvättställsblandare krom. 3 420:-  top-Mirror 90 vit lysrör. 4 850:- Högskåp 170x40 ram vit. 6 160:- HaNDtag 3 bygel, rak, krom. 80:-/st. skärmvägg Casablanca 90 vit. 3 890:- QuaDra duschbatteri med termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. 5 910:-  2. stödben hörn anodiserad aluminium. 525:-/par  3. elbox med 3 eluttag för högskåp. 210:-  4. eluttag i låda 230V. 655:- 5. tvättkorg 40. 590:-        

77


easy möbelserie

baDrumsserien

easy Äntligen en badrumsmöbel som har a l lt u t o m u t r y m m e s k r Ä v a n d e m å t t . Det må vara en badrumsmöbel med snåla mått, men när det gäller detaljer, smarta funktioner och valfrihet flödar generositeten. Vad sägs till exempel om konsolen som har integrerad hållare för toalettpapper och handduk som du dessutom kan få i olika färger. Och att underdelarnas dörrar och lådor har integrerad dämpning. För att skapa den perfekta lösningen kan du kombinera och variera som du vill. Det ger dig inte bara stor flexibilitet. Det gör valet lätt. easy leVereras FärDigmOnteraD. Fakta Om möbelserien hittar Du på siDan 147. se Fler bilDer på www.sVeDbergs.se Designer: ehlen Johansson & mia gammelgaard

78


79


easy möbelserie

1.

1. easy underdel 45 ek/ek dörr. 1 350:- easy porslinstvättställ 45 vit. 900:- naVOna tvättställsblandare krom. 2 430:- QuaDra handdukshängare. 210:-/2 st.  2. easy konsol 45 vit. 425:- easy porslinstvättställ 45 vit. 900:-  3. easy underdel 45 gråbetsad/gråbetsad dörr. 1 350:- easy porslinstvättställ 45 vit. 900:-  bas toalettpappershållare svart. 465:-  4. easy konsol hörn 40 svart. 385:- easy porslinstvättställ 40 hörn. 1 210:-                

80


2.

3.

4.

81


1.

3.

82

2.


easy möbelserie

4.

1. Fasett hörndusch 90x90 vit med ornamentglas. 5 090:- QuaDra duschbatteri med termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. 5 910:-  bas handdukstork vit 37x142. 2 390:-  2. easy väggskåp 70x30 vit. 1 335:-  3. easy underdel 90 gråbetsad/gråbetsad låda. 3 910:- easy porslinstvättställ 90. 2 325:-  superbOx tvättställsblandare krom. 4 175:- spegel 90. 3 065:- bas handdukshängare svart. 410:-  4. easy underdel 90 vit/vit dörr. 2 385:- easy porslinstvättställ 90.  2 325:- laura tvättställsblandare krom. 2 525:- tOp-mirrOr 90 vit lysrör. 4 850:-          

83


easy möbelserie

m å n g a va l m öj l i g h e t e r , s m a r ta lö s n i n g a r .

1.

1. easy underdel 55 vit/vit låda. 3 035:- easy porslinstvättställ 55 vit för bult- eller konsolmontage. 1 335:- laura tvättställsblandare krom. 2 525:- ny-line 55 halogen vit. 3 465:- emaljbadkar 160, se sidan 109. entré skärmvägg badkar 140x80 vit med klarglas. 2 845:- rain duschset krom. 805:- Quasar termostatblandare kar & dusch 150 cc krom. 2 425:- QuaDra handdukshängare. 210:-/2 st.  2. bas handdukstork krom 50x142. 5 490:-  3. Vattenlås för avlopp i vägg krom. 995:-  4. Vattenlås för avlopp i golv krom. 1 255:-  5. elbox med 3 eluttag för högskåp. 210:-  6. tvättkorg till högskåp. 590:-      

84


2.

3.

5.

4.

6.

85


Fö R s Tä R K s T I L E n ! Här hittar du utvalda designdetaljer, speciellt framtagna för att passa tillsammans med flera badrumsserier. Pappershållare och handdukshängare har sin givna plats. Men visst skulle det vara snyggt med en hylla också där du kunde ha växter, radion eller kanske fotografier?

Bas Tillbehörsserie med trä som bas och krom som accent. Finns i tre färger/träslag.

2.

1.

3.

Vit.

Svart.

Ek.

1. Bas Handdukshängare i trä med fyra kromknoppar. B:26 cm H:4,5 cm. 410:2. Bas Hållare för toalettpapper. Fäste i trä och hållare i krom. B:13 cm H:10,5 cm. 465:- 3. Bas Vägghylla. Med dolda konsoler. B:70 cm D:20 cm H:3 cm. 505:-

EasY

2. 1.

3.

RUsTIKa 4.

6.

5.

sTYLE Vägghyllan med rundade hörn är grundligt våtrumsbehandlad. Vit. 850:-/2 st. Svart. 930:-/2 st.

86

1. EasY handdukshängare enkrok i vitlackerad plåt. 175:- 2. EasY toalettpappershållare i vitlackerad plåt. 290:- 3. EasY handdukshängare fyrkrok i vitlackerad plåt. 210:- 4. RUsTIKa Pappershållare. 525:- 5. RUsTIKa Handdukshängare 240:- 6. MEdIcInsKåp Barnsäkert skåp, levereras med två nycklar. Två hyllor. Kan vänster- eller högerhängas. B:36,5 H:50. 805:-


QUadRa Quadra Tillbehörsserie i naturanodiserad aluminium. Design: Bønnelycke arkitekter MDD. 1.

3.

2.

4.

5.

1. QUadRa pappershållare.. B:14,5 H:10 D:3,6. 500:- 2. QUadRa handdukshängare B:2,2 H:3,6 D:3,4. 210:-/2 st. 3. QUadRa tandborstställ med 3 porslinsmuggar B:36 H:12,5 D:13. 700:- 4. QUadRa tandborstställ med 1 porslinsmugg B:9 H:12,5 D:13. 305:- 5. QUadRa hylla aluminium. B:60 H:2 D:13. 495:-

sVEa

Samtliga produkter finns i färgerna vitt och svart.

1.

2.

5.

6.

3.

4.

1.

1. sVEa hylla finns med tre eller fem fack. Fungerar utmärkt att montera liggande eller stående. 3 fack: 1 425:- 5 fack: 1 665:- 2. sVEa pappershållare. 415:3. VäggLaMpa Svart/Opal. 575:- 4. sVEa handdukshängare med fem krokar. 415:5. sVEa spegel med gångjärn som låter dig vinkla den efter behov. 2 140:6. sVEa stege, praktisk handdukshängare och förvaring, monteras mot vägg. 2 370:-

87


på h U R M å n g a o L I K a s äT T K a n E T T T V äT T s Tä L L s E U T E g E n T L I g E n ? s V a R E T s E R d U häR TILL högER. Först, och det är viktigt, alla våra tvättställ är av porslin. Det är ett material som lämpar sig perfekt för tvättställ eftersom det tål både flitigt användande och vatten. Dessutom är det snyggt, hållbart och enkelt att hålla rent. Så nu är bara frågan, hur ser ditt nästa tvättställ ut?

88


oas porslinstvättställ. B:49 H:14 D:49. 1 350:-

ELLIpsE porslinstvättställ. B:55 H:15 D:39. 1 350:-

coRaLL porslinstvättställ. B:48 H:11 D:48. 1 350:-

ZERo porslinstvättställ. B:65 H:13 D:40,5. 1 585:-

dRop porslinstvättställ. B:62 H:13 D44. 1 790:-

EasY porslinstvättställ 40 hörn. 1 210:EasY konsol Hörn 40 vit. 385:-

EasY porslinstvättställ 45 vit. 900:EasY konsol 45 vit. 425:-

EasY porslinstvättställ 55 vit. 1 335:EasY konsol 55 vit. 445:-

EasY porslinstvättställ 90. 2 325:EasY konsol 90 vit. 510:-

poRsLInsTVäTTsTäLL 20405 för konsolmontage. B:41,5 H:16 D36. 990:Vattenlås för avlopp i vägg krom. 995:-

poRsLInsTVäTTsTäLL 2076 för bultmontage. B:56 H:11 D:32/45 1 335:-

poRsLInsTVäTTsTäLL 9091 för bult- eller konsolmontage. B:51,5 H:19,5,5 D:39. 855:-

poRsLInsTVäTTsTäLL 9090 för bult- eller konsolmontage. B:56 H:25 D:45. 855:-

poRsLInsTVäTTsTäLL 90051. 865:pELaRE till 90051. 865:-

poRsLInsTVäTTsTäLL 9090 för bulteller konsolmontage. B:56 H:25 D:45. 855:- pELaRE till 9090. 865:-

aVLoppssaTs inkl. vattenlås för avlopp i vägg, krom. 995:Finns även för avlopp i golv. 1 255:-

BoTTEnVEnTIL krom ”Pop up”. 705:-

PRIS PÅ TVÄTTSTÄLL ÄR EXKL. BLANDARE. EASy MÅTT OcH SKISSER SE KöPguIDEN PÅ SIDAN 147, öVRIgA SE www.SVEDBERgS.SE

89


Spegelskåp Jenny.

JuBILEuMSSKÅP I S PÄ N N A N D E FÄ R g E R . I samband med vårt 50-årsjubileum utvecklade vi fyra nya spegelskåp tillsammans med formgivaren Roger Persson. Inspirerad av våra tidiga klassiska modeller skapade han en serie skåp i en samtida form och i spännande färger. Vi döpte dem till Jenny, Holger, Sally och Pixi. Idag är de en naturlig del av våra möbelfamiljer.

90


JEnnY Spegelskåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Två hyllor. Storlek: Spegel 60 cm diameter. Skåp. B:35 H:43 D:8 cm. Totalt djup (spegel + skåp) 10 cm. Färger: Vit, svart, grafitgrå, hallonröd, dimgrön och gul. Från 2 590:-

hoLgER Spegelskåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Tre hyllor. Storlek: Spegel B:45 H:60 cm. Skåp. B:43 H:58 D:10 cm. Totalt djup (spegel + skåp) 12 cm. Färger: Vit, svart, grafitgrå, hallonröd, dimgrön och gul. Från 2 390:-

DESIgN: ROgER PERSSON.

DESIgN: ROgER PERSSON.

Vit.

Svart.

grafitgrå. Hallonröd. Dimgrön.

saLLY Spegelskåp i trä/plåt med förvaring, spegeldörr, två hyllor invändigt. Storlek: Skåp. B:55 H:63 D:12,5 cm Färger: Vitt skåp och plåtinsats i vitt, svart, grafitgrått och rött. Från 3 190:DESIgN: ROgER PERSSON.

gul.

Vit.

Svart.

grafitgrå. Hallonröd. Dimgrön.

gul.

pIxI Spegelskåp i plåt och trä med integrerad lysrörsbelysning och två glashyllor. Storlek: B:65 H:63 D:13.5 cm Belysning: Fabriksmonterad och S-märkt lysrörsbelysning 1x14w, inkl. HF-don (=energibesparning), IP44. Färger: Stomme Vit. Dörr (trä) i vit, gråbets och ljus ek i träfaner. Från 3 790:DESIgN: ROgER PERSSON.

Vit.

Svart.

grafitgrå.

Röd.

FöR MER INFORMATION SE KöPguIDEN SIDAN 151.

Vit.

gråbetsad. Ljus ek.

91


T I L L s a M T L I g a s p E g E L s K å p K a n d U Vä L J a T I L L B E LY s n I n g .

spEgELsKåp nY-LInE 55 i trä, speglar på insidan, två flyttbara hyllor. B:55 H:63 cm. Art. nr. 4-2. 1 675:nY-LInE 60 B:60 H:63 cm. Art. nr. 7007-2. 1 530:- nY-LInE 65 B:65 H:63 cm. Art. nr. 5-2. 2 035:-

92

spEgELsKåp EagLE 55 i metall, speglar på insidan, tre hyllor. B:55 H:70 cm. Art. nr. 325. 1 985:-

spEgELsKåp a60 i trä, skjutbara speglar, två hyllor. B:60 H:52 cm. Art. nr. 7000. 875:-

spEgELsKåp TVILLIng 65 i trä, skjutbara speglar, två hyllor. B:65 H:52,5 cm. Art. nr. 9. 1 370:-

spEgELsKåp TVILLIng 65 i metall, skjutbara speglar, två hyllor. B:65 H:39,5 cm. Art. nr. 13. 840:-

spEgELsKåp I:ET 55 i metall, skjutbara speglar, tre hyllor. B:55 H:70 cm. Art. nr. 339. 1 075:-

spEgELsKåp BIRdIE 40 i metall, tre hyllor, kan vänster- eller högerhängas. B:40 H:70 cm. Art. nr. 320. 1 175:-

spEgELsKåp med utvikbar spegeldörr. B:40 H:50 D:14 cm. Art. nr. 310. 805:-


I kö p g u I D e n på S I D a n 1 4 8 H I T Ta r D u S p e c I f I k aT I o n e r o c H p r I S .

SpegelSkåp nY-lIne 55 halogen 2x10 W inkl. tvättställsljus 2x10 W, 230 V eluttag. B:55 H:70 cm. Art. nr. 14-2. 3 465:- Gråbetsad. Art. nr. 16. 3 465:Ek. Art. nr. 17. 3 465:-

SpegelSkåp D-lIgHT 60 med invändigt ljus, tvättställsljus och stämningsljus, 230 V eluttag, lysrör med HF-don. B:60 H:77 cm. Art. nr. 7211060. 5 730:-

SpegelSkåp 55 med skjutspeglar och 2 sidoljus, lysrör 2x14 W. B:55 H:62: D:12,5 cm. Art. nr. 70455. 3 030:-

Spegel 60 dolt stämnings- och tvättställsljus 2x8 W. B:60 H:70 D:5 cm. Art. nr. 70260. 2 745:-

Spegel 55 med 2 sidoljus, lysrör 2x14 W. B:55 H:70 D:4 cm. Art. nr. 70255. 2 030:B:45 cm. Art. nr. 70245. 2 030:-

Spegel Top-MIrror 40 halogenbelysning 2x10 W, tvättställsljus 2x10 W, 230 V eluttag. B:40 H:80 D:12,5/17,5 cm. Art. nr. 8741-2. 3 000:-

SpegelSkåp Hörn med lysrör 1x14 W. B:34 H:70 D:24/12 cm. Art. nr. 7040. 2 415:-

MeDIcInSkåp 36,5 i metall, barnsäkert skåp, levereras med två nycklar, två hyllor, kan vänster- eller högerhängas. B:36,5 H:50 cm. Art. nr. 38. 805:-

93


spEgLaR/döRRaR Du hittar tre versioner av speglar och dörrar. Dörrpar som öppnas utåt och har nackspegel. Skjutdörrar är ett bra val när det är trångt. Vikdörr ger möjligheten att öppna helt och samtidigt använda spegeln.

MaTERIaL överskåpen finns i trä eller metall. Trästommarna består av fukttålig och ytbehandlad spånskiva eller MDF. Metallskåpen är tillverkade i pulverlackerad varmgalvaniserad plåt som tål fukt mycket bra. Oavsett vilket utförande du väljer, får du ett skåp som håller finishen många år framöver.

EL Som tillval finns eluttag för t.ex. rakapparat och hårfön. uttagen finns i vänster- och högerutförande (levereras med eller utan jordfelsbrytare).

BELYsnIng Alla våra överdelar kan fås med belysning. I köpguiderna ser du vilka möjligheter som finns för varje skåp. Belysningen finns i två IP klasser: IP21 och IP44. IP44 som är god- känd för Zon 1, ”dusch- och badzonen”, och passar bra i riktigt trånga badrum där tvättställ och bad/dusch hamnar nära varandra. Belysning med integrerat eluttag finns i vänster- och högerutförande för att passa olika badrum (levereras med eller utan jordfelsbrytare).

InTEgRERad BELYsnIng Tvättställsbelysning i skåpets nederdel förhöjer möbelns och blandarens design.

säKER EL All el i hela Svedbergs sortiment är både cE- och S-märkt. cE-märkningen är obligatorisk och innebär att tillverkaren själv intygar att produkten uppfyller gällande säkerhetskrav inom Eu. S-märket är frivillig och innebär att elsäkerheten testats genom opartisk provning. chansa aldrig när det gäller el och badrum – välj S-märkt!

94


Ko m b i n e r a i h o p d i t t e g e t s p e g e l s K å p. Med våra fem grundmoduler kan du själv skapa en mängd olika varianter på spegelskåp. Kombinera som du vill. Här nedanför ser du några exempel, det finns många fler. Extra bra passar de till möbelserierna Classic och Easy. Leve valfriheten!

1. sKåp 30. 1 100:-

1.

2. sKåp 30 dörr. 1 715:-

3. sKåp 50 dörr. 1 715:-

2.

4. sKåp 60 dörr. 1 965:-

5. belysning. 1 145:-

3.

1. Spegelskåp byggd av modul 5, modul 2, modul 3 och modul 5. Pris: 5 720:- 2. Spegelskåp byggd av modul 5, modul 3 och modul 5. Pris: 4 005:-  3. Spegelskåp byggd av modul 1, modul 5, modul 4 och modul 5. Pris: 5 355:-

Grundmaterial är vitlackerad och våtrumsbehandlad spånskiva. Spegel även på insidan. Robusta gångjärn och hyllplan i kraftigt glas. Lysrörsbelysning IP44, 230 V eluttag. Idag drivs ljuskällorna med HF-don som gör att lysrören tänder direkt utan flimmer. Livslängden ligger på cirka 20 000 timmar, det vill säga över tio år vid normal användning. SE FLER FäRdIGa FöRSLaG På SIdan 152 I KöPGuIdEn, ELLER dESIGna dItt EGEt SPEGELSKåP.

95


BAdkAR Ordet bad ger underbara associationer. Lägger du dessutom till Svedbergs kan njutningen bli total. Vi erbjuder många olika badkar, med eller utan massagesystem. Runda, ovala, extra djupa eller med generöst duschutrymme. Gillar du långa bad ska du välja ett av gjutmarmor eller akryl, då stannar värmen kvar längre. Alla våra badkar har dessutom justerbara fötter för att passa alla badrumsgolv.

96


GjutmARmORBAdkAR

AkRyLBAdkAR

EmALjBAdkAR

97


Gj u t m A R m O R

98


Fö r t ota l n j u t n i n g , e x t r a u t r u s ta d i t t b a d k a r av gj u t m a r m o r m e d e t t m a s s a g e s y s t e m . det som kännetecknar gjutmarmor är att det är ett stabilt material. En annan fördel är att de håller värmen länge. Våra badkar av gjutmarmor kan du få i olika former och både med eller utan massagesystem. du bestämmer själv utrustningsnivå, med jetstrålar får du en maximal upplevelse med skön massage utan några störande ljud.

välj med eller utan massagesystem. Zon 1 Övre rygg. Luta dig tillbaka och få en skön massage vid nacke och skuldror.

Zon 2 Nedre rygg. I jetsystem 2 är ryggpartiet uppdelat i en övre och undre zon. det ger dig möjlighet till växelverkande ryggmassage.

Zon 3 Sidomassage. Ger sidorna av till exempel höfter, lår och vader en skön och välgörande behandling.

Zon 4 Bottensystem. Alla våra massagebadkar kan levereras med munstycken i botten. jetmunstycken ger massage genom vatten i rörelse. Resultatet är tystare och effektivare massage och du slipper luftbubblorna som annars kyler ner vattnet.

Zonstyrd massage. munstyckena är elektroniskt styrda och sitter i olika zoner. Via olika massageprogram (upp till 9 st i jestystem 2) kan de aktiveras var för sig, alla på en gång eller i intervaller. massage vid fötter, rygg, sidan eller från botten? Varför inte en vandrande helkroppsmassage? du bestämmer. PumPstyrning. Njut av ditt massagebadkar fullt ut. Pumpstyrning är ett tillval som låter dig ställa in jetstrålarnas tryck till en styrka och ljudnivå som passar just dig. Vidare ger pumpstyrning lägre energiförbrukning och bibehåller ett jämnt tryck i systemet. Oavsett antalet aktiverade jets i massageprogrammet. gjutmarmor. Ett perfekt material för SPA-upplevelsen. materialet är formbart och vi kan därför ge karen optimal ergonomi och baddjup. Resultatet blir även stabilt, vibrationsfritt och håller värmen exemplariskt. ljusteraPi. Förstärk upplevelsen med ljus i flera olika färger. Alla våra massagebad kan fås med ljusterapi och det finns upp till 12 olika program. LEd-lampan i systemet ser till att spara energi. säkerhet en självklarhet. En systemkontroll görs 10 gånger/sek. Alla massagebad är Smärkta, något som gäller hela vårt övriga sortiment. rent och Fräscht badvatten. Ett nytt slang- och dräneringssystem ser till att minimera grogrunden för avlagringar. Vattnet dräneras till 100 procent. Formskön kontroll. touchpanelen är en revolution i sig. Glöm gamla tröga manuella vred. Nu styr du hela SPA-upplevelsen med ett lätt knapptryck. Från ljusterapi till massagemunstycke.

Zon 5 Fötter. Fotmassage är inte bara skönt för fötterna. det finns mängder med vitala punkter här som gör att hela kroppen påverkas positivt.

bottenventil. Som du styr via touchpanelen. Elektroniken hjälper även till att skapa ett säkert och pålitligt överfyllnadsskydd via en nivåsensor. service. Rörsystemet monteras utan lim och silikon. tack vare de limfria kopplingarna går det enkelt att serva badkaret om oturen skulle vara framme.

99


F r i s tå e n d e d e s i g n b a d k a r av gj u t m a r m o r b e h å l l e r vä r m e n l ä n g e .

Q159 Stilren design ger en badupplevelse för alla sinnen. Ett modernt uttryck som förstärker det trendiga badrummet. den fristående modellen gör dessutom badkaret lättplacerat. Finns i vitt eller svartvitt. Välj till blandare för väggmontage.

100

FÖR mER INFORmAtION SE kÖPGuIdEN SIdAN 154-155.


GjutmARmORBAdkAR

oval 170 Oval är ett designsamarbete mellan Svedbergs och Pelican Copenhagen. den mjuka formen och väl tilltagna djupet innebär ergonomi och badupplevelser utöver det vanliga. det är materialet gjutmarmor som möjliggör karens unika form, storlek och inbyggda funktioner. Oval 170 kan beställas med eller utan blandartorn. dESIGN: PELIkAN COPENHAGEN

oval 158 det enda som skiljer den här mjukrundade skönheten från sin syster elliPse 180 den elliptiska formen är ritad med lätt hand och gjutmarmorn tillOval 170 är storleken. På så sätt har även du som har ett mindre badrum samma låter designen att ta ut svängarna och dra ut storleken. det avskalade utförandet möjlighet att få plats med en ergonomisk badupplevelse med djup och finess. är skönt för ögat och en dröm att ligga och luta sig tillbaka i. Finns i vitt eller svartvitt. dESIGN: PELIkAN COPENHAGEN FÖR mER INFORmAtION SE kÖPGuIdEN SIdAN 154-155.

101


GjutmARmORBAdkAR

102

serena Föreställ dig ett klassiskt badkar och chansen är stor att du ser Serena. Öppnar du ögonen och tittar lite närmare kommer du dessutom att upptäcka de moderna materialval och funktioner som gör Serena till en fulländad upplevelse. karet är gjort i gjutmarmor som förenar marmorns solida finish med kompositens formbara egenskaper. täckfötter finns i vitt, grått eller svart.

sQuare 158 Badkar av gjutmarmor som passar alla badrum, även de minsta. Standardmåttet 158x70 cm gör det enkelt att ersätta ett befintligt badkar utan några större ingrepp. trots de blygsamma yttermåtten är baddjupet hela 48 cm. Badkaret i skandinavisk design är frontlös vilket förhöjer helhetsupplevelsen samt gör det lättstädat.

scarlett Praktiskt och bekvämt badkar med klassisk design. den höga kortsidan är inte bara estetiskt tilltalande, den ger skönt stöd för ryggen. Att det är fristående gör dessutom badkaret lättplacerat. Finns i vitt eller svartvitt. Välj till blandare för väggmontage.

round 160 Precis som namnet antyder är detta ett runt badkar. Vad namnet däremot inte antyder är att det är en modell med mycket utrymme. Som du ser är karet utrustat med två huvudkuddar. det är ingen tillfällighet. utrusta med ett bottensystem och du har många trevliga stunder framför dig. Ensam som i sällskap. FÖR mER INFORmAtION SE kÖPGuIdEN SIdAN 154-155.


r 180 Badkar i gjutmarmor med ergonomisk design och komfort. Och fullladdat med SPA-möjligheter – välj mellan jetsystem 1 eller 2. Välj mellan fronter och gavlar i ek, vit och svart. karet kan även byggas in och då väljer du frontelement för inbyggnad. Fronterna finns i vitt, svart eller ek. design:

r 158 Sobert och smakfullt designat gjutmarmorbadkar. En dröm att ligga och slappna av i som det är. men tillsammans med ett massagesystem tas upplevelsen till nya höjder. R158 kan fullutrustas med jetsystem 1 eller 2. karets storlek gör att det passar perfekt även i det mindre badrummet.

Strukturdesign.

vilken blandare Föredrar du?

hey joe sargmonterad blandare. ARt. NR. 96555. 7 510:-

only one sargmonterad blandare. Art. nr. 98919. 8 105:-

belmondo sargmonterad blandare. Art. nr. 96903. 8 260:-

love me sargmonterad blandare. Art. nr. 96914. 9 540:-

smile sargmonterad blandare. Art. nr. 96915. 4 700:-

sPlash sargmonterad blandare, passar endast till Square 158. Art. nr. 96919. 3 620:-

FÖR mER INFORmAtION SE kÖPGuIdEN SIdAN 154-155.

103


Akryl

104


E t t b a d k a r av a k r y l ä r tå l i g t o c h l ät t s tä d at o c h s o m gj o r t f ö r E t t m a s s a g E s y s t E m . En fördel med våra badkar av akryl är att de är tåliga och lättstädade. En annan fördel med materialet är att det är extremt formbart. Det innebär att vi kan erbjuda en mängd spännande varianter, såväl hörnbadkar som kvadratiska. Utan eller med bubblor är en smaksak, men ett massagesystem tar badupplevelsen till en annan nivå.

välj mEd EllEr utan massagEsystEm.

Zon 3 Fotmassage är inte bara skönt för fötterna. Det finns mängder med vitala punkter här som gör att hela kroppen påverkas positivt

Zonstyrd massagE. Munstyckena är elektroniskt styrda och sitter i olika zoner. Via olika massageprogram (5 st massageprogram ingår) kan de aktiveras var för sig, alla på en gång eller i intervaller. Massage vid fötter, rygg eller från sidan? Varför inte en vandrande helkroppsmassage? Du bestämmer. ljustErapi. Förstärk upplevelsen med ljus i flera olika färger. Alla våra massagebad kan fås med ljusterapi och det finns upp till 5 olika program. LED-lampan i systemet ser till att spara energi. Fungerar även utan vatten. säkErhEt En självklarhEt. En systemkontroll görs 10 gånger/sek. Alla massagebad är Smärkta, något som gäller hela vårt övriga sortiment.

Zon 2 Sidomassage. Ger sidorna av till exempel höfter, lår och vader en skön och välgörande behandling.

rEnt och fräscht badvattEn. Ett nytt slang- och dräneringssystem ser till att minimera grogrunden för avlagringar. Vattnet dräneras till 100 procent. formskön kontroll. Touchpanelen är en revolution i sig. Glöm gamla tröga manuella vred. Nu styr du hela SPA-upplevelsen med ett lätt knapptryck. Från ljusterapi till massagemunstycke. sErvicE. Rörsystemet monteras utan lim och silikon. Tack vare de limfria kopplingarna går det enkelt att serva badkaret om oturen skulle vara framme.

Zon 1 Övre rygg. Luta dig tillbaka och få en skön massage vid nacke och skuldror.

välj mEllan dEssa trE variantEr: När du bestämt dig för ett badkar av akryl återstår bara att välja hur du vill utrusta det (front ingår i samtliga varianter). Dessa alternativ finns: 1. Badkar utan massagesystem. 2. Massagesystem sidor: 6 munstycken på sidorna (zon 2). Ljusterapi och bräddavlopp är tillval. 3. Massagesystem runt om: 6 munstycken på sidorna (zon 2), 4-6 munstycken för rygg (zon 1) och 4 munstycken för fötter (zon 3). Ljusterapi, värmare och bräddavlopp är tillval. Möjlighet finns att köpa till sargmonterad blandare, fyllning sker via utloppspip eller via jetmunstycken.

105


hörnbadkar Z140 Praktiskt hörnbadkar för barnfamiljen med bl.a. en upphöjd sittplats för mindre barn. Vill du välja till ett massagesystem finns det två olika, båda tysta utan störande kompressor. du kan också komplettera med ljusterapi. Bra avställningsytor för tvål, schampo m.m. Snygg design med mjukt avrundade kanter och stilrena fronter.

badkar Z180 Ett stort badkar för dig som vill ha gott om plats, eller kanske bada tillsammans med andra. Något av våra två massagesystem ökar badupplevelsen ytterligare. Välj också gärna till vår spektakulära ljusterapi med 5 olika program. Stor omsorg har lagts på att skapa ett snyggt, designat badkar med hög komfort.

106

hörnbadkar Z170 Smidigt men rymligt hörnbadkar, bra alternativ för dig som inte har plats för ett 140x140. Välj till något av våra två tysta massagesystem. möjlighet finns också att välja till ljusterapi med energisnål LEd-belysning. mjukt rundade former skapar hög komfort. Går att få i både höger- och vänsterutförande (bilden visar höger).

duschbadkar Z150 och Z1700 två praktiska badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med litet utrymme men som både vill kunna bada och duscha. Eller om du har barn som vill bada. Går att få i både höger och vänsterutförande (bilden visar höger). kan även kompletteras med skärmvägg, se sidan 120

FÖR mER INFORmAtION SE kÖPGuIdEN SIdAN 156-157.


AkrylbAdkAr

Badkar Z1701 Snyggt och platsbesparande badkar, speciellt designad för hög komfort i mindre badrum. badkaret har en stabil benställning och är endast 40 cm brett i fotändan. Finns tillgänglig i både vänster- och högervariant och kan även kompletteras med skärmvägg.

Badkar Z160 Snyggt och enkelt badkar, precis lagom för en person. Extra lyxigt blir det om du väljer till ljusterapi där lEd-belysning används. de mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger skön komfort.

T i l lva l .

NiCE sargmonterad blandare inkl. handdusch, till badkar med massagesystem. Vattenfyllning sker via massagemunstycken.

NiCE sargmonterad blandare till badkar utan system, fyllning sker via utloppspip.

För mEr inFormAtion SE köpguidEn SidAn 156-157.

TouChpaNEl till zonstyrd massage. 5 massageprogram ingår. Varför inte en vandrande helkroppsmassage? (läs mer på sidan 105).

107


EmALj ä l s k a d e b a d k a r i g e n e r at i o n e r med många Praktiska Fördelar. I decennier har emaljbadkaren varit älskade, framförallt för att de är praktiska och robusta. det sistnämnda gör dem bland annat tippsäkra. Grunden är formpressat stål där en emaljerad yta lagts på.

108


EmALjBAdkAR

entré skärmvägg för dig som kombinerar dusch och badkar (se sidan 120).

emaljbadkar de luxe Formpressad plåt med emaljerad yta.

sittbadkar Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning.

tilläggsfront för dig som föredrar en heltäckande front (finns i vitt eller svart).

tack vare benens hörnplacering har utrymmet under badkaret öppnats upp för förvaring. Som en bonus blir det samtidigt lättare att hålla rent.

emaljbadkar Formpressad plåt med emaljerad yta.

Emaljbadkaren (ej sittmodellen) finns även i svart.

FÖR mER INFORmAtION SE kÖPGuIdEN SIdAN 157.

109


Duschar att ta en dusch är ett begrepp de flesta slänger sig med varje dag. att välja dusch gör vi mer sällan. så därför finns det all anledning att stanna upp och tänka igenom vad det är för dusch du behöver, eller allra helst vill ha. Är det en hörndusch, nischdusch, skärmvägg, duschkabin eller kanske till och med en ångdusch? Oavsett vilket, vi har den. hur ditt badrum än ser ut så har vi en dusch som passar. Och för att garantera kvaliteten tillverkar och monterar vi allt själva i vår egen fabrik i Dalstorp.

110


hörnDuschar

nischDuschar Och skÄrmvÄggar

Duschkabin Och ångDuschar

111


SvedbergS duSchguide i 4 Steg.

1

med vår smarta duschguide går det snabbt att komma fram till vilken typ av dusch som passar dina behov bäst. börja med att ställa dig frågan, vilken typ av dusch behöver jag? Du har fem varianter att välja på: • Duschkabin • Skärmvägg • NiSchduSch • hörNduSch • ångDusch

2

• • • • •

100 x 100 cm 90 x 100 cm 90 x 90 cm 80 x 100 cm 80 x 90 cm

• • • • •

80 x 80 cm 70 x 100 cm 70 x 90 cm 70 x 80 cm 70 x 70 cm

vad skiljer då de olika duscharna åt? här har vi samlat några av de egenskaper som det kan vara bra att känna till.

duSchkabin.

hörnduSch.

– som ett rum i rummet, därför så gott som vattentätt. Det stabila duschkaret ökar säkerheten ytterligare.

– En smidig lösning som tar liten plats.

– Du slipper stänk på andra ställen i badrummet.

– Du slipper stänk på andra ställen i badrummet.

– Finns i många olika varianter.

– Finns i många olika varianter och storlekar.

– Justerbara fötter gör det enkelt att installera på golv med fall. – hjul under karet förenklar både vid rengöring och vid installation. – Tar lite mer plats än de flesta andra lösningar. S k ä r m vä g g . – Duschen som passar små badrum. – Finns i mängder av olika storlekar. – Finns även som badkarsvägg. – inte lika vattentätt som en duschkabin. – modell finns där skärmväggen kan fällas in mot väggen, vilket frigör golvyta. niSchduSch. – Du slipper stänk på andra ställen i badrummet. – kan fås med skjutdörr eller svängdörrar. – kräver en viss form på badrummet. – Finns i mått mellan 50,5-181 cm. 112

3

våra duschar finns i ett stort antal olika mått så du kan enkelt välja en som passar just ditt badrum bäst.

– Finns också med dörrar som går att vika inåt för att frigöra golvyta.

– inte lika vattentätt som en duschkabin. ÅngduSch. – som ett rum i rummet, därför så gott som vattentätt. Det stabila duschkaret ökar säkerheten ytterligare. – många funktioner som ger sPa-känsla, bl. a. vattenånga, ryggmassage, ljusterapi och sits i massiv teak. – Du slipper stänk på andra ställen i badrummet. – Justerbara fötter gör det enkelt att installera på golv med fall. – Tar lite mer plats än de flesta andra lösningar. – Finns i två olika storlekar.


4

avslutningsvis har du möjlighet att kombinera ditt duschval med olika slags glas, profiler och handtag. På så sätt blir det enkelt att skapa din personliga dusch. glasen i alla våra duschar är härdat säkerhetsglas med en tjocklek upp till 6 mm.

– välj typ av glas. Du har ofta flera att välja mellan.

– välj profilfärg.

grafitgrå.

klarglas.

vitlackad.

matt alu.

rökglas.

– välj mellan olika handtag (gäller Entré).

standard.

Tillval.

Tillval.

Frostglas.

sE rEsPEkTivE Dusch För möJliga val.

Ornamentglas.

113


hörnduSchar. glaS klar, rök eller frost. Profil vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium. Storlekar 70x90, 70x100, 80x80, 80x90, 80x100, 90x90, 90x100 eller 100x100. nÅgra av alla fördelar: – smarta gångjärn sänker dörren vid stängning och trycker gummilisten mot golvet för att få en så tät dusch som möjligt. – vid öppning höjs dörren från golvet vilket gör den mer lättöppnad samt ger minsta möjliga slitage på gummilist. – Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används vilket frigör golvyta. – stora glasytor som ger luft och rymd samt gör duschen lättstädad. – stort utbud av storlekar, färgkombinationer och form för att passa alla badrum. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

handtag till entré.

1.

entré halvrund hörndusch 90x100 cm, grafitgrå med klarglas exkl. duschblandare. 5 915:-

2.

3.

1. Standard handtag nr 1 i krom ingår vid leverans. 2. tillval entré krom. art. nr. 6002. 145:-/st. krom. art. nr. 6006/2 st. 280:-/2 st. 3. tillval entré krom. art. nr. 6003 145:-/st. krom. art. nr. 6007/2 st. 280:-/2 st.

glaS.

klarglas.

rökglas.

Frostglas.

Ornamentglas.

Profiler

entré new York hörndusch halvrund 90x90 matt alu exkl duschblandare. 7 380:-

entré halvrund hörndusch 90x90 cm, matt alu med halvfrost exkl duschblandare. 7 100:-

glaS mönster new York

glaS halvfrost

Profil vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium.

Profil matt aluminium.

Storlekar 90x90.

114

grafitgrå.

vitlackad.

matt alu.

Storlekar 70x90, 70x100, 80x80, 80x90, 80x100, 90x90, 90x100 eller 100x100.

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 158.


entré rak hörndusch 90x90 cm, matt alu med klarglas exkl. duschblandare. 6 380:-

faSett hörndusch, 90x90, vit med klarglas exkl. duschblandare. 5 090:-

glaS klar, rök, frost eller istanbul. (istanbul kommer endast i måttet 90x90)

glaS klar, rök eller ornament.

Profil vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium.

Storlekar 70x90, 80x90 eller 90x90.

Storlekar 70x70, 70x80, 70x90, 70x100, 80x80, 80x90, 80x100, 90x90, 90x100 eller 100x100.

entré istanbul hörndusch rak 90x90 matt alu exkl duschblandare. 7 380:istanbul nÅgra av alla fördelar: – smarta gångjärn sänker dörren vid stängning och trycker gummilisten mot golvet för att få en så tät dusch som möjligt. – vid öppning höjs dörren från golvet vilket gör den mer lättöppnad samt ger minsta möjliga slitage på gummilist. – Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används vilket frigör golvyta. – stora glasytor som ger luft och rymd samt gör duschen lättstädad.

Profil vitlackad eller grafitgrå.

nÅgra av alla fördelar: – Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti! – genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. i profilerna finns handtag integrerat. – Justerbar tätningslist mot golv som tar upp ojämnheter på badrumsgolvet. – Fåtal komponenter och förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

– stort utbud av storlekar, färgkombinationer och form för att passa alla badrum. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 158.

115


duSchkabiner.

faSett eaSy duSchkabin 90x90 cm, grafitgrå med rökglas inkl. duschblandare. 12 990:glaS /Profil vit/klarglas eller grafitgrå/rökglas Storlek 90x90, h:210 nÅgra av fördelarna: – Dörrarna glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nertill. – lätt att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. i profilerna finns handtag integrerat. – blandare från Fm mattsson ingår. – blandaren kompenserar tryck- och temperaturvariationer. – hylla i glas medföljer. – hjul under duschkaret underlättar vid rengöring.

faSett duSchkabin 90x90 cm, vit med klarglas inkl. duschblandare. 15 490:-

glaS klar, rök eller ornament. Profil vitlackad eller grafitgrå. Storlekar 70x90, 80x90 eller 90x90. nÅgra av alla fördelar: – Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti! – genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. i profilerna finns handtag integrerat. – blandare från mora armatur med extra greppvänliga handtag, testade och godkänd av reumatikerförbundet. Dessutom får ”tvålhala” fingrar bättre grepp. – blandaren kompenserar tryck- och temperaturvariationer. – alltid två duschalternativ, handdusch (kan justeras i höjdled) och takdusch (regndusch). – sockel som lätt tas bort för att komma åt under duschkaret, rena ytor på blandarpanel, hylla i glas och hjul under duschkaret underlättar vid städning. – Förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering. – skjutdörr – optimalt för trånga badrum.

116

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 159.


SitSkabin 90x90 cm, grafitgrå med klarglas inkl. duschblandare. 20 785:-

glaS klar eller rök.

glaS.

Profil vitlackad eller grafitgrå. Storlek 90x90. nÅgra av alla fördelar:

klarglas.

rökglas.

Profiler

Ornamentglas.

– sitsen ger bättre komfort, är uppfällbar, skapar mer duschutrymme och underlättar vid städning. – blandare från mora armatur med extra greppvänliga handtag, testade och godkänd av reumatikerförbundet. Dessutom får ”tvålhala” fingrar bättre grepp. – blandaren kompenserar tryck- och temperaturvariationer. – alltid två duschalternativ, handdusch (kan justeras i höjdled) och takdusch (regndusch). – Förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering.

grafitgrå.

vitlackad.

– sockel som lätt tas bort för att komma åt under duschkaret, rena ytor på blandarpanel, hylla i glas och hjul under duschkaret underlättar vid städning.

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 159.

117


ÅngduSchar.

med touchpanelen väljer du mellan alla olika massage- och ljusterapiprogram som finns i S-box. liksom dess ångfunktion.

sprayfunktion. En nyhet som låter dig duscha i dimregn. Perfekt för dig som vill bli avkyld utan att få en ”riktig kalldusch”.

med ett stilrent vred väljer du enkelt mellan duschmunstycke, tak-, spray- eller massagedusch.

S-box 110 En fullfjädrad ångdusch som tar liten plats utan att ge avkall på funktion och komfort. uppfällbar sits i massiv teak för att skapa mer utrymme och underlätta vid till exempel städning. glassidor går att få i vitt glas (för att exempelvis dölja en bakomvarande vägg). du väljer mellan tre SPa-paket (bas, Steam eller de lux). (se sidan 160).

118

de sex massagemunstyckena i S-box ger en skön mag- eller ryggmassage. allt styrs via touchpanelen.

Den utvändiga hyllan ger torr förvaring nära duschen och är upplyst med energisnåla lED-ljus.

ångan fördelas nu jämnare och tätare än någonsin tack vare en fläktstyrning vid ångutkastet. En härlig upplevelse har blivit ännu bättre.

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 160.


ljusterapi – för själen. med hjälp av ljus i spektras olika färger kan du påverka sinnet och skapa harmoni i kropp och själ. Du kan få upp till 12 förprogrammerade ljusterapiprogram.

sitsen i massiv teak är uppfällbar. Detta för att skapa plats i duschen och för att komma åt vid rengöring.

S-box 150 Samma funktioner som S-box 110 men i ett rymligare format och med ett bekvämt ryggstöd tillverkat i massiv teak. Även sitsen är i massiv teak och går att fälla upp (perfekt för att underlätta vid rengöring). glassidorna kan fås i vitt glas, till exempel för att dölja en bakomvarande vägg. välj mellan tre olika SPa-paket (bas, Steam eller de lux). (se sidan 160).

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 160.

119


D u s c h a r m e D s k ä r m vä g g .

labyrint skärmvägg 90 cm, grafitgrå med rökglas exkl. duschblandare. 8 015:glas Klar eller rök. Profil Vitlackad eller grafitgrå. storlekar 90x30x80 eller 90x30x90 några av alla förDelar: – Dörröppningsmåttet är justerbart efter eget önskemål. – Flexibel, samtliga mått är vändbara för höger- eller vänsterplacering. – Fåtal komponenter och förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering.

entré skärmvägg 90 cm, matt alu med klarglas exkl. duschblandare. 3 515:-

entré skärmvägg böjt glas 90 cm, matt alu med klarglas exkl. duschblandare. 4 680:-

glas Klar, rök eller frost.

glas Klar, rök eller frost.

Profil Vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium.

Profil Vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium.

fakta entré rak: – Skärmvägg, djup 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100 cm.

fakta entré böjt glas: – Skärmvägg, djup 90 cm.

– Höjd 195 cm.

– Transparent tätningslist i nederkant.

– Två rymliga glashyllor placeras i hörnprofilen (undviker hål i tätskiktet).

– Transparent tätningslist i nederkant.

– Släplister på alla glas mot golv hindrar vatten från att rinna ut utanför duschen.

– Kan kompletteras med byggprofiler 20 alt. 40 mm, höjd 195 cm. 590:-

– Fastsättning i tak för att undvika borrning i vägg.

– Höjd 195 cm.

– Kan kompletteras med byggprofiler 20 alt. 40 mm, höjd 195 cm. 590:-

– Justerbar fot/fäste mot golv gör duschen flexibel för lutande och ojämna ytor. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

entré skärmvägg för Dig som kombinerar Dusch och baDkar!

glas Klar eller rök. Profil Vitlackad eller grafitgrå.

glas Klar, rök eller frost.

några av alla förDelar:

Profil Vitlackad eller matt aluminium.

– Samtliga mått är vändbara för höger eller vänsterplacering av duschhörn.

fakta entré baD: – Höjd 140 cm

– Duschhylla av 8 mm säkerhetsglas. Bra avställningsyta, ger ett luftigt intryck och gör det lättstädat.

– Transparent tätningslist i nederkant.

– Lättmonterad. – Släplister på alla glas mot golv hindrar vatten från att rinna ut utanför duschen. l skärmvägg 90x30 cm, vit med klarglas exkl. duschblandare. 5 040:-

120

entré skärmvägg bad 140x80 cm, matt alu med frostglas. 2 845:-

För aKTueLLa DuScHBaTTeri ocH DuScHSeT Se SiDan 129. Se KomBinaTioner ocH mer inFormaTion i KöPguiDen SiDan161.


faSett skärmvägg casablanca 90 matt alu exkl duschblandare. 3 890:-

glaS klar, rök, frost eller mönster casablanca. (casablanca kommer endast i måttet 90).

faSett skärmvägg 90 cm, matt alu med klarglas, exkl. duschblandare. 2 685:-

glaS.

Profil vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium. Storlekar 60, 70, 80 eller 90 cm. nÅgra av alla fördelar: – handdukskrok på utsidan av skärmväggen. – Fåtal komponenter och förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering.

klarglas.

rökglas.

Frostglas.

Profiler

– släplist på glas mot golv reducerar vattensamling utanför dusch. – Justerbar fot/fäste mot golv gör duschen flexibel för lutande och ojämna ytor. – valfri montering! skärmväggen monteras fristående alternativt kan skärmväggen seriekopplas om du har ett större utrymme. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm.

grafitgrå.

vitlackad.

matt alu.

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 161.

121


122


niSchduSchar.

Istanbul

faSett nisch 120, grafitgrå med rökglas exkl. duschblandare. 5 490:-

entré dubbel nisch 120 cm, grafitgrå med klarglas exkl. duschblandare. 5 915:-

kombinera din egen duSch:

kombinera din egen duSch:

glaS klar eller rök.

glaS klar, rök,frost eller istanbul. (istanbul kommer endast i måttet 90).

Profil vitlackad eller grafitgrå. PaSSar väggöPPning mellan: 103-162 cm.

fakta faSett niSch: – Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kul lagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti! – genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens neder kant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. i profilerna finns handtag integrerat. – magnetlist i dörren, minskar risken för läckage mellan dörr och profil. – Justerbara golv- och vägganslutningar gör duschen flexibel för lutande och ojämna ytor.

entré enkel nisch 90 cm, matt alu med frostglas exkl. duschblandare. 3 980:-

Profil vitlackad, grafitgrå eller matt aluminium. Storlekar 50,5-102,5 cm (enkel) 98-181 cm (dubbel). fakta entré nichar (dubbel och enkel): – smarta gångjärn sänker dörren vid stängning och trycker gummilisten mot golvet för att få en så tät dusch som möjligt. – vid öppning höjs dörren från golvet vilket gör den mer lättöppnad samt ger minsta möjliga slitage på gummilist. – stora glasytor som ger luft och rymd samt gör duschen lättstädad. – stort utbud av storlekar, färgkombinationer och form för att passa alla badrum. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

– rymlig dörröppning 48-52 cm. – Fåtal komponenter och förlimmade profiler på glas ger en enkel och snabb montering. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

Profiler

glaS.

klarglas.

rökglas.

Frostglas.

vitlackad.

grafitgrå.

matt alu.

För aktuella duSchbatteri och duSchSet Se SidaN 129. sE kOmbinaTiOnEr Och mEr inFOrmaTiOn i köPguiDEn siDan 162.

123


Badrummets v i k t i g a s t e d e ta l j , v i l ät fa n ta s i n f lö d a . Idag är blandaren en viktig detalj i badrumsinredningen. Den ska inte bara harmoniera med stilen, den ska helst förstärka den. Därför erbjuder vi många blandare med olika design, samtliga anpassade för våra badrumsserier. Allt från tvättställs- och badkarsblandare till duschblandare och duschset.

124


Lo v e M e .

2.

Design: MAurizio DurAnti.

4.

nyhet!

3.

1.

5.

1. Love Me tvättställsblandare krom Art. nr. 96910. 4 455:- 2. Love Me tvättställsblandare vit. Art. nr. 96934. 5 040:- 3. Love Me Mini tvättställsblandare krom. Art. nr. 96967. 3 690:- 4. Love Me duschblandare 150 cc, krom. Art. nr. 96913. 5 825:- 5. Love Me badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 96912. 7 310:-

Magic.

o n Ly o n e . Design: Lorenzo DAMiAni.

Magic tvättställsblandare krom. Art. nr. 96935. 4 265:-

onLy one tvättställsblandare krom Art. nr. 98916. 6 075:-

125


2.

1.

3.

s m a r t.

1. smart tvättställsblandare krom, (vattenspar). Art. nr. 96925. 1 975:2. smart duschblandare 150 cc krom. Art. nr. 96926. 2 130:3. smart badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 96927. 3 030:-

for you. 1.

j u m p. 2.

1. for you tvättställsblandare krom. Art. nr. 96964. 3 580:2. jump tvättställsblandare krom Art. nr. 96916. 4 790:-

126

svea. 3.

4.

3. svea tvättställsblandare krom. Art. nr. 96958. 2 890:4. svea tvättställsblandare brons. Art. nr. 96959. 3 790:-


2.

1.

3.

n av o n a .

4.

1. navona tvättställsblandare krom (vattenspar). Art. nr. 95986. 2 430:2. navona duschblandare 150 cc krom. Art. nr. 95932. 1 900:3. navona badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 95933. 3 240:4. navona duschset, krom.. Art. nr. 99123. 1 025:-

DesIgn: MAurIzIo DurAntI.

2.

1.

c a n o va .

3.

4.

1. canova badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 96929. 5 605:2. canova tvättställsblandare hög pip krom. Art. nr. 96923. 3 775:3. canova tvättställsblandare låg pip krom Art. nr. 96922. 3 065:4. canova duschblandare 150 cc inkl duschset krom. Art. nr. 96924. 5 430:-

127


nyHet!

1.

4.

2.

3.

5.

6.

7.

8.

t vät t s tä l l s B l a n d a r e . Hey Joe DesIgn: MAurIzIo DurAntI. LAurA DesIgn: MAkIo HAsuIke.

1.

t e r m o s tat B l a n d a r e .

128

1. new way tvättställsblandare, krom. Art. nr. 96904. 1 515:new way tvättställsblandare vipventil inkl. handdusch krom. Art. nr. 96907. 2 915:2. dalia tvättställsblandare krom. Art. nr. 96921. 1 370:3. twit tvättställsblandare krom. Art. nr. 96966. 2 390:-  4. superBox tvättställsblandare krom Art. nr. 96936. 4 175:5. Hey joe tvättställsblandare, krom. Art. nr. 96552. 4 170:6. laura tvättställsblandare krom Art. nr. 95400. 2 525:7. dr jekyll tvättställsblandare krom Art. nr. 96963. 3 420:8. mr Hyde tvättställsblandare krom Art. nr. 96960. 3 420:-

2.

1. Quasar termostatblandare dusch 150 cc krom. Art. nr. 96950. 1 650:Quasar termostatblandare dusch 160 cc krom. Art. nr. 96951. 1 650:2. Quasar termostatblandare kar & dusch 150 cc krom. Art. nr. 96952. 2 425:Quasar termostatblandare kar & dusch 160 cc krom. Art. nr. 96953. 2 425:-


nyHet!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

d u s c H B at t e r i & d u s c H s e t.

1. ellisse duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 96150t. 5 990:-  ellisse duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 96160t. 5 990:-  2. piazza duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98150t. 5 990:-  piazza duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98160t. 5 990:-  3. Quadra duschbatteri med termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96945t. 5 910:Quadra duschbatteri med termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96948t. 5 910:4. round duschbatteri inklusive termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96947t. 5 910:round duschbatteri med termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96949t. 5 910:5. romantica duschbatteri krom. Art. nr. 96965. 7 890:6. ellisse duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96968. 1 990:-  7. piazza duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96969. 1 990:-  8. Quadra duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96944. 1 985:9. round duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96946. 1 985:10.rain duschset krom. Art. nr. 99046. 805:11.Bend duschset krom. Art. nr. 99012. 505:info Quadra, round, ellisse ocH piazza: Duschstången är justerbar i höjd, mer information och mått finns på www.svedbergs.se

11.

129


S n ygga fo r m e r på u t S i da n , e t t t e k n i s k t m ä s t e r v e r k på i n s i d a n .

Vi på Svedbergs har tillverkat WC-stolar i decennier. för varje år har vi utvecklat och finslipat detaljerna. Bakom det vita, designade skalet döljer sig idag en kombination av ny teknik och smarta funktioner. Välkommen att provsitta din nästa WC-stol.

miLjövänLig Välj hel- eller halvspolning, spara vatten och gör en miljöinsats.

Bekväm sitthöjd Sitthöjden är alltid 43 cm, en standard vi satte redan för 15 år sedan.

Lätt att rengöra den avtagbara sitsen gör det enkelt att komma åt och städa.

soft cLose Sakta, sakta sänker sig lock och ring. Ljudlöst. Som när en mussla sluter sig. (tillval).

stiLren design designen gör det enkelt att hålla porslinet rent och hygieniskt.

reservdeLar Hur bra kvaliteten än är, ibland behövs reservdelar. Vi har dem på lager.

130


hemmets viktigaste stoL. runt och mjukt eller kvadratiskt och strikt? det är bara designen som skiljer. oavsett vad du väljer får du en WC-stol med en mängd finesser. detaljer som gör det mer lättstädat, miljövänligt och enklare att montera. fördelar du kommer att få glädje av idag och i många år framöver.

Wc 9082 med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. från 3 460:-

Wc 9085 med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. från 3 460:-

deSign: SVedBergS deSign group.

deSign: SVedBergS deSign group.

”säker vatteninstaLLation” gör vaLet tryggt. Svedbergs är medlem i ”Säker vatteninstallation”, ett branschorgan för säkrare vatteninstallationer. givetvis uppfyller våra WC-stolar standarden en 997 och alla kopplingsslangar är typgodkända. Små självklara detaljer som gör ditt val tryggt.

kondensfri cistern plasttank med många fördelar. inuti WC 9082/9085 finns en invändig plasttank som håller spolvattnet. en lösning som bl.a. dämpar ljudet när vatten fylls på.

Lätt att rengöra få skarvar, enkel rengöring. WC 9082/9085 har dolt avlopp och hel tankdel som ger jämna linjer utan skarvar som samlar smuts. dessutom är vattenlåset dolt vilket gör städningen enklare.

för mer information Se köpguiden Sidan 153.

easy cLean Lättstädade ytor. i WC 9082/9085 är skålen easy Clean-behandlad vilket gör att smuts får svårt att fastna. och spolkanaler, spolrännor och hela avloppsdelen är glaserade för kort efterrinningstid.

säker service. om du skulle vilja justera vattenvolymen vid spolning eller om någon mekanism skulle behöva bytas är det enkelt att komma åt. plasttanken gör att du inte behöver oroa dig för läckage mellan tank/underdel.

sits med snaBBkoppLing anpassad lättmonterad sits. Sitsen till WC 9082/9085 är anpassad efter WC-stolens form. inga kanter som sticker ut och stör designen. Snabbkopplingen gör det lätt att montera sitsen (och ta av den vid rengöring).

131


VÅ R A H A N D D U K S T O R K A R . V I R E KO M M E N D E R A R D E M VA R M T. En handdukstork är en prydnad i varje badrum, för att inte tala om känslan av att torka sig med en varm och behaglig handduk. Vi kallar det hotellkänsla. Allt det där är bra men visste du att en handdukstork också är bra för badrummet. Den hjälper till att torka upp väta och fukt och fungerar som en extra värmekälla. Våra handdukstorkar finns i en mängd olika utföranden, med olika finesser. Men en sak de har gemensamt är att de är trycktestade till 10 bar (normal belastning är 2-3 bar). Och att de kan anslutas elektriskt eller till ett befintligt radiatorsystem.

132


Zanto handdukstork krom 29x120 cm. 5 580:-

vento handdukstork, krom, vändbar, 55x120 cm. 5 490:-

verona handdukstork, krom, 55x100 cm. 3 990:-

thor handdukstork, krom, 50x140 cm. 5 585:-

vento handdukstork, svart, vändbar, 55x80 cm. 4 190:-

Prio handdukstork, krom, 52x78,5 cm. 4 390:-

För MEr inFOrMAtiOn sAMt FlEr FärgEr Och stOrlEkAr sE köpguiDEn siDAn 153.

133


134

Bas handdukstork vit 37x142 cm. 2 390:-

easy handdukstork, krom, 50x140 cm. 3 990:-

Bas handdukstork, krom, 50x69 cm 3 790:-

easy handdukstork, krom, 50x80 cm 3 290:-

Zaga handdukstork, krom, 10,8x120 cm. 2 950:Zaga handdukstork svart 26x120 cm. 3 980:-

eldo elhanddukstork 100W med allpolig strömbrytare, krom, 55x87 cm. 3 060:-

För MEr inFOrMAtiOn sAMt FlEr FärgEr Och stOrlEkAr sE köpguiDEn siDAn 153.


a n s lu t n i n g . El.

El och vattEnburEn värmE.

Välj önskad handdukstork. Komplettera med en elpatron i önskad färg. Du har två valmöjligheter: Energisparande elpatron som är reglerbar mellan ca 30°-60° C och har inbyggd strömbrytare. (Givetvis kan du förbereda med en separat strömbrytare på väggen, men det är alltså inget måste.) Det andra alternativet är KTX elpatron som är reglerbar mellan ca 30°-60° C. Den har även timerfunktion med inställning av tid och valfri temperatur och antifrysfunktion (ca 5°-7°C). Båda elpatronerna ansluts i valfritt nedre hörn på handdukstorken.

Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning. Krom. Art. nr. 54301. 1 565:-

Ventil för vattenburet värmesystem. Art. nr. 54080. 1 340:-

Elpatron KTX 300W Med synlig anslutning. Krom. Art. nr. 54071. 1 980:-

Eftersom det vattenburna värmesystemet normalt är avstängt under sommarhalvåret rekommenderar vi detta alternativ om du vill använda vattenburen värme. Välj önskad handdukstork. Komplettera med någon av våra elpatroner i önskad färg samt en ventil för det vattenburna värmesystemet. Elpatronen ansluts i ett av de nedre hörnen på handdukstorken och ventilen i det andra.

vattEnburEn värmE.

Välj önskad handdukstork. Komplettera med ventil för vattenburet värmesystem. Ventilen är försedd med av- och påreglage. Våra handdukstorkar får endast kopplas på slutet system, ej VVC-system.

Elpatron KTX med dold anslutning 300W. Krom. Art. nr. 54091. 2 310:-

Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning. Snabbtorkningsfunktion Krom. Art. nr. 96910. 1 980:-  Svart. Art. nr. 96910. 1 980:- 

Ventil för vattenburet värmesystem. Art. nr. 54060. 890:-

135


köpguide.

iNdex.

FORMA................................ 136 jOy ...................................... 142 STyLe ................................. 144 SVeA ................................... 145

FORMA.

Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

40

40

underdel 40 inkl 1 låda och vattenlås. B:40 H:50 D:35

underdel 40 inkl dörr och vattenlås B:40 H:50 D:35

Art. nr. 15410 – – – 13410 – – – 18410 – – – 16410 – – –

pris 1 780:– – – 1 980:– – – 2 180:– – – 1 780:– – –

Art. nr. 15411 – – 15418 13411 – – 13418 18411 – – 18418 16411 – – 16428

BRedd>> djup 35

djup 35

BRedd>>

underdelar - 35 djup

Stomme/Front

pris 3 100:– – 3 100:3 440:– – 3 440:3 740:– – 3 740:3 100:– – 3 100:-

Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

80

80

underdel 80 inkl 1 låda och vattenlås B:80 H:50 D:35

Art. nr. 15810 – – 15818 13810 – – 13818 18810 – – 18818 16810 – – 16818

underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:50 D:35

pris 3 695:– – 3 695:3 995:– – 3 995:4 195:– – 4 195:3 695:– – 3 695:-

* Handtag beställs separat

TVÄTTSTÄLL

TVÄTTSTÄLL

Art. nr. 15811 15816 15817 – 13811 13816 13817 – 18811 18816 18817 – 16811 16816 16817 –

pris 5 660:6 440:6 440:– 6 060:6 840:6 840:– 6 360:7 140:7 140:– 5 660:6 440:6 440:–

Fjord

B:82 H:8 D:41

B:42 H:8 D: 41

Art. nr. 4035

HANddukSTORkAR.......... 153 Wc....................................... 153 BAdkAR.............................. 154 duScH ................................ 158

underdelar - 35 djup

* Handtag beställs separat

Fjord

Bredd 40

cLASSic ............................. 146 eASy ................................... 147 öVeRdeLAR ...................... 149 SpegeLSkåp..................... 151

Bredd 80

pris 1 390:-

Art. nr. 8035

pris 2 795:-

BÄNkSkiVOR (83 BRedd, 2 Höjd, 37 djup)

djup 35

BRedd>>

underdelar

granit Opalsvart

- 35 djup

60

60

underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås. B:60 H:50 D:35

underdel 60 inkl 1 låda och vattenlås. B: 60 H:50 D:35

Art. nr. 15610 – – 15618 13610 – – 13618 18610 – – 18618 16610 – – 16618

Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

Art. nr. 15611 15616 15617 – 13611 13616 13617 – 18611 18616 18617 – 16611 16616 16617 –

pris 3 160:– – 3 160:3 460:– – 3 460:3 660:– – 3 660:3 160:– – 3 160:-

pris 4 950:5 730:5 730:– 5 350:6 130:6 130:– 5 650:6 430:6 430:– 4 950:5 730:5 730:–

Bredd 80

TVÄTTSTÄLL Fjord

B:62 H:8 D:41

136

Art. nr. 19370

pris 3 190:-

Art. nr. 6035

pris 2 330:-

Vågen

B:61 H:16 D:40

Art. nr. 2060

pris 2 330:-

Mist

B:61 H:12 D:36/45

Art. nr. 5260

Art. nr. 19384

pris 3 190:-

Art. nr. 19377

pris 3 190:-

glas Svart

Art. nr. 19391

pris 3 190:-

OVANpåLiggANde TVÄTTSTÄLL.

* Handtag beställs separat

Bredd 60

Bredd 80

glas Vit

Stomme/Front

Massiv ek

pris 2 330:-

Ellipse

Zero

Drop

B:55 H:15 D:39

B:65 H:13 D:40,5

B:62 H:13 D:44

Art. nr. 2071

pris 1 350:-

Art. nr. 2073

pris 1 585:-

Art. nr. 8046

pris 1 790:-


Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

100

100

underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:50 D:35

underdel 100 inkl 1 låda och vattenlås B:100 H:50 D:35

Art. nr. 151000 – – 151008 131000 – – 131008 181000 – – 181008 161000 – – 161008

Art. nr. 151001 151006 151007 – 131001 131006 131007 – 181001 181006 181007 – 161001 161006 161007 –

pris 4 495:– – 4 495:4 895:– – 4 895:5 195:– – 5 195:4 495:– – 4 495:-

pris 6 495:7 275:7 275:– 6 895:7 675:7 675:– 7 195:7 975:7 975:– 6 495:7 275:7 275:–

Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

* Handtag beställs separat

pris 3 460:– – 3 460:3 760:– – 3 760:3 960:– – 3 960:3 460:– – 3 460:-

pris 2 995:-

granit Opalsvart

pris 3 990:-

glas Vit

Art. nr. 19385

pris 5 350:6 130:6 130:– 5 750:6 530:6 530:– 6 050:6 830:6 830:– 5 350:6 130:6 130:–

Bredd 60

Art. nr. 2006

pris 2 530:-

Art. nr. 2026

B:61 H:6 D:46

Art. nr. 6060

pris 2 530:-

pris 2 530:-

Massiv ek

Art. nr. 19378

pris 3 990:-

FÄRgVAL/TiLLVAL.

glas Svart

pris 3 990:-

Deep

B:62 H:4 D:48

Ljus ek

Bredd 100

Art. nr. 15621 15626 15627 – 13621 13626 13627 – 18621 18626 18627 – 16621 16626 16627 –

Grynna

B:62 H:2 D:48

BÄNkSkiVOR (103 BRedd, 2 Höjd, 37 djup)

Art. nr. 19371

Art. nr. 15620 – – 15628 13620 – – 13628 18620 – – 18628 16620 – – 16628

Square

B:102 H:8 D:41

Bredd 100

60

underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås B:60 H:50 D:45

TVÄTTSTÄLL

Fjord

Art. nr. 1035

60

underdel 60 inkl 1 låda och vattenlås. B:60 H:50 D:45

* Handtag beställs separat

TVÄTTSTÄLL

Bredd 100

underdelar - 45 djup

BRedd>> djup 45

djup 35

BRedd>>

FORMA.

underdelar - 35 djup

Art. nr. 19392

pris 3 990:-

Grå

svArt ek

vIt

Plastlåda för hylla Forma Lådavdelare undre låda Forma eluttag Lägg till -e för att beställa inkl dubbelt eluttag

Art. nr. 47991 47990 -e

pris 80:70:680:-

HANdTAg. Alla handtag är 1-pack. Handtag 1

Färg krom/200 400 600 Mattkrom/200 400 600 Vit/200 400 600 Svart/200 400 600

Art. nr. 1544 1545 1546 1529 1530 1531 1528 1534 1535 1555 1553 1554

pris 180:290:290:180:290:290:180:290:290:180:290:290:-

Handtag 4

Handtag 2 Färg krom/cc 128 cc 256 cc 480 Mattkrom/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12338 1315 1317 12339 12356 12357

pris 80:150:150:80:150:150:-

Färg krom/cc 128 cc 256 cc480 Rostfritt/cc 128 cc 256 cc 480

Handtag 3 Färg krom/cc 128 cc 256 cc 480 Mattkrom/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12334 12358 12359 12335 12360 12361

Art. nr. 12362 12363 12364 12365 12366 12367

pris 80:150:150:80:150:150:-

Handtag 5 pris 80:150:150:80:150:150:-

Färg krom/cc 128 cc 256 cc480 Vit/cc 128 cc 256 cc 480 Svart/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12368 12369 12370 12371 12372 12373 12374 12375 12376

pris 80:150:150:80:150:150:80:150:150:-

integrerat handtag 8

Färg krom/40 60/80/100 Vit/40 60/80/100 Svart/40 60/80/100

Art. nr. 12383 12384 12390 12391 12380 12381

pris 390:390:390:390:390:390:-

137


FORMA.

Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

underdelar

- 45 djup

80

Art. nr. 15820 – – 15828 13820 – – 13828 18820 – – 18828 16820 – – 16828

BRedd>>

80

underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:50 D:45

underdel 80 inkl 1 låda och vattenlås B:80 H:50 D:45

pris 3 995:– – 3 995:4 295:– – 4 295:4 495:– – 4 495:3 995:– – 3 995:-

Art. nr. 15821 15826 15827 – 13821 13826 13827 – 18821 18826 18827 – 16821 16826 16827 –

pris 6 060:6 840:6 840:– 6 460:7 240:7 240:– 6 760:7 540:7 540:– 6 060:6 840:6 840:–

djup 45

djup 45

BRedd>>

Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

* Handtag beställs separat

Bredd 80

Grynna

B:82 H:2 D:48

B:82 H:4 D:48

pris 2 995:-

Art. nr. 2028

pris 2 995:-

Boat B:81 H:5 D:46

granit Opalsvart

Art. nr. 19372

pris 3 390:-

glas Vit

Bredd 80

Art. nr. 19386

Art. nr. 151010 – – 151018 131010 – – 131018 181010 – – 181018 161010 – – 161018

Art. nr. 151011 151016 151017 – 131011 131016 131017 – 181011 181016 181017 – 161011 161016 161017 –

pris 4 695:– – 4 695:5 095:– – 5 095:5 395:– – 5 395:4 695:– – 4 695:-

pris 6 695:7 475:7 475:– 7 095:7 875:7 875:– 7 395:8 175:8 175:– 6 695:7 475:7 475:–

Art. nr. 8045

pris 3 390:-

pris 2 995:-

Bredd 100

Art. nr. 2010

pris 3 595:-

Art. nr. 2030

pris 3 595:-

pris 3 390:-

pris 3 390:-

Art. nr. 60100

pris 3 595:-

BÄNkSkiVOR (103 BRedd, 2 Höjd, 47 djup) granit Opalsvart

Bredd 100

glas Svart

Art. nr. 19393

Grynna B:102 H:4 D:48

B:101 H:6 D:46

Massiv ek

Art. nr. 19379

Square B:102 H:2 D:48

Deep

Deep B:81 H:6 D:46

pris 2 995:-

Bredd 100

BÄNkSkiVOR (83 BRedd, 2 Höjd, 47 djup)

Bredd 80

100

underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:50 D:45

TVÄTTSTÄLL

Square

Art. nr. 6080

100

underdel 100 inkl 1 låda och vattenlås B:100 H:50 D:45

Handtag se sidan 137

TVÄTTSTÄLL

Art. nr. 2008

- 45 djup

* Handtag beställs separat

Handtag se sidan 137

Bredd 80

underdelar

Art. nr. 19373

pris 4 190:-

glas Vit

Bredd 100

Art. nr. 19387

pris 4 190:-

Massiv ek

Art. nr. 19380

pris 4 190:-

glas Svart

Art. nr. 19394

pris 4 190:-

OVANpåLiggANde TVÄTTSTÄLL. Ellipse

Zero

Drop

B:55 H:15 D:39

B:65 H:13 D:40,5

B:62 H:13 D:44

Art. nr. 2071

138

pris 1 350:-

Art. nr. 2073

pris 1 585:-

Art. nr. 8046

pris 1 790:-


FORMA.

Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7

underdelar - 45 djup

120

120

underdel 120 dubbel inkl 2 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

underdel 120 centrum inkl 2 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

Art. nr. 151200 151206 151207 131200 131206 131207 181200 181206 181207 161200 161206 161227

BRedd>>

pris 8 500:9 280:9 280:8 900:9 680:9 680:9 200:9 980:9 980:8 500:9 280:9 280:-

Art. nr. 151210 151216 151217 131210 131216 131217 181210 181216 181217 161210 161216 161217

djup 45

djup 45

BRedd>>

pris 8 800:9 580:9 580:9 200:9 980:9 980:9 500:10 280:10 280:8 800:9 580:9 580:-

Stomme/Front Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Integrerat handtag 8*

Handtag se sidan 137

TVÄTTSTÄLL B:121 H:6 D:46

Bredd 120/Centrum

Art. nr. 60120

Bredd 120/Dubbel

Art. nr. 2012

140

underdel 140 inkl 4 lådor, 1 dörr med push open och vattenlås B:140 H:50 D:45

Art. nr. pris 151410 9 900:– – – – 151418 9 900:131410 10 400:– – – – 131418 10 400:181410 10 700:– – – – 181418 10 700:161410 9 900:– – – – 161418 9 900:* Handtag beställs separat Handtag se sidan 137

Art. nr. 151411 151416 151417 – 131411 131416 131417 – 181411 181416 181417 – 161411 161416 161417 –

pris 12 700:14 260:14 260:– 13 100:14 660:14 660:– 13 400:14 960:14 960:– 12 700:14 260:14 260:–

Wave

B:122 H:2 D:48

pris 4 990:-

140

underdel 140 inkl 2 lådor, 1 dörr med push open och vattenlås B:140 H:50 D:45

TVÄTTSTÄLL

Square

Deep

underdelar - 45 djup

B:141 H:5 D:46

pris 5 490:-

Bredd 140

Art. nr. 60140

pris 6 590:-

Boat

B:121 H:5 D:46

Bredd 120/centrum

Art. nr. 1245

pris 4 990:-

BÄNkSkiVOR (143 BRedd, 2 Höjd, 47 djup)

BÄNkSkiVOR (123 BRedd, 2 Höjd, 47 djup) granit Opalsvart

granit Opalsvart

Massiv ek

Massiv ek Vänster

centrum

Bredd 120/centrum

Art. nr. 19374

pris 4 690:-

Art. nr. 19381

glas Vit

Bredd 120/centrum

Art. nr. 19388

pris 4 690:-

Bredd 140/Höger 140/Vänster

pris 4 690:-

glas Svart

Art. nr. 19395

pris 5 690:5 690:-

glas Vit

pris 4 690:-

Bredd 140/Höger 140/Vänster

FÄRgVAL/TiLLVAL.

Ljus ek

Art. nr. 19375 19376

Art. nr. 19389 19390

pris 5 690:5 690:-

Art. nr. 19382 19383

Höger

pris 5 690:5 690:-

glas Svart

Art. nr. 19396 19397

pris 5 690:5 690:-

OVANpåLiggANde TVÄTTSTÄLL.

Grå

vIt

Plastlåda för hylla Forma Lådavdelare undre låda Forma eluttag Lägg till -e för att beställa inkl dubbelt eluttag

svArt ek

Art. nr. 47991 47990 -e

pris 80:70:680:-

Ellipse

Zero

Drop

B:55 H:15 D:39

B:65 H:13 D:40,5

B:62 H:13 D:44

Art. nr. 2071

pris 1 350:-

Art. nr. 2073

pris 1 585:-

Art. nr. 8046

pris 1 790:-

139


FORMA.

Väggskåp (Vändbar)

Stomme/dörr Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open vit/Frostglas* vit/spegeldörr* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open Ljus ek/Frostglas* Ljus ek/spegeldörr* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open svart ek/Frostglas* svart ek/spegeldörr* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open

Högskåp (Vändbar)

30

40

30

30

30

30

Väggskåp 70x30x15 inkl dörr och 2 glashyllor B:30 H:70 D:15

Väggskåp 70x40x15 inkl dörr och 2 glashyllor B:40 H:70 D:15

Högskåp 123x30x20 inkl dörr och 2 trähyllor B:30 H:123 D:20

Högskåp 123x30x35 inkl dörr och 2 trähyllor B:30 H:123 D:35

Högskåp 172x30x20 inkl dörr och 4 trähyllor B:30 H:172 D:20

Högskåp 172x30x35 inkl dörr och 4 trähyllor B:30 H:172 D:35

Art. nr. 754952 754956 754957 754958 754950 754951 734952 734956 734957 734958 734950 734951 884952 884956 884957 884958 884950 884951 874952 874956 874957 874958

Art. nr. 754752 754756 754757 754758 754750 754751 734752 734756 734757 734758 734750 734751 884752 884756 884757 884758 884750 884751 874752 874756 874757 874758

Art. nr. 754022 754026 754027 712748 754020 – 734022 734026 734027 734028 734020 – 884022 884026 884027 884028 884020 – 874022 874026 874027 874028

pris 1 335:1 725:1 725:1 335:1 825:– 1 670:2 060:2 060:1 670:2 285:– 1 805:2 195:2 195:1 805:2 285:– 1 335:1 725:1 725:1 335:-

Art. nr. 75404 754016 754017 754018 75403 – 73404 734016 734017 734018 73403 – 88404 884016 884017 884018 88403 – 87404 874016 874017 874018

pris 1 740:2 130:2 130:1 740:2 300:– 2 175:2 565:2 565:2 175:2 865:– 2 350:2 740:2 740:2 350:3 095:– 1 740:2 130:2 130:1 740:-

Stomme/dörr Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open vit/Frostglas* vit/spegeldörr* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open Ljus ek/Frostglas* Ljus ek/spegeldörr* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open svart ek/Frostglas* svart ek/spegeldörr* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open

* Inklusive knopp Handtag se sidan 137

Art. nr. 755052 755056 755057 755058 755050 – 735052 735056 735057 735058 735050 – 885052 885056 885057 885058 885050 – 875052 875056 875057 875058

pris 3 580:3 970:3 970:3 580:4 105:– 4 475:4 865:4 865:4 475:5 135:– 4 835:5 225:5 225:4 835:5 545:– 3 580:3 970:3 970:3 580:-

Art. nr. 754852 754856 754857 754858 754850 – 734852 734856 734857 734858 734850 – 884852 884856 884857 884858 884850 – 874852 874856 874857 874858

pris 3 580:3 970:3 970:3 580:4 105:– 4 475:4 865:4 865:4 475:5 135:– 4 835:5 225:5 225:4 835:5 545:– 3 580:3 970:3 970:3 580:-

FÄRgVAL.

40

40

40

40

Högskåp 123x40x20 inkl dörr och 2 trähyllor B:40 H:123 D:20

Högskåp 123x40x35 inkl dörr och 2 trähyllor B:40 H:123 D:35

Högskåp 172x40x20 inkl dörr och 4 trähyllor B:40 H:172 D:20

Högskåp 172x40x35 inkl dörr och 4 trähyllor B:40 H:172 D:35

Art. nr. 754652 754656 754657 754658 754650 – 734652 734656 734657 734658 734650 – 884652 884656 884657 884658 884650 – 874652 874656 874657 874658

pris 3 580:3 970:3 970:3 580:4 105:– 4 475:4 865:4 865:4 475:5 135:– 4 835:5 225:5 225:4 835:5 545:– 3 580:3 970:3 970:3 580:-

Art. nr. 754053 754056 754057 754058 754051 – 734453 734456 734457 734458 734451 – 884453 884456 884457 884458 884451 – 874453 874456 874457 874458

pris 3 580:3 970:3 970:3 580:4 105:– 4 475:4 865:4 865:4 475:5 135:– 4 835:5 225:5 225:4 835:5 545:– 3 580:3 970:3 970:3 580:-

Art. nr. 754552 754556 754557 754558 754550 754551 734552 734556 734557 734558 734550 734551 884552 884556 884557 884558 884550 884551 874552 874556 874557 874558

pris 4 625:5 015:5 015:4 625:5 775:5 775:5 785:6 175:6 175:5 785:7 220:7 220:6 245:6 635:6 635:6 245:7 800:7 800:4 625:5 015:5 015:4 625:-

* Inklusive knopp Handtag se sidan 137 I samtliga högskåp består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF.

140

pris 4 625:5 015:5 015:4 625:5 775:5 775:5 785:6 175:6 175:5 785:7 220:7 220:6 245:6 635:6 635:6 245:7 800:7 800:4 625:5 015:5 015:4 625:-

* Inklusive knopp Handtag se sidan 137

Högskåp (Vändbar)

Stomme/dörr Vit/Vit Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open vit/Frostglas* vit/spegeldörr* Ljus ek/Ljus ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open Ljus ek/Frostglas* Ljus ek/spegeldörr* Svart ek/Svart ek Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open svart ek/Frostglas* svart ek/spegeldörr* Vit/grå Integrerat handtag 6 Integrerat handtag 7 Push open

pris 4 625:5 015:5 015:4 625:5 775:5 775:5 785:6 175:6 175:5 785:7 220:7 220:6 245:6 635:6 635:6 245:7 800:7 800:4 625:5 015:5 015:4 625:-

Art. nr. 754352 754356 754357 754358 754350 754351 734352 734356 734357 734358 734350 734351 884352 884356 884357 884358 884350 884351 874352 874356 874357 874358

pris 4 625:5 015:5 015:4 625:5 775:5 775:5 785:6 175:6 175:5 785:7 220:7 220:6 245:6 635:6 635:6 245:7 800:7 800:4 625:5 015:5 015:4 625:-

Ljus ek

Grå

svArt ek

vIt

TiLLVAL. Tvättkorg till högskåp H: 42 D:35

Bredd 30 40

Art. nr. 3539 3538

pris 590:590:-

elbox med 3 eluttag för högskåp.

Art. nr. 72

pris 210:-

Trådkorg H: 19 D:35

Art. nr. 3548 3547

pris 490:490:-


FORMA.

Överdelar (Färdigmonterad).

Färg Vit Svart Vit / Höger Vit / Vänster Ljus ek / Höger Ljus ek / Vänster Svart ek / Höger Svart ek / Vänster Ljus ek Svart ek Matt anod

40

40

40

60

60

60

60

Överdel Spegel 40 Halogenbelysning 1x20W, tvättställsljus halogen 2x12 W. B:40 H:84 D:16

Överdel Spegel 40 Lysrörsbelysning 1x8w Tvättställsljus 1x8w B:40 H:84 D:7

Överdel D-light 40 ¹² Lysrörsbelysning 1x8w Tvättställsljus 1x8w B:40 H:77 D:10

Överdel Spegel 60 Halogenbelysning 1x20W Tvättställsljus halogen 2x12 W B:60 H:84 D:16

Överdel Spegel 60 Lysrörsbelysning 1x13 W Tvättställsljus 1x8 W B:60 H:84 D:7

Överdel D-light 60 ¹² Lysrörsbelysning 1x14 W Tvättställsljus 1x14 W B:60 H:77 D:10

Överdel Top-Line 60 ¹² Lysrörsbelysning 1x13w Tvättställsljus 1x8w B:60 H:70 D:14/19

Art. nr. 8111040 8112040 – – – – – – – – 8110040

Art. nr. – – 7211040 7211041 7611040 7611041 7711040 7711041 – – –

Art. nr. – – – – – – – – – – 81060

Art. nr. – – – – – – – – – – 814045

Pris – – – – – – – – – – 3 190:-

Pris 3 590:3 590:– – – – – – – – 3 590:-

60

80

Överdel Top-Line 60 LED ¹² Överdel Spegel 80 Övre ljuskälla LED: Halogenbelysning 2x20W 1x1540 lm Tvättställsljus halogen Undre ljuskälla LED: 2x12 W 1x349 lm B:80 H:84 D:16 Systemeffekt: 18,8 w B:60 H:70 D:14/19

Färg Vit Svart Ljus ek Svart ek Matt anod

Färg Vit Svart Ljus ek Svart ek Matt anod

Art. nr. 455600 – 435600 485600 –

Pris 6 625:– 6 955:7 195:–

Art. nr. – – – – 818045

Pris – – – – 3 990:-

100

100

Överdel Spegel 100 Lysrörsbelysning 1x14w Tvättställsljus 1x14w B:100 H:84 D:7

Överdel D-light 100 ¹² Lysrörsbelysning 1x21w Tvättställsljus 1x21w B:100 H:77 D:10

Art. nr. 8111100 8112100 – – 8110100

Pris 4 390:4 390:– – 4 390:-

Art. nr. 72110100 – 76110100 77110100 –

120

Pris – – 4 780:4 780:4 995:4 995:5 165:5 165:– – –

Pris 3 590:3 590:– – – – – – – – 3 590:-

80

80

80

Överdel D-light 80 ¹² Lysrörsbelysning 1x14w Tvättställsljus 1x14w B:80 H:77 D:10

Överdel Top-Line 80 ¹² Lysrörsbelysning 1x13w Tvättställsljus 1x8w B:80 H:70 D:14/19

Art. nr. 8111080 8112080 – – 8110080

Art. nr. 7211080 – 7611080 7711080 –

Pris 4 390:4 390:– – 4 390:-

Pris 6 695:– 6 965:7 230:–

Art. nr. 450800 – 430800 480800 –

100

Art. nr. 7211060 – – – – – – – 7611060 7711060 –

Art. nr. 450100 – 430100 480100 –

Pris 6 975:– 7 670:7 950:–

Art. nr. 455100 – 435100 485100 –

Pris 6 395:– 6 775:7 160:–

140

140

Överdel Spegel 140 Lysrörsbelysning 1x28w Tvättställsljus 1x28w B:140 H:84 D:7

Överdel Top-Line 140 ¹² Lysrörsbelysning 2x13w Tvättställsljus 2x8w B:140 H:70 D:14/19

Art. nr. – – – – 8112045

Art. nr. 450600 – – – – – – – 430600 480600 –

80

Art. nr. 455800 – 435800 485800 –

120

Pris 8 175:– 8 870:9 150:–

Pris 5 730:– – – – – – – 5 960:6 190:–

Pris 5 425:– – – – – – – 5 755:5 995:–

100

Överdel Top-Line 80 LED ¹² Överdel Spegel 100 Övre ljuskälla LED: Halogenbelysning 2x20W 1x1540 lm Tvättställsljus halogen Undre ljuskälla LED: 2x12 W 1x349 lm B:100 H:84 D:16 Systemeffekt: 18,8 w B:80 H:70 D:14/19

Överdel Överdel Top-Line 100 LED ¹² Överdel Spegel 120 Top-Line 100 ¹² Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Halogenbelysning 2x20W Lysrörsbelysning 1x13w Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Tvättställsljus halogen Tvättställsljus 1x8w Systemeffekt: 18,8 w 4x12 W B:100 H:70 D:14/19 B:100 H:70 D:14/19 B:120 H:84 D:16

140

Överdel Top-Line 120 LED ¹² Överdel Spegel 140 Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Halogenljus 2x20 W, Undre ljuskälla LED: 2x349 lm tvättställsljus halogen Systemeffekt: 37,6 w 4x12 W. B:120 H:70 D:14/19 B:140 H:84 D:16

Art. nr. 8111060 8112060 – – – – – – – – 8110060

Överdel Spegel 80 Lysrörsbelysning 1x14w Tvättställsljus 1x14w B:80 H:84 D:7

100

Pris 7 235:– 7 595:7 955:–

Pris – – – – – – – – – – 3 190:-

Pris – – – – 4 690:-

Pris 7 595:– 7 975:8 360:–

Art. nr. – – – – 810045

Pris – – – – 3 990:-

120

120

Överdel Spegel 120 Lysrörsbelysning 1x21w Tvättställsljus 1x21w B:120 H:84 D:7

Överdel Top-Line 120 ¹² Lysrörsbelysning 2x13w Tvättställsljus 2x8w B:120 H:70 D:14/19

Art. nr. 8111120 8112120 – – 8110120

Pris 4 990:4 990:– – 4 990:-

Art. nr. 450120 – 430120 480120 –

Pris 8 980:– 9 250:9 520:–

140 Överdel Top-Line 140 LED ¹² Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Undre ljuskälla LED: 2x349 lm Systemeffekt: 37,6 w B:140 H:70 D:14/19

TiLLvAL TiLL ToP-LinE & D-LighT Färg Vit Svart Ljus ek Svart ek Matt anod

Art. nr. 455120 – 435120 485120 –

Pris 10 780:– 11 050:11 320:–

Art. nr. – – – – 8114045

Pris – – – – 4 690:-

Art. nr. 8111140 8112140 – – 8110140

Pris 4 990:4 990:– – 4 990:-

Art. nr. 450140 – 430140 480140 –

Pris 9 430:– 9 690:9 890:–

Art. nr. 455140 – 435140 485140 –

Pris 11 230:– 11 490:11 690:–

¹ Vid beställning av förstoringsspegel lägg till -F efter artikelnumret Pris: 580:² Vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -JFB efter artikelnumret Pris: 1 260:¹² Vid beställning av både jordfelsbrytare och förstoringsspegel lägg till -JFB-F efter artikelnumret Pris: 1 840:-

141


jOy.

Tvättställ Gjutmarmor evermite Ovanpåliggande tvättställ Oas Corall Bänkskiva Opalsvart granit korngrå granit Front vit slät vit struktur Ljus ek struktur svart struktur

joy underdel 70, 105, 140 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

70

70

70

105

105

105

105

underdel 70 Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås. B:71 H:50 D:51/43

underdel 70 Granitbänkskiva med tvättställ Oas, lådor och vattenlås. B:71 H:64 D:51/43

underdel 70 Granitbänkskiva med tvättställ Corall, lådor och vattenlås. B:71 H:61 D:51/43

underdel 105 höger Gjutmarmortvättställ med grop till höger, lådor och vattenlås. B:106 H:50 D:51/35

underdel 105 höger Granitbänkskiva med tvättställ Oas, lådor och vattenlås. B:106 H:64 D:51/35

underdel 105 höger Granitbänkskiva med tvättställ Corall, lådor och vattenlås. B:106 H:61 D:51/35

underdel 105 vänster Gjutmarmortvättställ med grop till vänster, lådor och vattenlås. B:106 H:50 D:51/35

Art. nr. –

Art. nr. 25822-eM

Art. nr. –

Art. nr. 25824-eM

Art. nr. 25820-eM

pris 3 635:-

Art. nr. –

pris –

pris –

pris 6 010:-

Art. nr. –

pris –

pris –

pris 6 010:-

– –

– –

2072 –

1 350:–

– 2074

– 1 350:-

– –

– –

2072 –

1 350:–

– 2074

– 1 350:-

– –

– –

– –

– –

j70-H-B3 j70-H-B4

2 110:2 110:-

j70-H-B3 j70-H-B4

2 110:2 110:-

– –

– –

j105-rH-B3 j105-rH-B4

4 370:4 370:-

j105-rH-B3 j105-rH-B4

4 370:4 370:-

– –

– –

11072 11070 21070 31070

8 345:10 015:10 015:10 015:-

11072 11070 21070 31070

8 345:10 015:10 015:10 015:-

11072 11070 21070 31070

8 345:10 015:10 015:10 015:-

11107 11105 21105 31105

12 415:14 605:14 605:14 605:-

11107 11105 21105 31105

12 415:14 605:14 605:14 605:-

11107 11105 21105 31105

12 415:14 605:14 605:14 605:-

11108 11106 21106 31106

12 415:14 605:14 605:14 605:-

joy underdel 70, 105, 140 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

Tvättställ Gjutmarmor evermite Ovanpåliggande tvättställ Oas Corall Bänkskiva Opalsvart granit korngrå granit Front vit slät vit struktur Ljus ek struktur svart struktur

105

105

140

140

140

140

140

underdel 105 vänster Granitbänkskiva med tvättställ Oas, lådor och vattenlås. B:106 H:64 D:51/35

underdel 105 vänster Granitbänkskiva med tvättställ Corall, lådor och vattenlås. B:106 H:61 D:51/35

underdel 140 Gjutmarmortvättställ centrum, lådor och vattenlås. B:141 H:50 D:51/35

underdel 140 Granitbänkskiva centrum med tvättställ Oas, lådor och vattenlås. B:141 H:64 D:51/35

underdel 140 Granitbänkskiva centrum med tvättställ Corall, lådor och vattenlås. B:141 H:61 D:51/35

underdel 140 Gjutmarmortvättställ dubbel, lådor och vattenlås. B:141 H:50 D:51/43

underdel 140 Granitbänkskiva dubbel med tvättställ Oas, lådor och vattenlås. B:141 H:64 D:51/43

Art. nr. –

pris –

Art. nr. –

pris –

Art. nr. 25826-eM

pris 7 515:-

Art. nr. –

pris –

Art. nr. 25828-eM

pris 10 120:-

Art. nr. –

pris –

1 350:–

– 2074

– 1 350:-

– –

– –

2072 –

1 350:–

– 2074

– 1 350:-

– –

– –

2072 –

1 350:–

j105-LH-B3 j105-LH-B4

4 370:4 370:-

j105-LH-B3 j105-LH-B4

4 370:4 370:-

– –

– –

j140-CH-B3 j140-CH-B4

5 805:5 805:-

j140-CH-B3 j140-CH-B4

5 805:5 805:-

– –

– –

j140-DH-B3 j140-DH-B4

6 935:6 935:-

11108 11106 21106 31106

12 415:14 605:14 605:14 605:-

11108 11106 21106 31106

12 415:14 605:14 605:14 605:-

11146 11142 21142 31142

Oas

140 underdel 140 Granitbänkskiva dubbel med tvättställ Corall, lådor och vattenlås. B:141 H:61 D:51/43

Oas porslinstvättställ. B:49 H:14 D:49.

17 350:20 410:20 410:20 410:-

11146 11142 21142 31142

Art. nr. –

– 1 350:-

j140-DH-B3 j140-DH-B4

6 935:6 935:-

11144 11141 21141 31141

13 800:16 235:16 235:16 235:-

11146 11142 21142 31142

17 350:20 410:20 410:20 410:-

pris 1 350:-

11144 11141 21141 31141

13 800:16 235:16 235:16 235:-

11144 11141 21141 31141

13 800:16 235:16 235:16 235:-

FÄRgVAL.

Corall

Corall porslinstvättställ. B:48 H:11 D:48.

Art. nr. 2074

pris 1 350:-

Ljus ek struktur

eftersom granit är ett naturmaterial kan utseendet i färg och struktur variera från skiva till skiva. I en del sorter av granit kan det finnas små porer, detta är helt naturligt och inget som försämrar skivans kvalité. I samtliga underdelar består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF.

vit struktur

vit slät

BÄNkSkiVA Bänkskiva i granit. Opalsvart.

pris –

– 2074

17 350:20 410:20 410:20 410:-

svart struktur Art. nr. 2072

142

Art. nr. –

2072 –

OVANpåLiggANde TVÄTTSTÄLL.

Tvättställ Gjutmarmor evermite Ovanpåliggande tvättställ Oas Corall Bänkskiva Opalsvart granit korngrå granit Front vit slät vit struktur Ljus ek struktur svart struktur

pris –

Bänkskiva i granit. korngrå.


jOy.

joy överdel 70, 105, 140 (Färdigmonterad).

Färg vit Ljus ek svart spegel

70

70

70

105

105

105

105

överdel Top-Mirror 70, joy Lysrörsbelysning 14 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x14 W. B:70 H:70 D:18

överdel Ramspegel 70 ramspegel 70 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:70 H:70 D:8

överdel 70 spegel med runda hörn. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x14W. B:70 H:70 D:5

överdel 105 höger top-Mirror. spegelljus lysrör 21 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x21 W. B:105 H:70 D:18

överdel 105 vänster top-Mirror. spegelljus lysrör 21 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x21 W. B:105 H:70 D:18

överdel Ramspegel 105 ramspegel 105 LeDbelysning och tvättställsljus LeD B:105 H:70 D:8

överdel 105 spegel med runda hörn. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x21W. B:105 H:70 D:5

Art. nr. 47107 47407 47307

pris 5 870:5 870:5 870:-

Art. nr. 51107 51207 51307

pris 4 925:4 925:4 925:-

Art. nr. – – – 5407

pris – – – 3 455:-

Art. nr. 47110 47410 47310

pris 7 235:7 235:7 235:-

joy överdel 70, 105, 140 (Färdigmonterad).

Färg vit Ljus ek svart spegel

Art. nr. 47111 47411 47311

pris 7 235:7 235:7 235:-

Art. nr. 51110 51210 51310

pris 5 450:5 450:5 450:-

140

140

140

35

70

överdel Ramspegel 140 rampspegel 140 LeDbelysning och tvättställsljus LeD B:140 H:70 D:8

överdel 140 spegel med runda hörn. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x28W. B:140 H:70 D:5

Högskåp 152x35 Dörr, fyra trähyllor. B:35 H:152 D:34

Högskåp 152x70 två dörrar, fyra trähyllor. B:70 H:152 D:34

pris 8 285:8 285:8 285:-

Art. nr. 51114 51214 51314

pris 5 870:5 870:5 870:-

pris – – – 4 220:-

joy högskåp 35, 70 (Färdigmonterad).

överdel 140 joy top-Mirror. spegelljus lysrör 28 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x28 W. B:140 H:70 D:18

Art. nr. 47114 47414 47314

Art. nr. – – – 5410

Art. nr. – – – 5414

pris – – – 4 545:-

Färg vit vit struktur Ljus ek struktur svart struktur

Art. nr. 115335 105335 205335 305335

pris 5 490:7 235:7 235:7 235:-

Art. nr. 115370 105370 205370 305370

pris 6 890:10 385:10 385:10 385:-

70 Hylla B:70 H:2,5 D:20

Färg vit Ljus ek svart

Art. nr. 4500 4585 4520

pris 505:505:505:-

TiLLVAL. klädstång (till högskåp 152x70).

Tvättkorg till högskåp (djup 35)

Art. nr. 71900

Art. nr. 3530

pris 365:-

pris 605:-

elbox till högskåp, tre uttag.

Art. nr. 72

pris 210:-

230 V eluttag till låda*

Art. nr. 47999

pris 655:-

I samtliga högskåp består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF. * eluttaget placeras i den nedre lådan på 70 stommen. Får endast placeras utanför zon 1 och 2. För din säkerhet

är samtliga elkomponenter Ce-märkta samt tillstyrkta och kontrollerade av seMkO.

143


STylE.

Style underdel 60, 90, 120 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

Tvättställ vit svart Stomme/Front vit/vit vit/Gråbetsad vit/Plywood vit/Ljus ek vit/svart svart/vit svart/Plywood svart/Ljus ek svart/svart

Style underdel 60, 90, 120 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

60

90

120

60

90

120

60 med träfront Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås B:60 H:50 D:45

90 med träfront Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås B:90 H:50 D:45

120 med träfront Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

60 med plåtfront Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås B:60 H:50 D:45

90 med plåtfront Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås B:90 H:50 D:45

120 med plåtfront Gjutmarmortvättställ, lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

Art. nr. 8006-eM 8106-eM

pris 1 950:2 255:-

Art. nr. 8009-eM 8109-eM

pris 2 490:2 880:-

Art. nr. 8012-eM 8112-eM

Art. nr. 8006-eM 800606

Art. nr. 8009-eM 800906

pris 2 490:8 440:-

Art. nr. 8012-eM 800126

pris 3 355:9 735:-

800600 800602 800604 800605 800610 800613 800614 800615 800603

6 435:6 435:6 435:6 435:6 435:6 845:6 845:6 845:6 845:-

800900 800902 800904 800905 800910 800913 800914 800915 800903

8 620:8 620:8 620:8 620:8 620:9 250:9 250:9 250:9 250:-

800120 800122 800124 800125 800130 800133 800134 800135 800123

811 812 813 814 815

1 180:1 180:1 180:1 180:1 180:-

821 822 823 824 825

1 460:1 460:1 460:1 460:1 460:-

pris 3 355:3 875:-

Tvättställ vit Stomme/Vit plåtfront vit Grafitgrå Hallonröd Dimgrön Gul

9 795:9 795:9 795:9 795:9 795:10 700:10 700:10 700:10 700:-

pris 1 950:6 145:-

801 802 803 804 805

990:990:990:990:990:-

I samtliga underdelar består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF.

Style överdel 50, 75, 80, 90, 110 (Färdigmonterad).

50

50

75

80

90

110

överdel Ramspegel 50 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:50 H:70 D:8

överdel Spegelskåp 50 Dörr, LeD-belysning och tvättställsljus LeD, 230 v eluttag B:50 H:70 D:13

överdel Spegel 75 Rund Dolt stämnings och tvättställsljus 2x14 W B:75 H:75 D:5

överdel Ramspegel 80 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:80 H:70 D:8

överdel Spegel 90 Rund Dolt stämnings och tvättställsljus 3x14 W B:90 H:90 D:5

överdel Ramspegel 110 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:110 H:70 D:8

FÄRgVAL (vit stomme). vit. Gråbetsad. Plywood.

Färg vit svart vänsterhängd vit Högerhängd vit vänsterhängd svart Högerhängd svart spegel

Art nr 880600 880603 – – – – –

pris 4 215:4 640:– – – – –

Art nr – – 88541 88540 885431 885430 –

pris – – 4 755:4 755:5 230:5 230:–

Style högskåp (Färdigmonterad).

Art. nr. – – – – – – 70275

pris – – – – – – 3 385:-

Art nr 880900 880903 – – – – –

pris 4 645:5 090:– – – – –

pris – – – – – – 4 015:-

Style högskåp (Färdigmonterad).

Style väggskåp (Färdigmonterad).

Högskåp 40 med träfront Dörr, 4 trähyllor B:40 H:155 D:35

Art. nr. – – – – – – 70295

Väggskåp 40 med träfront Dörr, 2 glashyllor B:40 H:70 D:13

Högskåp 40 för plåtfront Dörr, 4 trähyllor B:40 H:155 D:35

Art nr 880120 880123 – – – – –

pris 5 185:5 430:– – – – –

Style väggskåp (Färdigmonterad). Väggskåp 40 för plåtfront Dörr, 2 glashyllor B:40 H:70 D:13

Ljus ek. svart.

FÄRgVAL (svart stomme). vit. Plywood. Ljus ek. svart.

Stomme/Front Vänsterhängd vit/vit vit/Gråbetsad vit/Plywood vit/Ljus ek vit/svart svart/vit svart/Plywood svart/Ljus ek svart/svart Högerhängd vit/vit vit/Gråbetsad vit/Plywood vit/Ljus ek vit/svart svart/vit svart/Plywood svart/Ljus ek svart/svart

144

Art. nr. 80146 80148 80446 80546 80246 80347 80447 80547 80346

pris 6 060:6 060:6 060:6 060:6 060:6 670:6 670:6 670:6 670:-

80141 80143 80441 80541 80241 80342 80442 80542 80341

6 060:6 060:6 060:6 060:6 060:6 670:6 670:6 670:6 670:-

Stomme/Front Vändbar vit/vit vit/Gråbetsad vit/Plywood vit/Ljus ek vit/svart svart/vit svart/Plywood svart/Ljus ek svart/svart

Art. nr. 88841 88843 888404 888405 888410 888413 888414 888415 888403

pris 2 695:2 695:2 695:2 695:2 695:2 965:2 965:2 965:2 965:-

Stomme/Front vit /vit vändbar vit /vit vänsterhängd vit/vit Högerhängd plåtfront vit Grafitgrå Hallonröd Dimgrön Gul

Art. nr. – 80646 80641 831 832 833 834 835

pris – 6 060:6 060:610:610:610:610:610:-

Art. nr. 888406 – – 841 842 843 844 845

pris 2 695:– – 270:270:270:270:270:-

I samtliga högskåp består grundmaterialet av fuktbeständig MDF.

TiLLVAL. stödben för underdel och högskåp H:35 Ø:11/24 Hylla 40 vit (2st trähyllor) B:40 H:3 D:12 Hylla 40 svart (2st trähyllor) B:40 H:3 D:12 230 v eluttag till nedre låda* elbox till högskåp, tre uttag.

FÄRgVAL (vit stomme med plåtfront). vit. Grafitgrå. Hallonröd.

Art. nr. 888 880 883 47999 72

pris 1 725:850:930:655:210:-

*I underdelar placeras eluttaget i den nedre lådan. Får endast placeras utanför zon 1 och 2. För din säkerhet är samtliga elkomponenter Ce-märkta samt tillstyrkta och kontrollerade av seMkO.

Dimgrön.

Gul.


SvEA.

Svea underdel 70 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

70

underdel tvättställ svea, 3 st lådor. B:70 H:87 D:40/53

Tvättställ svea Classic Ovanpåliggande tvättställ ellipse Bänkskiva Opalsvart granit kvartsgrå granit Massiv ek Stomme/Front vit /vit slät vit /vit ram vit /vit integ hand svart/svart slät svart/svart ram svart/svart integ hand

Art. nr. 4662 –

pris 2 140:–

70

Svea dalstorp underdel 70 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

70

underdel tvättställ Classic, 3 st lådor. B:70 H:87 D:40/50

underdel tvättställ ellipse, 3 st lådor. B:70 H:87 D:40/42

Art. nr. – 9080

Art. nr. – –

pris – 1 405:-

pris – –

2071

1 350:-

– – –

– – –

– – –

– – –

L70-H-B3 L70-H-B5 L70-H-B6

3 450:3 450:3 450:-

314165 314166 314167 316165 316166 316167

11 800:11 800:11 800:11 800:11 800:11 800:-

314265 314266 314267 316265 316266 316267

12 535:12 535:12 535:12 535:12 535:12 535:-

314365 314366 314367 316365 316366 316367

10 650:10 650:10 650:10 650:10 650:10 650:-

70

70

Tvättställ svea Classic Ovanpåliggande tvättställ ellipse Bänkskiva Opalsvart granit kvartsgrå granit Massiv ek Stomme/Front vit / vit Gråbetsad/Gråbetsad

Art. nr. 4662 –

pris 2 140:–

70

underdel dalstorp tvättställ Classic. B:70 H:87 D:40/50

underdel dalstorp tvättställ svea. B:70 H:87 D:40/53

Art. nr. – 9080

underdel dalstorp tvättställ ellipse. B:70 H:87 D:40/42

Art. nr. – –

pris – 1 405:-

pris – –

2071

1 350:-

– – –

– – –

– – –

– – –

L70-H-B3 L70-H-B5 L70-H-B6

3 450:3 450:3 450:-

314467 316467

6 650:6 650:-

314465 316465

7 800:7 800:-

314466 316466

8 535:8 535:-

I samtliga underdelar består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF. tillverkningen av porslinstvättställ är en varsam process och små variationer kan förekomma. räkna därför med en viss måttolerans när du planerar.

Svea överdel 60, 70 (Färdigmonterad). överdel 60 rund spegel. Ø:60 D:5

Färg vit svart Gråbets

Art. nr. 3060 3062 –

pris 1 940:1 940:–

Svea högskåp 40 (Färdigmonterad).

70

70

70

40

40

överdel Svea spegelskåp Lysrörsbelysning 1x13w tvättställsljus 1x8w. B:70 H:72 D:24/13

överdel 70x80 Svea ramspegel med stämningsbelysning 1x14w B:70 H:80 D:5

överdel 70x80 dalstorp ramspegel med stämningsbelysning 2x14w B:70 H:80 D:5

Högskåp 190 Låda och dörr. B:42 H:190 D:41/20

pottskåp 126 Låda och dörr. B:42 H:126 D:41/20

60

Art. nr. 30760 30770 –

pris 7 715:7 715:–

Art. nr. 30850 30860 –

pris 5 560:5 560:–

Art. nr. 30870 – 30880

pris 5 560:– 5 560:-

För din säkerhet är samtliga elkomponenter Ce-märkta samt tillstyrkta och kontrollerade av seMkO.

Handtag till underdel och högskåp. Bygelhandtag 1-pack

Färg tenn Mässing Antik mässing stål Brunt läder svart läder

Art. nr. 71361 71362 – – – –

pris 295:295:– – – –

FÄRgVAL.

Skålhandtag 1-pack

Art. nr. – – 71377 71376 – –

Färg vit/vit slät vit/vit ram vit/vit integ hand svart/svart slät svart/svart ram svart/svart integ hand

pris – – 125:125:– –

Läderhandtag 1-pack

Art. nr. – – – – 71366 71367

pris – – – – 230:230:-

Läderläpp 1-pack

Art. nr. – – – – 71371 71372

pris – – – – 125:125:-

Art. nr. 3144191 3144192 3144193 3164191 3164192 3164193

Art. nr. 3144121 3144122 3144123 3164121 3164122 3164123

pris 7 390:7 390:7 390:7 390:7 390:7 390:-

pris 6 490:6 490:6 490:6 490:6 490:6 490:-

I samtliga högskåp består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor och MDF.

Svea

Svea dalstorp

svart. vit. BÄNkSkiVA

vit.

Bänkskiva i granit. Opalsvart.

Gråbetsad.

Bänkskiva i granit. kvartsgrå.

Bänkskiva i Massiv ek.

TiLLBeHöR. pappershållare B:18 H:3 D:14

Färg vit svart

Art. nr. 46856 46855

pris 415:415:-

Helkroppsspegel vridbar. B:39 H:143 D:5

Art. nr. 46845 46840

pris 2 140:2 140:-

Stege två trähyllor. B:40 H:172 D:35

Art. nr. 46865 46860

pris 2 370:2 370:-

Handdukshängare Femkrok B:40 H:7 D:2

Art. nr. 46815 46835

pris 415:415:-

Hylla 3-fack B:53 H:15 D:15

Art. nr. 31511 31531

pris 1 425:1 425:-

Hylla 5-fack B:87 H:15 D:15

Art. nr. 31512 31532

pris 1 665:1 665:-

Vägglampa B:9 H:23 D:11,5

Art. nr. – 8005

pris – 575:-

145


ClASSiC.

classic underdel 65, 90 (Färdigmonterad inkl. avlopp).

65

Tvättställ vit Stomme/Front vit/vit slät vit/vit ram ek/ek slät ek/ek ram

classic överdel 65, 90 (Färdigmonterad).

90

65

underdel 65 Porslinstvättställ, lådor och vattenlås. B:65 H:64 D:38/50,5

underdel 90 Porslinstvättställ, lådor och vattenlås. B:90 H:64 D:38/50,5

Art. nr. 9080

pris 1 405:-

Art. nr. 9081

pris 2 765:-

25651-0 25652-0 24651-0 24652-0

5 800:6 885:5 800:6 885:-

25904-0 25908-0 24904-0 24908-0

6 765:8 020:6 765:8 020:-

överdel Top-Mirror 65 Lysrörsbelysning 1x13 W. tvättställsljus 1x8 W. B:65 H:70 D:13/17,5

Färg vit ek

Väggskåp Dörr. 2 glashyllor B:40 H:70 D:15

Stomme/Front vit/vit slät vit/vit ram ek/ek slät ek/ek ram

Art. nr. 75404 25407 77404 24407

pris 1 740:2 400:1 740:2 400:-

40

Högskåp Dörr, 2 trähyllor B:40 H:122 D:35

Väggskåp Frostglasdörr. 2 glashyllor B:40 H:70 D:15

Stomme/Front vit/vit slät vit/vit ram ek/ek slät ek/ek ram

pris – 2 715:– 2 715:-

Art. nr. 754053 454053 174056 244053

pris 3 580:4 110:3 580:4 110:-

40

40

40

40

Högskåp 2 Dörrar, 4 trähyllor B:40 H:170 D:35

Högskåp Dörr, låda, 3 trähyllor B:40 H:170 D:35

Högskåp Frostglasdörr, dörr, 4 trähyllor B:40 H:170 D:35

Högskåp Frostglasdörr, låda, 3 trähyllor B:40 H:170 D:35

Art. nr. 754253 454253 174353 244253

pris 5 235:6 160:5 235:6 160:-

Art. nr. 754259 454254 174359 244254

Art. nr. 456650 176650

pris 5 790:5 790:-

Art. nr. 7690 7490

40

Högskåp Frostglasdörr, 2 trähyllor B:40 H:122 D:35

Art. nr. – 454051 – 244051

pris – 4 315:– 4 315:-

Färg krom/128 cc* krom/256 cc Mattkrom/128 cc* Mattkrom/256 cc

Art. nr. 12334 12358 12335 12360

Art. nr. 12338 1315 12339 12356

pris 6 345:7 290:6 345:7 290:-

pris 80:150:80:150:-

*Handtag 128 cc används till högskåp och väggskåp.

146

Art. nr. 459900 179900

pris 7 620:7 620:-

Art. nr. 754257 454255 174257 244255

pris 5 985:6 405:5 985:6 405:-

Art. nr. 754258 454256 174258 244256

pris 7 085:7 495:7 085:7 495:-

pris 4 625:– 4 625:–

40

Högskåp spegeldörr inkl. knopp, 4 trähyllor B:40 H:170 D:35

Art. nr. 754251 – 174351 –

pris 5 775:– 5 775:–

FÄRgVAL.

230 V eluttag till nedre låda

Art. nr. 47999

pris 655:-

eluttaget placeras i underdelens nedre låda. Får endast placeras utanför zon 1 och 2.

Handtag 3

pris 80:150:80:150:-

40

Art. nr. 754252 – 174352 –

Handtag till underdel och högskåp. Handtag 1

pris 4 850:4 850:-

Högskåp Dörr, 4 trähyllor B:40 H:170 D:35

TiLLVAL.

classic högskåp (Färdigmonterad).

Stomme/Front vit/vit slät vit/vit ram ek/ek slät ek/ek ram

90 överdel Top-Line 90 Lysrörsbelysning 1x13 W. tvättställsljus 1x8 W. 230 v eluttag. Inkl. 4 glashyllor och handtag. B:90 H:70 D:14/25

classic högskåp (Färdigmonterad).

40

Art. nr. – 25406 – 24406

pris 4 295:4 295:-

90 överdel Top-Mirror 90 ² Lysrörsbelysning 1x13 W tvättställsljus 1x13 W B:90 H:70 D:13/17,5

För din säkerhet är samtliga elkomponenter Ce-märkta samt tillstyrkta och kontrollerade av seMkO. ² vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -jFB efter artikelnumret Pris: 1 260:-

classic väggskåp (Färdigmonterad).

40

Art. nr. 7665 7465

65 överdel Top-Line 65 ² Lysrörsbelysning 1x13 W. tvättställsljus 1x8 W. B:65 H:70 D:14/25

TiLLVAL.

Art. nr.

tvättkorg till högskåp hög (djup 35) stödben hörn, par elbox till högskåp, tre uttag.

3538 1320 72

pris 590:525:210:-

tillverkningen av porslinstvättställ är en varsam process och små variationer kan förekomma. räkna därför med en viss måttolerans när du planerar. I samtliga underdelar består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor.

vit slät.

vit ram.

ek slät.

ek ram.


EASy.

easy underdel 40, 45, 55, 90. (Färdigmonterad).

45/46

55/56

90/91

Tvättställ 45 med konsol tvättställ 45 i porslin, med konsol inkl. pappersavrivare. B:45/46 H:24 D:20/30

Tvättställ 55 med konsol tvättställ 55 i porslin, med konsol inkl. pappersavrivare. B:55/56 H:24 D:32/45

Tvättställ 90 med konsol tvättställ 90 i porslin, med konsol inkl. pappersavrivare. B:90/91 H:24 D:32/45

Hörn Tvättställ med konsol B:53 H:23 D:26/37

Tvättställ vit Färg konsol vit svart Grafitgrå Hallonröd Dimgrön Gul

Tvättställ vit Stomme/Front vit/vit vit/Grå ek/ek Gråbetsad/Gråbetsad

Art. nr. 2400

pris 1 210:-

Art. nr. 2075

pris 900:-

Art. nr. 2076

pris 1 335:-

Art. nr. 2900

pris 2 325:-

705401 705404 705402 – – –

385:385:385:– – –

70545 70546 705452 705457 705458 705459

425:425:425:425:425:425:-

70555 70556 705552 705557 705558 705559

445:445:445:445:445:445:-

705901 705904 705902 – – –

510:510:510:– – –

40

45/46

underdel 40 tvättställ 40 i porslin med underdel, 1 dörr inkl. handtag. B:40 H:64 D:35

underdel 45 tvättställ 45 i porslin med underdel, 1 dörr inkl. handtag. B:45/46 H:60 D:20/30

Art. nr. 2040

pris 990:-

1542-0 710420 15407 15409

2 130:2 130:2 130:2 130:-

Art. nr. 2075 71041 71042 71047 71049

55/56 underdel 55 tvättställ 55 i porslin med underdel, 2 dörrar inkl. handtag. B:55/56 H:60 D:32/45

55/56

90/91

90/91

underdel 55 med låda tvättställ 55 i porslin, låda, innelåda, vattenlås inkl. handtag B:55/56 H:60 D:32/45

underdel 90 tvättställ 90 i porslin med underdel, 2 dörrar inkl. handtag. B:90/91 H:60 D:32/45

underdel 90 med låda tvättställ 90 i porslin, låda, innelåda, vattenlås inkl. handtag B:90/91 H:60 D:32/45

pris 900:-

Art. nr. 2076

pris 1 335:-

Art. nr. 2076

pris 1 335:-

Art. nr. 2900

pris 2 325:-

Art. nr. 2900

pris 2 325:-

1 350:1 350:1 350:1 350:-

71051 71052 710570 710590

1 905:1 905:1 905:1 905:-

710561 710562 710571 710591

3 035:3 035:3 035:3 035:-

710910 710920 710970 710990

2 385:2 385:2 385:2 385:-

710961 710962 710971 710991

3 910:3 910:3 910:3 910:-

easy överdel 45, 55, 75, 90 (Färdigmonterad)

Färg vit Gråbetsad ek spegel

34

45

45

55

55

55

55

överdel Hörnskåp spegelskåp med lysrör 1x14W B:34 H:70 D:24/12

överdel Spegel 45 spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W B:45 H:70 D:4

överdel Spegel 45 spegel med lysrörsbelysning 1x13 W B:45 H:70 D:14

överdel Spegel 55 spegel med lysrörsbelysning 1x13 W B:55 H:70 D:14

överdel Spegelskåp 55 spegelskåp med skjutspeglar, 2 sidoljus lysrör 2x14W B:55 H:62 D:12,5

överdel Spegel 55 spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W B:55 H:70 D:4

överdel Ny-Line 55 ² Halogenbelysning 2x10 W. tvättställsljus 2x10 W. 230 v eluttag B:55 H:70 D:13,5/25

Art. nr. – – – 70245

Art. nr. 70346 – –

Art. nr. 7040 – –

pris 2 415:– –

75

90

överdel Spegel 75 Rund Dolt stämnings och tvättställsljus 2x14 W B:75 H:75 D:5

Färg vit Gråbetsad ek spegel

Art. nr. – – – 70275

pris – – – 2 030:-

pris – – – 3 385:-

Art. nr. 70356 – –

90

överdel Spegel 90 Dolt stämnings och tvättställsljus 2x14 W B:90 H:70 D:5

Art. nr. – – – 70290

pris 1 650:– –

pris – – – 3 065:-

90

överdel Spegel 90 Rund Dolt stämnings och tvättställsljus 3x14 W B:90 H:90 D:5

Art. nr. – – – 70295

pris 1 650:– –

pris – – – 4 015:-

pris 3 030:– –

Art. nr. – – – 70255

pris – – – 2 030:-

Art. nr. 14-2 16 17

pris 3 465:3 465:3 465:-

90

överdel Top-Mirror 90 ² Lysrörsbelysning 1x13 W och tvättställsljus 1x13 W. 230 v eluttag. B:90 H:70 D:13/17,5

Art. nr. 7690 – 7490

Art. nr. 70455 – –

pris 4 850:– 4 850:-

För din säkerhet är samtliga elkomponenter Ce-märkta samt tillstyrkta och kontrollerade av seMkO. ¹ vid beställning av förstoringsspegel lägg till -F efter artikelnumret Pris: 580:² vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -jFB efter artikelnumret Pris: 1 260:¹² vid beställning av både jordfelsbrytare och förstoringsspegel lägg till -jFB-F efter artikelnumret Pris: 1 840:-

överdel d-light 90 ¹² Lysrörsbelysning 1x21 W och tvättställsljus 1x21 W. 230 v eluttag B:90 H:77 D:10

Art. nr. 7211090 7511090 7311090

pris 6 980:7 295:7 295:-

TiLLVAL. vattenlås inkl slang vattenlås för avlopp i vägg krom. vattenlås för avlopp i golv krom. stödben hörn, par

Art. nr.

pris

8989 99026 99027 1320

200:995:1 255:525:-

147


EASy.

easy högskåp, väggskåp (Färdigmonterad)

30

Färg vit/Frostglas vit/vit vit/Grå ek/ek ek/Frostglas Gråbetsad/Gråbetsad Gråbetsad/Frostglas

30

30

Väggskåp 70x30x15 inkl dörr, 2 hyllor och handtag B:30 H:70 D:15

Väggskåp 70x30x15 inkl dörr, 2 hyllor B:30 H:70 D:15

Art. nr. – 712741 712745 712771 – 712791 –

Art. nr. 712740 – – – 712770 – 712790

pris – 1 335:1 335:1 335:– 1 335:–

pris 1 825:– – – 1 825:– 1 825:-

30

Högskåp 122x30x20 inkl dörr, 2 trähyllor och handtag B:30 H:122 D:20

Art. nr. – 711301 711302 712171 – 712191 –

pris – 2 825:2 825:2 825:– 2 825:–

easy högskåp,(Färdigmonterad)

Färg vit/Frostglas vit/spegel vit/vit vit/Grå ek/ek ek/Frostglas ek/spegel Gråbetsad/Gråbetsad Gråbetsad/Frostglas Gråbetsad/spegel

30

30

Högskåp 170x30x20 inkl dörr, 4 trähyllor B:30 H:170 D:20

Högskåp 170x30x35 inkl dörr, 4 trähyllor och handtag B:30 H:170 D:35

Högskåp 170x30x35 inkl dörr, 4 trähyllor B:30 H:170 D:35

pris 3 945:3 945:– – – 3 945:3 945:– 3 945:3 945:-

Art. nr. – – 711331 711332 717071 – – 717091 – –

Art. nr. – 711311 711312 712271 – 712291 –

pris – 2 825:2 825:2 825:– 2 825:–

30

30

Högskåp 124x30x20 inkl dörr, 2 trähyllor B:30 H:124 D:20

Högskåp 124x30x35 inkl dörr, 2 trähyllor B:30 H:124 D:35

Art. nr. 712210 – – – 712170 – 712190

Art. nr. 712250 – – – 712270 – 712290

pris 3 390:– – – 3 390:– 3 390:-

pris 3 390:– – – 3 390:– 3 390:-

Högskåp 170x30x20 inkl dörr, 4 trähyllor och handtag B:30 H:170 D:20

Art. nr. – 711321 711322 716971 – 716991 –

pris – 3 670:3 670:3 670:– 3 670:–

FÄRgVAL.

30

Art. nr. 712690 712699 – – – 716970 716979 – 716990 716999

30

Högskåp 122x30x35 inkl dörr, 2 trähyllor och handtag B:30 H:122 D:35

pris – – 3 670:3 670:3 670:– – 3 670:– –

Art. nr. 712700 712709 – – – 717070 717079 – 717090 717099

pris 3 945:3 945:– – – 3 945:3 945:– 3 945:3 945:-

Färgval (färgad front med vit stomme).

Färgval (både front och stomme).

Färgval (konsol hörn, 45, 55 och 90).

Färgval (konsol 45 och 55).

Grå.

Gråbetsad.

svart.

Hallonröd.

vit.

ek.

Grafitgrå.

Dimgrön.

vit.

Gul.

easys stommar är alltid vita (gäller ej ek och gråbetsad). I samtliga underdelar består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF.

en kromad avlopssats för konsol och vägghängda tvättställ. Finns för avlopp i vägg art. nr. 99026. 995:och golv art. nr. 99027. 1 255:-

TiLLVAL. tvättkorg till högskåp (djup 35) stödben hörn, par elbox till högskåp, tre uttag. vattenlås inkl slang

148

Art. nr. 3539 1320 72 8989

pris 590:525:210:200:-

konsolen fungerar också som pappershållare.

som tillval till högskåpen finns en elbox med 3 eluttag (230v).

tvättkorgen är ett annat praktiskt tillval för högskåp med 35 cm djup.


öVeRdeLAR.

Färg vit svart vit / Höger vit / vänster Ljus ek / Höger Ljus ek / vänster svart ek / Höger svart ek / vänster Matt anod spegel

Färg vit ek Gråbetsad svart vit / Höger vit / vänster svart / Höger svart / vänster Matt anod spegel

Färg vit Ljus ek Gråbetsad svart ek svart Matt anod spegel

34

40

40

40

40

45

45

överdel Hörnskåp spegelskåp med lysrör 1x14W B:34 H:70 D:24/12

överdel Spegel 40 Lysrörsbelysning 1x8w tvättställsljus 1x8w B:40 H:84 D:7

överdel Spegel 40 Halogenbelysning 1x20W, tvättställsljus halogen 2x12 W. B:40 H:84 D:16

överdel d-light 40 ¹² Lysrörsbelysning 1x8w tvättställsljus 1x8w B:40 H:77 D:10

Top-Mirror Halogenbelysning 2x10 W. tvättställsljus 2x10 W. 230 v eluttag B:40 H:80 D:12,5/17,5

överdel Spegel 45 spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W B:45 H:70 D:4

överdel Spegel 45 spegel med lysrörsbelysning 1x13 W B:45 H:70 D:14

Art. nr. 7040 – – – – – – – –

Art. nr. 8111040 8112040 – – – – – – 8110040

pris 2 415:– – – – – – – –

pris 3 590:3 590:– – – – – – 3 590:-

Art. nr. – – – – – – – – 814045

pris – – – – – – – – 3 190:-

Art. nr. – – 7211040 7211041 7611040 7611041 7711040 7711041 –

pris – – 4 780:4 780:4 995:4 995:5 165:5 165:–

Art nr 8741-2 – – – – – – – –

pris 3 000:– – – – – – – –

Art. nr. – – – – – – – – – 70245

pris – – – – – – – – – 2 030:-

Art. nr. 70346 – – – – – – – –

pris 1 650:– – – – – – – –

50

50

55

55

55

55

60

överdel Ramspegel 50 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:50 H:70 D:8

överdel Spegelskåp 50 Dörr, LeD-belysning och tvättställsljus LeD, 230 v eluttag B:50 H:70 D:13

överdel Spegel 55 spegel med lysrörsbelysning 1x13 W B:55 H:70 D:14

överdel Spegel 55 spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W B:55 H:70 D:4

överdel Spegelskåp 55 spegelskåp med skjutspeglar, 2 sidoljus lysrör 2x14W B:55 H:62 D:12,5

överdel Ny-Line 55 ² Halogenbelysning 2x10 W. tvättställsljus 2x10 W. 230 v eluttag B:55 H:70 D:13,5/25

överdel Spegel 60 Lysrörsbelysning 1x13 W tvättställsljus 1x8 W B:60 H:84 D:7

Art. nr. – – – – – – – – – 70255

Art. nr. 70455 – – – – – – – –

Art nr 880600 – – 880603 – – – – –

pris 4 215:– – 4 640:– – – – –

Art nr – – – – 88540 88541 885430 885431 –

pris – – – – 4 755:4 755:5 230:5 230:–

Art. nr. 70356 – – – – – – – –

pris 1 650:– – – – – – – –

pris – – – – – – – – – 2 030:-

pris 3 030:– – – – – – – –

Art. nr. 14-2 17 16 – – – – – –

pris 3 465:3 465:3 465:– – – – – –

Art. nr. 8111060 – – 8112060 – – – – 8110060

pris 3 590:– – 3 590:– – – – 3 590:-

60

60

60

60

60

60

60

överdel Spegel 60 Dolt stämnings och tvättställsljus 2x8 W B:60 H:70 D:5

överdel Spegel 60 Halogenbelysning 1x20W tvättställsljus halogen 2x12 W B:60 H:84 D:16

överdel Spegel 60 spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W B:60 H:70 D:4

överdel 60 rund spegel. Ø:60 D:5

överdel d-light 60¹² Lysrörsbelysning 1x14 W och tvättställsljus 1x14 W. 230 v eluttag B:60 H:77 D:10

överdel Top-Line 60 ¹² Lysrörsbelysning 1x13w tvättställsljus 1x8w B:60 H:70 D:14/19

överdel Top-Line 60 Led ¹² Övre ljuskälla LeD: 1x1540 lm undre ljuskälla LeD: 1x349 lm systemeffekt: 18,8 w B:60 H:70 D:14/19

Art. nr. – – – – – – 70260

pris – – – – – – 2 745:-

Art. nr. – – – – – 81060 –

pris – – – – – 3 190:–

Art nr – – – – – – 702060

pris – – – – – – 2 130:-

Art. nr. 3060 – – – 3062 – –

pris 1 940:– – – 1 940:– –

Art nr 7211060 7611060

pris 5 730:5 960:-

7711060 – – –

6 190:– – –

Art. nr. 450600 430600 – 480600 – – –

pris 5 425:5 755:– 5 995:– – –

Art. nr. 455600 435600 – 485600 – – –

pris 6 625:6 955:– 7 195:– – –

¹ vid beställning av förstoringsspegel lägg till -F efter artikelnumret Pris: 580:² vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -jFB efter artikelnumret Pris: 1 260:¹² vid beställning av både jordfelsbrytare och förstoringsspegel lägg till -jFB-F efter artikelnumret Pris: 1 840:-

149


öVeRdeLAR

Färg vit ek Ljus ek Gråbetsad svart spegel

65

65

70

70

70

70

70

överdel Top-Mirror 65 Lysrörsbelysning 1x13 W. tvättställsljus 1x8 W. B:65 H:70 D:13/17,5

överdel Top-Line 65 ² Lysrörsbelysning 1x13 W. tvättställsljus 1x8 W. B:65 H:70 D:14/25

överdel Top-Mirror 70, joy Lysrörsbelysning 14 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x14 W. B:70 H:70 D:18

överdel Ramspegel 70 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:70 H:70 D:8

överdel 70 spegel med runda hörn. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x14W. B:70 H:70 D:5

överdel 70x80 Svea ramspegel med stämningsbelysning 1x14w B:70 H:80 D:5

överdel 70x80 dalstorp ramspegel med stämningsbelysning 2x14w B:70 H:80 D:5

Art. nr. 7665 7465 – – –

pris 4 295:4 295:– – –

Art. nr. 456650 176650 – – –

pris 5 790:5 790:– – –

70

75

överdel Svea spegelskåp Lysrörsbelysning 1x13w tvättställsljus 1x8w. B:70 H:72 D:24/13

Färg vit Ljus ek Gråbetsad svart svart ek Matt anod spegel

Art. nr. 30760 – – 30770 – – –

pris 7 715:– – 7 715:– – –

80

Färg vit Ljus ek svart svart ek Matt anod

150

pris 4 925:– 4 925:– 4 925:-

Art. nr. – – – – – 5407

80

pris – – – – – 3 455:-

Art. nr. 30850 – – – 30860

80

pris 5 560:– – – 5 560:-

överdel d-light 80 ¹² Lysrörsbelysning 1x14w tvättställsljus 1x14w B:80 H:77 D:10

Art. nr. – – – – – – 70275

Art nr 880900 – – 880903 – – –

Art. nr. – – – – – 818045 –

Art. nr. 8111080 – – 8112080

pris 4 390:– – 4 390:-

Art. nr. 7211080 7611080 –

pris 6 695:6 965:–

8110080 –

4 390:–

7711080 – –

7 230:– –

Art. nr. – – – – – – – 70295

pris – – – – – – – 4 015:-

pris 4 645:– – 5 090:– – –

pris – – – – – 3 990:–

pris 5 560:– – 5 560:–

80

överdel Spegel 80 Lysrörsbelysning 1x14w tvättställsljus 1x14w B:80 H:84 D:7

pris – – – – – – 3 385:-

Art. nr. 30870 – – 30880 –

80

överdel Spegel 80 Halogenbelysning 2x20W tvättställsljus halogen 2x12 W B:80 H:84 D:16

90

pris 7 595:– 7 975:– – 8 360:–

Art. nr. 51107 – 51207 – 51307

överdel Ramspegel 80 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:80 H:70 D:8

80

Art. nr. 455800 – 435800 – – 485800 –

pris 5 870:– 5 870:– 5 870:-

överdel Spegel 75 Rund Dolt stämnings och tvättställsljus 2x14 W B:75 H:75 D:5

överdel Top-Line 80 Led ¹² överdel Spegel 90 Rund Dolt stämnings och tvättÖvre ljuskälla LeD: ställsljus 3x14 W 1x1540 lm B:90 H:90 D:5 undre ljuskälla LeD: 1x349 lm systemeffekt: 18,8 w B:80 H:70 D:14/19

Färg vit ek Ljus ek Gråbetsad svart svart ek Matt anod spegel

Art. nr. 47107 – 47407 – 47307

överdel Top-Line 80 ¹² Lysrörsbelysning 1x13w tvättställsljus 1x8w B:80 H:70 D:14/19

Art. nr. 450800 430800 – – 480800 – –

pris 6 395:6 775:– – 7 160:– –

90

90

90

90

100

överdel Spegel 90 Dolt stämnings och tvättställsljus 2x14 W B:90 H:70 D:5

överdel d-light 90 ¹² Lysrörsbelysning 1x21 W tvättställsljus 1x21 W B:90 H:77 D:10

överdel Top-Mirror 90 ² Lysrörsbelysning 1x13 W tvättställsljus 1x13 W B:90 H:70 D:13/17,5

överdel Top-Line 90 2 Lysrörsbelysning 1x13 W. tvättställsljus 1x8 W. 230 v eluttag. Inkl 4 glashyllor och handtag. B:90 H:70 D:14/25

överdel Spegel 100 Halogenbelysning 2x20W tvättställsljus halogen 2x12 W B:100 H:84 D:16

Art. nr. – – – – – – – 70290

pris – – – – – – – 3 065:-

Art. nr. 7211090 7311090 – 7511090 – – –

pris 6 980:7 295:– 7 295:– – –

Art. nr. 7690 7490 – – – – –

pris 4 850:4 850:– – – – –

Art. nr. 459900 179900 – – – – –

pris 7 620:7 620:– – – – –

Art. nr. – – – – – – 810045

pris – – – – – – 3 990:-

100

100

100

100

105

105

105

överdel Spegel 100 Lysrörsbelysning 1x14w tvättställsljus 1x14w B:100 H:84 D:7

överdel d-light 100 ¹² Lysrörsbelysning 1x21w tvättställsljus 1x21w B:100 H:77 D:10

överdel Top-Line 100 ¹² Lysrörsbelysning 1x13w tvättställsljus 1x8w B:100 H:70 D:14/19

överdelTop-Line 100 Led ¹² Övre ljuskälla LeD: 1x1540 lm undre ljuskälla LeD: 1x349 lm systemeffekt: 18,8 w B:100 H:70 D:14/19

överdel 105 höger top-Mirror. spegelljus lysrör 21 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x21 W. B:105 H:70 D:18

överdel 105 vänster top-Mirror. spegelljus lysrör 21 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x21 W. B:105 H:70 D:18

överdel 105 ramspegel 105 LeDbelysning och tvättställsljus LeD B:105 H:70 D:8

Art. nr. 72110100 76110100 – 77110100 –

Art. nr. 450100 430100 – 480100 –

Art. nr. 47110 47410 47310 – –

Art. nr. 47111 47411 47311 – –

Art. nr. 8111100 – 8112100 – 8110100

pris 4 390:– 4 390:–– 4 390:-

pris 7 235:7 595:– 7 955:–

pris 6 975:7 670:– 7 950:–

Art. nr. 455100 435100 – 485100 –

pris 8 175:8 870:– 9 150:–

pris 7 235:7 235:7 235:– –

pris 7 235:7 235:7 235:– –

Art. nr. 51110 51210 51310 – –

pris 5 450:5 450:5 450:– –


öVeRdeLAR.

Färg vit Ljus ek svart svart ek Matt anod spegel

Färg vit Ljus ek svart svart ek Matt anod spegel

105

110

120

120

överdel 105 spegel med runda hörn. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x21W. B:105 H:70 D:5

överdel Ramspegel 110 LeD-belysning och tvättställsljus LeD B:110 H:70 D:8

överdel Spegel 120 Halogenljus 2x20 W, tvättställsljus halogen 2x10 W. B:120 H:84 D:16

överdel Spegel 120 Lysrörsbelysning 1x21w tvättställsljus 1x21w B:120 H:84 D:7

överdel Top-Line 120 ¹² överdel Top-Line 120 Led ¹² Lysrörsbelysning 2x13w Övre ljuskälla LeD: 2x1540 lm tvättställsljus 2x8w undre ljuskälla LeD: B:120 H:70 D:14/19 2x349 lm systemeffekt: 37,6 w B:120 H:70 D:14/19

Art. nr. – – – – 8112045

Art. nr. 8111120 – 8112120

pris 4 990:– 4 990:-

8110120

4 990:-

Art. nr. 450120 430120 – 480120 –

Art. nr. – – – – – 5410

pris – – – – – 4 220:-

Art nr 880120 – 880123 – –

pris 5 185:– 5 430:– –

pris – – – – 4 690:-

120

140

140

140

140

överdel 140 rampspegel 140 LeDbelysning och tvättställsljus LeD B:140 H:70 D:8

överdel 140 spegel med runda hörn. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x28W. B:140 H:70 D:5

överdel Spegel 140 Halogenljus 2x20 W, tvättställsljus halogen 4x12 W. B:140 H:84 D:16

överdel Spegel 140 Lysrörsbelysning 1x28w tvättställsljus 1x28w B:140 H:84 D:7

Art. nr. 51114 51214 51314 – –

pris 5 870:5 870:5 870:– –

Art. nr. – – – – – 5414

pris – – – – – 4 545:-

Art. nr. – – – – 8114045

pris – – – – 4 690:-

Art. nr. 8111140 – 8112140 – 8110140

120

pris 8 980:9 250:– 9 520:–

Art. nr. 455120 435120

pris 10 780:11 050:-

485120 –

11 320:–

140

pris 4 990:– 4 990:– 4 990:-

140 överdel 140 joy top-Mirror. spegelljus lysrör 28 W. Dolt stämnings- och tvättställsljus 2x28 W. B:140 H:70 D:18

Art. nr. 47114 47414 47314 – –

pris 8 285:8 285:8 285:– –

140

överdel Top-Line 140 ¹² överdel Top-Line 140 Led ¹² Lysrörsbelysning 2x13w Övre ljuskälla LeD: 2x1540 lm tvättställsljus 2x8w undre ljuskälla LeD: B:140 H:70 D:14/19 2x349 lm systemeffekt: 37,6 w B:140 H:70 D:14/19

Art. nr. 450140 430140 – 480140 –

pris 9 430:9 690:– 9 890:–

Art. nr. 455140 435140 – 485140 –

pris 11 230:11 490:– 11 690:–

¹ vid beställning av förstoringsspegel lägg till -F efter artikelnumret Pris: 580:² vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -jFB efter artikelnumret Pris: 1 260:¹² vid beställning av både jordfelsbrytare och förstoringsspegel lägg till -jFB-F efter artikelnumret Pris: 1 840:-

SpegeLSkåp. Spegelskåp paket.

Spegelskåp moduler.

5

30

30

50

60

35

Belysning 5 Lysrörsbelysning 14W B:5 H:65 D:18

Skåp 30 väggskåp 30 spegelskåp 30 B:30 H:65 D:13

Skåp 30 dörr spegelskåp 30, 230 v eluttag, en spegeldörr B:30 H:65 D:15

Skåp 50 dörr spegelskåp 50, 230 v eluttag, en spegeldörr B:50 H:65 D:15

Skåp 60 dörr spegelskåp 60, 230 v eluttag, två spegeldörrar B:60 H:65 D:15

Skåp 35 spegelskåp 35 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, en spegeldörr B:35 H:65 D:15/18

Art. nr. 707

pris 1 145:-

Art. nr. 70700

pris 1 100:-

Art. nr. 70730

pris 1 715:-

Art. nr. 70750

pris 1 715:-

Art. nr. 70760

pris 1 965:-

Art. nr. 707350

pris 2 860:-

Spegelskåp paket.

40

55

60

65

70

90

90

Skåp 40 spegelskåp 40 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, en spegeldörr B:40 H:65 D:15/18

Skåp 55 spegelskåp 55 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, en spegeldörr B:55 H:65 D:15/18

Skåp 60 spegelskåp 60 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, en spegeldörr B:60 H:65 D:15/18

Skåp 65 spegelskåp 65 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, två spegeldörrar B:65 H:65 D:15/18

Skåp 70 spegelskåp 70 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, två spegeldörrar B:70 H:65 D:15/18

Skåp 90 spegelskåp 90 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, två spegeldörrar B:90 H:65 D:15/18

Skåp 90 spegelskåp 90 inkl lysrörsbelysning, 230 v eluttag, en spegeldörr B:90 H:65 D:13/15/18

Art. nr. 707400

Art. nr. 707550

Art. nr. 707600

pris 4 005:-

pris 2 860:-

pris 4 005:-

Art. nr. 707650

pris 3 110:-

Art. nr. 707700

pris 4 255:-

Art. nr. 707900

pris 5 720:-

Art. nr. 707910

pris 5 105:-

151


SpegeLSkåp.

Färg vit svart Grafitgrå Hallonröd Dimgrön Gul

45

60

55

65

överdel Holger skåp i plåt med förvaring. utvikbar dörr (svängel). tre hyllor. B:45 H:60 D:12

överdel jenny skåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). två hyllor. spegel Ø:60 skåp B:35 H:43 D:8

överdel Sally skåp i trä/plåt med förvaring, spegeldörr. två hyllor invändigt. B:55 H:63 D:12,5

överdel pixi spegelskåp i plåt och trä med integrerad lysrörsbelysning 1x14W. två glashyllor. B:65 H:63 D:13,5

Art. nr. 3310 3311 3312 3313 3314 3315

pris 2 390:2 590:2 590:2 590:2 590:2 590:-

Art. nr. 3320 3321 3322 3323 3324 3325

Art. nr. 334010 334020 334030 334040

Lådinsats vit svart Grafitgrå röd

pris 2 590:2 790:2 790:2 790:2 790:2 790:-

pris 3 190:3 190:3 190:3 190:-

Art. nr. 3300 3302 3304

dörr vit Gråbetsad Ljus ek

Alltid vitt skåp.

pris 3 790:3 990:3 990:-

För din säkerhet är samtliga elkomponenter Ce-märkta samt tillstyrkta och kontrollerade av seMkO.

Alltid vit stomme.

överdel skåp.

34

36,5

40

40

easy Hörnskåp spegelskåp med lysrör 1x14W B:34 H:70 D:24/12

Medicinskåp 36,5 Barnsäkert skåp, två hyllor, två nycklar. B:36,5 H:50 D:16

överdel Birdie metall utan belysning. B:40 H:70 D:13,5

Ny-50 Spegelskåp 39,5 spegelskåp med utvikbar spegeldörr. B:40 H:50 D:14.

>>

Belysning med glödlampor (elanslutning i centrum, klass 1, IP 21). Bredd 2x40 W pris

40

utan eluttag 47 630:-

230 V Höger 230 V Vänster exkl. jFB* exkl. jFB* Art. nr. 7040

pris 2 415:-

Art. nr. 38

pris 805:-

Art. nr. 320

pris 1 175:-

Art. nr. 310

2x40 W pris

pris 805:-

55

55

55

överdel Ny-Line 55 utan belysning B:55 H:63 D:12,5

överdel eagle metall utan belysning. B:55 H:70 D:14,5

>>

Belysning med lysrör 55 (elanslutning i centrum, klass 1, ip 21 eller ip 44). Bredd ip 21

2x15 W pris

55

Bredd ip 44 Art. nr. 339

pris 1 075:-

Art. nr. 4-2

pris 1 675:-

Art. nr. 325

pris 1 985:-

2x15 W pris

55

60

60

A60 utan belysning. B:60 H:52 D:12,5

överdel Ny-Line 60 utan belysning. B:60 H:63 D:12,5

230 V Vänster exkl. jFB*

34625-2 1 240:-

34626-2 1 240:-

utan eluttag ip 44

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

345-2 1 580:-

34525 1 785:-

34526 1 785:-

34535 2 710:-

34536 2 710:-

346-2 1 035:-

230 V Höger inkl. jFB 34635-2 2 165:-

230 V Vänster inkl. jFB 34636-2 2 165:-

Belysning med lysrör 60 (elanslutning i centrum, klass 1, ip 21 eller ip 44).

>>

Bredd ip 21 2x15 W pris

60

Bredd ip 44 pris 875:-

230 V Höger exkl. jFB*

utan eluttag

* skall monteras över jordfelsbrytare

Spegelskåp utan belysning 60.

Art. nr. 7000

4726 870:-

* skall monteras över jordfelsbrytare

Spegelskåp utan belysning 55. i:et metall 55 utan belysning. B:55 H:70 D:12,5

4725 870:-

Art. nr. 7007-2

2x15 W pris

pris 1 530:-

60

230 V Höger exkl. jFB*

230 V Vänster exkl. jFB*

230 V Höger inkl. jFB

230 V Vänster inkl. jFB

74025-2 1 275:-

74026-2 1 275:-

74035-2 2 390:-

74036-2 2 390:-

utan eluttag ip 44

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

744-2 1 625:-

74425 1 820:-

74426 1 820:-

74435 2 975:-

74436 2 975:-

utan eluttag 740-2 1 080:-

* skall monteras över jordfelsbrytare

Spegelskåp utan belysning 65.

65

65

65

Tvilling 1 metall utan belysning. B:65 H:39,5 D:12,5

Tvilling 1 trä utan belysning. B:65 H:52,5 D:12,5

överdel Ny-Line 65 utan belysning. B:65 H:63 D:12,5

>>

Belysning med lysrör 65 (elanslutning i centrum, klass 1, ip 21 eller ip 44). Bredd ip 21

2x18 W pris

65

Bredd ip 44 Art. nr. 13

152

pris 840:-

Art. nr. 9

pris 1 370:-

Art. nr. 5-2

pris 2 035:-

2x18 W pris

65

230 V Höger exkl. jFB*

230 V Vänster exkl. jFB*

230 V Höger inkl. jFB

230 V Vänster inkl. jFB

22025-2 1 275:-

22026-2 1 275:-

22035-2 2 430:-

22036 2 430:-

utan eluttag ip 44

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

206-2 1 625:-

20625 1 820:-

20626 1 820:-

20635 2 975:-

20636 2 975:-

utan eluttag 200-2 1 080:-

* skall monteras över jordfelsbrytare


HAndduksTorkAr.

Handdukstork Zaga

Elhanddukstork Eldo 100 W.

Krom

Bredd

Höjd

Art. nr.

Pris

55

87

55870

3 060:-

Krom

Med allpolig strömbrytare.

Svart

Bredd

Höjd

Art. nr.

50

100

50020

Pris Krom

3 990:-

Handdukstork vento Svart Krom Svart Krom

Höjd

Art. nr.

Pris

55 55 55 55

80 80 120 120

50041 50040 50031 50030

3 790:4 190:4 590:5 490:-

Krom

Handdukstork Bas Vit

Krom

Höjd 69 100 142 142 69 100 142 142

Bredd 29

Höjd 120

Bredd 50 50

Höjd 100 140

Färg Svart Krom

Art. nr. 54301

Pris 1 565:-

Pris 2 950:4 745:2 460:3 980:-

Art. nr. 50060

Pris 5 580:-

Art. nr. 50012-02 50013-02

Pris 4 700:5 585:-

Art. nr. 50018 50019

Pris 4 390:4 890:-

Art. nr. 56802-02 56800-02

Pris 3 290:3 990:-

Handdukstork Prio Art. nr. 55690-02 55100-02 56200-02 56300-02 55699-02 55109-02 56209-02 56309-02

Pris 2 190:2 990:3 190:2 390:3 790:4 590:5 490:4 990:-

Krom

Bredd 53 53

Höjd 78,5 119,5

Handdukstork Easy Krom

Bredd 50 50

Höjd 80 140

ElPATron ocH vEnTil. Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning.

Art. nr. 55108-02 55260-02 57108-02 57260-02

Handdukstork Thor

Bredd

Bredd 50 50 50 37 50 50 50 37

Höjd 120 120 120 120

Handdukstork Zanto

Handdukstork verona Krom

Bredd 10,8 26 10,8 26

Elpatron KTX 300W Med synlig anslutning.

Art. nr.

Pris

54071

1 980:-

Ventil

Elpatron 300W KTX Dold anslutning, allpolig strömbrytare

Art. nr. 54091

Pris 2 310:-

Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning. Snabbtorkningsfunktion

Art. nr. 54082 54081

Pris 1 980:1 980:-

Wc. Wc 9082.

Wc 9085.

med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

s-vattenlås Standard Sits med dämpning Svart sits med dämpning

s-vattenlås Standard Sits med dämpning Svart sits med dämpning

Art. nr. 9082 9082-01 9082-51

Pris 3 460:3 770:3 905:-

Art. nr. 9085 9085-01 9085-51

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC

Färg Krom Rostfritt

Art. nr. 54080

Pris 1 340:-

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC

Art. nr. 54060

TillvAl.

Art. nr.

Kottlerskruv för reglad gipsvägg

99242

Pris 890:Pris 365:-

Pris 3 460:3 770:3 905:-

153


BAdkAr Av gjuTmArmor. Badkar r158. Grundval Pris

Standard 11 460:-

Bräddavlopp 13 320:-

Belysning 15 780:-

= Ingår

= Tillval - = Icke valbar

Jetsystem 1* 27 670:-

Jetsystem 2* 37 010:-

Kudde Bräddavlopp Bottenventil inkl bräddavlopp Ljusterapi *

2 765:-

Sidomassage 6 jets Ryggmassage 6 minijets Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 225 l Tillval blandare Smile 4 700:Love Me 9 540:Hey Joe 7 510:Belmondo 8 260:Only One 8 105:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 101.

Fotmassage 4 minijets

2 365:-

Bottenmassage 8 vattenjets

3 735:-

3 735:-

Massageprogram

(2-5)

(6-9)

Värmare 3kW *

3 440:-

Pumpstyrning

8 360:-

Kontrollpanel LCD kontrollpanel Front (nisch) 2 190:-

Front Vit Front Gavel

2 890:-

Front + Gavel Vit

Badkar oval 158.

= Ingår

Grundval Pris

= Tillval - = Icke valbar

Vit Standard 21 275:-

Vit Bräddavlopp 24 785:-

Svart/Vit Standard 27 500:-

Svart/Vit Bräddavlopp 29 425:-

Standard 29 980:-

Bräddavlopp 31 830:-

Belysning 34 300:-

Bottensystem 41 180:-

* Jetsystem 1 eller Jetsystem 2? R158 och R180 kan levereras med två olika sorters jetsystem. Tänk på att pumpstyrningen (som bl.a. ger tyst massage) och touchpanelen med LCD-skärm endast finns i Jetsystem 2. * Värmare. Ser till att hålla vattnets temperatur konstant i badet. Värmaren är förinställd på 37 °C. I Jetsystem 2 kan du styra värmaren manuellt för varmare eller kallare temperaturer. * Ljusterapi. Jetsystem 1: 5 ljusprogram. Jetsystem 2: 12 ljusprogram.

Kudde Bräddavlopp

Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 275 l

Badkar oval 158 blandartorn. Grundval Pris Kudde Blandartorn Bräddavlopp Bottenventil inkl bräddavlopp* Ljusterapi*

2 765:-

Bottenmassage 8 vattenjets* Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 275 l

Badkar square 158.

= Ingår Grundval Pris

= Tillval - = Icke valbar Standard 9 990:-

Tillval blandare Splash 3 620:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 103. Badkarskudde Oval svart 725:Badkarskudde Vanilla svart 725:-

Baddjup: 48 cm Badvattenvolym: 180 l

Badkar Q159.

= Ingår

Grundval Pris

Vit Standard 20 990:-

Vit Bräddavlopp 24 290:-

Svart/Vit Standard 25 990:-

= Tillval - = Icke valbar Svart/Vit Bräddavlopp 28 590:-

Tillval Badkarskudde Oval svart 725:Badkarskudde Vanilla svart 725:-

Bräddavlopp

Baddjup: 45 cm Badvattenvolym: 240 l

Badkar round 160.

= Ingår Grundval Pris

Standard 30 210:-

Bräddavlopp 31 185:-

Belysning 33 650:-

= Tillval - = Icke valbar Bottensystem 40 530:-

Kudde x2 Bräddavlopp Bottenventil inkl bräddavlopp* Ljusterapi* Bottenmassage 12 vattenjets* Baddjup: 50 cm Badvattenvolym: 350 l

154

2 765:-

Tillval blandare Smile 4 700:Love Me 9 540:Hey Joe 7 510:Belmondo 8 260:Only One 8 105:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 103.


Badkar, scarlett

= Ingår

Grundval Pris

Vit Standard 12 990:-

= Tillval - = Icke valbar Svart/Vit Standard 15 990:-

Tillval Badkarskudde Oval svart 725:Badkarskudde Vanilla svart 725:-

Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 160 l

Badkar oval 170.

= Ingår

Grundval Pris

Vit Standard 21 275:-

Vit Bräddavlopp 24 785:-

Svart/Vit Standard 27 500:-

= Tillval - = Icke valbar Svart/Vit Bräddavlopp 29 425:-

Kudde Bräddavlopp i krom

*Bottenventilen. styr du via en touchknapp. Elektroniken hjälper även till att skapa ett säkert och pålitligt överfyllnadsskydd via en nivåsensor.

Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 300 l

Badkar oval 170 inkl blandartorn Grundval Pris

*Ljusterapi. Förstärk upplevelsen med ljus i flera olika färger. LEDlampan i systemet ser till att spara energi. I Oval 170, Oval 158 samt Round 160 finns 5 olika program.

Standard 29 980:-

Bräddavlopp 31 830:-

Belysning 34 300:-

Bottensystem 41 180:-

Kudde Blandartorn

*Bottensystem. Jetmunstycken ger massage genom vatten i rörelse. Resultatet är tystare och effektivare massage och du slipper luftbubblorna som annars kyler ner vattnet.

Bräddavlopp Bottenventil inkl bräddavlopp* Ljusterapi* Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 300 l

2 765:-

Bottenmassage 8 vattenjets*

Badkar serena.

= Ingår Grundval Pris

Standard 13 325:-

= Tillval - = Icke valbar Bräddavlopp 16 835:-

Kudde Bräddavlopp i krom Täckfot Vit, Grå, Svart

Tillval blandare Smile 4 700:Love Me 9 540:Hey Joe 7 510:Belmondo 8 260:Only One 8 105:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 103.

Färg TäckFoT

Vit.

Grå.

Svart.

Baddjup: 38 cm Badvattenvolym: 150 l

Badkar Ellipse 180.

= Ingår Grundval Pris

= Tillval - = Icke valbar

Standard 24 030:-

Bräddavlopp 25 890:-

Standard 17 455:-

Bräddavlopp 19 315:-

Kudde Bräddavlopp Baddjup: 45 cm Badvattenvolym: 200 l

Tillval blandare Smile 4 700:Love Me 9 540:Hey Joe 7 510:Belmondo 8 260:Only One 8 105:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 103.

Badkar r180.

= Ingår Grundval Pris

Belysning 21 780:-

Jetsystem 1* 33 670:-

= Tillval - = Icke valbar Jetsystem 2* 43 005:-

Kudde Bräddavlopp Bottenventil inkl bräddavlopp Ljusterapi *

2 765:-

Sidomassage 6 jets Ryggmassage 6 minijets Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 242 l

Tillval blandare Smile 4 700:Love Me 9 540:Hey Joe 7 510:Belmondo 8 260:Only One 8 105:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 103.

Fotmassage 4 minijets

2 365:-

Bottenmassage 8 vattenjets

3 735:-

3 735:-

Massageprogram

(2-5)

(6-9)

Värmare 3kW *

3 440:-

Pumpstyrning

8 360:-

Kontrollpanel LCD kontrollpanel Front (nisch) Front Vit

2 625:-

Front Ek, Svart

5 280:-

Front inkakling

740:-

Front Gavel Front + Gavel Vit

3 370:-

Front + Gavel Ek, Svart

7 725:-

Front + Gavel inkakling

950:-

155


BAdkAr Av Akryl. Grundval Pris

= Tillval - = Icke valbar

= Ingår

Badkar Z140 (140x140)

Standard 11 375:-

System sidor* 20 885:-

System sidor/rygg/fot* 24 130:-

Front Bottenventil

Tillval blandare Nice 4 715:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 107.

Bottenventil, el Bräddavlopp Ljusterapi *

525:3 095:-

525:3 095:-

Sidomassage 6 jets Ryggmassage 6 minijets Fotmassage 6 minijets Massageprogram 5 st. Baddjup: 50 cm Badvattenvolym: 300 l

3 855:-

Värmare 3kW * Kontrollpanel

= Ingår

duschbadkar Z150 (150x70/85), välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval Pris

Standard 11 035:-

Grundval Pris

Front Gavel Vänster

Gavel

Vänster

Bottenventil

Höger

Höger

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 180 l

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 215 l

Badkar Z160 (160x75)

= Ingår Standard 9 195:-

System sidor* 18 895:-

= Tillval - = Icke valbar System sidor/rygg/fot* 22 140:-

Front Gavel

1000:-

1000:-

1000:-

525:3 095:-

525:3 095:-

Bottenventil

Tillval blandare Nice 4 715:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 107.

Bottenventil, el Bräddavlopp Ljusterapi * Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 160 l

Sidomassage 6 jets Ryggmassage 4 minijets Fotmassage 4 minijets Massageprogram 5 st. 3 855:-

Värmare 3kW * Kontrollpanel

Badkar Z170 (170x110), välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval Pris

Standard 11 375:-

= Ingår System sidor* 20 885:-

= Tillval - = Icke valbar System sidor/rygg/fot* 24 130:-

Front Bottenventil Vänster

Bottenventil, el Bräddavlopp Ljusterapi *

525:3 095:-

525:3 095:-

Sidomassage 6 jets Höger

Ryggmassage 6 minijets Fotmassage 4 minijets Massageprogram 5 st.

Baddjup: 45 cm Badvattenvolym: 240 l

3 855:-

Värmare 3kW * Kontrollpanel

Badkar Z1701 (170x75/40), välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval Pris

Vänster

Bottenventil Höger Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 160 l

156

= Ingår Standard 9 995:-

Front Gavel

Standard 11 995:-

Front 1000:-

Bottenventil

Grundval Pris

= Tillval

duschbadkar Z1700 (170x70/85), välj mellan höger eller vänsterutförande.

1000:-

= Tillval

Tillval blandare Nice 4 715:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 107.

1000:-


BAdkAr Av Akryl.

= Ingår

Badkar Z180 (180x70/90)

Grundval Pris

Standard 11 375:-

System sidor* 20 885:-

= Tillval - = Icke valbar System sidor/rygg/fot* 24 130:-

Front Gavel

1000:-

1000:-

1000:-

525:3 095:-

525:3 095:-

Bottenventil Bottenventil, el Bräddavlopp Ljusterapi * Sidomassage 6 jets

Tillval blandare Nice 4 715:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 107. Tillval Badkarskudde Oval svart 725:Badkarskudde Vanilla svart 725:-

Ryggmassage 6 minijets

Baddjup: 48 cm Badvattenvolym: 240 l

Fotmassage 6 minijets Massageprogram 5 st. 3 855:-

Värmare 3kW * Kontrollpanel *System sidor. Massagesystem med 6 munstycken på sidorna.

* Värmare. Ser till att hålla vattnets temperatur konstant i badet. Värmaren är förinställd på 37 °C.

*System sidor/rygg/fot. Massagesystem med 6 munstycken på sidorna, 4/6 munstycken för rygg och 4/6 munstycken för fötter.

* Ljusterapi. Förstärk upplevelsen med ljus i flera olika färger. LED-lampan i systemet ser till att spara energi. 5 olika program.

BAdkAr mEd EmAlj. Emaljbadkar.

sittbadkar.

Formpressad plåt med emaljerad yta. 130x70

140x70

Vit

1203

5 150:-

1204

5 150:-

Svart

1231

5 150:-

1241

5 150:-

150x70

160x70

Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning. 105x70 Vit

1250

4 435:-

Formpressad plåt med emaljerad yta. 160x70

170x70

Vit

1201

5 470:-

1207

5 470:-

Svart

1261

5 470:-

1271

5 470:-

Extra tilläggsfront.

Vit

1205

5 150:-

1200

5 150:-

Svart

1251

5 150:-

1260

5 150:-

Extra tilläggsfront. 130x70

Emaljbadkar de luxe.

140x70

160x70

170x70

Vit

12106

615:-

12107

615:-

Svart

12116

615:-

12117

615:-

Extra tilläggsgavel.

Vit

12103

615:-

12104

615:-

Vit

12108

555:-

Svart

12113

615:-

12114

615:-

Svart

12118

555:-

150x70

160x70

Vit

12105

615:-

12106

615:-

Svart

12115

615:-

12116

615:-

Extra tilläggsgavel. Vit

12108

555:-

Svart

12118

555:-

157


HörnduscHAr. Entré halvrund Hörndusch.

Vänster

70x90 70x100 80x80 80x90 80x100 90x90 90x100 100x100

Höger

Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Måtten är vändbara för höger alt vänsterplacering. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm 590:- Höjd 195 cm. Dörröppning 70x90=100 cm, 80x90=105 cm, 80x80=100 cm, 90x90=114 cm, 70x100=110 cm, 80x100=120 cm, 90x100=125 cm, 100x100=130 cm.

70x90 70x90 70x100 70x100 80x80 80x80 80x90 80x90 80x100 80x100 90x90 90x90 90x100 90x100 100x100 100x100

Färg

klarglas

rökglas

Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu

677097

697097

6770107

6970107

678087

698087

678097

698097

6780107

6980107

679097

699097

6790107

6990107

6710107

6910107

Färg

klarglas

Pris

Vit Vit Vit Vit Vit Vit Vit Vit

677090 6770100 678080 678090 6780100 679090 6790100 6710100

5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:-

Frostglas

Halvfrost

Pris

687097

687098

6870107

687018

688087

688088

688097

688098

6880107

688018

689097

689097-O

6890107

689018

6810107

681818

6 380:7 100:6 380:7 100:6 380:7 100:6 380:7 100:6 380:7 100:6 380:7 100:6 380:7 100:6 380:7 100:-

90x90 90x90 90x90

70x90 70x90 70x100 70x100 80x80 80x80 80x90 80x90 80x100 80x100 90x90 90x90 90x100 90x100 100x100 100x100

Färg

new york

Pris

Vit Grafitgrå Matt alu

619090 619095 619097

6 990:6 990:7 380:-

Färg

klarglas

Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå

677595

rökglas

Pris

6915100

5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:-

Färg

istanbul

Pris

Vit Grafitgrå Matt alu

619900 619905 619907

6 990:6 990:7 380:-

rökglas

Frostglas

Pris

6775105 678585 678595 6785105 679595 6795105 6715100

697595 6975105 698585 698595 6985105 699595 6995105

Entré rak Hörndusch.

90x90 90x90 90x90 70, 80, 90 alt 100

Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm 590:- Höjd 195 cm. Dörröppning 85-130 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

158

Färg

klarglas

70x70 70x80 70x90 70x100 80x80 80x90 80x100 90x90 90x100 100x100

Vit Vit Vit Vit Vit Vit Vit Vit Vit Vit

677700 677800 677900 6771100 678800 678900 6781100 679900 6791100 67100100

5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:5 915:-

70x70 70x70 70x80 70x80 70x90 70x90 70x100 70x100 80x80 80x80 80x90 80x90 80x100 80x100 90x90 90x90 90x100 90x100 100x100 100x100

Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå Grafitgrå

677105

5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:5 915:6 380:-

677205 677305 6772105 678105 678205 6782105 679305 6792105 67102105

rökglas

697105 697205 697305 6972105 698105 698205 6982105 699305 6992105 69102105

Pris 70x70 70x70 70x70 70x80 70x80 70x80 70x90 70x90 70x90 70x100 70x100 70x100 80x80 80x80 80x80 80x90 80x90 80x90 80x100 80x100 80x100 90x90 90x90 90x90 90x100 90x100 90x100 100x100 100x100 100x100

Färg

klarglas

Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu Matt alu

677707 677807 677907 6771107 678807 678907 6781107 679907 6791107 67100107

697707 697807 697907 6971107 698807 698907 6981107 699907 6991107 69100107

687707 687807 687907 6871107 688807 688907 6881107 689907 6891107 68100107

6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:6 380:6 380:7 100:-


Fasett Hörndusch. 90

70, 80 alt 90

55

rökglas

klarglas

55

70, 80 alt 90

35

90

Vit 70x90 Vit 80x90 Vit 90x90

67790 67890 67990

Grafitgrå 70x90 Grafitgrå 70x90 Grafitgrå 80x90 Grafitgrå 80x90 Grafitgrå 90x90 Grafitgrå 90x90

677555

55

Duschhörn med enkel skjutdörr. Dörröppning 46 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt. vänsterplacering av duschhörnet. 6 mm härdat säkerhetsglas. Fjädrande dörr på åtta kullager. Justerbar tätningslist ingår. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Vid behov köp till extra byggprofil, 20 alt. 40 mm. Höjd 195 cm.

ornament

Pris

64790 64890 64990

5 090:5 090:5 090:5 090:5 490:5 090:5 490:5 090:5 490:-

697555

678555

698555

679555

699555

duscHkABinEr. Fasett duschkabin.

Fasett duschkabin 90x90.

70, 80 alt 90

70, 80 alt 90

Vänster

klarglas klarglas

klarglas ornament

ornament ornament

Vit

6718

6719

6414

Grafitgrå

67145

Frontvägg Bakvägg

Höger

Levereras komplett med duschkar i gjutmarmor, avloppssats inkl. vattenlås. Färdigmonterad 2-vägs termostatblandare, färdigmonterade kopplingar för vattenanslutning, toppdusch och handdusch inkl. slang, duschhylla samt dörrhandtag. Säkerhetsglas (4 & 6 mm). Fjädrande dörr med 8 kullager. Öppningsmått 46 cm, höjd = 217/227 cm, inre höjd = 200/210 cm. Minsta takhöjd för montering = 225/235 cm. För att välja duschkabin Fasett med extra hög takdusch, komplettera då produktens beställningsnummer med -H. Ex. Fasett duschkabin 70x90 vit klarglas/klarglas vänster med hög takdusch: 6710L-H.

rökglas rökglas

Pris

69945

15 490:-

rökglas rökglas

Pris

15 490:-

Fasett duschkabin 80x90. Frontvägg Bakvägg

klarglas klarglas

klarglas ornament

ornament ornament

Vit vänster Vit höger

6714L 6715R

6716L 6717R

6412L 6413R

Grafitgrå vänster Grafitgrå höger

67125L 67135R

15 490:15 490:69125L 69135R

15 490:15 490:-

rökglas rökglas

Pris

Fasett duschkabin 70x90. Frontvägg Bakvägg

klarglas klarglas

klarglas ornament

ornament ornament

Vit vänster Vit höger

6710L 6711R

6712L 6713R

6410L 6411R

Grafitgrå vänster Grafitgrå höger

67105L 67115R

15 490:15 490:69105L 69115R

15 490:15 490:-

rökglas

Pris

Fasett duschkabin Easy 90x90. Frontvägg Bakvägg Vit

klarglas klarglas

rökglas rökglas

Pris

69955

12 990:-

6730

12 990:-

Grafitgrå

duschkabin ”sits” 90x90.

klarglas

Vänster

Vit vänster Vit höger

671L 671R

Grafitgrå vänster Grafitgrå höger

681L 681R

20 785:20 785:691L 691R

20 785:20 785:-

Höger

Duschkar i gjutmarmor med hjul & fötter, avtagbar & uppfällbar sits, avloppssats inkl. vattenlås och hårsil, lackerade aluminiumprofiler, 6 mm säkerhetsglas, 2-vägs termostatblandare med färdigmonterade kopplingar för vattenanslutning, duschset, takdusch, handdusch inkl. slang, sockel, duschhylla i glas samt dörrhandtag. Öppningsmått 46 cm, höjd

= 217/227 cm, inre höjd = 200/210 cm. Minsta takhöjd för montering = 225/235 cm. För att välja duschkabin med extra hög takdusch, komplettera då produktens beställningsnummer med -H. Ex. Duschkabin ”sits” 90x90 vit vänster klarglas med hög takdusch: 671L-H.

159


ÅngduscHAr. s-BoX 110.

En fullfjädrad ångdusch som tar liten plats utan att ge avkall på funktion och komfort. Uppfällbar sits i massiv teak för att skapa mer utrymme och underlätta vid till exempel städning. Glassidor går att få i vitt glas (för att exempelvis dölja en bakomvarande vägg). Du väljer mellan tre SPA-paket (Bas, Steam eller De Lux).

Levereras komplett med avtagbar sits, duschkar i gjutmarmor med hjul och fötter, tak inkl. LED-belysning, takdusch, avloppssats inkl. vattenlås, invändig glashylla, högskåp, dörrhandtag, handdusch och termostatblandare. Dörröppning 110x90 = 46 cm. Höjd 213 cm. Minsta takhöjd för montering av S-Box = 225 cm. För att välja ångdusch S-Box STEAM i storlek 110x90, alternativ höger med vita glas på sidan (X) och tillvalen ljusterapi samt massagemunstycken skrivs följande kombinationsnummer: 2000SH-2-CM.

Grundval

Ingår

S-BOX Bas Art. nr. 1000

Storlek S 110x90

S-BOX STEAM Art. nr. 2000

- Touchpanel - Ångaggregat med fläkt och automatiskt renspolnings- och tömningssystem.

S 110x90

S-BOX DE LUX Art. nr. 3000

- Touchpanel med LCD-display - Ångaggregat med fläkt och automatiskt renspolnings- och tömningssystem.

S 110x90

Teckenförklaring 1 2 3 4

Klarglas alla sidor Vitt glas sida (X) Vitt glas bak (XX) Vitt glas sida + bak (X+XX)

C M S

Ljusterapi Massagemunstycke Duschspray

Alternativ

Glas

Vänster (V)

Höger (H) Vänster (V)

Höger (H) Vänster (V)

Bilden visar vänster

Tillval

1 2 3 4

Höger (H)

Pris

S (1 815:-)

32 925:-

1 2 3 4

C (2 720:-) M (5 665:-) S (1 815:-)

49 165:-

1 2 3 4

C (ingår) M (5 665:-) S (ingår)

53 230:-

110

XX

X

90

s-BoX 150.

Samma funktioner som S-Box 110 men i ett rymligare format och med ett bekvämt ryggstöd tillverkat i massiv teak. Även sitsen är i massiv teak och går att fälla upp (perfekt för att underlätta vid rengöring). Glassidorna kan fås i vitt glas, till exempel för att dölja en bakomvarande vägg. Välj mellan tre olika SPA-paket (Bas, Steam eller De Lux).

Levereras komplett med avtagbar sits och ryggstöd, duschkar i gjutmarmor med hjul och fötter, tak inkl. LED-belysning, takdusch, avloppssats inkl. vattenlås, invändig glashylla, högskåp, dörrhandtag, handdusch och termostatblandare. Dörröppning 150x90 = 71 cm. Höjd 213 cm. Minsta takhöjd för montering av S-Box = 225 cm. För att välja ångdusch S-Box STEAM i storlek 150x90, alternativ höger med vita glas på sidan (X) och tillvalen ljusterapi samt massagemunstycken skrivs följande kombinationsnummer: 2000XLH-2-CM.

160

Grundval

Ingår

S-BOX Bas Art. nr. 1000

Storlek

Alternativ

S-BOX STEAM Art. nr. 2000

- Touchpanel - Ångaggregat med fläkt och automatiskt renspolnings- och tömningssystem.

XL 150x90

S-BOX DE LUX Art. nr. 3000

- Touchpanel med LCD-display - Ångaggregat med fläkt och automatiskt renspolnings- och tömningssystem.

XL 150x90

Teckenförklaring 1 2 3 4

Klarglas alla sidor Vitt glas sida (X) Vitt glas bak (XX) Vitt glas sida + bak (X+XX)

C M S

Ljusterapi Massagemunstycke Duschspray

Glas 1 2 3 4

Höger (H)

XL 150x90

Vänster (V)

Höger (H) Vänster (V)

Höger (H) Vänster (V)

Bilden visar vänster

90

150

Tillval

Pris

S (1 815:-)

35 540:-

1 2 3 4

C (2 720:-) M (5 665:-) S (1 815:-)

56 690:-

1 2 3 4

C (ingår) M (5 665:-) S (ingår)

60 755:-

XX

X


duscHAr mEd skärmvägg.

Fasett skärmvägg inkl draperistång.

Entré skärmvägg.

60, 70, 80 alt 90 Skärmvägg, djup 70-100 cm.Höjd 195 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm 590:-

Levereras komplett med draperistång (max 120 cm), handduksknopp, väggprofil som medger rördragning, golvfäste med stor justerbarhet och transparent dropplist. Vändbar för höger alt. vänsterplacering. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Höjd 197-201 cm.

vit klarglas

grafitgrå klarglas

grafitgrå rökglas

matt alu klarglas

matt alu rökglas

matt alu Frostglas

70 75 80 85 90 95 100

670700 670750 670800 670850 670900 670950 670100

674705 674755 674805 674855 674905 674955 674105

694705 694755 694805 694855 694905 694955 694105

670707 670757 670807 670857 670907 670957 670107

690707 690757 690807 690857 690907 690957 690107

680707 680757 680807 680857 680907 680957 680107

Pris

3 285:-

3 285:-

3 515:-

3 515:-

3 515:-

3 875:-

60 70 80 90 Pris

90 Pris

vit Frostglas

grafitgrå rökglas

matt alu klarglas

6760 6774 6780 6790

6860 6870 6880 6890

6965 6976 6985 6995

6767 6777 6787 6797

2 685:-

2 685:-

2 685:-

2 685:-

vit casablanca

grafitgrå casablanca

matt alu casablanca

6190

6195

6197

3 890:-

3 890:-

3 890:-

l skärmvägg.

30

30 90

90

30

80 alt 90

80 alt 90

labyrint skärmvägg.

vit klarglas

90

Dörröppningsmåttet är justerbart t ex om den raka skärmväggen placeras 100 cm ifrån hörn blir ingångsmåttet 70 cm, 80 cm ifrån hörn är ingångsmåttet 50 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörn. 6 mm härdat säkerhetsglas. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Glashyllor och släplist mot golv ingår. Höjd 197 cm. Den justerbara profilen mot taket kan justeras från 200 till 250 cm.

Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörn. Dörröppningsmåtten är justerbara t ex om den raka skärmväggen placeras 160 cm ifrån hörn blir ingångsmåttet 70 cm, 150 cm ifrån hörn är ingångsmåttet 60 cm. På den fristående skärmväggen är djupet 80 alt 90 cm. 6 mm härdat säkerhetsglas. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Glashyllor och släplist mot golv ingår. Höjd 197 cm. Den justerbara profilen mot taket kan justeras från 200 till 250 cm.

vit klarglas

grafitgrå klarglas

grafitgrå rökglas

80x90x30 90x90x30

671380 671390

671385 671395

691385 691395

Pris

8 015:-

8 015:-

8 015:-

vit klarglas

grafitgrå klarglas

grafitgrå rökglas

90x30

679030

679035

699035

Pris

5 040:-

5 040:-

5 040:-

Entré skärmvägg böjt glas.

Entré skärmvägg Bad.

90 80

Transparent tätningslist mot badkarskanten. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Höjd 140 cm.

Skärmvägg, djup 90 cm, med transparent tätningslist mot golv.Höjd 195 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm

klarglas

rökglas

klarglas

Frostglas

Vit

679100

Grafitgrå

679205

699205

Pris

4 345:-

4 680:-

Matt alu

679107

699107

689107

Pris

4 680:-

4 680:-

4 845:-

rökglas

Frostglas

Vit

671480

Matt alu

671487

691487

681487

Pris

2 845:-

2 845:-

2 845:-

161


niscHduscHAr. Fasett nisch med skjutdörr. 110-160

Nisch med skjutdörr, finns från 110-160 cm. Vändbar åt höger och vänster. Höjd 195 cm. Dörröppning 53 cm (120-160), 47 cm (110). 6 mm härdat säkerhetsglas. Fjädrande dörr på åtta kullager. Justerbar tätningslist ingår. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm 590:-

110 120 130 140 150 160

justerbar

vit klarglas

grafitgrå klarglas

grafitgrå rökglas

103-112 113-122 123-132 133-142 143-152 153-162

670110 670120 670130 670140 670150 670160

670115 670125 670135 670145 670155 670165

690115 690125 690135 690145 690155 690165

5 185:-

5 185:-

5 490:-

Pris

Entré dubbel nisch.

100-180

Dubbel nisch, finns från 100-180 cm beroende på hur du kombinerar duschdörrarna. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 195 cm. Dörröppning 82-162 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm 590:-

100 110 120 130 140 150 160 170 180

justerbar

öppning

vit klarglas

grafitgrå klarglas

grafitgrå rökglas

matt alu klarglas

matt alu rökglas

matt alu Frostglas

98-101 108-111 118-121 128-131 138-141 148-151 158-161 168-171 178-181

82 92 102 112 122 132 142 152 162

671000 671100 671200 671300 671400 671500 671600 671700 671800

673005 673105 673205 673305 673405 673505 673605 673705 673805

693005 693105 693205 693305 693405 693505 693605 693705 693805

671007 671107 671207 671307 671407 671507 671607 671707 671807

691007 691107 691207 691307 691407 691507 691607 691707 691807

681007 681107 681207 681307 681407 681507 681607 681707 681807

5 915:-

5 915:-

6 380:-

6 380:-

6 380:-

7 100:-

Färg

istanbul

Pris

Vit Grafitgrå Matt alu

619010 619015 619017

3 925:3 925:4 120:-

Pris

Entré enkel nisch. Vänster 50-102

Höger 50-102 90x90 90x90 90x90

justerbar Köp till extra profil för montering i 45° vinkel. Vit. Art. nr. 623000. 1 340:Grafitgrå. Art. nr. 623505. 1 340:Matt alu. Art. nr. 623007. 1 340:-

Enkel nisch, finns från 50-100 cm. Vändbar åt höger och vänster. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 195 cm. Dörröppning 41-91 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm 590:- Köp till extra profil för montering i 45° vinkel.

162

50 50,5-52,5 55 55,5-57,5 60 60,5-62,5 65 65,5-67,5 70 70,5-72,5 75 75,5-77,5 80 80,5-82,5 85 85,5-87,5 90 90,5-92,5 95 95,5-97,5 100 100,5-102,5 Pris

öppning

vit klarglas

grafitgrå klarglas

grafitgrå rökglas

matt alu klarglas

matt alu rökglas

matt alu Frostglas

41 46 51 56 61 66 71 76 81 86 91

675010 675510 676010 676510 677010 677510 678010 678510 679010 679510 671010

675019 675519 676019 676519 677019 677519 678019 678519 679019 679519 6710019

695019 695519 696019 696519 697019 697519 698019 698519 699019 699519 6910019

675017 675517 676017 676517 677017 677517 678017 678517 679017 679517 671017

695017 695517 696017 696517 697017 697517 698017 698517 699017 699517 691017

685017 685517 686017 686517 687017 687517 688017 688517 689017 689517 681017

3 390:-

3 390:-

3 620:-

3 620:-

3 620:-

3 980:-


Krauta - Katalog för Svedbergs - Badrum - 2014  

När du väljer Svedbergs väljer du det okomplicerade. Som ledande varumärke på badrumsmöbler i Norden har Svedbergs en lång tradition av sven...

Krauta - Katalog för Svedbergs - Badrum - 2014  

När du väljer Svedbergs väljer du det okomplicerade. Som ledande varumärke på badrumsmöbler i Norden har Svedbergs en lång tradition av sven...