Page 8

Kramfors

Trygg, lokal och långsiktig

Vi hjälper dig med din skog Funderar du på att avverka eller vill du få råd i olika skogliga frågor? Vänd dig då till SCAs virkesköpare. Vi finns alltid nära dig och erbjuder tjänster som täcker skogsägarens hela behov. Vi förädlar ditt virke vid våra effektiva industrier, vilket borgar för ett lönsamt skogsbruk i norra Sverige.

Bra varor som möter kundens behov, hög servicegrad och en personal som trivs. Det är Lars Perssons vapen för att Kramforsborna ska förbli Coop Konsum trogna.p

Flygande start

Hos oss är din skog i trygga händer!

Vi på SCA Skog önskar dig Glad påsk!

för nya Coop-chefen

Han har jobbat i butik sedan han var 14 år och brinner för dagligvaruhandeln och god service. Möt Lars Persson, chef på Coop Konsum Kramfors sedan årsskiftet.

Josefin Bohman Höga Kusten Tel 0613-71 66 65 Mobil 070-238 63 89

Ingemar Thulin Kramfors Tel 0612-77 13 55 Mobil 070-418 16 95

Andreas Renström Föräldraledig

www.scaskog.com

karminkom.se

Thomas Jonsnäs Kramfors Tel 0612-77 13 54 Mobil 070-171 10 87

I dagarna firar Coops nya butik i Kramfors ett år. Lars Persson har hunnit vara med i drygt två månader, men kan redan konstatera att allt rörande butiken handlar om glädje. Matglädje naturligtvis, men också glädje över att kunderna strömmar till i en aldrig sinande ström och att man lyckas möta de behov som finns. – Delikatessavdelningen har blivit en enorm succé och vi planerar faktiskt för att utöka produktionsköket. Det blir då dubbel kapacitet för grillning och ännu bättre förutsättningar för vår catering. Lars Perssons dialekt skvallrar direkt om en uppväxt i sydligare nejder, Helsingborg och Ängelholm för att vara exakt. Han började redan som tonåring att jobba extra i butik och kommer närmast från ett uppdrag som biträdande butikschef på City Gross i Sundsvall. – Jag gillar utmaningar och sökte tjänsten som butikschef här. Det enda jag i princip visste om Kramfors var att hockeyspelaren Mario Kempe kommer härifrån, skrattar Lars Persson. – Nu har jag konstaterat att det är ett underbart samhälle. En av de första saker som Lars Persson gjorde som chef var att lära känna sin personal. Hans filosofi går ut på att personalen är den viktigaste konkurrensfördelen och då måste varje enskild individ känna sig sedd och må bra på jobbet. – Jag har träffat alla 30 anställda i enskilda samtal, som vart och ett tagit upp emot en och en halv timme. Den tiden lägger grunden till vår fortsatta relation. Att komma till en helt ny butik med fräscha faciliteter är förstås en ynnest. Sedan flytten från Biblioteksgatan har Coop Konsum Kramfors tagit en del marknadsandelar. Den kommande gallerian tror Lars Persson enbart kommer att vara av godo. Inte heller Icas satsning på ett stort varuhus skrämmer honom. – Det är en fördel för alla att Kramfors centrum växer, jag tror på idén att samla alla aktörer på ett ställe. Ju mer som finns i stan, desto större anledning att spendera sina pengar här.

Kramforsbladet Mars 2013  

Kramforsbladet Mars 2013

Kramforsbladet Mars 2013  

Kramforsbladet Mars 2013

Advertisement