Page 1

!

SA U l i t s o Tag med cheer.com

www.FRH


Cheerleaders til VM i USA

Jam Extreme fra Frederikshavn Cheerleaders deltager i april 2009 i verdensmesterskaberne i cheerleading i USA. Verdensmesterskaberne finder sted i Walt Disney World i Florida, hvor 14.000 cheerleaders deltager. Samtidig bliver der også afholdt amerikanske mesterskaber. Turen er en enestående mulighed for at opleve den bedste cheerleading i verden, ligesom der bliver rig mulighed for at blive inspireret og lære en masse nyt.

Danmarks bedste cheerleaders har brug for din støtte

Din virksomhed har chancen for at blive profileret under vores tur til USA. Vi har brug for din støtte, og vi håber, du har lyst til at hjælpe os med et kontant beløb. Støtter du os, støtter vi dig! Sådan er det! Du får dit sponsorlogo på blandt andet vores træningstøj og tasker. Vi er desuden klar til en opvisning i cheerleading med en stor eller lille gruppe under et arrangement i netop din virksomhed.


Jam c

Ja m

r

Ja

w

R.com RHCHEE ww.F

kr. 52.000

r.com .frhchee www

kr. 338.000

n shav erik red gf din lea

er.com .FRHche www

Fly , ophold og deltagelse Beklædning: træningsdragter, sko, tasker, shorts og t-shirts

er

 avn

Budget for 26 personer:

he

h iks

vn  sha erik

d er

r ed

e fr

lige et medaljer ved samt Jam Extreme har hent rskab, og ste me pa ro er og et Eu Danmarksmesterskab rskaberne. e gang verdensmeste nu gælder det for først

mc

ing

gf din lea er

ad le

e ch

he e


Hvem er vi?

Frederikshavn Cheerleaders blev dannet i 2003 og består i dag af holdene Team Jam, JamExtreme, Jam Explosion og Jam Stars. Frederikshavn Cheerleaders er Danmarks førende klub, der har sat cheerleading på Danmarkskortet. Vi har afholdt DM o g EM i Frederikshavn med stor succes og har søgt om værtsskabet til DM i 2010. Udøverne er engagerede, seriøse og vedholdende, hvilket har givet dem en række flotte resultater. Frederikshavn Cheerleaders er medlem af Dansk Cheerleading Forbund.

Hvad er cheerleading?

om er.c www.frhche

Cheerleading er i dag en selvstændig sportsgren, der blandt andet indeholder stunts, avanceret akrobatik og spektakulære spring. Styrke, smidighed og præcision er nogle af forudsætningerne for cheerleading på højt plan.

Cheerfolder  

Cheerfolder om USA