Page 29

Uutisia

Amedeo Modigliani hurmasi Yritysjohdon taideillassa Ateneumissa

KPMG:n toimitusjohtaja Raija-Leena Hankonen sekä hallituksen puheenjohtaja Sixten Nyman toivottivat vieraat tervetulleiksi.

KPMG:n Yritysjohdon taideillan kutsuvieraat pääsivät nauttimaan maailmankuulun italialaisen taiteilijan, Amedeo Modiglianin, ainutlaatuisesta näyttelystä, kun Ateneum avasi ovensa ennakkoavajaisten kunniaksi lokakuun lopussa. Taideiltaan osallistui yli 300 kutsuvierasta.

Amedeo Modigliani on tunnettu erityisesti eleganteista naiskuvistaan, jotka ovat vaikuttaneet niin kuvataide- kuin muotimaailman. Hän onkin nykyään yksi modernin taiteen kiinnostavimmista taiteilijoista. Museonjohtaja Susanna Petterssonin mukaan odotukset Modiglianin näyttelyä kohtaan ovat suuret. Ateneumin kokonaisuus on laajin Pohjoismaissa koskaan esillä ollut Modigliani-näyttely. KPMG:n toimitusjohtaja Raija-Leena Hankonen valotti puheessaan KPMG:n syyskuussa päättyneen tilikauden

kohokohtia ja kiinnostavia yksityiskohtia vuosien varrelta. Tilaisuudessa juhlistettiin myös 90-vuotiasta Suomen KPMG:tä. Taideillan kutsuvieraat pääsivät nauttimaan näyttelykierrosten lisäksi Lauluyhtye Rajattoman esityksestä. KPMG on tehnyt yhteistyötä Ateneumin taidemuseon kanssa vuodesta 2003 alkaen.

Lisätietoja: www.kpmg.fi ja www.ateneum.fi

VIEW 29

Asiakaslehti View 2/2016  
Asiakaslehti View 2/2016  
Advertisement