Page 25

AJANKOHTAISIA JULKAISUJA Sivulla esitellään KPMG:n tuottamia tutkimuksia ja julkaisuja ajankohtaisista ilmiöistä ja haasteista, joita organisaatiot eri toimialoilla ja markkinoilla kohtaavat.

Going beyond the data – tuloksellista liiketoimintaa datan ja analytiikan avulla Dataan ja analytiikkaan (Data & Analytics, D&A) liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisen ja kilpailukyvyn kannalta selvitettiin tutkimuksessa, jonka FT Remark toteutti KPMG:n toimeksiannosta elokuussa 2013. Maailmanlaajuiseen tutkimukseen osallistui 144 talous- ja tietohallintojohtajaa yrityksistä, joiden liikevaihto oli vähintään miljardi US-dollaria.

High Growth Markets – kasvua kehittyvillä markkinoilla KPMG:n High Growth Markets kartoittaa kasvutalouksien tarjoamia investointimahdollisuuksia kehittyvillä markkinoilla. Julkaisumme tarkastelee tuoreimmassa numerossaan kasvuun ja kehitykseen liittyviä kysymyksiä niin Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa kuin Aasiassakin.

Evolving Banking Regulation Evolving Banking Regulation 2014 raportissa luodaan katsaus tämän hetken sääntely-­ympä­ristöön Euroopassa, Lähiidässä ja Afrikassa. Keskiössä on neljä avainteemaa: organisaatiorakenne; toimintatavat, markkinat ja kuluttajakäyttäytyminen; asiakasdatan tai -tiedon hallinta ja raportointivaatimukset sekä riskienhallinta.

Tutustu julkaisu­tarjontaamme osoitteessa www.kpmg.fi. Julkaisut ovat luettavissa myös KPMG:n iPad-sovelluksella.

Necessity: the mother of innovation – kehittyvien markkinoiden terveydenhuollon tulevaisuus KPMG:n toteuttama tutkimus tarkastelee haasteita, joita hallitukset, rahoittajat ja palvelujen tuottajat kohtaavat etsiessään vaihtoehtoja terveydenhuollon palvelujen järjestämiseksi vastaamaan tämän kasvavan ja vaurastuvan keskiluokan kysyntään ja odotuksiin.

Consumer Currents Kysymys, jonka tulisi olla jokaisen kuluttajabisneksessä toimivan yrityksen johdon ja hallituksen ykkösprioriteetti, on kasvun ja nimenomaan oikeanlaisen kasvun luominen. Consumer Currents -julkaisussa keskitytään ajankohtaisiin kehitystrendeihin, haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita kuluttajatoimialalla on edessään vähittäiskaupasta valmistajiin ja alihankkijoihin.

Global Anti-Money Laundering Survey Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistä (Anti-Money Laundering, AML) koskeva lainsäädäntö ja sen edellyttämät toimenpiteet ovat pankki-, vakuutus-, rahoitus- ja sijoitustoimialan yrityksissä korkealla ylimmän johdon agendalla. KPMG:n Global Anti-Money Laundering Survey 2014 perustuu 317 asiantuntijan näkemyksiin rahanpesun vastaisten toimien nykytilasta ja tulevaisuuden haasteista.

Kauppalehden Johtamisen käsikirjat KPMG:n asiantuntijat toimivat pääkirjoittajina ja kirjoittajina Kauppalehden Johtamisen käsikirjat -sarjassa. Tämä Kauppalehden palvelukonsepti on haastanut jo pian 10 vuotta suomalaisia johtajia ja esimiehiä tekemään parempia päätöksiä. KPMG:n monet asiantuntijat ovat kirjoittaneet ja vastanneet omalta osaltaan muun muassa Talouden ja rahoituksen johtamisen sekä Yrityskaupat ja omistussuhteet -käsikirjojen sisällöistä.

1/14 VIEW 25

Asiakaslehti VIEW 1/2014  

VIEW 1/2014 numerossa digimurros ja data-analytiikka ovat vahvasti esillä. Lisäksi lehdessä esitellään uusi KPMG-talo Töölönlahdella.

Asiakaslehti VIEW 1/2014  

VIEW 1/2014 numerossa digimurros ja data-analytiikka ovat vahvasti esillä. Lisäksi lehdessä esitellään uusi KPMG-talo Töölönlahdella.

Advertisement