Page 5

Messujen teemat Asuntomessujen neljä teemaviikkoa ovat harrastusten viikko, sisustamisen viikko, remppaviikko sekä historian ja tulevaisuuden viikko. Jutta Larm (ent. Gustafsberg) kertoo 18.7. klo 12 Asuntomessujen AsukasAreenalla, kuinka omaa hyvinvointia voi tukea harrastuksilla ja terveillä elintavoilla. Remonttipiiskuri Perttu Sirviö opastaa remppaviikolla messuvieraat kohti onnistunutta remonttia. Sirviö esiintyy AsukasAreenalla päivittäin 29.7.–4.8. ja antaa neuvontaa ja vinkkejä remonttipulmiin. Sisustusviikolla 22.–28.7. on sisustamisen ammattilaisten vetämiä sisustuskierroksia ennen messujen avautumista. Tulevaisuuden ja historian viikon 5.– 11.8. historiakierroksilla perehdytään Pioneeripuiston värikkääseen historiaan Kouvolan matkaoppaiden matkassa. Liput kierroksille etukäteen Asuntomessujen verkkokaupasta: asuntomessut.fi/liput.

Aukioloajat ja liput Asuntomessut Kouvolassa 12.7.–11.8.2019 klo 10–18. Keskiviikkojen artisti-iltoina messuportit ovat avoinna klo 21 saakka. Silloin messulipun hinnalla pääsee myös keikalle. Konsertit alkavat klo 19. Esiintyjinä ovat Happoradio (17.7.), Anna Abreu (24.7.), Arttu Wiskari (31.7.) ja Jukka Poika (7.8.). Aikuiset 26 €, 7–15 v. 13 €. Perhelippu (2 aikuista +lapset 7–15 v.) 52 €. Invalidit, eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat ja ryhmät 17 €. Ennakkoliput –10% messujen avautumiseen saakka: liput.asuntomessut.fi.

30 kohdetta Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset luovat yhdessä uljaan luonnon kanssa uniikin luonteen Asuntomessualueelle. Messuilla on nähtävänä noin 30 kohdetta. Rakentamisen uusia ideoita esittelevät modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli.

Messubussi kuljettaa Messubussireittejä on kaksi. Toinen lähtee Matkakeskukselta ja toinen raviradalta, messujen viralliselta pysäköintialueelta. Busseissa matkustajia palvelevat bussioppaat, jotka kertovat messualueesta ja antavat vinkkejä messuvierailuun. Messualueen ympäristössä ei ole parkkipaikkoja. Auton parkkeeraaminen raviradalle on myös kouvolalaisille helpoin tapa saapua paikalle, sillä parkkipaikalta lähtevä maksuton kuljetus kurvaa messuporttien eteen. Pysäköintilipun voi ostaa verkkokaupasta tai pysäköintialueelta. Netistä ennakkoon ostettuna lippu maksaa 10 € ja pysäköintialueelta 15 €. Lippu sisältää bussikuljetuksen messuille. 5

Profile for Kouvolan kaupunki

Kouvola kesätapahtumat 2019  

Kouvola kesätapahtumat 2019