Page 1

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

DINOSAUR DNA Κατάλογος Προϊόντων

2016 - 2017


4Μ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

Η 4Μ, διανύοντας την τρίτη δεκαετία της λειτουργίας της, συνεχίζει να βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Με την κατασκευή κορυφαίων προϊόντων που ενισχύουν την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών έχουμε καταφέρει να εντάξουμε τα προϊόντα μας σε καταστήματα παιχνιδιών, βιβλιοχαρτοπωλεία και πωλητήρια μουσείων σε περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Αυτές είναι οι 4 βασικές αρχές σύμφωνα με τις οποίες σχεδιάζονται τα παιχνίδια της 4Μ και αποτελούν ουσιώδη στοιχεία της υγιούς πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών. ΦΑΝΤΑΣΙΑ – Μπορούμε να δούμε τον κόσμο όχι μόνο όπως είναι αλλά και όπως θα μπορούσε να είναι. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – Ονειρευόμαστε πρωτοποριακές λύσεις για να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια της ζωής. ΕΜΠΝΕΥΣΗ – Έχουμε το κουράγιο να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – Εκτιμούμε και απολαμβάνουμε καθημερινά τον κόσμο γύρω μας που είναι γεμάτος θαύματα.

ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

JUNIOR 4M – Η δημιουργία αυτής της σειράς που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας έχει ως στόχο την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της δημιουργικότητας των μικρών παιδιών μέσα από ασφαλείς και εύκολες κατασκευές. AR (AUGMENTED REALITY) – Πρόκειται για μία νέα πρωτοποριακή σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, που κάνει τα παιχνίδια να «ζωντανεύουν». Δημιουργήσαμε αυτά τα παιχνίδια βασιζόμενοι στην πιο δημοφιλή σειρά προϊόντων μας, τις Ανασκαφές Δεινοσαύρων. Τα παιδιά λοιπόν τώρα ανακαλύπτουν το DNA των δεινοσαύρων και αυτοί «ζωντανεύουν»!

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Το 2015 η 4Μ κατάφερε και πάλι να κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία, 45 συγκεκριμένα, μερικά από τα οποία είναι τα: Creative Child Magazine Award, HKTDC, Mom’s Choice Awards, Tillywig Toy & Media Awards και TD Monthly. Η σημαντικότερη διάκριση απ’ όλες υπήρξε η βράβευση της σειράς Οικολογική Επιστήμη με το Βραβείο Σχεδιασμού Product Design Award – Red Dot Design Awards. Αυτό το σημαντικό και πολυπόθητο βραβείο θεωρείται ως το «Όσκαρ του Σχεδίου» και είναι περιζήτητο ανάμεσα σε 5000 από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και των καλύτερων σχεδιαστικά προϊόντων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η σειρά Οικολογικής Επιστήμης ξεχώρισε για την ανωτερότητα στην καινοτομία της, τη λειτουργικότητα, και την οικολογική της συνείδηση και της δόθηκε αυτό το βραβείο που αποτελεί την υψηλότερη τιμή στον τομέα της βιομηχανίας, η Σφραγίδα Ποιότητας του Βραβείου Red Dot.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι οι σχεδιαστές μας δημιουργούν προϊόντα με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια. Η 4Μ ελέγχει συνεχώς, εκτενώς και με αυστηρότητα όλα τα προϊόντα της πριν κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων. Συνεργαζόμαστε στενά με ιδιαίτερα αξιόπιστα ελεγκτικά εργαστήρια για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας, από τα εξαρτήματα και τα συστατικά ως το ολοκληρωμένο προϊόν, είναι σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανόνες ασφαλείας των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Αγαπάμε τα παιδιά, και το να παίζουν με τα παιχνίδια της 4Μ σημαίνει ότι παίζουν με ασφάλεια. Επίσης, χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες μας, που είναι σχεδόν 100% χωρίς PVC, ενώ πιστεύουμε πως το να κάνουμε τη συσκευασία μέρος των παιχνιδιών είναι ο καλύτερος τρόπος να έχουμε την περισσότερη διασκέδαση χωρίς να πετάμε τίποτα!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Αθήνα και σκοπό την εισαγωγή και πώληση παιχνιδιών. Από το 2007 εξέχουσες εταιρείες παιχνιδιών μας έχουν εμπιστευτεί ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Αρχίζοντας φυσικά με την 4Μ και διευρύνοντας τη γκάμα μας με τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια BRAINBOX, τα επιστημονικά παιχνίδια ANIMAL PLANET, την εταιρεία VACOR (βόλοι), τη DINO (puzzle), τη MI-TOYS (puzzle-γρίφοι), την POPULAR PLAYTHINGS (εκπαιδευτικά και puzzle) και την εταιρεία SCENTCO (αρωματικά στιλό-μολύβια).


Για περισσότερα από 20 χρόνια, η 4Μ εμπνέει, διεγείρει και κατακτά νέα μυαλά σε όλον τον κόσμο με δημιουργικά, πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια της 4Μ πωλούνται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλον τον κόσμο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ.4 Σελ.10 Σελ.13 Σελ.15 Σελ.16 Σελ.18 Σελ.20 Σελ.22 Σελ.28 Σελ.30 Σελ.32 Σελ.34 Σελ.38 Σελ.44 Σελ.46 Σελ.54 Σελ.58 Σελ.66

Παιδικά Εργαστήρια – KidzLabs Ανασκαφές Κατασκευές – Πειράματα Mecho – Μηχανοκίνητα Ρομπότ Μίνι Πειράματα Ηλιακό Σύστημα Οικολογική Μηχανική – Eco Engineering Οικολογική Επιστήμη Ρομποτική Επιστήμη Επιστήμη εν Δράσει Ανασκαφές DNA Junior 4M Δημιουργικές Κατασκευές Για Κορίτσια Κοριτσίστικα Αξεσουάρ Δημιουργικές Κατασκευές Για Αγόρια & Κορίτσια Μαγνητάκια Μικρές & Μεγάλες Κατασκευές Φωσφορούχα Αστέρια


Τα Παιδικά Εργαστήρια – KIDZLABS της 4Μ εκπαιδεύουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά μέσα από παιχνίδια κατασκευών και πειραμάτων. Τα νέα προϊόντα αυτής της σειράς θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα παίζοντας. Τα παιδιά μαθαίνουν για τις λειτουργίες του εγκεφάλου και διαφόρων άλλων ανθρώπινων οργάνων, κατανοούν την ανατομία του ανθρώπινου σώματος και κατασκευάζουν έναν ανθρώπινο σκελετό που φωσφορίζει στο σκοτάδι.

νέο

4

4Μ0404

KIDZ LABS / HUMAN TORSO 00-03373 ΑΝΑΤΟΜΙΑ Γίνε ένας μικρός χειρουργός μελετώντας τα όργανα και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος! Άνοιξε το βαλιτσάκι που θα βρεις στη συσκευασία και μετάτρεψέ το σε χειρουργικό τραπέζι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέο

νέο

4Μ0403

KIDZ LABS / HUMAN ORGANS 00-03374 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γίνε ένας μικρός επιστήμονας μαθαίνοντας για τα ανθρώπινα όργανα! Διασκέδασε με το εργαστήριο βιολογίας και μάθε για τις λειτουργίες του εγκεφάλου και άλλων οργάνων! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4Μ0402

KIDZ LABS / HUMAN SKELETON 00-03375 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ Κατασκεύασε έναν σκελετό ανθρώπινου σώματος που φωσφορίζει! Μάθε πως ο σκελετός υποστηρίζει το σώμα μας. Χρησιμοποίησε τα «μαγικά» φύλλα ακτινογραφίας και «δες» μέσα από το ανθρώπινο σώμα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ..


νέαυασία ε συσκ

4Μ0168

ROBOTIC ΗAND 00-03284 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΡΙ ΡΟΜΠΟΤ Φτιάξε το δικό σου ρομποτικό χέρι που κάνει αληθινές κινήσεις με την βοήθειά σου. Μάθε πως λειτουργεί ένα ρομποτικό χέρι και διασκέδασε με τους φίλους σου στον απίθανο κόσμο των ρομπότ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4M0363

BALANCING ROBOT 00-03364 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ ακροβάτη που έχει το μοναδικό ταλέντο να κάνει κόλπα που αψηφούν τη βαρύτητα! Μάθε πως είναι δυνατόν να βρίσκει πάντα την ισορροπία του χρησιμοποιώντας το κέντρο βάρους του. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4M0155

SPY SCIENCE INTRUDER ALARM 00 - 03246 ΣΕΤ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑ Μάθε πώς να συνδέεις ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και να φτιάχνεις το δικό σου συναγερμό για την πόρτα σου. Εγκατάστησέ το στην πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου και εμπόδισε τους ανεπιθύμητους εισβολείς να μπουν. Τα μυστικά σου θα είναι πιο ασφαλή από ποτέ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0156

DETECTIVE FINGERPRINT KIT 00 - 03248 ΣΕΤ ΔΑKΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ Άρχισε τη δημιουργία της δικής σου βάσης δεδομένων δακτυλικών αποτυπωμάτων με μελάνι. Αυτά είναι τα αρχεία στα οποία θα χρειάζεται να ανατρέχεις και να κάνεις συγκρίσεις με αυτά όταν αναγνωρίζεις τα δακτυλικά αποτυπώματα του «υπόπτου». Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

5


νέαυασία ε συσκ

4M0114

ANIMATION PRAXINOSCOPE 00-03255 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΞΙΝOΣΚΟΠΙΟ Κατασκεύασε ένα πραξινοσκόπιο και μάθε πώς δημιουργήθηκαν τα πρώτα κινούμενα σχέδια. Φτιάξε τις δικές σου ταινίες κινουμένων σχεδίων και διασκέδασε με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 36/ΚΙΒ.

4M0184 νέαυασία ε σ υ σ κ

MAGIC 00-03215 ΣΕΤ ΜΑΓΙΚΑ Κάνε τη δική σου μαγική παράσταση. Κατάπληξε τους φίλους σου και την οικογένεια σου με τα 12 μαγικά κόλπα που περιέχει αυτό το σετ. Θα είσαι ο μικρότερος αλλά πιο ταλαντούχος μάγος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4M0359

COMBINATION LOCK 00-03362 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΥΠΤΟΛΕΞΟ Κατασκεύασε έναν κουμπαρά κρυπτόλεξο που δε θα μπορεί να τον ανοίξει κανείς! Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις σαν κουτί αποθήκευσης μυστικών μηνυμάτων ή σαν λουκέτο. Βάλε τον δικό σου μυστικό κωδικό ώστε μόνο εσύ να μπορείς να δεις τους θησαυρούς σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

6

νέαυασία ε συσκ

4M0153

KALEIDOSCOPE MAKING KIT 00 - 03226 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟΥ Κατασκεύασε το δικό σου καλειδοσκόπιο. Δημιούργησε εκατομμύρια εκθαμβωτικών σχεδίων γεμίζοντας το θάλαμο αντικειμένων με διαφορετικά αντικείμενα. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ

4M0362

TORNADO MAKER 00-03363 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ Γίνε ένας κυνηγός ανεμοστρόβιλων! Δημιούργησε έναν ανεμοστρόβιλο πάνω στο τραπέζι σου και μάθε για την τεράστια δύναμη αυτού του φυσικού φαινομένου! Φυλάξου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

4M0360

DOORBELL MAKING KIT 00-03368 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΡΤΑΣ Μάθε για τον ηλεκτρομαγνητισμό καθώς κατασκευάζεις ένα κουδούνι για την πόρτα του δωματίου σου. Δημιούργησε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα και ένα μαγνητικό εργαλείο που κάνει το κουδούνι να χτυπάει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις :17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.


νέαυασία ε συσκ

νέαυασία ε σ υ σ κ

4Μ0044

BUZZ WΙRE 00-03232 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Ένα παιχνίδι δεξιοτεχνίας και επιστήμης. Κατασκεύασε μια πλατφόρμα ηλεκτρισμού και προσκάλεσε τον εαυτό σου και τους φίλους σου. Ποιος δεν θα ακουμπήσει το σύρμα και δεν θα χτυπήσει ο συναγερμός; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 7cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 24/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4M0013

CRYSTAL SCIENCE 00-03917/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κάνε μια σειρά από χημικά πειράματα και δημιούργησε το δικό σου Κρύσταλλο Ακουαμαρίνη, μία Κρυσταλλική Φεγγαρόπετρα που φωσφορίζει και ένα Κρυσταλλικό Δέντρο. Μάθε πως δημιουργούνται οι κρύσταλλοι από διαλύματα. Κάνε τη δική σου συλλογή και διακόσμησε το δωμάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

COSMIC ROCKET 00-03235 ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ Κατασκεύασε τον δικό σου πύραυλο. Με απλές μεθόδους φυσικής και χημείας κάνε τον να εκτοξευθεί και μάθε για τους νόμους του Νεύτωνα. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διασκέδασης και μάθησης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4M0368

VOLCANO MAKING KIT 00-03230 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ Φτιάξε ένα ηφαίστειο από γύψο και χρωμάτισέ το για να μοιάζει με αληθινό. Κάνε το πείραμα και προκάλεσε μια «έκρηξη»! Δες τη λάβα να βγαίνει μέσα από τον κρατήρα του ηφαιστείου που κατασκεύασες και μάθε πως γίνονται οι εκρήξεις των αληθινών ηφαιστείων. Μπορείς να επαναλάβεις το πείραμα όσες φορές θέλεις μαζί με τους φίλους σου ή και στο σχολείο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 18/ΚΙΒ.

4M0361

4Μ0067

QUICKSAND & VOLCANO 00-03365 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Φτιάξε αυτή την εκπληκτική λίμνη από κινούμενη άμμο! Πειραματίσου βλέποντας τα κόκαλα του δεινόσαυρου να βυθίζονται αργά μέσα στη λίμνη. Διασκέδασε προσπαθώντας να τα βγάλεις από εκεί για να τα συναρμολογήσεις. Δημιούργησε ένα προϊστορικό διόραμα με φιγούρες δεινοσαύρων και ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

νέαυασία ε σ υ σ κ

4M0047

CRYSTAL MINING 00-03252 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κάνε την ανασκαφή και δημιούργησε τη δική σου συλλογή από εντυπωσιακούς κρυστάλλους. Μάθε ποια είναι η ονομασία κάθε κρυστάλλου και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Τοποθέτησέ τους μέσα στο πουγκί που θα βρεις στη συσκευασία για να τους έχεις πάντα μαζί σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

7


4M0370

4M0371

GLOW DINO & FOSSILS 00-05528 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ. ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ Γίνε ένας παλαιοντολόγος! Κάνε την ανασκαφή, ανακάλυψε τα κόκαλα του δεινόσαυρου και συναρμολόγησε το σκελετό του Τ-Ρεξ που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Φτιάξε ένα διακοσμητικό μοντέλο με κρανίο δεινόσαυρου Τ-Ρεξ. Αναδημιούργησε αντίγραφα απολιθωμάτων προϊστορικών ζώων. Ότι κατασκευάζεις φωσφορίζει στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 0/ΥΠ. – 6/ΚΙΒ.

νέο

8

4Μ0396

KIDZ LABS / VOLCANO & CRYSTAL MINING 00-05532 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ & ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Κατασκεύασε ένα απίθανο ηφαίστειο και δημιούργησε μια εντυπωσιακή έκρηξη! Μετά κάνε την ανασκαφή και ανακάλυψε τους πανέμορφους κρυστάλλους που δημιουργήθηκαν στη γη μετά από ηφαιστειακές εκρήξεις πριν από πολλά χρόνια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 0/ΥΠ.-6/ΚΙΒ.

WEATHER LAB 00-05527 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Κατασκεύασε ένα μικρό μετεωρολογικό σταθμό για να καταγράψεις τις καθημερινές αλλαγές του καιρού. Πραγματοποίησε πειράματα για να ανακαλύψεις την επιστήμη και τα γεγονότα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τον κύκλο του νερού και άλλα καιρικά φαινόμενα. Είναι μία πολυτελής έκδοση επιστήμης καιρικών φαινομένων! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ. – 12/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0400

KIDZ LABS / GREEN ENERGY 00-05531 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Γίνε ένας μικρός επιστήμονας και σώσε τον πλανήτη παράγοντας πράσινη ενέργεια! Κατασκεύασε μία ανεμογεννήτρια, ένα φακό που λειτουργεί με κινητική ενέργεια και ένα ρολόι που παίρνει ενέργεια από πατάτες! Μάθε πως μπορούν να λειτουργήσουν όλες αυτές οι κατασκευές χωρίς μπαταρίες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.


4M0369

SCI-TOYS LAB 00-05529 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κάνε ένα ρολόι να δουλέψει με ενέργεια από ένα λεμόνι. Προκάλεσε μία έκρηξη ηφαιστείου. Ανακύκλωσε δύο μπουκάλια για να δημιουργήσεις έναν ανεμοστρόβιλο πάνω στο τραπέζι σου. Διασκέδασε καθώς μαθαίνεις για τις επιστημονικές αρχές πίσω από τις δυνάμεις, την πίεση, το χημικό ηλεκτρισμό και πολλά ακόμα! Με αυτή τη συσκευασία θα μπορέσεις να κάνεις πάνω από 10 πειράματα φυσικής, χημείας και μαθηματικής επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ. – 12/ΚΙΒ

νέο

4Μ0401

KIDZ LABS / SHOWTIME SCIENCE MAGIC 00-05530 ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Γίνε ο καλύτερος μικρός μάγος όλων των εποχών κάνοντας μία εντυπωσιακή παράσταση με τα μαγικά κόλπα που θα βρεις σε αυτή τη συσκευασία! Μάθε για τις επιστημονικές αρχές της χημείας, τις δυνάμεις, τα μαθηματικά και τις ψευδαισθήσεις που βρίσκονται πίσω από αυτά τα κόλπα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 21εκ. x 26εκ. x 9εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

9


ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. Κάνε ανασκαφή ενός σκελετού του τρομερού δεινόσαυρου Τρικέρατωψ, του ιπτάμενου Πτερόσαυρου, του αγκαθωτού Στεγόσαυρου ή ενός άγριου Μαμούθ από το πέτρωμα του χώματος πάνω στο οποίο περπατούσαν πριν από εκατομμύρια χρόνια. Ανακάλυψε τον παλαιοντολόγο που κρύβεις μέσα σου και διασκέδασε!

4M0007

TΥΡΑΝΝΌΣΑΥΡΟΣ-REX

4Μ0009

ΤΡΙΚΕΡΑΤΩΨ

10

4Μ0010

ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ

4Μ0008

BΡΑΧΙΟΣΑΥΡΟΣ

4Μ0021 ΜΑΜΟΥΘ


ίμαι .. Ε ! ώ. ρρ Γκρ άλι εδ π και Γίνε και εσύ ένας παλαιοντολόγος! Σκάψε και ανακάλυψε τους σκελετούς των γιγάντιων πλασμάτων που κυριάρχησαν στη γη πριν εκατομμύρια χρόνια. Κάνε την εκσκαφή σου, συναρμολόγησέ τους, διάβασε τις πληροφορίες που περιέχονται και παίξε με τα κουίζ. Μάζεψε και τα 7 είδη και δημιούργησε το δικό σου βασίλειο δεινοσαύρων. Σε όλους τους κωδικούς περιέχονται πληροφορίες και οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 12/KIB.

4Μ0022

ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΟΣ

4Μ0023

ΒΕΛΟΣΙΡΑΠΤΟΡΑΣ

11


4Μ0096

DIG A PLAY TREASURE ISLAND 00-05924 AΝΑΣΚΑΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ Επιτραπέζιο παιχνίδι με πειρατές. Σκάψε, ανακάλυψε τον πειρατικό θησαυρό και ξεκίνα το παιχνίδι. Ποιος πειρατής θα καταλάβει πρώτος το νησί; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23cm x 18cm x 8.5cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4M0036

DIG GLOW DINOSAUR 00-05920 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ ΑΠO ΑΥΓO Kάνε ανασκαφή. Σπάσε το αυγό με το ειδικό σφυράκι και βρες ένα από τα 6 διαφορετικά σχέδια φωσφορούχων δεινοσαύρων! Κάνε συλλογή βρες και τα 6 σχέδια! Διαστάσεις: 22cm x 15cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0224

4M0293

GLOW FOSSIL SCIENCE 00-03356 ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Γίνε παλαιοντολόγος και μάθε τα πάντα για τ’ απολιθώματα. Φτιάξε παραστάσεις πανάρχαιων ζώων, καθώς και το κρανίο ενός δεινόσαυρου! Σκάψε και βρες το δόντι ενός καρχαρία - και κάνε το απίθανο κολιέ! Ό,τι δημιουργήσεις θα λάμπει στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0110

GLOW SHARK TOOTH FOSSILS 00-05918 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΑΥΓΟΥ ΔΟΝΤΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑ Kάνε ανασκαφή! Σπάσε το αυγό με το ειδικό σφυράκι και βρες ένα δόντι καρχαρία και με το σχοινάκι που περιέχει μπορείς να το κρεμάσεις στον λαιμό σου. Διαστάσεις: 22cm x 15cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΥΡΩΝΑ Γίνε και εσύ ένας αρχαιολόγος! Σκάψε και ανακάλυψε το άγαλμα του Δισκοβόλου του Μύρωνα και μάθε πώς ζούσαν οι αθλητές στην αρχαία Ελλάδα. Ζήσε την ατμόσφαιρα και τη συγκίνηση των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων, για χάρη των οποίων σταματούσαν ακόμα και οι πόλεμοι! Διαστάσεις: 12cm x 17cm x 5.5cm 2/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

12


4M0200

4M0294

4Μ0223

4M0201

KITCHEN SCIENCE ΚΙΤ 00-03296 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Κάνε καταπληκτικά πειράματα με υλικά καθημερινής χρήσης από την κουζίνα σου. Περιέχει 6 ειδικά σχεδιασμένα πειράματα. Παραγωγή ηλεκτρισμού με την χρήση ενός πιρουνιού και μιας ντομάτας, κατασκευή κρυστάλλων με ζάχαρη και εκτόξευση πυραύλου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

SCIENCE MAGIC 00-03265 ΜΑΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Γίνε και εσύ ένα μάγος και κατάπληξε τους φίλους σου με τα κόλπα σου. Δώδεκα διαφορετικά μαγικά κόλπα που βασίζονται σε αρχές της επιστήμης σου μαθαίνουν πως κάτι τόσο φυσικό δείχνει μαγικό. Απεριόριστες ώρες διασκέδασης για εσένα και την παρέα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ

4M0260

SPY SCIENCE 00-03295 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ Διασκέδασε με την επιστήμη των κατασκόπων! Στείλε μηνύματα με κώδικα μορς, γράψε σημειώματα που μπορούν να διαβαστούν μόνο με τον ειδικό φακό με υπέρυθρες ακτίνες και δημιούργησε αόρατα μηνύματα. Φτιάξε ένα κατασκοπικό ημερολόγιο και άλλα... Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

STATIC SCIENCE 00-03354 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Ήξερες ότι ο στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να λυγίσει το νερό, να κάνει τα μαλλιά σου να σηκωθούν, ή να κάνει τα μπαλόνια να αιωρούνται; Αυτές και πολλές άλλες ανακαλύψεις σε περιμένουν σε αυτό το παιχνίδι ηλεκτροστατικής επιστήμης! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

MATH MAGIC KIT 00-03293 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ Κατάπληξε τους φίλους σου με τα μαγικά κόλπα με αριθμούς. Περιέχει πάνω από 15 μαθηματικά κόλπα , παιχνίδια και πάζλ. Μάθε πώς να διαβάζεις το μυαλό των φίλων σου και ξετρέλανε τους με τους γρήγορους μαθηματικούς υπολογισμούς σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0187

FLYING SCIENCE 00-03292 ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Εννέα διαφορετικά πειράματα που θα σου μάθουν τις αρχές της πτήσης! Μίνι χαρταετός, αλεξίπτωτο και πολλά άλλα. Κατάπληξε τους φίλους σου με τα ακροβατικά που γίνονται με το χάρτινο αεροπλανάκι και το μπούμερανγκ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17 cm x 6 cm 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

13


4M0259

4Μ0188

4Μ0332

4Μ0170

4Μ0202

4M0295

BUBBLE SCIENCE 00-03351 ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ Δημιούργησε μία γιγαντιαία φούσκα μεγέθους πάνω από ένα μέτρο, εκτίμησε την ομορφιά της γεωμετρίας με φούσκες. Ακολούθησε τις οδηγίες και φτιάξε μόνος σου διάλυμα για φούσκες. Μάθε για την επιστήμη γύρω από τις φούσκες καθώς διασκεδάζεις! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / PUMP ROCKET SCIENCE 00-03355 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΡΟΥΚΕΤΑΣ Εκτόξευσε μίνι ρουκέτες που φτάνουν τα 6 μέτρα, ένα αγωνιστικό όχημα ρουκέτα, και ανεμόπτερα που ανεβαίνουν προς τον ουρανό. Ανακάλυψε τα μυστικά της Νευτώνιας φυσικής πίσω από το 3..2..1.. Εκτόξευση! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

METAL DETECTOR ROBOT 00-03297 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Κατασκεύασε ένα φανταστικό ρομπότ για ανίχνευση μετάλλων. Μπορείς να το ελέγχεις εξ αποστάσεως! Μάθε πώς λειτουργεί το ρομπότ σου. Ο ανιχνευτής μετάλλου αποσπάται και γίνεται μπρελόκ. Αυτό το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πακέτο περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία του ρομπότ σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

14

MAGNET SCIENCE 00-03291 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Δέκα διαφορετικά πειράματα μπορούν να γίνουν με αυτό το σούπερ σετ με μαγνήτες. Διασκέδασε με το πέταλο ή το ραβδί μαγνήτη, κατασκεύασε ένα σούπερ όχημα μαγνήτη και δώσε του κίνηση. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα γλυπτό και πολλά άλλα παιχνίδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17 cm x 6 cm 6/ΥΠ.- 36/ΚΙΒ.

ALARM SAFE MONEY BANK 00-03289 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Ίσως το πιο ασφαλές χρηματοκιβώτιο στον κόσμο!!! Ρύθμισε την ψηφιακή κλειδαριά και εγκατάστησε τον συναγερμό. Πρόκληση για τους φίλους και την οικογένειά σου το ξεκλείδωμα. Πρόγραμμα εκμάθησης για τη δομή μιας κλειδαριάς και σύνδεσης ενός κυκλώματος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

ANTIGRAVITY MAGNETIC LEVITATION 00-03299 ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΙΩΡΗΣΗ Ανακάλυψε τη μαγεία που προσφέρουν οι μαγνήτες! Κατασκεύασε ένα στυλό που αιωρείται και περιστρέφεται μαγικά, ένα μοντέλο «maglev» πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το ταχύτερο όχημα στον κόσμο και πολλά άλλα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


Μάθε τους νόμους της μηχανικής δημιουργώντας εντυπωσιακά ρομπότ και οχήματα. Για να τα κατασκευάσεις θα χρησιμοποιήσεις τα ανακυκλώσιμα υλικά που περιέχονται στη συσκευασία και θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι!

4M0365

MECHO MOTORISED KITS – ROBOBUG 00-03403 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΤΟΜΟ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Ρομπότ Έντομο και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4M0366

MECHO MOTORISED KITS – RACE CAR 00-03404 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Αγωνιστικό Αυτοκίνητο και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4M0364

MECHO MOTORISED KITS – TRACTOR 00-03406 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Τρακτέρ και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

4M0367

MECHO MOTORISED KITS – CLAWBOT 00-03405 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΔΑΓΚΑΝΑ Γίνε ένας μικρός μηχανολόγος μηχανικός! Μάθε πως λειτουργούν οι μηχανές. Σύνδεσε το κύκλωμα για να φτιάξεις αυτό το απίθανο Ρομπότ Δαγκάνα και εντυπωσίασε τους πάντες! Δε χρειάζονται βίδες! Η πρώτη σου κατασκευή μηχανικής επιστήμης είναι έτοιμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

15


4M0250

4Μ0063

4M0251

4Μ0115

4Μ0334

4M0205

MICRO ROCKET 00-03305 ΜΙΚΡΗ ΡΟΥΚΕΤΑ Ήρθε η ώρα να γίνεις ένας επιστήμονας που ασχολείται με τους πυραύλους. Απλώς πρόσθεσε ξίδι και μαγειρική σόδα σε αυτόν τον πύραυλο και δες το να εκτοξεύεται. 3…2…1… εκτόξευση! Διαστάσεις: 13cm x 19,5cm x 1,8cm 2/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / DIVING SUBMARINE 00-03212 ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ Κάνε κατάδυση με ένα υποβρύχιο, χρησιμοποιώντας απλά μπέικιν πάουντερ. Ένα κλασικό παιχνίδι που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Διαστάσεις: 13cm x 18.5cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4M0356

MOON TORCH 00-03310 ΦΑΚΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ Με αυτόν τον απίθανο φακό έχεις το φεγγάρι στα χέρια σου! Φώτισε στον τοίχο του δωματίου σου ή όπου αλλού θες και δες την πανσέληνο πιο κοντά σου από ποτέ. Διαστάσεις: 13εκ. x 19,5εκ. x 2,8εκ. 12/ΥΠ. – 72/ΚΙΒ.

16

FRIDGE ROVER 00-03268 Κούρδισε το αυτοκινητάκι και τοποθέτησε το επάνω στην επιφάνεια του ψυγείου ή άλλη λεία επιφάνεια. Παρατήρησε το αυτοκίνητο πως τρέχει επάνω στην επιφάνεια που το έχεις βάλει με δύναμη την βαρύτητα. Διαστάσεις: 13cm x 18cm x 4.5cm 24/ΥΠ.-192/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / GLOW-IN-THE-DARK DINOSAUR SKULL 00-03308 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΥ Φτιάξε ένα διακοσμητικό κρανίο Τυραννόσαυρου και δες το να φωσφορίζει στο σκοτάδι! Θα είναι υπέροχο για το δωμάτιό σου! Διαστάσεις: 13cm x 19,5cm x 4cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4Μ0062

POCKET VOLCANO 00-03218 ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΣΕΠΗΣ Προκάλεσε μία ηφαιστειακή έκρηξη! Κάνε το πείραμα στο σπίτι σου και δες τη «λάβα» να ρέει από το ηφαίστειο. Είναι ένα καταπληκτικό gadget που μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου. Διαστάσεις:19cm x 13cm 24/ΥΠ. -192/ΚΙΒ.

LEMON CLOCK 00-03306 ΡΟΛΟΪ ΛΕΜΟΝΙ Χρησιμοποιώντας τα υλικά της συσκευασίας και προσθέτοντας απλά ένα λεμόνι μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο ρολόι που δουλεύει μόνο με την ενέργεια που παίρνει από το λεμόνι! Διαστάσεις: 13cm x 19,5cm x 1,8cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

BALLOONS HOVERCRAFT 00-03302 ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙ Κατασκεύασε το δικό σου Χόβερκραφτ και μάθε πως η τριβή μπορεί να μειωθεί με ένα λεπτό στρώμα αέρα που κάνει το όχημα να κινείται ομαλά κατά μήκος της επιφάνειας. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0207

MAGNETIC RACER 00-03290 ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Ζήσε την αόρατη δύναμη των μαγνητών. Οδήγησε το όχημα απλά χρησιμοποιώντας μαγνητική δύναμη. Ένα διασκεδαστικό gadget επιστήμης. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.


4M0208

MINI DIVING 00-03219 ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ Αυτά τα μίνι υποβρύχια θα σε εκπλήξουν, κινούνται με μπέικιν πάουντερ! Τοποθέτησε τα σε ένα ποτήρι με νερό και παρακολούθησε την κατάδυση και την ανάδυση που θα κάνουν στο νερό. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0081

HOVER JET 00-03260 Δώσε δύναμη με ένα απλό μπαλόνι. Πιθανώς αυτό είναι ένα πάρα πολύ σπάνιο αιωρούμενο όχημα στον κόσμο! Δοκίμασε πως αυτή η έξυπνη μηχανή μειώνει την ένταση στον αέρα & κινείται συνεχώς χωρίς κόπο. Είναι μια ευφυής επιστήμη μικροεφευρέσεων. Διαστάσεις: 13cm x 18.5cm x 3cm 12/ΥΠ.-144/ΚΙΒ.

4M0263

4M0206

4M0249

4M0118

4M0203

MINI PAPER KITE 00-03303 ΜΙΝΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ Μάθε τις επιστημονικές αρχές πως ένας αετός παραμένει στον αέρα. Δοκίμασε τις ικανότητες σου και δες πόσο ψηλά μπορείς να πετάξεις τον αετό σου. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

ILLUSION SPINNER 00-13213 ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΣΒΟΥΡΑ Ένα μικρό κόλπο επιστήμης που δημιουργεί μεγάλες εκπλήξεις ! Αυτές οι ψευδαισθήσεις θα καταπλήξουν εσένα, τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Διαστάσεις: 14cm x 22cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

MORSE CODE 00-03307 ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΡΣ Επικοινώνησε με μυστικά μηνύματα χρησιμοποιώντας τον Κώδικα Μορς όπως και οι αληθινοί κατάσκοποι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μηχανισμό που στέλνει σήματα μορς και σαν μπρελόκ για τα κλειδιά σου. Διαστάσεις: 13cm χ 19,5cm χ 1,5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

CRYSTAL MINING 00-03304 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΙΝΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Γίνε ένας γεωλόγος από το σπίτι σου! Κάνε ανασκαφή στο βράχο και ανακάλυψε πανέμορφους κρυστάλλους. Μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου συλλογή από κρυστάλλους. Διαστάσεις: 13cm χ 19,5cm χ 1,8cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

TORNADO TUBE 00-03300 ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις έναν ανεμοστρόβιλο με νερό. Δες τις επιδράσεις της βαρυτικής έλξης του νερού μέσα στο μπουκάλι. Διασκέδασε με ένα φυσικό φαινόμενο. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0204

CARTESIAN DIVER 00-03301 ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟΣ ΔΥΤΗΣ Κατασκεύασε ένα καρτεσιανό δύτη χρησιμοποιώντας ένα σταγονόμετρο, χαλκό, ροδέλες και ένα γάντζο. Τοποθέτησε τον μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό και μάθε πως η αλλαγή της πίεσης μπορεί να κάνει τον δύτη να επιπλέει ή να βυθίζεται. Διαστάσεις: 13cm x 19.5cm 12/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

17


4M0012

EARTH MOON 00-03241 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗ - ΣΕΛΗΝΗ Φτιάξε εύκολα τη δική σου υδρόγειο σφαίρα με προέκταση τη σελήνη. Χρωμάτισέ τη και μάθε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Γη και τη Σελήνη. Κάνε το πείραμα με το φακό και δες πως γίνονται οι εκλείψεις. Χρησιμοποίησε τα φωσφορούχα χρώματα και δες πως λάμπουν στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά και εκπαιδευτικό κουίζ με ερωτήσεις και απαντήσεις. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4M0011

SOLAR SYSTEM PLANETARIUM 00-03257 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ /ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Γίνε και εσύ ένας Αστρονόμος ! Φτιάξε το δικό σου ηλιακό σύστημα. Συναρμολόγησε το, χρωμάτισε το, πέρνα το ειδικό βερνίκι για να φωσφορίζει στο σκοτάδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά και πληροφορίες για το πλανητικό μας σύστημα. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 24/ΚΙΒ.

4M0025

3D SOLAR SYSTEM 00-05520 ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ταξίδεψε στο σύμπαν κατασκευάζοντας ένα φωσφορούχο ηλιακό σύστημα. Κρέμασέ το ως διακοσμητικό στο δωμάτιό σου και μάθε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ηλιακό μας σύστημα! Χρωμάτισε τους τρισδιάστατους πλανήτες και κλείσε το φως για να δεις πως λάμπουν στο σκοτάδι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 28.5cm x 37.5cm x 6.5cm 6/ΥΠ - 12/ΚΙΒ.

18

4M0066

NIGHT SKY PROJECTION 00-13233 ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ Σβήσε το φως και μετάτρεψε το δωμάτιό σου σε έναν έναστρο νυχτερινό ουρανό με αυτόν τον υπέροχο νυχτερινό προτζέκτορα. Κατασκεύασε το χαρτονένιο θόλο με τους αστερισμούς και τοποθέτησέ τον πάνω στην πλαστική βάση με το λαμπάκι. Άναψε το λαμπάκι και δες πως φωτίζουν οι αστερισμοί! Είναι καταπληκτικό. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.

4Μ0133

GLOW SOLAR SYSTEM MOBILE MAKING KIT 00-03225 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ Κατασκεύασε ένα ηλιακό σύστημα διάστασης 42 Χ 42. Κρέμασε το στο ταβάνι του δωματίου σου και δες το να λάμπει στο σκοτάδι. Μάθε για τους πλανήτες που είναι γύρω μας και μελέτησε τους. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ - 48/ΚΙΒ.


Τα παιδιά λατρεύουν να μαθαίνουν για τους πλανήτες και τα αστέρια. Με τα παιχνίδια της 4Μ μπορούν να κατασκευάσουν ένα μοντέλο πλανηταρίου και να μάθουν για τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, να φτιάξουν ένα νυχτερινό προτζέκτορα όπου θα μπορούν να βλέπουν τους αστερισμούς του διαστήματος αλλά και να κάνουν πολλές ακόμα κατασκευές. Οι μικροί μας αστρονόμοι «ταξιδεύουν» στο σύμπαν και μαθαίνουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

19


Η νέα σειρά της Οικολογικής Μηχανικής αποτελείται από πέντε απίθανες κατασκευές που συναρπάζουν. Τα παιδιά εξερευνούν τις αρχές της μηχανικής, μαθαίνουν για την ενέργεια και αναπτύσσουν οικολογική συνείδηση. Ακολουθώντας τις Ελληνικές οδηγίες που περιέχονται στις συσκευασίες περνάνε αμέτρητες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας. Κάθε προϊόν αυτής της σειράς έχει σχεδιαστεί για να επιδεικνύει πολλαπλές αρχές της μηχανολογίας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

νέο

20

4Μ0406

ECO-ENGINEERING / RUBBISH CART ROBOT 00-03371 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΔΟΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ κάδο που κινείται και εξερευνεί το περιβάλλον γύρω του. Το καπάκι του ρομπότ ανοίγει και κλείνει για να σου θυμίζει να διατηρείς το περιβάλλον καθαρό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.


νέο

νέο

4Μ0407

ECO-ENGINEERING / SUPER 3-IN-1 SOLAR ROBOT 0003377 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ 3 ΣΕ 1 Κατασκεύασε ένα καταπληκτικό ρομπότ που κινείται με ηλιακή ενέργεια! Μπορεί να προχωρήσει με τα χέρια του πάνω στο σχοινί που απλώνουμε τα ρούχα, να βγει για έναν περίπατο έξω στον κήπο και να μεταμορφωθεί σε ένα ηλιακό όχημα! Είναι απίθανα τα πράγματα που μπορεί να κάνει αυτό το ρομπότ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0408

ECO-ENGINEERING / SOLAR PLANE MOBILE 00-03376 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Κατασκεύασε αυτό το απίθανο αεροπλάνο που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια! Κρέμασέ το από το ταβάνι του δωματίου σου ή τοποθέτησέ το πάνω σε ένα πλαστικό μπουκάλι και δες το να κινείται. Μάθε πως λειτουργούν τα ηλιακά αεροπλάνα και εντυπωσίασε τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέο

νέο

4Μ0405

ECO-ENGINEERING / TIN CAN EDGE DETECTOR 00-03370 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ Κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό ρομπότ που κινείται πάνω στο τραπέζι σου χωρίς να πέφτει ποτέ κάτω! Μάθε πως λειτουργεί και δείξε στους φίλους και την οικογένειά σου τι κατάφερες να δημιουργήσεις μόνος σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0409

ECO-ENGINEERING / JUNKYARD DRUMMER 00-03372 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΝΤΡΑΜΕΡ Κατασκεύασε το πιο ταλαντούχο ρομπότ ντράμερ που φτιάχτηκε ποτέ! Συναρμολόγησέ το από την αρχή και μάθε του να παίζει τις δικές σου μελωδίες. Οργάνωσε μια μοναδική συναυλία και το κοινό θα σε χειροκροτεί! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

21


22


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Αυτό το γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά. Η σειρά της Οικολογικής Επιστήμης της 4Μ βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τα θαύματα του 21ου αιώνα σχετικά με την περιβαλλοντική χημεία, την πράσινη ενέργεια και την παγκόσμια βιωσιμότητα, και το 2015 η σειρά μας τιμήθηκε με το σημαντικό βραβείο Red Dot Design Award. To βραβείο Red Dot αναγνωρίζει τα καλύτερα σχέδια προϊόντων στον κόσμο και είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσες αξιοσέβαστες εταιρείες. Η παγκόσμια βιωσιμότητα μπορεί να επιτευχθεί και είναι πάντοτε τα νέα μυαλά που εμπνέουν την καινοτομία, την πρόοδο και την αλλαγή. Το μέλλον είναι λαμπρό. Το μέλλον είναι πράσινο.

23


4M0296

4M0126

4M0069

4M0139

4Μ0137

4Μ0297

GROW A MAZE 00-03552 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Φύτεψε ένα φασόλι στο χώμα και παρακολούθησέ το να βρίσκει το δρόμο του μέσα στο λαβύρινθο καθώς μεγαλώνει! Ταυτόχρονα παρατήρησε και πως αναπτύσσονται οι ρίζες. Η συσκευασία περιέχει τα πάντα - εκτός από το χώμα και το φασόλι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

ENVIRO BATTERY 00-03261 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τη μοναδική μη μολυσμένη πηγή ενέργειας μπορείς να τη βρεις στη Γη, στην πατάτα, στο αλμυρό νερό και στη λάσπη. Θα μείνεις κατάπληκτος με το πως αυτά τα υλικά φωτίζουν μια λάμπα ή λειτουργούν σαν βομβητές. Προσοχή! Έμπνευση και διασκέδαση υψηλών βόλτ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

SOLAR COOKER 00-03278 ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε μια κουζίνα η οποία τροφοδοτείται και λειτουργεί μόνο με ηλιακή ενέργεια. Είναι τόσο απλό, αλλά τόσο αποτελεσματικό, που θα σε καταπλήξει! Μπορείς να τους εντυπωσιάσεις όλους, χρησιμοποιώντας την δύναμη του ήλιου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

24

POTATO CLOCK 00-03275 ΡΟΛΟΪ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τι; Χωρίς μπαταρίες; Και όμως γίνεται. Ανακάλυψε πώς με 2 πατάτες μπορούμε να βάλουμε σε λειτουργία ένα ψηφιακό ρολόι. Πειραματίσου για να βρεις και άλλες ουσίες που μπορούν να κάνουν το ίδιο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

WATER FILTER 00-03281 ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Πειραματίσου και φίλτραρε το νερό. Αυτό το σύστημα καθαρισμού δείχνει το δρόμο της επιστημονικής εξαγωγής αλατιού από το θαλασσινό νερό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ποτήρι νερό και είσαι στο δρόμο για τη δημιουργία της δικής σου μονάδας αφαλάτωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

SALT WATER POWER ROBOT 00-03353 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα ρομπότ που λειτουργεί με αλατόνερο! Μάθε πως φτιάχνεται μια μπαταρία που ενεργοποιείται με αλατόνερο. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.


4Μ0094

WINDMILL GENERATOR 00-03267 ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε αυτό τον καταπληκτικό ανεμόμυλο και μάθε πωs μπορείs να εκμεταλλευτείs την ενέργεια του ανέμου. Παρατήρησε την λάμψη που έχει όταν ο άνεμος γυρίζει τον έλικα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0257

WEATHER SCIENCE 00-03402 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Μάθε που οφείλονται τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Τα πειράματα σε αυτή τη συσκευασία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το φαινόμενο του θερμοκηπίου, πώς δημιουργούνται τα σύννεφα και πολλά άλλα. Μάθε διασκεδάζοντας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0070

DYNAMO TORCH 00-03263 ΦΑΚΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Μετάτρεψε ένα απλό μοτέρ παιχνίδι σε γεννήτρια που μετατρέπει την κίνηση του χεριού σε ηλεκτρική ενέργεια και δίνει ρεύμα σε μια λάμπα. Η γεννήτρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας απίθανος φακός έκτακτης ανάγκης. Προσοχή: Έμπνευση και διασκέδαση υψηλών βόλτ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

25


4Μ0336

KIDZ LABS / GREEN SCIENCE - TIN CAN CALCULATOR 00-03360 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τελειώνουν οι μπαταρίες στην αριθμομηχανή σου; Κανένα πρόβλημα! Ανακύκλωσε κονσερβοκούτια και μολύβια για να παράγεις ηλεκτρική ενέργεια και να ενεργοποιήσεις την αριθμομηχανή. Η οικολογική αριθμομηχανή είναι ένα τέλειο γκάτζετ για την τάξη. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0071

SODA CAN ROBUG 00-03266 ΡΟΜΠΟΤ-ΕΝΤΟΜΟ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Tο κονσερβοκούτι γίνεται ρομπότ έντομο. Ανακύκλωσε ένα κονσερβοκούτι και μετάτρεψε το σε ένα διασκεδαστικό ρομπότ. Όταν η επιστήμη συναντάει τη δημιουργία, η μάθηση γίνεται διασκέδαση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0258

GREEN ROCKET 00-03298 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε έναν πύραυλο και εκτόξευσέ τον στον ουρανό! Αυτή η συσκευασία περιέχει τα υλικά για να κατασκευάσεις τον δικό σου πύραυλο. Εσύ απλώς ανακύκλωσε ένα περιοδικό και δύο πλαστικά μπουκάλια και η διασκέδαση είναι απεριόριστη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0165

ECO SCIENCE TOYS 00 - 03287 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Ανακύκλωσε και βοήθησε να σωθεί η γη μας. Καθημερινά άχρηστα αντικείμενα μπορούν να γίνουν παιχνίδια επιστήμης. Φτιάξε ένα όχημα με παλιά CDs και ένα ρολό από χαρτί υγείας. Δημιούργησε ένα τυφώνα με 2 πλαστικά μπουκάλια και ένα ρομπότ όχημα. Επτά παιχνίδια οικολογικής επιστήμης που θα σε καταπλήξουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 17cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4M0138

WEATHER STATION 00-03279 ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα μετεωρολογικό σταθμό όπου θα είναι εξοπλισμένος με θερμόμετρο, αιολικό ανεμοδείκτη, μετρητή βροχής και ανεμόμετρο. Κάνε το πείραμα με το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22 cm x 17cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

26


4M0199

4Μ0166

4Μ0256

4Μ0337

SOLAR ROBOT 00-03294 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΡΟΜΠΟΤ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα Ρομπότ το οποίο κινείται με την βοήθεια του ήλιου. Τοποθέτησε τον ηλιακό συλλέκτη και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα: Δεν έχει μπαταρίες και όμως περπατάει! Μπορείς να το μετατρέψεις και σε ρομπότ δεινόσαυρο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 26cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

SOLAR MECHANICS 00-03401 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Πειραματίσου με την ηλιακή ενέργεια. Κατασκεύασε ένα μικρό ρομπότ που κινείται με τη βοήθεια του Ήλιου. Φτιάξε έναν ηλιακό τροχό που δημιουργεί ένα ουράνιο τόξο όταν γυρνάει και πολλά ακόμη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm χ 22cm χ 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

SOLAR ROVER 00 - 03286 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατασκεύασε ένα ηλιακό όχημα. Βάλτο σε μια λεία επιφάνεια μια ηλιόλουστη μέρα. Δεν χρειάζεται μπαταρίες. Μάθε πώς το φως του Ήλιου μετατρέπεται σε ενέργεια. Το ηλιακό σου όχημα βοηθάει στην ανακύκλωση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

KIDZ LABS / GREEN SCIENCE - DYNAMO CIRCUIT BOARD 00-03361 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΟ ΚΥΚΛΩΜΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Μάθε πως μπορεί να παραχθεί ηλεκτρισμός με ένα δυναμό και πως γίνεται η σύνδεση ενός ηλεκτρικού κυκλώματος. Φτιάξε ένα αγωνιστικό όχημα, ένα ρομπότ που φωτίζει, ένα ελικόπτερο και ένα όχημα προπέλα. Εξερεύνησε τη δύναμη της πράσινης και καθαρής ενέργειας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0167

DYNAMO ROBOT 00 - 03285 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΔΥΝΑΜΟ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Το ρομπότ δυναμό δεν χρειάζεται μπαταρίες! Γυρνάς το δυναμό για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι δίνεις ισχύ στον κινητήρα. Το ρομπότ τρέχει μπροστά και πίσω κουνώντας τα σαγόνια του. Ανακύκλωσε αντικείμενα καθημερινής χρήσης για το σώμα του ρομπότ. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουμε για τις εναλλασσόμενες μορφές ενέργειας και την ρομποτική. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

27


4M0373

4M0136

4M0124

4Μ0339

4Μ0073

4Μ0093

HOVER RACER 00-03366 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΟΒΕΡΚΡΑΦΤ Κατασκεύασε το δικό σου αγωνιστικό χόβερκραφτ και δες το να διασχίζει το δωμάτιο πάνω σε ένα στρώμα αέρα. Μάθε την επιστήμη που κρύβεται πίσω από τη λειτουργία του χόβερκραφτ. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μηχανικής επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

PROPELLER RACER 00-03277 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΠΕΛΑ Κατασκεύασε ένα αγωνιστικό όχημα που με την δύναμη του αέρα θα του δίνει ώθηση να κινείται. Ένας διασκεδαστικός τρόπος συνδυασμού μηχανικής και επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 6cm x 24cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

ELECTRIC PLANE LAUNCHER 00-03906 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Έτοιμο για απογείωση. Ανακάλυψε πωs περιστρέφεται ο κινητήραs και πωs οι πλαστικοί δίσκοι εκτοξεύουν ένα χάρτινο αεροπλάνο πάνω από 50km την ώρα. Ένα ιδανικό εργαλείο για εξερευνήσειs. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16,5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

DOODLING ROBOT 00-03280 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Κατασκεύασε ένα ρομπότ που είναι ένας καλλιτέχνης! Το ρομπότ ζωγράφος είναι σχεδιασμένο, όταν κινείται, να κάνει χρωματιστά σχέδια στο χαρτί. Είναι απίθανο που θα έχεις κατασκευάσει μόνος σου ένα τέτοιο έξυπνο μηχάνημα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 24cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

TIN CAN CABLE CAR 00-03358 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ Ανακύκλωσε ένα κονσερβοκούτι για να φτιάξεις ένα μοναδικό τελεφερίκ. Βάλ’ το στο δωμάτιό σου και δες το να πηγαίνει πάνω - κάτω, απ’τη μια μεριά στην άλλη. Είναι ένα καταπληκτικό δημιούργημα μηχανικής επιστήμης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 16,5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

BOTTLE CATAMARAN 00-03273 CATAMARAN ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Τόνοι από πλαστικά μπουκάλια πάνε άχρηστα καθημερινά. Βοήθα στην ανακύκλωση με δύο από αυτά. Μετάτρεψε τα σε ένα μοναδικό πλεύσιμο hovercraft που θα τρέχει στην επιφάνεια του νερού. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 16.5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0072

ELECTRIC DRAGSTER 00-03905 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Πιάστο αν μπορείs! Γίνε εφευρέτηs και κατασκεύασε αυτό το ηλεκτρονικό dragster (αγωνιστικό αυτοκίνητο) με εντυπωσιακέs ρόδεs από CD.Χρησιμοποίησε καθημερινά υλικά και το dragster θα κάνει συναρπαστικέs διαδρομέs. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16.5 x 6cm 6/ΥΠ. - 36 ΚΙΒ.

28


4Μ0338

4Μ0091

4Μ0092

4M0123

TABLE TOP ROBOT 00-03357 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΜΠΟΤ Συναρμολόγησε ένα ρομποτικό καβούρι το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει τις άκρες οποιασδήποτε επιφάνειας και να στρίψει για να αποφύγει την πτώση. Ενεργοποίησέ το και βάλ’το στο τραπέζι για να το δεις να κάνει τα εντυπωσιακά του ακροβατικά. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 16,5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

SMART ROBOT 00-03272 ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΜΠΟΤ Φτιάξε ένα έξυπνο ρομπότ που αλλάζει την διαδρομή του όταν συναντήσει κάποιο εμπόδιο. Χωρίs τηλεχειριστήριο ή προγραμματιστή κινείται σα να έχει εγκέφαλο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16.5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0132

ROBOT DUCK 00-03907 ΡΟΜΠΟΤ ΠΑΠΙΑ Κατασκεύασε ένα ρομπότ πάπια και παρατήρησε πως περπατάει. Είναι φοβερό! Μόνος σου θα κατασκευάσεις μια μηχανή ρομπότ που περπατάει. Κάτι που πήρε πολλά χρόνια στους επιστήμονες να το καταφέρουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24 cm x 16.5 cm x 6 cm 6/ΥΠ - 36/ΚΙΒ.

TIN CAN ROBOT 00-03270 ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΟΤ Εκατομμύρια κονσερβοκούτια πάνε χαμένα καθημερινά. Βοήθα στην ανακύκλωση με ένα από αυτά. Μετάτρεψε το κονσερβοκούτι σε ένα ρομπότ που περπατάει και στρίβει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσειs: 24cm x 16.5cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

BRUSH ROBOT 00-03282 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΒΟΥΡΤΣΑ Κατασκεύασε ένα ρομπότ βούρτσα που θα διασκεδάσει εσένα και τους φίλους σου. Αυτό το ρομπότ εκτός που θα σου προσφέρει άφθονες ώρες γέλιου θα σου καθαρίσει και το γραφείο σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 6cm x 24cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0372

INSECTOID 00-03367 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΤΟΜΟ Συναρμολόγησε όλα τα εξαρτήματα μαζί για να κατασκευάσεις αυτό το ρομπότ που μοιάζει με έντομο. Σέρνεται, στριφογυρίζει αλλά δεν ενοχλεί ποτέ κανέναν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 16,5εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0125

AMPHIBIAN ROVER 00-03276 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΜΦΙΒΙΟ ΟΧΗΜΑ Είναι αυτοκίνητο; Είναι βάρκα; Είναι και τα δύο! Ταξιδεύει στη γη και το νερό. Μόνο με 4 μπουκάλια νερού το όχημα σου είναι έτοιμο. Ένα διασκεδαστικό πακέτο μηχανικής και ανακύκλωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 16.5cm x 6cm x 24cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

29


4Μ0195

SCIENCE IN ACTION WIND POWERED LANDSAILER 00-03911 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΙΟΛΙΚΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ Κατασκεύασε ένα αιολικό τροχοφόρο όχημα που κινείται με τη βοήθεια του ανέμου. Μάθε τις βασικές αρχές της φυσικής που κρύβονται πίσω από αυτό και διασκέδασε παίζοντας με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 35εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4M0162

MOUSETRAP RACER 00 - 03908 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑ ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ Κατασκεύασε ένα όχημα ποντικοπαγίδα που είναι μισό όχημα και μισό ποντικοπαγίδα. Είναι απίθανο με την βοήθεια του καταπέλτη το όχημα κινείται. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μηχανικής. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 29cm x22cm x 6cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0164

ROCKET RACE CAR 00-03909 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΟΧΗΜΑ Μετάτρεψε ένα πλαστικό μπουκάλι σε αγωνιστικό όχημα!!! Παίξε ανακυκλώνοντας και διασκέδασε με ένα πείραμα του Ισαάκ Νεύτωνα. Θα συναρπάσει εσένα και τους φίλους σου!!! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 29cm x22cm x 9cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

30


Καθαρός σαν κρύσταλλος! Οι κρύσταλλοι δεν είναι απλά όμορφοι, χρησιμοποιούνται σε πολλές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως είναι τα μικροτσίπ, οι βιντεοκάμερες, τα ψηφιακά ρολόγια, τα κινητά τηλέφωνα 4G και πολλά ακόμα. Και το να βλέπεις τους δικούς σου κρυστάλλους να αναπτύσσονται είναι απλά μαγικό, ειδικά όταν κάνεις αυτό το «μαγικό κόλπο» στο σπίτι σου.

νέο 4Μ0395

GLOW CRYSTAL GROWING 00-03918/EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Μάθε πως μπορείς να καλλιεργήσεις εντυπωσιακούς φωσφορούχους κρυστάλλους στο σπίτι σου! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 9εκ. x 9εκ. x 9εκ. 12/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4M0194

SCIENCE IN ACTION - CRYSTAL GROWING 00-03913 / EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Μεγάλωσε κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις την δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 9cm x 9cm x 9cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4ΜΣΤΑΝΤ-5

ΣΤΑΝΤ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

4M0322

SCIENCE IN ACTION - CRYSTAL GROWING EXPERIMENTAL KIT 00-03915 / EU ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ (ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗ) Μεγάλωσε κρυστάλλους στο σπίτι! Μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου πολύτιμη συλλογή με αληθινούς κρυστάλλους και να καταπλήξεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24cm x 21,5cm x 8cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

31


Η συναρπαστική τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας (AR) φέρνει τις ανασκαφές των δεινοσαύρων στον 21ο αιώνα. Η τεχνολογία AR λειτουργεί ξεδιπλώνοντας ψηφιακές πληροφορίες σε πραγματικό περιβάλλον χρησιμοποιώντας την κάμερα από ένα smartphone ή ένα tablet, σε συνδυασμό με λογισμικό αναγνώρισης αντικειμένου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη σειρά AR τεχνολογίας με τρία από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς Ανασκαφή Δεινοσαύρων. Τα ρεαλιστικά γραφιστικά δημιουργούν καταπληκτικούς, διαδραστικούς και πάρα πολύ πεινασμένους δεινόσαυρους, απ’ ευθείας στις οθόνες των παιδιών! Η ανασκαφή του σκελετού είναι η ίδια διαδικασία, εγκεκριμένη για παιδιά, με τις Ανασκαφές Δεινοσαύρων όπου πρέπει να αφαιρεθούν τα κόκαλα του δεινόσαυρου προσεκτικά ένα-ένα από το έδαφος στο οποίο βρίσκονται θαμμένα. Οι Ελληνικές οδηγίες που περιέχονται στις συσκευασίες βοηθούν τα παιδιά να συναρμολογήσουν τα προϊστορικά τους ευρήματα με ευκολία. Βάλε το δεινόσαυρο κάτω από μία πηγή φωτός και τα κόκαλά του θα φωσφορίζουν στο σκοτάδι με ένα απαλό φως.

32


Με αυτή τη νέα σειρά τα παιδιά δεν κάνουν απλώς μια ακόμη ανασκαφή δεινοσαύρου. Μαζί με τον Στεγόσαυρο, τον Τρικεράτοπα και τον T-Rex θα ανακαλύψουν και ίχνη από το DNA τους, σε μορφή αυτοκόλλητου. Πρώτα, το DNA πρέπει να αποκωδικοποιηθεί και να ταξινομηθεί σωστά τοποθετώντας τα αυτοκόλλητα πάνω στο σημειωμένο χαρτί. Μετά, η ολοκληρωμένη αλυσίδα του DNA με των κώδικα AR σκανάρεται με ένα smartphone ή ένα tablet και ένας τρισδιάστατος δεινόσαυρος AR εμφανίζεται ολοζώντανος στην οθόνη. Οι οθόνες αφής και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά των συσκευών διεγείρουν τη φαντασία καθώς παρέχουν διευρυμένες εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσω των διαδραστικών μέσων.

νέο

νέο

4Μ0410

DINOSAUR DNA – TYRANNOSAURUS REX 00-07002 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΣ – DNA Γίνε ένας παλαιοντολόγος και ειδικεύσου στη γενετική επιστήμη! Κάνε την ανασκαφή ενός φωσφορούχου σκελετού δεινοσαύρου. Μάζεψε το DNA του και δημιούργησε έναν ολοζώντανο μεγάλο δεινόσαυρο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Μπορείς να το τραβήξεις και βίντεο και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0411

DINOSAUR DNA – STEGOSAURUS 00-07004 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟΣ – DNA Γίνε ένας παλαιοντολόγος και ειδικεύσου στη γενετική επιστήμη! Κάνε την ανασκαφή ενός φωσφορούχου σκελετού δεινοσαύρου. Μάζεψε το DNA του και δημιούργησε έναν ολοζώντανο μεγάλο δεινόσαυρο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Μπορείς να το τραβήξεις και βίντεο και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0412

DINOSAUR DNA – TRICERATOPS 00-07003 ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΡΙΚΕΡΑΤΩΨ – DNA Γίνε ένας παλαιοντολόγος και ειδικεύσου στη γενετική επιστήμη! Κάνε την ανασκαφή ενός φωσφορούχου σκελετού δεινοσαύρου. Μάζεψε το DNA του και δημιούργησε έναν ολοζώντανο μεγάλο δεινόσαυρο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας! Μπορείς να το τραβήξεις και βίντεο και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

33


Τώρα οι μικροί φίλοι της 4Μ έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ηλιακή ενέργεια, να κάνουν εύκολες κατασκευές και να μάθουν πρόσθεση! Τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο που κινείται με ηλιακή ενέργεια προστατεύοντας το περιβάλλον. Επίσης, μαθαίνουν πολύ εύκολα να φτιάχνουν φορτηγά οικοδομής αναπτύσσοντας τις κινητικές τους δεξιότητες, χωρίς να χρειάζονται βίδες ή κόλλα. Αλλά και τα μαθηματικά τώρα γίνονται πιο διασκεδαστικά από ποτέ! Κάνε μια ερώτηση πρόσθεσης στο πιθηκάκι και η απάντηση θα σε εντυπωσιάσει.

νέο

4Μ0413

JUNIOR / MATHS MONKEY 00-04674 ΠΙΘΗΚΑΚΙ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ Αυτό το αξιαγάπητο πιθηκάκι έχει ταλέντο στην πρόσθεση. Έχεις κάποια απορία; Ρώτα το πιθηκάκι! Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθεις πρόσθεση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

νέο

νέο

34

4Μ0414

JUNIOR / SOLAR-POWERED VEHICLE 00-04676 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ Γίνε ένας μηχανικός αυτοκινήτων κατασκευάζοντας αυτό το απίθανο όχημα! Βγάλε το αυτοκίνητο έξω μια ηλιόλουστη μέρα και δες το να κινείται με την ενέργεια που παίρνει από τον ήλιο. Δε χρειάζονται μπαταρίες! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

4Μ0415

JUNIOR / CONSTRUCTION TRUCKS 00-04673 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Κατασκεύασε 3 καταπληκτικά οχήματα οικοδομής πανεύκολα! Δε χρειάζεσαι κόλλα ούτε βίδες. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.


35


Κατασκεύασε αυτά τα μεγάλα πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατα ζώα και σκηνικό για να παίζεις. Η φαντασία των παιδιών μπαίνει σε δράση καθώς παίζουν με αυτά τα εντυπωσιακά παζλ.

νέο

4Μ0416

JUNIOR / 3D FLOOR PUZZLES – DINOSAURS 00-04668 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατους δεινόσαυρους σε προϊστορικό σκηνικό. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

νέο

νέο

36

4Μ0417

JUNIOR / 3D FLOOR PUZZLES – RAINFOREST 00-04678 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ – ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό τροπικού δάσους. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4Μ0418

JUNIOR / 3D FLOOR PUZZLES – SAFARI 00-04679 3D ΠΑΖΛ ΔΑΠΕΔΟΥ – ΣΑΦΑΡΙ Κατασκεύασε αυτά τα τεράστια πολύχρωμα παζλ με τρισδιάστατα άγρια ζώα σε σκηνικό σαφάρι. Διασκέδασε παίζοντας μαζί με τους φίλους σου! Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.


νέο

4Μ0419

JUNIOR / PAPER BUG PUPPETS 00-04672 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΖΩΑΚΙΑ-ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ Μετάτρεψε συνηθισμένες χάρτινες σακούλες σε χαριτωμένες μαριονέτες! Δημιούργησε 5 διαφορετικά ζωάκια και οργάνωσε μια παράσταση για τους φίλους και την οικογένειά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0420

JUNIOR / EASY-STITCH ANIMAL JUMPERS 00-04670 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΖΩΑΚΙΑ Κέντησε πολύχρωμα πιτζαμάκια για αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια! Μάθε πώς να κάνεις τα πρώτα σου κεντήματα με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 24εκ. x 22εκ. x 6εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

37


νέαυασία ε συσκ

4M0104

WEAVING LOOM 00-02744 KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΡΓΑΛΕΙΟ Χρησιμοποίησε την φαντασία σου και δημιούργησε με τον αργαλειό σου. Η συσκευασία περιέχει οτιδήποτε χρειάζεται για να δημιουργήσεις τρία σουβέρ και μια θήκη για το κινητό τηλέφωνο. Όλοι θα τα θαυμάζουν . Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

νέο

4M0421

EASY-TO-DO CROCHET 00-02737 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΕΞΙΜΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ Δημιούργησε εντυπωσιακά διακοσμητικά για το δωμάτιό σου πλέκοντας! Μάθε πώς να πλέκεις ένα όμορφο λουλούδι και άλλα πρωτότυπα αντικείμενα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4M0378

EMBROIDERY STICHES 00-02763 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Δημιούργησε το δικό σου κέντημα μαξιλαριού ή τσάντας! Διακόσμησε και ομόρφυνε το δωμάτιό σου με τις πιο πρωτότυπες δημιουργίες. Κέντησε μια πεταλούδα, μια κουκουβάγια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0173

CROSS STITCH 00-02749 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ ΤΣΑΝΤΑ Το κέντημα με σταυροβελονιά είναι ένα χόμπι που μπορείς να απολαμβάνεις μια ζωή. Αυτό το σετ για αρχάριους κάνει μια εισαγωγή στο κέντημα. Φτιάξε μια απίθανη τσάντα και άλλα όμορφα σχέδια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4M0186

KNITTING ART 00-02753 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ Ιδανικό παιχνίδι για το πλέξιμο ακόμα και για τους αρχάριους. Με ασφάλεια φτιάξε μια πλεκτή τσάντα και μια θήκη για κινητό. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

38

4M0379

FRENCH KNITTING OWL DOLL 00-02764 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ακολούθησε μία σειρά από απλά βήματα για να μάθεις βασικές τεχνικές της Γαλλικής Πλεκτομηχανής και να δημιουργήσεις τη δική σου πλεκτή κούκλα κουκουβάγια. Είναι απίθανο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.


νέο

4Μ0422

νέο

4Μ0399

4M0383

νέο

4Μ0397

GLOW-IN-THE-DARK EMBROIDERY 00-04667 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΚΕΝΤΗΜΑ Δημιούργησε πρωτότυπες χειροτεχνίες με κέντημα που φωσφορίζουν! Μάθε τις βασικές τεχνικές κεντήματος και με τις ειδικές φωσφορούχες κλωστές που υπάρχουν στη συσκευασία κατασκεύασε εντυπωσιακά διακοσμητικά. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

EMBROIDERY BUTTONS 00-04622 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ Φτιάξε 8 πρωτότυπα κουμπιά με κέντημα! Δημιούργησε μοναδικές εικόνες με τις τεχνικές που περιγράφονται στις οδηγίες και διακόσμησε τα ρούχα ή την τσάντα σου με τα πιο φανταστικά κουμπιά! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0394

CROSS STITCH MINI PORTRAITS 00-04665 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ Κατασκεύασε υπέροχα έργα τέχνης με κέντημα! Μάθε τις τεχνικές κεντήματος και με τις μακέτες προσώπων και ζώων που θα βρεις στη συσκευασία δημιούργησε μοναδικά πορτραίτα για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

GLOW FRIENDSHIP BRACELETS 00-04662 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΦΙΛΙΑΣ Δημιούργησε πρωτότυπα φωσφορούχα βραχιόλια φιλίας για εσένα και τις φίλες σου! Πλέξε τα βραχιόλια χρησιμοποιώντας τον ειδικό τροχό και κάνε το στιλ σου μοναδικό. Εσύ και οι φίλες σου θα είστε ξεχωριστές! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

EMBROIDERY GIFT BOXES 00-04666 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑ Κατασκεύασε μοναδικά κουτιά με διακοσμητικά κεντήματα που δεν θα τα έχει κανείς άλλος! Χρησιμοποίησέ τα σαν πρωτότυπες μπιζουτιέρες ή για να βάλεις μέσα δωράκια που θα κάνεις στους φίλους και την οικογένειά σου. Θα εντυπωσιαστούν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4M0384

EMBROIDERY ANIMAL CARDS 00-04626 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΕΣ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ Δημιούργησε πρωτότυπες κάρτες για τους φίλους σου ακολουθώντας βασικές τεχνικές κεντήματος. Κέντησε διακοσμητικά σχέδια πάνω σε αυτά τα χαριτωμένα ζωάκια και γράψε στο εσωτερικό κάθε κάρτας τις πιο θερμές ευχές για τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

39


4Μ0134

4Μ0076

4Μ0016

4Μ0083

DOLL MAKING KIT / BALLERINA 00-02731 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ - ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα μπαλαρίνα! Δώσε της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22cm. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

DOLL MAKING KIT / FAIRY 00-02732 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ - ΝΕΡΑΪΔΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα νεράϊδα! Δώσε της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως.Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη 22cm. Περιέχονται λεπτομερείς οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

40

DOLL MAKING KIT / PRINCESS 00-02746 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ - ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα πριγκίπισσα! Δώσ’ της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22cm. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

DOLL MAKING KIT / MERMAID 00-02733 ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΚΟYΚΛΑ - ΓΟΡΓOΝΑ Φτιάξε την δικιά σου κούκλα γοργόνα! Δώσε της όνομα και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γεννήσεως. Περιέχει όλα τα υλικά ώστε να τη κάνεις όπως θες εσύ. Η κούκλα είναι πάνινη, 22cm. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


4M0380

STITCH A DOLL – GO TRAVELLING 00-02765 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα σε συντροφεύει στις διακοπές! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0381

STITCH A DOLL – GO SHOPPING 00-02766 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΓΑΤΟΥΛΑ Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα είναι η παρέα σου στα ψώνια! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

4M0382

STITCH A DOLL – IN PARTY 00-02767 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑ & ΣΚΥΛΑΚΙ Φτιάξε τη δικιά σου κούκλα που θα είναι η καλύτερη παρέα σε κάθε πάρτι! Ράψε τα ρούχα της και φρόντισε το στιλ της να είναι άψογο. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της κατοικίδιο ζωάκι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ. – 36/ΚΙΒ.

41


νέαυασία ε σ υ σ κ

4M0015

4Μ0018

4M0106

4Μ0055

FAIRY MIRROR CHEST 00-02738 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑ Συναρμολόγησε την ξύλινη μπιζουτιέρα νεράιδα και ζωγράφισε την όπως εσύ προτιμάς. Μετά φύλαξε εκεί όλα σου τα αξεσουάρ. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

MAKE TEDDY BEAR 00-02745 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ Φτιάξε το δικό σου αρκουδάκι. Εύκολο ακόμα και για έναν αρχάριο. Φτιάχνεις ένα όμορφο πάνινο αρκουδάκι για εσένα και τους φίλους σου που όλοι θα το θαυμάζουν. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

42

νέαυασία ε σ υ σ κ TEA SET PAINTING KIT 00-04541 ΣΕΤ ΤΣΑΓΙΟΥ Διακόσμησε το δικό σου σετ τσαγιού! Περιέχει ένα πλήρες σετ σε μινιατούρες και χρώματα για να το ζωγραφίσεις με το δικό σου μοναδικό στιλ. Διακόσμησε το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

PLATE PAINTING KIT 00-04542 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΙΑΤΑ Διακόσμησε το δικό σου σετ με πιάτα! Περιέχει ένα πλήρες σετ και χρώματα για να το ζωγραφίσεις με το δικό σου μοναδικό στιλ. Διακόσμησε το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.


νέαυασία ε συσκ

νέο

4Μ0085

EASY-TO-DO MOSAIC ART 00-04523 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Γίνε μια διακοσμήτρια φτιάχνοντας μόνη σου ένα καταπληκτικό μωσαϊκό πεταλούδα που θα στολίζει το δωμάτιό σου! Δείξε στην οικογένεια και τους φίλους σου την πρωτότυπη κατασκευή σου και θα σου ζητάνε να διακοσμήσεις και το δικό τους δωμάτιο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 8εκ. 6/ΥΠ.-12/ΚΙΒ.

4M0213

CREATE YOUR OWN BEAUTIFUL ORIGAMI LIGHTS 00-02761 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ORIGAMI ΦΩΤΑΚΙΑ Δημιούργησε μια μοναδική γιρλάντα με Origami φωτάκια και διακόσμησε το δωμάτιο σου . Πανέμορφα σχέδια όπως πεταλούδες , λουλούδια, φρούτα είναι μερικά από τα σχέδια που μπορείς να κάνεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 8cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0171

4M0082

4Μ0267

4Μ0264

BALLERINA TOTE BAG 00 - 02759 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ Δημιούργησε μια μοντέρνα τσάντα μπαλαρίνας που θα ενθουσιάσει τις φίλες σου. Χρησιμοποίησε τη για τα παπούτσια του μπαλέτου σου και τη στολή σου. Είναι φιλική προς το περιβάλλον. H χρήση της στα ψώνια σου θα μειώσει τη χρήση της πλαστικής σακούλας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23cm x27cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

TILE ART 00-04591 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙ Δημιούργησε! Μεταμόρφωσε ένα συνηθισμένο πλακάκι σε αντικείμενο τέχνης που όλοι θα θαυμάζουν. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως διακοσμητικό ή να το κάνεις δώρο σε φίλους Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

FAIRYLAND 00-04548 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΟΣΠΙΤΟ Φτιάξε το δικό σου νεραϊδόσπιτο και τις νεράιδες. Διασκέδασε με αυτές και το σπίτι τους. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις και να φτιάχνεις ωραία διακόσμηση για το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 23cm x 27cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36ΚΙΒ.

MAGNETIC MASTERPIECES 00-04573 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΜΒΑΔΕΣ Δημιούργησε καλλιτεχνικά αριστουργήματα πάνω σε καμβά. Χρωμάτισε τα τέσσερα διαφορετικά σχέδια που υπάρχουν στη συσκευασία - κεκάκι, πεταλούδα, λουλούδι και ψάρι - και κάνε τα μαγνητάκια για το ψυγείο. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

43


Τα κορίτσια διασκεδάζουν περισσότερο από ποτέ δημιουργώντας μοναδικά βραχιόλια για τις ίδιες και τις φίλες τους. Μπορούν να φτιάξουν βραχιόλια με κλωστές ή αλυσίδες και να τα στολίσουν με πανέμορφα γούρια και πετράδια που κάνουν το στιλ τους να ξεχωρίζει!

4M0374

4M0375

4M0376

4M0377

GIRL ACCESSORIES / WOVEN ROPE BRACELETS 00-04660 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΥΦΑΝΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΟΥΡΙ Κάνε το στιλ σου μοναδικό! Φτιάξε αυτά τα υπέροχα υφαντά βραχιόλια και βάλε πάνω τους το γούρι που θες για να είσαι ξεχωριστή. Είναι και ένα τέλειο δώρο για τις φίλες σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / GEMSTONE WRISTLETS 00-04659 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑΔΙΑ Γίνε το κέντρο της προσοχής δημιουργώντας και φορώντας αυτά τα υπέροχα χειροποίητα βραχιόλια με πετράδι! Όλες σου οι φίλες θα θέλουν κι από ένα. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

44

GIRL ACCESSORIES / SPIRAL CHARM BRACELETS 00-04661 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΣΠΙΡΑΛ ΜΕ ΓΟΥΡΙΑ Δημιούργησε φανταστικά βραχιόλια σπιράλ από κλωστή και πανέμορφα γούρια! Κάνε το στιλ σου μοναδικό και εντυπωσίασε τις φίλες σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / MACRAME OWL NECKLACES 00-04658 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΜΑΚΡΑΜΕ ΚΟΛΙΕ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Ώρα για δημιουργία! Φτιάξε μόνη σου ένα στιλάτο μακραμέ κολιέ με τα υλικά που θα βρεις στη συσκευασία. Φόρεσέ το και θα είσαι μοναδική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14εκ. x 12εκ. x 4εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.


4Μ0318

4Μ0319

4Μ0320

4Μ0321

GIRL ACCESSORIES / FRIENDSHIP BRACELETS 00-04640 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΦΙΛΙΑΣ Κάνε τις φίλες σου να χαμογελάσουν με αυτά τα απίθανα χρωματιστά βραχιόλια. Ένα υπέροχο σύμβολο της παντοτινής φιλίας σας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / FANCY CHARMS 00-04642 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΙΑ Δημιούργησε το προσωπικό σου στiλ με αυτά τα υπέροχα κρεμαστά γούρια. Φόρα όποιο θέλεις ανάλογα με τη διάθεσή σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / WOVEN BRACELETS 00-04641 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΥΦΑΝΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ Δημιούργησε πρωτότυπα βραχιόλια για εσένα και τις φίλες σου! Κάνε το στιλ σου μοναδικό και εντυπωσίασε τους πάντες. Ώρα για δημιουργία! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GIRL ACCESSORIES / COOL COLOUR WRISTLETS 00-04643 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ Κατασκεύασε υπέροχα χρωματιστά βραχιόλια, για να τα συνδιάσεις με τα ρούχα σου. Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 12cm x 4cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4ΜΣΤΑΝΤ-2

ΣΤΑΝΤ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

45


νέο

4Μ0398

BUTTERFLY NESTING TRINKET BOXES 00-04664 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΘΗΚΗ Διασκέδασε χρωματίζοντας 6 πανέμορφες πεταλούδες! Χρησιμοποίησε τα αγαπημένα σου χρώματα και μετάτρεψέ τες σε πανέμορφα κουτάκια-μπιζουτιέρες για να βάζεις μέσα τα κοσμήματά σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4M0307

WIND UP DINOSAURS-00-04639 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Φτιάξε τους δικούς σου κουρδιστούς δεινόσαυρους και βάλε τους να κάνουν αγώνες ταχύτητας πάνω στο τραπέζι σου. Εύκολοι στην κατασκευή, αχτύπητοι στην διασκέδαση. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

νέαυασία ε σ υ σ κ

4M0385

4M0101

νέαυασία ε σ υ σ κ

νέαυασία ε σ υ σ κ

4Μ0102

4Μ0100

WIND UP ROBOTS 00-04655 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΡΟΜΠΟΤ Φτιάξε τα δικά σου κουρδιστά ρομπότ και δες τα να κάνουν αγώνες ταχύτητας πάνω στο τραπέζι σου. Είναι πολύ εύκολο να τα κατασκευάσεις και απίστευτα διασκεδαστικό να παίζεις μαζί τους! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN TOOTH FAIRY 00-04564 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΔΟΝΤΙ-ΘΗΚΗ Δημιούργησε το δικό σου κουτάκι για ενθύμια. Μέσα του μπορείς να φυλάξεις τα δόντια σου ή άλλα αναμνηστικά. Είναι ωραίο να έχεις να θυμάσαι! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

46

MAKE YOUR OWN HANDPRINT 00-04556 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΧΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΝΙΖΑ Δημιούργησε το δικό σου αποτύπωμα χεριού και φτιάξε μια μοναδική κορνίζα. Ένα ωραίο δώρο για την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

MAGNETIC TILE ART 00-04563 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ Μάθε την κεραμική τέχνη και δημιούργησε αριστουργήματα! Φτιάξε ωραίους μαγνήτες για να διακοσμήσεις το ψυγείο και το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4Μ0340

PAINT YOUR OWN TRINKET BOX – RUSSIAN DOLLS 00-04617 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ Διασκέδασε χρωματίζοντας 6 υπέροχες μπάμπουσκες. Χρησιμοποίησε τες ως χαριτωμένα κουτάκια αποθήκευσης, τα οποία είναι και ωραία διακοσμητικά! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0269

CRYSTAL MOSAIC - FISH 00-04596 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ Δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα με κρυστάλλους. Ένα μοναδικό μωσαϊκό με κρυστάλλους που φωτίζει και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φωτιστικό για το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm χ 18cm χ 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0266

SNOW DOME PHOTO FRAME 00-04593 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ Κατασκεύασε τις δικές σου “χιονισμένες” κορνίζες. Διακόσμησέ τες με διαφορετικά σχέδια και πρόσθεσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες. Τοποθέτησέ τες ως διακοσμητικά στο σπίτι σου ή δώρισέ τες στους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

47


4Μ0268

4Μ0341

4M0303

4Μ0342

GREEN CREATIVITY/ GLOVE DOLLS MAKING KIT 00-04595 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΓΑΝΤΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣ Μεταμόρφωσε τα γάντια που υπάρχουν στη συσκευασία σε όμορφες οικολογικές κούκλες. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και φτιάξε μοναδικές κούκλες για εσένα και τις φίλες σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm χ 18cm χ 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN LIGHT-UP FAIRY PLAQUE-00-04611 ΚΑΤΑΣKΕΥΗ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΠΛΑΚΕΤΑ - ΝΕΡΑΪΔΑ Κατασκεύασε μια απίθανη νεραϊδένια ταμπέλα για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Γράψε επάνω το όνομά σου και το βράδυ άναψε τα αστεράκια της για να δώσεις μαγική ατμόσφαιρα στο χώρο σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

SOCK PUPPET MONSTERS - 00-04619 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΑΝΤΟΚΟΥΚΛΕΣ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ Φτιάξε τα δικά σου τερατάκια γαντόκουκλες! Χρησιμοποίησε το πολύχρωμο χαρτονένιο σκηνικό για να ανεβάσεις τη δική σου παράσταση και να εκπλήξεις τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GRASS HEAD GROWING KIT - 00-04650 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Δημιούργησε τις δικές σου αστείες φατσούλες με χορτάρι που βγαίνει από το κεφάλι τους. Απλά πρόσθεσε νερό, βάλτο στο φως και το χορτάρι θα αρχίσει να φυτρώνει! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4Μ0343

MAKE YOUR OWN MOSAIC LANTERN - 00-04618 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Κατασκεύασε ένα διακοσμητικό φανάρι για το δωμάτιο σου. Δημιούργησε πρωτότυπα σχέδια και χρωμάτισέ το όπως σου αρέσει. Στη συνέχεια άνοιξε το φωτάκι και δες τα σχέδιά σου να λάμπουν! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

48

4M0306

GLOW IN THE DARK FAIRY BUTTONS-00-04612 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΟΚΟΥΜΠΙΑ Φτιάξε 12 απίθανα κουμπιά με νεράιδες, τα οποία θα φωσφορίζουν. Κράτησέ τα για τον εαυτό σου, ή δώρισε κάποια από αυτά στις φίλες ή την οικογένειά σου. Ένα πρωτότυπο δώρο! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


4M0386

FAIRY STAMP FACTORY 00-04652 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ–ΝΕΡΑΪΔΕΣ Κατασκεύασε τις δικές σου σφραγίδες νεράιδες με πηλό. Χρησιμοποίησε το καλούπι που θα βρεις στη συσκευασία και φτιάξε μοναδικές σφραγίδες για να διακοσμήσεις τα τετράδιά σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0393

DINO STAMP FACTORY 00-04663 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ – ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Κατασκεύασε τις δικές σου σφραγίδες δεινόσαυρους με πηλό. Χρησιμοποίησε το καλούπι που θα βρεις στη συσκευασία και φτιάξε μοναδικές σφραγίδες για να διακοσμήσεις τα τετράδιά σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

4M0388

TUBEE CREATIVE KIT – AIRCRAFT 00-04624 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Κατασκεύασε διάφορους τύπους αεροσκαφών με τα καλαμάκια και τα εξαρτήματα από αφρώδες υλικό που θα βρεις στη συσκευασία. Δημιούργησε τα 4 διαφορετικά μοντέλα αεροσκαφών που περιγράφονται στις οδηγίες και μετά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο αεροσκάφος θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

4M0304

FUN STAMP MAKING KIT-00-04614 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ Κατασκεύασε τις δικές σου σφραγίδες με πηλό. Χρησιμοποίησε το καλούπι που υπάρχει στη συσκευασία και θα δεις ότι είναι πανεύκολο! Διασκέδαση και δημιουργία ταυτόχρονα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0387

TUBEE CREATIVE KIT – ANIMALS 00-04623 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΖΩΑΚΙΑ Κατασκεύασε απίθανα ζωάκια με τα καλαμάκια και τα εξαρτήματα από αφρώδες υλικό που θα βρεις στη συσκευασία. Δημιούργησε τα 4 διαφορετικά μοντέλα ζώων που περιγράφονται στις οδηγίες και μετά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο ζωάκι θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

4M0389

TUBEE CREATIVE KIT – VEHICLES 00-04625 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ-ΟΧΗΜΑΤΑ Κατασκεύασε διάφορους τύπους οχημάτων με τα καλαμάκια που θα βρεις στη συσκευασία και τα εξαρτήματα από αφρώδες υλικό. Δημιούργησε τα 4 διαφορετικά μοντέλα οχημάτων που περιγράφονται στις οδηγίες και άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κατασκεύασε όποιο όχημα θέλεις. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ. – 48/ΚΙΒ.

49


4M0183

4M0182

4M0292

4M0330

4Μ0300

4M0299

PAINT YOUR OWN WOODEN RACE CAR 00 - 04577 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Ζωγράφισε το δικό σου αγωνιστικό όχημα και θα είναι μοναδικό. Μια ξύλινη φόρμουλα όπου θα είναι έτοιμη για αγώνες. Απλά χρησιμοποίησε την φαντασία σου και θα είναι έτοιμο ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

MY FUN AND CREATIVE CHALK FACTORY-00-04597 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΙΜΩΛΙΑΣ Φτιάξε τις δικές σου κιμωλίες, σπίτι σου. Χρησιμοποίησε τα υλικά και το καλούπι που θα βρεις στη συσκευασία για να μετατρέψεις μια απλή κιμωλία σε διακοσμητικό με απίθανο σχήμα. Το μόνο που χρειάζεται ειναι δημιουργικότητα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

MOSAIC (BUTTERFLY / CUPCAKE / FLOWER) 00-04598 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ MΩΣΑΪΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Μαλακά, «ζελεδένια» κομμάτια μωσαϊκού, που κολλάνε μεταξύ τους και δημιουργούν απίθανες συνθέσεις! Και το καλύτερο; Δε χρειάζονται κόλλα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν! Ακολούθησε τις οδηγίες για να φτιάξεις τις εικόνες των παραδειγμάτων, ή δημιούργησε τις δικές σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

50

PAINT YOUR OWN WOODEN CHEST 00 - 04578 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ Δημιούργησε τη δικιά σου μοναδική μπιζουτιέρα από ξύλο. Βάλε την φαντασία σου για να την τελειώσεις και κρύψε μετά τους πολύτιμους θησαυρούς σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

00-04616 3D ART CREATIVE SPIRAL FUN ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΗΣ 3D Γενιές και γενιές διασκέδασαν με αυτό το κλασικό δημιουργικό παιχνίδι τέχνης, το οποίο όμως τώρα γίνεται τρισδιάστατο! Δημιούργησε τα σχήματά σου και μετά κοίταξέ τα με τα ειδικά 3D γυαλιά. Θα τα δεις να ξεπετάγονται ολοζώντανα μπροστά σου! Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

MOSAIC (DINOSAUR /ROCKET / RACER / ROBOT) 00-04599 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΩΣΑΪΚΌ T-REX, ΡΟΥΚΈΤΑ, ΡΟΜΠΟΤ Μαλακά, «ζελεδένια» κομμάτια μωσαϊκού, που κολλάνε μεταξύ τους και δημιουργούν απίθανες συνθέσεις! Και το καλύτερο; Δε χρειάζονται κόλλα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν! Ακολούθησε τις οδηγίες για να φτιάξεις τις εικόνες των παραδειγμάτων, ή δημιούργησε τις δικές σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


4M0305

BAKE IT! SHRINK IT! CUPCAKE CHARMS-00-04613 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ Φτιάξε απίθανα μενταγιόν - κεκάκια! Φόρεσέ τα ή κρέμασέ τα στην πρωτότυπη μπιζουτιέρα. Όλοι θα τα θαυμάζουν και θα επαινούν τη δημιουργό τους - εσένα δηλαδή! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0392

SHRINKING CRAFT CIRCUS 00-04621 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΡΚΟ Κατασκεύασε μία σκηνή τσίρκου με ζωάκια ακροβάτες! Ο ελέφαντας κάνει ποδήλατο, η φώκια ισορροπεί μια μπάλα στο κεφάλι της και το λιοντάρι έγινε ζογκλέρ! Χρωμάτισέ τα, ψήσ’ τα στο φούρνο και δες τα να συρρικνώνονται ως δια μαγείας! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-48/ΚΙΒ.

51


4Μ0265

SELF PORTRAIT PAINTING KIT 00-04589 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΣΟΥ Γίνε ένας πραγματικός καλλιτέχνης και ζωγράφισε το πορτραίτο σου πάνω σε αληθινό καμβά. Βάλτο στην κορνίζα και δώρισέ το σε φίλους ή στην οικογένειά σου. Διαστάσεις: 22cm χ 18cm χ 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0109

MAKE YOUR OWN SCRAPBOOK 00-04560 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Δημιούργησε το δικό σου άλμπουμ για φωτογραφίες, με 24 χρωματιστές σελίδες. Υπάρχουν πάνω από 180 μικρά σχέδια για να φτιάξεις τις σελίδες του άλμπουμ σου. Περιέχουν οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0108

MAKING GREETINGS CARDS 00-04559 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ Φτιάξε ωραίες ευχετήριες κάρτες, χρησιμοποιώντας την φαντασία σου και τις 12 κάρτες που περιέχει η συσκευασία. Δημιούργησε απίθανα αναμνηστικά για εσένα και τους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

52

4M0145

MONSTER DOLL 00-04574 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΡΑΤΑΚΙ Δημιούργησε ένα τερατάκι με εύκολο τρόπο. Δώσε του ένα όνομα που να ταιριάζει σε ένα πραγματικό τερατάκι και συμπλήρωσε το πιστοποιητικό γέννησης τεράτων. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18 cm x 8 cm x 22 cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


4Μ0301

DOUGH MOSAIC - MAKING KIT (OCEAN) 00-04600 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ ΩΚΕΑΝΟΣ Βάλε το πλαστοζυμαράκι μέσα στο καλούπι και δημιούργησε καταπληκτικά μωσαϊκά σχέδια. Είναι τόσο απλό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0291

RAINSTICK MAKING KIT-00-04594 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΒΔΙ ΒΡΟΧΗΣ Φτιάξε το προσωπικό σου ραβδί βροχής. Κούνησέ το αργά και ρυθμικά και δημιούργησε τον προσωπικό σου ρυθμό της βροχής. Έχει πολλή πλάκα! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0302

DOUGH MOSAIC - MAKING KIT (GARDEN) 00-04602 ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΠΛΑΣΤΟΖΥΜΑΡΑΚΙ ΚΗΠΟΣ Βάλε το πλαστοζυμαράκι μέσα στο καλούπι και δημιούργησε καταπληκτικά μωσαϊκά σχέδια. Είναι τόσο απλό! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

53


54


νέαυασία ε συσκ

νέο

4Μ0390

MOULD & PAINT / GLOW SPACE 00-03546 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ.ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Ταξίδεψε στο διάστημα κατασκευάζοντας εντυπωσιακά διαστημόπλοια μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου με αστροναύτες, εξωγήινους και πολλά άλλα. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0357

MOULD & PAINT / ROBOTS 00-04653 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Ταξίδεψε στο μέλλον κατασκευάζοντας απίθανα ρομπότ μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στο καλούπι, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου με αυτούς τους απίστευτους μαγνήτες. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4Μ0253

MOULD & PAINT / TRUCKS 00-03538 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κατασκεύασε τα πιο απίθανα φορτηγά μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στο καλούπι, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου με αυτούς τους απίστευτους μαγνήτες. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέο

4Μ0317

MOULD & PAINT / RACERS 00-03544 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Μετάτρεψε το ψυγείο σου σε πίστα αγώνων ράλι κατασκευάζοντας απίθανα αγωνιστικά αυτοκίνητα μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και ο αγώνας ξεκινάει! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

4Μ0391

MOULD & PAINT / PROFESSIONS 00-03545 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Θες να γίνεις ποδοσφαιριστής, μαγείρισσα ή αστυνομικός; Κατασκεύασε απίθανα μαγνητάκια για το ψυγείο σου με γύψο, χρωμάτισέ τα και διάλεξε το επάγγελμα που σου αρέσει! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

55


νέαυασία ε συσκ

4Μ0185

MOULD & PAINT / GARDEN 00-03512 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Δημιούργησε έναν μικρό κήπο πάνω στο ψυγείο σου κατασκευάζοντας λουλούδια μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια και χρωμάτισε πανέμορφα λουλούδια, πεταλούδες και άλλα. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε σ υ σ κ

4Μ0316

MOULD & PAINT / CUTE PETS 00-03539 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κάνε δικά σου τα πιο αξιολάτρευτα κατοικίδια ζωάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και κατασκεύασε τα πιο απίθανα μαγνητάκια για το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4Μ0192

MOULD & PAINT / CUPCAKE 00-03535 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Δημιούργησε τα πιο λαχταριστά γλυκά κατασκευάζοντας καπ κέικ μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τα και διακόσμησε το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε σ υ σ κ

4Μ0358

MOULD & PAINT / GLOW OWLS 00-04654 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΩΣΦ.ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κατασκεύασε εντυπωσιακές φωσφορούχες κουκουβάγιες μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τες και κάν’ τες να φωσφορίζουν. Είναι μαγικό! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

νέαυασία ε συσκ

4Μ0149

MOULD & PAINT / SEALIFE 00-03511 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κάνε το ψυγείο σου να μοιάζει σαν να βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας κατασκευάζοντας απίθανα ψαράκια μαγνητάκια. Βάλε το γύψο στα καλούπια και χρωμάτισέ τα όπως σου αρέσει. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

56

4Μ0049

MOULD & PAINT / GLOW DINOSAUR 00-03514 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Ταξίδεψε στον κόσμο των δεινοσαύρων κατασκευάζοντας αυτά τα εντυπωσιακά μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισε τους δεινόσαυρους και διακόσμησε το ψυγείο σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.


νέαυασία ε συσκ

νέαυασία ε συσκ

4Μ0024

4Μ0005

νέαυασία ε συσκ

νέαυασία ε συσκ

4Μ0075

4Μ0148

4Μ0354

4Μ0217

MOULD & PAINT / GLITTER FAIRIES 00-03524 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Φτιάξε τον δικό σου νεραϊδόκοσμο κατασκευάζοντας πανέμορφες νεράιδες μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισε τις νεράιδες και κάνε το ψυγείο σου να μοιάζει μοναδικό! Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GLITTER BALLERINA 00-03527 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Κατασκεύασε πανέμορφες μπαλαρίνες μαγνητάκια και διακόσμησε το ψυγείο σου! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τες και εντυπωσίασέ τους όλους με τις καταπληκτικές δημιουργίες σου. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT MOSAIC BUTTERFLY - 00-04615 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟ Φτιάξε μία πανέμορφη πεταλούδα από γύψο. Χρωμάτισέ τη με τα αγαπημένα σου χρώματα και διακόσμησε το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GLITTER MERMAID 00-03526 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Φέρε το βασίλειο του βυθού στο σπίτι σου κατασκευάζοντας υπέροχες γοργόνες μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισε τις γοργόνες και κάνε το ψυγείο σου να ξεχωρίζει. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / GLITTER PRINCESS 00-03528 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ / ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ Μετάτρεψε το ψυγείο της κουζίνας σου σε παλάτι κατασκευάζοντας πανέμορφες πριγκίπισσες μαγνητάκια! Βάλε το γύψο στα καλούπια, χρωμάτισέ τες και φτιάξε το δικό σου παραμύθι. Μπορούν να γίνουν και καρφίτσες για τα ρούχα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18εκ. x 22εκ. x 5εκ. 6/ΥΠ.-36/ΚΙΒ.

MOULD & PAINT / FRIDGE MAGNETS 00-03536 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ Κατασκεύασε υπέροχα μαγνητάκια για να διακοσμήσεις το ψυγείο σου! Βάλε το γύψο στα καλούπια, φτιάξε 24 διαφορετικά σχέδια και συνολικά 30 μαγνητάκια και χρωμάτισέ τα όπως σου αρέσει. Η συλλογή σου θα είναι μοναδική! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 26,5εκ. x 23εκ. x 7,7εκ. 6/ΥΠ.-24/ΚΙΒ.

57


4M0130

MAKE A CRYSTALITE TRINKET BOX 00-02712 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ Δημιούργησε ένα αστραφτερό κουτί με κρυστάλλους που μπορείς να βάζεις μέσα τα κοσμήματα σου και παράλληλα να έχεις ένα όμορφο διακοσμητικό στο δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0152

MAKE A CRYSTAL WIND CHIME 00 - 02713 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ Βάλε πολύχρωμα κρύσταλλα και κάνε το να δείχνει εκθαμβωτικό! Κρέμασέ το σε ένα παράθυρο για να πιάσεις το φως του ήλιου ή κάποιο ελαφρύ αεράκι. Απόλαυσε βλέποντας το να λαμπυρίζει ή ακούγοντάς το να κουδουνίζει. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0131

SPARKLING DREAM CATCHER 00-02714 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ Δημιούργησε την δικιά σου ονειροπαγίδα. Με εύκολο τρόπο κρατά τα άσχημα όνειρα μακριά από το κρεβάτι σου. Δημιούργησε ένα όμορφο διακοσμητικό στολίδι. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

58

4M0002

MAKE A PRINCESS MIRROR 00-02742 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Κατασκεύασε τον δικό σου καθρέφτη πριγκίπισσας και γίνε και εσύ μια πριγκίπισσα! Σίγουρα εσύ θα είσαι η πιο όμορφη - δεν χρειάζεται να τον ρωτήσεις. Απλά ζωγράφισε με το δικό σου γούστο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0003

MAKE A BALLERINA FRAME 00-02741 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ Κατασκεύασε την δικιά σου κορνίζα μπαλαρίνα και γίνε και εσύ μια μπαλαρίνα! Ζωγράφισε την με το δικό σου γούστο, και μετά βάλε την φωτογραφία σου ή της οικογένειάς σου!!! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.


4Μ0221

4Μ0219

4Μ0272

4Μ0271

4Μ0218

4Μ0270

MAKE YOUR OWN SHRINKING CRAFT 00-04632 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΛΙΕ Κατασκεύασε τα δικά σου μοναδικά κολιέ και αξεσουάρ και εντυπωσίασε τους φίλους σου. Μπορείς να τα κάνεις δώρο στην οικογένεια σου ή στην παρέα σου και όλοι θα θαυμάζουν τα έργα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

PAINT YOUR OWN MINI PLATES 00-04637 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΙΑΤΑΚΙΑ Άσε τη φαντασία σου να σε καθοδηγήσει. Μεταμόρφωσε αυτά τα τρία πιατάκια σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα! Είναι ωραία διακοσμητικά για το δωμάτιό σου ή μπορείς να τα κάνεις δώρα στους φίλους σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

YARN BUTTERFLY 00-04630 ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΛΕΚΤΟΜΗΧΑΝΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Κατασκεύασε με την βοήθεια της πλεκτομηχανής Γαλλικού τύπου τις δικές σου πλεκτές πεταλούδες και διακόσμησε τα ρούχα σου και το δωμάτιο σου. Ένας εύκολος τρόπος πλεξίματος. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN CUPCAKE TRINKET BOX 00-04634 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ ΚΕΪΚ Κατασκεύασε μια μοναδική πανέμορφη μπιζουτιέρα σε σχήμα κέικ και κρύψε μέσα τα αξεσουάρ σου και τα κοσμήματά σου. Είναι πανέμορφο διακοσμητικό δωματίου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

MAKE YOUR OWN FELT ART FRAME 00-04638 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑ Κατασκεύασε τις δικές σου κορνίζες από τσόχα. Δημιούργησε τα αγαπημένα σου σχέδια και χρωμάτισέ τα όπως εσύ προτιμάς. Χρησιμοποίησέ τα ως διακοσμητικά ή δώρισέ τα σε συγγενείς και φίλους! Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

DESIGN YOUR OWN JIGSAW PUZZLE 00-04636 ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΖΛ Δημιούργησε το δικό σου πάζλ με τα υλικά που θα βρεις στη συσκευασία. Σχεδίασε και χρωμάτισε τα κομμάτια του πάζλ και ζήτα από τους φίλους ή την οικογένειά σου να προσπαθήσουν να τα ενώσουν για να δουν τι ζωγράφισες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0159

CREATE YOUR OWN SPIRAL ART 00 - 04568 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ ΤΕΧΝΗ Δημιούργησε τη δική σου σπειροειδή τέχνη. Φτιάξε συναρπαστικά σχέδια με αυτό το κλασσικό εργαλείο τέχνης που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές. Η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

59


4M0107

4M0178

4M0179

4M0215

PAPER MAKING KIT 00-04562 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΧΑΡΤΙ Μάθε πώς φτιάχνεται και πώς ανακυκλώνεται το χαρτί. Δημιούργησε διαφορετικές συνθέσεις και σχέδια. Μπορείς να φτιάξεις μοναδικούς σελιδοδείκτες, σημειωματάρια και ευχετήριες κάρτες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

PRESSED FLOWER ART 00 - 04567 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΣΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ Μάζεψε λουλούδια και φύλλα από τον κήπο σου, βάλτα στην πρέσα και μετάτρεψέ τα σε έργα τέχνης. Μπορείς να φτιάξεις μια μπιζουτιέρα, ευχετήριες κάρτες και σελιδοδείκτες. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0214

GREEN CREATIVITY NATURAL ROCK ART 00-04586 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ Διασκέδασε δημιουργώντας μοναδικά κατοικίδια ζωάκια, τα οποία δεν χρειάζονται φαγητό και βόλτα. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να μετατρέψεις αυτές τις πέτρες σε χαριτωμένα ζωάκια. Παίξε με το επιτραπέζιο παιχνίδι και χρησιμοποίησε τα ζωάκια για πιόνια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

60

4M0216

GREEN CREATIVITY RECYCLED PAPER BEADS 00-04588 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ Δημιούργησε τα δικά σου μοναδικά κολιέ και βραχιόλια με οικολογικό τρόπο. Με το ειδικό εργαλείο μπορείς να φτιάξεις χάντρες με περιοδικά, εφημερίδες και άλλα παλιά χαρτιά. Ενθουσίασε τους φίλους σου με τα οικολογικά αξεσουάρ σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

RECYCLED BOTTLE LIGHT 00 - 04581 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΑΜΠΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Μετάτρεψε ένα πλαστικό μπουκάλι σε ένα οικολογικό αντικείμενο. Φτιάξε ένα πανέμορφο φωτιστικό και διακόσμησε το δωμάτιο σου. Απλά πρόσθεσε λίγη φαντασία!!! Περιέχουν οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

GREEN CREATIVITY TRASH ROBOT 00-04587 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κατασκεύασε δυο ρομπότ με μπουκάλια και κουτιά από αναψυκτικά. Οι κατασκευές σου είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Τελειοποίησε τα έργα σου με τα αυτοκόλλητα που περιέχει το κουτί και διασκέδασε με την παρέα σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4M0177

PLASTIC BAG MONSTER 00 - 04580 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Μάζεψε όλες τις ανεπιθύμητες πλαστικές σακούλες και δημιούργησε ένα οικολογικό έργο. Μετάτρεψε τις σακούλες σε 2 απίθανες μαριονέτες τερατάκια. Μια ωραία διακόσμηση για το σπίτι, απλά πρόσθεσε λίγη φαντασία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.


4M0174

MY FINGER PUPPERS 00 - 04575 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΧΤΥΛΟΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ Ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να κάνεις τα δάχτυλά σου μαριονέτες. Περιλαμβάνει σκηνή πλάτους 30cm για να φτιάξεις το δικό σου κουκλοθέατρο . Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια και για κάθε είδος συγκέντρωσης. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x18cm x 8cm 40 6/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

4Μ0099

WOODEN SPOON PUPPET 00-04558 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ME ΚΟΥΤΑΛΕΣ Φτιάξε το δικό σου κουκλοθέατρο με τις κούκλες. Διασκέδασε τους φίλους σου με αυτές τις συναρπαστικές κούκλες και το κουκλοθέατρο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 37,5cm x 28.5cm x 5.5cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4Μ0211

CREATE YOUR OWN FAIRY PARTY 00-04401 ΝΕΡΑΪΔΟΠΑΡΤΥ Δημιούργησε το δικό σου Πάρτυ ή των φίλων σου και κάνε το να είναι μοναδικό! Κάρτες, καπέλα, μαγικά τρικ, κατασκευές και φόρμες για κουλουράκια είναι μερικά από αυτά που θα κάνουν το πάρτυ σου αξέχαστο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 41cm x 31cm x 7cm 3/ΥΠ. - 6/ΚΙΒ.

4M0276

WOODEN SPOON FAIRY PUPPET THEATER 00-04592 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΑΠΟ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ Δημιούργησε τις δικές σου μαριονέτες και ανέβασε μια θεατρική παράσταση για την οικογένεια και τους φίλους σου. Μπορείς να γράψεις το δικό σου σενάριο ή να χρησιμοποιήσεις αυτό που περιέχεται στη συσκευασία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 37,5cm x 28,5cm x 5,5cm 6/ΥΠ. - 12/ΚΙΒ.

4M0212

CREATE YOUR OWN ROBOT PARTY 00-04402 ΡΟΜΠΟΠΑΡΤΥ Δημιούργησε το δικό σου Πάρτυ ή των φίλων σου και κάνε το να είναι μοναδικό! Κάρτες, κατασκευές ρομπότ , 3D γυαλιά , και φόρμες για κουλουράκια είναι μερικά από αυτά που θα κάνουν το πάρτυ σου αξέχαστο. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 41cm x 31cm x 7cm 3/ΥΠ. - 6/ΚΙΒ.

61


4Μ0061

ORIGAMI / DINOSAUR - 00-04519

νέαυασία ε συσκ

4M0254

PIGGY BANK 00-04505 ΒΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωματίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουμπαρά γουρουνάκι με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 9.5cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0060

ORIGAMI / SAFARI - 00-04511 Από τον 1ο αιώνα, όταν το χαρτί εμφανίστηκε στην Κίνα, οι άνθρωποι άρχισαν να του δίνουν διάφορα σχήματα. Τον 6ο αιώνα μοναχοί βουδιστές μετέφεραν τα μυστικά του χαρτιού στην Ιαπωνία όπου άρχισε να χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή. Οι Ιάπωνες δίπλωναν το χαρτί φτιάχνοντας δώρα και απασχολώντας τα παιδιά τις βροχερές μέρες που έπρεπε να μένουν στο σπίτι. Έτσι το δίπλωμα του χαρτιού έγινε παράδοση και μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά φτάνοντας ως τις μέρες μας. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 6cm 2/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ

4Μ0135

PAINT YOUR OWN KITTY BANK 00-04520 ΒΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΓΑΤΟΥΛΑ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωματίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουμπαρά γατούλα με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 9.5cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0006

COW BANK 00-04512 ΒΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ-ΑΓΕΛΑΔΑ Ζωγράφισε πρώτα ένα σχέδιο ή απλά άρχισε να χρωματίζεις. Θα έχεις το δικό σου κουμπαρά αγελάδα με χρώματα και σχέδια μοναδικά. Μετά αποταμίευσε τα χρήματά σου και πάρε τα μόνο όταν τα χρειαστείς. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18cm x 14cm x 9.5cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

62


4M0158 PAINT YOUR OWN FLOWER POTS 00 - 04508 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε πρωτότυπα και εντυπωσιακά σχέδια πάνω σε γλάστρες λουλουδιών. Φύτεψε τα αγαπημένα σου λουλούδια και διακόσμησε το δωμάτιό σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 18cm x 9.5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0277

PAINT A BIRD HOUSE 00-04552 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑ Δημιούργησε ένα υπέροχο σπιτάκι για πουλιά. Χρωμάτισε το σπιτάκι που περιέχεται στη συσκευασία με τα αγαπημένα σου χρώματα και κρέμασέ το από ένα δέντρο έτσι ώστε οι μικροί σου φίλοι να έχουν μία φωλιά για να κοιμούνται. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 14cm x 18cm x 9,5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0189

DESIGN YOUR OWN UMBRELLA 00-04584 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΜΠΡΕΛΑΣ Δημιούργησε μια μοντέρνα ομπρέλα που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου. Θα την παίρνεις μαζί σου στις βόλτες σου και θα είσαι η πιο μοδάτη. Γίνε δημιουργική και άφησε να λάμψει το δικό σου καλλιτεχνικό στιλ! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 55.5 cm x 11.5 cm x 4.5 cm 6ΥΠ. / 36 ΚΙΒ.

4M0074

MAKE A WILD CHIME 00-04551 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΗΧΟ Δημιούργησε το δικό σου διακοσμητικό με ήχο, με αυτά τα μικρά κεραμικά γλαστράκια. Ένα ωραίο διακοσμητκό για το σπίτι. Χαλάρωσε με τον απαλό ήχο και απόλαυσε στιγμές ηρεμίας. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 22cm x 18cm x 5,5cm 6/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0190

DESIGN YOUR OWN KITE 00-04585 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ Κατασκεύασε τον δικό σου μοναδικό χαρταετό και ζωγράφισε τον με το δικό σου στιλ!!! Δοκίμασε μία ηλιόλουστη μέρα να τον αφήσεις να πετάξει ψηλά και διασκέδασε με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 55.5 cm x 11.5 cm x 4.5 cm 6ΥΠ. / 36 ΚΙΒ.

4Μ0057

PAINT YOUR OWN MASTER PIECES 00-04561 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΒΑ 4ΣΧ Γίνε και εσύ ένας ζωγράφος. Περιέχει χρώματα και πινέλο για να ζωγραφίσεις σε ένα αληθινό καμβά. Δημιούργησε απίθανα έργα τέχνης και διακόσμησε το δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 15cm x 210cm x 1.5cm 12/ΥΠ. – 24/ΚΙΒ.

63


4M0273

CUPCAKE WINDOW MOSAIC ART 00-04590 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΜΩΣΑΪΚΟ ΚΕΚΑΚΙ 3 ΣΧ. Η κατασκευή μωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Χωρίς κόλλα ή κολλητική ταινία. Αυτά τα κομμάτια μωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δημιούργησε εικόνες μωσαϊκού με κεκάκια και διακόσμησε τα παράθυρα του δωματίου σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm χ 27cm χ 2,5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4Μ0098

FAIRY WINDOW MOSAIC ART 00-04565 ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, ΝΕΡΑΪΔΑ, ΓΟΡΓΟΝΑ 3ΣΧ. Η κατασκευή μωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτά τα κομμάτια μωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δημιούργησε εικόνες μωσαϊκού με μια γοργόνα, μια νεράιδα και μια πριγκίπισσα και διακόσμησε τα παράθυρα στο δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm x 27cm x 2.5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

64

4Μ0350

GLOW WINDOW MOSAIC ART 00-04651 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΕΡΑΪΔΑ, ΒΥΘΟΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3ΣΧ. Κατασκέυασε εύκολα ένα πανέμορφο φωσφορούχο μωσαϊκό για το δωμάτιό σου! Τα κομμάτια κολλάνε εύκολα σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Βάλ’το στο παράθυρό σου και δες πως φωτίζει όταν νυχτώσει. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm x 27cm x 2,5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.

4M0027

WINDOW MOSAIC ART 00-04526 ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΕΛΦΙΝΙ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΓΑΤΑ 3ΣΧ. Η κατασκευή μωσαϊκού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτά τα κομμάτια μωσαϊκού κολλάνε πάνω σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δημιούργησε εικόνες μωσαϊκού με ένα δελφίνι, μια πεταλούδα και μια γάτα και διακόσμησε τα παράθυρα στο δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 27cm x 27cm x 2.5cm 12/ΥΠ. - 24/ΚΙΒ.


4Μ0344

DINOSAUR WORLD - 00-03823 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Φτιάξε τον δικό σου κόσμο δεινοσαύρων! Χρησιμοποίησε τα κομμάτια που περιέχονται για να συναρμολογήσεις τους δεινόσαυρους και χρωμάτισέ τους όπως εσύ θέλεις! Παίξε μαζί τους ή διακόσμησε το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33cm x 24cm 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0345

BUTTERFLY MASKS - 00-03824 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΕΣ Διασκέδασε δημιουργώντας και χρωματίζοντας τις δικές σου μάσκες πεταλούδες. Διακόσμησέ τες με γκλίτερ και χρησιμοποίησέ τες για να πάιξεις με τις φίλες σου ή για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33cm x 24cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4Μ0346

DRAGON WORLD - 00-03825 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΚΟΙ Φτιάξε τους δικούς σου δράκους και χρωμάτισέ τους όπως σου αρέσει. 3 εντυπωσιακά μοντέλα δράκων για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου ή να παίξεις με τους φίλους σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 33cm x 24cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

65


4Μ0031

GLOW (LARGE) MOON AND STARS 00-05215 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ Φωσφορούχο φεγγάρι και αστέρια για να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν γύρω σου τα αστέρια. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 28cm x 29cm 12/ΥΠ. - 96/ΚΙΒ.

66

4M0128

GLOW MOON (SMALL ) & STARS 00-05229 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΙΝΙ Φωσφορούχο φεγγάρι και αστέρια μινι για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Κλείσε το φως και κοιταξε πως λάμπουν. Διαστάσεις: 25cm x 18cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.


4M0117

GLOW 3D DINOSAUR 00-05426 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ 3D ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ Διακόσμησε το δωμάτιο σου προϊστορικά με φωσφορούχους δεινόσαυρους. Εντυπωσίασε τους φίλους σου και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα.. Διαστάσεις: 19cm x 25.5cm 6/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0033

GLOW MINI STAR/BLUE 00-05231 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΜΠΛΕ 50 φωσφορούχα αστέρια που φωτίζουν μπλέ για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν μπλε αστέρια γύρω σου. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 18cm x 13cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4M0129

GLOW COLOUR SRARS 00-05241 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ 22 φωσφορούχα αστέρια διαφόρων χρωμάτων για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και ταξίδεψε σε ένα πολύχρωμο σύμπαν. Διαστάσεις: 18cm x 13cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4Μ0141

GLOW 3D STARS 00-05425 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ 3D ΑΣΤΕΡΙΑ Διακόσμησε το δωμάτιο σου με τα φωσφορούχα τρισδιάστατα αστέρια και φέρε τον ουρανό στο σπίτι σου. Διαστάσεις: 19 cm x 25.5 cm 6/ΥΠ. – 144/ΚΙΒ.

4Μ0032

GLOW MINI STARS 00-05221 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΚΙΤΡΙΝΑ 60 φωσφορούχα αστέρια για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν γύρω σου τα αστέρια. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 18cm x 13cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4Μ0065

PLANETS & NOVA STARS 00-05635 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ/NOVA STARS 20 φωσφορούχα αστέρια και πλανήτες για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου. Κλείσε το φως και μεταφέρσου στο μαγευτικό σύμπαν. Διαστάσεις: 5,5cm x 15,5cm x 2cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ.

4M0116

GLOW 3D SOLAR SYSTEM 00-05423 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ 3D SOLAR SYSTEM Διακόσμησε το δωμάτιο σου με το σύμπαν. Ένα ολοκληρωμένο φωσφορούχο πλανητικό σύστημα στο ταβάνι σου. Διαστάσεις: 19cm x 25.5cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ

4M0034

GLOW MINI STARS/ORANGE 00-05230 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 50 φωσφορούχα αστέρια που φωτίζουν πορτοκαλί για να διακοσμήσεις το δωμάτιό σου! Κλείσε το φως και θα λάμπουν πορτοκαλί αστέρια γύρω σου. Ο ουρανός είναι στο δωμάτιό σου. Διαστάσεις: 18cm x 13cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.

4Μ0090

PLANETS & SUPERNOVA 00-05631 ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ SUPER NOVA 100 φωσφορούχα αστέρια διαφόρων μεγεθών και πλανήτες για να κάνεις το δωμάτιό σου σωστό πλανητάριο! Διαστάσεις: 27cm x 21cm x 2,2cm 12/ΥΠ. - 36/ΚΙΒ.

67


4M0311

ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΩΣΑΪΚΌ ΚΕΚΆΚΙΑ ΚΑΡΤΈΛΑ 00-03640 “Ζελεδένια” κομμάτια μωσαϊκού, τα οποία κολλάνε σε επιφάνειες χωρίς να χρειάζονται κόλλα, ενώ μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Δημιούργησε τέσσερις απίθανες εικόνες με λαχταριστά κεκάκια. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18,5cm x 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0310

MOSAIC FUN DINOSAUR WORLD ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΩΣΑΪΚΌ ΔΕΙΝΌΣΑΥΡΟΙ ΚΑΡΤΈΛΑ 00-03639 “Ζελεδένια” κομμάτια μωσαϊκού, τα οποία κολλάνε σε επιφάνειες χωρίς να χρειάζονται κόλλα, ενώ μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Δημιούργησε τέσσερις απίθανες εικόνες με δεινόσαυρους. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18,5cm x 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4Μ0279

MOSAIC BUTTERFLY GARDEN WORLD 00-03634 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΩΣΑΪΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ Δημιούργησε ένα μωσαϊκό με σχέδιο πεταλούδα. Χρησιμοποίησε τα χρώματα που σου αρέσουν και φτιάξε μοναδικά σχέδια που θα στολίσουν το δωμάτιό σου. Κάνε διαφορετικούς συνδυασμούς και η διασκέδαση είναι απεριόριστη. Διαστάσεις: 18,5cm x 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ..

νέο 4Μ0423

RAINBOW BEE DROPS SUNCATCHER 00-04677 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΤΡΟ ΚΥΨΕΛΗ Χρωμάτισε όμορφα σχέδια βιτρό με τη βοήθεια της πιο παιχνιδιάρικης μέλισσας και στόλισε τα παράθυρα στο σπίτι σου! Δες πως λάμπουν τα σχέδια όταν πέφτει πάνω τους ο ήλιος. Διαστάσεις: 18εκ. x 28εκ. 12/ΥΠ.-72/ΚΙΒ.

68

4Μ0280

HOLOGRAMIC SCRAPE DOODLING 00-03635 ΔΗΜΙΟΥΓΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Δημιούργησε τις δικές σου ολοζώντανες και τρισδιάστατες εικόνες! Ένα μαγικό ολόγραμμα! Εντυπωσίασε την οικογένεια και τους φίλους σου με τις δημιουργίες σου. Διαστάσεις: 18,5cm x 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.


4M0312

4M0313

4M0314

4M0315

3D ART PAD DINOSAUR 00-03700 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΛΟΚ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ 3D

00-03701 3D ART PAD BUGS ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΠΛΟΚ ΈΝΤΟΜΑ 3D

00-03702 3D ART PAD RACER ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΠΛΟΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ 3D

4M0278

00-03636 3D DINOSAUR WORLD ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΌΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ 3D

4M0312

3D ART PAD DINOSAUR 00-03700 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΛΟΚ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ 3D Οι τρομεροί τρισδιάστατοι δεινόσαυροι ξεπετιούνται από την εκτυπωμένη μακέτα της τηλεόρασης, σχεδόν σαν ζωντανοί. Φτιάξε τις δικές σου σκηνές με τα φανταστικά 3D αυτοκόλλητα και εντυπωσίασε την παρέα σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 38cm x 25cm x 2cm 6/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0313

00-03701 3D ART PAD BUGS ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΠΛΟΚ ΈΝΤΟΜΑ 3D Τα τρομερά τρισδιάστατα έντομα ξεπετιούνται από την εκτυπωμένη μακέτα της τηλεόρασης, σχεδόν σαν ζωντανά. Φτιάξε τις δικές σου σκηνές με τα φανταστικά 3D αυτοκόλλητα και εντυπωσίασε την παρέα σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 38cm x 25cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0314

00-03702 3D ART PAD RACER ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΠΛΟΚ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ 3D Τα εκπληκτικά τρισδιάστατα αγωνιστικά αυτοκίνητα ξεπετιούνται από την εκτυπωμένη μακέτα της τηλεόρασης, σχεδόν σαν ζωντανά. Φτιάξε τις δικές σου σκηνές με τα φανταστικά 3D αυτοκόλλητα και εντυπωσίασε την παρέα σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 38cm x 25cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

4M0315

00-03703 3D ART PAD SOLAR SYSTEM & SPACE ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΠΛΟΚ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚAΙ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3D Koίτα! To τρισδιάστατo ηλιακό σύστημα με τους πλανήτες, ξεπετιέται από την εκτυπωμένη μακέτα της τηλεόρασης, σχεδόν σαν αληθινό. Φτιάξε τις δικές σου σκηνές με τα φανταστικά 3D αυτοκόλλητα και εντυπωσίασε την παρέα σου! Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 38cm x 25cm x 2cm 12/ΥΠ. - 48/ΚΙΒ.

00-03703 3D ART PAD SOLAR SYSTEM & SPACE ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΠΛΟΚ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚAΙ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3D

4M0308

00-03637 3D ART SOLAR SYSTEM & SPACE ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΗΛΙΑΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ KAI ΔΙΆΣΤΗΜΑ 3D

4M0309

00-03638 3D ART UNDERWATER WORLD ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΘΑΛΆΣΣΙΟΣ ΚΌΣΜΟΣ 3D

4M0278

00-03636 3D DINOSAUR WORLD ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΚΌΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ 3D Δημιούργησε τον δικό σου 3D κόσμο με δεινόσαυρους. Σχεδίασε τα περιγράμματά τους και μετά χρωμάτισέ τα. Φόρεσε τα 3D γυαλιά και οι δημιουργίες σου θα ζωντανέψουν τριασδιάστες μπροστά στα μάτια σου! Εντυπωσίασε τους φίλους και την οικογένειά σου με αυτήν την ξεχωριστή οπτική εμπειρία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18,5cm χ 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0308

00-03637 3D ART SOLAR SYSTEM & SPACE ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΗΛΙΑΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ KAI ΔΙΆΣΤΗΜΑ 3D Δημιούργησε το δικό σου 3D ηλιακό και πλανητικό σύστημα. Σχεδίασε τα περιγράμματα των πλανητών, των διαστημικών οχημάτων και των αστροναυτών και μετά χρωμάτισέ τα. Φόρεσε τα 3D γυαλιά και οι δημιουργίες σου θα ζωντανέψουν τρισδιάστατες μπροστά στα μάτια σου! Εντυπωσιασε τους φίλους και την οικογένειά σου με αυτήν την ξεχωριστή οπτική εμπειρία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18,5cm χ 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0309

00-03638 3D ART UNDERWATER WORLD ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΘΑΛΆΣΣΙΟΣ ΚΌΣΜΟΣ 3D Δημιούργησε τον δικό σου 3D υποβρύχιο κόσμο. Σχεδίασε τα περιγράμματα των ψαριών και μετά χρωμάτισέ τα. Φόρεσε τα 3D γυαλιά και οι δημιουργίες σου θα ζωντανέψουν τριασδιάστες μπροστά στα μάτια σου! Εντυπωσιασε τους φίλους και την οικογένειά σου με αυτήν την ξεχωριστή οπτική εμπειρία. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά. Διαστάσεις: 18,5cm χ 25cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

69


ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ MAGIC GOO ΣΤΑΝΤ 24 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

4Μ0121

SUNBEAM CATCHER 00-03610 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΙΤΡO 4ΣΧ. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο φτιάξε ένα απίθανο βιτρό όπου θα διακοσμήσει το παράθυρο σου και όταν ο ήλιος λάμπει θα φωτίζει διαφορετικά. Διαστάσεις: 18cm x 25cm 24/ΥΠ. - 144/ΚΙΒ

4Μ0001

FAIRY CRYSTALITE CATCHER 00-03614 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΝΕΡΑΪΔΑ 4ΣΧ. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ψηφιδωτό με μια από τις 4 διαφορετικές νεράϊδες. Κόλλησε τις χαντρούλες στο σχέδιο και διακόσμησε το δωμάτιό σου. Κάνε συλλογή και τα 4 σχέδια. Διαστάσεις: 18cm x 28.5cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ.

4M0329

4Μ0193

CRYSTALITE CATCHER 00-03633 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΗΦΙΔΩΤΑ 4ΣΧ. Δημιούργησε το δικό σου ψηφιδωτό. Κόλλησε τις χαντρούλες στο σχέδιο. Κοίταξε πως λάμπει στον ήλιο και διακόσμησε το δωμάτιο σου. Διαστασεις: 18cm x 25cm 12/ΥΠ.-72/ΚΙΒ

4M0120

SAND ART 00-03010 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΑΜΜΟ 4 ΣΧ. Κάνε μια κατασκευή τέχνης με έναν πρωτότυπο τρόπο που θα σε ενθουσιάσει. Διαστάσεις: 29cm x 22cm 24/ΥΠ. - 120/ΚΙΒ

70

ΜΑΓΙΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ MAGIC GOO 00-06300 Φτιάξε τα δικά σου μαγικά μπαλόνια που δε σπάνε. Χρησιμοποίησε την πάστα στο σωληνάριο και το ειδικό εργαλείο για να φουσκώσεις γιγαντιαία μπαλόνια. Μπορείς να τα ενώσεις και να κάνεις πρωτότυπες κατασκευές που θα τις θαυμάζουν όλοι. Διαστάσεις: 17,5cm x 3,8cm x 2cm 0/ΥΠ. – 192/ΚΙΒ.

4Μ0122

PAINT YOUR OWN MASK 00-03331 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΑ Δημιούργησε την δικιά σου μάσκα με τα χρώματα και τα σχέδια που επιθυμείς. Αυτή η μάσκα σίγουρα θα είναι μοναδική. Διαστάσεις: 31cm x 21cm 12/ΥΠ. - 72/ΚΙΒ

4Μ0088

DESIGN YOUR T-SHIRT 00-03820 ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΟΥ Σχεδίασε ένα μοναδικό μπλουζάκι με την φαντασία σου και το γούστο σου. Είναι φανταστικό το πόσο εύκολο είναι. Καλή διασκέδαση. Διαστάσεις: 24cm x 18cm 24/ΥΠ. - 192/ΚΙΒ.


ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ 4Μ ΣΤΟ INTERNET! www.4mtoys.gr ✓ Όλα τα νέα της 4Μ ✓ Απίθανοι διαγωνισμοί ✓ Επιστημονικά άρθρα ✓ Super videos από την 4Μ

✓Τα πιο Παράξενα του Κόσμου στο “ Ήξερες Ότι...”

Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.

Το επίσημο site της 4M στην Ελλάδα: www.4mtoys.gr

Δείτε περισσότερα παιχνίδια στο www.koutropoulos.gr

Γραφτείτε στο newsletter για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

71


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

www.4mtoys.gr

Μπείτε στην παρέα μας

www.4mtoys.gr www.4mtoys.gr Α&Γ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΈΔΡΑ: ΣΤ. ΣΑΡΆΦΗ 6-8, Τα χρώµατα και οι συσκευασίες πιθανόν Τ. Κ. 16 452, ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗ Mπείτε στην παρέα µας να διαφέρουν από τις φωτογραφίες του καταλόγου. Τα χρώµατα και οι συσκευασίες Οι φωτογραφίες18, και πιθανόν τα κείµενα είναι πνευµατική ιδιοκτησία της 4Μ. facebook.com/4m.toys.gr YΠOK: ΚΕΦΑΛΛΉΝΙΑΣ Mπείτε στην παρέα µας να διαφέρουν από Τ. Κ.τις 17φωτογραφίες 455, ΆΛΙΜΟΣ του καταλόγου. Οι φωτογραφίες και κείµενα είναι πνευµατική facebook.com/4m.toys.gr Τηλ:τα210 99 55 164 - 211 01 28 928ιδιοκτησία της 4Μ. #4ΜΤΟYS Fax: 211 01 28 929 www.koutropoulos.gr info@koutropoulos.gr

4M Toys Greece

4M ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  

4Μ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΑΛΑ Η 4Μ, διανύοντας την τρίτη δεκαετία της λειτουργίας της, συνεχί - ζει να βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you