Page 1

VOORJAAR 2018

WERELDS WONEN OLDENZAAL 3 Geen genoegen met uniek! Al ruim 30 jaar

4 3D-ontwerp

interieuradvies op maat

6 Uitgelicht

Room 108, Bocx interiors en meer


3

OOK IN HET VOORJAAR GEEN GENOEGEN MET UNIEK

AL 30 JAAR LANG Wij nemen geen genoegen met uniek. Door onze 30 jaar ervaring herkennen we kwaliteit en karakter in slechts een oogopslag. En dat is een voordeel in een tijd waarin de vraag naar deze erg gewilde combinatie groeit. Zo blijven we namelijk altijd aansluiting vinden bij de huidige tijdsgeest. Daardoor kunnen we bovendien altijd een afwisselend aanbod bieden die inspireert ĂŠn verrast. MEER DAN WERELDS Onze producten halen we uit alle mogelijke continenten, zo behouden we ons wereldse karakter waar we zo trots op zijn. Maar we zijn meer dan alleen werelds. En ook meer dan inkoper van unieke houten meubelen. Wist je bijvoorbeeld dat onze banken, stoelen en fauteuils verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en honderden soorten stoffen? En heb je de wens om je eigen bank samen te stellen? Bij ons is er veel mogelijk in diverse prijsklassen! DE VOORJAARTRENDS VAN 2018 Een van de meest opvallende trends voor dit jaar is hout. Natuurlijk zijn we daar als inkoper van houten meubelen erg blij mee. We raden je dus zeker aan om snel een keer een kijkje bij ons te nemen! Een tweede trend waar we veel van verwachten is colorblocking. Het idee: verschillende felle, sprekende kleuren die samen een mooi contrast geven. Zacht roze en sinaasappeloranje? Combineer ze eens in je woonkamer en je staat versteld van het effect. MAATWERK Uiteraard vergeten we niet waar we vandaan komen. Met onze producten van eigen bodem weten we je net zo werelds te inspireren. En ook dan nemen we geen genoegen met uniek. Zoek je echt naar maatwerk? We zijn benieuwd naar je ideeĂŤn en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes. We nodigen je van harte uit om bij ons op reis te gaan!


INTERIEURADVIES OP MAAT

Vrijblijvend een 3D-ontwerp Wil je interieuradvies dat tot in de puntjes is uitgewerkt? Laat dan geheel vrijblijvend een 3D-interieurontwerp maken bij ons in de winkel. Met een 3D-interieurprogramma kunnen wij je precies laten zien hoe de nieuwe meubels bij je in de woon-, slaap- of zelfs badkamer staan. Samen met onze interieurspecialist bespreek je je woonwensen en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Een nieuw interieur verdient de aandacht die het nodig heeft. We maken daarom graag eerst een afspraak met je om alle wensen en ideeĂŤn door te nemen. Het enige wat we van je nodig hebben is de plattegrond van je woning. Een afspraak maken doe je het snelst via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel om een afspraak te maken! INTERIEUR MAKE-OVER Naast het 3D-interieuradvies bieden wij ook de service om je woning geheel af te stylen. Op het moment dat de meubels bij je geleverd worden, komt onze styliste mee om je woning helemaal tot in de puntjes te verzorgen. Een passend vloerkleed, lampen en de juiste accessoires maken je interieur helemaal af. Kan je woning wel een update gebruiken, maar zoek je niet naar nieuwe meubels? Dan kunnen wij natuurlijk ook alleen de afstyling verzorgen. Een nieuwe kleur op de muur, nieuwe accessoires en decoratie zorgen al snel voor een totaal andere sfeer.


5

NAAST HET 3D-INTERIEURADVIES BIEDEN WIJ OOK DE SERVICE OM JE WONING GEHEEL AF TE STYLEN


Room 108 geeft jou de unieke vrijheid om je eigen bank samen te stellen! Wil je de stijl van je bank helemaal naar eigen hand zetten? Room108 geeft je die unieke vrijheid. Met 700 verschillende kleuren stof en uiteenlopende leersoorten stel je je eigen bank samen. Bijzondere afmetingen? Voor deze jonge meubelmakers is het niet meer dan de standaard. En dat maakt ze echt tot een van de grootste uitblinkers in het vak.


7

MET 700 VERSCHILLENDE KLEUREN STOF EN UITEENLOPENDE LEERSOORTEN STEL JE JE EIGEN BANK SAMEN


Ga voor het hoogst haalbare zitcomfort met INNO zitmeubelen

INNO zitmeubelen is innovatief en excellent in maatwerk. Innovatie staat bij INNO zitmeubelen voor meer dan alleen vernieuwend design: ontwerp ĂŠn comfort naadloos aan laten sluiten op de eisen van de klant. Wil je bijvoorbeeld een andere rughoogte of langere zitdiepte? Ze voorzien jou van kwalitatief maatwerk om het hoogste zitcomfort te realiseren!


9

Richmond is dĂŠ sfeermaker voor jouw interieur Richmond staat voor puur vakmanschap. De jarenlange ervaring en het produceren in de eigen fabriek is een unieke combinatie waarmee Richmond Interiors de kwaliteit weet te evenaren van de veeleisende gebruiker. Richmond Interiors biedt bovendien een zeer uitgebreide collectie met de meest geweldige combinaties: van stoer oud eiken tot industrieel klassiek.


Meubelen die je verwonderen met de kracht van authentiek Producten die raken en iets bij je losmaken. Je snapt waarom ze meer uitstralen, maar woorden vind je er niet echt voor. Eenzaam op zichzelf en in een ruimte doen ze al meer dan een heel interieur. De Baha-eettafel is te verkrijgen in twee afmetingen: 200 en 220 cm. In de Reagan-serie zijn ook een dressoir en tv-meubel verkrijgbaar.


11

Bocx Interiors heeft de ambitie jou het ultieme thuisgevoel te geven! Bocx Interiors heeft de ambitie jou het ultieme thuisgevoel te geven! Varieer, creĂŤer en combineer net zo lang tot je jouw eigen stijl te pakken hebt. De collectie van Bocx Interiors bestaat uit banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken enbarstoelen. Alle meubelen worden met de hand vervaardigd en garanderen jarenlang zit- ĂŠn leefplezier!


Volg de laatste trends

Op de hoogte blijven van geweldige combinaties en nieuwe collecties? Volg ons op Facebook en Instagram en je krijgt gegarandeerd iedere week een gezonde dosis inspiratie. En zoek je iets specifieks? Laat even een berichtje achter op een van onze kanalen!

> kotterwonenoldenzaal

OLDENZAAL

KOTTER

Ainsworthstraat 30 Oldenzaal | T: 0541 - 53 42 88 | E: info@kotterwonenoldenzaal.nl www.kotterwonenoldenzaal.nl | Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 10 - 18 uur Donderdag koopavond tot 21 uur | Zaterdag van 10 - 17 uur | Zondag 12 - 17 uur.

Brochure kotter voorjaar 2018  
Brochure kotter voorjaar 2018  
Advertisement