__MAIN_TEXT__

Page 1

NAJAAR 2018

WERELDS WONEN OLDENZAAL 3 Tips voor het najaar Zo haal je de warmte in huis

5 Musthaves!

Voor de herfst & winter

11 Kleur je huis

met de kleuren van Carte Colori

KOTTERWONENOLDENZAAL.NL HERFST-WINTER 2018/2019

1


1+1 GRATIS

2

OLDENZAAL

KOTTER

Speciaal voor jou! Bij aankoop van één kussen ontvang u een kussen naar keuze helemaal gratis. Dus, knip uit en lever in! Deze bon is geldig t/m 31 december 2018.


TIPS EN TRENDS VOOR HET NAJAAR

ZO HAAL JE DE WARMTE IN HUIS! Trends en tips zijn onmisbaar als je de najaarsupdate van jouw interieur wilt laten slagen. Ze geven je richting en bieden je net even die extra inspiratie om te bepalen wat jouw interieur nodig heeft! Met de wintermaanden voor de deur hebben veel mensen behoefte aan wat meer warmte in huis. Met onderstaande tips en trends bereik je met een paar simpele aanpassingen al heel veel! DURF TE COMBINEREN MET ACCESSOIRES Een simpele tip die al heel veel doet, is het vervangen van je kussens. Denk daarbij niet alleen aan typische najaarskleuren zoals okergeel, mosgroen of zachte pasteltinten. Durf ook eens te combineren met kleurrijke prints of materialen zoals ribstof en zijdezacht fluweel! Ze geven je interieur daardoor net iets meer uitstraling. Hetzelfde effect bereik je door een plaid over je stoel of bank te hangen. Ook heerlijk om in weg te kruipen! WISSEL VAN VLOERKLEED Het is ook aan te raden om eens na te denken over een nieuw vloerkleed. En niet alleen de kleur is bepalend voor de warmte in je interieur. Ook door te combineren met verschillende vormen en stijlen kun je je interieur een warmere look geven. Weleens gedacht aan twee ronde vloerkleden die elkaar overlappen? Let maar eens op hoeveel warmte én ruimte je daarmee creëert! Een van de meest populaire interieurtrends voor dit najaar is de Africa look. We nodigen je van harte uit om in onze winkel te oriënteren op dit verrassende en wereldse assortiment!

OLDENZAAL

KOTTER

KOTTERWONENOLDENZAAL.NL HERFST-WINTER 2018/2019

3


Vrijblijvend een 3D-ontwerp INTERIEURADVIES OP MAAT

Wil je interieuradvies dat tot in de puntjes is uitgewerkt? Laat dan geheel vrijblijvend een 3D-interieurontwerp maken bij ons in de winkel. Met een 3D-interieurprogramma kunnen wij je precies laten zien hoe de nieuwe meubels bij je in de woon-, slaap- of zelfs badkamer staan. Samen met onze interieurspecialist bespreek je je woonwensen en bekijken we de verschillende mogelijkheden. Een nieuw interieur verdient de aandacht die het nodig heeft. We maken daarom graag eerst een afspraak met je om alle wensen en ideeĂŤn door te nemen. Het enige wat we van je nodig hebben is de plattegrond van je woning. Een afspraak maken doe je het snelst via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel om een afspraak te maken! INTERIEUR MAKE-OVER Naast het 3D-interieuradvies bieden wij ook de service om je woning geheel af te stylen. Op het moment dat de meubels bij je geleverd worden, komt onze styliste mee om je woning helemaal tot in de puntjes te verzorgen. Een passend vloerkleed, lampen en de juiste accessoires maken je interieur helemaal af. Kan je woning wel een update gebruiken, maar zoek je niet naar nieuwe meubels? Dan kunnen wij natuurlijk ook alleen de afstyling verzorgen. Een nieuwe kleur op de muur en nieuwe accessoires zorgen al snel voor een totaal andere sfeer.

4

OLDENZAAL

KOTTER


Tip van Marloes en Lotte Een mooie tak of bloem in een vaas of fles is het ideale styling item. Zo

Musthaves!

speel je met hoogtes maar geef je

VOOR DE HERFST-WINTER 2018/2019 1)

ook iedere keer weer een andere “seizoenstwist” aan je interieur!

2)

114 unieke kleuren van Carte Colori!

3)

Carte Colori is traditionele Italiaanse kalkverf die de sfeer in ieder huis iets

5)

4)

extra’s meegeeft. De authenticiteit en ambachtelijkheid vallen direct in het oog. Kom naar onze winkel voor persoonlijk kleuradvies!

1) DRAADLAMP € 89,95

2) KWAL € 14,95

3) TED SPARKS VANAF € 14,95

4) PLAID € 59,95 5) CARTE COLORI VANAF € 44,KOTTERWONENOLDENZAAL.NL HERFST-WINTER 2018/2019

5


Versterk je merk met stylingadvies van Kรถtter! De kracht van sfeer wordt bij veel bedrijven nog vaak onderschat. Het vergroot de productiviteit en creativiteit, het levert meer klanten op en de beleving van je merk wordt versterkt. Wij kunnen je daarbij helpen door stylingadvies te geven over de aankleding van bijvoorbeeld je restaurant, kantine, kantoor of vergaderruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met een van onze interieurstylisten via info@kotterwonenoldenzaal.nl of bel (0541) 534 288.

6

OLDENZAAL

KOTTER


Bocx Interiors heeft de ambitie jou het ultieme thuisgevoel te geven! Varieer, creĂŤer en combineer net zo lang tot je jouw eigen stijl te pakken hebt. De collectie van Bocx Interiors bestaat uit banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken en barstoelen. Alle meubelen worden met de hand vervaardigd en garanderen jarenlang zit- ĂŠn leefplezier!

Bocx Interiors heeft de ambitie jou het ultieme thuisgevoel te geven!

Tip van Marloes en Lotte Houd je interieur speels door met verschillende materialen en patronen te werken. Combineer ook oud en nieuw met elkaar, je zult je verbazen hoe gaaf dat kan staan als je echt gaat spelen met soort, vorm en kleur!

KOTTERWONENOLDENZAAL.NL HERFST-WINTER 2018/2019

7


MET 700 VERSCHILLENDE KLEUREN STOF EN UITEENLOPENDE LEERSOORTEN STEL JE JE EIGEN BANK SAMEN

Room 108 geeft jou de unieke vrijheid om je eigen bank samen te stellen! Wil je de stijl van je bank helemaal naar eigen hand zetten? Room108 geeft je die unieke vrijheid. Met 700 verschillende kleuren stof en uiteenlopende leersoorten stel je je eigen bank samen. Bijzondere afmetingen? Voor deze jonge meubelmakers is het niet meer dan de standaard. En dat maakt ze echt tot een van de grootste uitblinkers in het vak.

8

OLDENZAAL

KOTTER


Tip van Marloes Plaats je bank of stoel niet helemaal tegen de muur maar houd een aantal centimeters vrij. Als je de meubels ruimer opstelt lijkt de ruimte groter. Zelfs in kleinere ruimtes!

KOTTERWONENOLDENZAAL.NL HERFST-WINTER 2018/2019

9


Ted Sparks gebruikt de beste en rijkste geuren die beschikbaar zijn voor zijn selectie Wat is nou fijner tijdens de wintermaanden dan lekker thuiskomen in een warm en gezellig huis. Met de kaarsen en diffusers van TED SPARKS is je huis in een klap klaar voor de wintermaanden. De kaarsen en diffusers van TED SPARKS zijn de perfecte winter essentials voor elk huis.

V O L G D E N I E U W S T E T R E N D S O P H E T G E B I E D VA N I N T E R I E U R O P O N Z E I N S TA G R A M PA G I N A ! # K O T T E R W O N E N O L D E N Z A A L

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

#kotterwonenoldenzaal

10

OLDENZAAL

KOTTER


Hip CC 071 Rosso Antico CC 048

Kleur je huis met de kleuren van Carte Colori

STIJL 1

Add some luxury! Wil je je interieur wat meer luxe geven? Combineer eens met accenten van glans en groen- en roodtinten! Door goudkleurige details toe te voegen breng je wat meer sfeer in het geheel.

Isola CC 028 Sable CC 036

STIJL 2

Pastelkleuren: old time favorite Heb je een voorkeur voor wat minder uitgesproken kleuren? Pastelkleuren zijn nog altijd een old time favorite voor veel mensen! Tijdloos en in veel interieurs een veilige keuze.

Terracotta CC 046 Kokos CC 007

STIJL 3

Voor een werelds karakter Deze kleurencombinatie heeft al veel weg van de populaire Africa look. Door verschillende bruintinten en accenten van messing te gebruiken, krijg je een wereldse mix van klassiek en modern!

KOTTERWONENOLDENZAAL.NL HERFST-WINTER 2018/2019

11


> kotterwonenoldenzaal

OLDENZAAL

KOTTER 12KOTTER OLDENZAAL

Ainsworthstraat 30 Oldenzaal | T: 0541 - 53 42 88 | E: info@kotterwonenoldenzaal.nl www.kotterwonenoldenzaal.nl | Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10 - 18 uur zaterdag van 10 - 17 uur | zondag 12 - 17 uur | ‘s avonds geopend op afspraak

Profile for kotterwonenoldenzaal

Brochure Kotter Werelds Wonen najaar 2018  

Brochure Kotter Werelds Wonen najaar 2018  

Advertisement