Page 1


3D-mallinnus 3D-mallinnus ja 3D–mallit ovat yleisesti käytössä rakenne- ja tuotesuuunnittelussa, mutta nykyään yhä kasvavissa määrin myös markkinoinnissa ja tuotteiden esittelyssä asiakkaille. Varmasti jokainen on joskus törmännyt esimerkiksi lehtiä tai asuntoilmoituksia selatessaan erilaisiin 3Dkuviin, joita käytetään uusien tuotteiden tai valmisteilla olevien asuntojen mainostamiseen. Nykyaikaisilla työkaluilla 3D-mallinnus voidaankin tehdä tarvittaessa niin tarkasti, että asiakas ei edes tiedä katsovansa oikean tuotteen tai rakennuksen sijaan vain tietokoneella tehtyä 3D-kuvaa.


3D-mallinnuksessa on kyse yksinkertaisesti siitä, että kaksiulotteiset, eri suunnilta tehdyt piirrustukset muutetaan yhdeksi kolmiulotteiseksi kuvaksi, jota voidaan haluttaessa tarkastella mistä kuvakulmasta tahansa. Mallinnuksen tarkkuus ja viimeistely riippuu käyttökohteesta, sillä esimerkiksi tuotesuunnitteluprosessissa mallinnetaan usein yksinkertainen ja selkeä hahmotelma lopputuotteesta, kun taas vaikkapa sisustusmateriaaleja valittaessa halutaan yleensä maksimoida kuvan tarkkuus lisäämällä kuvaan varjoja ja valonlähteitä tuomaan kuvaan realistisuutta.

3D-mallinnus


3d mallinnus  

Vieraile sivustollamme http://tunturimedia.fi/3d-mallinnus lisätietoja 3D-mallinnus.Tarjoamme laadukkaita Custom 3D-mallit monenlaisia objec...