Page 1

De Hengelose Omroepstichting HEOS bestaat dit jaar 30 jaar !

Verzorgingshuizen De HEOS is ook actief in een zestal verzorgingstehuizen, in Hengelo, Borne en Delden. Vijf keer per jaar verzorgen wij gezellige ontspanningsavonden waarbij verzoekjes worden gedraaid. Tevens is er een optreden van een artiest, dat kan een zanger, zangduo of koor zijn. Verder is er een verloting met kleine prijsjes De avonden worden geleid door een presentator en een technicus. Ook deze avonden worden door de bezoekers zeer gewaardeerd !

Al 3 decennia verzorgt de HEOS onderhoudende radio -en TV programma's ten behoeve van zieken en ouderen in het ziekenhuis en verzorgingscentra. Alle werkzaamheden worden verricht door 20 vrijwilligers.

Radioprogramma's Onze radioteams verzorgen elke dinsdag en woensdag informatieve programma's vanuit onze studio in het Streekziekenhuis Midden-Twente. Uiteraard kan er ook een verzoekplaatje worden aangevraagd. Naast de programma's verzorgt een geautomatiseerd systeem 24 uur per dag gezellige muziek. Meedoen ?

De HEOS is altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers die met ons mee willen doen. We hebben diverse mogelijkheden voor mensen die op vrijwillige basis mee willen werken aan de ontwikkeling, presentatie of tecnhiek van een programma. Veel van uw vrije tijd hoeft dat helemaal niet te kosten en u krijgt er zoveel voor terug ! Kijk op www.heos.nl voor meer informatie.

Donatie ?

De HEOS is een vrijwilligersorganisatie die afhankelijk is van giften en donaties. Om dit belangrijke werk voort te kunnen zetten is elke financiĂŤle bijdrage van groot belang en wordt bijzonder gewaardeerd. Niet alleen door ons, maar indirect ook door de betrokkenen ! Maak uw gift over op rek.nr. 3275.69.670 t.n.v. HEOS omroep Hengelo Hartelijk dank !

TV-programma's Aan het radiowerk is inmiddels ook een videoteam toegevoegd. Deze verzorgt o.a. de beelden van de wekelijkse kerkdienst in het SMT, en van de jaarlijkse ziekendag. Sinds april 2004 draait ook de kabelkrant van de HEOS die op TV-kanaal 0 bij de bedden in het SMT is te ontvangen. Deze geeft informatie weer over de HEOS, maar ook over andere diensten in het ziekenhuis.

Bezoek ook eens www.heos.nl

Bezoek ook eens www.heos.nl


HEOS folder  

HEOS Folder

HEOS folder  

HEOS Folder

Advertisement