Page 1

januari - februari 2014

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 1

1

05-12-2013 14:56:38


KORZO SPECIALS MONDAY MOVEMENT CLASSES 20.00 – 21.30 / €7,50 Vaste prik op de maandagavond: open lessen van choreografen die in de Korzo studio’s aan het werk zijn. Bent u nieuwsgierig naar hun bewegingsmateriaal en hoe ze werken? Dan is dit echt iets voor u. Leeftijd en niveau zijn niet van belang: professionele dansers en amateurs, jonge hiphoppers en danskijkers zijn allemaal welkom om deel te nemen. Holland Dance Festival MMC Special 27 jan – Joeri Dubbe 3 feb – Eric Gauthier 10 feb – Uri Eugenio

DE KEUKEN VAN… De keuken is het warme, kloppende hart van het Korzo theater. Hier wordt gekookt, gedronken en eten dansers, acteurs en technici samen voordat de voorstelling begint. Tijdens De Keuken van... nodigen wij u uit om bij hen aan te schuiven voor een theatraal diner vol verrassingen en interessante ontmoetingen.

Dudapaiva Company / foto Frantisek Reznicek

Duda Paiva vr 17 januari, 18.00 / €32,-

2

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 2

05-12-2013 14:56:42


dans

De makers doen in Confession een uiterste poging om het principe ‘hoop’ terug te vinden. Een man is op zoek naar zijn verloren zo 12 januari,16.00 spiritualiteit. Hij wil zijn eigen Korzo zaal / €16,ontmenselijking stoppen en het voortschrijdende verlies van Drie voormalige dansers van morele waarden een tegenwicht Ultima Vez - het vermaarde gezel- bieden. Op intieme en zintuiglijke schap van Wim Vandekeybus wijze creëren ze een beklemmen- werken samen aan een van de de danstheatervoorstelling over meest intense voorstellingen die het hervinden van de hoop. dit seizoen in Korzo te zien zijn.

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 3

Elena Fokina in Confession

All there is Confession German Jauregui

3

05-12-2013 14:56:47


DUDAPAIVA COMPANY De magische wereld van een bewegingskunstenaar Korzo zet van tijd tot tijd bijzondere theatermakers in het zonnetje. In de donkere wintermaand is het de beurt aan een danser, theatermaker en objectenspeler die steeds weer zijn eigen poĂŤtische, ontroerende en beeldende wereld op het podium weet te zetten. Als geen ander blaast Duda Paiva objecten leven in: zij worden mensen die dansen, dromen, bang zijn en liefhebben. Tien jaar geleden ontstond zijn inmiddels beroemde pop en gelijknamige voorstelling Angel. Ze reisden samen al de hele wereld over, wonnen vele prijzen, maar nu zijn ze terug op de plek waar het ooit begonnen is: Korzo. Daarnaast speelt hij zijn nieuwste voorstelling Bestiaires en kunt u aanschuiven in De Keuken van Duda.

bewegingstheater

Angel

vr 17 januari, 20.30 za 18 januari, 19.00 Korzo zaal / â‚Ź14,-

Angel / foto Patrick Moll

Op het snijvlak van dans, theater en beeldende kunst ontstond een magisch-realistische voorstelling van Duda Paiva en zijn

beroemde pop Angel. Een stenen grafengel en een aan lager wal geraakte zwerver maken op een kerkhof hun thuis. De engel neemt de zwerver mee in een droom waarin verbeelding en werkelijkheid door elkaar lopen. Een grappig, ontroerend, grimmig en soms vertederend verhaal van goddeloze liefde.

4

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 4

05-12-2013 14:56:49


bewegingstheater

Bestiaires

za 18 januari, 20.30 Korzo zaal / €16,(combiticket met Angel €25,-) Het gaat niet zo goed met Griekenland. Hoog tijd dus voor de goden om af te dalen en zich hiermee te bemoeien. Uw gastheer is Cupido, weliswaar een beetje aan slijtage onderhevig, maar nog altijd de god der liefde. Helaas gaat niets zoals verwacht. En ondertussen vieren de goden de herbezinning van hun onsterfelijkheid met u, het nog immer sterfelijk publiek. Paiva blaast in zijn nieuwste voorstel-

ling Bestiaires een nieuwe wind door de wereld van deze mythologische figuren. Een hilarische, magische en spannende ontmoeting tussen mens, goden en object.

De Keuken van Duda vr 17 januari, 18.00 Korzo Keuken / €32,(incl. Angel)

Voorafgaand aan Angel kunt u aanschuiven bij De Keuken van Duda. Wij raden u aan deze kaarten vroeg te bestellen gezien de beperkte capaciteit.

bestel direct met

lees meer met

bekijk met

vraag brochure aan via

bekijk programma met

Bestiaires - Dudapaiva Company / foto Jaka Ivanc

Angel / foto Patrick Moll

Bekijk hier welke choreo

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 5

5

05-12-2013 14:56:53


Geoffrey Douglas Madge

klassieke muziek / dans

De Kunst van het Luisteren Geoffrey Douglas Madge zo 19 januari, Korzo zaal workshop met Samir Calixto 13.00 / €10,concert met tenor Eyjólfur Eyjólfsson 16.00 / €16,(combiticket €23,-)

Onder het motto ‘beleving, bezieling, betovering’ neemt meesterpianist Geoffrey Douglas Madge u mee op een ontdekkingsreis langs bekende werken. De Kunst van het Luisteren bestaat uit concerten gekoppeld aan workshops, waarin niet de uitvoerende centraal staat, maar u, de luisterende bezoeker. Deze zondag is de Winterreise van Schubert het onderwerp, materiaal en einddoel tegelijk. En voor de workshop is uiteraard Korzo choreograaf Samir Calixto uitgenodigd, die op indrukwekkende wijze al de Winterreise bewerkte tot de dansvoorstelling Winterreise Tetrology. Ze benaderen dit heiligdom uit de liedkunst op compleet nieuwe wijze. Het concert wordt gezongen door de tenor die samenwerkte met Calixto: Eyjólfur Eyjólfsson.

muziektheater

Muziektheater Hollands Diep Klaagliedjes

zo 19 januari, 14.00 Korzo studio / €20,- (incl. drankje en hapje) Klaagliedjes is een aangrijpende bewerking van de Oudtestamentische Klaagliederen, waarin de verwoeste stad Jeruzalem wordt beweend. De stad wordt hierin vergeleken met een verlaten

6

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 6

05-12-2013 14:56:55


Saskia Lankhoorn

nieuwe muziek

Saskia Lankhoorn Chords & Cables za 25 januari, 20.30 Korzo studio / â‚Ź14,-

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 7

Klaagliedjes

Al meerdere malen maakte pianiste Sasia Lankhoorn grote indruk in Korzo met haar pianospel; klassiek, modern, solo, duo of met haar vaste ensemble Klang; alles wat ze speelt is vol passie en liefde voor dit instrument. Nu komt ze met een eigen soloprogramma waarin uiteraard de piano centraal staat. Maar niet weduwe. Schrijfster Judith op de traditionele wijze. De piaHerzberg draait dit beeld om en noklanken worden versterkt door vergelijkt in de liedteksten een elektronica, keyboards en gepreweduwe met een verwoeste stad. pareerde geluiden. Dit spanZij liet zich mede inspireren door nende programma bevat nieuwe de weduwe van de frauduleuze werken van componisten Noriko mediamagnaat Robert Maxwell. Koide, Sylvia Borzelli, Pete Harden Te midden tussen het publiek en Peter Adriaansz. Voor de fans brengen zes zangeressen uit de een concert om bij te wonen. klassieke en jazzmuziek de liederen ten gehore: Mathilde Santing, Lucia Meeuwsen, Charlotte Riedijk, Lucretia van der Vloot, Esra Dalfidan en Ekaterina Levental. 7

05-12-2013 14:56:58


HOLLAND DANCE FESTIVAL Wervelende dans uit de hele wereld 25 januari t/m 16 februari Holland Dance Festival is het grootste internationale dansfestival bestel direct met van Nederland. Op 25 januari gaat de veertiende editie van start met het feestelijke openingsgala in het Lucent Danstheater. Maar ook het Korzo theater is opnieuw een festivallocatie waar je je dosis lees meer met inspiratie in de wintermaanden kunt halen en internationale dans van dichtbij kunt ontdekken. Met trots presenteert Korzo in het festival bekijk met de première van de nieuwste voorstelling van Joeri Dubbe: Solaris.

Kijk voor het festivalprogramma en tickets op www.holland-dance.com.

vraag brochure aan via

bekijk programma met

Okareka / foto John McDermott

Bekijk hier welke choreo

8

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 8

05-12-2013 14:57:02


Okareka Dance Company Tama Ma

Stephen Shropshire My Everlasting

vr 31 januari nagesprek

wo 5 februari, 20.15 inleiding Stephen Shropshire

Okareka / foto John McDermott

My Everlasting / beeld Stephen Shropshire

di 4 en wo 5 februari, 21.00 do 30, 20.30 (Europese première), Korzo zaal / €17,50 vr 31 januari, 19.00 en De Amerikaanse choreograaf za 1 februari, 19.00 Stephen Shropshire was vier Korzo zaal / €17,50 jaar lang artistiek directeur van ‘Als je de kans krijgt om het werk Noord Nederlandse Dans. Met zijn van Okareka Dance Company te nieuwste werk My Everlasting is bekijken, grijp deze dan met twee hij nu terug in Den Haag. De crehanden aan’, schreef de interna- atie van het stuk begon tijdens tionale pers na de première van een residentie in het eigentijdse Tama Ma. Okareka is een relatief kunstcentrum Rimbun Dahan in jong gezelschap uit NieuwSelangor, Maleisië, met twee van Zeeland dat put uit zijn rijke zijn voormalige dansers van NND. Maori-erfgoed om eigentijdse en Shropshire maakte voor hen een ontroerende dansvoorstellingen hedendaagse grand pas de deux: te creëren. Tama Ma vertelt het een intiem portret van een paar autobiografische verhaal van dat zijn geschiedenis tracht te twee prachtige Maori-dansers reconstrueren, gefragmenteerd die door hun jeugd reizen op weg door zowel de tijd als het geheunaar mannelijkheid. gen.

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 9

9

05-12-2013 14:57:06


Joeri Dubbe / Korzo producties Solaris

vr 7, 21.00 (wereldpremière) / za 8, 21.00 en zo 9 februari, 20.00 Korzo zaal / €17,50

ma 27 januari, 20.00-21.30 Monday Movement Class met Joeri Dubbe za 8 februari, 20.00 dansfilm Homing met Marina Mascarell za 8 februari, 20.30 inleiding Joeri Dubbe zo 9 februari, 19.00 dansfilm Homing met Marina Mascarell

Solaris / foto Joris-Jan Bos

Korzo choreograaf Joeri Dubbe won twee belangrijke prijzen: de felbegeerde BNG Prijs voor Nieuwe Theatermakers en de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. Dit opende de weg naar zijn tweede avondvullende voorstelling. Met een geweldige cast dansers richt Dubbe zich op een fenomeen dat het denken en leven van de mens grotendeels

beheerst: macht. De wereld wordt waargenomen als een piramide, met slechts een enkeling aan de top. Het is een manier van denken die van alle tijden is, maar – zo vraagt Dubbe zich af – is zij nog wel echt van deze tijd?

10

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 10

05-12-2013 14:57:09


wo 12, 20.30 (Europese première), do 13 en vr 14, 19.00 en za 15 februari, 21.00 Korzo zaal / €17,50

di 11 februari, 19.00-21.00 Arquitetura do Movimento workshop modern wo 12 februari, 21.30 Join the Samba inloopworkshop (gratis) do 13 februari, 20.00 Join the Samba inloopworkshop (gratis) vr 14 februari, 20.00 Join the Samba inloopworkshop (gratis) za 15 februari, 22.00 Slotfeest! Sambaparty

Solaris / foto Joris-Jan Bos

Zodra het ritme van de samba klinkt, komen bij velen de voor de hand liggende associaties naar boven; de veren, de glitters en de uitbundige parade in Rio de Janeiro. Maar het verhaal van de samba is veel rijker. ‘Bewegingsarchitect’ Andrea Jabor neemt, samen met traditionele sambadansers, haar

publiek mee naar de ware sambacultuur en onthult de geheimen die achter de bewegingen schuilgaan. Met op de laatste avond een spetterend sambafeest ter afsluiting van het festival.

Arquitetura do Samba / foto Vantoen P JR

Arquitetura do Movimento Arquitetura do Samba

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 11

11

05-12-2013 14:57:13


HOLLAND DANCE SPECIALS Marina Mascarell & Xabier Iriondo Dansfilm Homing vr 7, za 8 februari, 20.00 en zo 9 februari, 19.00 Club Korzo / gratis

Korzo choreografe Marina Mascarell maakte samen met regisseur Xabier Iriondo de dansfilm Homing. De film vertelt over de reis van een meisje (gedanst door Mascarell) die leeft in de woeste natuur en vertrekt naar de geciviliseerde maatschappij. De film is te combineren met Solaris van Joeri Dubbe.

KORZO SALON @ HOLLAND DANCE FESTIVAL za 15 februari, 16.00 – 17.30 Club Korzo / gratis

Een levendige discussie en uitwisseling tussen choreografen en dansers over hun liefdesverhouding met het publiek. In hoeverre wordt het maakproces beïnvloedt door een publiek dat er nog niet is, maar waar je wel rekening mee moet houden? Kan je iets creëren voor een publiek, en zo ja, hoe doe je dat? Hoe bepaal je of een dansvoorstelling aansluit bij het publiek? De inspirerende gang van zaken tijdens het verkennen van het format van een voorstelling. Toegang gratis.

12

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 12

05-12-2013 14:57:16


WORKSHOPS

Workshops in Korzo ma 27 januari, 20.00 Monday Movement Class met Joeri Dubbe ma 3 februari, 20.00 Monday Movement Class met Eric Gauthier (Gauthier Dance Company) ma 10 februari, 20.00 Monday Movement Class met Uri Eugenio (Dance Date) di 11 februari, 19.00 Arquitetura do Movimento modern workshop wo 12, do 13 en vr 14 februari Join the Samba inloopworkshop na afloop van Arquitetura do Samba

Dansers zijn van nature jonge honden die steeds op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen om hun vaardigheden vlijmscherp te houden. Holland Dance Festival helpt je om de winter door te komen met een speciaal festivalelixer – uitstekend voor het lichaam en de artistieke geest. Tijdens de vele workshops kom je volledig aan je dosis inspiratie; goed tegen de kou, maar ook om weer met frisse moed nieuwe wegen in de dans te verkennen. Geef je over aan de bijzondere stijl en lesmethoden voor beginners en gevorderden en ontmoet de internationale danstop. Kijk voor de workshops op hollanddance.com.

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 13

Homing

Workshops

Workshops €12,50 Monday Movement Class €7,50 Samba inloopworkshops is gratis. Combiticket workshop en voorstelling: €2,50 korting

13

05-12-2013 14:57:19


HOLLAND DANCE SPECIALS Gedurende het hele festival / gratis Na het succes van CaDance, de Museumnacht en Here we live en now is het prikkelende kunstenaarscollectief OFFprojects nu ook uitgenodigd voor het Holland Dance Festival. Het collectief rondom choreograaf Amos Ben-Tal werkt met verschillende disciplines om een totaalervaring voor het publiek te creëren. Speciaal voor Holland Dance brengen ze een dansinstallatie die de drie festivallocaties met

Docentenroute za 8 en zo 9 februari

Holland Dance organiseert in samenwerking met de Nederlandse Beroepsvereniging van Danskunstenaars (NBDK) de Docentenroute. Hét moment voor dansdocenten en -professionals om zich te laten inspireren en collega’s te ontmoeten tijdens een programma vol praktische en theoretische workshops.

elkaar verbindt. U ziet een korte choreografie telkens vanuit een ander perspectief. Bezoek alle locaties voor een driedimensionale danservaring.

OFF The Wall

OFF Projects OFF The Wall

Ine Rietstap Lezing 2014 in Amsterdam di 18 februari 18.30, Stadsschouwburg Amsterdam

De Ine Rietstap Lezing is in 2009 in het leven geroepen ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van dansdocent en toonaangevend recensent Ine Rietstap. Holland Dance, Korzo en Stadsschouwburg Amsterdam hebben Chazia Mourali en Wim Pijbes uitgenodigd om hun persoonlijke visie op dans met het publiek te delen. Daarnaast maakt u kennis met de artistiek directeur Shona McCullagh van de New Zealand Dance Company.

14

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 14

05-12-2013 14:57:21


FEBRUARI

theater

gevecht om erkenning in hun eigen tijd. Nu, in 2013, vieren we het 150e (Munch) en 160e (Van Gogh) geboortejaar. Theatermaakster Ulrike Quade brengt deze superza 22 februari, 20.30 sterren met manshoge poppen Korzo zaal/ â‚Ź16,tot leven. Wat een sensationele uitzending van de talkshow moet De wereldberoemde schilders worden, mondt echter uit in een Munch en Van Gogh zijn uitgenobizarre confrontatie tussen verledigd voor een populaire talkshow. den en heden wanneer de kunsteZe zijn niet alleen tijdgenoten, maar naars zich weigeren te voegen naar waren ook beiden miskende genie- de spelregels van de presentator. en. Hun hedendaagse sterrenstatus staat in schril contrast met het

Ulrike Quade Company Munch en Van Gogh, de schreeuw van de zonnebloem

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 15

bestel direct met

lees meer met

bekijk met

vraag brochure aan via

bekijk programma met

Ulrike Quade Company / foto Knut Bry

Bekijk hier welke choreo

15

05-12-2013 14:57:26


nieuwe muziek

nieuwe muziek

Slagwerk Den Haag, Kon Con, Korzo KOnStrukt 9

Slagwerk Den Haag Music for Bones

vr 28 februari, 19.30 Korzo studio / €10,(combiticket 25,-)

Slagwerk Den Haag brengt een nieuw spannend programma, ditmaal geënt op de eeuwenoude Mexicaanse traditie om jaarlijks dierbare gestorvenen te herdenken met muziek, dans, bloemen, eten en samenzijn. Een feest en herdenking, tussen Allerzielen en Allerheiligen: Noche de los Muertos. Drie jonge veelbelovende Mexicaanse componisten - Morales, Walle en Itturalde geven in een nieuw werk hun persoonlijke invulling aan deze traditie. Een avond van uitersten omlijst met traditionele muzikale elementen.

Slagwerk Den Haag

Slagwerk Den Haag presenteert samen met Korzo en Koninklijk Conservatorium een serie onderzoeksprojecten onder de titel KOnStrukt. Samenwerken en vernieuwing is waar het om draait en nieuwe ideeën van componisten en slagwerkers worden uitgeprobeerd. Muzikanten van Slagwerk Den Haag werken samen met studenten van de slagwerkafdeling.

vr 28 februari, 20.30 Korzo zaal / €18,(combiticket 25,-)

16

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 16

05-12-2013 14:57:28


Badi Assad

TIPS VOOR DE MAAND MAART

Badi Assad

Nieuw Amsterdams Peil / De Diamantfabriek Conversations with my Mother

wo 5 maart, 20.30 De virtuoze Braziliaanse gitariste en singer-songwriter Badi Assad komt in maart naar Nederland. Haar prachtig indringende stemgeluid en eigen gecomponeerde liedjes blijven lang nasidderen.

za 15 maart, 16.30

Het befaamde ensemble Nieuw Amsterdams Peil maakt in een muzikale theaterproductie de ontroerende en complexe moeder-zoonliefde hoorbaar en voelbaar.

Tomoko Mukaiyama & Nicole Beutler Shirokuro Pianiste Tomoko Mukaiyama en choreografe Nicole Beutler zwepen elkaar op in een compromisloos dansconcert vol extremen en contrasten. ‘Beeld, dans en muziek versmelten tot een aangrijpende zintuiglijke ervaring.’ (theaterkrant.nl)

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 17

Conversations wirth my mother / foto Yvo Zijlstra

Slagwerk Den Haag

za 8 maart, 20.30

bestel direct met

17

lees meer met 05-12-2013 14:57:32


DIRECT NAAST KORZO 3-gangen Theatermenu â‚Ź25.00

Prinsestraat 42A 2513 CE Den Haag 070 427 61 68 www.flocrestaurant.nl info@flocrestaurant.nl 18

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 18

05-12-2013 14:57:36


Korzo producties on tour

Joeri Dubbe / foto Joris-Jan Bos

Samir Calixto / foto Robert Benschop

Naast het podium is Korzo één van Nederlands grootste dansproducenten voor jonge en toonaangevende choreografen. Korzo producties duikt dan ook regelmatig op in de programma’s van de Nederlandse theaters en schouwburgen. In 2014 zijn er weer diverse voorstellingen op tournee. Kijk voor meer informatie en alle speelplekken op www.korzo.nl/nl/agenda/uit

Samir Calixto 4 Seasons april - mei 2014

Joeri Dubbe Solaris

februari – april 2014

Zaalhuur Het Korzo theater stelt zich niet alleen open voor artiesten en publiek, maar ook voor bedrijven en organisaties. Er zijn meerdere zalen, met elk hun eigen karakter. U kunt er alle kanten mee op: van kleine vergaderingen en borrels tot grote symposia of bedrijfsfeesten.

bijwonen van een repetitie, een workshop of rondleiding? Niks moet, maar in de visie van Korzo is een ontmoeting tussen publiek en creatief talent een krachtig proces. Welke raakvlakken zijn er tussen uw uitdagingen en onze perspectieven? Daar zijn we nieuwsgierig naar.

Onze professionele techniek en horeca zijn sowieso beschikbaar, maar we gaan graag een stap verder. Een privévoorstelling door onze internationale dansers? Het

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jan Knijnenburg via jan@korzo.nl.

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 19

19

05-12-2013 14:57:39


Online kaarten kopen U kunt uw kaarten eenvoudig en goedkoop bestellen via onze website. De kaarten worden thuisgestuurd tot één week voor de voorstelling, zodat u niet meer in de rij staat voor de kassa. Betalen kan met creditcard of iDeal en er wordt € 1,50 in rekening gebracht per transactie.

Korting Standaardkorting met o.a. UITpas, CJP . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . €1,50 Korzopas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . €3,50 Ooievaarspas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50% > 10 personen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . €2,50 p.p. Korzo Profpas vast tarief . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . €10,- / €8,- (studio) Student / cultuurkaart vast tarief . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . €7,50 / €6,- (studio) Ik blijf graag op de hoogte U kunt zich aanmelden via onze website www.korzo.nl. Wij houden u dan op de hoogte van het laatste nieuws en programma via de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief in uw mailbox of via de Korzo brochure op de deurmat. Schakel mee! Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van talent? Schakel dan mee met Korzo en steun de ontwikkeling van choreografen. Door het kopen van schakels à € 25,- kunt u de talenten ondersteunen en zelf beslissen op welke wijze u verbonden bent aan Korzo en haar makers. Van een kortingspas tot première-uitnodigingen en persoonlijke diners met door u gekozen choreografen: de schakel bent u zelf!

Bezoekadres Prinsestraat 42 2513 CE Den Haag 20

KORZO-2014-mnd-jan-feb.indd 20

p o s t a d r e s Postbus 13407 2501 EK Den Haag

Tel 070 363 75 40 info@korzo.nl www.korzo.nl

cover voorzijde: Joeri Dubbe / foto Joris-Jan Bos - cover achterzijde: Ulrike Quade Company / foto Knut Bry / grafisch ontwerp: Maarten Evenhuis

Kassa U kunt aan de balie in het Korzo theater kaartjes kopen en reserveren. De kassa is open van maandag t/m zaterdag van 12.00 - 18.00 uur en vanaf 2 uur voor aanvang van voorstellingen. Op voorstellingsdagen tot aanvang laatste voorstelling. Telefoon 070-363 75 40.

05-12-2013 14:58:01

Korzo agenda januari & februari 2014  

Met o.a. Duda Paiva weekend, Holland Dance Festival, nieuwe voorstelling Solaris van Joeri Dubbe, De Kunst van het Luisteren en Klaagliedjes...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you