Page 1

Η ποιότητα στην εκπαίδευση σε

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

ΕΠΑ.Λ.


Κάθε Χρόνο Πρωτοπορία Από το 2004, που το φροντιστήριο λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, καινοτομούμε προσφέροντας κάθε χρόνο και κάτι νέο στο χώρο της Εκπαίδευσης. Οι πρωτοπορίες μας σε συνδυασμό με την πλήρη εκπαίδευση από άρτια καταρτισμένους καθηγητές, εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους μαθητές μας.

Η σωστή επιλογή μετράει Διεύθυνση Σπουδών

Καϊρέτης Στέργιος Φυσικός


από το 2004-05 Συμμετοχή στα επαναληπτικά θέματα της ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδος. Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού των υποψηφίων μας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τη βοήθεια Ειδικού Προγράμματος Keystone.

από το 2005-06 Δημιουργία Ιστοσελίδας πλήρως ενημερωμένης με τα θέματα, Βάσεις, Πληροφορίες για τις Σχολές των ΑΕΙ & ΤΕΙ καθώς και πλήθος Εκπαιδευτικών Θεμάτων. Δημιουργία CD με θέματα των Πανελλαδικών, της ΟΕΦΕ, των Επαναληπτικών Εξετάσεων, τις Βάσεις των Σχολών, τις Προτιμήσεις των Υποψηφίων κ.α.

από το 2006-07 Καθιέρωση δύο τακτικών ενημερώσεων των γονέων, για τις επιδόσεις των παιδιών σας.

από το 2007-08 Φύλλο αξιολόγησης του Φροντιστηρίου από τους μαθητές και τους γονείς για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Τεστ Προσωπικότητας, δύο χρήσιμα εργαλεία για την εύρεση των καλύτερων δυνατών επιλογών του υποψηφίου.

Η σωστή επιλογή μετράει


ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

από το 2008-09 Σεμινάριο για τους γονείς από την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου με θέματα σχετικά με την εφηβεία και το άγχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Συναντήσεις των μαθητών με την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου για θέματα που τους αφορούν.

από το 2009-10 Ηλεκτρονική Ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των παιδιών σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Προσφορά του βιβλίου «ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» στους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου. Διαγνωστικά Τεστ στην αρχή της χρονιάς. Το Πρόγραμμα Σπουδών του Φροντιστηρίου σε έντυπη μορφή, για να γνωρίζετε τι ακριβώς διδάσκουμε και πότε.

από το 2010-11 Πιστοποίηση σύμφωνα με την Τεχνική Προδιαγραφή 1433 του ΕΛ.Ο.Τ. και ετήσιος έλεγχος από τον Οργανισμό Τυποποίησης και Πιστοποίησης T.U.V. AUSTRIA HELLAS.

από το 2011-12 Μαθήματα με τη χρήση διαδραστικού πίνακα για τη καλύτερη εμπέδωση και κατανόηση της ύλης σε δυο αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες.


ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Διδάσκουν ΑΡΧΑΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Κανάκογλου Ρία

Βαμβάκη Δέσποινα

Ναζίδου Ρόζη

Κωνσταντινίδου Φωτεινή

Τσότρας Αντώνης

Πεντήκης Πάρης Συμεωνίδης Γιώργος

ΕΚΘΕΣΗ Κανάκογλου Ρία

ΦΥΣΙΚΗ

Ναζίδου Ρόζη

Καϊρέτης Στέργιος

Τσότρας Αντώνης

Μπενάζη Κατερίνα

ΙΣΤΟΡΙΑ Τσότρας Αντώνης

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Τσότρας Αντώνης

ΛΑΤΙΝΙΚΑ Ναζίδου Ρόζη

XHMEIA Κριτσανίδα Γεωργία

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Τραγαντζόπουλος Αντώνης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Πάτσας Δημήτρης

Α.Ο.Θ - Α.Ο.Δ.Ε Μαυρίδης Παντελής

Η σωστή επιλογή μετράει


ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ολιγομελή Τμήματα (5 - 6 ατόμων) Κλειστά Τμήματα (2 & 3 άτομα) Ιδιαίτερα Μαθήματα

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ την άριστη προετοιμασία των παιδιών σας με: Συμμετοχή στα επαναληπτικά διαγωνίσματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) την περίοδο Απριλίου - Μαΐου. Επαναληπτικά διαγωνίσματα την περίοδο των Χριστουγέννων. Τρίωρα διαγωνίσματα στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας. Απροειδοποίητα εικοσάλεπτα τεστ στη διάρκεια του μαθήματος. Δυνατότητα ενημέρωσης των γονέων, μέσω της ιστοσελίδας για επιδόσεις σε διαγωνίσματα - τεστ και απουσίες. Πραγματοποίηση δύο τακτικών ενημερώσεων για τη πρόοδο των μαθητών και δυνατότητα έκτακτης ενημέρωσης όποτε οι γονείς το επιθυμούν.


Πρόγραμμα Σπουδών σε Έντυπη Μορφή για κάθε τάξη, για να γνωρίζετε τι ακριβώς διδάσκουμε

Σημειώσεις Θεωρίας σε μορφή Βιβλίου στους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου, με αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας

Διδασκαλία με τη βοήθεια Διαδραστικών Πινάκων η χρήση προσομοιώσεων επιτρέπει την καλύτερη εμπέδωση της θεωρίας και των ασκήσεων από τους μαθητές

50’ Διδακτική ώρα 50 λεπτών, για πιο ολοκληρωμένη διδασκαλία

Η σωστή επιλογή μετράει

10’ Διαλείμματα 10 λεπτών, για την απαραίτητη ξεκούραση


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TUV

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση Το φροντιστήριο μας τηρεί το πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433:2008

Η συμμόρφωση μας ως προς τις απαιτήσεις της τεχνικής προδιαγραφής επιθεωρείται με προκαθορισμένη συχνότητα από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης TUV Austria Hellas

Αυτό σημαίνει ότι : Η ποιότητα της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας ελέγχεται συστηματικά και καθημερινά. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους εκπαιδευτικούς στόχους των μαθητών μας. Δεσμευόμαστε απέναντι σε εσάς και τα παιδιά σας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.


PROFILER

Επειδή το μέλλον σας είναι θέμα προσωπικό!

Συμβουλεύουμε Με τη βοήθεια του Τεστ Χαρακτηριστικών Προσωπικότητας

Περιγράφει και αναλύει την ανθρώπινη προσωπικότητα μέσω της θεωρίας των πέντε παραγόντων (Εξωστρέφεια, Νευρωτισμός, Δεκτικότητα στην Εμπειρία, Καλοσύνη και Ευσυνειδησία). Μετράει 30 χαρακτηριστικά προσωπικότητας (Αυτοπεποίθηση, Αξίες, Φιλοδοξίες, Αυτοπειθαρχία, Κοινωνικότητα, Ικανότητα, Άγχος, κ.α.) Σε περίπου 30 λεπτά μαθαίνεις το προφίλ της προσωπικότητας σου. Τα αποτελέσματά του αναλύονται με τη βοήθεια της ψυχολόγου Γιώτας Μανούσου.

* της εταιρείας Orientum Η σωστή επιλογή μετράει


HORIZON

Επειδή το μέλλον σας είναι θέμα σωστού προσανατολισμού! Δεν ξέρεις ποιές σχολές και ποιά επαγγέλματα σου ταιριάζουν; Δεν έχεις αποφασίσει πού θα σπουδάσεις; Θα ήθελες να μάθεις ποιες είναι οι επαγγελματικές δυνατότητεςτης κάθε σχολής;

Συμβουλεύουμε Με τη βοήθεια του Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Σε περίπου 30 λεπτά μαθαίνεις το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων σου. Το τεστ σου προτείνει συγκεκριμένες σχολές, οι οποίες ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Τα αποτελέσματά του αναλύονται με τη βοήθεια της ψυχολόγου Παναγιώτα Μανούσου.

* της εταιρείας Orientum


KEYSTONE

Μην αφήνεις το μέλλον σου στη τύχη!

Θα σε βοηθήσουμε Να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου δελτίο με τη βοήθεια εξειδικευμένου προγράμματος της εταιρίας

Το Μηχανογραφικό Δελτίο, είναι το τελικό και το πιο σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα. Για το λόγο αυτό η τυχαία συμπλήρωσή του οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Το φροντιστήριό μας προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές του να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό τους δελτίο με τη βοήθεια του προγράμματος και της καθοδήγησης του διευθυντή του φροντιστηρίου.

Η σωστή επιλογή μετράει


ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Επειδή το μέλλον σας είναι θέμα γνώσης!

Προσφέρουμε Δωρεάν στους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου το βιβλίο

Στο βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι εξής πληροφορίες: Το Πρόγραμμα Σπουδών των Τμημάτων. Ενδεικτικά Μαθήματα που Διδάσκονται σε κάθε Τμήμα. Τα μεταπτυχιακά που προσφέρει το κάθε τμήμα. Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων. Αντιστοιχίες τμημάτων για τις μετεγγραφές. Πλήθος στατιστικών στοιχείων.


ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Επειδή στον αγώνα που δίνεται δεν είστε μόνοι!

Προσφέρουμε στους μαθητές μας Τη δυνατότητα προσωπικής συνάντησης με την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου, με στόχο την εξειδικευμένη αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν και μειώνουν τις σχολικές σας επιδόσεις.

στους γονείς Διεξαγωγή σεμιναρίου από την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου, με θέμα την εφηβεία και την στάση τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η σωστή επιλογή μετράει


Μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.)

Μέλος του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας


Λειτουργούν Ολιγομελή Tμήματα (5-6 ατ) Κλειστά Τμήματα (2-3 ατ) Ιδιαίτερα Μαθήματα

Κατευθύνσεις Α (θετικές, τεχνολογικές & επιστήμες υγείας) Β (κλασσικές & ανθρωπιστικές επιστήμες) ΑΒ (οικονομικές, κοινωνικές & πολιτικές επιστήμες)

Η εταιρεία τηρεί πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433 : 2008 Νο. : 02111003

Ελευθερούπολη Νέα Οδός1(έναντι ΚΤΕΛ) Τ | 25920 23230 Ε | info@korifi.ekp.gr W

| www.korifi.ekp.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ - ΚΟΡΥΦΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.  
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ - ΚΟΡΥΦΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε.  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ