Page 1


Ha Nászút, akkor Coral Tours! Magyarország első nászutazási irodája, ahol mindent egy helyen megtalál!

Kedves Nászutas Pár! Köszönjük bizalmukat, amellyel kiadványunkat megtisztelik, s szívből reméljük, hogy esküvőjüket követően életük egyik legszebb, és mindenképpen legemlékezetesebb utazására indulnak. 2000 óta évente kb. 100 esküvőt szervezünk külföldön. Tapasztalatunk minden nászutas-pár igényeinek teljesítésével egyre nő. Külföldi esküvő szervezésünk már minden részletre kiterjed: mint például az itthoni menyasszonyi ruhával megegyező színű virág megrendelése az adott álomszigeten, esküvő egy temperált légterű tengeralattjárón, maldív-szigeteki esküvőnél a fényviszonyok biztosítása a megfelelő filmfelvételekhez, esküvő egy hőlégballonban... minden egy helyen a Coral Tours-nál! Bízunk benne, hogy utazásuk során mindenhol érezni fogják azt a megkülönböztetett figyelmet, ami a CORAL TOURS nászutasainak a szervezés első lépésétől a hazaérkezésig jár.

KELLEMES ÁLMODOZÁST, VIDÁM TERVEZGETÉST ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK! A kedvezmények, ajándékok igénybevételéhez Önöknek a foglaláskor be kell mutatniuk házassági anyakönyvi kivonatukat, melyen az esküvő dátuma az elutazás első éjszakáján nem lehet 6 hónapnál régebbi. Ha Önök nászútjuk során szeretnék az IGEN-t kimondani, tehát esküvőjüket tartani vagy megerősíteni azt... Jó helyen vannak! Uticéljainknál hivatalos és nem hivatalos esküvők sorából válogathatnak... Ha Önök nem nászutasok, de házassági évfordulójukat ünneplik utazásuk alatt… ...általában Önök is a prospektusban szereplő árakat fizetik, mindössze előfordulhat, hogy a külföldi partner kevesebb/más ajándékkal kedveskedik Önöknek. A részletekről érdeklődjön irodánkban. Ha Önök nem nászutasok, hanem „csak” egy boldog pár… … és épp ebben a prospektusunk Nászutas oldalain találták meg álmaik szállodáját vagy utazását, akkor Önök nem részesülnek a nászutas ajándékokban, és kérjék ajánlatunkat az irodánkban, a (06-1) 412-12-12-es telefonszámon, vagy lapozzanak e prospektusunk „Pihenés Pálmafás Partokon” oldalaira.

Címlapfotó- pályázat Készítsék el 2010. január 1-december 1. között a Coral Tours által külföldön szervezett esküvőjükön a legemlékezetesebb közös képeiket! Küldjék el címünkre (Coral Tours, 1066, Budapest, Teréz körút 42-44., naszut@coraltours.hu-ra), mellyel akár a "Nászutak 2011" prospektusunk CÍMLAP-jára kerülhetnek és meglepetés ajándék* várja Önöket! Képeik (nagy felbontású) beküldési határideje: 2010. december 1. Minden kedves Nászutasunkat telefonon és postán értesítünk, legkésőbb 2010. december 31-ig. * Részletek az irodában! Addig is tekintsék meg az eddig elkészült nászutas képeinket!! (prospektusunk oldalain ill. irodánkban)

Menyasszonytánc és nászajándéklista helyett... kérjenek a rokonságtól

nászutazási utalványt! 5.000, 10.000 és 20.000 forintos címletek extra hosszú lejárat (a vásárlást követő év december 31.) bármely utazási iroda által szervezett, akár akciós utazásra is felhasználható! ha nem tud eljönni irodánkba, utánvéttel elküldjük! ragyogó nászajándék – erre biztosan emlékezni fog az Ifjú Pár!

Ez a szálloda utasaink megítélése alapján is az adott kategóriában a "kedvenc" jelzőt kapja!

Itt a nászutasok különleges figyelmet élvezhetnek, meglepetés, ajándék!

Ebben a szállodában lehetőség van házasságkötésre.

Ebben a szállodában lehetőség van hivatalos házasságkötésre.

Címünk: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44. Tel.: (1) 412-1212, Fax: (1) 412-1010 e-mail: naszut@coraltours.hu, weboldalaink: www.coraltours.hu, www.naszut.hu, és www.utazzonline.hu Bank: CIB: 11100104-13710091-01000003; Eng. számunk: U-000733; Kezei biztosítás: UNION Biztosító Zrt. A Coral Tours Utazási Iroda a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) tagja.


MIKOR HOVA UTAZZUNK?

...DE ADDIG IS:

MENNYIBE KERÜL EZ NEKÜNK NAGYSÁGRENDILEG? (2 főre, 1 hétre, repülővel (kiv. Magyarország), középkategóriás szállodában, ellátással) kb. kb. kb. kb. kb. kb. kb.

80.000 Ft / pár 260.000 Ft / pár 320.000 Ft / pár 350.000 Ft / pár 640.000 Ft / pár 720.000 Ft / pár 900.000 Ft / pár

kb. 1.100.000 Ft / pár kb. 1.700.000 Ft / pár

Magyarországi kényeztetés, romantikus panzió, reggeli Tunézia, Görög-szigetek, félpanzió Málta, Spanyolország, Egyiptom, Törökország félpanzió Ciprus, Portugália, Szicília, félpanzió Kenya (teljes ellátás), Thaiföld (Patttaya), reggeli, Bali (reggeli) Dominika, Kuba, all inclusive Mexikó (all inclusive), Maldív-szk., Mauritius (félpanzió), Seychelles –szk. (reggeli), Kuba all inclusive esküvővel Karib –szigetek (4*-os kategória), all inclusive akár esküvővel Bora Bora, félpanzió

JÓ TUDNI • Volánbuszjegy Budapest-Schwechat (bécsi reptér) és vissza: . . . . . . . . . . . .18.000 Ft / pár • autóval utazás esetére parkolójegy a bécsi reptérre: fedetlen "C" parkoló . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .14.000 Ft / autó / 9 nap fedetlen "C" parkoló . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .19.000 Ft / autó / 16 nap zárt parkolóház . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .18.000 Ft / autó / 9 nap zárt parkolóház . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .29.000 Ft / autó / 16 nap • Az Egyenlítő menti országokban 12 órás nappalokra számíthatunk, azaz viszonylag korán sötétedik! • Természetes, hogy apály idején a víz több száz métert is visszahúzódhat a parttól, így ilyenkor csak a medence alkalmas fürdésre. • Korallszigeteken (pl. Maldív-szk., Mauritius) az óceánban való fürdéshez a letört korallok miatt ajánlott a fürdőcipő viselete. • Egyes szigetek védelme érdekében (pl. Maldív-szk.) mesterséges gátakat kellett építeni, melyek esetenként korlátozhatják a szobához legközelebb eső parton való fürdést. • A katalógusunkban szereplő úti célok étkezési és higiéniás szokásaik eltérőek lehetnek a hazánkban megszokottaktól. Erről bővebb információt az adott országnál olvashat. Általánosságban elmondható, hogy a csapvíz fogyasztása nem ajánlott! • Útlevelét legyen kedves ellenőrizni utazás előtt 40-45 nappal! A legtöbb országba csak akkor lehet belépni, ha útlevele a hazaérkezés napjától számított 6 hónapig még érvényes! Irodánk a megfelelő dokumentumok hiánya miatt meghiúsult utazásokért felelősséget nem vállal. • A katalógusban szereplő repülőjegy árak a katalógus készítésének időpontjában (2009. december) rendelkezésre álló adatok alapján kerülnek megadásra.

Irodánk – a mindenkori helyek függvényében – igyekszik megtalálni az Ön utazásához legelőnyösebb (ár, szolgáltatás, csatlakozások, stb.) légitársaságot, és arra foglalást készíteni. A repülőjegyek ára szezontól, légitársaságtól, a repülés napjától, a járat telítettségétől és számos további paramétertől függ, tehát nem kizárólag a szolgáltatások minőségétől és mennyiségétől. A légitársaságok azonos szolgáltatásért – pl. a mindenkori helyek függvényében – különböző árkategóriákat állapítanak meg, így előfordulhat, hogy két utas, akik teljesen azonos szolgáltatásokat vesznek igénybe, mégis teljesen eltérő árat fizetnek a jegyért, pl. több hónappal indulás előtt történő foglalás esetén ált. jelentősen kedvezőbben vásárolhatók meg a repülőjegyek. • A programfüzetben feltüntetett szálláskategóriák mindig az adott ország előírásainak felelnek meg, melyeket azonban egyes esetekben irodánk tapasztalata szerint korrigált. Ezért előfordulhat, hogy közel azonos kategóriájú szállodák minősége a valóságban eltér. Irodánk fenntartja a jogot, hogy kategórián belül szállodát cseréljen. • Szállodai szolgáltatások: katalógusainkban a szállodák szolgáltatásainál (pl. felszereltség, étkezések, lehetőségek) a nyomdába kerülés időpontjában rendelkezésünkre álló adatokat szerepeltetjük. Ettől – előzetes értesítés nélkül – a szálloda saját hatáskörben eltérhet, egyes szolgáltatások nyújtását szüneteltetheti, megszüntetheti, megváltoztathatja, épületeit, épületrészeit, szobáit, helységeit tetszőleges időpontban felújíthatja, karban tarthatja. Bár irodánk mindent megtesz, hogy a közölt (tájékoztató jellegű) adatok helyesek legyenek, a fentiekhez kapcsolódó kellemetlenségekért irodánkat kártérítési kötelezettség nem terheli. • A feltüntetett árakat és nászutas ajándékokat a szállodák előzetes értesítés nélkül megváltoztathatják / visszavonhatják, így azokért felelősséget nem vállalunk, azokkal kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni.

Ezen oldalunk nem tekinthető árajánlatnak, az a mindenkori szezonok és helyek függvénye. A mindenkori legkedvezőbb ajánlatról érdeklődjön irodánkban! Időjárástáblázatunkat az elmúlt évek tapasztalatai és Utasaink visszajelzése alapján készítettük el. Összeállításaink kizárólag az Ön úticélválasztását hivatott segíteni, irodánk a velük kapcsolatban felmerült mindennemű felelősséget elhárítja.

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

3


Kastélyszállók : esküvő és nászút Kezdődjön a közös élet a múlt idők eleganciájával egy történelmi kastélyban! Konkrét, testreszabott ajántalokért érdeklődjön irodánkban, vagy a naszut@coraltours.hu-n vagy hívja a 06(1)412-12-12 telefonszámot!

4

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


MAGYARORSZÁG

Boróka Villa Velem • reggeli A hegyekkel övezett, 320 lelket számláló Velem az Alpokalján, Kőszegtől 12 km-re fekszik. A csodálatos környék védelméről ma az Írottkő Natúrpark gondoskodik. A Naturpark központ-jában, az erdő szélén áll ez a kedves ház. Az eredetileg vadászháznak épült faház 1999 tavasza óta panzióként üzemel. Körülötte 10.000 m2, patakkal átszelt őspark, mely ideális helyszínt biztosít a kikapcsolódásra és az aktív pihenésre egyaránt. Itt igazán tiszta levegőt, számos természeti szépséget, csendet, nyugalmat, otthonos, családias légkört talál! Szoba: 4 db kétágyas, fürdőszobával. A szobákban tévé, hűtőszekrény. “Süni/őzike”: viszonylag kis alapterületű, hangulatos szobák, “pisztráng”: nagy teraszos, patakparti szoba, “cinke”: emeleti, terasz a zöld lombok között... Felszereltség: konyha – reggeli a vendégek kedve szerint a reggelizőhelyiségben, a teraszon vagy a kertben. Szórakozás a környékben: városlátogatás (Bécs, Graz, Kőszeg, Szombathely), fürdőzés (Bük, Sárvár), túralehetőségek a természetvédelmi területen, igény szerint túravezetővel. reggelivel

jan. 2 –dec. 20.

8 éjszaka / pár "süni / őzike" szobában

81.200 Ft

8 éjszaka / pár "cinke" szobában

98.000 Ft

8 éjszaka / pár "pisztráng" szobában

105.000 Ft

A helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő ( 3.200 Ft / pár / 8 éj )

Men Dan Hotel

Esküvői csomag: „Hófehér Bikini”

Zalakaros • félpanzió

Részletekről érdeklődjön irodánkban!

Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 163 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit a szálloda. Superior szoba: tágas, extra méretű bioágy, direkt hívásos telefonnal, elegáns zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba, bekészített törölköző és hajszárító, minibár, internet elérhetőség, széf, plazma TV, rádió és Pay-TV. A légkondicionált szobák egy részéhez erkély, ill. kihúzható bőr ülőgarnitúra is tartozik Luxus superior szoba: hasonló berendezéssel, mint a superior szoba, kiegészítve multifunkcionális pezsgőfürdővel felszerelt fürdőszobával Felszereltség: Corál és Zafír Étterem, kiváló borokkal, hagyományos, magyaros, vegetáriánus, egzotikus ételekkel. Aqualand fürdőkomplexum: úszómedence, élménymedence vízi attrakciókkal, termálvizes medence, pezsgőfürdő, Kneipp kúránk, élményzuhanyok, napozó és panorámaterasz, nyugágyak, mediterrán pihenőszoba, szauna park, finn és bioszauna, gőzkabin, poolbár változatos koktélkínálattal, szépségszalon, Mandara Wellness Resort több mint 30 féle masszázs. Kék Lagúna Luxus Csomag tartalma: szobába szervírozott villásreggeli, üdvözlő ital, romantikus gyertyafényes vacsora, pezsgő és gyümölcs bekészítés, aromagyertya és fürdőolaj bekészítés, aqualand korlátlan használata, szépségápolási tanácsadás, páros aromafürdő, páros aromamasszázs Superior szobában december 20-ig 5 éj / pár

209.000 Ft

Luxus Superior szobában 5 éj / pár

266.000 Ft

A helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő (5040 Ft / pár / 5 éj)

Hotel Pelion Tapolca • félpanzió Tapolca, a barlangok és vizek városa a Balaton-felvidék nyugati részén. A szálloda alatt található karsztbarlang nemcsak szép látványt nyújt, hanem speciális mikroklímával és gyógyhatással is rendelkezik. Európában egyedülálló, hogy vendégeink a szállodából közvetlen folyosón keresztül juthatnak a gyógybarlangba. Szoba: 212 kétágyas szoba, 4 lakosztály pezsgőfürdővel. Légkondicionáló, kábeltévé, telefon, internet csatlakozási lehetőség, hűtőszekrény / minibár, külön nemdohányzó szobák. Felszereltség: étterem nemzetközi és magyar konyhával, grill terasz és medencebár, pezsgőfürdő, élménymedence, termálmedence, kerti úszómedence, gyermekmedence, szauna, infraszauna, bioszauna, merülőmedence, gőzkamra, spa és wellness testkezelések, aromaterápia, tejesfürdők, thai masszázs, manikűr, pedikűr, kozmetika, fodrászat és szolárium, 24 órás szobaszerviz, programszervezés… Sport, szórakozás: 2 squashpálya, 4 teniszpálya (fedett és szabadtéri), tollaslabdapálya, fitness-terem, tornaterem, minigolf, lövészet… További kedvezményes csomagokról (kényeztető fürdő, masszázs...) részletes ajánlatunk az irodában! Standard szobában december 19-ig 3 éj / pár

99.900 Ft

Luxus lakosztályban december 19-ig 3 éj / pár

A csomag tartalma: 3 éjszaka szállás félpanzióval, welcome coctail érkezéskor, 1 aromaterápiás kezelés, korlátlan wellness sziget használat, élményfürdő, fürdőköpeny.

149.900 Ft

A helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő (1800 Ft / pár / 3 éj)

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

5


MÁLTA Miért éppen Málta? Kristálytiszta tenger, rengeteg napfény, barátságos emberek, az álom és valóság szigete Partja nagyrészt sziklás, így főleg azoknak ajánljuk, akik nem kizárólag napozni szeretnének Parányi területen megannyi kultúrtörténeti műemlék, alkotások a történelem szinte minden korszakából Valletta, a lovagok városa és egy-egy halászfalu, a mai máltaiak temperamentumával várja a látogatókat Az aktív üdülésre vágyók (vitorlázók, szörfösök, búvárok) paradicsoma, egy különleges világ a Földközi-tenger szívében A máltai konyha sokat átvett az arab, olasz és angol konyhától, de mindenképp érdemes megkóstolni, a helyi specialitásokat is, melyekben természetesen a tengeri étkek dominálnak. Nemzeti ételük a nyúlhús. Italok: Lemoncello – citromlikőr, Kaktuszlikőr Mellieha Bugibba Qawra Sliema Valetta

Partszakaszok:

Sliema – St. Julian's – St. Andrew's: a három, szinte egybenőtt város Málta turisztikai központja. 3 km hosszú sétánya mentén kávézókat, szórakozási,- és vásárlási lehetőségeket találunk. Ideális mindazoknak, akik kedvelik, ha tengerparti nyaralásukkor a városközpont könnyen elérhető. Mellieha: Málta legnagyobb homokos partján levő szállodák nyugodt kikapcsolódást ígérnek. St. Paul's Bay – Qawra, Bugibba: A Szent Pál-öböl Málta második legnépszerűbb turistaparadicsoma. Kellemes kávézókkal, tengerparti sétánnyal, rengeteg szállodával!

Málta nappal (°C) éjszaka (°C) napos órák (ó) víz hőfok (°C)

ápr. 21 14 9 17

máj. 23 15 10 18

jún. 28 18 11 21

júl. 30 21 12 24

aug. 31 22 11 25

szept. 28 20 9 24

okt. 24 17 7 22

Részvételi díj: Repülőjegy: . . . . . . . . . . . .kb. 80.000 Ft / pár Repülőtéri illeték: . . . . . . . . kb. 65.000 Ft / pár Transzfer (reptér-hotel-reptér): . .14.000 Ft / pár Szállás, ellátás: . . . . . . . . . . . . .ld. szállodáknál Útlemondási biztosítás: . . . . . . . . 1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás: . . . . . . . . . . .900 Ft / pár / nap Vízum: . . . . . . .magyar útlevéllel nem szükséges

Golden Tulip Vivaldi Hotel St. Julian’s • reggeli / félpanzió A nemrégiben épült, közkedvelt gyönyörû szálloda Pacevilleben (Málta legközkedveltebb mulató és szórakozó negyede) található mindössze néhány lépésnyire a sziklás tengerparttól, a Kaszinótól, St. George’s Bay (kis homokos strand, érdekessége hogy a homokot Jordániából szállították) ötszáz méterre található. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. Szobák: luxus berendezésû, légkondicionált, fürdôszobás, franciaerkélyes, Tv (mûholdas adásokkal), telefonnal és minibárral felszerelt. A szuperior szoba (nagyobb alapterületű szoba, internet kapcsolattal) oldaltengerre néző kilátással vagy panoráma kilátással. Felszereltség: étterem (csodás tengeri kilátással), óangol bár, medence bár, privát parkoló, lift. Sport és Szórakozás: nyitott (kisméretû) medence az emeleti napozóteraszon napernyôkkel és nyugágyakkal, csodás tengeri kilátással, fedett (temperált vizû) medence, szauna, török fürdô. A közeli tengerpart vizisport lehetôségek széles választékát kínálja..

Standard szoba,

ápr.1-júl.15.

júl.16-31.

aug.1-31.

szept.1-okt.31.

7 éj / pár

162.000 Ft

204.000 Ft

229.000 Ft

182.000 Ft

hosszabb. / éj / pár

24.000 Ft

30.000 Ft

33.000 Ft

26.000 Ft

reggelivel

félp. felár / éj / pár

6

11.000 Ft

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


CIPRUS Miért éppen Ciprus? Aphrodité szülőhelye, ahol csodálatos, mélykék tengeröblöket talál, gyönyörű homokos standokkal A mediterrán térség valamennyi szigete közül itt a legtöbb a napfényes órák száma A történelem- és régészet kedvelői sem unatkoznak, látnivalók sora várja az érdeklődőket Annyi az ínycsiklandó helyi étel, hogy 10 nap alatt sem tudja végigkóstolni azokat! A legtöbb ember ismeri már a moussaka nevét, mely Ciprus egyik legjellemzőbb étele. A friss hal választéka is bőséges a kardhal, a vörös márna, a vörös alligátorteknős, tintahal, homár és garnélarák. A baklava itt édes tésztából és fahéjas dióból készül. Kyrenia

Főbb látnivalók: Nicosia

Hajókirándulás, egész napos dzsipszafari Trodos hegység: ortodox kolostorral Nicosia a két kultúrájú főváros Limassol a sziget legnagyobb kikötője ókori görög színházzal és Aphrodité sziklájával Paphos mozaikok a Dionysos házban, király sírok, kikötői vár. Folklór est, csúszdapark Ciprus nappal (°C) éjszaka (°C) víz hõfok (°C)

Részvételi díj: Repülőjegy kb. 80.000 Ft / pár Repülőtéri illeték ..................kb. 65.000 Ft / pár Transzfer (reptér-hotel oda-vissza) Larnaca szálloda....................12.000 Ft / pár Ayia Napa szálloda ................17.000 Ft / pár Szállás, ellátás ...........................ld. szállodáknál Útlemondási biztosítás..................1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás........................900 Ft / pár / nap Vízum ...............magyar útlevéllel nem szükséges

ápr. 26 13 18

máj. 27 14 19

jún. 30 18 21

Paphos

Famagusta Larnaca

Limassol

júl. 33 20 23

aug. 33 20 25

szept. 31 18 25

okt. 28 16 24

Larnaca: ha idelátogat, meggyőzödhet róla, hogy valóban ezerféle kék a tenger és az ég! Kellemes óvárosi séták alatt pillanthat be Ciprus szigetének történelmi hangulatába, így főleg az aktív üdülést kedvelőknek ajánljuk. Ayia Napa: Larnacától 40 km-re található a kis halászfaluból mára szép nyaralóhellyé fejlődött Ayia Napa, melynek fehérhomokos, lassan mélyülő, kristálytiszta vízű tengerpartja egész Cipruson a legszebb. Jó a tömeg-közlekedés, Larnaca csupán (kb.) 1 óra!

Hotel Lordos Beach Larnaca • reggeli / félpanzió Larnaca üdülőövezetében, közvetlenül a homokos tengerparton található 175 szobás nemrégiben felújított, a Golden szállodalánchoz tartozó népszerű szálloda. Larnaca központja 7 km. Szobák: légkondicionált, fürdőszobás vagy zuhanyzós, erkélyes vagy balkonos, TV-vel, rádióval, hajszárítóval, minibárral, telefonnal. Felszereltség: több étterem, bárok, fodrászszalon. Sport,szórakozás: nagyméretű trópusi úszómedence vízesésekkel és csúszdákkal, nyitott pezsgőfürdővel, szauna, szolárium, masszázs, kivilágítható teniszpálya. A tengerpart vízisport-lehetőségek széles választékát kínálja. kétágyas oldalt tengerre néző szoba, reggelivel

ápr.4-ápr.25.

máj.2-júl.4. okt.24.

júl.11-aug.29. szep.5-okt.17.

7 éj / pár

174.000 Ft

208.000 Ft

242.000 Ft

224.000 Ft

hosszabbítás

25.000 Ft

30.000 Ft

35.000 Ft

32.000 Ft

7 éj / pár

210.000 Ft

244.000 Ft

278.000 Ft

260.000 Ft

hosszabbítás

30.000 Ft

35.000 Ft

40.000 Ft

37.000 Ft

kétágyas tengerre néző szoba, reggelivel

félpanziós felár

84.000 Ft / pár / hét

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

7


MADEIRA Miért éppen Madeira? Az örök tavasz szigete, egész éves úticél Kétarcú sziget: egyik oldalán eukaliptusz és babérerdők, a virágok a hazánkban megszokott méretek duplájára nőnek, állandó virágzás, míg másik oldalán helyenként kopár sziklák, szinte holdbéli táj... A természet-, virág- és kirándulás-kedvelők mekkája A régi római víziutak (levada) mentén kiépített gyalogösvényeken megannyi változatos, szebbnél szebb kirándulás tehető Jó színvonalú szállodák, kellemes kiszolgálás, vendégszerető, mediterrán hangulatú személyzet, barátságos szigetlakók A szigetre a különleges gyümölcsök széles választéka mellett, két legmeghatározóbb jellemzője az avinált borból utólagos hőkezeléssel előállított madeira bor, a másik a barnamártásból madeira bor hozzáforralásával előállított madeira mártás. Madeira nappal (°C) víz (°C) csapadék(mm)

Santa Cruz

jan. 19 18 80

febr. márc. ápr. 19 19 20 17 17 17 85 70 45

máj. 21 18 20

jún. 22 20 5

júl. 24 21 2

aug. szept. okt. 25 25 24 22 23 22 2 30 80

nov. 22 20 95

dec. 20 19 95

Részvételi díj: Calheta Funchal Madeira fővárosa ez a 120.000 lakosú halászváros. Hangulatos kikötője, nyugodt kávéházai, apró üzletei, katedrálisa és a festői panoráma, mely az egész szigetre jellemző, azonnal magával ragadja a látogatót. A várostól nyugatra egy új turisztikai rész, hotelsor fejlődik. Érdekes látványosságot nyújt a botanikus kert, a virág- és gyümölcspiac, valamint a szigeten ünnepelt számos fesztivál (ápr.: virág, jún.: zene, júl.: jazz, aug.: bor- és rallye, szept.: zarándoklatok, borfesztivál…)

Funchal

Repülőjegy (Budapestről): ....kb. 130.000 Ft / pár Repülőtéri illeték (Bp-ről): .....kb. 90.000 Ft / pár Szállás, ellátás: ........................ld. a szállodáknál Transzfer Funchal (retúr): ............ 24.000 Ft / pár Járulékos költségek: Útlemondási biztosítás:..................1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás:........................900 Ft / pár / nap Vízum: ...............magyar útlevéllel nem szükséges Repülési idő (levegőben, kb.):.....................5 óra Időeltolódás (télen / nyáron): .............-1 / -1 óra

Golden Residence Madeira Funchal • reggeli / félpanzió Fekvése: a szálloda Funchal nyugati részén, közvetlenül a sétány mellett fekszik, gyönyörű kilátással Európa legnagyobb sziklájára a Cabo Girora. Szolgáltatások: éttermek, bárok, szépségszalon, TV szoba, könyvtár, konferencia terem. Szoba: egyénileg szabályozható légkondicionálás, fürdő-szoba, hajszárító, telefon, széf, minibár, analóg internet csatlakozási lehetőség, TV, rádió. Apartman: külön nappaliból és konyhából áll. A nappaliban kanapé, telefon, TV, légkondicionáló található. Ellátás: svédasztalos reggeli. Sport és szabadidő: fedett- és nyitott fűtött úszómedence, Feng Shui kert, masszázsok, szauna, török fürdő. Thalasso terápia, lávaköves terápia. www. goldenresidencehotel.com

Standard Room,

febr.4-márc.31.

reggeleivel

szept.9-okt.31.

Nászutas ajándék: magasabb szobakategória habzó bor és rózsák a szobában érkezéskor

ápr.1-30.

máj.1-júl.22.

júl.23-szept.8.

7 éj / pár

192.000 Ft

273.000 Ft

189.000 Ft

254.000 Ft

hosszabítás / éj / pár

27.000 Ft

39.000 Ft

27.000 Ft

36.000 Ft

félpanzió 15 000 Ft / pár / éj, teljes panzió 26 000 Ft / pár / éj

8

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


MADEIRA

Suitehotel Eden Mar Funchal • reggeli / félpanzió 2 km-re a városközponttól, a sziget legnagyobb, Lido nevű üdülőlétesítménye mellett épült ez a hangulatos szálloda Közvetlen közelében bankot, üzleteket, bárokat, kávézókat, éttermeket találunk. Szoba (stúdió): fürdőszoba, légkondicionáló és fűtési lehetőség (szezonnak megfelelően), telefon, konyhasarok, hűtőszekrény, kábeltévé. Felszereltség: étterem, bár, tévészoba, édesvizű medence a pálmafás kertben, napágyak, napernyők (térítés ellenében), pezsgőfürdő, egészségcenter, fitness-terem. A szomszédos bevásárló központban fodrász. Sport, szórakozás: squash, asztalitenisz, biliárd, fitness, golf a közelben kedvezményesen. Hetente egyszer folklórestet rendeznek svédasztallal. www.edenmar.com

reggelivel, studioban

máj.1-júl.14.

jan.3-ápr.30.

okt.1-31.

júl.15-szept.30.

7 éj / pár

305.000 Ft

280.000 Ft

315.000 Ft

hosszabítás / éj / pár

44.000 Ft

40.000 Ft

45.000 Ft

félpanzió 17.000 Ft / pár / éj

Porto Mare Hotel Funchal • reggeli / félpanzió Fekvése: a szállodasor központjában, a tengerpart közelében elhelyezkedő szállodakomplexum, kategóriájában az egyik legszebb és legújabb. Szolgáltatások: éttermek, bárok, spa-központ, fitneszterem, teniszpálya, mini golf, gyermek klub. Szoba: egyénileg szabályozható légkondicionálás, fürdőszoba, hajszárító, telefon, széf, minibár, analóg internet csatlakozási lehetőség, TV, rádió. Ellátás: svédasztalos reggeli vagy félpanzió. A szállodából közvetlen átjárás nyílik a szomszédos Eden Mar Hotelbe. www.portobay.com reggelivel, kertre

máj.1-júl.14.

jan.5-31.

febr.1-ápr.30.

7 éj / pár

280.000 Ft

335.000 Ft

284.000 Ft

340.000 Ft

hosszabítás / éj / pár

40.000 Ft

48.000 Ft

41.000 Ft

49.000 Ft

néző szobában

reggelivel tengerre

okt.1-31.

máj.1-júl.14.

júl.15-szept.30.

jan.5-31.

febr.1-ápr.30.

7 éj / pár

310.000 Ft

365.000 Ft

320.000 Ft

370.000 Ft

hosszabítás / éj / pár

45.000 Ft

52.000 Ft

46.000 Ft

53.000 Ft

néző szobában

okt.1-31.

júl.15-szept.30.

400.000 Ft / pár

félpanzió 17.000 Ft / pár / éj

Esküvő MADEIRÁN A esküvőhöz szükséges dokumentumok: • útlevél másolata • születési anyakönyvi kivonat portugál nyelvű hiteles fordítása, melyet Budapesten a Portugál Nagykövetségen is hitelesíttetni kell • elváltak esetén válási végzés portugál nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat portugál nyelvű hiteles fordítása • házassági tanúsítvaány portugál nyelvű hiteles fordítása, melyet Budapesten a Portugál Nagykövetségen is hitelesíteni kell

 hivatali költségek ( eskütétel, jegyző, bíróság stb.) transzfer szolgáltatás a bíróságra és a helyi jegyzői hivatalba az eskütételre és az esküvő napján a dokumentumok aláírására asszisztencia esküvő az erre a célra kialakított, feldíszített esküvői pavilonban a szálloda kertjében

Valamennyi okiratot legkésőbb az esküvő előtt 2 hónappal le kell adni a Coral Tours irodájában!

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

9


EXTRÉM ESKÜVŐK Esküvő hőlégballonon AUSZTRÁLIÁBAN „A házasságok az égben köttetnek...” Tegye egyedivé és felejthetetlenné a Nagy Napot! az     

470.000 Ft / pár

Szükséges dokumentumok: •útlevél másolata •születési anyakönyvi kivonat angol nyelvű hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) •ausztrál nagykövetség által hitelesített Házassági Tanúsítvány •elváltak esetén jogerős válási végzés angol nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatást igazoló okirat angol nyelvű hiteles fordítása

ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza: adminisztrációs költség teljes körű asszisztencia a hivatali ügyintézés és a polgári esküvő lebonyolítása során limuzin transzfer kora reggel a választott Cairns-i szállodából 1 órás utazás és esküvői ceremónia napfelkeltekor a hőlégballonon fényképek a ceremóniáról tanúk biztosítása limuzin transzfer egy tengerparti 5 csillagos szállodába, 3 fogásos pezsgős reggeli lehetőség további fotók készítésére a tengerparton limuzin transzfer vissza a Cairns-i szállodába

Külön fizetendő: repülőjegy, illeték, tetszőlegesen választott szállás Cairns-ben, biztosítások! A részletekről érdeklődjön irodánkban.

Angi & Máté

MAURITIUSI esküvő tengeralattjárón    

880.000 Ft / pár

transzfer a szálloda és Trou aux Biches-Blue Safari útvonalra transzfer a tengeralattjáró bázisra feldíszített hajón az esküvői papírok előkészítési és adminsztrációs költsége teljeskörű asszisztencia a hivatali ügyintézés és a polgári esküvő lebonyolítása során utazás, és esküvői ceremónia a tengeralattjárón ajándék fénykép vízalatti videófelvétel esküvői csokor a mennyasszonynak és virágkitűző a vőlegénynek

A szokatlan kaland egy hajókázással indul: a feldíszített hajón, utaskísérő társaságában jutunk el a tengeralattjáró bázishoz. A mennyasszony hófehér esküvői ruhában, a vőlegény fekete öltönyben (vagy persze egyéni ízlés szerint bármiben). A fiatal párt csak a tanúk, az anyakönyvvezető és körös-körül trópusi halak sokasága kíséri el az emlékezetes eseményre. A világon, egyedülálló módon, 40 méteres mélységben történik a házasságkötés! Külön fizetendő: repülőjegy, illeték, tetszőlegesen választott szállás Mauritiuson, biztosítások! Részletek a katalógus Mauritius (24-27.) oldalain. Szükséges dokumentumok: •útlevél másolata •születési anyakönyvi kivonat angol nyelvű hiteles fordítása •elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat angol nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat angol nyelvű hiteles fordítása •kitöltött jelentkezési lap

10

További nem mindennapi esküvői ajánlataink felől (pl. Las Vegas-i Red Rock esküvő, Costa Rica-i esküvő a dzsungelben, nem hivatalos esküvő Thaiföldön) érdeklődjön irodánkban! A fenti dokumentumokat szükséges az utazás előtt legalább 2 hónappal irodánkban leadni!

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


BALI Miért éppen Indonézia, Bali? Kulturálisan a legtöbbet nyújtó trópusi üdülés (a hit és mítoszok áthatják a mindennapokat, törzsi eredetű, hipnotikus táncelőadások, több, mint 20.000 temp-lom és szentély, állandó felvonulások, ünnepségek...) Természeti látnivalók széles tárháza (vulkántúrák, teraszos rizsföldek, teaültetvények, madár- és hüllőparkok...) Különlegesen szép kézműves termékek és egyéb helyi jellegzetességek (batik, fafaragás, ezüst, fűszerek...) Egész évben magyar nyelvű asszisztencia (kirándulásokon 8 főtől magyar idegenvezetés) A helyszínen alacsony árak (étkezés, szórakozás, közlekedés) Indonéziai konyha ételkülönlegességeit gyakran kínálják forró öntetekkel, chilivel és más csípős szószokkal

Seminyak Legian Kuta

Dél-Bali

Tuban

Sanur Tanjung Benoa

Indonézia/Bali nappal (°C) éjszaka (°C) napos órák (ó) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

jan. 31 25 5 26 350

febr. 31 25 5 26 280

márc. 31 27 5 26 200

ápr. 32 24 7 26 145

máj. 32 25 8 26 130

jún. 33 25 9 27 145

júl. 33 25 9 27 100

aug. 33 25 9 27 50

szept. 32 24 8 27 50

okt. 32 23 7 27 100

nov. 32 25 6 26 200

dec. 32 25 6 26 300

Részvételi díj Nusa Dua

Repülőjegy:.....................360.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték: .......kb. 140-160.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő illeték (elutazáskor): ..........IDR 200 (kb. 20 USD) / pár Szállás, ellátás, programok: .....ld. a szállodáknál Útlemondási biztosítás:...................1,8 ill. 4,4% Utasbiztosítás:.....................1180 Ft / nap / pár Vízum (érkezéskor a reptéren):.......50 USD / pár Utazás (Bécsből vagy Budapestről): tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint a szabad helyek függvényében! Bécsig történő utazás és parkolójegy információ az 5. oldalon! Repülési idő (levegőben, kb.):...................18 óra Időeltolódás (télen / nyáron):..............+7 / 6 óra

Partszakaszok: Legian: Kutával szinte egybeépült, annak északi folytatása. Valamivel később épült, s vált népszerűvé. Kuta: ez a legfelkapottabb part, talán mert ez a legrégebben üdülőhellyé kiépített partszakasz. Kuta városában többezer üzlet, étterem, szórakozási lehetőség van. A tengerpart fürdéshez a nyilvános tengerpartokon nem mindig elég tiszta, sok az árus, nagy a nyüzsgés. Gyakran nagyok a hullámok, ami a vízisportok számára kedvez - ez főleg az esős évszakra jellemző. Mindennek ellenére ajánlunk itt szállodákat, mert azok kellemes méretű és környezetű úszómedencékkel rendelkeznek és a 10-20 percre található más partszakaszokon kellemes kikapcsolódásra nyílik mód. A közvetlen tengerparti szállodák itt, Legianon és Tubanon is annyira kisajátítják és (általában) tisztítják is az előttük fekvő szakaszokat, hogy azok már-már magánstrandnak érződnek, tiszták és kellemesek. Tuban: rövid partszakasz Kuta és a repülőtér között. Mindenhez közel van, az itteni szállodák nagy részben saját stranddal rendelkeznek. Fentiektől délre, a sziget “nyakán” helyezkedik el Nusa Dua félsziget, melynek északi része Tanjung Benoa. Itt is sok a kitűnő szálloda! Kuta bevásárló központ-jaihoz több szálloda naponta többször saját (ingyenes) buszjáratot indít. A parti részt itt a szállodák sajátjukként kezelik, így takarítják is. A Tanjung Benoa félszigettől délre található Bali szigetének legelegánsabb része, Nusa Dua. A szigetnek eme félszigete szinte önálló életet él - oázis a sűrűn lakott Indonéziában. Tágas parkok, rendezett utak, szép, saját partszakaszok, elegancia jellemzi. Igazi földi paradicsom viszonylag távol a mindennapi forgatagtól. Jutányos árú taxival 15-20 perc alatt jut az ember Kutára.

Kintamani szépségei

(8 órás program)

Kelet-Bali misztikuma

(5 órás program)

Barong tánc megtekintése Batubulanban, ismerkedés a masi fafaragásokkal. Ebéd a helyszínen befizethető a Batur vulkán közelében, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a krátertóra és a környező vulkánokra. Látogatás egy fűszerkertben végül kirándulás egy szent forráshoz.

Ismerkedés a batikolással, majd látogatás egy hagyományos balinéz faluban. A sziget legszentebb templomának (Pura Besakih) megtekintése. Ebéd a helyszínen befizethető egy csodálatos panorámával rendelkező étteremben Dél-Bali lankáin. Látogatás Klungkung királyi városban.

Észak-Bali varázsa

Naplemente Tanah Lotnál

(9 órás program, csak a 12 éjszakás csomaghoz)

(5 órás program, csak a 12 éjszakás csomaghoz)

Ezt a kirándulást a nap során megtekintett tavak, tengerpartok, templomok teszik népszerűvé. A 2000 méter magasan fekvő Bratan krátertó partján álló templom, valamint a közelben található fűszer- és virágpiac megtekintése. Ebéd a helyszínen befizethető Bali híres északi partszakaszán, Lovinán. Bali jellegzetes gyümölcseinek, fűszereinek (szegfűszeg, bors, kakaó, kávé, durian, jackfruit...) megtekintése gyönyörű teraszos rizsföldekkel a háttérben!

Az egykori - 1740-ben alapított - Mengwi királyság főtemplomának megtekintése. Útközben egy majomerdőn haladunk át, majd a naplemente szépségeiben gyönyörködhetünk a részben partközeli sziklákra épült Tanah Lot templomnál.

Bevásárlótúra

(5 órás program)

Különféle iparművészeti falvak, kézműves műhelyek megtekintése: faragott kőszobrok, arany és ezüstékszerek Celuk faluban, látogatás egy textil-, majd egy festménygalériában, végül az ubudi kézművespiacon. A program során egy híres kecak előadást is megcsodálhatunk.

12

Bali csomagáraink az alábbiakat tartalmazzák: • repülőtér - szálloda - repülőtér közötti transzferek • 7 ill. 12 éjszaka szállás a megadott ellátással a választott szállodában • 7 éjszaka esetén 2 egész- és 1 félnapos kirándulás (1., 3., 5. sz.) • 12 éjszaka esetén 3 egész- és 2 félnapos kirándulás (1-5. sz.) • egy üveg bort, és egy 90 perces masszázst. Fenti kirándulások alkalmával, felár (10 USD/fő/kirándulás) ellenében magyar nyelvű idegenvezetés- az aktuális részletekről érdeklődjön irodánkban!

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


BALI

Kind Villa Bintang

(

)

Tanjung Benoa / Nusa Dua • reggeli Alig 15 percre a repülőtértől, Nusa Dua félsziget (Benoa részének) homokos tengerpartján, csodálatos trópusi kertben helyezkedik el a szálloda. Szoba: tágas szobák, TV, légkondicionáló, hűtőszekrény/minibár, erkély/terasz Felszereltség: medence, medencebár, kávézó, 2 étterem, pár percre a hoteltől golfpálya Sport, szórakozás: kenu, jet-ski, szörf, horgászat www.kindvillabintang.com csomagár

jan.10 - jún.30.

reggelivel

7 éj

12 éj

júl.1- júl.14., szept.1- dec.24.

júl.15 - aug.31.

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

nászutas ajánlat / pár

111.000 Ft 177.000 Ft

121.000 Ft

187.000 Ft

165.000 Ft

263.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

12.000 Ft

13.000 Ft

13.000 Ft

19.000 Ft

19.000 Ft

12.000 Ft

Club Bali Mirage

(

)

Benoa / Nusa Dua • all inclusive Ez a 98 szobás hotel volt Indonézia első all inclusive hotel, mely egy gyönyörű 3 hektáros trópusi kertben található, közvetlenül a finomhomokos tengerparton. Szoba: légkondicionáló, SAT tv, fürdőszoba fürdőkáddal, hajszárító, telefon, széf, terasz. Felszereltség: 24 órás recepció, bár, éttermek, üzletek, szobaszerviz, medence, könyvtár. Sport, szórakozás: biliárd, vízisport lehetőségek a strandon, strandröplabda, tenisz, fitneszterem. Esténként showműsorok. csomagár all inclusive ellátással

jan.6 - jún.30. 7 éj

www.clubbalimirage.com

júl.1 - júl.14., okt.1 - dec.24.

12 éj

7 éj

12 éj

júl.15 - szept.30. 7 éj

12 éj

nászutas ajánlat / pár

243.000 Ft 390.000 Ft

248.000 Ft

416.000 Ft

292.000 Ft

492.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

33.000 Ft

36.000 Ft

36.000 Ft

42.000 Ft

42.000 Ft

33.000 Ft

Sanur Beach Sanur • reggeli Ez az négy csillagos szálloda, közvetlenül a Sanur strandon fekszik, 15 percre Dempasartól. Ideális választás pihenni vágyóknak és üzletemberek számára. A bútorok többsége fából készült, mely melegséget és barátságosságot sugároz. Szoba: tágas, kényelmesen berendezettek, mini bár, fürdőszoba, hajszárító, széf, kábel tv, telefon, légkondicionáló, naponta két üveg víz, kávé- és teakészítési lehetőség. Felszereltség: 2 medence és 2 gyerekmedence, egészségügyi központ, spa központ, több étterem és bár, játszótér, Sport, szórakozás: fitness terem, teniszpálya, röplabdapálya, vízisport lehetőségek a strandon. www.sanurbeachhotelbali.com csomagár reggelivel

jan.6 - jún.30. 7 éj

12 éj

júl.1- júl.31., okt.1 - dec.24. 12 éj

aug.1 - szept.30. 7 éj

12 éj

nászutas ajánlat / pár

132.000 Ft 218.000 Ft

142.000 Ft

228.000 Ft

186.000 Ft

304.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

15.000 Ft

17.000 Ft

17.000 Ft

20.000 Ft

20.000 Ft

15.000 Ft

7 éj

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

13


BALI Aston Bali Nusa Dua • reggeli A Nusa Dua bejáratát jelző északi kaputól 2 km-re a Tanjung Benoa partszakaszon épült, gyönyörű szálloda közvetlenül a tengerparton. Medencéjének különlegessége a közepén található romantikus sziklakialakítás. Kellemes hangulatát a csodálatos balinéz fafaragások, és belső építészeti elemek biztosítják. Szoba: hangulatos, balinéz elemekkel díszített, óceán felé vagy ápolt trópusi kertre néző erkélyes szobák, telefon, kábeltévé, minibár, széf, fürdőszoba sarokkáddal, külön zuhannyal és hajszárítóval. Felszereltség: szabadtéri étterem és -színpad, medence, 24 órás orvosi szolgálat, pénzváltó, mosoda, fodrász- és szépségszalon, üzletek, gyógyszertár, autó-kölcsönző. www.astonbali.com csomagár

jan.6–jún.30.

reggelivel

júl.1–júl.14., szept.1–dec.24.

júl.15–aug.31.

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

nászutas ajánlat / pár

137.000 Ft

213.000 Ft

137.000 Ft

223.000 Ft

181.000 Ft

299.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

15.000 Ft

15.000 Ft

15.000 Ft

15.000 Ft

22.000 Ft

22.000 Ft

jan.6-jún.30. / szept.1-dec.24. 7 éj / pár 12 éj / pár All inclusive felár 188.000 Ft 284.000 Ft

júl.1 - aug.31. 7 éj / pár 12 éj / pár 241.000 Ft 375.000 Ft

Türkiz all inclusive csomag tartalma: korlátlan étel és ital fogyasztás (üdítők, gyümölcslevek, ásványvíz és helyi alkoholos italok, bizonyos import élelmiszerek felár ellenében), esti show műsorok, ingyenes fitness terem, gőzabin és napozó használata. 25 % kedvezmény a szálloda SPA részlegének szolgáltatásaiból, valamint a mosoda és Internet szolgáltatás díjából

Grand Mirage Resort Nusa Dua / Tanjung Benoa • reggeli / félpanzió Mindössze 20 percre a reptértől, Nusa Dua Beach Tanjung Benoa részén épült közvetlen a tengerparton. Káprázatos látványként emelkedik a tenger felé ez a kifinomultan ízléses és kényelmes pihenőhely. Szoba: berendezésükben, hangulatukban tökéletesek egy aktív nap utáni kényelmes pihenésre, relaxálásra. Minden szobában található kávé és teafőző, tévé, telefon, hajszárító és légkondicionáló. A szintén nagyon igényesen kialakított fürdőszobában külön zuhanyzó és fürdőkád is megtalálható. Felszereltség: éttermek, kávézó, bárok, úszómedence, széf, szépségszalon, üzletek. Sport, szórakozás: tenisz, asztali tenisz, aerobic, röplabda, spa, masszázs, golf, vizisportok csomagár

jan.6–jún.30.

júl.1–júl.14., szept.16–dec.24.

júl.15–aug.31.

reggelivel nászutas ajánlat / pár

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

142.000 Ft

238.000 Ft

147.000 Ft

243.000 Ft

317.000 Ft

532.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

18.000 Ft

18.000 Ft

18.000 Ft

18.000 Ft

24.000 Ft

24.000 Ft

jan.6-júl.15. / szept.16-dec.24. 7 éj / pár 12 éj / pár All inclusive felár 446.000 Ft 761.000 Ft

júl.16 - szept.15. 7 éj / pár 12 éj / pár 499.000 Ft 852.000 Ft

The Westin Resort

(

)

Nusa Dua • reggeli Hatalmas trópusi kertben épült ez, a minden igényt kielégítő luxus szálloda. 355 szobás komplexum közvetlenül a tengerparton található. A szálloda közelében számtalan étterem és üzlet várja a vendégeket. Szoba: tágas; balinéz stílusban berendezett szobák, légkondicionáló, SAT tv, telefon minibár, kávéés teakészítési lehetőség, terasz. Felszereltség: 24 órás recepció, medence, gyerekmedence csúszdával, üzletek, orvosi szolgálat, szobaszervíz, éttermek, bár, kávézó, mosoda, masszázs. Sport, szórakozás: spa központ, fitneszterem, biliárd, vízisport lehetőség a parton, esti showműsorok. www.starwoodhotels.com/westin/bali csomagár

jan.6–jún.30.

júl.1–júl.14., szept.16–dec.24.

júl.15–szept.15.

reggelivel nászutas ajánlat / pár

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

7 éj

12 éj

278.000 Ft

446.000 Ft

310.000 Ft

523.000 Ft

381.000 Ft

645.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

42.000 Ft

42.000 Ft

42.000 Ft

42.000 Ft

50.000 Ft

50.000 Ft

14

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


ESKÜVŐ BALIN Emese & Zsolt

Hivatalos egyházi és polgári esküvő Ahhoz, hogy Indonéziában (így Bali szigetén is) valaki hivatalosan házasságot kössön, mind az egyházi, mind a polgári szertartásnak meg kell történnie. Nem lehet törvényes esküvőt lebonyolítani csak a polgári esküvő megtartásával.

Grand Mirage Aston Bali

és

szállodákban

345.000 Ft / pár Emese & Zsolt

mely ár a következő szolgáltatásokat tartalmaza:     

hivatalos ügyintézés a helyszínen (egyházi & polgári részhez egyaránt) egyeztetés a jegyespár és az esküvőszervező között asszisztencia egyházi képviselet (pap, pásztor stb.) & egyházi házasságlevél polgári képviselet (anyakönyvvezető) & polgári házasságlevél virágeső, feldíszített helyszín balinéz kosztümbe öltözött koszorúslányok friss trópusi virágokból készült menyasszonyi csokor és kitűző a vőlegénynek egy-egy pohár ital a párnak 36 db fotó, CD Rom, exkluzív kivitelű fotóalbum

Az árak nem tartalmazzák: • magyar konzulátusi díj (190 USD) Csilla & Szabolcs

Szükséges dokumentumok: • útlevelek • anyakönyvi kivonatok • adatnyilvántartó lapok (Központi Adatfeldolgozó és Nyilvántartó Hivataltól) • házassági tanúsítvány (az önkormányzat anyakönyvvezetőjétől) • 8 db 6x4 cm-es közös igazolványkép a jegyespárról

Alexandra & Gábor

Csilla & Szabolcs

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

15


MALDÍV -szigetek Miért éppen Maldív-szigetek? Végtelen parányi szigetből álló állam, az Indiai-óceán gyöngyszemei Háborítatlan nyugalom, végtelen panoráma, szikrázóan fehér homokos partok, türkiz óceán, trópusi növényzet... Hidroplános transzfer az atollok fölött a reptér és a szálloda között – garantáltan életre szóló élmény! A levegő egész évben 30°C körüli, állandó gyenge szellővel, időnként trópusi záporral Az egyedülálló szigetvilágban egy szigeten egyetlen szálloda helyezkedik el, melyek maximálisan kiszolgálják a természet közelségét luxussal kombinálni vágyó látogatókat – tökéletes kikapcsolódás távol a világ zajától! (pl. Meeru) Az aktívabb üdülést keresőknek a szolgáltatások széles skáláját kínáló szálloda-szigeteket ajánlunk (pl. Sun Island) A távoli, egzotikus úticélok közül ide a legalacsonyabb a repülőjegyár Sokszor európai szakácsok gondoskodnak a vendégekről. Így az európai ízvilág a jellemző, de azért megtalálható a jellegzetes maldív, indiai konyha is.

Részvételi díj

Maldív-szigetek jan. 30 nappal (°C) 26 éjszaka (°C) 8 napos órák (ó) 27 víz hõfok (°C) 90 csapadék (mm)

febr. 31 26 9 28 20

márc. 32 26 10 28 60

ápr. 32 26 9 28 100

máj. 31 26 7 28 190

jún. 30 25 7 28 200

júl. 29 25 7 27 145

aug. 29 25 7 27 185

szept. 29 25 8 27 160

okt. 29 25 8 27 174

nov. 30 25 7 27 220

dec. 30 25 7 27 190

Repülőjegy:.....................242.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték:..............kb. 164.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő repülőtéri illeték: ................................................kb.20 USD / pár Szállás, ellátás, transzferek:..........lsd. szállodáknál Útlemondási biztosítás:.................1,8 % ill. 4,4% Utasbiztosítás:......................1180 Ft / nap / pár Vízum: ...............magyar útlevéllel nem szükséges Utazás: tetszőleges időpontban Repülési idő (levegőben, kb.): .............11-12 óra Időeltolódás (télen / nyáron): ..................4/3 óra

Helengeli Island Resort Észak Male Atoll • reggeli / fél-/teljes panzió Trópusi növényzet, érintetlen finom fehér homokos partok türkiz lagúnával körülvéve. Helengelin tökéletesen megtapasztalható a Maldív-szigetek természeti szépsége. 50 tengerparti bungalló áll a vendégek rendelkezésére, melyek teljes harmóniában vannak a természeti környezettel. A szobákhoz saját privát kertben nyitott fürdőszoba tartozik. Szoba: légkondícionáló, íróasztal, széf, mini bár, kerti zuhanyzó, hajszárító, strand és zuhanytörölköző, saját terasz. Felszereltség: étterem, snack bár, spa, masszázs, úszómedence gyermekmedencével, ajándékbolt, butik, Internet, könyvtár, valutaváltó, fax, ruhatisztító. Sport, szórakozás: billiárd, asztalitenisz, röplabda, darts, búvárkodás, éjszakai beach barbecue, búvárkodás-búvár-iskola, kirándulás szervezés (delfinnézés, búvárszafari stb.) www.helengeli.net

standard szobában,

jan.5-márc.26.

márc.27-

máj.1-

júl.1-

okt.1-

reggelivel

ápr.13-ápr.30.

ápr.12.

jún.30.

szept.30.

okt.30.

7 éjszaka / pár

458.000 Ft

488.000 Ft

220.500 Ft 252.000 Ft 271.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

65.500 Ft

70.000 Ft

31.500 Ft

félp. felár / éj / pár teljes p. felár / éj / pár transzfer

16

36.000 Ft

39.000 Ft

18.500 Ft 24.500 Ft hidroplán: 101.000 Ft / pár

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


MALDÍV-SZIGETEK

Nászutas ajándékok: érkezéskor gyümölcskosár és egy üveg habzó bor

( )

Kuredu Island Resort Lhaviyani Atoll • fél-/teljes panzió / all inclusive Hidroplánnal 40 perc alatt érhetjük el e méltán népszerű szállodát – távol mindentől. Szoba: 56m2, légkondicionáló, hűtőszekrény / minibár, telefon, terasz, napozószék. A tengerparti villákban CD-lejátszót és kávé-tea készítési lehetőséget is találunk, sőt, nyitott fürdőszoba, kis kert is tartozik hozzájuk. A vízfölötti bungalók felszereltsége ennél is magasabb színvonalú. Felszereltség: éttermek nemzetközi és keleti konyhával, grill bár, pizzéria, maldív teaház, látványos medence, butik, tévé-szoba, könyvtár, diszkó. Sport, szórakozás: aerobic, fitness-terem, strandröplabda, asztalitenisz, tenisz, squash, biliárd, darts, szörf, katamarán, snorkelling, kenu, búvár- és vitorlástúrák, éjszakai horgászat, egész napos kirándulások, pezsgős estek, animációs programok. félpanzióval

jan.26-ápr.4.

ápr.5-26.

ápr.27-30.

kerti

7 éjszaka / pár

248.500 Ft

191.000 Ft

147.500 Ft

156.500 Ft

bungalóban

hosszabbítás / éj / pár

35.500 Ft

27.500 Ft

21.500 Ft

22.500 Ft

25.000 Ft

tengerparti

7 éjszaka / pár

286.500 Ft

229.000 Ft

182.500 Ft

191.000 Ft

208.500 Ft

bungalóban

hosszabbítás / éj / pár

41.000 Ft

33.000 Ft

26.500 Ft

27.500 Ft

30.000 Ft

tengerparti

7 éjszaka / pár

458.500 Ft

401.000 Ft

343.500 Ft

359.500 Ft

380.000 Ft

villában

hosszabbítás / éj / pár

65.500 Ft

57.500 Ft

49.500 Ft

51.500 Ft

54.500 Ft

étkezés felára / éj

máj.1-júl.19. júl.20-okt.31. 173.500 Ft

teljes panzió: 11.000 Ft / pár, all inclusive: 18.000 Ft / pár, gold all inclusive: 42.000 Ft / pár

transzfer

Hidroplánnal: 140.000 Ft / pár

Veligandu Island Resort

www.kuredu.com

( )

Észak Male Atoll • teljes panzió / all inclusive Trópusi paradicsom, ahol minden adott a csodálatos, felejthetetlen nyaraláshoz igazi maldív környezetben. Szobák: újonnan felújítottak, ízlésesen berendezve. Fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, CD lejátszó, Internet csatlakozási lehetőség, telefon, íróasztal, minibár, kávéfőzőgép, jacuzzi, terasz. Felszereltség: éttermek, bárok, szépségszalon, ajándékbolt, könyvtár, business központ, pénzváltás. Sport, szórakozás: fitness, asztalitenisz, röplabda, darts, billiárd, vízisportok (szörf, kajak, katamarán, búvárkodás…), horgászat, diszkó, mozi, esti zenés programok, kirándulások.

Nászutas ajándékok: üdvözlőital, érkezéskor gyümölcskosár bekészítés, feldíszített szoba

Andrea & Róbert

135.000 Ft / pár Esküvő a

Maldív-szigeteken

teljes panzióval, jacuzzi tengerparti villában

ápr.30-ig

máj.1-jún.28. jún.29-aug.30. aug.31-okt.31.

7 éjszaka / pár

897.000 Ft

739.500 Ft

819.000 Ft

755.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

128.500 Ft

105.500 Ft

117.000 Ft

108.000 Ft

all inclusive felára / éj / pár transzfer

Nem hivatalos ceremóna Veligandu Island Resort mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: teljes asszisztencia a ceremónia megtervezésében eredeti maldív környezet „Házassági Bizonyítvány” trópusi virágokkal és gyertyákkal feldíszített szoba menyasszonyi csokor élőzene Boduberu zenészekkel a ceremónia alatt

20.000 Ft hidroplánnal: 101.000 Ft / pár

www.veliganduisland.com

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

17


MALDÍV-SZIGETEK ( )

Meeru Island Resort É-Male Atoll • teljes panzió / all inclusive A repülőtértől kb. 36 km-re, Észak-Male Atoll egyik legnagyobb szigete. A természet nagyrészt érintetlen. Csodálatos flórát, faunát és vízi élővilágot ismerhet meg az ide látogató. A szigeten található szálloda 227 szobával rendelkezik, s míg felszereltsége a nagyobb szállodákéhoz hasonlít, hangulata a kis szigetekét tükrözi. Különösen barátságos szálloda, így főként azoknak ajánljuk, akik kedvelik a természetes anyagokból készült, natúr színekkel dekorált épületeket, és szeretik érezni a természet közelségét… igazi paradicsomi menedék! Szobák: „Land” villák: egyedülálló, fából épített kb. 35 m2-es bungaló, benne légkondicionáló, ventilátor, fürdőszoba (kerti zuhanyozóval), telefon, hűtőszekrény / minibár. „Jacuzzi” villák: hasonló berendezéssel, kiegészítve nyitott jacuzzival. „Water” villák: óceán fölé emelt elegáns villák. Felszereltség: éttermek, három bár, két kávéház, medence, tévészoba. Sport, szórakozás: tenisz, futball, röplabda, tollaslabda, fitness-terem, darts, sakk, kártya, katamarán-vitorlás, szörf, búvárkodás, mélytengeri horgászat, éjjeli horgászat, diszkó, folklór est, szigetkirándulások. www.meeru.com teljes panzióval

Nászutas ajándékok: üdvözlőital gyümölcskosár virágdíszítés a szobában

jan.11-ápr.30.

máj.1-jún.28.

tengerparti

7 éjszaka / pár

401.000 Ft

340.500 Ft

420.000 Ft

villában

hosszabbítás / éj / pár

57.500 Ft

49.000 Ft

60.000 Ft

54.500 Ft

"Jacuzzi"

7 éjszaka / pár

534.500 Ft

420.000 Ft

500.000 Ft

460.000 Ft

tengerparti villában

hosszabbítás / éj / pár

76.500 Ft

60.000 Ft

71.500 Ft

66.000 Ft

7 éjszaka / pár

630.000 Ft

500.000 Ft

580.000 Ft

540.000 Ft

vízfölötti villában

jún.29-aug.30. aug.31-okt.31. 380.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

90.000 Ft

71.500 Ft

83.000 Ft

77.000 Ft

vízfölötti

7 éjszaka / pár

821.000 Ft

699.000 Ft

779.000 Ft

739.000 Ft

"Jacuzzi" villában

hosszabbítás / éj / pár

nászutas

7 éjszaka / pár

lakosztályban

hosszabbítás / éj / pár

all inclusive felár / éj

117.500 Ft

100.000 Ft

111.500 Ft

105.500 Ft

1.027.000 Ft

874.500 Ft

973.000 Ft

921.500 Ft

147.000 Ft

125.000 Ft

139.000 Ft

132.000 Ft

20.000 Ft / pár

transzfer: hidroplánnal: 112.000 Ft/pár, gyorshajóval nappal: 46.000 Ft/pár, éjjel: 76.000 Ft/pár, 1 út nappal, 1 út éjjel: 64.000 Ft/pár

Mi lehetne romantikusabb helyszín, mint egy földi paradicsom? Maldív esküvő a sziget hófehér homokján… Brigitta & Richárd

Esküvő a MALDÍV-SZIGETEKEN Nem hivatalos ceremóna 106.000 Ft / pár Meeru Island Resort mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: teljes asszisztencia a ceremónia megtervezésében trópusi virágcsokor „Házassági Bizonyítvány” trópusi virágokkal feldíszített szoba Foglalható extra szolgáltatások: – Fotózás: 84.000 Ft / pár 40 db 5”x 7” (kb. 13 x 17 cm) fotó személyre szabott albummal Profi helyi fotós esküvő fotózási tapasztalattal – Esküvői torta: 22.000 Ft / pár – Pezsgős koccintás: 20.000 Ft / pár

18

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


MALDÍV-SZIGETEK

Sun Island Dél Ari Atoll • fél- / teljes panzió / all inclusive Itt igazán minden megtalálható, ami a paradicsomi üdüléshez szükséges. Egyszerre bújhat el a világ zajától és gyönyörködhet a szikrázóan fehér partokban, kristálytiszta vízben, kókuszpálmákban, sétálhat párjával kettesben a parton anélkül, hogy találkozna valakivel, vagy (a sziget másik oldalán) élvezheti a szolgáltatások szinte kimeríthetetlenül széles skáláját! Elsőosztályú kiszolgálás, kedves személyzet, tágas terek, hófehér és széles finomhomokos part, bőséges svéd-asztal, dús vegetáció… Szoba: (minden típusban): légkondicionáló, ventilátor, fürdőszoba (melynek egy része nem fedett, kerti) zuhannyal és káddal, bidet, hűtőszekrény / minibár, telefon, hajszárító, széf, zenecsatornák, kábeltévé, terasz nyugággyal, asztalkával. Felszereltség: éttermek (helyi és nemzetközi konyhával), bárok, nyitott barbeque étterem. Nagy trópusi medence külön gyerekrésszel. Masszázs, orvosi rendelő, konferencia terem, souvenir és egyéb üzletek (óra, ékszer, ruha, könyv…) Sport, szórakozás: búvárkodás, szörf, (katamarán) vitorlázás, vízisí, kenu, jetski, banán, snorkelling, halászat, világított teniszpályák, asztalitenisz, squash, kézilabda, röplabda, biliárd, fitness-terem, minigolfpálya, bicikli-kölcsönzés (!). Karaoke, diszkó, élőzene és kulturális show műsorok minden héten, szigetkirándulások… www.villahotels.com félpanzióval, super deluxe szobában jan.11-ápr.30.

máj.1-júl.25.

júl.26-aug.31. szept.1-okt.31.

7 éjszaka / pár

419.000 Ft

280.000 Ft

381.000 Ft

292.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

60.000 Ft

40.000 Ft

54.500 Ft

42.000 Ft

félpanzióval, vízfölötti bungalóban

jan.11-febr.19. febr.20-ápr.30.

Nászutas ajándékok: gyümölcskosár egy üveg pezsgő

máj.1-okt.31.

7 éjszaka / pár

673.000 Ft

538.500 Ft

533.500 Ft

hosszabbítás / éj / pár

96.500 Ft

77.000 Ft

76.500 Ft

teljes panziós felár /éj: 7.000 Ft /pár; all inclusive felár /éj: 29.000 Ft /pár; transzfer hidroplánnal: 152.000 Ft /pár

Esküvő a MALDÍV-SZIGETEKEN Nem hivatalos ceremóna 172.000 Ft / pár Sun Island

Ágnes & Csaba

mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: teljes asszisztencia a ceremónia megtervezésében eredeti maldív környezet, lehetőség egy különleges helyszín kiválasztására több lehetőség közül hagyományos maldív élőzene „Igazolás a Házasságról” trópusi gyümölcskosár és egy üveg bor bekészítése a szobába trópusi virágokkal díszített szoba a kiválasztott helyszínhez illő feldíszített esküvői oltár romantikus vitorlázás

Nászutas ajándékok: gyümölcskosár egy üveg pezsgő

Royal Island Resort & Spa Baa Atoll • fél-/teljes panzió / all inclusive Buja egzotikus trópusi környezet, színvonalas szolgáltatások, könnyed elegancia jellemzi ezt a repülőtértől hidroplánnal kb. 30 percre található luxus szigetet. Szobák: légkondicionálás, fürdőszoba félig nyitott zuhanyozóval, hajszárító, ventillátor, minibár, telefon, TV, internet lehetőség, terasz.Szolgáltatások: éttermek, bárok, úszómedence, gyermekmedence, búváriskola, vízisportok a tengerparton, röplabda, squash, aerobic, tollaslabda, teniszpályák, asztalitenisz, biliárd, snooker, jacuzzi, spa-, és wellness központ, diszkó, ajándékboltok, szépségszalon, széf, szobaszerviz, internet kávézó, business center, kirándulások, szórakoztató programok. www.royal-island.com félpanzióval, tengerparti villában

jan.11-ápr.30.

máj.1-júl.25.

júl.26-aug.31.

szept.1-okt.31.

7 éjszaka / pár

498.000 Ft

470.000 Ft

558.500 Ft

495.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

71.500 Ft

67.500 Ft

80.000 Ft

71.000 Ft

teljes panziós felár / éj all inclusive felár / éj transzfer

15.000 Ft / pár 61.000 Ft / pár hidroplánnal április 30-ig: 149.000 Ft / pár, május 1-től 166.000 Ft / pár

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

19


SEYCHELLES -szigetek Miért éppen Seychelles-szigetek? A világon szinte egyedülálló, kristálytiszta óceán, ezüsthomokos partok, gránitsziklák... Mind-mind a Bounty reklámokat idézik, és a legtöbbet fényképezett partokat képezik! (La Digue sziget) A több, mint száz korall és grániszigetből álló szigetcsoport 40%-a természetvédelmi terület Vendégszerető lakosok Egész évben kellemes idő (átlaghőmérséklet 29°C)! Távol a világ zajától... A világ legkülönbözőbb pontjairól érkezett receptek, helyi specialitások, és mindezek keveréke gazdagítja és teszi ízletessé a különféle ételeket Seychelles-szk. jan. febr. márc. ápr. nappal (°C) 30 30 30 31 éjszaka (°C) 24 25 25 25 napos órák (ó) 5 7 7 8 víz hõfok (°C) 30 30 30 31 csapadék (mm) 390 270 250 180

Beau Vallon Bel Ombre Victoria

máj. 30 25 8 31 170

jún. 30 25 8 28 100

júl. 28 24 7 28 80

aug. 28 24 7 28 70

szept. okt. nov. 29 29 29 24 24 24 8 7 7 28 28 29 120 220 220

dec. 29 25 7 29 330

Részvételi díj: Port Glaud

Reptér

Baie Lazare

E szigeten található Victoria, a világ egyik legkisebb fővárosa (27.000 fő, ca. 1 km2). A sziget 27 km hosszú, a legszélesebb ponton 8 km széles. Itt található az ország turisztikai szálláslehetőségeinek 85%-a, melyek többsége a sziget észak-nyugati részére épült. Főbb látványosságok: a világ legkisebb fővárosa, botanikus kert, hegyi út, csodás panoráma és betekintés a sziget lakosságának mindennapi életébe. Mahé partszakaszai: Beau Vallon: A legnagyobb és egyben messze a legnépszerűbb partszakasz. Finom homok, tiszta part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek széles választéka várja az ide látogatókat. Mivel a korallgát a partok előtt itt megszakad, a víz októbertől áprilisig nagy hullámokkal éri el a partot, így a vízisportok kedvelőinek kedvez. Májustól szeptemberig (a DNY-i széljárás idején) azonban ez a part is nyugodt, fürdőzésre alkalmas. A sziget délnyugati oldalán egymást váltják az öblök, melyekben egy-egy szálloda található. Ezek a gránitsziklák közé ékelt partok tiszták, fehér homokkal borítottak, kisebbek, hangulatuk nyugodtabb, mint az északi parté.

Mahé

Repülőjegy: ....................356.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték: .............kb. 150.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő reptéri illeték: kb.80 USD / pár Transzfer reptér-hotel-reptér: (Mahé szigetén): ...................38.000 Ft / pár (Praslin szigetén ):..................34.000 Ft / pár Transzfer Praslin-La Digue: (komppal oda-vissza): ...........26.000 Ft / pár Transzfer La Digue kikötő-szálloda-kikötő: (taxival vagy ökrös szekérrel):..13.000 Ft / pár Repülőjegy Mahé-Praslin-Mahé:106.000Ft/pár Szállás ellátással: ....................lsd. szállodáknál Útlemondási biztosítás: ...............1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás:....................1180 Ft / nap / pár Vízum:..............magyar útlevéllel nem szükséges Utazás: tetszőleges időpontban Repülési idő (levegőben, kb.): .................11 óra Időeltolódás (télen / nyáron): ..............3 / 2 óra

A Seychelles-szigetek második legnagyobb és egyre népszerűbb szigete. Ha Mahé hófehér homokja, azúrkék óceánja a földi paradicsom, akkor Praslin egyszerűen leírhatatlan. Számos állat és növényfaj él e parányi szigeten (fekete papagáj, vörös ananász, vadkávé), mely a Földön sehol máshol nem található meg! A világörökség részeként nyilvántartott Vallée de Mai völgyben 4000 tengeri kókuszpálma nő, melyek gyümölcse a 20 kg-ot is elérheti! A sziget szinte teljesen a természeté és a látogatóké. Hangulatos szállodák csodálatos partokon – ezt látni kell!

Praslin

Coco de Mer A Vallée de Mai völgy Praslin szigete maga az Édenkert! Az itt található tengeri kókuszfák a szigetek jelképét képezik. A tengeri kókuszfák 1000 évig is élhetnek, így már ma is találunk 800 éves példányokat! Gyümölcse szerte a világon rengeteg legenda alapja lett. Ahogy a víz elsodorta a gyümölcsöket Indonézia, Sri Lanka, Malájzia, India, Maldív-szigetek… partjaira, mindenki különlegességnek találta, s minden nép saját hitvilágának megfelelő legendát szőtt köré.

Szomszédos szigetek Mindegyike más-más különlegességet tartogat a látogatók számára: természeti különlegességeket, a világon csak itt megtalálható állat-, és növényfajokat. Pl. La Digue szigetén alig van motoros jármű, mindenki biciklivel és szekéren közlekedik. Itt készül a világ legtöbb álomfotója és filme a csodálatos, gránitsziklás-fehérhomokos partokról, és itt lakik a korábban kihaltnak hitt fekete papagáj is. Bird Islanden többezer csi-csergő madár sem zavarja a világ legnagyobb és legöregebb teknőseinek végtelen nyugalmát...

20

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


SEYCHELLES-SZIGETEK

Le Méridien Barbarons Mahé • reggeli / fél- / teljes panzió Mahé sziget nyugati partszakaszán gyönyörű trópusi kertek közepén fekszik paradicsomi környezetben fekszik ez a minden igényt kielégítő szálloda. Könnyen megközelíthető távolságban megtalálható mindaz amit csak a Seychelles szigetek nyújthatnak. Szoba: elegáns kivitelezésű szobák, légkondicionáló, televízió, DVD lejátszó, telefon/hangposta, széf, tea-kávéfőző, vasaló, hűtőszekrény/minibár, hajszárító, fürdőköpeny, térítés ellenében Internet, gyümölcskosár. Felszereltség: étterem, bár, parkoló, 24 órás recepciószolgálat, medence, üzletek, pénzváltás, programszervezés, autóbérlés, gyermekprogramok, orvosi ellátás, gyerekfelügyelet, ruhatisztító. Sport, szórakozás: röplabda, kajak, búvárkodás, horgászás, vizisportok, fitness, snorkelling, kerékpár. Esténként szórakoztató műsorok. www.starwoodhotels.com

reggelivel, superior kertre néző szobában

jan.17-febr.5.

febr.6-febr.21., márc.27- febr.22-márc.26., máj.3máj.2., júl.10-aug.28.

júl.9., aug.29-okt.31.

7 éjszaka / pár

414.000 Ft

607.000 Ft

485.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

59.500 Ft

87.000 Ft

69.500 Ft

reggelivel, deluxe óceánra néző szobában 7 éjszaka / pár

493.500 Ft

718.500 Ft

574.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

70.500 Ft

103.000 Ft

82.000 Ft

reggelivel, óceánra néző executive suite-ben 7 éjszaka / pár

703.500 Ft

963.000 Ft

818.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

100.500 Ft

137.500 Ft

117.000 Ft

félpanziós felár / pár / éj

31.000 Ft

teljes panziós felár / pár / éj

54.000 Ft

Nászutas ajándékok: • 30 perces páros masszázs • 1 üveg bor, gyümölcskosár • 1 pareo és 1 póló

Sunset Beach Mahé • reggeli / félpanzió A kedvelt kicsi, hangulatos szálloda Mahé észak-nyugati részén, egy öböl fölött helyezkedik el, ahonnan csodaszép kilátás nyílik. A közelben egy kisebb, csendes, fehérhomokos strand is található. Szoba: 27 szoba (17 óceánra néző, 8 junior suite, 2 villa). A szobákban légkondicionáló, ventilátor, telefon, széf, tévé, rádió, hajszárító, minibár, tea-, kávé készítési lehetőség, balkon/terasz található. Felszereltség: étterem, úszómedence, bár, tévé szoba, könyvtár, játékszoba, biliárd, asztalitenisz, szobaszerviz. www.sunset-beach-resort.com

reggelivel, óceánra

jan.9-márc.28., ápr.12-

márc.29-ápr.11.,

néző szobában

jún.30., szept.1-okt.31.

júl.1-aug.31.

7 éjszaka / pár

691.000 Ft

838.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

99.000 Ft

120.000 Ft

7 éjszaka / pár

807.500 Ft

983.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

115.500 Ft

reggelivel junior suite-ben

félpanziós felár / pár / éj

140.500 Ft 30.000 Ft

Nászutas ajándékok: (érvényes: máj.1-dec.20.) • 30 perces páros masszázs • 1 üveg bor, gyümölcskosár • 1 pareo és 1 póló

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

21


SEYCHELLES-SZIGETEK

Le Méridien Fisherman’s Cove Mahé • reggeli / félpanzió A szálloda Mahé észak-nyugati részén, a sziget egyik legszebb fehérhomokos tengerpartján helyezkedik el csodálatos trópusi környezetben. Szobák: 68 balkonos/erkélyes szoba főépületben vagy sorbungalóban. Fürdőszoba, fürdőköpeny, haszárító, telefon, Internet csatlakozási lehetőség, légkondicionáló, minibár, kávé- és tea készítési lehetőség, széf. Felszereltség: több étterem, bárok, úszómedence, fitness és spa centrum, ajándékbolt. Sport, szórakozás: esti programok, kajak, szörf, snorkeling, horgászat, asztalitenisz, tenisz. Térítés ellenében: búvárkodás, kirándulások. www.starwoodhotels.com

reggelivel, superior

jan.17-febr.5., febr.22-márc.26.,

febr.6-febr.21., márc.27-máj.2.,

Hibiscus szobában

máj.3-júl.9., aug.29-okt.31.

júl.10-aug.28.

7 éjszaka / pár

934.500 Ft

1.084.500 Ft

hosszabbítás / pár / éj

133.500 Ft

155.000 Ft

1.120.000 Ft

1.381.500 Ft

reggelivel, deluxe Frangipani szobában 7 éjszaka / pár hosszabbítás / pár / éj

160.000 Ft

197.500 Ft

félpanziós felár / pár / éj

36.000 Ft

teljes panziós felár / pár / éj

65.000 Ft

Nászutas ajándékok: • 30 perces páros masszázs • érkezéskor pezsgő bekészítés, gyümölcskosár • 1 pareo és 1 póló

Coco de Mer Praslin • reggeli / félpanzió A Seychelles szigetek egyik legnagyobb szigetén, Praslin déli részén közvetlenül a türkizkék tenger fehér homokos partján épült ez a nagyon hangulatos 2006-ban teljesen felújított szálloda. Csodálatos kilátás nyílik a környező szigetekre, hegyekre és egyedülálló élményt nyújt innen a naplemente. Szobák: a 70 szoba, mindegyike tágas, modern berendezéssel és tengerre néző kilátással. Saját erkély, légkondicionáló, hűtőszekrény/minibár, tévé, telefon, rádió, hajszárító, széf. Felszereltség: több étterem (kreol, nemzetközi, barbecue, büfé), bárok, két úszómedence. Sport, szórakozás: fitness, squash, tenisz, minigolf, búvárkodás, bicikli, horgászat, vízi sportok. www.cocodemer.com

reggelivel, standard szobában

jan.10-okt.31.

7 éjszaka / pár

556.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

79.500 Ft

reggelivel, superior szobában 7 éjszaka / pár

625.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

90.000 Ft

félpanziós felár / pár / éj

25.000 Ft

22

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


SEYCHELLES-SZIGETEK

La Digue Island Lodge La Digue • félpanzió A szálloda az Anse Reunion strandnál található, gyönyörű trópusi kertben. Csodálatos kilátás nyílik a tengerpartra és Praslin szigetére. Szobák: 69 bungaló, bennük: ventilátor vagy légkondicionáló, telefon, hajszárító, minibár, teaés kávékészítési lehetőség, Internet csatlakozási lehetőség, tévé. Felszereltség: 2 étterem, 2 bár, snack bár, úszómedence, játékszoba, széf, ajándéküzlet. Sport, szórakozás: búvárkodás, kerékpárkölcsönzés. www.ladigue.sc félpanzióval, tengerparti házikóban

jan.10-okt.31.

7 éjszaka / pár

965.000 Ft

hosszabbítás / pár / éj

138.000 Ft

félpanzióval, kerti kunyhóban 7 éjszaka / pár hosszabbítás / pár / éj

1.198.500 Ft 171.500 Ft

Dóri & Ricsi Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot hitelesíttetni lehet. 2010. október 31-ig :

314.000 Ft / pár Hétvégi esküvő felára: 18.000 Ft / pár

Esküvő CAP LAZARE-on Cap Lazare egy védett, természetes helyszín, kizárólag a partnerünk részére fenntartott terület, jellemzője a gyönyörű természeti környezet, autentikus kreol háttér, saját strand, kék lagúna stb. Fenti ár tartalmazza a hivatalos költségeket és a következő szolgáltatásokat:    

retúr privát transzfer feldíszített autóval a szálloda és Cap Lazare között esküvői torta 1 üveg pezsgő feldíszített helyszín snackek, szendvicsek 2 tanú menyasszonyi csokor és virágdísz a vőlegénynek meglepetés ajándék

A csomaghoz foglalható kiegészítő szolgáltatások: Fotók (36 db nyomtatva + CD) Fotók (72 db nyomtatva + CD) Videó 81.000 Ft

Szükséges dokumentumok:

51.000 Ft 62.000 Ft

 „Vacsora a csillagok alatt” 108.000 Ft / pár • gyertyafényes vacsora (garnéla, halételek, hagyományos ételek, homár, saláták, stb.) • privát környezet biztosítása • privát inas szolgálatai • terítés a tengerparton, kertben vagy pálmatetejű házikóban az időjárástól függően

• útlevelek másolata • születési anyakönyvi kivonatok másolata & angol v. francia nyelvű hiteles másolata v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • hivatalos igazolás a családi állapotról, ennek angol v. francia nyelvű hiteles másolata • amennyiben valamelyik házasulandó fél elvált, özvegy, nevet változtatott vagy 18 év alatti, ennek hivatalos igazolása & angol v. francia nyelvű hiteles másolata szükséges • a polgári ceremóniát általában hétfőtől péntekig tartják meg ( kivétel a nemzeti ünnepek) • Valamennyi dokumentumot 2 hónappal az esküvő dátuma előtt a Coral Tours irodájában le kell adni!

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

23


MAURITIUS Miért éppen Mauritius? Ázsiai, afrikai és európai kultúrák és vallások különleges kavalkádja Egész éves úticél: "télen" azaz július – augusztusban is 20-25 °C víz és levegő egyaránt Látványos fehérhomokos partok, azúrkék tenger, a szigetet körülvevő korallgyűrű miatt úszásra alkalmas strandok Egzotikus piacok, gyöngyékszerek, különleges anyagból készült ruhaneműk, hajómodellek Indiai – kínai – francia – kreol konyha ízei és kitűnő tengeri ételek Gazdag programválaszték, kirándulások: Pamlemousses botanikus kert a térség egyik legjelentősebb gyűjteménye, krokodil & madárpark, csodálatos vízesések a sziget belsejében, egyedülálló vulkanikus képződmények, teaültetvények, cukornádültetvények és feldolgozás: rumkészítés, óriás teknősök, szent hindu tó stb.

Trou aux Biches

Grand Baie

Mauritius nappal (°C) éjszaka (°C) napos órák (ó) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

jan. 30 23 8 27 220

febr. 29 23 7 26 200

Baie du Tombeau Port Louis

márc. 29 22 7 26 220

ápr. 28 21 8 27 130

máj. 26 19 7 25 100

jún. 24 17 7 24 70

júl. 24 17 8 23 60

aug. 24 17 8 25 65

szept. 25 17 8 27 40

okt. 27 18 8 28 40

nov. 28 19 9 28 50

dec. 29 22 8 27 120

Részvételi díj: Belle Mare

Le Morne

Repülőjegy:.....................336.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték: ...............kb. 200.000 Ft / pár Szállás, ellátás:.........................lsd. szállodáknál Transzfer reptér-hotel-reptér: .......38.000 Ft / pár magyar asszisztenciával:.............64.000 Ft / pár Útlemondási díj: ........................1,8 % ill. 4,4 % Utasbiztosítás: .....................1180 Ft / nap / pár Vízum: ..............magyar útlevéllel nem szükséges Utazás: tetszőleges időpontban Repülési idő (levegőben, kb.): ..................14 óra Időeltolódás (télen / nyáron): ...............3 / 2 óra

Partszakaszok: Grand Baie: Port Louis-tól, a fővárostól 20 percre fekszik Mauritius elsőszámú üdülővároskája, ahol számtalan éttermet, üzletet, szórakozási lehetőséget találunk. Ideális választás az aktív üdülést kedvelőknek, hiszen innen indulnak a katamarán-, üvegfenekű hajó és tengeralattjáró kirándulások is. Mivel a város a kikötőként használt öböl köré épült, ideálisak a városkától pár kilométerre, a homokos part mentén épült hotelek. Le Morne: A sziget nyugati oldalának egyik különleges partja. A jellegzetes szikla alatt cukornádültetvényeket, a part mentén ápolt kerttel rendelkező szállodákat találunk. Ez a part a repülőtértől kb. 1 órás panorámaúton közelíthető meg. A látványos félszigeten 4 km egybefüggő homokos partszakasz fut végig. Vízisportok széles választéka várja az ide látogatókat! A sziget déli részén azonban kevesebb a kirándulási lehetőség, így az itt található szállodákat a nyugodt üdülést kedvelőknek ajánljuk. Belle Mare: Port Louis-tól kb. 50 percre, a sziget keleti oldalán található ez a csodálatos, hosszú, kellemes partszakasz. A poszterekről ismert azúrkék óceánt többtíz kilométer finom, fehérhomokos part szegélyezi. Partján számos, nagy területen elhelyezkedő igazán elegáns szálloda található, melyek a szórakozási és étkezési lehetőségek széles skáláját kínálják. Az egész évben nyugodt partszakaszon a téli (ott júl-aug.) hónapokban hűvös (délkeleti) szelek fújnak, így ilyenkor melegebbek a sziget hegyektől védett, északi, nyugati partjai. Mária & Tamás

Mauritius az esküvők szigete is: minden szálloda saját esküvői pavilonnal és esküvőszervezővel rendelkezik, az esküvő megrendezhető a szállodák csodálatos, akár több hektáros kertjében vagy a fehér homokos tengerparton, de akár egy tengeralattjáró fedélzetén is! Az esküvői csomagok ára és leírása szállodáknál található. Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet. Szükséges dokumentumok: • Útlevél másolat • Születési anyakönyvi kivonat angol nyelvű hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • elváltak esetén válási végzés angol nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat angol nyelvű hiteles fordítása • kitöltött jelentkezési lap

24

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


ESKÜVŐ MAURITIUSON

( )

Ambre Hotel Belle Bare

• fél- / teljes panzió / all inclusive A saját besorolása szerint 4*-os szálloda Belle Mare tengerpartján, a sziget keleti részén található. Több mint egy km hosszú saját, fehérhomokos strandja van, a türkiz lagúnát itt is korallgát védi. A 298 szobás, mauritiusi stílusban épült szállodában 4 étterem (svédasztalos / tengerparti grill / romantikus / olasz), 3 bár, üzletek, nagyméretű úszómedence várja a vendégeket. Szoba: 3 emeletes épületekben találhatók, valamennyi kényelmes, kreol stílusú berendezéssel, légkondicionáló, fürdőszoba hajszárítóval, minibár, TV Satellite csatornákkal, telefon, széf, balkon v. terasz kerti bútorokkal tartozik a berendezésükhöz. Kertre v. tengerre néző szoba foglalható. Sport és szórakozás: térítésmentes: 2 teniszpálya világítással, strandröplabda, tollaslabda, asztalitenisz, vízitorna, fitneszterem, vízisí, vitorlázás, vízibicikli, kenu, üvegfenekű hajó, snorkel felszerelés, kite szörf iskola, billiárd, miniklub, tiniklub, diszkó. Térítés ellenében: spa, búvárkodás, vízalatti séta, mountain bike kölcsönzés, teniszlecke, labda és ütőkölcsönzés, játékterem, a közelben parasailing és golf. www.apavou-hotels.com/uk/hotel_ambre/index.php

Tímea & Kornél

Nászutas ajándékok: • gyümölcskosár • egy üveg habzóbor • gyertyafényes vacsora egy alkalommal

Esküvő superior kertre néző

ápr.15-ig,

ápr. 16-szept.30.

szoba félpanzióval

okt.1-31.

7 éj / pár

423.000 Ft

320.000 Ft

hosszabbítás

60.500 Ft

46.000 Ft

Teljes panzió felár: 15.000 Ft / pár / éj, All inclusive felár: 20.000 Ft / pár / éj Ajándék ebéd: máj.1-júl.31.; Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 60 nappal indulás előtt történő foglalásnál 30.000 Ft / pár

Merville Beach

200.000 Ft / pár

az Ambre szállodában (hivatalos) mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos költségek transzfer szolgáltatás az eskütételre a dokumentumok aláírására asszisztencia (angol nyelven)

 feldíszített helyszín & szoba gyümölcstál & snack bekészítés egy üveg habzó bor, esküvői torta gyertyafényes vacsora A szálloda plusz esküvői szolgáltatásai közül min. 2 szolgáltatást választani kell a fenti árhoz. Részletek az irodában!

( )

Grand Baie • fél- / teljes panzió / all inclusive Grand Baie nyüzsgő kikötőjétől mindössze 1,5 km-re, egy kedves öbölben található ez a hangulatos szálloda. 170 szobája, nappal és este az alkalomnak megfelelő hangulatú étterme és saját, homokos partja ideális kikapcsolódást nyújt. Fekvése miatt azoknak ajánljuk, akik egyszerre szeretnék a város és a tengerpart közelségét élvezni. Szoba: A szobák egyaránt tágasak, bennük légkondicionáló, telefon, rádió, erkély/terasz, fürdőszoba (hajszárítóval), tévé video-csatornával, hűtőszekrény/minibár, széf van. Felszereltség: medence, étterem (francia, kreol, angol és kínai konyhával), bár, baby-sitter szolgáltatás, fitness-terem. Szórakozás: élőzene, fedett táncparkett. Sport: ingyenes: szörf, minivitorlás, snorkelling, kenu, kajak, vízibicikli, vízisí (korlátozott idő), üvegfenekű hajó, világított teniszpálya, asztalitenisz, video-játékok, darts; térítés ellenében: búvárkodás, mélytengeri halászat. All inclusive tartalma: ebéd, alkoholmentes, valamint a helyi és Mauritiuson palackozott alkoholos italok a nap folyamán, tea és kávé (minibár nem) standard szoba

ápr.9-ig

ápr.10-.szept.30.

okt.1-31.

7 éj / pár

350.000 Ft

315.000 Ft

358.000 Ft

hosszabbítás

50.000 Ft

45.000 Ft

52.000 Ft

félpanzióval

Teljes panzió felár: 21.000,- Ft / pár / éj All inclusive felár: 22.000,- Ft / pár / éj Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 60 nappal indulás előtt történő foglalásnál 10%

Esküvő

www.naiade.com

Nászutas ajándékok: • érkezéskor: póló, pareo, gyümölcskosár- és egy üveg habzóbor bekészítés • gyertyafényes vacsora egy alkalommal

200.000 Ft / pár

a Naiade szállodákban (hivatalos) mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos költségek transzfer szolgáltatás az eskütételre a dokumentumok aláírására asszisztencia (angol nyelven) érkezéskor: póló, pareo és gyümölcskosár bekészítés esküvő napján: esküvői torta, egy üveg habzó bor, különleges esküvői vacsora a főétteremben az esküvőt követő napon reggeli szobaszervizzel

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

25


MAURITIUS

Beachcomber Le Mauricia Grand Baie • félpanzió / all inclusive A minőségi Beachcomber szállodalánc tagja a mozgalmas Grand Baie településen található a sziget észak-keleti részén a fővárostól kb 25 km-re, közvetlenül a fehérhomokos tengerparton, sétatávolságra éttermektől, üzletektől. A valódi 4*-os hotelben két étterem, három bár, nagyméretű úszómedence, miniklub várja a vendégeket. Szoba: a 229 szoba mindegyike tenger felé néz. Felszereltség: légkondicionáló, fürdőszoba hajszárítóval, minibár, széf, telefon, internet csatlakozó, rádió, SAT-TV videó csatornával, erkély v. terasz. Sport és szórakozás: Térítésmentes: 3 teniszpálya világítással, asztalitenisz, strandröplabda, fitneszterem, aerobik, taibo, billiárd, bocci ball, vízisí, windszörf, vitorlázás, kajak, vízibicikli, üvegfenekű hajó, snorkelling, esténként élőzene, műsorok, éjszakai klub, diszkó. Térítés ellenében: kerékpár kölcsönzés, katamarán, búvárkodás, mélytengeri horgászat. www.lemauricia-hotel.com standard szoba

április 30-ig

máj.1-szept.30.

okt.1-31.

7 éj / pár

568.000 Ft

344.000 Ft

428.000 Ft

hosszabbítás

81.000 Ft

49.000 Ft

61.000 Ft

félpanzióval

Mindkét szállodánál: Ajándék ebéd egész évben. All inclusive ellátás féláron a következő időszakokban: márc. 26-ig, máj.1-okt.31. Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 60 nappal indulás előtt történő foglalásnál 5% máj.1-okt.31. All inclusive felár: 18.000 Ft / pár / éj

Beachcomber Le Canonnier Grand Baie • félpanzió / all inclusive A szálloda Grand Baie központjától kb. 5 km-re, Mauritius északnyugati partszakaszán egy kis földnyelven található, területén egy XVIII. sz.-i világítótorony, trópusi kertjében több mint 300 féle egzotikus növény található. A szálloda épületei tipikus mauritiusi stílusban lettek kialakítva. Főétterem, a’la Carte étterem, bár butik, fodrász, mosoda, 2 internet terminál (térítés ellenében), nagyméretű úszómedence gyermekmedencével, napozópázsit, nyugágyaki és törölközők külön térítés nélkül, medencebár, masszázs centrum. Gyermekeknek miniklub (3-12 éves), 24 órás babysitter szolgálat (térítés ellenében). Szoba: 284 szoba, standard szobák: barátságosan berendezettek, fürdőszoba / WC, hajszárító, Sat-TV, telefon, minibár, kávé- és teakészítési lehetőség, széf, légkondicionáló, balkon v. terasz. Superior szobák: azonos alapfelszereltség, valamivel nagyobbak. Mindkét kategóriában foglalható kertre és óceánra néző szoba. Ellátás: félpanzió, büférendszerben v. all inclusive. Sport és szórakozás: vízisí, windszorf, vitorlás, pipás búvárkodás, üvegfenekű hajó, kajak, vízbicikli, 3 teniszpálya (világítással), röplabda, asztalitenisz, jóga, íjászat. Térítés ellenében: búvárközpont, mélytengeri horgászat, mountainbike, billiárd. Esténként élőzene, showműsorok, diszkó az étteremben. www.lecanonnier-hotel.com standard szoba

április 30-ig

máj.1-szept.30.

okt.1-31.

7 éj / pár

584.000 Ft

356.000 Ft

438.000 Ft

hosszabbítás

83.500 Ft

51.000 Ft

62.000 Ft

félpanzióval

Nászutas ajándékok: • érkezéskor: gyümölcskosár-, egy üveg habzóbor bekészítés • 2 póló

Beáta & István

Esküvő

Bella & László

328.000 Ft / pár

Beachcomber szállodákban mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:    

26

hivatalos költségek transzfer szolgáltatás az eskütételre a dokumentumok aláírására asszisztencia (angol nyelven) helyszín biztosítása, zene felvételről virágcsokor és kitűző esküvői torta frizura és smink a menyasszony részére az esküvőt követő napon reggeli szobaszervizzel

Adél & Márk

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


MAURITIUS Nászutas ajándékok: • érkezéskor: gyümölcskosár-, egy üveg habzóbor bekészítés, meglepetés ajándék • egy alkalommal romantikus ünnepi vacsora

La Pirogue Beach Flic en Flac • félpanzió / all inclusive 14 hektáros, csodálatos pálmaliget közepén, nyugodt környezetben, több, mint 500 méter fehér homokos parton találjuk ezt a 250 bungalóban elhelyezett 400 szobával rendelkező szállodát. Bungalói a kerten át a szikrázóan fehér homokos part és a lágyan hullámzó azúr óceán felé néznek. A kertben sétálni, a csobogó vizet és a madárcsicsergést hallgatni már magában élvezet, kikapcsolódás! Szoba: légkondicionáló, fürdőszoba, tévé video-csatornákkal, telefon, tea- és kávékészítési lehetőség. Míg a standard szobák 28,5 m2-esek, a superior szobák mérete 39m2, a tengerhez közelebb helyezkednek el, széf és hajszárító is található bennük. Felszereltség: éttermek (kínai, kreol és nemzetközi konyhával), bárok, üzletek, medencék. Szórakozás: élőzene, sega-show, kaszino. Sport: ingyenes: szörf, kajak, kenu, vitorlás, vízibicikli, üvegfenekű hajó, snorkelling, vízisí, 7 kivilágított teniszpálya, asztalitenisz, aerobic, minigolf, óriás-sakk, kosárlabda, vízipóló, hajótranszfer Ile aux Cerf szigetre. Térítés ellenében: búvárkodás, mélytengeri halászat, banán, lovaglás, biciklikölcsönzés, hajó- és szárazföldi kirándulások. www.lapirogue.com standard szobában

jan.3.-ápr.9.,

ápr.10.-máj.7.,

félpanzióval

okt.1.-dec.19.

aug.1-szept.30.

7 éj / pár

711.000 Ft

508.000 Ft

482.000 Ft

hosszabbítás

102.000 Ft

72.500 Ft

68.000 Ft

máj.8.-júl.31.

All inlusive felár: 36.000 Ft / pár / éj

Krisztina & Áron

372.000 Ft / pár

Esküvő La Pirogue mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos költségek, asszisztencia (angol nyelven) gyümölcstál bekészítés érkezéskor feldíszített helyszín, zene felvételről trópusi virágcsokor a menyasszony és kitűző a vőlegény részére esküvői torta egy üveg habzó bor 50 esküvői kép albumban

 gyertyafényes vacsora az esküvőt követő napon reggelihez szobaszerviz esküvői kép elküldése e-mailben a családnak v. barátoknak délutáni tea, meglepetés ajándék a menyasszony és a vőlegény ruhájának külön térítés nélküli vasalása különleges ágydísz az esküvő napján a szobában esküvő az erre a célra kialakított, feldíszített esküvői pavilonban

Hotel Legends www.naiade.com

Grand Gaube • fél- / teljes panzió / all inclusive A Naiade szállodalánc tagja Grand Gaube halászfalu közelében található. A mozgalmas Grand Baietôl kb.15 percre, a repülôtértôl kb. 1 órás autóútra fekszik. A szállodát a népszerű Feng Shui szellemében építették: a víz, föld, fa és tűz elemek jelennek meg a szálloda valamennyi szegletében. Strandját kristálytiszta, türkizkék víz és fehérhomokos tengerpart jellemzi. A csendes, lassan mélyülő lagúna partján napozóágyak (ingyen), napernyôk (ingyen), vízi sportok (többségük ingyen) várják. Szoba: 126 tenger felé nézô superior szoba terasszal vagy erkéllyel, bennük légkondicionáló, fürdôszoba káddal és zuhanyzóval (és hajszárítóval), hűtőszekrény / minibár, széf, tévé, rádió, telefon, tea- és kávéfôzési lehetôség. Felszereltség: 4 étterem, 2 bár, 2 medence, esténként szórakoztató programok, hagyományos mauritiusi folkműsor, 24 órás szobaszerviz, ajándékbolt, szépségszalon, masszázs, fodrász. Sport, szórakozás: ingyenes: vízisí, kajak, kisvitorlás, szörf, snorkelling, üvegfenekű hajó, vízibicikli, szauna, gôzfürdô, röplabda, asztalitenisz, kivilágított teniszpálya. superior szoba

ápr.9-ig

ápr.10-szept.30.

okt.1-31.

7 éj / pár

534.000 Ft

428.000 Ft

572.000 Ft

hosszabbítás

76.500 Ft

61.000 Ft

82.000 Ft

félpanzióval

Esküvő a

szállodákban

Teljes panzió felár: 30.000,- Ft / pár / éj All inclusive felár: 60.000 Ft / pár / éj, Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 60 nappal indulás előtt történő foglalásnál 10%

Esküvő és nászutas ajándékok leírása a Merville Beach szállodánál (25.oldal)

(hivatalos)

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

27


TAHITI Miért éppen Tahiti? Talán, mert nemigen van ennél egzotikusabb hangzású szigetnév… A francia életérzés és az egzotikum utánozhatatlan keveredése A szigetek termékeny talaján hihetetlen élénk színekben burjánzó csodálatos virágokat láthatunk A Déli-tenger szokásosnál melegebb vizében számtalan színes halraj és korall között, esetleg (szervezett búvármerüléseken) cápa-csemeték között úszkálhatnak Felejthetetlenek az őslakosok ünnepségei, s az igazgyöngy- és kagylóberakásos ajándékok, a csodálatos tengerpartok, a különleges étkek, egzotikus gyümölcsök és italok. Ide vonult el az egyik legismertebb posztimpresszionista festő (Gauguin), hogy élénk színekben pompázó képeit megalkossa Egzotikus gyümölcsök, zöldségek, halak minden mennyiségben és választékban kaphatók

Részvételi díj BORA BORA MOOREA

Papeete TAHITI

Tahiti nappal (°C) éjszaka (°C) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

jan. 28 22 24 135

febr. 28 22 24 140

márc. 28 22 24 140

ápr. 28 22 24 130

máj. 24 18 22 35

jún. 24 18 22 25

júl. 24 18 22 20

aug. 24 18 22 20

szept. 24 18 22 20

okt. 24 18 22 20

nov. 28 22 24 125

dec. 28 22 24 135

Repülőjegy (Papetee):.....720.000 Ft / pár / ártól Repülőtéri illeték ................kb. 210.000 Ft / pár Szállás, ellátás:...........ld. szállodánál / pár / 7 éj Transzfer: ....közlekedési eszközök és szigetfüggő Útlemondási biztosítás:.................1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás: .....................1180 Ft / nap / pár Vízum: magyar útlevéllel a célállomásra nem szükséges. Utazás: tetszőlegesen, egyéni időtartamra és útvonalra Repülési idő (levegőben): ...................kb. 22 óra Időeltolódás: télen / nyáron..+11 óra / +12 óra

Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa Tahiti, Bora Bora • ellátás nélkül Tradicionális polinéz stílusú, minden kényelemmel felszerelt szálloda, melynek víz fölötti bungalóiból üvegtáblán keresztül csodálhatja a tenger élővilágát, az apartmanokból pedig a szálloda gyönyörű trópusi kertjét élvezheti. Szoba: ventilátor, kávé- és teakészítési lehetőség, hűtőszekrény/minibár, hajszárító, széf, tévé és telefon, valamint tengerparti és kerti apartmanok: privát kis kert csobbanó-medencével és jacuzzival, CD lejátszó, légkondicionáló. A vízfölötti bungalók saját napozóterasszal és közvetlen vízbejutási lehetőséggel büszkélkednek. Felszereltség: éttermek, bárok, kis üzletek, masszázs, búvárközpont, látványos édesvízű medence, kajak, kenu, vízisí, parasailing, snorkelling, röplabda, tenisz, tollaslabda, asztalitenisz, minigolf, biliárd, mozi. Sport, szórakozás: cápa- és rája-etetés, lagúna-látogatás, naplemente, katamarán kirándulás, vízi szafari, üvegfenekű hajó-kirándulás, halászat, helikoptertúra, hegymászás. www.pearlresorts.com ellátás nélkül Garden Pool Siute

ápr.1-máj.30.; nov.1-dec.20.

jún.1-okt-31.

7 éj / pár

996.000 Ft

1.078.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár

142.000 Ft

154.000 Ft

1.078.000 Ft

1.161.000 Ft

Beach Siute

7 éj / pár

with Jacuzzi

hosszabbítás / éj / pár

Overwater

7 éj / pár

Bungalow

hosszabbítás / éj / pár

154.000 Ft

166.000 Ft

1.145.000 Ft

1.228.000 Ft

164.000 Ft

175.000 Ft

Reggeli / pár: 21.000 Ft / pár; Félpanzió / pár: 42.000 Ft / pár; Transzfer: 22 000 Ft / pár Repülőjegy (Papetee – Bora Bora): 140.000 Ft / pár / út ártól

28

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


WWW.MAKANYMARTA.COM

BRIDAL AND EVENING WEAR


DOMINIKA Miért éppen a Dominikai Köztársaság? Hispaniola szigetének mintegy 2/3 részén elterülő országot északon az Atlanti-óceán, délen a meleg vizű, azúrkék Karib-tenger határolja A 2000 évvel ezelőtt még indiánok birodalma mára pálmaligetek és csodálatos fehérhomokos, karibkék tengeri üdülőparadicsommá vált A partok mentén épült szállodák mindegyike all inclusive, így a helyszíni költségek előre kalkulálása az ajándékokra, esetleg kirándulásokra korlátozódik Számtalan szórakozási lehetőség Kényeztessék magukat a fehér homokos partok kristálytiszta vízében, kókuszpálmák árnyékában, fedezzék fel a sziget lenyűgöző trópusi vegetációját! Próbálják ki az egzotikus ételek, ízek széles skáláját, táncoljanak egyet a híres merengue fülbemászó dallamára.... s a nap végén sétáljanak egyet a csillagok alatt a meleg trópusi éjszakában! Felejthetetlen élményekben lesz részük! A szállodák éttermeiben az európai konyha hagyományait követve főznek. Érdemes azonban egy-két helyi éttermet is meglátogatni, és megkóstolni a tenger gyümölcseiből készített specialitásokat, a langusztát és a papagájhalat. Puerto Plata

Részvételi díj Punta Cana

Juan Dolio Boca Chica Santo Domingo

Dominikai Köztárs. nappal (°C) éjszaka (°C) napos órák (ó) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

jan. 29 22 6 27 50

febr. márc. ápr. 29 31 31 22 22 23 6 6 8 27 26 26 45 45 70

máj. jún. júl. 32 32 32 23 24 23 8 8 8 27 27 27 190 160 180

aug. szept. 32 32 24 24 8 8 28 28 160 170

okt. 32 23 8 28 170

nov. 31 23 7 28 100

dec. 30 23 7 27 70

Repülőjegy: .....................336.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték: ...............kb. 140.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő reptéri illeték: kb.20 USD /pár Transzfer Punta Cana-i reptér-hotel-reptér Punta Cana szállodához:............20.000 Ft / pár Szállás all inclusive ellátással:.... lsd. szállodáknál Útlemondási biztosítás:................1,8 % ill. 4,4% Utasbiztosítás: .....................1180 Ft / nap / pár Turistakártya (belépéshez) .............30 USD / pár Utazás: tetszőleges időpontban Repülési idő (levegőben, kb.): ..................14 óra Időeltolódás (télen / nyáron):.............-5 / -6 óra Bécsi indulású – Neckermann, TUI, Meier's, stb. szervezésű – aktuális csomagárainkról érdeklődjön irodánkban!

Grand Flamenco

(

)

Punta Cana • all inclusive A szállodát gondozott, csodás trópusi kert veszi körül. Playa Bavaro közvetlen finomhomokos tengerpartján helyezkedik el. Szobák: 865 szoba 2 szintes épületekben. Ízléses, barátságos stílus, fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, tévé, bérelhető széf, minibár, balkon / terasz. Felszereltség: több étterem, bárok, medencék, wellness központ, miniklub, esti szórakoztató programok, animációs programok, üzletek, orvosi szolgálat. Sport, szórakozás: térítésmentesen: tenisz, asztalitenisz, röplabda, aerobic, fitnesz, szörf, kajak. Térítés ellenében: búvárkodás, motoros vízi sporteszközök. www.occidentalhotels.com

all inclusive

jan.6-ápr.5.

ápr.6-júl.7. júl.8-aug.31. szept.1-okt.31.

superior

7 éjszaka / pár

364.000 Ft

229.000 Ft

250.000 Ft

szobában

hosszabítás / éj / pár

52.000 Ft

33.000 Ft

36.000 Ft

30.000 Ft

403.000 Ft

267.000 Ft

288.000 Ft

250.000 Ft

58.000 Ft

38.000 Ft

41.000 Ft

36.000 Ft

superior óceánra 7 éjszaka / pár néző szobában

30

hosszabítás / éj / pár

212.000 Ft

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


DOMINIKA

www.dreamsprincess.com

Bavaro Princess Punta Cana • all inclusive Playa Bavaro festői szépségű, pálmaligettel övezett, hófehér homokos tengerpartján, több hektáros trópusi parkban található ez a minden igényt kielégítő, elegáns szálloda. A 750 szoba mindegyike 86 kétemeletes, bungaló jellegű épületben található. Ideális hely mindazok számára, akik igényes szolgáltatások mellett nyugodt pihenésre vágynak. Szoba: Tágas fürdőszoba, helyileg szabályozható légkondicionáló, kábel-tévé, széf, hűtőszekrény / minibár, bútorozott erkély / terasz. Felszereltség: 7 étterem (karibés nemzetközi konyhával), 5 bár, úszómedence, szauna, pezsgőfürdő, madárház, ajándékbolt. Sport, szórakozás: térítésmentesen: nem motorizált vízi sportok (1 óra naponta és személyenként) szörf, kajak, snorkelling, vízilabda, kézilabda, tenisz, asztalitenisz. Térítés ellenében: motorizált vízi sportok, búvárkodás. Animáció, esténként szórakoztató programok. nászutas spa szoba, all inclusive

jan.6-ápr.3.

ápr.4-jún.30.

júl.1-aug.31.

szept.1-dec.22.

7 éj / pár

545.000 Ft

326.000 Ft

344.000 Ft

326.000 Ft

hosszabítás

78.000 Ft

47.000 Ft

49.000 Ft

47.000 Ft

Hotel Excellence Punta Cana Punta Cana • all inclusive www.excellence-resorts.com A minden igényt kielégítő luxus szálloda ideális választás a romantikát kereső párok részére. A szálloda csodaszép fehér homokos parton terül el, kertje pálmafákkal övezett gyönyörű trópusi park. Szobák: 2 szintes épületekben helyezkednek el. Franciaágyas szoba, balkon, fürdőszoba (benne: hajszárító, fürdőköpeny, papucs), SAT-TV, légkondicionáló, CD/DVD lejátszó, telefon, minibár, széf, kávé- ill. tea készítési lehetőség. Excellence club szobák vendégei részére a szálloda még exkluzívabb, személyre szabottabb szolgáltatásokat nyújt. Felszereltség: főétterem, 7 nemzetközi étterem, 10 bár, 2 medence, 2 külső jacuzzi, 24 órás szobaszerviz, Internet kávézó. Sport, szórakozás: térítésmentesen: fitneszközpont, futópálya, aerobic, jóga, strandröplabda, strandfoci, kosárlabda, darts, biliárd, asztalitenisz, 3 teniszpálya, squash pálya, kerékpár kölcsönzési lehetőség, nem motorizált vízi sportok a parton; térítés ellenében: búvárkodás, mélytengeri horgászat, kaszinó. all inclusive ellátással

jan.3-ápr.3. ápr.4-aug.14. aug.15-okt.31.

Junior Suite

7 éj / pár

kertre néző

hosszabítás / éj / pár

76.000 Ft

65.000 Ft

58.000 Ft

Junior Suite

7 éj / pár

687.000 Ft

612.000 Ft

555.000 Ft

óceánra néző

hosszabítás / éj / pár

Exellence Club Junior 7 éj / pár Suite óceánra néző

hosszabítás / éj / pár

534.000 Ft

458.000 Ft

403.000 Ft

98.000 Ft

87.000 Ft

79.000 Ft

687.000 Ft

612.000 Ft

556.000 Ft

98.000 Ft

87.000 Ft

79.000 Ft

Nászutas ajándékok: • gyümölcskosár • 1 üveg habzóbor • 1 alkalommal pezsgős reggeli a szobában

Esküvő a DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁGBAN Nem hivatalos ceremónia Hotel Excellence Punta Cana mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: teljes asszisztencia a ceremónia megtervezésében eredeti karibi környezet választott kategórián belül a legszebb fekvésű szoba biztosítása esküvői ruha vasalása az esküvő előtti éjszakára külön szoba biztosítása a vőlegény részére (foglaltság függvényében) esküvői pavilon a tengerparton virágcsokor a menyasszonynak, virágkitűző a vőlegénynek esküvői torta, 1 üveg habzó bor nászutas meglepetések késői kijelentkezés (foglaltság függvényében)

249.000 Ft / pár

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

31


MEXIKÓ Miért éppen Mexikó? Hihetetlen sokarcúsága, lenyűgöző, változatos tájai és az itt élő emberek élet-kedve, a mindenfelől áradó vidámság többek között az, ami igazán különlegessé varázsolja az országot. Antik kultúrát, ősi hagyományokat, modern városokat, hegyvidékeket és hosszú fehérhomokos partokat egyaránt talál az ide látogató. A mexikói konyha legelterjedtebb összetevője az édes kukorica, chili paprika, paradicsom, avokádó, különböző kókuszos ételek, mandulatorta. Legismertebb itala a tequila, de érdemes megkóstolni a helyi söröket, borokat, illetve a kamilla és mentateát is. Puerto Vallarta Merida Mexikóváros

Celestún

Acapulco

Chichen Itza Cancún Playa del Carmen

Yucatán-fsz. nappal (°C) éjszaka (°C) napos órák (ó) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

jan. 24 14 6 25 40

febr. 25 15 6 25 40

márc. 27 16 7 25 40

ápr. 27 17 7 26 60

máj. 27 18 7 26 250

jún. 25 17 6 25 150

júl. 27 16 7 26 135

aug. 27 16 7 26 160

szept. 26 16 6 26 120

okt. 26 16 6 26 100

nov. 25 16 6 27 40

dec. 25 15 6 26 40

Részvételi díj Cancún / Playa del Carmen / Maya Riviéra A legjobb kiinduló pont a Yucatán – félsziget ősi kultúrájának felfedezésére: itt található a maya civilizáció legtöbb jó állapotban megmaradt emléke: piramisok, temetkezési helyek. A tenger igazi „karibkék”, a homok vakítóan hófehér, a környék látványos nemzeti parkjaiban akár delfinekkel is úszhatunk (Xel-Ha, Xcaret). Cancún inkább Miami és az amerikai üdülővárosok stílusában épült, a hozzá tartozó szállodák egy hosszú félszigeten helyezkednek el. A belvárosban rengeteg a szórakozási lehetőség, étterem, üzletek stb. Playa del Carmen és a Maya Riviéra halászfalvakbók kinőtt turistatelepülései még őrzik az eredeti mexikói hangulatot, itt a szállodák is helyi stílusban épültek, azonban a települések központjában itt is nyílik lehetőség bevásárlásra, szórakozásra.

OVER

Repülőjegy: ...................360.000 Ft / pár /ártól Repülőtéri illeték: ...............kb. 180.000 Ft / pár Szállás, ellátás: .......................ld. a szállodáknál Reptér-hotel-reptér transzfer: Cancun: ...............................12.000 Ft / pár v. 26.000 Ft / pár magyar asszisztenciával ápr-ig Playa del Carmen: .................25.000 Ft / pár v. 40.000 Ft / pár magyar asszisztenciával ápr-ig Útlemondási biztosítás:.................1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás: ....................1.180 Ft / nap / pár Vízum: ..............magyar útlevéllel nem szükséges Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint, a szabad helyek függvényében Repülési idő (levegőben, kb.): ..................15 óra Időeltolódás (télen / nyáron): ...................-7 óra

Látogatás Mexikóvárosban – 4 nap, 3 éjszakás program

1. nap: Érkezés a mexikói fővárosba, transzfer a szállodába. 2. nap: Reggeli után (kb. 6 órás) városnézés: El Zocalo (főtér) és Katedrálisa, Mexikóváros üzleti és történelmi központjának, lakónegyedeinek, a Nemzeti Palota és az Antropológiai Múzeum megtekintése. Délután visszautazás a szállodába. 3. nap: Egész napos kirándulás, melynek során látogatást teszünk KözépAmerika legnagyobb és legmonumentálisabb archeaológiai kincsénél, a teotihuacani piramisoknál. Visszafelé Mexikóvárosban megtekintjük a város védőszentjének, a Guadalupe-i Miasszonyunk tiszteletére szentelt székesegyházat. (Mexikó egyik legfontosabb vallási központja) 4. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre. Mexikó City stopover 4 nap, 3 éj kétágyas elh. / pár Hotel Regente 3*

82.000 Ft

Hotel Casa Blanca 4*

102.000 Ft

Hotel Sheraton 5*

146.000 Ft

Csomagárunk tartalma: fenti programok magyar asszisztenciával reptér-hotel-reptér transzferek 3 éjszaka a választott szállodában reggelis ellátással

Kirándulások a Yucatan-félszigeten (angol idegenvezetéssel) Tulum Xel Ha (egész napos): . . . . . . . . . . . . . . .70.000 Ft / pár Xcarlet (egész napos): . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .70.000 Ft / pár Xcarlet (félnapos): . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .56.000 Ft / pár Chichen Iza (egész napos, ebéddel): . . . . . . . . . .44.000 Ft / pár

32

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


MEXIKÓ

Real Playa del Carmen Playa del Carmen • all inclusive A tengerparttól 400 méterre, Playa del Carmen központi részén találjuk ezt a középkate-góriájú szállodát. Szolgáltatásai a négycsillagos lánchoz való tartozásról tanúskodnak. Felszereltség: éttermek, bár, saját strand (ingyenes buszjárattal), mosoda, medence, tévé-szoba, multimédia-terem, orvos-szolgálat, souvenir-bolt, 24 órás all inclusive club. Szoba (standard): kényelmes, mexikói stílusú berendezés, széf, minibár, légkondicionáló, fürdőszoba, tévé, telefon, kertre vagy medencére néző erkély. A superior szobák kábeltévével és egy nappali sarokkal is rendelkeznek. Sport, szórakozás: vízisport-központ, biciklik, teniszpálya, snorkelling, búvárkodás, jetski, kajakozás, vitorlázás, egész napos kirándulások, animáció. www.realresorts.com.mx standard szoba all inclusive

ápr.10-ig

ápr.11-jún.30.,

júl.1-aug.19.,

aug.20-okt.31.

nov.1-dec.23.

7 éj / pár

302.000 Ft

191.000 Ft

234.000 Ft

hosszabítás / éj / pár

43.500 Ft

27.500 Ft

34.500 Ft

hétvégi felár

10.000 Ft / pár / éj

Előfoglalási kedvezmény: 90 nappal előbb: -20 %; 60 nappal előbb: -10 %

Gran Porto Real Playa del Carmen • all inclusive Gyönyörű környezetben, Playa del Carmen szívében, a hosszú, fehér homokos tenger-parton találjuk ezt a vadonatúj szállodát, mely épitészetileg a mexikói haciendákat idézi. Felszereltség: medencék, éttermek, hosszú-hosszú fehér homokos part, mosoda, szobaszerviz, spa, szauna, gőzfürdő, masszázs, egészség-centrum, multimedia terem, szépségszalon, autókölcsönző, orvosszolgálat, kézműves iskola, souvenirbolt. Szoba (junior suite): légkondicionáló, ventilátor, fürdőszoba (hajszárítóval), széf, hűtőszekrény / minibár, kábeltévé, telefon, gyarmati hangulatot idéző berendezés, óceán felé néző erkély / terasz. Sport, szórakozás: vízisport-központ (motoros járműveknek is), snorkelling, búvárkodás, jet-ski, fitness-terem, aerobic… www.realresorts.com.mx standard szoba all inclusive

ápr.10-ig

ápr.11-jún.30.,

júl.1-aug.19.,

aug.20-okt.31.

nov.1-dec.23.

7 éj / pár

524.000 Ft

330.000 Ft

385.000 Ft

hosszabítás

75.000 Ft

47.000 Ft

55.000 Ft

junior suite szoba all inclusive 7 éj / pár

559.000 Ft

365.000 Ft

420.000 Ft

hosszabítás

80.000 Ft

52.000 Ft

60.000 Ft

hétvégi felár

10.000 Ft / pár / éj

Előfoglalási kedvezmény: 90 nappal előbb: -20 %; 60 nappal előbb: -10 %

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

33


MEXIKÓ

The Royal in Cancun

( )

Cancun www.realresorts.com.mx/The_Royal_Cancun

• all inclusive

A szálloda 2007 februárban nyitott, elsőosztályú berendezéssel, kivételesen magas színvonalú szolgáltatásokkal, elegáns környezettel áll az utasok rendelkezésére. Cancún belvárosa 15 perc, a repülőtér 20 perc autóútra található, a szálloda közel van a legjobb golf klubhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez és az éjszakai szórakozóhelyekhez. Kizárólag felnőtt vendégek részére! Fekvés: közvetlenül a cancúni hotelzóna homokos strandján található, Cancún központja kb. 15 perces autóút, repülőtér kb 30 perces autóút Felszereltség: 6 étterem nemzetközi, mexikói, francia, keleti, spanyol, karibi és tenger gyümölcsei specialitásokkal, több bár, kávéház, wireless internet, könyvsarok, 50 m-es úszómedence, a medencénél és a strandon törölközők, napernyők és nyugágyak térítésmentesen Szobák felszereltsége: Junior Suite: telefon, 32” LCD kábeltévé állítható pozícióval (nézhető az ágyból, teraszról, jacuzziból), DVD lejátszó, internet csatlakozás, széf, minibár, kávéfőzési lehetőség, jacuzzi, ventilátor, légkondicionáló, vasaló, vasalódeszka, hajszárító, tágas márvány fürdőszoba: fürdőkád hidromasszázzsal, dupla óceánra néző zuhanyzó, WC, balkon v. terasz függőággyal, óceánra néző Royal Presidential One Bedroom Suite: 124 m2 a terasszal együtt, a legjobb helyen található, kétszeres nagyságú, külön hálószobás elnöki lakosztály jacuzzival és LCD tévével, felülmúlhatatlan kilátással a Karib -tengerre, különleges dekorációval, márvány fürdőszoba gőz-zuhanyzó, felszerelt fésülködő asztal, külön tágas nappali és étkező, teljesen felszerelt bár és konyhasarok, nagy terasz kényelmes bútorokkal, függőágy, ingyenes internet, korlátlan helyi és nemzetközi hívások, BMW Mini Cooper tesztvezetés, Nespresso kávékészítési lehetőség, külön rezervált strand cabana, korlátlan green fee 11 óra után a Robert Trent Jones Cancun Golf Clubban, választható időpont a takarításra, választható illat, választható párnatípus, érkezéskor egy üveg pezsgő Sport & szórakozás: medencék: nagyméretű feszített víztükrű medence két belső melegvizes jacuzzival, pool-bárral, röplabda, tenisz (tetőn található teniszpálya világítással, felszereléssel), billiárd, asztalitenisz, snorkelling, bemutató búvárkodás, fitnesz terem, szórakoztató programok, Spa Luxury Azul: Cancún egyetlen óceánra néző spa-ja, jacuzzik, vízsugaras masszázs, kezelések Éttermek: helyi specialitások, keleti ízek, tapas és nemzetközi konyhaművészet, kávézó, bárok, VIP Lounge 24 órás nyitvatartással (snackek, italok), tequila és szivar klub, esténként szórakoztató műsor / élőzene Delux All inclusive tartalma: reggeli, ebéd, vacsora a’la Carte rendszerben, show cooking, nemzetközi svédasztal, diétás ételek, vegetáriánus menü, helyi és nemzetközi alkoholmentes és alkoholos italok ( likőrök, sörök, bor és pezsgő poharas kiszolgálással, konyak, tequila), minibár (ásványvíz, sör, üdítőitalok, likőrök), nyugágyak, törölköző, napernyő a strandon és a medencénél, strandon hűtött törölköző, jeges víz, naptej, újságok, magazinok all inclusive

ápr.10-ig

ápr.11-jún.30, aug.20-dec.23. júl.1-aug.19.

Junior Suite

7 éj / pár

725.000 Ft

541.500 Ft

óceánra néző

hosszabítás

103.500 Ft

78.000 Ft

87.000 Ft

Royal Presidental One

7 éj / pár

1.177.000 Ft

992.500 Ft

1.058.000 Ft

168.000 Ft

142.000 Ft

152.000 Ft

Bedroom Siute Ocean Front hosszabítás

607.500 Ft

hétvégi felár: 10.000 Ft / pár / éj Előfoglalási kedvezmény: 90 nappal előbb: -20 %; 60 nappal előbb: -10 %

Esküvő

Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíteni lehet.

The Royal in Cancun mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: – esküvő csomag ára nem hivatalos esküvő hivatalos költségei (bírósági költséceremónia esetén: 200.000 Ft / pár gek, esküvői anyakönyvi kivonat, tanúk) – esküvői csomag ára hivatalos cere spanyol nyelvű ceremónia angol fordítással mónia esetén: 336.000 Ft / pár magasabb kategóriájú szoba a násznépnek + helyszínen fizetendő kb. 170 usd esküvőszervező személyes szolgálatai (vérvétel költsége) virágokkal feldíszített helyszín menyasszonyi csokor, vőlegény virágkitűzője gyümölcskosár & pezsgő bekészítés az esküvőt követő különleges reggelen virágdíszítés az ágyon reggeli a szobában esküvői torta tartózkodás alatt köntös- és papucshasználat pezsgő a koccintáshoz késői elutazás felár nélkül (17.00-ig) zene felvételről 20 perces frissítő masszázs a párnak

34

Szükséges dokumentumok: • Útlevél másolat • Születési anyakönyvi kivonat hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat, özvegyek esetén halotti bizonyítvány hiteles fordítása, örökbefogadottak esetén az örökbefogadás igazolásának hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat hiteles fordítása • Orvosi igazolás & vércsoport, HIV, RPR teszt (helyszínen)

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


HAWAII Miért éppen Hawaii? 132 szigetből álló (12 lakott, 120 lakatlan, 8 fő sziget) 1.1 millió lakosú Csendesóceáni szigetcsoport ma az Egyesült Államok ötvenedik tagállama. Hawaii időjárása egész évben kellemes 28 fok körül ingadozik. A világ a minden táján a legkedveltebb üdülőhelynek számít. Maui Sziget: természeti kincsekben gazdag: 3000 m-es hófödte vulkán, eső-erdők az északi részen és csodás partok a nyugati parton. Hawaii: a Big Island a legfortyogóbb sziget, gyakorta vannak vulkánkitörések. romantikus, trópusi környezet messze földről vonzza a házasulandó párokat legismertebb kincse a híres polinéz vendégszeretet a sziget egészét csodálatos és ritka állatfajok jellemzik Waikiki a csillogó ezerarcú város, szállodáit a mozgalmas tengerparti életet kedvelők részére javasoljuk. A húsokat főleg roston vagy grillen sütve fogyasztják párolt gyümölccsel. Általában elmondhatjuk, hogy sok gyümölcsöt és gyümölcslevet fogyasztanak, salátáik utolérhetetlenek, a vitamindús ételek jellemzik konyhájukat.

Részvételi díj Repülőjegy:.....................300.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték: kb. 240.000-260.000 Ft / pár Transzfer: .......................taxival 30.500 Ft / pár Szállás, ellátás: .........................ld. szállodáknál Útlemondási biztosítás: ..................1,8% ill. 4,4% Utasbiztosítás: .....................1180 Ft / nap / pár Vízum: .............magyar útlevéllel nem szükséges. Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Repülési idő (levegőben): ..................kb. 19 óra Időeltolódás: télen / nyáron +11 óra / +12 óra

Indonézia/Hawaii nappal (°C) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

Szükséges dokumentumok: • útlevél • elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat • Házassági engedély az Egészségügyi Minisztériumtól • 60 USD, ami a helyszinen fizetendő

jan. febr. márc. ápr. máj. jún. júl. aug. szept. okt. 26 26 27 27 29 30 31 31 31 30 24 24 24 24 24 25 26 26 26 26 91,4 55,8 55,8 38 28 12,7 15,2 10 20 58

nov. 28 26 76

dec. 27 25 96,5

245.000 Ft / pár

Esküvő Hawaiion „Magic Island” esküvői csomag tartalma: limuzin szolgáltatás fotós esküvői fényképek cd-n anyakönyvezető orchidea csokor a mennyaszonynak keretezett oklevél transzfer az Egészségügyi Minisztériumba

Sheraton Waikiki Honolulu • ellátás nélkül Waikiki központjában, közvetlenül a fehér homokos strandnál épült ez a minden igényt kielégítő, modern szálloda. Szoba: 1695 szoba 31 emeleten. Városra néző szobák: mindegyik felújított, barátságos berende-zésű, fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, telefon, plazma tévé, tea- kávékészítési lehetőség, minibár, széf, balkon a városra és a hegyekre néző kilátással. Oldalról óceánra néző szoba: hasonló berendezéssel, balkon a városra és oldalról az óceánra néző kilátással. Óceánra néző szoba: hasonló berendezéssel, de szenzációs kilátással az óceánra. Felszereltség: 3 étterem, 2 bár, ajándéküzletek, 2 úszómedence bárral, na-pozóterasz, parkolási lehetőség. Sport és szórakozás: fitness terem, gyermekprogramok, éjszakai bár, a közel-ben bevásárló központ, a strandon számos sportolási- és szórakozási lehetőség. www.sheraton-waikiki.com jan. 5 - dec. 20. ellátás nélkül városra néző szobában oldalról óceánra néző szobában óceánra néző szobában

kétágyas elhelyezés / pár / 7 éj

hosszabbítás / pár / éj

686.000 Ft

98.000 Ft

966.000 Ft

138.000 Ft

1.148 000 Ft

164 000 Ft

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

35


A Ahepatitis mindenßttjelen jelenlehet. lehet. hepatitisAAfertőzÊs fertőzÊs vírusa mindenßtt

LĂĄthatatlanul... LĂĄthatatlanul...

Az óvatossåg, odafigyelÊs NEM ellenszer, a hepatitis-fertőzÊst biztonsåggal vÊdőoltåssal előzheted meg. Nyaralås előtt legalåbb egy hónappal kÊrj hosszú tåvú vÊdelmet biztosító Twinrix kombinålt hepatitis A Ês B elleni vakcinåt! Utazni, idegen kultúråkat felfedezni az egyik legcsodålatosabb dolog. Megkóstolni a fÜldkÜzi-tengeri kagylót, kßlÜnleges gyßmÜlcsÜket, zÜldsÊgeket ízlelni, remek jeges koktÊlokat inni‌ FeltÊve persze, hogy tisztåban vagyunk a kÜvetkezőkkel:

t"IFQBUJUJT"Ă?T#WĂ“SVTGFSUÇŽ[Ă?TUBNFEJUFSSĂˆOPST[ĂˆHPLCBO is el lehet kapni. t"'ĂšMELĂš[JUFOHFSLBHZMĂ˜JOBLLĂš[FMBIFQBUJUJT" WĂ“SVTTBMGFSUÇŽ[ĂšUU t"T[FOOZF[FUUDTBQWĂ“[CÇŽMLĂ?T[Ă MUKĂ?HLPDLB GBHZMBMU WBMBNJOUB[F[[FMNPTPUUHZĂ NĂšMDTĂ?T[ĂšMETĂ?HNJOEFHZJLF LĂš[WFUĂ“UIFUJBGFSUÇŽ[ÇŽNĂˆKHZVMMBEĂˆT IFQBUJUJT" WĂ“SVTĂˆU

Hepatitis A ĂŠs B elterjedĂŠsĂŠnek fĂśldrajzi eloszlĂĄsa a vilĂĄg orszĂĄgaiban.

Hepatitis A Ês B vírusfertőzÊs kÜzepes Ês magas elterjedÊse Hepatitis A vírusfertőzÊs kÜzepes Ês magas elterjedÊse Hepatitis B vírusfertőzÊs kÜzepes Ês magas elterjedÊse

t"IFQBUJUJT"WĂ“SVTGFSUÇŽ[Ă?TUBLĂˆSBT[ĂˆMMPEĂˆCBOJTLĂšOOZFO elkaphatod. ÉrdeklĹ‘dj hĂĄziorvosodnĂĄl vagy az olUĂ˜LĂš[QPOUCBO Ă?TPMUBTECFNBHBE t"[UJTUVEOPELFMM IPHZBIFQBUJUJT#OFNDTBLWĂ?S IBOFN Twinrix-szel, hogy tĂŠnyleg csak szĂŠp testvĂĄladĂŠkok ĂştjĂĄn is terjedhet, pĂŠldĂĄul karcolĂĄssal, emlĂŠkekkel tĂŠrj haza! LĂš[ĂšTFT[LĂš[ĂšL QMCPSPUWB GPHLFGF LĂšSĂšNWĂˆHĂ˜PMMĂ˜ hasznĂĄlatĂĄval, tetovĂĄlĂĄssal, testĂŠkszerek behelyezĂŠsĂŠvel, TovĂĄbbi informĂĄciĂł: sebĂŠszeti, fogĂĄszati beavatkozĂĄssal. www.utazaselott.hu TWI/201/H/09/04

*ForrĂĄs: Croci et al.,Int.J.Food. Microb. Vol.48; 1:67-71.


HAJÓUTAK NYUGAT-MEDITERRÁN HAJÓÚT AZ MSC CRUISES KÉT LEGNAGYOBB HAJÓJÁVAL (8 nap/7 éjszaka) Hajótársaság: MSC Cruises Hajó: MSC Fantasia****+ (2008-ban átadott hajó) és MSC Splendida****+ (2009-ben átadott hajó) Útvonal (MSC Fantasia): Genova (Olaszország) – Nápoly (Olaszország) – Palermo (Szicília/Olaszország) – La Goulette (Tunézia) – Palma (Spanyolország) – Barcelona (Spanyolország) – Marseille (Franciaország) – Genova (Olaszország) Útvonal (MSC Splendida): Genova (Olaszország) – Marseille (Franciaország) – Barcelona (Spanyolország) – La Goulette (Tunézia) – La Valletta (Málta) – Messina (Szicília/Olaszország) – Civitavecchia (Olaszország) – Genova (Olaszország) Indulási időpontok

márc.27. és máj.2.,

hetente / Árak (Ft / pár) okt.2. és nov.6. között

máj.8. és jún.19.,

jún.20. és júl.25.,

júl.31. és aug.15.

szep.11. és 26. között aug.22. és szep.5. között

között

Belső kabin

422.000 Ft-tól

484.000 Ft-tól

610.000 Ft-tól

Ablakos kabin

604.000 Ft-tól

632.000 Ft-tól

798.000 Ft-tól

872.000 Ft-tól

Balkonos kabin

690.000 Ft-tól

752.000 Ft-tól

882.000 Ft-tól

1.018.000 Ft-tól

1.138.000 Ft-tól

1.198.000 Ft-tól

1.294.000 Ft-tól

1.452.000 Ft-tól

Balkonos lakosztály

698.000 Ft-tól

Az MSC Cruises hajóutak részvételi díjai a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: a kikötői illetékeket, az elhelyezést kétágyas kabinban, a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (italok nélkül), a legtöbb fedélzeti programot. Áraink a hajók szabad kabinkapacitásának függvényében érvényesek.

Az MSC Cruises hajóutak részvételi díjai nem tartalmazzák: a kikötőbe utazás és visszautazás költségét, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: 6 Euró / fő / éj (kb. 1710 Ft-nak felel meg); a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, balesetés poggyász, valamint az útlemondási biztosítást.

KARIB TÉRSÉG – DÉL-KARIB HAJÓÚT MADRIDBÓL REPÜLŐVEL, ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL (9 nap/7 éjszaka) Indulási időpontok

jan.23., 30.; feb.6.; okt.16., 23.,

feb.13.; márc.6.;

jan.2.; feb.20., 27.;

/ Árak (Ft / pár)

30.; nov.6., 13., 20., 27; dec.11.

dec.4.

dec.18., 25.

560 000 Ft-tól

730 000 Ft-tól

874 000 Ft-tól

798 000 Ft-tól

902 000 Ft-tól

1 086 000 Ft-tól

Belső kabin Ablakos kabin korlátozott kilátással Ablakos kabin

858 000 Ft-tól

998 000 Ft-tól

1 144 000 Ft-tól

Balkonos kabin

998 000 Ft-tól

1 144 000 Ft-tól

1 286 000 Ft-tól

Junior lakosztály

1 116 000 Ft-tól

1 258 000 Ft-tól

1 398 000 Ft-tól

Az Pullmatur hajóutak részvételi díjai a következő szolgáltatásokat tartalmazzák: az elhelyezést kétágyas kabinban, a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (italok nélkül), a legtöbb fedélzeti programot. Áraink a hajók szabad kabinkapacitásának függvényében érvényesek.

Az Pullmatur hajóutak részvételi díjai nem tartalmazzák: Madridba utazás és visszautazás költségét, repülőtéri és kikötői illetékek a Pullmantur Cruises hajóútjainál: 104.000 Ft / pár, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót; a fakultatív kirándulásokat, a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyász, valamint az útlemondási biztosítást.

Hajótársaság: Pullmantur Hajó: Pacific Dream**** Útvonal: Santo Domingo (Dominikai Köztársaság) – tengeren – Santa Lucia – Martinique – Guadaloupe – Saint Marteen – Tortola – Santo Domingo

Esküvő a Pullmantur hajóúton Nem hivatalos ceremóna mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: A kapitány által tartott ceremónia Házassági oklevél (nem hivatalos) Beauty és spa kezelés Fodrász és smink a menyasszonynak Az esküvő utáni napon: Relax-masszázs a párnak Reggeli a kabinban Mosoda Édességek és 1 üveg Virágcsokor pezsgő bekészítés Falatkák, pezsgő és esküvői torta

155.000 Ft / pár

 Fotóalbum a ceremóniáról (12 képpel)

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

37


BARBADOS Miért éppen Barbados? Korallzátonnyal védett, rózsaszín- és fehér korallhomok borította partok Színes házak, karibi hangulat & a viktoriánus Anglia sajátosságai Nyüzsgő déli part rengeteg étteremmel, bárral, remek éjszakai élettel, bulihangulattal Csodálatos nemzeti parkok mutatják be a helyi flórát és faunát A repülő hal őshazája, mellyel találkozhatunk az étlapokon a tonhal, barracuda, teknős és orsóhal mellett. Ételeknek jellegzetes ízt ad a gyakran használt chili és kakukkfű Barbados & St. Lucia nappal (°C) víz (°C) csapadék (mm)

jan. 28 24 63

febr. márc. ápr. 28 28 29 24 24 25 47 38 47

máj. 31 27 56

jún. 31 27 90

júl. 31 28 128

aug. szept. okt. 31 30 30 28 28 28 148 145 169

nov. 28 26 150

dec. 28 25 98

Részvételi díj Repülőjegy (bp-i indulás) ...380.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték ..kb. 190.000-220.000 Ft / pár Transzfer: reptér-hotel-reptér :.........21.000 / pár Magyar asszisztencia felára:.......35.000 Ft / pár Vízum: ..............magyar útlevéllel nem szükséges Utazás: ........................ tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Utasbiztosítás:.....................1180 Ft / nap / pár Útlemondási biztosítás:.................1,8% ill. 4,4% Repülési idő: ....................................kb. 13 óra Időeltolódás: télen / nyáron.........-5 óra / -6 óra

Bridgetown

Almond Beach Village

(

)

St. Peter, Platina-part • all inclusive A 395 szobával és lakosztállyal rendelkező szálloda közvetlenül Barbados legkedveltebb, fehér homokos tengerpartján fekszik, gyönyörű kert veszi körül, a repülőtéri transzferidő kb. 45 perc. Felszereltség: 4 étterem ( kontinentális, olasz, helyi specialitás, tenger gyümölcsei), üzletek, fodrász, bárok, 10 édesvízű medence, napozóteraszok, whirlpool, medence bár. Napágyak, napernyők, fürdőlepedők a medencénél és a tengerparton az all inclusive szolgáltatás részeként külön térítés nélkül állnak rendelkezésre. Szobák felszereltsége: telefon, satellite TV, rádió, széf, kávékészítési lehetőség, légkondiconáló, ventillátor, hajszárító, vürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, balkon vagy terasz. A standard szobák kertre néznek. Sport és szórakozás: térítés nélkül: vízisí, windsurf, pipás búvárkodás, vitorlás, kajak, banán, bemutató merülés a medencében, tensiszpálya (keményborítású, világítás lehetséges) használat, teniszoktatás, fitnesz terem, aerobic, green fee a 9 lyukú golfpályához, napi - és esti programok, élőzene, show műsorok, diszkó, egész napos kirándulás a nyugati partra strand barbecue-val és félnapos kirándulás Bridgetownba. Térítés ellenében: búvárkodás, golf felszerelés, a szomszédos hotelben spa szolgáltatások. Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben v. menüválasztással, alkoholos és alkoholmentes italok, bor (poharankénti kiszolgálás),0800-0200 óráig palackos borok is, barbecue a parton. www.almondresorts.com all inclusive ellátással

jan.6-

feb.1-

ápr.16-máj.5.,

jún.1-

szept.1-

jan.31.

ápr.15.

júl.1-aug.31., okt.16-nov.30.

jún.30.

okt.15.

Standard szobában 7 éj / pár

625.000 Ft 746.000 Ft

555.500 Ft

468.500 Ft 434.000 Ft

hosszabbítás / pár

89.500 Ft

106.500 Ft

79.500 Ft

70.000 Ft

7 éj / pár

729.000 Ft 885.000 Ft

694.000 Ft

607.500 Ft 616.000 Ft

hosszabbítás / pár

104.000 Ft 126.500 Ft

99.500 Ft

87.000 Ft

62.000 Ft

Deluxe óceánra néző szobában

38

88.000 Ft

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


BARBADOS

Almond Casuarina Beach Christ Church • all inclusive A 267 szobával rendelkező szálloda Barbados déli részén, a fehér homokos Dover Beach strandon fekszik, hatalmas trópusi kertben, pár perces távolságra St. Lawrence központjától. Felszereltség: éttermek, bárok, Internet lehetőssé. Napágyak, napernyők és fürdőlepedők a medencénél és a strandon térítés nélkül vehetők igénybe. Szobák: légkondicionáló, ventilátor, széf, fürdőszoba hajszárítóval, SAT Tv, kávé-, teakészítési lehetőség, kertre néző balkon vagy terasz. Sport és szórakozás: vitorlázás, windsurf, pipás búvárkodás, kajak, tenisz, fitness terem, 3 medence, esténként szórakoztató műsorok, barbecue. Ingyenes buszjárat a közeli Almond Beach Village-be, melynek a spa és golf szolgáltatásait igénybe vehetik a vendégek. Ellátás: all inclusive svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora, napközben snackek a bárokban, helyi alkoholos és alkoholmentes italok ingyen. www.almondresorts.com all inclusive ellátással

jan.6-

feb.1-

ápr.16-máj.31.,

jún.1-

szept.1-

jan.31.

ápr.15.

júl.1-aug.31., okt.16-nov.30.

jún.30.

okt.15.

Standard szobában 7 éj / pár

624.500 Ft 746.000 Ft

555.500 Ft

468.500 Ft 434.000 Ft

hosszabbítás / pár

89.500 Ft

107.000 Ft

79.500 Ft

67.000 Ft

7 éj / pár

694.000 Ft 833.000 Ft

642.000 Ft

555.500 Ft 520.500 Ft

hosszabbítás / pár

99.500 Ft

92.000 Ft

79.500 Ft

62.000 Ft

Deluxe kertre néző szobában 119.000 Ft

74.500 Ft

Bernadett & András

„Paradicsomi menyegző” Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet. Almond Beach Village és Almond Casuarina Beach szállodákban minimum 7 éj tartózkodás esetén

ingyenes!

7 éjnél kevesebb tartózkodás esetén 125.000 Ft / pár mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

„Mennyei menyegző” Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet. Almond Beach Village és Almond Casuarina Beach szállodákban minimum 10 éj tartózkodás esetén

  

hivatalos dokumentáció esküvői torta virágcsokor a menyasszonynak, kitűző a vőlegénynek egy üveg pezsgő helyszín dekorációja

ingyenes!

10 éjnél kevesebb tartózkodás esetén 155.000 Ft / pár mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:   

„Paradicsomi Menyegző” csomag tartalma manikűr a menyasszonynak vagy a vőlegénynek romantikus vacsora két fő részére személyre szabott menüvel 1 db emlékfotó az esküvőt követő reggelen reggeli szobaszervizzel

Szükséges dokumentumok: lásd a 41.oldalon!

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

39


St. LUCIA Miért éppen St. Lucia? Az avokádó formájú sziget a karib szigetvilág leggazdagabb élővilágával rendelkezik, amely kiemelt védelmet élvez Csodás esőerdők, látványos hegycsúcsok(Le Pitons) akár 900 m-es magasságig Gazdag madár- (őshonos papagájfajok) és növényvilág (óriás páfrányok) Kénes forrásból feltörő termálvíz és a világ egyik legkülönlegesebb (nyugvó) vulkáni krátere Fehérhomokos karib partok, ideális a búvárkodás szerelmeseinek Az ország gasztronómiája a francia konyhához áll közel. Fő ételei a rice peas, a spenótszerű callaloo-leves, friss halak, gyökérzöldségek, a kenyérfa gyümölcse és az egzotikus gyümölcsök Időjárás: lsd. 38. oldali táblázatot

Részvételi díj Repülőjegy (budapesti indulás):380.000 Ft/pár ártól Repülőtéri illeték.......kb. 190.000 - 220.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő illeték: 54 EC, elutazáskor (kb 23 USD) Transzfer:.........................................25.000Ft / pár Vízum: ...................magyar útlevéllel nem szükséges Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Utasbiztosítás: ........................1180 Ft / nap / pár Útlemondási biztosítás:........................1,8 ill. 4,4 % Repülési idő: ...........................................kb 14 óra Időeltolódás: .............télen / nyáron - 5 óra / - 6 óra

Almond Smugglers Cove szállodában

„Paradicsomi menyegző”

ingyenes!

minimum 7 éj tartózkodás esetén 7 éjnél kevesebb tartózkodás esetén 125.000 Ft / pár

mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos dokumentáció esküvői torta, egy üveg pezsgő virágcsokor a menyasszonynak, kitűző a vőlegénynek helyszín dekorációja 1 db fénykép

„Mennyei menyegző” minimum 10 éj tartózkodás esetén

ingyenes!

10 éjnél kevesebb tartózkodás esetén 155.000 Ft / pár mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: manikűr a menyasszonynak vagy a vőlegénynek romantikus vacsora két főre személyre szabott menüvel 1 db emlékfotó az esküvőt követő reggelen reggeli szobaszervizzel

Almond Smugglers Cove Cap Estate/észak-nyugati part • all inclusive

A 360 szobás, helyi stílusú szálloda (egyemeletes épületek) közvetlenül a Karib-tenger fehérhomokos tengerpartján fekszik, 25 hektáros trópusi kertben, a repülőtértől kb. 10 perces taxiútra. A szállodát a közelmúltban felújították. Felszereltség: 4 étterem ( francia- kreol, olasz, nemzetközi, grill), 5 bár (köztük medence és koktélbár, amely az all inclusive része), 5 édesvízű medence. Napágyak, napernyők, fürdőlepedők a medencénél és a tengerparton térítés nélkül. Internet elérés a lobbyban térítés ellenében. Szobák felszereltsége: telefon, satellite TV, rádió, széf, teaés kávékészítési lehetőség, vasaló & vasalódeszka, légkondiconáló, ventillátor, hajszárító, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, balkon v. terasz. A standard szobák kertre néznek, a Superior Delux szobák valamivel nagyobbak, kilátással az óceánra. Sport és szórakozás: térítés nélkül: vízisí, windsurf, pipás búvárkodás, vitorlás, kajak, banán, ingyenes green fee a közeli golfklubban, 7 teniszpálya, squashpálya, fitnesz-terem, bemutató merülés a medencében, tensiszpálya (keményborítású, világítás lehetséges) használat, tenisz-oktatás, fitnesz terem, aerobic, green fee a 9 lyukú golfpályához, napiés esti programok, élőzene, show műsorok, diszkó, egész napos kirándulás a nyugati partra strand barbecue-val. Térítés ellenében: golf felszerelés, spa szolgáltatások. Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben v. menüválasztással, alkoholos és alkoholmentes italok, bor (poharankénti kiszolgálás), 0800-0200 óráig palackos borok is, barbecue a parton. www.almondresorts.com all inclusive ellátással jan.6-jan.31. feb.1-ápr.15. ápr.16-máj.31.

jún.1-jún.30.

júl.1-aug.31.

szept.1-okt.15. okt.16-nov.30.

standard szobában 7 éj / pár

486.000 Ft

520.500 Ft

382.000 Ft

364.500 Ft

399.000 Ft

hosszabbítás / pár

69.500 Ft

74.500 Ft

55.000 Ft

52.000 Ft

57.000 Ft

Super Deluxe kertre néző szobában

40

7 éj / pár

590.000 Ft

625.000 Ft

486.000 Ft

468.500 Ft

503.500 Ft

hosszabbítás / pár

84.500 Ft

89.500 Ft

69.500 Ft

67.000 Ft

72.000 Ft

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


ESKÜVŐ St. Lucia-n

Sandals Halcyon Beach Choc Bay / észak-keleti part • all inclusive A 170 szobás szálloda közvetlenül a fehér homokos parton épült. Hatalmas trópusi kertben, egy-két szintes, karibi stílusban berendezett bungalók várják a vendégeket. A nemzetközi repülőtér kb. egy órás autóúttal érhető el. Felszereltség: éttermek, bárok, ingyenes repülőtéri transzfer, ingyenes transzfer a szigeten lévő Sandals hotelekhez, melyeknek a szolgáltatásait igénybe vehetik a vendégek,. Szoba: légkondicionáló, ventilátor, rádió, SAT tv, kávé- és teafôzési lehetôség, fürdôszoba fürdôkáddal, hajszárítóval, széf, telefon. Concierge szoba az óceánra néz (21m2, VIP check-in) Sport és szórakozás: medencék, teniszpálya, felszíni búvárkodás, búvárkodás, windsurf, fitness terem szaunával, kajak, 9 lyukú golfpálya, spa, esti show műsorok.

all inclusive

nászutas, luxory tengerre néző szoba

ellátással

jan.1 - ápr.1.

7 éj / pár

1.114.000 Ft

951.000 Ft

159.500 Ft

136.000 Ft

hosszabbítás / éj / pár all inclusive ellátással

ápr.2 - dec.31.

nászutas, tengerre néző concierge jan.1 - ápr.1.

7 éj / pár hosszabbítás / éj / pár

ápr.2 - dec.31.

1.426.500 Ft

1.204.000 Ft

204.000 Ft

172.000 Ft

Esküvő St. Lucia-n Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet. Sandals Halcyon Beach szállodákban Concierge szoba és min. 6 éjszaka foglalása esetén

ingyenes! csak a helyszínen 500USD mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos dokumentációk / tanúk esküvőszervező személyes szolgálatai feldíszített helyszín (esküvői pavilon: kert v. strand) menyasszonyi csokor, vőlegény virágkitűzője fogadás pezsgővel, előételekkel és karib esküvői tortával 1 ajándék fénykép gyertyafényes vacsora a pár részére az esküvőt követő reggelen reggeli a szobában zene felvételről Nászajándék a szállodától

Szükséges dokumentumok: • útlevél másolata • születési anyakönyvi kivonat angol nyelvű hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • elváltak esetén jogerős válási végzés angol nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat angol nyelvű hiteles fordítása • kitöltött jelentkezési lap Helyszínen fizetendő költség: kb 85 USD (Barbados) ill. 60 USD (St. Lucia)

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

41


JAMAIKA Miért éppen Jamaika? Részvételi díj

Pálmafák, napfény, a valódi reggae lendületes dallama, a híres jamaicai rum, színes koktélok a naplementében… A sziget belseje szinte még érintetlen, felfedezésre váró vízesésekkel, zöldellő erdőkkel, orchideákkal, gazdag állatvilággal várja a kíváncsi turistát A mindig mosolygó helyiek soha nem sietnek sehova, próbáld meg átvenni az életritmusukat A sziget nyugati részén Negril híres „hétmérföldes strandja” hófehér homokkal, karibkék tengerrel, rengeteg vízisporttal, sok kis üzlettel vár Belekóstolhatunk a jellegzetes jamaicai konyhába. Reggelire egy kis ackee gyümölcs, mely főzve nagyon hasonlít a tojásrántottához, vacsorára kecske vagy sertéshúsból készült fűszeres fogásokat. Kedvelt ital a tea, melyet rummal, tejjel vagy fűszerekkel ízesítenek, de vigyázzunk a marihuánás vagy esetleg hallucinogén gombából készült teákkal Jamaika nappal (°C) víz (°C) csapadék(mm)

jan. 30 26 23

febr. 29 26 15

Repülőjegy (budapesti indulás): .....................................380.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték ................kb. 230.000 Ft / pár Transzfer: ...............................az ár tartalmazza Vízum:magyar útlevéllel vízum szükséges, vízumdíj: ...........................................................45 EUR Utasbiztosítás......................1180 Ft / nap / pár Útlemondási biztosítás:...............1,8 % ill. 4,4 % Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Repülési idő: ....................................kb. 14 óra Időeltolódás: télen / nyáron ........ -6 óra / -7 óra márc. 30 26 23

ápr. 31 27 31

máj. 31 27 102

jún. 32 28 87

júl. 32 29 87

aug. 32 29 89

szept. 32 28 97

okt. 32 28 178

nov. 31 27 76

dec. 31 27 36

Sandals Dunn’s River Villaggio Golf Resort & Spa Ochio Rios • all inclusive A nászutasok körében méltán népszerű szálloda tökéletesen ötvözi az olasz eleganciát és Jamaika charmját. 250 szobás hotel kb. 1,5 órás transzferútra található a Mantago Bay reptértől, és pár percre a világhírű Ocho Rios vízeséstől. Felszereltség: 6 étterem (olasz, jamaikai, ázsiai, nemzetközi…) 6 bár, medencék, orvosi ügyelet, ajándéküzlet, pénzváltó. Szobák: légkondicionált, telefon, SAT tv, rádió/CD lejátszó széf, kávékészítési lehetőség, vasaló, vasalódeszka, fürdőszoba, kertre néző terasz. Concierge szoba részben az óceánra néz ( VIP check-in, 24 órás szobaszervíz, masszázs kád) Sport, szórakozás: tenisz, fitness terem, strandröplabda, biliárd, golf, kajak, kenu, felszíni búvárkodás, vitorlázás, vízisí, térítés ellenében: búvároktatás, kirándulási lehetőségek, spa és szépségszalon. Este szórakoztató műsorok, diszkó. all inclusive ellátással

jan.1-feb.7.,

feb.8 – ápr.19.

ápr.20 – aug.24. 895.000 Ft

aug.25-dec.31. Venetian Premium

7 éj / pár

838.000 Ft

971.500 Ft

szobában

hosszabbítás / éj / pár

120.000 Ft

139.000 Ft

128.000 Ft

Roman nászutas

7 éj / pár

1.104.500 Ft

1.142.500 Ft

1.123.500 Ft

concierge szobában

hosszabbítás / pár

158.000 Ft

163.500 Ft

160.500 Ft

Esküvő JAMAIKÁN Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet. Sandals Dunn’s River Villagio Golf Resort & Spa szállodában concierge szoba foglalása esetén kivéve helyszínen fizetendő hivatalos költség: 200 USD / pár

ingyenes!

mely következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos dokumentáció / tanúk esküvőszervező személyes szolgálatai feldíszített helyszín (esküvői pavilon a kertben v. strand) menyasszonyi csokor, vőlegény virágkitűzője fogadás pezsgővel, előételekkel és karib esküvői tortával 1 ajándék fénykép gyertyafényes vacsora a pár részére az esküvőt követő reggelen reggeli a szobában zene felvételről 2 ajándék „Just Married” T-shirt a szállodától

Szükséges dokumentumok: lásd a 40.oldalon!

42

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


BAHAMA -szigetek Miért éppen a Bahamák? Földi paradicsom: kristálytiszta tenger, hófehér partok, túláradó vendégszeretet fogadja az ideérkezőket A világ harmadik legnagyobb korallzátonya itt található, a víz összetétele különösen kedvez a korallok fejlődésének, ezért elsőrangú merülőhely Teljes kényeztetés, tökéletes kikapcsolódás a luxusszállodákban Valóra válthatja álmát a delfinekkel való úszásról Mindenképpen érdemes megkóstolni: a „konk” nevű kagylót, melyet nyersen fogyasztanak, csupán kevés zöldcitromlével és fűszerekkel, vagy a helyi „halpörkölt” zellerrel, hagymával. Tradicionális helyi leves a „souse”, melyben hagyma, zöldcitromlé, zeller, bors és hús van. Kedvelt ital a „kalik”, a helyi sör, az alkoholmentes italok közül pedig a „kókuszvíz”

Részvételi díj Repülőjegy (bp-i indulás): .320.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték ................kb. 190.000 Ft / pár Transzfer: ...............................az ár tartalmazza Utasbiztosítás......................1180 Ft / nap / pár Útlemondási biztosítás:...............1,8 % ill. 4,4 % Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Repülési idő: ....................................kb. 14 óra Időeltolódás: télen / nyáron ........ -6 óra / -7 óra

Bahama-szk. Nappal (°C) víz (°C) csapadék (mm)

jan. 25 24 40

febr. 25 24 40

márc. 27 24 40

ápr. 28 25 57

máj. 29 26 126

jún. 31 28 178

júl. 32 29 152

aug. 32 29 164

szept. 32 29 183

okt. 30 28 166

nov. 28 27 66

dec. 26 25 40

Esküvő a Bahama-szk-en

Sandals Royal Bahamian Spa Resort & Offshore Island New Providence – Nassau A 403 szobás luxusszálloda közvetlenül Cable Beach csodálatos, fehérhomokos tengerpartján található, kb 8 km-re a repülőtértől, ill. kb 7 km-re Nassautól. A hotellel szemközt található a privát sziget Sandals Cay 2 stranddal, amelyre óránként ingyenes transzfert biztosítanak. Felszereltség: 7 medence (egy a privát szigeten), 5 whirlpool, egy merülőmedence, 9 bár ( ebből 3 medence-bár), 8 étterem elsőrangú szakácsokkal (bahamai, keleties, olasz, francia, angol, karib, karib-mediterrán). Az A’la Carte éttermekben előzetes asztalfoglalás szükséges, kötelező elegáns esti viselet. Szobák felszereltsége: baldachinos mahagóni ágy, rádió ébresztőórával, telefon, satellite TV, széf, vasaló, vasalódeszka, légkondiconáló, ventillátor, hajszárító, fürdőszoba zuhanyzóval v. káddal. A Manor House Premium szobák kertre néznek, a Nászutas Concierge szoba az óceánra (42 m2, VIP check-in, balkonnal v. terasszal rendelkezik). Sport és szórakozás: térítés nélkül: fitneszterem, szauna, gőzfürdő, kenu, kajak, vitorlázás, felszíni búvárkodás, windsurf, búvárkodás ( 2 merülés naponta), katamarán, vízibicikli, asztalitenisz, tenisz világítással, sakk, billiárd, croquet, strandröplabda, esténként szórakoztató műsorok válogatott művészekkel, témaesték, diszkó, hetente koktélpartik. Térítés ellenében: spa szolgáltatatások, kirándulások, golf, internet febr.7-ig, aug.15-dec.31. febr.8– ápr.19.

ápr.20–aug.14.

Manor House Premium szoba 7 éj / pár

1.104.500 Ft

1.218.000 Ft

1.314.000 Ft

158.000 Ft

174.000 Ft

188.000 Ft

1.428.500 Ft

1.600.000 Ft

1.675.500 Ft

204.000 Ft

228.500 Ft

239.500 Ft

hosszabbítás / pár Óceánra néző nászutas concierge szoba 7 éj / pár hosszabbítás / pár

Sandals Royal Bahamian szállodában Minimum 7 éjszaka tartózkodás esetén a concierge kategóriájú szobában

ingyenes!

• all inclusive

all inclusive

Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet.

mely következő szolgáltatásokat tartalmazza: hivatalos dokumentáció / tanúk feldíszített helyszín egy ajándék fotó „Just Married” pólók esküvői koordinátor szolgáltatásai esküvői torta virágcsokor a menyasszonynak, kitűző a vőlegénynek kis fogadás pezsgővel és előételekkel gyertyafényes vacsora az esküvő másnapján reggeli szobaszervizzel Szükséges dokumentumok: • útlevél másolata • hivatalos igazolás a családi állapotról hiteles angol fordítással • születési anyakönyvi kivonat angol nyelvű hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • elváltak esetén jogerős válási végzés angol nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat angol nyelvű hiteles fordítása • kitöltött jelentkezési lap

www.sandals.co.uk

kizárólag 18 éven felüli párok részére

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

43


ANTIGUA Miért éppen Antigua? A helyiek szerint Antigua 365 fehér homokos, festői stranddal büszkélkedhet, így az év minden napjára jut egy Időutazáson vehet részt a Nelson’s Dockyard a történelmi tengerészeti támaszpont és a Betty’s Hope egykori cukornádültetvény látogatása alkalmával Reggae zene és a tengerparti barbecuek illata egy örök emlék marad Nemzetközi konyha és a tenger gyümölcseiből készült ételek mellett mindenképpen érdemes belekóstolni a helyi specialitásokba, mint pl.: a kreol húsos egytálételt okra-zöldbabbal és burgonyával, kukorica kásával és sózott hallal, deszszertként egy kis gyümölcsöt ( papayat, mango vagy Antigua jelképévé vált „fekete ananászt”). Szomjoltóként kóstolják meg a helyi sört a Wadadlit, és a rumot. Antigua & Grenada nappal (°C) víz (°C) csapadék(mm)

jan. 29 26 63

febr. márc. ápr. 29 29 29 26 26 27 47 38 47

máj. 30 27 56

jún. 31 28 90

júl. aug. szept. 31 31 31 28 28 28 128 148 145

okt. 31 28 169

nov. 30 28 150

dec. 29 27 98

Sandals Grande Antigua Resort & Spa

Részvételi díj Repülőjegy (bp-i indulás): 318.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték ................kb. 160.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő illeték:............................... .....................40 USD / pár ( kb. 100 EC / pár) Transzfer: reptér – hotel –reptér: ..30.000 Ft / pár Vízum: ............magyar útlevéllel vízum szükséges Utasbiztosítás......................1180 Ft / nap / pár Útlemondási biztosítás:...............1,8 % ill. 4,4 % Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Repülési idő: ....................................kb. 13 óra Időeltolódás: télen / nyáron ........ -5 óra / -6 óra

Dickenson Bay • all inclusive A Sandals szállodalánc tagjait már többször is a „Világ legjobb nászutas helyszínének” választották. A 373 szobás szálloda közvetlenül a csodálatos, fehér homokos Dickenson Bay mellett fekszik, alig 15 km-re Antigua repülőterétől, illetve alig 20 percre St.John’s-tól. Szoba: fürdőszoba, hajszárító, légkondícionáló, asztali ventilátor, széf, telefon, Sat.-TV, rádió, tea és KV készítési lehetőség, terasz vagy balkon. Felszereltség: medencék, poolbar, napozóágyak a medencénél, 9 étterem megkóstolható az olasz, kínai és amerikai konyha, 6 bár. Sport, szórakozás: tenisz, fitness terem, szauna, röplabda, ping-pong, szörf, snorkel, kajak, búvárkodás, minden nap zenés, táncos műsorok. Térítés ellenében: golf, lovaglás, SPA használat all inclusive

ápr.19-ig

ápr.20-aug.14.

Garden of Eden

7 éj / pár

973.500 Ft

1.051.500 Ft

aug.15-dec.31. 993.000 Ft

Deluxe szobában

hosszabítás

139.500 Ft

150.500 Ft

142.000 Ft

Garden of Eden

7 éj / pár

1.051.500 Ft

1.109.500 Ft

1.070.500 Ft

Premium szobában

hosszabítás

150.500 Ft

158.500 Ft

153.000 Ft

Luxury Concierge

7 éj / pár

1.187.500 Ft

1.323.500 Ft

1.285.500 Ft

szobában

hosszabítás

170.000 Ft

189.500 Ft

182.500 Ft

Esküvő ANTIGUÁN Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet.

Ingyenes!

A Sandals Grande Antigua Resort & Spa szállodában minimum 6 éjszaka tartózkodás esetén a concierge kategóriájú szobában az esküvő A helyszínen fizetendő: Hivatalos és adminisztratív költségek: kb. 400 USD Az alap esküvői csomag a következő szolgáltatásokat tartalmazza: Feldíszített helyszín Esküvői koordinátor szolgáltatásai Csokor a menyasszonynak, kitűző a vőlegénynek Gyertyafényes vacsora Hivatalos dokumentáció / tanúk Az esküvő másnapján reggeli Kis fogadás pezsgővel és előételekkel szobaszervizzel Esküvői torta Egy ajándék fotó „Just Married” pólók Szükséges dokumentumok: lásd a 43.oldalon!

44

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


GRENADA Miért éppen Grenada? A „Karib Fűszer sziget” fahéj, szegfűszeg, gyömbér, szerecsendió, citrusfélék, vad kávé illatának keverékét már messziről érezni lehet. Sziget kuriózuma a karib térség legrégibb, közel 200 éves de a mai napig eredeti állapotában működő rumlepárlója Grand Etang Nemzeti Park egzotikus növény-, és állatvilága, felejthetetlen élményt nyújt Nem csak a konyhaművészek számára lehet érdekes látogatás egy igazi szerecsendió ültetvényen Nemzetközi éttermek mellett számos helyi kis vendéglő várja az éhes tu-ristákat, ahol ízletes tengergyümölcseiből és frissen fogott halakból számtalan fogás közül választhatnak Időjárás: lsd. 44. oldali táblázatot

Részvételi díj

(

The Flamboyant Hotel Grand Anse • all inclusive

A hotel Grenada legcsodálatosabb részén a Grand Anse Beach mellett található. A 60 szobás szálloda csupán 6,5 km-re fekszik St.George-tól és az Annadale vízeséstől. A szálloda csodálatos trópusi kertjei és a fantasztikus tengerpartra nyíló kilátás felejthetetlenné varázsolják a nyaralást. Szobák: fürdőszoba, légkondicionáló, telefon, kábel – TV, minibar, rádió, hajszárító, széf, tengerre nézőbalkon vagy terasz. Felszereltség: medence, panorámás napozó terasz, bár a trópusi kertben, nyitott étterem. Sport, szórakozás: fitness, kajak, snorkel. Térítés ellenében: snorkel oktatás, naphal horgászat, vízisí, horgászat, búvárkodás, búvártanfolyam, 9-lyukú golfpálya (kb. 3 km-re) www.flamboyant.com all inclusive

ápr.30-ig

máj.1-dec.15.

7 éj / pár

616.000 Ft

552.500 Ft

hosszabbítás / pár

88.000 Ft

79.000 Ft

7 éj / pár

703.500 Ft

595.000 Ft

hosszabbítás / pár

100.500 Ft

85.000 Ft

)

Repülőjegy (bp-i indulás): .318.000 Ft / pár ártól Repülőtéri illeték ................kb. 160.000 Ft / pár Transzfer: reptér – hotel –reptér : 25.000 Ft / pár Vízum: ............magyar útlevéllel vízum szükséges Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint Utasbiztosítás......................1180 Ft / nap / pár Útlemondási biztosítás:...............1,8 % ill. 4,4 % Repülési idő: ....................................kb. 15 óra Időeltolódás: télen / nyáron ........ -5 óra / -6 óra

standard szobában

superior suite szobában

Esküvő Grenadában Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíttetni lehet.

Pálma esküvői csomag

291.500 Ft/pár Egzotikus virág esküvői csomag

378.500 Ft/pár A csomagok részletes tartalmáról kérjük érdeklődjön irodánkban!

Szükséges dokumentumok: • Érvényes útlevél • Születési anyakönyvi kivonat hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • Hivatalos nyilatkozat arról, hogy még egyik fél sem volt házas • Elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat, özvegyek esetén halotti bizonyítvány hiteles fordítása, örökbefogadottak esetén az örökbefogadás igazolásának hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat hiteles fordítása • 21 éves kor alatt ügyvéd vagy közjegyző által hitelesített szülői beleegyezés

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

45


KUBA Miért éppen Kuba? Időutazást tehetünk egy, a szocializmus eszméi által még elzárt világban A Karibi-térség legnagyobb szigete nem csak homokos tengerpartjairól, de számtalan műemlékéről, koloniális, ragyogó építészeti stílusban épült városairól híres A salsa szülőhazája, a ritmusos zene, tánc, ének otthona, egy hely, ahol bárki, bárhol táncra perdülhet, dalra fakadhat… Világhírű a szivar, a rum, a hangulat! Mindenképpen érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat, a tenger gyümölcseiből készült ízletes ételeket. Kuba híres a koktéljairól, mint például a mojito vagy a daiquiri, melynek legfőbb összetevője a rum.

Részvételi díj Repülőjegy Bécsből:.......380.000 Ft / pár / ártól Repülőjegy Budapestről: 416.000 Ft / pár / ártól Repülőtéri illeték: ...............kb. 190.000 Ft / pár Helyszínen fizetendő illeték:...........40 USD / pár Transzfer (Havanna reptér-hotel-reptér):........9000 Ft / pár Transzfer (Havanna reptér-Varadero szálloda és vissza): ...............................................21.000 Ft / pár Transzfer (Varadero reptér-hotel-reptér):........5000 Ft / pár Szállás, ellátás: .......................ld. a szállodáknál Útlemondási biztosítás: ...................1,8 ill. 4,4% Utasbiztosítás: .....................1180 Ft / nap / pár Vízum (turistakártya): .................12.000 Ft / pár Repülési idő (levegőben, kb.): .................14 óra Időeltolódás (télen / nyáron): ............-6 / -6 óra Utazás: tetszőleges időpontban, az Önök igényei szerint, a szabad helyek függvényében

Varadero

Havanna

Santa Clara Pinar del Rio

Kuba nappal (°C) éjszaka (°C) napos órák (ó) víz hõfok (°C) csapadék (mm)

Cienfuegos

Trinidad

jan. 26 18 8 26 71

márc. 27 19 8 26 46

febr. 26 18 8 26 46

ápr. 29 21 8 27 58

máj. 30 22 9 27 119

jún. 31 23 9 26 165

júl. 32 24 8 27 125

aug. 32 24 8 27 135

szept. 31 24 8 27 150

okt. 29 21 7 27 175

nov. 27 20 7 28 80

dec. 26 18 8 27 60

Havanna & tengerparti üdülés 4 nap, 3 éj csomag 1.nap: Megérkezés Kubába, transzfer a szállodába, szállás. 2.nap: Reggeli az 1515-ben épült San Cristobal de La Habana Villa megtekintése, majd városnézés a régi, történelmi városrészben, amely az UNESCO Világörökség részét képezi, a Royal Force Castle, az Armas tér, a Várostörténeti és a Rum Múzeumok látogatása. Séta a Katedrális térre és a Kubai Művészetek Palotájához. Ebéd egy helyi étteremben. Buszos városnézés a modern városrészben, majd visszatérés a szállodába. 3.nap: Reggeli után a Hemingway Múzeum megtekintése, amelyet Hemingway egykori lakóházában alakítottak ki, majd a Cojímar halászfalu meglátogatása, amely Havannától 15 km-re található. Ebéd egy helyi étteremben, majd visszatérés a szállodába, szabadidő. 4.nap: Transzfer a választott varaderoi szállodába előre megbeszélt időpontban.

5 nap, 4 éj csomag 1.nap: Megérkezés Kubába, transzfer a szállodába, szállás. 2.nap: Reggeli az 1515-ben épült San Cristobal de La Habana Villa megtekintése, majd városnézés a régi, történelmi városrészben, amely az UNESCO Világörökség részét képezi, a Royal Force Castle, az Armas tér, a Várostörténeti és a Rum Múzeumok látogatása. Séta a Katedrális térre és a Kubai Művészetek Palotájához. Ebéd egy helyi étteremben. Buszos városnézés a modern városrészben, majd visszatérés a szállodába. 3.nap: Reggeli után egész napos kirándulás egy környékbeli farmra, ismerkedés a helyi emberek szokásaival, művészetével. Kávéültetvények megtekintése, majd ebéd a Buena Vista étteremben, amelyet egy hegy tetejére építettek. Továbbutazás Pinar del Rioba, ahol a híres kubai szivart készítik. Továbbutazás Vinalesbe, vacsora és szállás a Los Jazmines (vagy hasonló) szállodában. 4.nap: Reggeli után látogatás az egyedülálló természeti szépségű Vinales völgybe, a Mural falfestmények és az Indián barlang megtekintése. Ebéd a „Palenque de los Cimarrones” Étteremben. Délután szabadidő, majd visszautazás Havannába, szállás a havannai szállodában. 5.nap: Transzfer a választott varaderoi szállodába előre megbeszélt időpontban.

csomagok ára 4 nap, 3 éj:.......................216.500 Ft / pár 5 nap, 4 éj: ......................299.000 Ft / pár félpanziós felár: .................20.000 Ft / pár Havanna-Varadero transzfer: .............................10.500 Ft / pár / egy út Az aktuális kedvezményekről érdeklődjön irodánkban!

Programcsomagok tartalma: 3 éjszaka szállás reggelivel Havannában 4 csillagos (Occidental Miramar vagy hasonló) szállodában 4 éjszakás csomag esetén a 3. éjszaka 3 csillagos (Los Jazmines, La Ermita vagy hasonló) szállodában a leírás szerinti programok légkondicionált autóbusszal, magyar idegenvezetéssel, belépőjegyekkel értendők.

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

47


KUBA

Sol Sirenas Coral Varadero • all inclusive Varadero egyik legszebb strandszakaszán, a központtól 3 km-re, közvetlenül a ten-gerparton fekszika szálloda. Az igényes, spanyol Sol Meliá szállodalánc vezetése alatt álló komplexum a Sol Coral ésa Sol Sirenas Coral Resortból áll. Szoba: fürdőszoba, zuhanyozó, légkondicionáló, telefon, kábeltévé, széf, hűtőszekrény és balkon vagy terasz. Superior szobák: hasonló berendezéssel, tengerre nézők. Felszereltség: 2 büfé-étterem, 4 a'la carte-étterem, 8 bár (melyek közül egy nonstop nyitva, snack-ételekkel), ajándéküzlet, fodrászat. Édesvizű medence swim-up-bárral, 3 pezsgőfürdő, nagy napozó-teraszok. Napozóágyak a medencénél és a strandon is ingyenesen, törölközők csak kaució ellenében. Sport, szórakozás: biliárd, asztalitenisz, tenisz, aerobic, darts, vitorlázás, kajak, katamarán, szörf, vízibicikli és búvárlecke a medencénél, fitness-terem, szauna és kerékpárok. Térítés ellenében: masszázs, búvárkodás és golf (kb. 1 km). Spanyol- és tánckurzusok. Változatos animációs programok napközben és este. Habana Café disco a szállodában. www.solmelia.com all inclusive ellátással jan.4-már.31.

ápr.1-ápr.30.

máj.1-júl.14.

júl.15-júl.31.,

aug.25-okt.31. aug.1-aug.24. standard szobában 7 éj / pár

345.000 Ft

269.500 Ft

239.000 Ft

294.500 Ft

hosszabbítás / NU

49.500 Ft

38.500 Ft

34.000 Ft

42.000 Ft

tengerre néző standard szobában 7 éj / pár

376.000 Ft

284.500 Ft

269.500 Ft

325.000 Ft

hosszabbítás / NU

54.000 Ft

41.000 Ft

38.500 Ft

46.500 Ft

Melia Las Americas Varadero • all inclusive Ezt a 340 szobás, öt csillagos luxus szállodát kifejezetten nászutasoknak ajánljuk, mivel a hotel csak 18 éven felüli párokat fogad. A hotel közvetlenül a homokos strandon fekszik, a 18 lyukú golfpálya szomszédságában. Szoba: kényelmesen berendezett, légkondicionáló, széf, telefon, SAT tv, minibár, fürdőszoba hajszárítóval, 24 órás szobaszervíz, balkon vagy terasz. Felszereltség: éttermek, bárok, 5 medence, napágyak és napernyők a medencénél és a parton ingyenesen vehetők igénybe, gyógy-, és spa központ, ingyenes buszjárat más Melia szállodákhoz. Sport, szórakozás: esti show műsorok, fitness-terem, szauna, vízisport lehetőségek a strandon, masszázs, golfozás és a búvárkodás térítés ellenében. www.solmelia.com

all inclusive ellátással jan.4-már.31.

ápr.1-ápr.30.

máj.1-júl.14.

júl.15-aug.24. aug.25-okt.31.

standard szobában 7 éj / pár

508.000 Ft

401.500 Ft

366.000 Ft

421.500 Ft

371.000 Ft

hosszabbítás / NU

73.000 Ft

57.500 Ft

52.500 Ft

60.500 Ft

53.000 Ft

tengerre néző standard szobában 7 éj / pár

538.500 Ft

432.000 Ft

396.000 Ft

452.000 Ft

401.500 Ft

hosszabbítás / NU

77.000 Ft

62.000 Ft

57.000 Ft

65.000 Ft

57.500 Ft

48

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


KUBA Nászutas ajándékok: • magasabb szobakategória (a foglaltság függvényében) • egy üveg habzó bor • gyümölcskosár • 2 póló • meglepetés koktél • vacsora • 1 ajándék fénykép

Sandals Royal Hicacos Resort & Spa Varadero • all inclusive Ez a szálloda Varadero legszebb részén, a Hicacos félszigeten épült, és nyílt meg 2002 telén. A 404 szobás hotel a híres Sandals szállodalánc tagjaként exluzívitásáról és a minden igényt kielégítõ szolgáltatásairól máris népszerű lett. Új szolgáltatásai, lelkes személyzete garancia a kellemes tartózkodásra! Szoba: légkondicionáló, ventilátor, hűtõszekrény / minibár, vasaló, nappali rész (egy légtérben), fürdõ-szoba (hajszárítóval), telefon, széf, rádió, kábeltévé, kávé- és teakészítési lehetõség, erkély / terasz. Felszereltség: 3 medence, 4 élményfürdõ, 4 étterem, bárok a medencénél és a parton is. Sport, szórakozás: vízisí, banánhajó, vízibicikli, búvárkodás oktatással, szörf, snorkelling, vitorlás, kaja, tenisz, biliárd, asztalitenisz, szabadtéri sakk, kosárlabda, squash, játékterem, strandröplabda, vízilabda, 5 percre golfpálya (térítés ellenében), fitness-terem, szauna, gõz, szépségszalon, esti programok, diszkó. www.sandalshicacos.com

all inclusive ellátással

jan.4-ápr.30.

máj.1-dec.22.

kertre néző

7éj / pár

416.500 Ft

312.500 Ft

szobában

hosszabbítás / pár

59.500 Ft

45.000 Ft

458.500 Ft

357.500 Ft

premium junior 7éj / pár suite szobában

hosszabbítás / pár

65.500 Ft

51.500 Ft

Sandals Royal

7éj / pár

680.000 Ft

581.000 Ft

Suite szobában

hosszabbítás / pár

97.500 Ft

83.000 Ft

Krisztina & Tamás

Esküvő Kubában

Az esküvő hivatalos, a kapott házassági anyakönyvi kivonatot Magyarországon hitelesíteni lehet.

Sandals Royal Hicacos mely a következő szolgáltatásokat tartalmazza: esküvő hivatalos költségei (bírósági költségek, esküvői anyakönyvi kivonat, tanúk) esküvőszervező személyes szolgálatai feldíszített helyszín (esküvői pavilon a kertben v. strand) menyasszonyi csokor, vőlegény virágkitűzője fogadás pezsgővel, előételekkel és karib esküvői tortával 1 ajándék fénykép *Minimum 7 éjszaka foglalás esetén. gyertyafényes vacsora a pár részére az esküvőt követő reggelen reggeli a szobában Helyszínen fizetendő adminisztrációs költség 150 Kubai Konvertibilis Peso zene felvételről (kb. 30.000 Ft). 2 ajándék „Just Married” T-shirt a szállodától Make up a menyasszony részére az esküvő napján 10 % kedvezmény a spa szolgáltatásokból Meglepetés szerenád

INGYENES!*

Szükséges dokumentumok: • Útlevél másolata • Születési anyakönyvi kivonat hiteles fordítása v. új típusú anyakönyvi kivonat (3 nyelvű) • elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat, özvegyek esetén halotti bizonyítvány hiteles fordítása, örökbefogadottak esetén az örökbefogadás igazolásának hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat hiteles fordítása

Andrea & Sándor

Erika & Friedel Erika & Szabolcs

Katalin & Attila

Angol vagy spanyol nyelvű hiteles másolatot fogadnak el ( kiv. válási, özvegyi anyakönyvi kivonatok: csak spanyol fordítás, ill. ezeket a dokumentumokat a magyarországi Kubai Nagykövetségen és a Külügyminisztériumban is hitelesíteni kell, részletek a Coral Tours irodájában)

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

49


a CoraL Tours Kft. által szervezett utazások – nászutasokra vonatkozó – általános utazási feltételei 1. A Coral Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft (1066 Bp., Teréz körút 42-44., tel.: (1) 412 12 12, fax: (1) 412 10 10, eng. sz.: U-000733, adósz.: 13710091-2-41, bankszámlaszám: CIB 1110010413710091-01000003 a továbbiakban Coral Tours) által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. tv. 389-401 és 415-416. paragrafusa, az utazási szerződésről szóló 281/2008. (XI. 28.) Korm. sz. rendelet (a továbbiakban: R.) rendelkezései, a vonatkozó nemzetközi egyezmények az irányadók. Az utazás időtartamát, az egyes rész-szolgáltatások meghatározását, minőségét, részvételi díját a Coral Tours prospektusai, illetve a megrendelés viszszaigazolása tartalmazza. A Coral Tours által átadott minden vonatkozó katalógus, egyedi tájékoztató az utazási szerződés elidegeníthetetlen részét képezi. 2. A jelentkezés nyilvántartásba vételét és/vagy az előleg befizetését követően az utazási szerződés aláírásával jön létre az utas(ok) – magánszemély/ek- és a Coral Tours között a hivatkozott jogszabályok és a feltételek szerint az utazási szerződés. Az utazási szerződés egy példányát papír-alapon vagy – ha a szerződést elektronikus formába foglalják – más tartós adathordozón kell az utas (magánszemély) rendelkezésére bocsátani. Ha a Coral Tours a jelentkezést helyhiány vagy más ok miatt csak feltételesen fogadja el az utazási szerződés csak akkor jön létre, ha a Coral Tours. és az utas a fentiek szerinti utazási szerződést megköti.. A szerződéskötésig az utas jelentkezését bármikor visszavonhatja és a Coral Tours a befizetett előleget visszafizeti. Ugyanez az eljárás, ha a Coral Tours zárkózik el a fenti okokból a szerződéskötéstől. A Coral Tours a feltételes megrendelés megkötésétől számított öt munkanapon belül elállhat a szerződés megkötésétől, amennyiben a kért szálláshelyet /közlekedési formát nem tudja lefoglalni illetve visszaigazolni. Ha nem az Utas személyesen, hanem javára harmadik magánszemély foglalja le az utat, a Coral Tours nem köteles vizsgálni hogy a harmadik személy jogszerűen képviseli-e az Utast. Az utazási szerződés megkötése után mindennemű – az utazást befolyásoló – személyi adat-módosítás (pl. névcsere) 5.000 Ft / fő (kivétel: repülőjegy, amelynél a légitársaság által megszabott díjak is fizetendőek módosítás, lemondás esetén a fentieken felül). 3. Az utazási szerződésnek tartalmaznia kell az R. 4.§ (1) bek.-ében – az utazási csomagban értékesített szolgáltatások esetén az R. 13.§ (1) bek.-ében és a 15.§-ában – foglaltakat. Az utazási szolgáltatások pontos meghatározását, leírását, minőségét, időtartamát, a részvételi díjat, a fakultatív programok leírását, a részvételi díjakon felül fizetendő egyéb díjakat és költségeket, azok tartalmát, továbbá a vonatkozó jogszabályok által előírt egyéb információkat a Coral Tours által kiadott utazási katalógus (tájékoztató) rögzíti, és a konkrét (utas által megrendelt) utazási szolgáltatások tárgyában benne foglaltak – amelyeket az utas megismert és a szerződés aláírásával elfogad – az utazási szerződés részét képezik. Az utazási csomagban értékesített szolgáltatások esetén legkésőbb az utazás megkezdése előtt 7 nappal (ha az utazási szerződés megkötése és az indulás között ennél rövidebb az idő, akkor legkésőbb az induláskor) írásban (utaslevélben) tájékoztatja az utast az R. 14. §-ában előírtakról. Az utazás időtartamára az egyes részszolgáltatások meghatározására, minőségére, a teljesítés módjára, és a részvételi díj összegére vonatkozóan a Coral Tours által közzé tett adatokban történt esetleges változásokról a Coral Tours írásban tájékozatót küld az utazás előtt, vagy személyesen közli azokat az utassal. 4. A részvételi díj – eltérő kikötés hiányában – az utazás meghirdetett programjában szereplő szolgáltatások árát, a Coral Tours egyszeri foglalási/eljárási díját, illetőleg szervezési költségét, adótartalma a mindenkori hatályos jogszabályok függvénye. Nem tartalmazza az utas érdekkörében felmerült módosítások 2. pontban szabályozott díját. A részvételi díj meghatározása nem a napok száma, hanem az igénybe vett szolgáltatások szerint (Ft/pár) történik. Az indulás és érkezés napja nem jelent mindig teljes napot. A részvételi díj a prospektusban, a programleírásban ill. tájékoztatóban megjelölt szolgáltatások alapján kerül meghatározásra (repülőjegy, reptéri illeték, transzferek, szállás, étkezés, és programok). A részvételi díj nem tartalmaz utas baleset-, betegség és poggyász-biztosítást és útlemondási biztosítást, amelyek megkötése azonban az út foglalásakor kötelező. Nem tartalmazza továbbá a vízumdíjat, a felárakat, valamint a fakultatív programok árát.A részvételi díjat módosítja, ha az utas a repülőjegyét nem a Coral Toursnál vásárolja meg (ld. 15. pont). Az utazási katalógusban szereplő részvételi díjak 1EUR =290 Ft és 1USD =205 Ft (CIB) deviza eladási árfolyamig érvényesek Az utazási katalógusban szereplő részvételi díjak az ÁFA törvény 206/1.C. § szerinti utasok esetében érvényesek. A Coral Tours ezúton tájékoztatja a nem magánszemély megrendelőit, hogy részükre a részvételi díj az ÁFA törvény – 2009. február 1-től hatályos, valamint a 2010. január 1-jével módosításra kerülő – szabályai szerint kerül külön kiszámításra. 5. A Coral Tours – legkésőbb az utazás megkezdése előtt 20 nappal – a részvételi díjat felemelheti az alábbi okokból: •szállítási költségek emelkedése •szerződéses rész-szolgáltatásokkal kapcsolatos adó, illeték, egyéb kötelező terhek emelkedése •deviza – a Coral Tours közreműködőjével kötött szerződésben meghatározott mutató szerinti – forintárfolyam változása A díjemelésnek arányosnak kell lennie, és az utast haladéktalanul – az ok megjelölésével kell tájékoztatni. Ha a részvételi díj emelése a 8%-ot meghaladja, az utas elállhat a szerződéstől és a Coral Tours a befizetett összeget az utasnak teljes egészében visszafizeti. Ha az utas nem áll el a fenti okból, akkor a felek ennek megfelelően módosítják a szerződést. Ugyanez a követendő eljárás, ha a Coral Tours az utazási szerződés lényeges feltételeit kívánja módosítani. Az utas döntéséről haladéktalanul köteles tájékoztatni a Coral Toursot. Az utast az elállás ezen eseteiben is megilletik a Coral Tours elállására megszabott jogok. 6. A Coral Tours által közölt előleget a jelentkezéskor kell befizetni. Ennek mértéke a részvételi díj 40%-a. A részvételi díj fennmaradó összegét az utazás megkezdése előtti 30. napig kell befizetni, kivéve, ha az adott útra vonatkozóan – figyelemmel a külföldi közreműködővel kötött szerződés szigorúbb feltételeire – a szerződés-kiegészítés ennél korábbi határidőt ír elő (Maldív-szigetek esetén 45 nap). Amennyiben ezen időpontig az utas nem egyenlíti ki a teljes részvételi díjat, a Coral Tours külön értesítés nélkül eláll a szerződéstől és azt tárgytalannak tekinti. Az utas ez esetben köteles a Coral Toursnak a jelen dokumentum 10. pontjában közölt költségeit – az ott szabályozott módon és mértékben, az utazás megkezdése előtti 15., illetve a szerződés-kiegészítés szerinti napon történő lemondásra vonatkozó előírások figyelembe vételével – megtéríteni. 7. A Coral Tours a teljes részvételi díj befizetése ellenében a szolgáltatások igénybe vételére jogosító utalványt, „Részvételi jegy”-et ad át az utasnak, amelyet az utazásra magával visz, vagy társasút megkezdése előtt a Coral Tours megbízottjának be kell mutatni. Társas utazás során az utas a Coral Tours útján a programban nem szereplő, előre be nem fizetett szolgáltatást csak a helyszínen történt fizetéssel veheti igénybe. 8. A kiutazáshoz érvényes útlevél beszerzéséről az utas gondoskodik. Ennek hiányából eredő összes kárért és költségért a Coral Tours felelősséget nem vállal. Ha az utas a Coral Tours közreműködésével köt baleset, betegség, vagy poggyászbiztosítást, vagy ha a Coral Tours köt az R. 8.§ (1) bek. b) pontjában foglalt biztosítást, köteles a dokumentumokat legkésőbb az utazási szolgáltatások igénybevételére jogosító iratokkal együtt az utasnak átadni. Az utas köteles az utazásra vonatkozó mindenkori jogszabályokat, előírásokat (pl. útlevél-, vám-, devizajogszabályok, egészségügyi előírások stb.), valamint a fogadó ország törvényeit és tradícióit betartani, illetve tiszteletben tartani. Ezek elmulasztásából, illetve megszegéséből eredő költségek, károk az utast terhelik. 9. A Coral Tours legkésőbb az utazás megkezdése előtt 20 nappal írásban tett nyilatkozattal elállhat az utazási szerződéstől a következő indokok miatt: I. Nem az utas érdekkörében felmerült okból: – az utas az eredetivel azonos vagy hasonló értékű szolgáltatásra tarthat igényt helyettesítő szolgáltatásként. Amennyiben a Coral Tours ilyen helyettesítő szolgáltatásra nem képes vagy az utas a neki felkínált helyettesítő szolgáltatást nem fogadja el, az utas követelheti a teljes befizetett díj azonnali visszafizetését a jegybanki alapkamat megfizetésével. Ha a helyettesítő szolgáltatás az eredetinél alacsonyabb értékű a díjkülönbözet az utast illeti. Az utast megilleti az elállással okozott kár (beleértve a nem vagyoni kárt is) megtérítése, kivéve: – ha az utazás a szerződéskötéskor előre nem látható és az adott helyzetben elvárható gondossággal el nem hárítható – az emberi életet és egészséget illetve vagyon biztonságot veszélyeztető – külső körülmény (politikai helyzet, természeti csapás stb.) merül fel, vagy – ha a jelentkezők létszáma a meghirdetett legalacsonyabb résztvevőszámot sem éri el, és a Coral Tours az elállásról a írásban tájékoztatta az utast az utazási szerződésben megjelölt határidőben. II. Az utas érdekkörében felmerült ok esetén a Coral Tours.-t felelősség nem terheli. Nem minősül az utas érdekkörében felmerült okból történő elállásnak, ha azért áll el mert az úti cél vagy az ahhoz vezető útvonal olyan területet érint, amely a Külügyminisztérium (külpolitikáért felelős miniszter által vezetett központi államigazgatási szerv) honlapján „utazásra nem javasolt” célországokat és térségeket megjelölő felsorolásba felvételre kerül a Coral Tours köteles azonos vagy magasabb értékű helyettesítő szolgáltatást nyújtani. Ha a helyettesítő szolgáltatás az eredetinél alacsonyabb értékű, a Coral

50

Tours köteles a díjkülönbözetet visszatéríteni. Ebben az esetben az utas elállhat a szerződéstől vagy, ha elfogadja a helyettesítő szolgáltatást, a szerződést módosítani kell. Elállás esetén a köteles a befizetett díjat visszafizetni. 10. Az utasnak – csoportos megrendelés esetén a megrendelőnek – jogában áll az utazást megelőző 60. napig az utazást kártérítési kötelezettség nélkül lemondani (elállás). Kivétel: olyan esküvővel kapcsolatos szolgáltatás megrendelése, ahol a Coral Tours külföldi partnere ezt másképp kéri, így ezt külön megállapodás rögzíti. Ha az utas az utazás megkezdése előtti 59 napon belül, de legkésőbb az utazást megelőző 4. munkanapon lemond, illetve egyéb okból nem vehet részt az utazáson, az alábbi átalánykártalanítást kell megfizetnie: 59-35 nap a részvételi díj 10 %-a; 35-15 nap a részvételi díj 40 %-a; 14-4 nap a részvételi díj 70%-a; Ha az utas lemondását nem közli, illetve nem mond le, vagy az utazást megelőző 3 napon belül mond le a részvételi díj 100%-át köteles a Coral Tours-nak megtéríteni. A Coral Tours ezen esetekben jogosult a fentiek alapján őt megillető összegnek a befizetett díjból (a befizetett díj részét képezi a fakultatív programok díja is) történő levonására (megtartására). A fennmaradó összeg az utast illeti. Fentiek alóli kivételek Maldív-szigetek, Seychelles-szigetek, ahol fentiek a következő módosításokkal érvényesek: Maldív-szigetek 21-15 napon belül 50%, Seychelles-szigetek, ahol 21-11 napon belül 70%, 10 napon belül 100%, 11. Ha az utas az utazáshoz szükséges hatósági engedélyek hiánya, illetve a hatóság kizáró határozata miatt nem tud elutazni, vagy ha ugyanezen ok miatt az utasnak ugyanezen utazásra jelentkezett házastársa, élettársa, gyermeke, szülője, vagy testvére is lemond, a lemondás miatt a 10. pont szerinti átalánykártalanítást tartoznak megfizetni. Az utas jogosult az utazási szerződésben lekötött utazásban való részvétel jogát olyan személy részére engedményezni, aki az utazási szerződésben foglalt feltételeknek megfelel és az abban foglaltak tudomásul vételérő írásban nyilatkozik. Az utas az engedményezésről köteles írásban a Coral Tours tájékoztatni, és az igazolt többletköltséget viselni. A többletköltségekért az utas és az engedményes egyetemlegesen felel. 12. Ha az utas a Coral Tours által szervezett külföldi társasutazáson hatósági orvos (vagy kórház) által igazolt betegségből eredő utazásképtelensége, továbbá igazolt katonai szolgálata, vagy elhalálozása miatt nem vehet részt, a Coral Tours-t illető, az utas által befizetett díjból (díjelőlegből) visszatartott átalánykártalanítást a Biztosítótársaság – amennyiben az utas ún. útlemondási (storno) biztosítást kötött – a biztosítás feltételei szerint megtéríti. Az útlemondási biztosítás (szerződés) az utas és a Biztosítótársaság között jön létre, ebben szerződéskötésben a Coral Tours, mint közvetítő vesz részt. Ebből adódik, hogy az Utasnak kötelessége a kárbejelentését a Biztosítótársaságnak is haladéktalanul jelenteni. 13. Amennyiben az utazás részvételi díja tartalmazza vagy az utas előleg befizetésekor ún. „útlemondás biztosítást” kötött, úgy a Biztosítótársaság a lemondásból eredő kötbérköltség 80%-át megtéríti. Ha azonban az utas saját hibájából az utazás megkezdését követően, jogszabályok megsértése miatt az utazásból kizárják, a befizetett részvételi díjból csak az igénybe nem vett, és a külföldi partner által le nem számlázott szolgáltatások forintellenértékére tarthat igényt. A részvételi díjban szereplő közös költséget (közlekedés, idegenvezető stb.) és az iroda szervezési díjának visszatérítését nem követelheti. A Coral Tours az utast csoportos társasutazás esetén – amennyiben a részvételi díj ezt tartalmazza – az ezen belül fizetendő biztosítási díj ellenében (betegség, baleset, poggyászkár esetére) a biztosítótársaságnál biztosítja. A szerződés kiegészítéséül szolgáló utazási katalógus (tájékoztató) tartalmazza annak pontos leírását, részletes leírását az adott biztosítás fajtákról. 14. A Coral Tours felel a szerződésben vállalt szolgáltatások teljesítéséért. a) a Coral Tours az utazást – nem a szerződésnek megfelelően teljesíti köteles a díjat arányosan leszállítani, – nem teljesíti, köteles a díjat visszafizetni Ha az utazás megkezdését követően a Coral Tours a szerződésben meghatározott szolgáltatások jelentős részét nem tudja teljesíteni, köteles azokat más, megfelelő, hasonló értékű szolgáltatásokkal pótolni. Ha az ilyen szolgáltatások értéke a nem teljesített szolgáltatások értékét meghaladja a költségkülönbözet az utasra nem hárítható át. Ha a Coral Tours ilyen helyettesítő szolgáltatást nyújtani nem tud vagy az utas azt indokoltan nem fogadja el, a Coral Tours köteles az utast az utazás kiinduló helyére szállítani és ennek költségét viselni, továbbá az igénybe vett szolgáltatás értékével csökkentett díjat visszafizetni. b) A Coral Tours nem köteles a részvételi díjat leszállítani, ha az utas valamely szolgáltatást saját elhatározásából vagy érdekkörében felmerült okból nem vett igénybe. c) Amennyiben az utazást nagyobb erőhatalom, háborús események, sztrájkok vagy elháríthatatlan természeti jelenségek, technikai akadályok befolyásolják a szolgáltatások fenti okokból bekövetkezett elmaradásáért, módosulásáért a Coral Tours felelősséget nem tud vállalni, így ezen okokból jelentkező többletköltségek az utast terhelik. d) A Coral Tours közreműködőjének magatartásáért úgy felel, mintha saját maga járt volna el, kivéve, ha a szolgáltatás közreműködőjének felelősségét jogszabályban kihirdetett nemzetközi egyezmény korlátozza, így a nemzetközi légi fuvarozásról szóló 1929. évi Varsói Egyezmény és a szállodatulajdonosok felelősségéről szóló 1962. évi Párizsi Egyezmény. e) Az utazás során az utas által harmadik személynek okozott kárért az utas közvetlenül tartozik felelősséggel. f) A Coral Tours segítséget nyújt az utasnak, ha nehézségei támadnak amiatt, hogy az utazási szerződés hibásan kerül teljesítésre olyan harmadik személy magatartására visszavezethetően, aki az utazási szerződésben vállalt szolgáltatások teljesítésével nincs kapcsolatban és a hibát a Coral Tours kellő gondossággal sem látta előre, illetve azt nem volt képes elhárítani vagy a vis maior esete következett be. g) Az utazási szerződés vélt vagy valós hibás teljesítése esetén az utas a hiba felfedezése után haladéktalanul köteles kifogását az utaskísérővel és a helyszíni szolgáltatóval közölni. Ebben az utaskísérő köteles közreműködni. Egyéni utazás esetén az utas köteles a Coral Tours-t a megadott SOS telefonszámon (+36 30 620 8837) értesíteni minden lényeges körülményről, amely az utazási szerződés teljesítését érintheti. A közlés késedelméből eredő kárért az utas a felelős. Az utaskísérő (a helyszíni szolgáltató) az utas bejelentését köteles jegyzőkönyvezni és ennek egyik példányát az utasnak átadni. A jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell, hogy az utas panaszát a helyszíni szolgáltatónak is bejelentette. Utaskísérő hiányában – amennyiben a helyi szolgáltató a panaszt nem orvosolta – az utas kifogásait az utazás befejezését követő 8 napon belül köteles a Coral Tours tudomására hozni, jogvesztés terhe mellett. Ez a határidő és a jogvesztés jogkövetkezménye irányadó a kifogásokkal kapcsolatos kárigények benyújtására is. A hibás teljesítésből vagy az utazási szerződés nem-teljesítéséből eredő esetleges károkért való felelősség mértéke nem haladhatja meg szolgáltatási díj (részvételi díj) kétszeresét. 15. Az utas a légitársaságok utazási feltételeit (üzletszabályzatait) az irodákkal kötött megállapodás részeként kötelezőnek fogadja el. A repülőtársaságok a menetrendben és/vagy egyéb kiadványokban szereplő időpontoktól eltérhetnek (a légitársaságok érkezési és indulási időpontjai tájékoztató jellegűek, nem képezik az utazási szerződés részét), szükség esetén repülőgéptípus- vagy repülőtársaság cserére kerülhet sor, valamint a kapcsolódó illetékeket a mindenkori hatósági díjszabások változtathatják. A repüléssel kapcsolatos mindennemű felelősség a fuvarozó céget (légitársaság) terheli, annak színvonaláért, a szolgáltatás meglétéért, a járatok pontos érkezéséért/indulásáért, a csatlakozások eléréséért, ezek következményeiért, stb. a Coral Tours nem felel. A légifuvarozásra szóló jogviszony a foglalás és/vagy repülőjegy alapján az Utas és a légitársaság között jön létre. Ilyen és hasonló ügyekben a kizárólagos illetékes az adott légitársaság. A Coral Tours felelőssége a foglalás elkészítésére az abban történtek nyomon követésére, változtatásokra, az utas értesítésére és a jegy kiállít(tat)ására korlátozódik. A poggyász szállítása a repülőgépen – meghatározott súlyig, légitársaságtól függ – díjtalan, a többletsúlyért fizetni kell. Az Utas poggyászának őriztetéséről, felügyeletéről az utazás során az Utas gondoskodik, kivéve, ha a továbbszállítás vagy megőrzés céljából valamely közvetítő (pl. légitársaság, fuvarozó) azt átvette. A charter-, ún. “fapados” és különösen kedvező árú járatokra egyedi, sokszor szigorú szabályok vonatkoznak (pl. nem módosítható, azonnal 100% fizetendő, stb.), és sokszor a menetrendszerinti járatoktól eltérő (annál csekélyebb) szolgáltatást tartalmaznak. Ezen feltételeket az Utas a foglalás elkészíttetésével elfogadja, azok be nem tartásából és a velük kapcsolatban felmerült károkért a Coral Tours-t felelősség nem terheli. A Coral Tours-nak jogában áll a repülőjegyet partnercégein keresztül bonyolítani, ahogy az Utasnak is, hogy a földi szolgáltatások eléréséhez (odautazás) szükséges repülőjegyet a Coral Tours partnercégénél vagy bárhol máshol vásárolja meg. 16. A Coral Tours által szervezett utazással kapcsolatos perben a felek alávetik magukat a Pesti Központi Kerületi Bíróság – a hatásköri szabályokra figyelemmel a Fővárosi Bíróság – kizárólagos illetékesének. 17. A Coral Tours a programfüzetben előforduló nyomdai hibákért felelősséget nem vállal. Az adatokban bekövetkezett – és időközben felismert – változásokról a Coral Tours haladéktalanul tájékoztatja utasait. E programfüzet készítésekor a lapzártakor (2009. december 23-ig) érvényes jogszabályok, előírások kerültek figyelembevételre. A fentieket tudomásul vettem. Az útlemondási biztosításról szóló tájékoztatót megismertem és a feltételeit tudomásul vettem. Budapest, 2010 ………………….

……………………………......... Aláírás

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212


NĂ SZUTASAINK

Coral Tours www.coraltours.hu; www.naszut.hu; www.eskuvokulfoldon.hu; e-mail: naszut@coraltours.hu; Tel.: (1) 412-1212

NU_2010  

Magyarország első nászutazási irodája, ahol mindent egy helyen megtalál! Ha Önök nem nászutasok, hanem „csak” egy boldog pár… … és épp ebben...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you