Page 1


Korton levert verschillende oplossingen op ICT gebied voor de complete kantoorautomatisering. Voor elk probleem of vraagstuk kunnen wij u een passende oplossing bieden.

De ICT-kennis binnen Korton is uiterst divers. Onze ervaren engineers geven klantgericht en vakkundig advies waarmee wij duurzame oplossingen en relaties waarborgen. Of u nu op zoek bent naar een netwerk- of een systeembeheerder, een hardware- of softwareleverancier of een Cloud oplossing; Korton beschikt over alle benodigde kennis. Met de (deel)oplossingen die wij leveren, zorgen we ervoor dat er binnen uw organisatie efficiĂŤnter gewerkt kan worden ĂŠn dat u kosten kunt besparen.


ICT BEHEER U wilt graag operationeel blijven en dat kan alleen als uw ICT werkt! Of u nu uw apparatuur op locatie heeft staan of in de Cloud wilt werken, Korton kan uw ICT omgeving beheren. Bij ons kan dat op verschillende manieren. Via een SLA (Service Level Agreement), op afstand met onze monitoring software of met een engineer op locatie. Net welke vorm het beste bij uw organisatie past!

WERKEN IN DE CLOUD Uw medewerkers willen thuis, onderweg of bij de klant ook kunnen werken, alle documenten tot hun beschikking hebben en gebruik maken van de software waarmee ze ook op kantoor werken. Dat kan! Met KASPer (Korton Application Service Provider) faciliteert Korton een online werkplek tegen een vast bedrag per medewerker per maand. KASPer biedt u gemak, flexibiliteit en een overzichtelijk investeringsoverzicht.

ZAKELIJK INTERNET Het is niet alleen belangrijk dat uw internetverbinding snel is, maar ook dat deze beveiligd is en dat er een back-up is, mocht er een storing zijn. De internetoplossingen die wij leveren bieden dit en hebben nog meer mogelijkheden. Zo is elke vorm van connectivity die Korton levert geschikt binnen uw bedrijfsnetwerk voor zakelijke VPN oplossingen. Hiermee kunnen uw verschillende vestigingen gekoppeld worden binnen één netwerk en kunt u ook uw medewerkers die thuiswerken verbinden met het bedrijfsnetwerk. Ook zijn onze internetoplossingen geschikt voor Zakelijke VoIP telefonie.


HOE DOEN WE DAT? Korton heeft haar datacenters in eigen beheer. De gecombineerde opstelling (bestaande uit servers, opslagsystemen, netwerk en internet) in onze beveiligde datacenters zorgt voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. Niet alleen is alle hardware dubbel uitgevoerd, maar er wordt ook gebruik gemaakt van een tweede locatie waar replicatie van de data naartoe plaatsvindt. Het is zelfs mogelijk om uw omgeving tegelijkertijd op de twee locaties te laten draaien. De back-up op de tweede locatie sluit dan naadloos aan. En als één van de twee uitvalt, kunnen uw medewerkers gewoon doorwerken zonder dat ze iets merken. En dat is best uniek voor een ‘lokaal’ ICT bedrijf!

Eigen datacenters

Beheercontracten, SLA’s, presetatieverplichtingen, 24x7, monitoring

DATA BEVEILIGING Korton is gecertificeerd volgens Informatiebeveiligingssyteem ISO/IEC 27001:2005. Informatiebeveiliging wordt gedefinieerd als het waarborgen van:

Vertrouwelijkheid: informatie is alleen toegankelijk voor degenen, die hiertoe geautoriseerd zijn;

integriteit: de correctheid en de volledigheid van informatie en verwerking;

beschikbaarheid: geautoriseerde gebruikers hebben op de juiste momenten tijdig toegang tot informatie en aanverwante bedrijfsmiddelen.

Data gegarandeerd op onze datacenters in Nederland

Stabiliteit, productiviteit, 1 aanspreekpunt

Noodscenario’s in kaart (dubbele datacenters, ISO, fail over connectivity)

SLA Manager die de afspraken over reactie- en oplostijden en garanties op de beschikbaarheid van uw ICT omgeving waarborgt


Korton is al bijna twee decennia specialist op het gebied van kantoorautomatisering, internetoplossingen en softwareontwikkeling.

Daarmee heeft Korton zich, volgens Computable-lezers, positief onderscheiden binnen het ict-vakgebied en zijn we genomineerd voor Computable Awards 2013 in de categorie “ICT leverancier van het jaar voor het MKB-bedrijf”. Behalve het MKB bedienen we ook verschillende grote organisaties zoals NS, ACHMEA en de BIOS Groep.

Naast de Computable Award hebben we ook een nominatie voor de Ondernemersprijs gemeente Haarlemmermeer 2012 verkregen. Op basis avan o.a. maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen.

Jadelaan 121 • 2132 XZ • Hoofddorp • Nederland 023 555 50 60 (Algemeen) • 023 555 50 70 (Support) • info@korton.nl • www.korton.nl

Korton Group  

Korton levert verschillende oplossingen op ICT gebied voor de complete kantoorautomatisering. Voor elk probleem of vraagstuk kunnen wij u ee...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you