Page 1

Λειτουργούν Ολιγομελή Tμήματα (5-6 ατ) Κλειστά Τμήματα (2-3 ατ) Ιδιαίτερα Μαθήματα

Κατευθύνσεις Θετική Θεωρητική Τεχνολογική

Η εταιρεία τηρεί πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433 : 2008 Νο. : 02111003

Ελευθερούπολη Νέα Οδός1(έναντι ΚΤΕΛ) Τ | 25920 23230 Ε | info@korifi.ekp.gr W

| www.korifi.ekp.gr

Η ποιότητα στην εκπαίδευση σε

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

ΕΠΑ.Λ.


Μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.)

Μέλος του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας


ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Επειδή στον αγώνα που δίνετε δεν είστε μόνοι!

Κάθε Χρόνο Πρωτοπορία Από το 2004, που το φροντιστήριο λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, καινοτομούμε προσφέροντας κάθε χρόνο και κάτι νέο στο χώρο της Εκπαίδευσης. Οι πρωτοπορίες μας σε συνδυασμό με την πλήρη εκπαίδευση από άρτια καταρτισμένους καθηγητές, εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους μαθητές μας.

Προσφέρουμε στους μαθητές μας Τη δυνατότητα προσωπικής συνάντησης με την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου, με στόχο την εξειδικευμένη αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν και μειώνουν τις σχολικές σας επιδόσεις.

στους γονείς Διεξαγωγή σεμιναρίου από την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου, με θέμα την εφηβεία και την στάση τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η σωστή επιλογή μετράει

Η σωστή επιλογή μετράει Διεύθυνση Σπουδών

Καϊρέτης Στέργιος Φυσικός


ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

από το 2004-05 Συμμετοχή στα επαναληπτικά θέματα της ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδος.

Επειδή το μέλλον σας είναι θέμα γνώσης!

Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού των υποψηφίων μας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τη βοήθεια Ειδικού Προγράμματος Keystone.

από το 2005-06 Δημιουργία Ιστοσελίδας πλήρως ενημερωμένης με τα Θέματα, τις Βάσεις, τις Πληροφορίες για τις Σχολές των ΑΕΙ & ΤΕΙ καθώς και πλήθος Εκπαιδευτικών Θεμάτων. Δημιουργία CD με θέματα των Πανελλαδικών, της ΟΕΦΕ, των Επαναληπτικών Εξετάσεων, τις Βάσεις των Σχολών, τις Προτιμήσεις των Υποψηφίων κ.α.

Προσφέρουμε Δωρεάν στους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου το βιβλίο

από το 2006-07 Καθιέρωση δύο τακτικών ενημερώσεων των γονέων, για τις επιδόσεις των παιδιών σας. Στο βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι εξής πληροφορίες: Το Πρόγραμμα Σπουδών των Τμημάτων.

από το 2007-08 Φύλλο αξιολόγησης του Φροντιστηρίου από τους μαθητές και τους γονείς για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Τεστ Προσωπικότητας, δύο χρήσιμα εργαλεία για την εύρεση των καλύτερων δυνατών επιλογών του υποψηφίου.

Η σωστή επιλογή μετράει

Ενδεικτικά Μαθήματα που Διδάσκονται σε κάθε Τμήμα. Τα μεταπτυχιακά που προσφέρει το κάθε τμήμα. Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων. Αντιστοιχίες τμημάτων για τις μετεγγραφές. Πλήθος στατιστικών στοιχείων.


KEYSTONE

Μην αφήνεις το μέλλον σου στη τύχη!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

από το 2008-09 Σεμινάριο για τους γονείς από την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου με θέματα σχετικά με την εφηβεία και το άγχος των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Συναντήσεις των μαθητών με την ψυχολόγο Παναγιώτα Μανούσου για θέματα που τους αφορούν.

από το 2009-10

Θα σε βοηθήσουμε Να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου δελτίο με τη βοήθεια εξειδικευμένου προγράμματος της εταιρίας

Ηλεκτρονική Ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των παιδιών σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Προσφορά του βιβλίου «ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» στους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου. Διαγνωστικά Τεστ στην αρχή της χρονιάς. Το Πρόγραμμα Σπουδών του Φροντιστηρίου σε έντυπη μορφή, για να γνωρίζετε τι ακριβώς διδάσκουμε και πότε.

Το Μηχανογραφικό Δελτίο, είναι το τελικό και το πιο σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα. Για το λόγο αυτό η τυχαία συμπλήρωσή του οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Το φροντιστήριό μας προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές του να συμπληρώσουν σωστά το μηχανογραφικό τους δελτίο με τη βοήθεια του προγράμματος και της καθοδήγησης του διευθυντή του φροντιστηρίου.

Η σωστή επιλογή μετράει

από το 2010-11 Πιστοποίηση σύμφωνα με την Τεχνική Προδιαγραφή 1433 του ΕΛ.Ο.Τ. και ετήσιος έλεγχος από τον Οργανισμό Τυποποίησης και Πιστοποίησης T.U.V. AUSTRIA HELLAS.

από το 2011-12 Μαθήματα με τη χρήση διαδραστικού πίνακα για τη καλύτερη εμπέδωση και κατανόηση της ύλης σε δυο αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες.


HORIZON

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Διδάσκουν ΑΡΧΑΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Επειδή το μέλλον σας είναι θέμα σωστού προσανατολισμού!

Κανάκογλου Ρία

Βαμβάκη Δέσποινα

Ναζίδου Ρόζη

Κωνσταντινίδου Φωτεινή

Τσότρας Αντώνης

Πεντήκης Πάρης

Δεν ξέρεις ποιές σχολές και ποιά επαγγέλματα σου ταιριάζουν;

Συμεωνίδης Γιώργος

Δεν έχεις αποφασίσει πού θα σπουδάσεις;

ΕΚΘΕΣΗ Κανάκογλου Ρία Ναζίδου Ρόζη

Καϊρέτης Στέργιος

Τσότρας Αντώνης

Μπενάζη Κατερίνα

ΙΣΤΟΡΙΑ Τσότρας Αντώνης

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Τσότρας Αντώνης

ΛΑΤΙΝΙΚΑ Ναζίδου Ρόζη

Θα ήθελες να μάθεις ποιες είναι οι επαγγελματικές δυνατότητες της κάθε σχολής;

ΦΥΣΙΚΗ

XHMEIA

Συμβουλεύουμε Με τη βοήθεια του Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κριτσανίδα Γεωργία

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Τραγαντζόπουλος Αντώνης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

Σε περίπου 30 λεπτά μαθαίνεις το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων σου. Το τεστ σου προτείνει συγκεκριμένες σχολές, οι οποίες ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Τα αποτελέσματά του αναλύονται με τη βοήθεια της ψυχολόγου Παναγιώτα Μανούσου.

Πάτσας Δημήτρης

Α.Ο.Θ - Α.Ο.Δ.Ε Μαυρίδης Παντελής

*της εταιρείας Orientum Η σωστή επιλογή μετράει


ΟΡΓΑΝΩΣΗ

PROFILER

Επειδή το μέλλον σας είναι θέμα προσωπικό! ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ολιγομελή Τμήματα (5 - 6 ατόμων) Κλειστά Τμήματα (2 & 3 άτομα) Ιδιαίτερα Μαθήματα

Συμβουλεύουμε Με τη βοήθεια του Τεστ Χαρακτηριστικών Προσωπικότητας

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ την άριστη προετοιμασία των παιδιών σας με: Συμμετοχή στα επαναληπτικά διαγωνίσματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) την περίοδο Απριλίου - Μαΐου. Επαναληπτικά διαγωνίσματα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Περιγράφει και αναλύει την ανθρώπινη προσωπικότητα μέσω της θεωρίας των πέντε παραγόντων (Εξωστρέφεια, Νευρωτισμός, Δεκτικότητα στην Εμπειρία, Καλοσύνη και Ευσυνειδησία). Μετράει 30 χαρακτηριστικά προσωπικότητας (Αυτοπεποίθηση, Αξίες, Φιλοδοξίες, Αυτοπειθαρχία, Κοινωνικότητα, Ικανότητα, Άγχος, κ.α.) Σε περίπου 30 λεπτά μαθαίνεις το προφίλ της προσωπικότητας σου. Τα αποτελέσματά του αναλύονται με τη βοήθεια της ψυχολόγου Γιώτας Μανούσου.

*της εταιρείας Orientum Η σωστή επιλογή μετράει

Τρίωρα διαγωνίσματα στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας. Απροειδοποίητα εικοσάλεπτα τεστ στη διάρκεια του μαθήματος. Δυνατότητα ενημέρωσης των γονέων, μέσω της ιστοσελίδας για επιδόσεις σε διαγωνίσματα - τεστ και απουσίες. Πραγματοποίηση δύο τακτικών ενημερώσεων για τη πρόοδο των μαθητών και δυνατότητα έκτακτης ενημέρωσης όποτε οι γονείς το επιθυμούν.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TUV

Πρόγραμμα Σπουδών σε Έντυπη Μορφή για κάθε τάξη, για να γνωρίζετε τι ακριβώς διδάσκουμε

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση

Σημειώσεις Θεωρίας σε μορφή Βιβλίου

Το φροντιστήριο μας

στους μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου, με αναλυτική παρουσίαση της θεωρίας

τηρεί το πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433:2008

Διδασκαλία με τη βοήθεια Διαδραστικών Πινάκων

Η συμμόρφωση μας ως προς τις απαιτήσεις της τεχνικής προδιαγραφής επιθεωρείται με προκαθορισμένη συχνότητα από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης TUV Austria Hellas

η χρήση προσομοιώσεων επιτρέπει την καλύτερη εμπέδωση της θεωρίας και των ασκήσεων από τους μαθητές

50’ Διδακτική ώρα 50 λεπτών, για πιο ολοκληρωμένη διδασκαλία

Η σωστή επιλογή μετράει

10’ Διαλείμματα 10 λεπτών, για την απαραίτητη ξεκούραση

Αυτό σημαίνει ότι : Η ποιότητα της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας ελέγχεται συστηματικά και καθημερινά. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους εκπαιδευτικούς στόχους των μαθητών μας. Δεσμευόμαστε απέναντι σε εσάς και τα παιδιά σας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ENTYPO 1  

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

ENTYPO 1  

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Advertisement