Page 1

COACHING Mastercoach Ron de Kooker


Coaching in Beweging Mind & Motion Coaching in Beweging is een combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning. Vanuit uw persoonlijke coachvraag of doel gaan we wandelen of hardlopen, afgewisseld met ontspanningsoefeningen en gesprekken. Door de fysieke inspanning komt onze geest tot rust, stopt ons denken en laten we onze zorgen los. Het doel is het vinden van een gezonde geest in een gezond lichaam. Het gaat niet over uw prestatie, maar over het vergroten van uw zelfvertrouwen, ontwikkeling en groei. Het verhogen van kracht en energie. Vitaal & Gezond. Coaching Mind & Motion Coaching is een combinatie van gesprekken en interventiemethodieken. Uitgangspunt is uw persoonlijke coachvraag of doel. Resultaten zijn effectiever functioneren, meer rust in doen en laten, doorbreken van patronen en meer gebruik maken van al uw aanwezige talenten. Mind & Motion Coaching werkt oplossingsgericht en begeleidt u om uw vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen en ontdekken. Coaching is een prachtige manier om daar aan te werken. Leiderschap, inzicht en plezier over uw eigen leven en functioneren, geven een enorme ‘boost’ aan het vormgeven van uw ontwikkelingen. Toekomst in Beeld Toekomst in Beeld is een prachtige coachmethode waarin u aan de hand van diverse gesprekken en opdrachten een persoonlijke Visioning maakt. Door de verbinding van woord en beeld maakt u contact met uw droom. Uw Toekomst in Beeld. Loopbaan Coaching Bent u toe aan een nieuwe uitdaging, maar wat is uw werkelijke passie? Staat uw baan op de tocht door de economische ontwikkelingen? Wilt u op het werk effectiever presteren, ontdekken wat uw vaardigheden, talenten en kwaliteiten zijn? Wilt u nee kunnen zeggen? Mind & Motion begeleidt u om uw vaardigheden en kwaliteiten vanuit eigen kracht te ontdekken en verder te ontwikkelen. Samen gaan we door middel van gesprekken en interventietechnieken opzoek naar uw kwaliteiten, talenten en passie.


Teamcoaching Teamcoaching ondersteunt het team in hun ontwikkelingsproces richting een succesvol team. Het doel is het verbeteren van de samenwerking, versterken van de onderlinge relaties en verhogen van prestaties. Wil een team succesvol zijn en meer van zijn potentieel realiseren, dan moeten de belemmeringen worden teruggedrongen. Tijdens individuele en teamgesprekken maken we de belemmeringen inzichtelijk en bespreekbaar. Een succesvol team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het bereiken van de teamdoelen. Hardlopen Mind & Motion Hardlopen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Heeft u die stok achter de deur nodig of wilt u uw grenzen verleggen? Op basis van uw persoonlijke doelstellingen maken we een gezamenlijk trainingsplan. Het doel is om fysiek in beweging te komen en te genieten van de omgeving. We beginnen met een warming up en bouwen rustig op naar een lange rustige duurloop. Plezier staat voorop tijdens de hardloop inspanningen. Vitaal & Gezond. De Mind & Motion Coach De coach motiveert, daagt uit, prikkelt en stimuleert. De coaching is gericht op uw groei, zelfontwikkeling en bewustwording. Op het verhogen van uw zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling. Vitaal & Gezond. Coachtraject Ieder traject begint met een uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het coachtraject wordt afgestemd op uw persoonlijke coachvraag en doelen. Neem vrijblijvend contact op als u ge誰nteresseerd bent in hardlopen of coaching.


Een gezonde geest in een gezond lichaam

Een coachingstraject is een prachtige manier om daar aan te werken. Inzicht, plezier en leiderschap over eigen leven en functioneren, geven een enorme ‘boost’ aan het vormgeven van uw ontwikkelingen.

Bent u geïnteresseerd in Coaching of Hardlopen ?

Neem vrijblijvend contact op met: Mind & Motion Coach: Ron de Kooker Telefoon: 0252-428 385 Mobiel: 06-24 47 34 12 info@mindenmotion.nl www.mindenmotion.nl

Mind & Motion Coaching  
Mind & Motion Coaching  

Coachfolder

Advertisement