Articulate Rise - E-læringskursus

Page 1

Kom på kursus i Articulate Rise og lær at udvikle digital læring Articulate Rise er et webbaseret program, som du kan bruge til at opsætte lækkert og interaktivt kursusmateriale. Det kan være materiale til grundkurser og andre faglige kurser. Du kan også udvikle korte microlearningmoduler med Articulate Rise. Microlearning kan blandt andet bruges til opfølgning efter kurser, hvor du samler hovedpointerne, så deltagerne nemt kan huske det vigtigste.

Nej, det vidste jeg ikke – det har vi ikke aftalt

Velkommen til mødet – har du husket dagsorden – du er jo på?

Det forstår jeg ikke – det aftalte vi på sidste møde!

Nej, det vidste jeg ikke – det har vi ikke aftalt Det er fint, jeg er helt med på planen Hvad mener du med det?

FORTSÆT

Et eksempel på et scenarie, hvor brugeren vælger mellem tre svarmuligheder.

I programmet Articulate Rise opsætter du indhold i blokke med blandt andet video, quiz, grafik, tekst, lyd med mere. Flere af blokkene er designet til interaktivitet, så dine kursister kan lære gennem træning. Det kan være sorteringsøvelser, scenarier med feedback, vendekort eller quiz. Du kan også opsætte grafik eller fotos med markers, som brugeren kan klikke på og se video, tekst eller høre en lydfil for hver marker. En SWOT-model med markers. Brugeren kan klikke i dem en af gangen og få mere information.


Reflektioner Brug maksimalt ti minutter til at reflektere over de tre spørgsmål der følger her. Klik i kortene for at se et spørgsmål.

Find to elementer fra hverdagen

Et eksempel på vendekort. På kursets to første dage lærer du at anvende alle dele af programmet Articulate Rise. Du lærer også om at skabe et ensartet grafisk udtryk i dine

Priser og kursusdatoer 2022

Rise-kurser – indstillingsmuligheder for farver, billeder og effekter til at

Articulate Rise

fremhæve læringspointer.

kr. 18.100

På tredje kursusdag arbejder du med et selvvalgt projekt – f.eks. et microlearning-element til de tillidsvalgte eller til dine kolleger.

hold-nr. 6536-22-00-01

29. – 31. august 2022 hold-nr. 6536-22-00-02

Articulate Rise er en del af programpakken Articulate 360, som også

2. – 4. november 2022

indeholder forfatterværktøjet Articulate Storyline. Du introduceres også til programmet, da Storyline-elementer nemt kan integreres i Rise-kurser

Undervisere

for at skabe yderligere interaktivitet.

Charlotte Cederstrøm, e-læringsudvikler og direktør, IT Univers

I forbindelse med kurset bliver du tilbudt at blive Certificeret e-læringsudvikler med Articulate Rise. Du bliver certificeret, hvis du på tredjedagen løser en certificeringsopgave og består en onlinetest i Articulate Rise.

Anna Falcon , e-læringsudvikler og grafisk designer

Du får også adgang til to e-læringskurser: „E-learning i organisationen“ og „E-didaktik i teori og praksis” samt video-tutorials på dansk om Articulate Rise.

Konventum A/S, Helsingør, med ophold og forplejning. Vi giver gerne et tilbud på et virksomhedstilpasset forløb i at træne medarbejdere til at blive e-læringsudviklere.