Page 1

KassaLAITTEET Konttorilaitteen kassaj채rjestelmien valikoima kaupan alan ammattilaisille.

Parasta

Kassalle 2012-13


Parasta kassalle - Kassalaite.com Kassalaite.com on yli 50-vuotiaan Konttorilaitteen kassajärjestelmiin erikoistunut osasto. Tarjoamme kaikenkokoiset ECR- ja POS -ratkaisut sekä kaikki rahastamiseen ja myymälämainontaan liittyvät tuotteet - lähtökohtanamme asiakkaamme kustannustehokkuus. Kassajärjestelmätoimittajana uusiudumme aina tarpeen vaatiessa. Siksi voimme valita myyntilinjaamme ainoastaan kaikkein parhaiten juuri Teidän tarpeitanne palvelevia kassalaitteita. Meiltä saat kassakoneet heti varastosta ja jopa seuraavaksi päiväksi koko Suomeen. Ohjelmointiin on toki hyvä varata pari arkipäivää - maksupäätteen toimituksessa on hyvä huomioida pankkien ja maksupääteohjelmistojen palveluntarjoajien toimitusajat.

Palvelulla parempaa Suunnittelemme tarjotut laitepaketit käyttäen siihen poikkeuksetta kaiken osaamisemme. Kun yrityksesi pieni tai suuri - on hankkimassa kassajärjestelmää, voit luottaa meidän kykyymme auttaa monimutkaiseltakin tuntuvassa prosessissa. Emme koskaan myy mitään sellaista, mitä emme osaisi huoltaa ja päivittää - se on meille kunnia-asia. Vaikka sukupolvi yli 50 vuoden toiminta-aikana on nuorentunut, käy meiltä reippaasti myös vanhemman konekannan huolto ja päivitys.

Pitkä- ja lyhytkestoiset vuokrat Jos et halua ostaa kassakonetta, voit myös vuokrata laitteet. Vuokraamme kassalaitteita esimerkiksi päiviä kestäviin tapahtumiin ja messuille tai kesäajoiksi esimerkiksi jäätelökioskeihin. Kun et halua sitoa pääomaa kerralla koneeseen, voidaan laite leasingvuokrata yritykselle. Maksat ainoastaan kuukausittaisen vuokrasumman ja 1-5 vuotta jatkuneen sopimuskauden jälkeen voit lunastaa laitteet itsellesi huokeasti tai päivittää laitteet uusiin malleihin.


Tässä se tulee - Suomen paras valikoima Vain yrityksesi parasta ajatellen toimitamme vakaimmat ja toimeliaimmat kassakoneet, POS-kassajärjestelmät ja maksupäätteet. Huomio! Kuvaston hinnat ovat viitteellisiä, joten muistaa tarkistaa ajankohtaiset tarjoushinnat myyjältäsi!

Peruskassakoneet ja hybridikassakoneet eri kokoisille ja eri tarpeita vaativille liikkeille ja ravintoloille sekä parturi-kampaajille ja torikauppaan.

Sivut 4-9

Taloushallinnon ohjelmistot laskutukseen ja vaativaankin kassajärjestelmään - sekä aloittaville yrityksille, että suuren myymälän, ketjun tai tukkuliikkeen reskontraan.

Sivut 10-13

Itsenäiset maksupäätteet ja pinpadit sekä huolenpitopaketit. PC-POS -järjestelmien ja kassakoneiden integroidut maksupäätteet. Point Transaction Systems Oy / Nets Finland Oy.

Sivut 14-15

Meiltä aina edullisemmin myös kaikki kassalaitetarvikkeet ja reilu valikoima kassamyynnin ja myymälämainonnan tärkeimpiä apuvälineitä ja -tarvikkeita.

Sivut 16-19

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


SPS-530 SPS-530 on hybridikassa, joka yhdistään perinteisen kassakoneen ja nykyaikaisen kassajärjestelmän parhaat puolet: tuotteiden valinnan nopeuden ja toisaalta erittäin laajan tuotemäärän. Se tarjoaa innovatiivisen ja tehokkaan ratkaisun ravintoloille ja erikoiskaupoille. Roiskesuojattu näppäimistö ja 7-tuumainen kosketusnäyttö yhdistyvät hienostuneesti verkko-ominaisuuksiin ja entistä tarkempiin raportointimahdollisuuksiin. SPS-530 -kassajärjestelmä on myös hallittavissa pilvipalveluna verkon yli (optio).

Laajan 160 näppäimen käyttöpaneelin lisäksi myyjän käytettävissä on 7” LCD-kosketusnäyttö, johon voi ladata myyntiä helpottamaan tuotekuvia.

täntä! MaksupääteliiKSY S YOMANI

YHDISTETTÄVISSÄ BAN -maksupäätteeseen!

4 sarjaporttia, 2 USB-porttia ja Ethernet-liitäntä mahdollistavat sekä nykyaikaisten lisävarusteiden tehokkaan käytön että jopa kymmenien kassojen sarjaankytkemisen - lisäksi voit hallita niitä tietokoneen avulla internet-verkon yli.. Hybridikassa on kustannustehokas vaihtoehto PC-POS -järjestelmälle useille eri kaupan alueille!


ER-940 Soveltuu hyvin erilaisiin ravintoloihin kuten pikaruokalaan, kahvilaan, baariin ja grillille. Erityisen kehittynyt kappaletavaran käsittely käyttää myynnin apuna viivakoodia. Suunnittelussa on erityisesti huomioitu franchise-yrittäjyyden monipuoliset tarpeet. ER-940 korvaa Sam4s:n tuoteperheen suositut ER-400 ja ER-5000 -sarjat.

ER-940:ssa on erilliset kuittitulostin ja tarkistenauhatulostin. Kahden rivin käyttäjännäyttö sinisellä taustavalolla antaa myyjälle selkeän informaation myyntitapahtumasta. Laitteessa on neljä comporttia, joihin on helppo yhdistää esimerkiksi: - keittiökirjoitin - viivakoodilukija täntä! MaksupääteliiVX5 - tietokone 20 / VX820 INT PO Ä ISS TÄV TET DIS YH iin. eis ätt upä aks -m - maksupääte ER-940 on helppo muuntaa erilaisten erikoiskauppojen tai ravintolan tarpeisiin. Saatavana kohonäppäimistöllä tai tasaisella roiskesuojatulla näppäimistöllä.

Raporttien tallennus onnistuu yhdellä napin painalluksella SD-muistikortille!

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


ER-265 ER-265 jatkaa menestyksekkään ja suositun sisarmallinsa (ER-260) voittokulkua! Parannetussa mallissa on roiskeveden ja pölyn kestävä tasanäppäimistö ja erillinen kontrollinauha. Laite on kustannustehokas hankinta moneen käyttöön.

Ohjelmointi graafisine logoineen PC-ohjelman avulla. Ajaton muotoilu edistää laitteen pitkää elinkaarta.

ER-180 Sam4s-mallien edullisin kassakone on ER-180. Se on suunniteltu silmälläpitäen pieniä myymälöitä ja ajoittaista käyttöä. Siinä on kaikki ominaisuudet, mitä pieni kauppa, kahvila tai palveluliike tarvitsee. ER-180 ohjelmoidaan perinteisesti näppäimistön avulla, ilman tietokonetta. Näin pikaiset hinta- ja tuotetietomuutokset onnistuvat missä tahansa. Ominaisuuksia riittää 500 tuotteeseen (PLU), Näppäimistöltä voidaan käyttää 16 tuoteryhmää. Pieni ja kevyt 7-lokeroinen kassalaatikko.


ER-230

Suositussa pikkukassassa on paljon liitäntämahdollisuuksia. Esimerkiksi PC-ohjelmointi ja viivakoodien luku onnistuu tällä kassakoneella.

RCH

Akullinen ja helppokäyttöinen ER-230 on tarkoitettu erityisesti liikkuville myyjille tai tiloihin, joissa ei aina ole sähköä saatavilla. Erinomainen, pieni kassakone soveltuu erityisesti pieniin myymälöihin ja torikauppiaille. ER-230 -mallia voidaan käyttää ilman kassalaatikkoa, täysin langattomasta. Vakiovarusteena mukana tulevan pienen kassalaatikon voi vaihtaa myös isoon kassalaatikkoon, tarpeen mukaan.

Touch-Me

Italialaista muotoilua edustava Touch-Me on loistava tuote esimerkiksi pölyalttiille myyntipaikoille. Sen 7-tuumaiseen kosketusnäyttöön voi ohjelmoida useita erilaisia juuri sinulle soveltuvia käyttömalleja ja se on näin entistäkin helppokäyttöisempi! PC-ohjelmointi ja raporttien talletus SD-muistikortille kuuluvat tämän laitteen perusominaisuuksiin.

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


Kassalaitteiden ominaisu Tarkista ajankohtaiset hinnat ja tarjoukset myyntipalvelustamme!

TouchMe

ER-180

ER-230

PLU-tuotemäärä Tuoteryhmiä Myyjät

1000 20 n/a

500 16 10

1.000 10 10

Näppäimistö: Tuotteet / ryhmät näppäimistössä Makroasetukset Roiskesuojattu

20 E K

16 E E

12 (PLU) K E

Käyttäjän näyttö: Asiakasnäyttö:

2 x 16 merkkiä 16 merkkiä

8 merkkiä 8 merkkiä

12 merkkiä 12 merkkiä

Lämpökirjoitin, nopeus (riviä/sekunti) Lämpökuittinauha, koko (mm) Tarkkailunauha Graafinen logo kuittiin

80 mm/sek. 57

5,0 57

10,5 57

Reaaliaik. SD-tallennus

EL/2500 riviä

EL/12000 riviä

K

E

K

Kassalaatikko (set./kol.) Koko (mm, LxSxK) Paino (kg)

E 222x346 n/a

3 / 4 420x325x201 3,8

3 / 4 225x326x124 2,0

Liitännät: PC (ohjelmointi/raportointi) SD-muistikorttipaikka Verkko / muut liitännät

K K E

E E E

K K E

(sarjaankytkentä/sisäverkko/lisävarusteet)

RS232-liitäntä

K

E

K / 2

E

E

E

(Esim. keittiökirjoittimelle tai viivakoodilukijalle)

Maksupääte/pinpad-liitäntä

Muuta huomioitavaa 7” laajakuva- 12V-kytkentä Akku sis. hintaan LCD-näppäimistö on (optio) Optiot: 12V-kytkentä, sisällöltään ohjelmoitava isompi kassalaatikko, 12V-kytkentä (optio) viivakoodilukija


uudet - vertaa ja valitse!

ER-265

ER-940

SPS-530

1.000 15 10

2.000 99 50

65.000 160 (OSASTOA) 10

15 n/a K

Vapaasti ohjelmoitava

Vapaasti ohjelmoitava

K K/E

K K

10 merkkiä 10 merkkiä

2 x16 merkkiä 9 merkkiä

7” LCD-kosketusnäyttö 2 x 16 merkkiä

8,0 57

22,0 57

26,7 80

Paperille

Paperille

EL/6000 riviä (SD/USB)

K

K

K

3 / 4 325x420x235 7,8

4/8 400x450x406 11,6

4/8 430x450x348 n/a

K E E

K K E

K K K

(DRAWER/COM)

(ETH/LAN/COM/USB)

K / 1

K / 2

K/3

E

K

K

Harjoitteluasento, metallinen kassaltk. Optiot: viivakoodilukija, erilliskirjoittimet, maksupääteintegrointi

Tuotekuvien tallennus kosketusnäytölle, linjakytkentä (FTP-raportit) Optiot: myös etähallinta pilvipalveluna

Jokainen kassalaite on täynnä upeita ominaisuuksia, joita taulukossa ei erikseen ole mainittu, alla muutama niistä. MAKSUTAVAT:

Kaikissa malleissa on esiohjelmoituna 3 maksutapaa - käteinen, pankki- ja luottokortti. Näitä makroasetuksia voidaan mallista riippuen halutessanne muuttaa.

VEROKANNAT:

Kaikissa malleissa on esiohjelmoituna Suomessa käytössä olevat 4 verokantaa. Verokantoja ei voi lisätä, mutta niitä voi tarpeen vaatiessa luonnollisesti muuttaa.

RAPORTOINTI:

Kaikissa malleissa ovat vakiona päivä- ja kuukausiraportit sekä myyjä- ja PLU-raportit. Enemmän raporttimahdollisuuksista tuotekohtaisilla esittelysivuilla.

MAKSUPÄÄTEMALLIT: Malleihin ER-940 ja SPS-530 voidaan integroida eri maksupäätemalleja. Kysy tarkemmat ja ajankohtaiset tiedot myynnistämme.

Hinnat ja leasingvuokrahinnat:

-

Taulukon hinnat alv.0%. Ilmoitettu kuukausiveloitus leasingvuokrasopimuksessa on laskettu 60 kuukauden sopimusjaksolla. Hintaan lisätään palvelun avausmaksu ja mahdollinen vakuutusmaksu. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

HUOM!

Pidätämme oikeuden muuttaa kaikkia teknisiä tietoja ja hintoja ilman eri ilmoitusta. TARKISTA AJANKOHTAISET TIEDOT JA HINNAT MYYNTIPALVELUSTAMME ENNEN TILAUSTASI, KIITOS!

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


SKJ Citykassa Citykassa on heti käyttövalmis kassaratkaisu. Se on yksi kokonaisuus, jolla voit korvata perinteisen ratkaisun erilliset laitteet. Erillinen kassapääte, maksupääte ja pc-työasema oheislaitteineen ovat kaikki yhdessä kompaktissa ratkaisussa. Samalla saat myös merkittävästi monipuolisemman toiminnallisuuden, jonka avulla säästät liiketoiminnan kustannuksissa ja työajassa. Citykassa on tuotteistettu SKJ Ohjelmistosta, IBM Kassalaitteista ja SKJ Palveluverkoston tuottamasta käyttöönottopalvelusta. Citykassa on käyttövalmis jopa jo tilaustanne seuraavana päivänä. Citykassa perusratkaisu ei sisällä mitään ylimääräistä, siksi se on voitu hinnoitella kaikille sopivaksi. Järjestelmä mukautuu ja tarvittaessa laajenee nopeasti yrityskohtaisiin tarpeisiin. Laajennukset on moduloitu siten, että mitään ylimääräistä ei tarvitse hankkia. Näin koko ratkaisun kustannustehokkuus on optimaalinen.

Citykassa voidaan toimittaa avaimet käteen periaatteella sisältäen asennuksen, sekä käyttöja ohjelmointikoulutuksen. Järjestämme myös rahoituksen tai osamaksun. Ota yhteyttä esittelemme kassaratkaisumme veloituksetta, sinulle sopivana aikana. Citykassa on osa SKJ Business -ratkaisua ja sille on myönnetty Avainlippu -tunnus.


SKJ Citykassa vaksi! räätälöity juuri sopi

Poimintoja ohjelmiston ominaisuuksista: • • • • • • •

asiakkuudenhallinta, markkinointi, jälkimarkkinointi, kanta-asiakasohjelmat tuotteiden kannattavuus eri sesongeissa ja elinkaaren vaiheissa varastojen optimointi, saatavuuden ja palvelutason ylläpito liiketoiminnan analysointi ja parhaiden toimintamallien monistaminen yrityksen sisällä monipuoliset kassatoiminnot, maksuvälinehallinta, off-line-myynti ja –rahastus järjestelmän luotettavuus, SQL relaatiotietokanta verkkoliiketoiminta (tutustu osoitteessa http://www.demoverkkokauppa.fi/)

Rautana varma IBM PC-POS -järjestelmä: IBM kassalaitteet ovat suunniteltu vaativaan kassajärjestelmäkäyttöön. IBM suunnittelee ja valmistaa laitteet itse. Laitteiden laatu ja luotettavuusvaatimukset ovat korkeat. Esimerkiksi Infrapuna-kosketusnäytöiltä vaaditaan 100 miljoonan kosketuksen elinikäodotetta. Samoin kassanäppäimistön jokaiselta näppäimeltä odotetaan 3 miljoonan painalluksen kestävyyttä. Kassojen keskimääräinen käyttöikä on noin 7 vuotta. Laitteilla on vähintään 3 vuoden mallisaatavuus, jonka jälkeen niille taataan vielä 7 vuoden varaosasaatavuus. Kaikilla IBM kassamalleilla ja oheislaitteilla on vuoden veloitukseton On-Site -takuu, sisältäen kaikki varaosa, matka- ja työaikakulut veloituksetta (Next Business Day).

Esimerkiksi kuitinleikkaus, kassalaatikon avaus ja asiakasnäytön tekstit ovat ohjelmoituna PC-kassaan.

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


NS Finance - Kassa- ja laskutus Note Shot Finance on pk-yrityksille suunniteltu laskutus- ja kassaohjelma. Yhteensopivilla oheislaitteillamme saat yrityksellesi sopivan laskutus- ja kassajärjestelmän. Vuodesta 1997 asti toiminut ohjelmisto on käytössä yli 2000:ssa yrityksessä ja sen kautta kulkee päivittäin miljoonia euroja. Sähköinen laskutus ja korttimaksupääte voidaan integroida, jolloin ne toimivat yhdellä napin painalluksella!

OMINAISUUKSIA Kassajärjestelmä • Myyntireskontra • Asiakasrekisteri • Tuoterekisteri • Varastonhallinta Laskutus • Pankkiyhteys (viitesiirrot) • Varmuuskopiointi • Raportit ja tilastot • Moniyrityslaskutus Käteisasiakas • Muokattavat lomakkeet • Käyttäjien hallinta • Verkko-ominaisuudet Sähköpostilasku • Koontilasku • Tarjous • Lähetteet LAAJAT OPTIOT: maksupääteintegrointi, verkkokauppa, potilaskortisto, ajanvarausjärjestelmä

posta Kysy lisätietoa myös hel

susta!

verkkokaupparatkai

yntiä helpottavista Kysy lisätietoa myös my

lisävarusteista!


Suosittu NS Finance Starter-paketti NS Finance tarjoaa suositun Starter -paketin tingittyyn hintaan. Paketti sisältää kaiken, mitä aloittava yrittäjä tarvitsee - tietokoneen, oheislaitteet ja ohjelmistot. Fiksua, eikö totta? Yksi selkeä hinta sisältää kaiken tämän: ● NS Finance Kassa ja Laskutus 12 kk:n lisenssi sisältäen ylläpitosopimuksen ● Luottokunnan maksupääteintegroinnin 12 kk:n lisenssi integraatiolisenssi * ● Työasema ja 19” LCD-näyttö Suunniteltu erityisesti tälle kassajärjestelmälle, sisältää tarvittava lisäliittimet kassan lisälaitteille. ● Lämpökuittikirjoitin NS-350 ● Kassalaatikko NS-BOX ● Asiakasnäyttö NS ● Viivakoodilukija 1 ● Lasertulostin ● Toimituskulut kaikkialle Suomeen ** ● Asennus- ja koulutuspaketti kaikkialla Suomessa *** ● 50 kuittirullaa kuittikirjoittimelle ● 100 arkkia 21-jakoista tarrapaperia ● 500 arkkia tulostuspaperia lasertulostimelle

* Hinta ei sis. maksupäätettä, joka tulee tilata erikseen Nets/Luottokunnalta. ** / *** Ei koske Ahvenanmaan ja saaristoalueita.

ja tilaa Tee päätös jo tänään Finance! helppokäyttöinen NS

Kysy ajantasainen hinta myynnistämme tai käy verkkosivuillamme katsomassa parhaat tarjoukset PC-kassakoneista!

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


Maksupäätteet ja lisävarusteet Valikoimistamme löydät kahden suurimman suomalaisen maksupäätepalveluntarjoajan maksupäätemallit. Point ja Nets tarjoavat luotetuimmat maksupäätteet markkinoilla. Meiltä voit hankkia maksupäätteet järkevällä tavalla ja me opastamme kaikissa päätteen hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Myyjältäsi kuulet lisää laitekohtaisista eduista ja eri palveluntarjoajien tarjouksista.

Maksupääte integroituna PC-kassaohjelmistoon Integroitu maksupääte helpottaa jokapäiväistä kassatyöskentelyä syöttämällä maksutapahtuman tiedot suoraan kassasta maksupäätteeseen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää maksupääteintegroinnista.

Maksupääte omaksi vai vuokralle? Maksupäätteitä toimitamme myös lyhyt- ja pitkäaikaisella vuokrauksella ja maksupäätehankinta voidaan yhdistää joustavasti CareLease -leasingvuokrapaketteihin.

Konttorilaite Tampere / Kassalaite.com on valtuutettu Point- ja Nets -jälleenmyyjä. Olemme myös sertifioitu Point-huoltopiste, yhtenä harvoista Suomessa.


Palvelupaketit - rahaksi helposti! Pointin palvelupaketit sisältävät aina maksupäätteen sekä paljon rahanarvoisia lisäpalveluita riippuen paketin tasosta. Tutustu ja vertaile paketteja ja löydä yrityksesi tarpeisiin sopivin ratkaisu.

Kaikkiin palvelupaketteihin sisältyvät ohjelmistolisenssi, reitityspalvelu ja huoltosopimus Ohjelmistolisenssi ja siihen sisältyvä ylläpitopalvelu antaa käyttöoikeuden toimitettuihin ohjelmistoihin ja laitteisiin sekä ohjelmistopäivitykset maksupäätteisiin. Point takaa, että ohjelmistot täyttävät tietoturvamääritykset ja standardit.

Alk.

28

50

€/kk

36 kuukauden sopimus. Maksupääte Verifone VX820.

Pointin Asiakaspalvelu on käytettävissä arkisin klo 8.00 – 19.00 ja la 9.00 – 14.00. Point Reitityspalvelussa korttimaksujen varmennuskyselyt ja maksutapahtumat maksupäätteeltä kulkevat tapahtumien vastaanottajille (esim. pankki, Luottokunta) varmasti, turvallisesti ja nopeasti Pointin palvelukeskuksen kautta. Et tarvitse omia PATU-avaimia eikä maksupäätteeseen tallennu maksukortin tietoja. Maksupäätteen vikaantuessa Point korjaa, tai toimittaa vastaavankuntoisen korvaavan vaihtolaiteen veloituksetta viimeistään seuraavan kolmen (3) arkipäivän (ma-pe) kuluttua siitä, kun vikaantunut laite on saapunut Pointin huoltoon.

Alk.

33

Point-raportointi ja laajennettu huoltosopimus

00

€/kk

24 kuukauden sopimus. Maksupääte Verifone VX820.

(Premium / Premium Plus)

Point Raportoinnin avulla yrityksesi hallitsee maksupäätteiden kautta tulevia rahavirtoja keskitetysti. Palvelu kerää maksupäätetapahtumat maksupäätteiltä määrittelemiisi ryhmiin ja lähettää ne kerran päivässä eteenpäin tapahtumien vastaanottajille (esim. pankki ja Luottokunta). Laajennetun asiakaspalvelun aukioloajat: • Ma - Pe 8.00 – 21.00 • La 9.00 – 18.00 • Su 12.00 – 18.00

Premium-huolto ja laiteturva, Flexi Plus (Premium Plus)

Alk.

43

00

€/kk

12 kuukauden sopimus. Maksupääte Verifone VX820.

Ilmoittaessasi maksupäätteen vikaantumisesta arkipäivänä ennen klo 12, lähetetään saman päivän aikana korvaava laite. Flexi Plus tarjoaa mahdollisuuden sopimuskauden aikana vahtaa maksupäätteen tyyppiä kertaalleen veloituksetta.

Lisätietoja palvelupaketeista myyjiltämme!

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


Tarvikkeet ja lisävarusteet kassalle ja myymälään Tarjoamme tarvikkeet kaikkiin myymiimme kassa- ja myymälälaitteisiin edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyvät kaikki paperituotteet, väriaineet ja lisävarusteet sekä hinnoittelijat. Meiltä löydät myös Pricer -elektroniset hintalaput (ESL). ● Blitz -hinnoittelijat ● Avery/Dennison -hinnoittelijat ja -merkkauslaitteet ● Colop/Trodat -leimasimet ● paperikuittirullat, lämpöpaperirullat ● hinnoittelijatarrat ● värinauhat, myös vanhempiin laitteisiin!

Kaikki tuotteet merkintään! Meiltä myös kaikki OKI, Brother ja Dymo -tarratulostimet ja laaja valikoima erilaisia tulostustarvikkeita.


Seteli- ja kolikkorahojen laskeminen aitoudentunnistaminen Edustamme korkealuokkaisia, saksalaisia RatioTec -tuotteita rahanlaskennassa ja rahojen aitoudentunnistamisessa. Pelko saada vääriä seteleitä johtaa aina epämiellyttäviin hetkiin myyntipisteessä. RatioTec on helppo ja luotettava ratkaisu väärennettyjen seteleiden havaitsemiseen. Eurosetelien testaus tapahtuu nopeasti ja luotettavasti suoraan myyntipisteessä motoroidun setelisyötön ansiosta. Vaativa henkilöstön koulutus turvaominaisuuksien tunnistamiseen ei ole enää tarpeen.

Soldi Smart (yllä) on Euroopan keskuspankin hyväksymä setelintunnistin. Laite voidaan sijoittaa lähes minne tahansa ja lisävarusteena saatavan akun ansiosta Soldi Smart sopii myös liikkuvaan käyttöön. Lisäksi avattava kansi helpottaa juuttuneiden seteleiden tai roskien poistamista. RS 1000 ja RS 1200 -rahavaaoilla kassan laskeminen onnistuu alle minuutissa! Vaa’at ovat liikuteltavissa, ja niiden säädettävän näytön ansiosta laskeminen voidaan suorittaa sekä seisomaan tai istuen. Ratiotec rahavaa’at ovat helppokäyttöisiä itsestäänselvän käytettävyyden ansiosta. Näytössä ilmoitetaan automaattisesti asetettavan kolikon / setelin suuruus, 1 sentistä 500 euroon. Ei tarvitse painaa mitään painiketta koko laskennan aikana. Välisummat lisätään automaattisesti yhteen. Liitettävä kuittitulostin mahdollistaa selkeän tulosteen laskettuasi kassan.

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


Enemmän Konttorilaitteen tulostusratkaisuilla Tiesithän, että meiltä löytyvät myös kaikki muut liiketoiminnan laitteet ja toimistotarvikkeet sekä ratkaisut omaan “In-House” -mainontaan. ● tulostustekniikka ● tietotekniikka ● värikasetit ja mustepatruunat, ● paperituotteet, tallennusmediat, ● käyntikortti- ja mainosbannerimateriaalit ... Täyden palvelun talona välitämme myös korkealuokkaiset messu- ja myymälätelineet sekä esittelyratkaisut.

Kaikki laitteet samaan rahaan! Kun olet hankkimassa kassajärjestelmää, kysy tarjous myös tieto- ja tulostustekniikasta - ne voidaan myös niputtaa samaan leasingrahoitussopimukseen!


Huolletut vaihtolaitteet, järkiratkaisuja edullisemmin Usein paras vaihtoehto kauppaan on Kassalaitteen takuuhuollettu vaihtolaite. Jokainen myymämme käytetty kassakone, maksupääte tai PC-kassa on läpikäynyt mittavan huollon ja toimintotarkastukset. Usein käytetty kassalaite tarjoaa sinulle uuteen verrattuna kustannustehokkaan ratkaisun ja vaihtolaite voi myös olla ihanteellinen vaihtoehto varalaitteeksi.

Pitkän alan kokemuksen ansiosta voit luottaa meihin siinä, että myös käytettynä ostamasi laite on toimiva ja vastaa myös nykypäivän haasteita ja tarpeitasi kaupan alalla. Tutustu muuttuvaan vaihtolaitevalikoimaamme myymälässämme tai verkkosivuillamme!

www.kassalaite.com

(03) 260 9600


Konttorilaite on vuonna 1961 perustettu konttori- ja kassalaitteiden myynti- ja huoltoliike.

Toiminnassa on menossa mukana jo kolmas sukupolvi ja meitä ajaa eteenpäin halu olla aina kehityksen kärjessä. Kaikkein parhaimmillamme olemme silloin, kun asiakkaamme on tyytyväinen.. tai oikeastaan vähän enemmän, onnellinen saamaansa palveluun. Sellainen perinne, joka monelta jo on unohtunut, on meillä kultaakin kalliimmassa asemassa.

Uudet ja vanhat asiakkaat - tervetuloa palvelevaan Konttorilaitteeseen!

Kassalaite.com Konttorilaite Tampere

Väinämöisenkatu 17 33540 Tampere (Kaleva) Puhelin (03) 260 9600

s myynti@konttorilaite.com www.konttorilaite.com www.kassalaite.com

Kassakoneet 2013  

Suomen Kassalaitteen verkkojulkaisu kassajärjestelmien ja myymälätarvikkeiden valikoimasta. Parasta kassalle 2012-13.