__MAIN_TEXT__

Page 1

ai15738148333_Kampanjebrosjyre.pdf 2 15.11.2019 11:48:18

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Vi skreddersyr serviceløsninger til din bedrift


ai15738148333_Kampanjebrosjyre.pdf 3 15.11.2019 11:48:19

Hvorfor outsource? Selskaper som velger å outsource sine tekstil- og hygienebehov, gjør en smart forretningsavgjørelse. Outsourcing frigjør tid, plass, ansatte, kapital og ressurser som kan brukes til å skape bedre vekst - i stedet for å håndtere logistikk

C

M

Y

CM

MY

Mindre stress Vi tar fullt ansvar for våre kunders arbeidstøy, gulvmatter og hygieneløsning. Du kan være sikker på at deres tekstiler alltid vil være der når dere trenge de, på avtalt sted, godt vedlikeholdt og nyvasket. Våre ansatte er dedikert til å levere på vårt løfte om problemfri levering.

Overgår standarder Mange av våre kunder trenger tekstil- og hygieneløsninger for å oppfylle offentlige krav og forskrifter. Vi gjør mer enn å oppfylle disse forskriftene, vi streber etter å overgå dem, så våre kunder er trygge

CY

CMY

K

Mer kontroll Vi er i forkant med innovasjon. Med vår mikrochip teknologi kan vi spore våre kunders tekstiler. Vi vet hvem de tilhører, hvor ofte de blir brukt, hvor de blir slitt, hvor godt de blir tatt vare på, og når de sist var til vask. Denne kunnskapen brukes til å optimalisere og tilpasse våre løsninger til deg. Bedre kontroll fører ofte til lavere kostnader

Redusert miljøpåvirkning Vi jobber aktivt med å utvikle og forbedre våre miljøtiltak slik at vi kan redusere utslipp og forbruk av ressurser. Dette vises blant annet ved at vi er Svanemerket og jobber etter UN Global Compact sine 10 prinsipper for etisk handel. Vi jobber kontinuerlig med våre leverandører og kunder for å identifisere innovative tiltak som vil redusere vår miljøpåvirkning ytterligere og forbedrer kvaliteten og effektiviteten.


ai15738148333_Kampanjebrosjyre.pdf 4 15.11.2019 11:48:19

Hygieneservice Berendsen tilbyr en rekke ulike løsninger til toalettet som bidrar til å øke hygienenivået. Alle våre fullserviceprodukter gir deg et rent toalett, uten at du trenger å gjøre noe.

C

M

Y

CM

MY

Air Freshener Forbedre lukten på ditt toalett med et utvalg av dufter.

CY

Seterens Hurtigtørkende skum til å tørke av toalettsetet. Hindrer spredning av bakterier og hever hygienenivået.

Toalettbørste Unikt, lukket design, montert på veggen som forenkler rengjøring.

CMY

K

Vi leverer også produkter som såpedispensere, toalettrullholder og ulike håndtørkløsninger til ditt toalett. Hånddesinfeksjon Fjerner 99,9% av alle bakterier. Kan kombineres med håndvask eller settes på frittstående stativ.

Farger som passer alle toaletter

Lady Care Korrekt og diskret behandling av sanitært avfall er viktig.


ai15738148333_Kampanjebrosjyre.pdf 5 15.11.2019 11:48:20

Matteservice Vår service innebærer at vi tar hånd om alt det praktiske med mattene, så du og dine medarbeidere slipper å tenke på det.

Microtech C

Microtech har en uovertruffen evene til å stoppe både våt og tørr skitt, samtidig som den stopper vannet og ligger på plass.

M

Y

CM

MY

CY

Trekker til seg mer vann

Holder på mer skitt

Vannet fordamper raskere

Glir ikke rundt

Kan ikke bølge seg

CMY

K

Avlastningsmatter Comfort Flow mattene avlaster rygg og ledd, samt skaper en trygg og sikker sone – selv i våte forhold. Den passer derfor veldig godt på kjøkken, barer, våtsoner og produksjonslinjer. Matten tåler mye og kan ligge ute.


ai15738148333_Kampanjebrosjyre.pdf 6 15.11.2019 11:48:22

Arbeidsklær ..som brukes av maskinoperatører, matprosessarbeidere, sykepleiere og leger, renromsoperatører, servitører og kokker kan ha flere formål. Arbeidsklær må gi de som bærer klærne en følelse av stolthet, de må gi selvtillit og følelsen av at man er beskyttet mot risiko og de må sikre at man ikke forurenser produktene man jobber med. C

Berendsen hjelper til med å velge og håndtere arbeidsklær, som garanterer at alle formål oppnås. Vi leverer til alle som trenger arbeidstøy:

M

Y

Bilindustrien

Petrokjemisk industri

Produksjonsindustri

Næringsmiddelindustri

CM

MY

CY

CMY

K

Restaurant og catering

Helse og omsorg

Renrom


ai15738148333_Kampanjebrosjyre.pdf 1 15.11.2019 11:48:17

Berendsen Tekstil Service AS C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Smeltedigelen 1 0195 Oslo Tlf. 22 88 48 00 no-info@elis.com www.berendsen.no

Profile for Konsis

Berendsen - Kampanjebrosjyre  

Berendsen - Kampanjebrosjyre  

Profile for konsis