Page 1

GRUPPE- OG BEDRIFTSSALG

-Del en opplevelse!


Noe for enhver! Vi en inne i en mørk årstid, og det har vært en kald start på vinteren. For mange er det mest fristende å mure seg inne bak dørene med pledd og kos foran peisen. Men nettopp i denne tiden er det viktig å gjøre noe hyggelig sammen. Vi i Billetteservice har gleden av å tilby et program som er fullspekket med underholdning som kan gjøre dagene litt lysere. I programmet finner du noe for enhver smak, alt fra store teateroppsetninger til Ski-VM 2011. Brosjyren inneholder et utvalg arrangementer som har gode rabattordninger til grupper og bedrifter. Service kan defineres som differansen mellom opplevelse og forventningsnivå. Billettservice er en organisasjon som ønsker å strekke seg langt for å gjøre denne differansen merkbar og gjør veien til opplevelsene enkel og trygg. Det er viktig med noe å se frem til, og gode opplevelser kan knytte folk tettere sammen. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du ønsker mer informasjon rundt et arrangement eller hjelp til å skreddersy den perfekte opplevelse for din gruppe/bedrift. Ønsker du å gi bort en opplevelse i gave? Da kan vi tilby gavekort/firmabiletten som er gyldig for alle arrangementer du finner på www.billettservice.no Billettservice har som mål å gjøre Norges kulturliv lett tilgjengelig for alle. Vi håper med våre tilbud for grupper og bedrifter å være et naturlig valg som leverandør av opplevelser, enten det er med venner eller i jobbsammenheng.

Velkommen skal dere være!

Med vennlig hilsen Maria Fjoran Korsvold Gruppe- og bedriftsalgssalgsansvarlig

Du når oss enkelt ved å ringe 815 33 321 eller sende en e-post til grupper@billettservice.no.

815 33 321


NORGESPREMIERE OSLO NYE HOVEDSCENEN 3. FEBRUAR

En fargesprakende eksplosjon av en musikal basert på en av Europas største filmsuksesser

EN MEL BROOKS-MUSIKAL

kr. t* 0 5 et bill r e p 10% Premiere på Hovedscenen 25. mars

20%

GRUPPERABATT: Fra 10 bill: 10 % rabatt Fra 30 bill: 20 % rabatt

- 75 kr

pr. billett

Rosenkrantzgt. 10 Billettbestilling: 815 33kjøp 133av Gjelder ved www.oslonye.no 10 billetter eller flere

grupper@billettservice.no


Del en opplevelse Billettservice gruppe- og bedriftssalg vil gjøre det enda enklere for større grupper å foreta en samlet bestilling. I tillegg oppnår du en rekke fordeler. Ofte krever en større gruppe mer fleksibilitet for å planlegge, gjennomføre og organisere et arrangement. Her stiller vi med erfarne konsulenter og rutiner som gjør dette både sikrere og enklere. Dette tilbudet passer like godt for sosiale lag, vennegjenger, store familier, eller bedrifter som skal feire små og store anledninger, og ønsker å samle ansatte rundt en kulturbegivenhet.

815 33 321

Erfaring og sikkerhet

Når du bestiller billetter til grupper hos oss får du kontakt med salgskonsulenter som kjenner spillestedene og kulturlivet i Norge bedre enn de aller fleste. Du vil få mulighet til å reservere billetter, og få lengre hentefrister slik at dere blir enige om betalingen dere i mellom. Det vil på utvalgte arrangementer være mulighet for forhåndskjøp, og du får mulighet til å bli en del av lojalitetsprogrammet som skal bygges opp rundt denne avdelingen. På forespørsel tar vi gjerne kontakt med arrangør/ spillested for å høre om mulighet for omvisning eller møte med skuespillere eller artister. Kom gjerne med forespørsler så skal vi gjøre vårt for å følge de opp.


Egen tekst på billettene

På forespørsel, og ved bestillinger på over 50 billetter, kan vi sette på personalisert tekst på billetten. Dette kan være alt fra en gratulasjon, til en oppmerksomhet eller hilsen fra bedriften.

Firmabillett

Vår nye firmabillett funger som et gavekort, hvor mottaker selv kan velge hvilket arrangement de ønsker å overvære. Ved bestilling på over 50 billetter setter vi også her på personalisert tekst. Bruksområdet varierer, men den fungerer like godt internt som eksternt. I dagens marked er kundepleie like viktig som fornøyde ansatte, så her er det bare kreativiteten som setter grenser!

- de beste plassene - samlet bestilling - høyere servicegrad - ingen oppad begrensning i antall billetter - lengre reservasjonsfrister - de beste prisene - rabatterte billetter - mulighet for egen tekst på billettene ved store bestillinger - mulighet for omvisning eller andre aktiviteter på spillestedet Ring oss på telefon 815 33 321 eller send en e-post til grupper@billettservice.no.

Med denne billetten, og tilbudet som finnes på Billettservice.no skulle alt være klart for å legge til rette for å dele en hyggelig kulturopplevelse- uansett hvilke preferanser man måtte ha. Gode opplevelser er alltid best når de deles!

Fordeler

Det har aldri før vært enklere å utføre en gruppereservasjon. Vårt salgsteam håndterer både små og store grupper, og tilbyr fleksibilitet utover det vanlige. Når du benytter deg av den nye tjenesten hos Billettservice oppnår du dessuten en eller flere av følgende fordeler:

grupper@billettservice.no


SEASON 2010/11

.<77(5 .,6 ) 6

IBU WORLD CUP BIATHLON

81' 5% 2

IBU World Cup Biathlon presented by

125* (6

E.ON

www.biahtlon-holmenkollen.no

10%

PROGRAM WC SKISKYTING Torsdag 17. mars Kl. 11.00 Sprint Kvinner Kl. 14.15 Sprint Menn Lørdag 19. mars Kl. 14.00 Jaktstart Kvinner Kl. 16.00 Jaktstart Menn Søndag 20. mars Kl. 14.00 Fellesstart Kvinner

815 33 321

Foto: Morten Knudsen, Knudsen fotosenter

Billetter bestilles hos Billettservice. Grupperabatt gjelder fra 10 personer ved samlet bestilling.


Gi bort en opplevelse! Ønsker du å gi bort den perfekte gave men vet ikke riktig hva? I så fall kan vi hjelpe deg. På våre hjemmesider finner du tusenvis av arrangementer og gavekort/firmabilletten kan benyttes på alle. Gavekort/firmabilletten er gyldig ett år fra kjøpsdato og kan bestilles på Billettservice.no eller ved å sende mail til grupper@billettservice.no.

grupper@billettservice.no


Firmabilletten Billettservice Firmabillett er den perfekte gave til en ansatt. Firmabilletten fungerer som et gavekort og gjelder for alle arrangementer du finner på billettservice.no. Dere bestemmer selv beløpet, og billetten er gyldig i ett år fra kjøpsdato. Gjelder alle forestillinger

Firmabilletten fungerer som betalings-middel på alle arrangementer solgt gjennom oss. Den benyttes enkelt ved å ringe 815 33 321. Firmabilletten fungerer like godt som eksterne og interne påskjønnelser. Den er personlig, og kan personaliseres ytterlig med en hilsen fra bedriften. Bedriften bestemmer selv beløpet. Billetten kan benyttes på alle forestillinger som selges via Billettservice.

En hyggelig oppmerksomhet

Billettservice Firmabillett er en perfekt gave til en ansatt enten det måtte være en påskjønnelse for vel utført arbeid, eller en hilsen fra bedriften. Billetten er også utmerket å bruke i forbindelse med markedsaktiviteter og lojalitetsprogrammer. Mottaker velger fritt mellom alle arrangementer tilgjengelig på billettservice.no! Velg blant 5000 arrangementer Billetten er gyldig i 1 år fra kjøpsdato.

815 33 321


2EGISSžR3VEIN3TURLA(UNGNES3CENOGRAF4ORE3THER+OSTYMEDESIGNER)NGRID.YLANDER3ANGTEKSTER4ARJEI6ATNEOG 'UNNAR3TAALESEN-USIKK!TLE(ALSTENSEN-ED0kL2žNNING ,YKKE+RISTINE-OEN *ON+ETIL*OHNSEN 3IREN*žRGENSEN %IRIK DEL"ARCO3OLEGLAD $ORINA%LDžY )VERSEN &RODE2ASMUSSEN 7ENCHE+VAMME "JžRN7ILLBERG!NDERSEN 2HINE3KAANES +ARL 6IDAR,ENDE 3VERRE2žSSUMMOEN 'ERALD0ETTERSEN ,ARS*ACOBSEN 6IBEKE&LESLAND(AVRE )DA#ECILIE+LEM 3ISSEL)NGRI 4ANK .IELSENOG+IM+ALSkS

.YKOMEDIEAV 'UNNAR3TAALESEN %NHUMORISTISKOGMUSIKALSK FORESTILLINGMEDETUTROLIG ROLLEGALLERI

r -70 klett per bil

&OTO&REDRIK!RFF

0REMIEREPk3TORE3CENEFEBRUAR

kr -90 illett per b

Gjelder over 15 personer ved samlet bestilling.

/RDPRIS+R 'RUPPEOVERPERS+R 'RUPPEOVERPERS+R &ORYTTERLIGEREINFORMASJONOMFORESTILLINGEN SEWWWDNSNO

grupper@billettservice.no


U R PR E M IE

R E OS LO NYE CE NT RALTEATR ET 17. MAR S

DICKIE

DICK DICKENS Johannes

JONER

Monica

HJELLE - 10 % -20 % GRUPPERABATT: Fra 10 bill: 10 % rabatt Fra 30 bill: 20 % rabatt

I samarbeide med

815 33 321

Akersgt. 38 Billettbestilling: 815 33 133 www.oslonye.no


TENTE SKI-STJERNER VERDENS MEST MODERNE SKIANLEGG SPENNENDE RENNPROGRAM YRENDE FOLKELIV

Foto: Stian Broch

Fortsatt ledige billetter og hotell!

ALT LIGGER TIL RETTE FOR EN SKIKKELIG FOLKEFEST UNDER VM PÅ SKI I OSLO

Med 21 øvelser, fordelt på 11 dager (24. februar – 6. mars 2011), er det et tettpakket VM-program. Kveldshopprenn, ettermiddagsøvelser og rabatterte barnepriser, gjør at mange billetter er revet bort. Men det er mange supre billetter igjen! Gruppefordeler

Kjøp over 250 stk. billetter = 5 % rabatt. Over 500 stk. billetter = 10 %. Rabattene gjelder ikke nummererte sitteplasser.

Mer om Ski-VM 2011, billettinformasjon og hotelltilbud, se www.oslo2011.no

grupper@billettservice.no


©Fandango Musical GmbH

MICHAEL BRENNER OG 2ENTERTAIN I SAMARBEID MED QUEEN THEATRICAL PRODUCTIONS, PHIL MCINTYRE ENTERTAINMENT OG TRIBECA THEATRICAL PRODUCTIONS PRESENTERER

25,*,1$/086,.$/(1av og%HQ(OWRQ kr. t* 0 5 et bill r e p

1RUVNRYHUVHWWHOVHDYGLDORJ.MHWLO,QGUHJDUG *gjelder utvalgte plasser og ved bestilling av 20 billettter eller mer

DEN NORSKE OPPSETNINGEN AV QUEENS MUSIKALSUKSESS PREMIERE 27. JANUAR PÅ FOLKETEATERET I OSLO Billetter: 815 33 133 • www.billettservice.no

815 33 321


3. mars klokken 19:00: ”Film night” – Filmmusikk under ledelse av Mark Bennett 1. april klokken 19:00: ”Vivaldi&Bach” – To årstider og to suiter del 1 8. april klokken 19:00: ”Vivaldi&Bach” – To årstider og to suiter del 2

10% 20%

Grupperabatt: Fra 10 billetter 10% rabatt Fra 20 billetter 20% rabatt

grupper@billettservice.no


STAND UP NORGE PRESENTERER:

VG

”Hun er komplett, rett og slett. Alt stemmer”

Dagbladet

”I takt med latteren”

Bergensavisen

”Mer enn god nok!”

Aftenposten

Stavanger Aftenblad

”En forestilling du ler av – lenge etterpå!”

Bergens Tidende

”Innertier fra Voldsæter. Til slutt roper publikum om hjelp. Vi orker ikke le mer”

”Voldsæter i støtet igjen!”

÷30 kr pr. bill et

t

Gjelder over i samle 10 personer t bestill ing

VINNER AV KOMIPRISEN 2010 - Årets kvinnelige artist

OSLOPREMIERE 27. JANUAR 2011 Musikere: Ørjan Liavåg, Kai Taule og Christian Øvreaas Regi: Erik Ulfsby - Koreografi: Hilde Sol Erdal

Billetter: 23 11 88 00 - Bordbestilling i restaurant: 23 11 88 00 815 33 321 www.latter.no / www.billettservice.no


En fargesprakende eksplosjon av en musikal basert på en av Europas største filmsuksesser

Premiere på Hovedscenen 25. mars

- 75 kr

pr. billett

Gjelder ved kjøp av 10 billetter eller flere

grupper@billettservice.no


Forestillinger Scene

Dato

Fordeler

Minimum

The Producers

Oslo Nye Teater

04.02-16.04

10-20% rabatt

10 stk

WC Skiskytting

Holmenkollen

17.03-20.03

10% rabatt

10 stk

Peder Påske

DNS

12.02-26.03

-70-90kr per bill. 15 stk

Dickie Dick Dickens

Oslo Nye Teater

18.03-30.04

10-20% rabatt

10 stk

Ski-VM 2011

Holmenkollen

24.02-06.03

5% rabatt

250 stk

We Wil Rock You

Folketeateret

27.01-26.03

-50 kr billett

20 stk

Konsert

Kulturkirken Jackob

03.03-08.04

10-20% rabatt

10 stk

Drit i å danse

Latter

27.01-09.04

- 30 kr per bill

10 stk

Rock’n Roll Wolf

Trøndelag teater

25.03-18.06

-75 kr per bill

10 stk

Slik bestiller du Ring oss på 815 33 321 for å få benyttet grupperabattene. Du kan også sende en e-post til grupper@billettservice.no. Våre konsulenter tar i mot bestilling, bekrefter dato, tid og billett pris og reserverer billettene for deg i opptil en måned . Dette gir deg tid til å koordinere arrangementet med gruppen. Vi aksepterer kredittkort, og kan sende faktura (gjelder kun bedrifter). Fant du noe du fikk lyst til å ta med venner og kjente på i denne brosjyren? Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger dersom du er usikker på hva som er tilgjengelig på markedet. *Med forebehold om utsolgt og trykkfeil.

Vi ser frem til å høre fra deg! Våre åpningstider er: Mandag til fredag kl 09.00-15.00

Billettservice Newsletter  

Billettservice Newsletter

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you