Page 1


Θαυμάζω…


Θαυμάζω… Θαυμάζω τους ανθρώπους που προσφέρουν αλληλεγγύη, ειδικά στην σημερινή εποχή. Ανθρώπους οι οποίοι υποκινούνται από συναισθήματα αγάπης, που λειτουργούν με την ψυχή τους χωρίς να θέλουν και να χρειάζονται επιβράβευση για να συνεχίσουν το έργο τους και που προτιμούν οι πράξεις τους να μη γίνονται γνωστές. Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες της εποχής μας σήμερα… Για να γίνει κανείς μας ένας από αυτούς θέλει τόλμη…Να μπορείς να βάζεις στην άκρη τα προσωπικά σου προβλήματα και να ασχολείσαι με τον πόνο του άλλου, να γίνεσαι “υπεράνθρωπος”… Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο κριτήριο που έχουν είναι η αγάπη τους για το συνάνθρωπο και αγωνίζονται για αυτόν όποιες κι αν μπορεί να είναι οι συνέπειες που θα έχουν σε προσωπικό επίπεδο. Άνθρωποι που δίνουν τον εαυτό τους, που σκέφτονται και θυσιάζονται για το διπλανό και δεν κοιτούν μόνο τη δική τους βολή είναι άξιοι θαυμασμού και λαμπρό παράδειγμα για τη σημερινή κοινωνία, για τους νέους που αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας.


Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ


“Να μη φοβάσαι να εκτεθείς..”


Τη συμβουλή αυτή την έδωσα πρόσφατα σε ένα

παιδί που δε γνωρίζω προσωπικά. Η αφορμή δόθηκε μέσα από μία ομαδική συζήτηση στο αμφιθέατρο. Όλοι έπρεπε να υποδείξουμε στην λέκτορα τα δυνατά και τα αδύνατά μας σημεία με ένα παράδειγμα.

Εκείνος

τα

ονομάτισε

απλά,

αρνούμενος να δώσει παράδειγμα και λέγοντας ευγενικά πως δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του. Έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση όπου και ειπώθηκε ότι εξαιτίας της εσωστρέφειάς του αυτής, έχασε την ευκαιρία να περάσει στη στρατιωτική σχολή που επιθυμούσε και ότι είχε αποτύχει σε

πολλές συνεντεύξεις εργασίας.


Με γνώμονα τα παραπάνω, του έδωσα αυτή τη

συμβουλή καθώς είναι κάτι που ακολουθώ κι εγώ στη ζωή μου. Πιστεύω πως ο άνθρωπος που δε φοβάται να εκτεθεί είναι ελεύθερος. Οι δειλοί μόνο φοβούνται την κριτική. Αυτοί οι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στα λάθη τους και τους εγωισμούς τους. Φοβάμαι να δείξω τα μειονεκτήματά μου σημαίνει ότι φοβάμαι να τα διορθώσω… Όταν ο άνθρωπος δεν εκφράζεται δεν δίνει στον απέναντί του την ευκαιρία να τον γνωρίσει, να μάθει από αυτόν. Ο ίδιος αυτός άνθρωπος απορρίπτει τον εαυτό του επειδή φοβάται να εκτεθεί, άρα λογικό

είναι να τον απορρίπτουν και οι γύρω του….


Γιατί θέλω να έρθω στο KORRES UNI LAB…

 Λόγω του προϊοντικού χαρτοφυλακίου που διαθέτει η εταιρεία KORRES. Εστιάζω έντονα σαν καταναλώτρια στα φυσικά και υγιεινά προϊόντα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για καλλυντικά. Ωστόσο για μένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ομοιοπαθητικά φάρμακα. Έχω ασχοληθεί έντονα με τα ομοιοπαθητικά καθώς μία περίοδο της ζωής μου αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσα να γίνω καλά με κανένα χημικό φάρμακο. Εκείνη την περίοδο η μητέρα μου, η οποία ήταν αρκετά ενημερωμένη για τα ομοιοπαθητικά, με παρότρυνε να το δοκιμάσουμε, αν και εγώ τότε ήμουν αρκετά επιφυλακτική ως προς την ωφέλεια και χρησιμότητά τους. Όλες οι ανησυχίες μου καταρρίφθηκαν όταν από την πρώτη κιόλας μέρα χορήγησης του ομοιοπαθητικού άρχισα να αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Έπειτα από την προσωπική μου εμπειρία, άρχισα να αντικαθιστώ τα χημικά φάρμακα με τα αομοιοπαθητικά σε διάφορα απλά προβλήματα υγείας όπως ένα κρύωμα.


Γιατί θέλω να έρθω στο KORRES UNI LAB…

Το μαγικό κομμάτι της ομοιοπαθητικής για μένα είναι ότι αντιμετωπίζει ολιστικά τον ανθρωπο, και όχι τα μεμονωμένα προβλήματά του. Δίνει βαρύτητα στην ψυχική υγεία του ανθρώπου μέσα από φυσικές λύσεις. Πιστεύω ακόμη πως αν είσαι ψυχικά υγιής τότε θα είσαι υγιής και σωματικά. Σε αντίθεση με αυτό που υποστήριζαν οι αρχαίοι Έλληνες, «Νούς υγιής εν σώματι υγιή», έχω καταλήξει στο ότι για να έχω καλά το σώμα μου πρέπει να έχω το μυαλό μου γερό. Μεσα από την ψυχική υγεία βελτιώνεται και η σωματική. Κάτι επίσης πολύ ενδιαφέρον για μένα είναι πως το ίδιο φάρμακο δεν επιδρά με τον ίδιο τρόπο σε κάθε άνθρωπο. Ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα του ανθρώπου χορηγείται διαφορετικό φάρμακo. Δηλαδή μπορεί να προσαρμόζεται και να είναι διαφορετική η αντιμετώπιση της ίδιας ασθένειας σε κάθε άνθρωπο, γι’ αυτό και ο ομοιοπαθητικός θα πρέπει να έχει την ικανότητα να διερευνήσει σωστά τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα.


Γιατί θέλω να έρθω στο KORRES UNI LAB…

Θέλω να έρθω…. Επειδή θα μου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με άτομα διαφορετικών αντικειμένων και κατά συνέπεια ο καθένας θα βλέπει τα ζητήματα από τη δική του οπτική. Αυτή η εμπειρία θα είναι μία πολύ συναρπαστική πρόκληση για μένα.  Επειδή αγαπάω τόσο πολύ αυτό που κάνω και ψάχνω διαρκώς ευκαιρίες να εξελίσσομαι σε αυτό και να αποκομίζω γνώσεις και σε πρακτικό επίπεδο, μετουσιώνοντας τη θεωρία σε πράξη.  Είναι για μένα ακόμη μία εύκαιρία για έκφραση δημιουργικότητας και βελτίωσης των ικανοτήτων μου.


Γιατί Εγώ?

Μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με νέα άτομα

Προσπαθώ διαρκώς να βελτιώνομαι

Δουλεύω με ακρίβεια και συστηματικότητα Μπορώ να δουλεύω με ελάχιστη επιτήρηση

Υπομονή και επιμονή έως ότου επιτευχθεί ο σκοπός Μου αρέσουν οι προκλήσεις


 

Όνομα: Δημόκα Κωνσταντίνα

Τμήμα: Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  

Τηλ. Επικοινωνίας: 6940569051 Email: kondim92@hotmail.com


{ Αγαπημένη φωτογραφία

KORRES UNI LAB 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you